| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2012 10:38
- Nahlásit
Tá ta
U nás je sice těch 10st, ale slunko co vypadalo, že už normálně vyleze, zase převálcovala oblačnost a fučí severák jak kráva, takže ke konci ranní obhlídky už mi byla taky dost zima. Voda v potoce dostala skoro normální průhlednou barvu a klesla tak o 10cm - takhle by to mohlo zůstat...Woriček už měl tendence tam vletět. U splavu u tchánů mi tam zdrhnul, já ječela, protože jsem tam ještě nebyla a nevěděla, že už to nemá takový švunk a bála jsem se, aby ho to nestáhnulo dole pod splav (tam to ještě má ) Ale asi nevzal odvahu ještě do vody šlápnout...naštěstí a hned vyběhnul zase nahoru na cestičku. Načež jsem uviděla na zarostlém poli 100m od nás srnky (Worka ještě ne ) tak jsem honem odváděla pozornost tím, že jsem jim ukazovala vodu pod splavem a dělala, že je to děsně zajímavé Když se tam Worick pokusil seběhnout (má tam zákaz úplný, protože odsud už by mi lehko utek za slepicema prvního souseda:rolleyes tak jsem ho zase zháknula, že už jdem a ve chvíli, kdy se opět vrátil na cestičku, se srnky daly hopsat po poli od nás Krve by se ve mně nedořezal, hned jsem volala na piškoty a Worick se tam naštěstí neotočil. Hned jsem s ním mazala směrem domů, kde to cestou za sousedovým domkem a tou naší muldou, už nemůže vidět Ale nejspíš, jak odsud fouká, je musel pak cítit, protože hned doma za bránou začal větřit a pátrat očima po tom poli opice jedna
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2012 10:42
- Nahlásit
Tá ta
Teď koukám....tuším dobře, že už jste doma
http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/278704-v-c horvatsku-napadl-snih.html
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2012 17:00
- Nahlásit
worick
jj
a už v práci
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2012 20:59 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Drakopes
Děkuji!
worick
Heleď, stav vody na českých tocích vysílali vždycky v 9:15, ne? A ne že už v 7:58. Máš nějaký divný vysílací čas, měla bys to upravit!
Doga mi dává zabrat. Venčí se zásadně doma, nikdy ne venku. Jsem s ní venku obhodinu a zesrala mi doma pokoj a chodbu. A teda, že to jsou fakt hovňousy, že by jednoho trefilo. Na beton, samozřejmě, zásadně sračičku a ne na jedno místo, ale tak minimálně na 6 až 7!
Ale jinak je to v celku hodný pes.
http://tyrana-zvirata.blogspot.cz/2012/09/doga-lol a-zari-2012.html
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 00:44 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Vlčáčková
Doga mi dává zabrat. Venčí se zásadně doma, nikdy ne venku. Jsem s ní venku obhodinu a zesrala mi doma pokoj a chodbu. - To vypadá, že to má z nějakého stresu, třeba ji tak debilně někdo učil venčit, až to dopadlo takhle...radši ani nepomyslet, co s ní kdo dělal
Jak to dopadlo s tou podlahou, už to děláte? A vůbec...jakovou dáváš?
