Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Led 2012 07:14
- Nahlásit

Evey
Kynologický maškarní ples bez psů? Tak to bude nuda, ne?
Bude pivo.

worick
Člen
# Zasláno: 23 Led 2012 08:14 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Chtěl jsem Sally převléknout za labradůru, ale máme přijít bez psů. - aha, škoda Viděl jsi tohle?
http://i163.photobucket.com/albums/t319/Kristian_M aria/326904_Liondog.jpg

Evey
Včera jsem se tím házením sněhu zcela odrovnala - šak jsem Ti chtěla napsat,,že se na to nevys..." Stejně to zase hned roztaje. Já neměla letos ještě hrablo v ruce
Myslím, že budou z toho prostředí a z toho počtu psů tak v šoku, že se budou chovat úplně jinak, já bych je vzala. - no možná že jo. Pořád nad tím ještě dumám...bez nich se mi nechce...i když....zase bych měla větší možnost muchlovat i vaše psy
Včera jsme byli snad po čtvrt roce na cvičáku. Byla štěnda a po nich vypsaná agility. Přišli jsme schválně spíš, kdyby tam nikdo nebyl, že by jsme si to odcvičili, ale byla tam Jitka s Darčou, byl tam i Gogo - oba už tedy do štěňat nepatří a jediné štěndo byla 4 měsíční ridžbeková První jsme se schovali za barák, ale Darča stejně nechtěla cvičit a chtěla za náma, tak jsme se museli první přivítat. Worka spustil ,,vrčánkovou" a vrčel v kuse, jen jak se Berča byť jen pohnul pak přišel ještě pán s hladkou kolií Dickem, postavili se kousek od nás, tak vrčka brblal a brblal. Ale jinak: poslouchal hezky, skákali oba parádně a s radostí, nakonec jsme psiskám dali volno, tak tam byl chumel psů (ještě vedoucích bordery Mery a Amon) a to Worka lítal mezi všema a poštěkával ve stylu:,,nepobíhejte mi tady, držte formaci, vraťte se na místo, co to tady máte?..." - očividně ho nikdo neposlouchal, všichni se rozprchli a on z toho byl pěkně nervní a nevěděl, koho dřív kontrolovat Sem tam se i chudák uzurpovaný Berynek dostal z jeho vlivu a hezky si to s pejsama užil Bylo to včera moc vydařené

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Led 2012 09:00
- Nahlásit

worick
Viděl jsi tohle?
Viděl, je to dobrý.

Evey
Člen
# Zasláno: 23 Led 2012 13:30
- Nahlásit

Opět tu sněží. To je blázinec.
Do této chvíle 5x vypnuli elektriku. Kdo nemá počítač se záložním zdrojem (já) je vždy pěkně naštván.

worick
Pořád nad tím ještě dumám...bez nich se mi nechce...i když....zase bych měla větší možnost muchlovat i vaše psy
Však budeš mít sebou Toma, psy podrží.

worick
Člen
# Zasláno: 23 Led 2012 13:51
- Nahlásit

Evey
Však budeš mít sebou Toma, psy podrží. - ale jo, to víš, že áno
Opět tu sněží. To je blázinec.
Do této chvíle 5x vypnuli elektriku.
- fakt jo? u nás zrovna svítí sluncó. Ale hrozné mraky se honí, sem tam se setmí, proletí taková přeháňka krupek a zase polojasno Akorát fučí, no

Evey
Člen
# Zasláno: 23 Led 2012 13:54
- Nahlásit

worick
o této chvíle 5x vypnuli elektriku. - fakt jo? Bohužel. Ráno jsem na poradu vyrazila s baterkou, v tu chvíli bylo sice vše funkční, ale co kdyby. Tak se mi všichni přítomní smáli. Ještě by byli rádi kdybych jim v případě nouze posvítila.

worick
Člen
# Zasláno: 23 Led 2012 14:48 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Ráno jsem na poradu vyrazila s baterkou, v tu chvíli bylo sice vše funkční, ale co kdyby. Tak se mi všichni přítomní smáli. Ještě by byli rádi kdybych jim v případě nouze posvítila. - Pochopitelně ale máš pravdu
Chystáme se ven, obejdem pochůzky po vesnici a stavíme se za Mandy a Alfíkem. Akorát to fučení se mi nelíbí a co teprve jak bude frflat Tom (pak po kom to ten Worka má ) Jemu vždycky někam nafouká a bolí ho půl ksichtu - zuby, oko...

