| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 16:50
- Nahlásit
Drakopes
prcek je překrásnej!! tak hlavně aby vyrostl v krásného a zdravého!! psa
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 17:27
- Nahlásit
Drakopes
nevím, čím to, jestli mám takové štěstí, ale vždycky jsem měla skvělou třídu, úžasné děti ...
Třeba na ně přenášíš své fluidum. Když jsem pracovala v planetáriu, chodily tam různé školy. Nejhorší byly církevní, děti měly hloupé a nevychované. Pak učňáky, no dost hrůza. Před určitými školami jsme utíkali a nikdo je nechtěl. Ale kolikrát přišla třída "grázlíků", takových trošku divočejších dětí, ovšem naprosto perfektně zvládnutých učitelkou - taková třída byla sice živější, ale spolupracovala, a byly tam chytřejší děti a vnímavější než průměr. Myslím, že je to možná trošku o štěstí, ale hlavně o tom, že si některý učitel vytvoří bariéru vůči dětem a jiný dokáže i se zlobivými dětmi udržet vztah vzájemné důvěry.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 19:48
- Nahlásit
Drakopes
Nádherňoučkej.....
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 4 Zář 2012 20:29
- Nahlásit
http://youtu.be/i1iBw6aJwsA
je to mizerná nahrávka - z mobilu, ale jako obraz to postačí )
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 07:20
- Nahlásit
Strejda - Já to vím. Je to učitelkou. - souhlasím naprosto, když občas sleduju, co Ája s "dětma" (už jsou velicí, je divný je nazývat dětma) všechno dělá, tak jim trochu závidím a taky bych chtěla být znovu deváťačkou v její třídě!
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 07:29
- Nahlásit
Drakopes
ale jako obraz to postačí Je to divočák.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 08:17
- Nahlásit
Drakopes
Evey
je to mizerná nahrávka - z mobilu, ale jako obraz to postačí
Je to divočák. - malý raubíř je dobře, že má kolem zrovna kámoše na blbinky Na vsi není zas tak jednoduché potkat štěndo, často si právě tady majitelé štěňat stěžují, že si nemají s kým hrát....a pak jsou z toho právě ty problémy se socializací...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 08:38
- Nahlásit
Dělal jste někdo někdy kuře v udírně? Byl by nějaký recept?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 09:06
- Nahlásit
Evey
Dělal jste někdo někdy kuře v udírně? Byl by nějaký recept?
V domácích podmínkách se mi to nepovedlo. Kuře bylo vysušené. Koupené uzené kuře je před uzením nastříknuté (voda, škrob, sůl, polyfosfáty). Kdyby se Ti to povedlo, tak napiš postup.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 09:49
- Nahlásit
Strejda
Minulý týden jsem právě zaslechla část rozhovoru dvou lidí, když jsem byla na cvičení. Předávali si tam právě recept na uzení kuřat, při nejbližší příležitosti ho zkusím vysondovat. Na netu jsem toho moc nenašla a když už, tak se mi to moc nepozdávalo.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 14:58
- Nahlásit
to zvíře nám v kuchyni překousalo datový kabel !!!
třikrát mu řeknu, aby neohlodával štokrle, třikrát odsune tlamu i tlapky a odkýve souhlas a pochopení, třikrát se vrhne pokračovat, když se odvrátím. Počtvrté vstanu, tak se mi vrhne naproti a rovnou na záda a vrtí všemi končetinami...
večer podběhl Alfréda u večeře a zespoda se mu zakousl do jeho půlky kuřete. Alfréd nebnul brvou a čekal, až si mrňouse oderveme sami...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:28
- Nahlásit
Drakopes
to zvíře nám v kuchyni překousalo datový kabel !!! Zatím jenom kabel? To jsem myslela, že bude výkonnější. No pravda, zatím se zabydluje.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:45
- Nahlásit
Drakopes
to zvíře nám v kuchyni překousalo datový kabel !!!
večer podběhl Alfréda u večeře a zespoda se mu zakousl do jeho půlky kuřete. Alfréd nebnul brvou a čekal, až si mrňouse oderveme sami... - já to říkala, že si toho,,na stará kolena" ještě užijete ...a tím myslím stará kolena všech vás tří
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:46
- Nahlásit
Evey
když jsem to říkala dětem ve škole, tak po uklidnění záchvatu smíchu se nabízeli, že si ho vezmou ... )
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 15:47 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
já to říkala, že si toho,,na stará kolena" ještě užijete
nic člověka tak nepotěší jako cizí neštěstí
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 20:19
- Nahlásit
tohle fotila jedna paní z těch, co chodí s námi do parku, má dlouhosrstého výmaráka Tondu, ale jinak o ní nic nevím - je příjemná )
https://picasaweb.google.com/martina.klenovcova/3z ari2012HeroldovySady
je to z pondělního večera, postřehnete tam misku s popelem. Na závěr jdeme vysypat zbytek popela nahoru na kopeček ke stromům. Myslím, že z fotek je poznat, jak se tam lidé sešli, většina přítomných puberťáků jsou moji deváťáci ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Zář 2012 23:56 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
Díky za fotky, díky i paní za pěknou reportáž, budete (budeme) mít na Nílouška pěknou památku
Erwin je pěkný puclík - Tom se smál, že je jak Ota Zaremba Jsem mu říkala, že jste ho nevykrmili vy, ale už takového dostali Aby vás brzy nesněd všechny
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 06:19
- Nahlásit
Drakopes - moc hezké fotečky, opravdu... Erwinek je takovej malej-velkej... je moc roztomilej... moc to sluší taky Alfímu... a jsem ráda, že jsme se přes fotky mohla seznámit s Tvými deváťáky...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 08:17
- Nahlásit
Včera jsem si vymyslela prochajdu s tím, že Tom musí na benzín, tak nás vyhodí přes kopec k větřáku a my došlapem domů, se zastávkou u mamky - jen 4km. Trdlo protože jsem při pletí viděla, že tam na kopci nějaký debil zase něco zapálil a je to celé začazené, ale nějak mi to nedocvaklo. Po prvním kilometru jsem ucítila dým, postupně se to stupňovalo, poslední km už jsme dýchali ten sajrajt a smrděli všichni tři jak udírna Ježíš, jak já byla vzteklá.... Tom mi pak řekl, že hořelo hnojiště Jel totiž kolem, jak nás vyhodil. Jestli to někdo zapálil, či samovznícení nevím...U babky jsem potkala strýce, který mi hlásil, že sestřenka už nemá ve studni vodu, že tam zrovna byl hledat přípojku na obecní vodovod. Bydlí na dolním konci a tam teda byla potíž s vodou často, proto tam Obec vodovod nakonec zbudovala. Jenže mamka mi na to řekla, že hlásil rozhlas, že ve vodovodu dochází voda a lidi mají vodou šetřit - nezalévat, neprat, nekoupat se ve vaně Když jsme šli humnem k babce, tak jsem zrovna viděla, že u Obecní studny někdo poskakuje a měří stav
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 10:15
- Nahlásit
worick
Tak to už je stav kritický. A co by se dělo, kdyby nedejbože někomu začal hořet dům... Čím by hasili?
Drakopes
Myslím, že z fotek je poznat, jak se tam lidé sešli Je poznat, že se tam sešlo móóc lidí i psů.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 10:25
- Nahlásit
Chvilu tu zase nejsem a zase taková novina. Tentokrát už veselá
Drakopes
Erwin je krásně štěňátko, přijde mi takový kulatý podle Barneyho, když byl ještě štěně. Hned bych se přijela pomazlit. Škoda, že bydlíte tak daleko. Barney by mi to určitě prominul, že bych dala přednost štěněti. Posílám podrbání za uchem a Barney taky zdraví.
Podle fotek se vás v parku sejde hodně pejskařů. To vám závidím. Ale to už jsem tu psala několikrát, že tady potkat psa, se kterým by se Barney proběhl, je nadlidský úkol.
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 13:24
- Nahlásit
worick
Tetoooooo, čáááu, jsme v pr...esu . Prosím tě, banda si vymyslela jet na Moravu od 28. do 30. září. Samozřejmě už nemůžu sehnat nic volného. Chceme vyrazit do sklípků. Nemáš na to nějakou páku? Nějakou radu nebo tipa? Dííííky, písni mi, prosím, na mejla i.krejdlova@gmail.com. Zlatá !
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 20:04
- Nahlásit
Erwin se pěkně vybarvuje - říkali jsme si, jak se pěkně aklimatizoval, jak je hezky socializovaný, jak pěkně vychází se všemi okolo ... a ve skutečnosti to byly projevy zakřiknutého chudinky. Teď se otřepal a řádí jako černá ruka. V první řadě to odnáší Alfréd. Erwuša mu skáče na hlavu, lehá na záda a "obcuje". Alfréd dneska dopoledne zalezl před ním do postelé, kam naštěstí malej ještě nevleze (na jak dlouho ). V parku dneska mordoval 11měsíční stafordku a očividně se dobře bavil. Po pravdě řečeno, bavili si oba. Erwin i ta fenečka.
V Kapse máme otevřené dveře do ulice a přes ně zatažené mříže (jinak se větrat nedá a kvuli psům se jen otevřeno nechat nemůže). Do ulice jsou dva schody. Na nich leží Alfréd, čumák mezi mřížemí a kontroluje "tep ulice". A Erwin se chodí k mřížím předvádět a pokaždí pošlape Alfréda cestou tam i zpět. Nechá se zaobdivovat a odchází spát za roh. Musí nabrat síly navečerní řádění v parku
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Zář 2012 20:07
- Nahlásit
Zbožňuje všechny činnosti kolem sebe - kartáčování si vychutnává, stačí vzít do ruky kapky do očí a tancuje u nohou a nastavuje hlavu ...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 05:51
- Nahlásit
Drakopes
Teď se otřepal a řádí jako černá ruka.
To se držel zpátky dost dlouho.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 06:47
- Nahlásit
Hlásím 4 st., naštěstí nad nulou.
Strejda
To se držel zpátky dost dlouho. Teď to teprve rozbalí.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 06:57
- Nahlásit
Evey
Teď to teprve rozbalí.
Kromě toho, že tím udělá radost svým lidem, tak taky prospěje Alfrédovi. Když k nám přišla Neli, tak Sally viditelně omládla. A Alfrédovi nebude chybět kámoš.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 09:10
- Nahlásit
Drakopes
Erwin se pěkně vybarvuje No, úplně se při tom čtení bavím. Těším se na další příval zážitků.
To Barney u nás pro změnu hlídá řemeslníky. Včera byl zavřený doma, protože stavěli lešení kolem baráku a nevěřila jsem těm chlapům, že budou na 100% zavírat branku. Takže Barney kontroloval ty, kteří nám montují kuchyň. Samozřejmě, aby na ně líp viděl, tak si vlezl až do obýváku a když jsem ho přišla zkontrolovat, tak dělal jakože tam vůbec není. No, nechala jsem ho tam, protože ti chlapi stejně pořád chodili do chodby pro věci, takže se dveře nezavírali. Dneska pro změnu Barney hlídá na zahradě a má hroznou radost z toho polystyrénu, který máme dovezenej na zateplení. Kdyby si s tím jen hrál, tak neřeknu, ale on se tím nacpává! Ale jen, když tam s ním je víc lidí, v noci si toho polyše naštěstí nevšímá.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 12:14
- Nahlásit
Drakopes
Erwin se pěkně vybarvuje.... - no tenvám tedy dává zabrat
Zbožňuje všechny činnosti kolem sebe - kartáčování si vychutnává, stačí vzít do ruky kapky do očí a tancuje u nohou a nastavuje hlavu ... - a tuším to bude taky pěknej narcis
Brzy ho bude muset Alfí srovnat, nebo by z něj dostal psotník
Strejda
Kromě toho, že tím udělá radost svým lidem, tak taky prospěje Alfrédovi. Když k nám přišla Neli, tak Sally viditelně omládla. - taky si myslím Alfí bude mít teďka starosti: dohlížet a všechno prcka naučit...tak musí být ve formě a bude se cítit důležitý
Dneska jsem z hrůzou shledala, že z vody na potoce už je vážně jen pidikaluž...ale neměla jsem u sebe foťák Už ani Worička nebaví po tom lítat - neb je to hnusné a prakticky není po čem lítat Najednou zůstal civět pod splav směrem po toku dál a vyběhnul na druhý břeh k Tomovým rodičům a tam zase k potoku do křoví - no, očividně něco zmerčil ale naštěstí se dal odvolat zpátky nahoru nad splav. A najednou se na kamenech pod splavem zjeví malý rezavý kocour (tak 4 měsíční) a vypadal, že chce jít za náma i přesto, že tam na něj dolů civěl Worka. Worička jsem s domlouváním přidržela a kočík to po břehu obešel za náma - očividně se nijak moc psů nebál. Worka by ho rád prohnal, ale měl zákaz, tak jen koukal a pak si šel po svých, já kocoura hladila a pak ještě přišel za náma Berry, celý natěšený, co to tam máme. Zjistil, že kocour, no tak to nííííc, - protáhnul ksicht a dál si ho nevšímal. Worka zase za náma doběhnul a hned za kocourem, ten couvnul a sletěl dole do splavu, do vody Chudák Naštestí minul velký kámen, co tam z vody trčí A hned se zase po hrkavě (to je ta kolmá stěna splavu) vydrápal nahoru, celý mokrý, Worick-neWorick...Ten na něj zůstal čučet dolů a když se drápal zpátky, tak couvnul, aby mohl vylézt (taky jsem mu nadávala, že je blb a chudák kočík se kvůli němu málem utopil ) Kocour pak seděl na břehu na bobku a přemýšlel, že k nám - s tím blbým psem teda nejde....načež tam Worka vlítnul s rozběhem, tak radši vylezl na strom I tak dobře, protože by fakt šel s náma nejspíš domů
Když jsme byli u sestřenky na kolaudaci minulou sobotu, ukazovala nám, že se jí tam okotila nějaká cizí číča ve dřevě a má dvě koťata a před dvěma dny zase přišel rezavý kocourek a toho, že nakrmila vedle švagrová - tak ten, že už bude zase její No a mám podezření, že její muž či bratránek, kteří nejsou nijak z koček nadšení, milého kocoura naložili do auta a vyhodili ho tu někde kolem našeho Ptát se nebudu, stejně by se nepřiznali ...ale ta ochočenost, barva a velikost by odpovídali...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2012 12:23
- Nahlásit
worick
Tak ho sbal a dej ho do Tibetu, jestli ho vezmou. http://www.utulektibet.cz/cs/
|