Šmarjá, já si teď vzpoměla, že jsem slíbila, že se pokusím sebrat tu hadí svlečku...a zapoměla jsem Snad si zítra vzpomenu, ještě tam je a nerozpadne se na cimpr-campr
Dneska je nějaký divný den Pracuju kolem jezera a motá se tam se mnou Worick (chodí furt ukecávat, ať jdem někam na prochajdu ) a Gucci. Jak je nad jezerem to malé - taková ta čistící ,,bažinka", přes kterou se ,,filtruje" voda do jezera (bývalá jímka na vodu, tak je malá, ale celkem hluboká - taky kolem 2m) je hustě prorostlá vodním morem, rákosím a řasou. No a Worick najednou začal šmejdit kolem a něco jakoby lovit, pak tam doběhnul Berry a lítali kolem spolu(bála jsem se, že tam spadnou) následně kolem jezera a to ve chvíli, kdy jsem se vydala na cestu k zahradnímu domku a chtěla jsem se jim při té příležitosti schovat (udělat jim bojovku ) Ve chvíli, kdy jsem dřepnula za keř, protože už jsem viděla Berrynka, že mně hledá po stopě, se ozval z koupaliště vedle děsný řev Vypadalo to spíš jako řev děcka, ale když jsem ztrnule poslouchala, co bude dál - bylo ticho Žádná další děcka, ani nějací lidi, ani pes....ticho. Začala jsem být nervozní, co se to tam stalo (mezitím mně kluci našli) a jelikož se už šeřilo, vraceli jsme se k baráku, že půjdu už domů. Gucci lítala pořád za náma (kam my-tam za chvíli ona) což vůbec není obvyklé ...běžně vyrazí ven a buďto ji vidíme vedle na poli, nebo se i přijde ukázat, ale s náma pořád...to není Leon tam s náma u jezera taky chvíli byl, ale pak se někam zdejchnul. A tak jsem začala uvažovat, jestli to snad nemohl být odvedle řev kočky? Volala jsem domů na Toma, ale ten to neslyšel. Kluci pořád nějak nervozně pobíhali i kolem kompostu vzadu, pak k plotu a dopředu a když jsem šla domů, tak Gucci, že jde taky. Myslela jsem, že má třeba hlad (protože v tuto dobu opravdu dom nechodí, spíš kolikrát teprve vyráží z domu ven ) ale najedla se a zalezla do bazénu na křeslo. Když jsem se o půlnoci! probudila od telky, ještě tam byla - za celý večer nebyla venku a to za tu dobu bývá spíš dvakrát přijdená a odejitá Ani nebyla s Tomem poklízet (taky většinou chodí) Začínám být nervozní, jestli jí něco není ale nevypadá nějak nemocně... Leonek se kolem půl deváté ukázal venku na stole u misky - takže v pořádku, uff a teďka přišel taky domů a zalezl do bazénu za Gucci Jsou nějací divní oba, dnes Jestli jim vadí ta zima venku, najednou...?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 00:57
- Nahlásit
Evey
Tak jsem četla, že se Ti to nezdálo a u vás v Jeseníkách fakt sněžilo Blééé
Drakopes
dneska kolem vaší smečky nic nového?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 03:37
- Nahlásit
Alenka má moc práce, nestíhá, venčí ještě velkého hafana jménem Balů. Erwínek už si pochutnal i na quattro formaggi v pizzerii Padova (úžasný zážitek pro prcka i kolemstolující), v Neklidu na piškotech (opakovaně), u našich známých vietnamských obchodníků na vařené kukuřici; má prostě pocit, že svět mu patří. Má obrovský úspěch, lidé se zastavují, aby se s ním pomazlili (vyvalí pupík a zlehka kouše). Dnes (vlastně včera) vyžebral kromě mazlení i kusanec čerstvého chleba (i pro Alfréda), pán věděl i o Nielsovi, byl v obraze, jeho syn chodí do Kapsy a naše pejsky oba milují. "Mrňous" se výborně adaptuje na městské prostředí (silnice - STOP, "šup-šup" - honem jdeme přes silnici), kamarádí se všemi lidmi i hafany. Zážitek - tytéž ulice ve dne a v noci (jiné zvuky, jiní lidé, jiné pachy, osvětlení, výlohy [Baťa - těch bot, co by mohl "přemístit"]...) Píše Yura
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 11:14
- Nahlásit
Drakopes
Tak předpokládám, že Jirka teďka dospává... tak až se probudí, děkujem za milé info
Baťa - těch bot, co by mohl "přemístit" -
má prostě pocit, že svět mu patří. Má obrovský úspěch, lidé se zastavují, aby se s ním pomazlili (vyvalí pupík a zlehka kouše). - taky, že jo takové nádherné berňácké štěndo snad nadchne i toho, co jinak psy nemusí...