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Led 2012 14:56
- Nahlásit

Už jste to viděli?
To teda nebyli žádní odborníci, v té porotě.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 23 Led 2012 15:07
- Nahlásit

Strejda
jo, velci psi odsunutí dozadu - pověra, že pes nepatří do města a strach z větších hafanů ...
děkujuem ale všem, kteří se angažovali

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Led 2012 15:18
- Nahlásit

Drakopes
velci psi odsunutí dozadu
Pes má bejt velkej a chlupatej. Kdo to neví, není odborník.

worick
Člen
# Zasláno: 23 Led 2012 15:52
- Nahlásit

Strejda
Drakopes
Už jste to viděli? - až teď Monty....no budiž, vyklepaná čivava a Harry - co vypadá jak strýcova Emice
Pes má bejt velkej a chlupatej - já když mám hladit ty JRTéčka tady, tak to člověk ani neví jak jak je to malé, hladké, plácnout to člověk nemůže, aby to nezabil

Evey
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 06:04
- Nahlásit

Strejda
Pes má bejt velkej a chlupatej. Kdo to neví, není odborník. Přesně tak. Tihle navíc neměli ani vkus.

worick
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 08:11 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Bóže já jsem... Včera jsem ukvokala Toma, že obejdeme tu ves, potřeboval vyzvednout balík na poště (jeho boty, ale na mou adresu) koupit noviny a cestou zpátky, že se zastavíme u báby. Doma Tom: ,,to si musím vzít peníze, že jo"?! Nó, to bys měl... A vyrazíme. Kilometr od baráku:,,a vzala jsi si nějaké doklady, či co k tomu potřebuješ?" Ku..., dopr..., já se picnu, no nevzala pochopitelně....a to jsi nemohl říct u toho balení doma?! (znáte to, vždycky za to může ten druhý ) Já se nevracím ani náhodou, když mi to nedá, sjedu zítra pro to autem. A to mi teda bez občanky nedá, to si piš, protože se vždycky ptá, jestli mám občanku.... Přišli jsme na pošt a byla tam naštěstí kámošova žena (on je to teda spolužák bráchy, ale známe se od dětství, bydlí ve stejné ulici jen o pár domů) jenže znáte to: předpisy jsou předpisy Vysvětlila jsem situaci nabízela rodné číslo (to nejde) a nakonec - prý to jde, že to napíše na svoji občanku (vyjímečně, ručí za to) Ufff byla jsem ráda, že se tam nemusím schválně rachovat znovu

Evey
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 09:11
- Nahlásit

worick
a nakonec - prý to jde, že to napíše na svoji občanku (vyjímečně, ručí za to) Ufff Tak to jste měli štěstí. U nás by to nevydali.

worick
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 10:37
- Nahlásit

Evey
U nás by to nevydali. - taky jsem s tím už ani nepočítala a šla tam už víceméně se ztrapnit a pro noviny
Dneska je venku jak na jaře. Kočka se po dlooouhé době odhodlala vyrazit na obhlídku zahrady. Ovšem netrvalo dlouho a seděla na parapetu a to urousaná až hrůza,tak jsem ji radši šla zase hned pustit domů, aby neprochladla. Bylo mi trochu divné kde chodila, že je tak mokrá. Tom jde do patra a ze schodiště hlásí:,,v jezeře je ledu díra, někdo tam spadnul, asi Leon, jak tam pořád lozí" A teď mi cvaklo Houby Leon, toho jsem viděla, ten chodil na obchůzku s náma. Gůča, to jelito jedno, ona chtěla z mola asi přeskočit na ten led a ruplo to pod ní To už ji zase ven dlouho nikdo nedostane.....

