Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 09:40
- Nahlásit

Evey
Mě naštěstí sportovní utkání nechávají v klidu - máš recht Jsem vždycky tak vynervnutá jen jako divák, že kdybych na tom kurtu měla být já, tak nejsem schopná ani udržet raketu v ruce A taky to ta Petra prosr...grrrr

worick
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 12:07
- Nahlásit

Zatím co včera bylo u nás krásně, dneska přišla ta Strejdova zima V noci -9st, teďka zataženo, ledový fičák, -4st Včera jsem vytáhnula mamku s Mandy na prochajdu - Tom nás vyhodil u vedlejší(spodní) vesnice a šlapaly jsme domů. Není to tak moc, cca 6km po naše, mamka jen něco přes 4km. Ale v životě na tom konci nebyla, byla nadšená, všem co jsme potkaly se chválila, že je na procházce A ještě, že jsme šly, dneska by se nám nechtělo ani jedné Vzala jsem dokonce i foťák, jenže ho, skleróza stará, nepoužila

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 14:11
- Nahlásit

Zase se pejskaři a nepejskaři hádají....URL
Jak vím, tak na tlapky pomáhá ošetření vazelínou nebo jinými přípravky určenými k ochraně tlapek a i v diskuzi pod článkem je názor:,,Tlaky stačí po příchodu domů opláchnout a namazat. Celé je to jen o pohodlnosti člověka.´´ A taky teda souhlasím s názorama, že prvně by měli lidi začít po svých psech uklízet a pak požadovat nějaký nesolení chodníků.

worick
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 20:42
- Nahlásit

Co je s váma ostatníma, lyžujete?? Ájo, Tobě na lyžování ale fakt neskočím...

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 05:42
- Nahlásit

worick
Co je s váma ostatníma, lyžujete?? Večer byly prozměnu, místo tenisu, závody v lyžování?

Ráno jsem koukla na teploměr, ukazoval - 14 a bohužel to myslel vážně.

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 05:49
- Nahlásit

MartinaBarney
U nás se naštěstí nesolí díky ochrannému pásmu a jsem tomu ráda. Nejenom kvůli psům, ale i kvůli botám.

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 06:31
- Nahlásit

Evey
U nás se naštěstí nesolí díky ochrannému pásmu
U nás se naštěstí nesolí díky lakomému starostovi. Zase ho budu volit.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 06:37
- Nahlásit

Od února se v Praze zase bude solit. Tuto zimu nebyl zatím důvod. Snad to vydrží.

Ájo, Tobě na lyžování ale fakt neskočím
Máš pravdu, sice jsem ve třech letech vypadla z okna, ale k tak těžkému poškození mozku nedošlo
Jinak bojuju s rýmou a očekávám nástup kašle (dle informace paní doktorky, se kterou jsme se potkali včera při venčení)

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 07:15
- Nahlásit

Drakopes
Jinak bojuju s rýmou a očekávám nástup kašle
Taky mám rýmičku, ovšem u chlapů to je smrtelné. Pohřeb bude příští týden.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 08:04 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Taky mám rýmičku, ovšem u chlapů to je smrtelné. - Tom hraje 3x týdně tenis - tudíž ,,velký sportovec" Jenže v hale. Potom vytáhne paty z baráku a je okamžitě nachcípaný Předevčírem byl na cestách, to byl ještě jeden stupeň nad nulou. Včera už soplil. A bylo:,,no, co se divíš, když vylezeš z auta a než si dáš bundu, tak tě ofoukne...." Grrr - to mi teda vůbec nepřipadne normální, že za dvacet sekund na luftu už je nastuzený
Evey
Ráno jsem koukla na teploměr, ukazoval - 14 a bohužel to myslel vážně. - jsme na tom bohužel podobně, u nás -13st - jenže bez sněhu S takovou mi všechno vymrzne, pomrzne, omrzne
Drakopes
Od února se v Praze zase bude solit - já nevím, ale myslím si, že sůl nepoškozuje jen pejskům tlapky, ale narušuje i betony, dlažby, o zeleni ani nemluvím....Kromě silnic (a to mi v Praze taky nepřijde moc aktuální) bych rozhodně nic nesolila. U nás se používá sůl na hlavním tahu. I uprostřed obce jsem tuším narazila na posolené chodníky, ale směrem k nám nahoru už je taky CHKO a tam se solit nesmí, tudíž se sype inertním. Je to mnohem lepší. Už proto, že nevzniká ta hnusná břečka. Trochu to klouže, no jo, ale stejně tady auta jezdí uličkama pomalu. Když půjdu od nás k mamce, půl cesty tu není žádný chodník, část ani udržovaná cesta - tak si prostě musí člověk dávat bacha a taky si prošlapat. Jsme víc zvyklí na to, že se o sebe musíme postarat sami, malá obec nemá ani tolik lidí, ani techniky, aby všechno zvládli upravit. Mě to nevadí.
Včera jsme nikde nebyli, bylo fakt hnusně, jen v zahradě, trochu jsme cvičili poslušnost a hráli si. Dneska je sice kosa, ale vypadá to na sluníčko, tak někam odpoledne vyrazíme

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 10:44
- Nahlásit

Co se týče solení u nás ve Vyškově, tak já jsem to vlastně ani nijak neřešila. Já po Vyškově pěšky moc nechodím, takže mi to boty neničí a když jdu s Barneym ven, tak chodím z 95% tam, kde se nesolí ani nesype štěrkem. Ale stejně, to by u nás musel být aspon sníh. Letošní zima je pěkně bídná ve Vyškově. Ale dneska mi posílal táta foto z Rejvízu....to je jiné kafe=) Jak budu mít po zkouškách, tak tam hned jedu a nic mě nezastaví

[imgs] Uploaded with
ImageShack.us[/imgs]

Tá ta Už vám přišlo katalogové číslo? Jsem včera studovala rozpis kruhů a seznam plemen. Berňáci budou u kruhu P12, pokud se nepletu. Ale jinak nevím, jak vás poznám, až dorazíme povzbuzovat A taky z časového hlediska, at vím, kdy zhruba půjdete na řadu...Pravděpodobně budu brát i Barneyho a s ním než vyjedeme....

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 10:59
- Nahlásit

V neděli kdosi na cvičáku hledal rukavice. Poznávací znamení bylo ušmudlané, smradlavé. Přišlo mi to k smíchu. Já mám všechno psí strojení takové.
Ale vrtá mi to hlavou, tak se vás ptám, protože vy jste tady všichni takový fajnový lidi. Jak jste na tom?

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 11:24
- Nahlásit

Strejda
Já mám všechno psí strojení takové. Tak to jsme na tom stejně. Moje rukavice jsou přesně ušmudlané a smradlavé (jakože jdou cítit psem) a oblečení taky. Rozhodně moje venčící oblečení neperu po každé procházce, to bych nedělala nic jinýho.

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 11:35
- Nahlásit

Kdo tedy bude všechno 4.2. v Brně?
Já, Tá ta, MartinaBarney, worick ... ?
Naznačte mi prosím jak to vidíte časově, abych si to mohla taky nějak zorganizovat. No a jak se poznáme? Toť otázka. Poznám worick a snad i MartinaBarney.

Strejda
Já jezdím na cvičák ráno vlakem a zpět autem, což je ta lepší kombinace.
Ráno tedy vyjedu sice relativně čistá, ale nad skladbou mého oblečení a jeho sladěním spousta lidí jistě kroutí hlavou.
Teď už je naštěstí spousta super materiálů na které se nechytají chlupy a dají se dobře očistit. Vzhled opravdu neřeším.
Fakt mě baví ti (spíše většinou ty) co přijdou v značkových kalhotách, super botách, které si tam okamžitě promáčí, zablátí, či zazelení od trávy... Pro psa ovšem sebou nemají žádnou hračku, ani ten blbý piškot.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 11:39
- Nahlásit