Dneska zas trochu klesla v potoce voda, tak Worka nevydržel a vletěl tam Nechala jsem ho, že si pro něj sejdu kousek dál, kde se dá k vodě seběhnout a podívám se, jak to tam vlastně teď vypadá. Než jsem tam došla, už byl mokrý za mnou, aniž bych ho volala Nejspíš sám uznal, že běhat v tak ledové vodě není nejlepší nápad
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 12:23
- Nahlásit
Dnes jsme berňácké štěnátko naučili na cvičáku chodit přes kladinu, minule se bálo. Játrovky zabraly, štěňdo se pro kladinu nadchlo a nechtělo se jí vzdát.
Jinak je u nás pod mrakem, teplo nic moc, ale stačí to. Hlavně když neprší, protože je na odpoledne plánována velká makrelová párty.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 13:26
- Nahlásit
předpokládám, že Jirka teďka dospává
jo, občas mám pocit, že by nám stačila jedna postel, jak se střídáme
Já byla dopoledne na nákupech a pak jsem musela přes kopec do knihovny. Tak jsme naložili oba psy do auta - Alfíček pořád ještě elegantně naskočil, jen s tou jednou zadní lehce škobrtnul, Erwina jsme zvedli a posadili k němu. U knihovny jsem si vzala oba psy a jedno dítě a vrátili jsme se přes parky domů. Fascinovalo mě dítě, které, jakmile se zorientovalo, vědělo, kde je jaký strom kaštan.
Vrátila jsem dítě s pytelm kaštanů a kluci teď v Kapse chrápou .. já budu muset za chvilku ještě s Baluem ..
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 15:22
- Nahlásit
Evey
velká makrelová párty
a jak to dopadlo s uzeným kuřetem?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 15:41
- Nahlásit
Strejda
a jak to dopadlo s uzeným kuřetem? To se zatím nekonalo, čekám až začne asi za týden naše "cvičme v rytme", abych vyškemrala recept.
Drakopes
já budu muset za chvilku ještě s Baluem .. Má alespoň vzhled medvěda?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 16:25 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Má alespoň vzhled medvěda?
jo, je to něco s kavkazákem, má krásnou světlejší hnědou barvu s bílými tlapami a náprsenkou a je větší a mohutnější než Alfréd.
Erwin si dokáže kvíknout, že potřebuje. Jenže kvíkne lehce u dveří a když nikdo nereaguje, najde si odkládací místo uvnitř. Zareagovala jsem na kvíknutí cca před hodinou, zaběhli jsme na loužičku na roh, ale pak jsem ho odvlekla zpět, byť on chtěl ještě zůstat. Pak kvíknul znova, ale říkám si, že jsme teď byli, takže buhví, co to znamená .. znamenalo nadílku klukům vzadu v dílně (aspoň že na linu, všude jinde je koberec).
Takže teď jsme šli znova a přemýšlím, kde se stala chyba, že takhle průjem ...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 16:44
- Nahlásit
Drakopes
Alenka má moc práce, nestíhá, venčí ještě velkého hafana jménem Balů.
Jak se tohle dělá v Praze? Někdy se nám starají o holky sousedi, ale to je snadné, protože jsou na zahradě. Balů bydlí u vás? nebo je doma a chodíte pro něj?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 16:57
- Nahlásit
Balů je doma, ráno ho vyvenčí jeho páníček, já pro něj chodím v poledne a večer. Páníček se vrací pozdě večer. A panička je v Řecku, takže jen vypomáháme
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 17:19
- Nahlásit
Evey
U nás dneska 16st, vedro nám teda moc nebylo, ale na výlet s psiskama ideální Na grilování teda nevim, nevim - to bych myslím zmrznula
Byli jsme s Tomem a mamkou s pejsama na výletě, který teda jako umístění nic moc, ale tak účel to splnilo Museli jsme tuhle náhradní variantu, jelikož Tomovi prasknul výplet na raketě tak trasu, kde ji cestou dá vyplést a cestou zpátky zase vyzvedne Jen asi 7km po úplné rovině u Moravy, v lesíku za Uherským Ostrohem. Ale sledovali jsme parašutisty nad blízkým kunovickým letištěm, stoupala nad náma několikrát L410 (s nima) a kroužily tři větroně najednou Jak to přesně nad náma zvedala ta L410, tak jsme ji ukazovali Berrynkovi (ten jedinný se na letadla dívá) a já se smála, že Berunka si určitě myslí:,,doufám, že mně příště nehodláte posadit i do tohodle?!"