Evey
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 11:42
- Nahlásit

worick
Dneska je venku jak na jaře. Jak kde. Nám tu opět začalo sněžit.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 18:48
- Nahlásit

Evey
Nám tu opět začalo sněžit nápodobně
Omlouvám se, že zanedbávám tuto diskuzi, ale neustále vyhazuju sníh a když už je vyházeno tak pro změnu zapadnu a vyhrabávám auto

worick
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 19:13 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

LuckaM
Omlouvám se, že zanedbávám tuto diskuzi, ale neustále vyhazuju sníh - zrovna tuším včera ukazovali ve zprávách Liberecko, tak jsem Tomovi říkala, že Lucka ani nepíše, neboť je jistojistě zasypaná
Dneska jsem půl dne fandila Berdychovi (očividně málo ) a jelikož Tom nebyl doma, tak jsme než přijede, vyrazili s klukama na jednu rychlou, vydatnou 5 kilometrovou prochajdu nahoru k větrolamu. Chtěla jsem to (jak jsem včera poctivě nastudovala v MF ) udělat správně - tudíž držet vysokou rychlost chůze a být jen středně udýchaná jenže v polovině kopce jsem funěla jak lokomotiva a nohy se mi zastavovaly samy Ne, ze mne nikdy sportovec nebude Ale trošku to pomohlo - kluci z toho byli taky celkem vyčerpaní a když jsme pak před pekárnou, potkali známého s fifinama (jorkšírkama ) tak říkal, že jen žasne, jak jsou ti naši kluci strašně hodní a poslušní (a to oni byli právě unavení )
Bylo zase blacko Dvakrát nás chytly takové krupky a teďka koukám na molo a je tam poprašek sněhu

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 09:21
- Nahlásit

Mrzne. Mínus devět.

Evey
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 09:32
- Nahlásit

Strejda
Mrzne. Mínus devět. Tolik? Jdu se kouknout na teploměr.

Evey
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 10:06
- Nahlásit

Hlásím minus 5.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 10:49
- Nahlásit

To teda nebyli žádní odborníci, v té porotě.
Mě by zajímalo, podle čeho ty fotky fotky hodnotili. Já bych asi nejspíš hodnotila podle pozadí fotky, podle toho, jak je na fotce pes vyfocenej a podle toho, jak na fotce pes vyniká...to třeba v případě vítěze Montyho - nemůžu si pomoct, ale ten pes skoro splývá s pozadím a ta fotka je pak pro mě nezajímavá.

worick
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 12:34
- Nahlásit

MartinaBarney
Mě by zajímalo, podle čeho ty fotky fotky hodnotili. - fotky podle ničeho hodnotili psy
Strejda
Mrzne. Mínus devět. - až tak já ráno vůbec nekoukala, ale tolik jistě nebylo...Teďka svítí sluníčko a je jeden stupeň...a trochu taje

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 14:31
- Nahlásit

worick
fotky podle ničeho hodnotili psy No, tak pak to pořadí už vůbec nechápu

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 17:19
- Nahlásit

MartinaBarney
pořádí je zcela logické, vychází ze základních předpokladů, že velký pes nepatří do města, velký pes je nebezpečný a co je malé, to je hezké )

Kessie
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 17:36
- Nahlásit

Drakopes - pořádí je zcela logické - asi jsem divná, ale já v tom žádný logický předpoklad nevidím!!! a teda to aspoň mohli nechat podle sběru bodů a ne kluky odsunout až někam dozadu... to ta porota moc odbornosti nepobrala na to, že si říkala porota odborná...

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 07:32
- Nahlásit

Počasí se zlepšilo. Mínus sedm.

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 07:32
- Nahlásit

Půl osmé a tady se ještě spí? V pracovní den?

worick
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 07:36
- Nahlásit

Evey
Prdlajz spí, čumíme od 6h na Kvitovou Mám z toho nerva, klepu se jak ratlík..

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 07:41
- Nahlásit

worick
Prdlajz spí, čumíme od 6h na Kvitovou Mě naštěstí sportovní utkání nechávají v klidu.

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání