| Autor |
Zpráva |
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 06:16
- Nahlásit
taky mě ty fotky štvou, takže jsem tam dala jen odkaz, kdo chce, se koukne
u náš prší s přestávkami od včerejšího rána. Kluky to venku nebaví, ostatních psů je po venku taky málo, Jakékoliv vysoušení štěněte je bouřlivá bitva o ručník. Kouše do všeho, co se vyskytne v blízkosti jeho tlamy, což na holé lýtko není nic příjemného a o rohu nábytku ani nemluvě. už aby přezubil
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 08:07
- Nahlásit
Děckáááá, u nás napršelo od včera 40mm To je ještě víc, než jsme doufali a ještě pořád prší Já jsem se celou noc lítala dívat na všechny možné radary a hlavně meteostanici, jak to tam přibývá Jasně, většina toho odteče do Moravy, ale hory se nasáknou a snad nás to dostane z nejhoršího. Včera jsem si potřebovala vysadit pár kytek a pak jsme jeli kopat ty brambory, tak jsem už nestihnula vyfotit zahradu to, jak tam příšerně viselo listí na keřích, měkčí, jako třeba hortenzie - tak ty normálně lehnuly na zem Dneska už to bude všechno vypadat jinak jenom ,,vypálená" tráva je ještě vidět
Kde zase jsou Tátovi??
Drakopes
Jakékoliv vysoušení štěněte je bouřlivá bitva o ručník. Kouše do všeho, co se vyskytne v blízkosti jeho tlamy, což na holé lýtko není nic příjemného a o rohu nábytku ani nemluvě. už aby přezubil -
Woriček kvůli tom, že jsem s nima včera večer už nebyla a pak museli za deště jen ležet schovaní ve vchodu - zahájil protestní hladovku - hlásil při večeři Tom Byl tak naštvaný, že ho nemohl nijak donutit jíst, že zapoměl i zavřít garáž, na což jsem přišla v 6 ráno
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 08:28
- Nahlásit
worick
Synovce teda pošli i zadanýho, no.
Jdu uklízet, až uklidím, tak si nafackuju, protože beru do dočasky SLOVENSKÝHO psa. Já, která dovozu neholduju. Navíc velkého psa, který mi tu může zahryznout moje malé miláčky. Navíc nevychovaného, co tady s klidem občůrá a obsere všechno. Takže přesně všechno, kvůli čemu jsem nevzala malý psy, teď budu mít u velkýho.
A ještě přijde podlahář, tak jsem zvědavá, jak se tu budou všichni motat.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 08:29
- Nahlásit
worick
u nás napršelo od včera 40mm
Tak zato můžeš poděkovat jedné ústecké majitelce dvou berňáků. Včera psala na FB, že v Ústí lije, tak jsem jí řekla, ať to pošle dolů pod Brno. Tak prý že jde foukat do mraků a vidíš???
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 10:25 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Vlčáčková
Kde jsi přišla ke slovenskému psovi...u Brna? Stejně Tě obdivuju...Tak ale zase to máš lepší, že když pes prudí, tak Ti nebude líto, že odchází někam do nového domova
Synovce teda pošli i zadanýho, no - zatím nereagoval, ale on toho má moc. Dělá dvě vysoké najednou (ještě ekonomii) a o víkendu právě s Tomem probírali, ještě nějaké správcovské zkoušky...že by si udělal
Tak zato můžeš poděkovat jedné ústecké majitelce dvou berňáků...Tak prý že jde foukat do mraků a vidíš??? - tak to je nějaká mocná dáma Ano, vyřiď, že děkujem, děkujem moc
Už je tam napršelo celkem 50mm To je víc, než součet srážek od zimy doteď To si třeba Pražáci, kteří už nejspíš dosáhli na nějakých 200mm jen za léto (že Ájuš ) ani neumí představit, co to pro nás je...Ale chápu...takové sucho si nedovedl představit nikdo, nikdo ani tady, doteď...Včera mi sestřenka hlásila, že kámošovi, co tu má rybníky na prodej pstruhů, všechno komplet o víkendu zdechnulo a to mu to nápajel potůček přímo z hor. Jenže už nenapájel právě...stačilo, kdyby to vydrželo ještě těch pár dní...Na jaře tam koupil násadu za 150tisíc. Ale tak myslím, že mu to stejně někdo zaplatí, buďto pojišťovna, nebo zemědělci...Akorát to moře mrtvých ryb, chuděr
Evey, Strejda....vy jste uplavali?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 13:13
- Nahlásit
worick
Strejda....vy jste uplavali?