Drakopes
Pak kvíknul znova, ale říkám si, že jsme teď byli, takže buhví, co to znamená - tohle se nám už taky nevyplatilo mockrát i když v jiné souvislosti Taky jsme si kolikrát říkali, že stejně třeba Worka štěká kvůli nějak blbosti...a pak třeba vykradli stáje Už si dávám radši víc pozor. Minule taky: Worka štěká v obýváku u francouzského okna za záclonou, když jsme večer čučeli na telku. Tom mu z gauče gestikuluje:,,ano Wori, víme o tobě, ale jsi jako prase, stejně sem nemůžeš" Za minutku tam zase stojí a vyštěkává. Už mi to nedalo, odělám záclonu a čučím proti světlu, abych viděla, kde je Berry, jestli je v pořádku. Ležel pod stolem u bazénu a koukal, takže dobrý, ale jak jsem se snažila ho uvidět, tak jsem zjistila, že pod Woričkem stojí Leon a hypnotizuje okno s výrazem:,,proboha, ona si mně snad nevšimne, kam babo furt čumíš? Tady jsem, tady, dole....! Worko štěkej, ona to snad neotevře....!"
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 17:48
- Nahlásit
worick
Leon a hypnotizuje okno
Tady autorka cituje nějaké vědecké dílo o kočkách, ze kterého kočky vycházejí jako primitivní zvířata. Nejsou, že?
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 18:05
- Nahlásit
Potřebovala bych cvičák pro páníky (teda docela hodně lidí v mém okolí ). Ráno jsme byli v krámu a cestou zpět prakticky u baráku, jsme potkali na volno sousedovic psa (vlčák, lehce nad rok, přes plot s Medvědem kamarádi, stejně velký jako Medvěd, ale o dost lehčí). Jsem samozřejmě lehce zazmatkovala, takže Medvěd okamžitě poznal, že mi ta situace ani náhodou není příjemná a začal povrkávat. Bohužel Blesk si prostě chtěl hrát a dorážel dál, tak Medvěd zažal opravdu už totálně nasr...Blesk pořád nechápal, takže se do něj Mědvěd normálně pustil :-/. Pak to tedy Bleskovi jako dockvaklo a začal se dost neuměle bránit .... No docela mela. Mezitím moje matka v pohodičce došla k našemu plotu, odložila na sloupek nákup a v pohodě se připloužila, aby Bleska hodila k sousedům za plot. Já už jsem měla totálně rpzmašírované ruce, jak jsem od sebe tahala dva psy jak kráva...
Máti odvedla Bleska dom, ten obratem utekl znovu a prudil u plotu, Médin na něj samozřejmě štěkal, protože byl ještě rozjetý, následně vzbudili souseda(toho :mad . No prostě bezva...
Nejhorší je na tom to, že pokud by sním šel kdokoliv jiný, tak by žádný problém nevzniknul, ale protože já jsem nervní, tak Medvěd okamžitě vyhodnotí situaci jako kritickou a hodlá mě bránit :-/
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 20:12
- Nahlásit
Strejda
ze kterého kočky vycházejí jako primitivní zvířata. Nejsou, že? - Ti nevim, to napsal chovatel koček? A pozoruje je někdy taky....? Gucci je velice chytrá kočka. Ví co smí, co nesmí nedělá proto, aby mne nenaštvala. Umí si říct, že má hlad (přijde a mlaská) Ví například, že když ji nechám v noci ležet na chodbě, v bazénu atd. a řeknu jí, že jdu spát nahoru, ať pro mne dojde, až bude chtít ven.....udělá to. Vplouží se do pokoje a zaškrábe na skleněnou skříň, či okno, že už chce ven. To samé řeknu Leonovi. Ten se probere, že chce jít ven, postaví se doprostřed haly a řve tak šíleně, že by probudil prvního souseda 200m od nás Jeho prostě nenapadne zajít mi mňouknout do toho pokoje. Nebo je jen vychcaný?? Mňouknu a ať lítají?! Stokrát viděl, že když chce Gucci domů, tak zaškrábe na okno. Na okno z boku v obyvču, kde si sedne na parapet. On sedí jak mumie před některým oknem a doufá, že si ho kdosi všimne anebo nevím jakým způsobem teda navede Worička, ať nás zavolá Už se dostal na druhý level - dokáže vyskočit na okno jako-že zaškrábat, ale je tam jen natažený a čumí dovnitř
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2012 20:22 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Noemi
Jo, ty to hrotíš Médin je velký a pokud nepotkám psa typu kavkazák či bull, tak jsem v klidu. Normální psi, když se i do sebe pustí, aby si vyjasnili pozice, si to jen vyříkají s velkým řevem, ale většinou se úraz stane víceméně jen nedopatřením. Pak jsou normoš kámoši a jdou si klidně spolu něco čenichat. Mluvím teda o psech, ne o fenách, tam je to bohužel jiná Já do toho akorát nadávám stylem: blbouni jedni, ale okamžitě toho nechte a klídek... V každém případě psa odepni z vodítka a mluv tónem, že to máš na háku. Rozhodně je od sebe neškub...vůbec tam ruce nestrkej... Pořád tedy ale mluvím o normálních psech, ne o asociálech, kteří někomu po 5 letech utečou ze řetězu Roční pes si chce hrát, se chce prsit a je jen v pořádku, že mu Médin vymezí mantinely
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2012 08:29
- Nahlásit
worick
Ti nevim, to napsal chovatel koček?
Asi ne. Spíš jen nepozorný pozorovatel. Kočky nejsou tak nekomplikované, jak píše.
Mňouknu a ať lítají?!
Takhle to asi bude.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2012 09:08 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
worick - Mňouknu a ať lítají?! - možná je lehký rozdíl mezi kočkou a kocourem... - náš Mikša, když se mu něco nelíbí, nebo když ho důchodci omylem (oni nemají rádi ani lidi, natož zvířata) někde zavřou, sedne si doprostřed místnosti a nebo proti dveřím, kterými ví, že se dostane ven a mňouká tak, že je slyšet i u sousedů... jednou naše hodná milá souseda přišla, jestli se Mikšovi něco nestalo, že ho slyšeli až v kuchyni, jak urputně mňouká...
------
Jinak se omlouvám, stíhám jen tak tak číst, takže sleduji všechno, ale nestíhám už moc psát... teď s tím dojížděním pořád a tak...
Hezkou neděli všem, vyrážíme někam ven na chvíli...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2012 22:22
- Nahlásit
Strejda a spol. - k chytrosti koček:
když jsem šla poprvé na Kleť do práce, nejela lanovka, takže jsem musela po svých. I přidal se ke mě "Pepa z depa", jak si říkal, a vyvlekl mě za 50 minut na ten svinkej kopec. No a protože jsem nebyla schopná při výstupu slova, maje z Ústí n. Labem prožraný plíce, mluvil skoro pořád jenom on (teda kromě toho, že mi nesl čím dál tím víc věcí).
No a ten mi říkal, jak kocour zachránil život jejich babičce. Byli u ní na návštěvě a když se rozloučili a odešli, za pár minut je doběhl kocour. Skákal na ně, chytal je za kalhoty a vysloveně je tahal zpátky. Nejdřív to nechápali, ale potom je napadlo, že je to divný. Tak se vrátili a našli babičku na zemi s mrtvicí. Kocour proskočil zavřeným oknem a běžel pro ně.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 00:32 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
Jinak se omlouvám, stíhám jen tak tak číst, takže sleduji všechno, ale nestíhám už moc psát... teď s tím dojížděním pořád a tak... - zrovna to tu otevírám s myšlenkou, kde je kurňa Kess, že Tě ty povinosti, ale úplně semlely a ejhle, konečně se trhnula
a mňouká tak, že je slyšet i u sousedů...možná je lehký rozdíl mezi kočkou a kocourem... - dyť říkám v tomhle teda určitě Kdybych neslyšela Gucci vydávat to zvláštní ,,žalostné" mňoukání - když chytne myš málem bych si myslela, že je němá Ona prakticky nevydá hlásku. Jen jako pozdrav vydá takové tichounké mňau, což ani jako mňau nezní, spíš jako:,,mň" Leon nás hledá v zahradě, už se k nám blíží, už ví kde jsme a řve u toho, jako by ho na nože brali Já to teda většinou neuslyším, ale Tom vždycky:,,někde tu řve Leon ...ano Leonku, slyšíme tě, ano ano, tady jsmeee"...jenom aby ho utišil
Vlčáčková
když jsem šla poprvé na Kleť do práce.... -
No a ten mi říkal, jak kocour zachránil život jejich babičce - jak se říká, že kočky mají lidi jen na to, aby jim dali nažrat...tak tenhle teda souvislost: nebude babča - nebude jídlo! - pochopil skvěle Nééé...dělám si srandu kočky jsou chytré a je to asi stejné jako u psů (a jiných zvířat) některé víc a některé míň
Drakopes
Alenko, rýsuje se nám Praha 17-18 listopadu...celá rodina (mamka s bráchou, Tom to ještě neví ) odhlasovala, že chtějí jet na finále Davis Cupu (tenis) Teprve zítra to projednám i s Tomem, jestli něco nemá a budem moct jet.... Určitě Ti, až se bude blížit a už to bude jisté - dám vědět. Akorát mně mrzí, že ta vaše ,,koule" mi mezitím vyroste
Brácha ráno odlétá z domovského brněnského letiště do Egypta na dovču. On si taky vždycky musí vybrat dobu, kdy to tam není na dvakrát
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 06:40 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
worick
Praha 17-18 listopadu - to je strašně daleko, ale nemám nic tam napsaného, takže se budeme těšit
chtějí jet na finále Davis Cupu (tenis - líbí se mi ta poznámečka, co to vlastně ten "dejviscap" je, pro nás nesportovní barbary )
Kulička roste před očima. Máme ji 14 dní a je viditelně nohatější. Dneska večer mám třídní schůzky, takže beru Erwinka s sebou. Vzhledem k tomu, že si chci stěžovat na dosud neprobrané hlavy, bude to aspoň zmírněné
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 06:51
- Nahlásit
Drakopes
líbí se mi ta poznámečka, co to vlastně ten "dejviscap"
Taky mi to hodně pomohlo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 10:33
- Nahlásit
Strejda
Drakopes
líbí se mi ta poznámečka, co to vlastně ten "dejviscap" -
Tak většina psala, že jde sport mimo vás...no tak aby jste to nemuseli ještě někde hledat
Jak vyběhlo na NETu, že se čeká zase děsná zima (i Kess mne na to upozornila, díky Peťko )tak doufám, že to tak není, protože Gůča začala žrát, jako by měla uražené dno I kluci trochu víc žerou...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 12:20
- Nahlásit
worick
Jak vyběhlo na NETu, že se čeká zase děsná zima Ano a proto jsme se dali do opravy komínu a zjistili, že máme prasklou jakousi hranatou komínovou cihlu, která se prý už nevyrábí.
V pátek jsme zabili první krůtu a co mě hned zarazilo bylo, kolik měla tuku. To si fakt ty roky zpětně napamatuju, jsem zvědavá jak na tom budou ty další.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 13:00
- Nahlásit
worick
Evey
že se čeká zase děsná zima
Něco na tom asi bude. Hajnej se sám od sebe zeptal, jestli nechci ještě jednu fůru dřeva.
Jen teda nevím, jak vysvětlím holkám, že mají dvoudomek a mohou spát obě uvnitř. Vždycky spí jedna venku a když hodně mrzne, tak se vystřídají. Nepřehánějí to?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Zář 2012 13:14
- Nahlásit
Strejda
Nepřehánějí to? |Hrají na city, aby jsi je pustil do baráku.
|