Neuplavali, ale pršelo nepřetržitě 36 hodin (asi tak nějak). Byl jsem rád, že prší, protože jsem z roztržitosti slíbil, že dnes dopoledne půjdu s Neli na den pro prvňáky. Nechtělo se mi, protože těm malým upírům nerozumím. Bohužel to nezrušili. Neli byla ve svém živlu, protože děti miluje. Hleděla si s nimi do očí jak rovný s rovným a když je chtěla olízat, tak se ani nemusela natahovat. Všichni byli jak prasata. Od bláta a oslintaní. (Asi 100 dětí a 11 psů)
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 13:45 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
worick
Kde jsi přišla ke slovenskému psovi...u Brna?
Kývla jsem na dočasku, protože se dva zájemci na psíka přestali den předtím hlásit. Ale je jich víc, takže se jedná s dalšími. Jenže pes už jel dnes, takže bylo potřeba ho někde upíchnout.
A po pravdě: už toho lituju. Nejdříve jsem dlouho čekala u dálnice, protože převoznice se ztratila v Brně, byť do něho vůbec neměla zajíždět. Pak přejela vyasfaltovanou spojku mezi dvěma čtyřproudovkama - jen asi o 5 metrů, ale nešlo jí se vrátit, ač tam je zúžení a stavební dělníci byli tak hodní, že zastavili dopravu, aby si to odcouvala. Odcouvala méně a vjela do místa, kudy nemohla projet na tu druhou dvouproudovku. Takže když se pak vyjíždělo, musela zase znova couvat do té dvouproudovky. Pak jsme jeli za sebou a paní mi na cca 200 m dvou skoro rovných pruhů jedním směrem bez odboček úplně zmizela z dohledu. Když jsem na ní čekala na krajnici (auto s nápisy jak kráva), pro změnu mě přejela! Přes les jela cca 5 metrů za mnou po silničce o šířce cca 3 metry. Kdyby v těch klikatinách někdo vyjel a já musela brzdit, tak by možná do mě vlítla. K baráku z nějakého mě neznámého důvodu vůbec nezajela, neb když jsem se v poli stočila na couvání k baráku s tím, že jsem jí ukázala a zavolala, ať jede po předu za mnou, tak odcouvala někam pryč.
Měla jsem dostat se psem obojek, který po dočasce vrátím. Ukázalo se však, že obojek je půjčený a oni ho musí vrátit hned! Takže klika, že se dal roztáhnout jeden obojek z malého psa.
Zvíře mělo být neinfekční (toho jsem se bála nejvíc), ale ukázalo se, že s ním u veterináře nebyli, takže se neví nic.
Pes mi těžce polítal auto, rozšlapal kabelku a roztrhl atlas. Doma se na dvou místech vysral na beton, který byl připraven pro podlaháře k penetraci a neměl mít nikde žádnou vlhkoust a nikde žádný kaz. Do koupelny na pelech nechce a drápe po všech dveřích. Vyskakuje mi na okna s novými parapety a lehce počůral pelíšek. Bojí se a pořád strká rypák do obýváku k mým psům, ke kterým ho pouštět nechci, když teda nevím, jestli není infekční.
Jinak by bylo řečeno, že má bouli na noze a má se s ním jít k veterináři.
A aby toho nebylo málo, tak Vlčáček se pustil do Darečka. Dareček zechcal šanon účta jednoho zákazníka, zrovna toho, kde to fakt vadí. A další zákazník mě již podruhé nechává přepracovat složité mzdy pro chyby, které si sami nadělali v podkladech! Podlahář přijel a s tím, že to chtěl hlavně vidět, vyhodil pytle stěrky a odjel. No a já jsem při těchto akcích nestihla sníst oběd a připravit ešusy na zítra, takže zítřejší oběd se pro mě prostě zítra nekoná!
A ještě není všem hodinám dnešního dne konec, že jo.
Pes začíná vedle za dveřmi vrčet. Roztrhl pytel se žrádlem, takže jsem musela přetaha 35 kg žrádla jinam. Doufám, že mi aspoň nesejme sekačku za těžký lóve, která je tam opřená v místě, kudy se protahuje, byť tudy musí lézt přes bedny s nádobím a byť je vedle normální průchod.
Z toho plyne, že si asi dneska dám večer několik grogů! Abych tenhle den nějak spláchla.
No ale snažím se to brát s nadhledem. Ne vždy vše běží hladce, že jo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 14:00
- Nahlásit
Vlčáčková
Kristepane ....to máš teda hororovku Já Tě teda trumfovat nechci, teď by mohla tak Ája s prckem ...tam to smrdí průserem vždycky, že jo
Z toho plyne, že si asi dneska dám večer několik grogů! Abych tenhle den nějak spláchla - blázníš?! Chlastat v tuhle dobu?! My se ti o ten zvěřinec teda dělit nebudem...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 14:03
- Nahlásit
No, tak už mám dalších 10 mazlavých hovínek na betonu. Stačí Ti to? Když jí venčím, tak nic.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 14:18
- Nahlásit
Vlčáčková
Všechno je to jak od hičkoka, ale opravdu zlé je toto:
No a já jsem při těchto akcích nestihla sníst oběd a připravit ešusy na zítra, takže zítřejší oběd se pro mě prostě zítra nekoná!
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 14:20
- Nahlásit
Vlčáčková
mazlavá - to ještě jde, horší by byla mazlivá
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 14:37
- Nahlásit
LuckaM
Barney se k nim šel na ty králíky podívat, nějakým způsobem, jak se opřel o králičárnu, odjistil dvířka a králíci lítali po celé zahradě...tak takhle jsme se uvedli On je šel osvobodit.
worick
Evey, Strejda....vy jste uplavali? Zatím ne, ale tu přebytečnou vodu z Moravy ti tam posílám. Už přišla?
Měla jsem teď 2 dny školení time managementu, tak nestíhám. Asi jsem nedávala pozor.
Drakopes
mazlavá - to ještě jde, horší by byla mazlivá
Strejda
Od bláta a oslintaní. ... a spokojení.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 14:47
- Nahlásit
Od bláta a oslintaní. ... a spokojení.
Jirka chodí venčit Erwina před polednem - potkávají školku a nadšení na všech frontách
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 14:55
- Nahlásit
Drakopes
potkávají školku a nadšení na všech frontách Možná pak jen maminky už tak moc nadšené nejsou.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 15:03
- Nahlásit
Evey
my zůstáváme u hlazení a mazlení
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 15:04
- Nahlásit
Uffff. Doga usnula v koupelně. Hurá!!! Chvíli klid. Tak předělávám ty výplaty.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 15:16
- Nahlásit
Vlčáčková
panebože ty máš doma dogu? No totok
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 15:23
- Nahlásit
Evey
Měla jsem teď 2 dny školení time managementu
GTH? ZEN?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 15:33
- Nahlásit
Strejda
GTH? ZEN? Nějaká šifra? To jsme neprobírali.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 15:35
- Nahlásit
Eninka
Jo. Já, která jsem teď odmítla nějaké dočasky pejsků, mnohem menších a bezproblematičtějších, mám doma dogu. Nevychovanou, nevenčící se venku, vystresovanou, vychrtlou, možná infekční. Ale krásně dogovsky voní.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 17:50
- Nahlásit
Evey
Nějaká šifra?
O GTD třeba Tady. ZEN je jednodušší a nemusíš změnit tolik návyků najednou.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2012 20:05
- Nahlásit
Vlčáčková
http://www.astro.cz/clanek/5372
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2012 07:15
- Nahlásit
Strejda
Jako první si určitě přečtu :
"Jak začít s běháním, když jsem naprostá lemra? "
"3 techniky jak překonat odpor k práci "
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2012 07:16
- Nahlásit
Asi mi za chvíli všechno zmrzne, je 5 st. a mám takový pocit, že mki přes noc přelítla sněhová vločka.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2012 07:39
- Nahlásit
Zdravím vás všechny a omlouvám se za neomluvenou absenci.
Včera pozdě večer jsme se ale vrátili z Kosu.
Ještě ani nevím kolik jste toho zatím spáchali a co je u vás nového.
P.S.
Jestli si to dobře pamatuji,tak by zítra měl být výstup BSP na Říp.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2012 07:58 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Evey
Jako první si určitě přečtu :
"Jak začít s běháním, když jsem naprostá lemra? " - tak tohle mi padlo do oka taky okamžitě Akorát, že já jsem lemra i si to vůbec přečíst, jelikož jsem přesvědčená, že můj odpor k běhání stejně nezlomí nic
Asi mi za chvíli všechno zmrzne, je 5 st. a mám takový pocit, že mi přes noc přelítla sněhová vločka - uááá, nestraš Jeden horor nám skončil a začne druhý s názvem ,,zima"?! Jsem zásadně proti! U nás je 10st (to se dá ) a oblačnost až na zemi
Nechtělo se mi, protože těm malým upírům nerozumím - to mi vykládej... Ale stejně musíš trénovat - než se naděješ, půjde vnouče taky do školy
Včera ještě v 16.30 trochu pršelo (nakonec to bylo celkem 56mm ) ale jsem potřebovala k řezníkovi klukům pro krůtí chrupavky k večeři (každý týden mi teď balíček objednává) a nejela jsem schválně autem, že z toho udělám malou prochajdu. Vyšli jsme pozdě(má do 17h) takže na žádný z mostů už bychom to nestihnuli. To je včera on - co jsme přes něj (suchý) chodili na druhou stranu Argovi občůrávat plot
Takže tedy na lávku, respective fošnu přes vodu, která je asi 50m pod splavem
Správně jsem odhadnula, že bude klouzat a hned jak jsem tam poslala na flexině Worička, jsem na něj houkala, ať jde pomaličku, ať tam nesletí, že teče moc vody. Udělám první tři kroky a prásk švihnula jsem sebou na tu fošnu na záda (mohla bych cvičit na kladině hezky jsem tam zůstala ležet - nespadnula jsem dole ) Dobré bylo, že jsem měla na zádech zatím prázdný batoh, tak to bylo i na měkké Takže jsem se shrabala a šla druhý pokus - to už ale velice pomalu a obezřetně. Kouknu za sebe: Berrynku, pojď pomalu za náma, ale pomaličku - klouže to!" Jelito Béjové se tam rozeběhne a po 4m prásk, spadne dolů - ještě na břeh (je to tak 1.20 vysoko ) začal lítat kolem vody, že on za náma přejde po vodě. ,,No na to zapomeň! (na druhém břehu je vymletá kapsa a tekl tam teď asi metr vody ) Vyjdi zase nahoru a pěkně pomalu přejdi za náma..." Rozběh a buch po metru ,,Beruno, ty jsi fakt jelito, já pro tebe rozhodně zase s Woričkem nepolezu zpátky" - byla jsem ráda, že jsme tam nespadnuli Ještě jednou a pomalu! Tak teda šel o něco pomaleji, noha mu sem tam ujela a už jsem se viděla, jak ho lovím ale nakonec to zvládnul Woriček sice táhne honem, honem dopředu, ale je obezřetný. Tohle třeštiprdlo se do všeho vrhá jak divočák
Kupodivu jsme i nákup stinuli Zpátky jsme to vzali horem - přes most ve vedlejší vesnici, po cestě k našemu, prošli jsme kolem a potokem druhé kolo jsme šlapali až k mamce pro noviny. Zrovna šla k babce poklidit slepice a králíky a za Mandy, tak ještě chvilku tam, vzali noviny a šlapali zase domů. Byla jsem už mokrá, jak myš (měla jsem jen takovou promokavou srandašustku )
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2012 08:10
- Nahlásit
přes noc přelítla sněhová vločka ne přes noc, nýbrž přes nos
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2012 08:11 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tá ta
Včera pozdě večer jsme se ale vrátili z Kosu. - jééé, druhá dovča no to mne teda ani nenapadlo Ale jste se teďka vrátili do zimy, že jo?!
Co nového? No zpráva dne přeci je že u nás popršelóóó
Nevím ještě, jak to vypadá v zemi, dneska půjdu přesadit keř, tak kopnu a uvidím (doufám, že nebudu zklamaná )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2012 08:13
- Nahlásit
Evey
Já stejně četla ,,přes nos"
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2012 09:28
- Nahlásit