Strejda
tak se vás ptám, protože vy jste tady všichni takový fajnový lidi. Jak jste na tom? - a na to jsi přišel jak? Aha, Ty jsi myslel kromě mně, že jo? Stejně jako Ty a jako Marťa - jsem jako prase, kromě teďka dvou dnů, co mrzne - to nemám čerstvé bláto ale jinak jsem ušmudlaná a smradlavá Sice mám hadry od ťonga a podobně, ale kdybych je měla prát po každé prochajdě - za měsíc bych je vyhazovala Koupila jsem bezva manšestráky před dvěma lety od Pákistánců (prodejna ) kus za stovku a nosím je celý podzim, zima, jaro a koukala jsem, že se mi začínají prodírat Rukavice mám asi troje a špinavé(smradlavé) jsou všechny - čtvrté mám vyhrazené ,,mezi lidi" Jediný, koho znám, že je pořád čistý, je sestřenka Jitka. Ale ta má Darču necelý rok a tyky to nejsou dvě telátka a taky jsem koukala, že si dává pozor, aby na ni psi neskákali, kdežto já je k tomu přímo provokuju...i cizí
MartinaBarney
Ale dneska mi posílal táta foto z Rejvízu.... - hele, ať neprovokuje, jooo?!? Krása, já chci takýýýý takového sněhu...tu není zakrytá ani tráva

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 12:31
- Nahlásit

worick
aby na ni psi neskákali, kdežto já je k tomu přímo provokuju...i cizí Super. Tak jestli se potkáme na výstavě a budu mít s sebou Barney, tak počítej s pravděpobností, že na Tebe Barney skočí Zatím se mi nepořadilo Barneyho naučit, že na lidi se prostě nevítají skákaním na mě a už vůbec cizí lidi. Nedávno k nám přišla sestřenka, vešla do předsíně a protože nezná Barneyho, tak si dřepla...to jí bylo ovšem osudnou chybou, protože Barney se ji chystal uvítat, tak na ni pěkně skočil až ji málem povalil

Evey
Naznačte mi prosím jak to vidíte časově
Já si myslím, že bysme tam mohli dorazit tak mezi 10 - 11. Ale bližší čas upřesním ještě časem.Taky jsem o tom přemýšlela, jak se poznáme.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 13:20 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Naznačte mi prosím jak to vidíte časově, abych si to mohla taky nějak zorganizovat - já to pořád řeší a dumám, jestli ti kluci jo, či ne....a čekám na vás až písnete, kdy tam budete, neb se můžu přizpůsobit....ale dřív jak kolem poledne nás jistě neuvidíte Právě jsem přemýšlela, že jestli s kluky, bylo by nejlepší se před tím někde zastavit a udělat velkou prochajdu (aby se zklidnili ) Marťo...a vy vlastně budete v kruhu?? Tá ta(či Michall ) s Bárou jo, to vím...Oni to mají daleko a nebude se jim asi chtít tam dlouho, po předvedení se, okounět (nevím, kdy se vyhlašují výsledky) a nerada bych je prošvihnula
A hlavně, taky nevím, jestli všechny poznám Měli by jsme si asi opravdu domluvit nějaké poznávací znamení, co?? Ale jaké?? Napadá vás něco? Jen nepište,,berňáka" A vlastně Kessie! Kessie budeš tam taky? Máš to kousek, budeš, že jo?!

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 13:41
- Nahlásit

worick
před tím někde zastavit a udělat velkou prochajdu (aby se zklidnili Taky to mám v plánu než vyjedeme vůbec z domu. A v kruhu nebudeme. Mě poznáte jednoduše - na sebe si vezmu černou bundu a růžovou mikinu, takže mě poznáte podle růžové kapuce, tmavě modrých džínů a černých adidasek.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 13:49
- Nahlásit

MartinaBarney
černou bundu a růžovou mikinu, takže mě poznáte podle růžové kapuce, tmavě modrých džínů a černých adidasek - já si myslím, že tě poznám (tolik hezkých slečen s berňákem tam snad nebude ) teď to vím...a pak přijdu a bude:,,sakra, jsou tam tři podoné holky, co to psala ta Marťa, že bude mít na sobě??"
No a jestli my budem s klukama, tak nás podle Worky poznáte spolehlivě

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 13:52
- Nahlásit

MartinaBarney
Moje rukavice jsou přesně ušmudlané a smradlavé (jakože jdou cítit psem) a oblečení taky.
worick
jsem ušmudlaná a smradlavá
Tak to jsem se uklidnil.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 14:12
- Nahlásit

worick
tak nás podle Worky poznáte spolehlivě
Takže spoléhám na Worička. A běda, jak ho nevezmete

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 14:55
- Nahlásit

budu doma bojovat s chorobou a netrpělivě očekávat všechny vaše komentáře, zážitky, vyprávění, podrobnosti ....)

Drakopes
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 16:23 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

http://www.novinky.cz/koktejl/257412-psi-byli-lidm i-domestikovani-drive-nez-hospodarska-zvirata-doka zuji-vedci.html?ref=ostatni-clanky

podle našich psů soudím, že věděli velice dobře, proč se přidat k člověku

Michall
Člen
# Zasláno: 27 Led 2012 22:06
- Nahlásit

MartinaBarney a spol

Po delší době zdravím, ikdyž si to tu poctivě čtu.
Pořadové číslo s instrukcemi přišlo včera - 723 - podle něhož nás asi také nejlépe poznáte
Přejímka psů je od 7:30 do 9:00. Asi tam pojedeme tak na tu sedmou. Navigace tvrdí, že cesta bude přesně na dvě hodiny...

worick
Člen
# Zasláno: 28 Led 2012 08:30
- Nahlásit

Michall
Pořadové číslo s instrukcemi přišlo včera - 723 - podle něhož nás asi také nejlépe poznáte - píšu si.... A to mně trochu děsí to tam jako bude soutěžit nějakých 800 berňáků?? No těpic... To jsem dvakrát ráda, že se toho neúčastním....vám odvážným budu držet palce a přát pevné nervy. P.S. Tom je stále zásadně proti, aby jeli kluci: že Worka bude dělat ostudu brbláním a Berry z toho bude zase ten chudák ušlápnutej v zadu

worick
Člen
# Zasláno: 28 Led 2012 10:39 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Typický příklad člověka, co dřív mluví (v tomto případě píše) než myslí Odkliknu to, jdu se chystat za klukama a cestou přemýšlím:,,bože babo ty jsi blbá, to je počet všech psů...."

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 28 Led 2012 11:05
- Nahlásit

worick
to tam jako bude soutěžit nějakých 800 berňáků??
Nene, bernáků tam bude 174 v sobotu, jestli jsem dobře počítala. Viz odkaz: URL
A já už jsem mamku připravila na to, že se seznámíme s Woričkem a Berrynkem a ono není ještě jistý, že je vezmete. Však uvidíte, jak se vám to bude pozdávat. Já jsem právě zvědavá na Barneyho, co bude vyvádět. Dlouho nebyl mezi psy, takže očekávám jeho tradiční kňučení, pískání a maximální nadšení.

worick
Člen
# Zasláno: 28 Led 2012 11:35
- Nahlásit

MartinaBarney
Nene, bernáků tam bude 174 v sobotu - no, to je taky slušné číslo
A já už jsem mamku připravila na to, že se seznámíme s Woričkem a Berrynkem - pokusíme se nezklamat
Ta Kessie fakt někde lyžuje...? Včera poslal brácha SMS Tomovi (domlouvali se na tenis) že mu vypla lyže, prásknul na hubu a rameno a nějak hodně ho bolí, nemůže zvednout ruku Doufám, že si nepřerval vazy nebo tak něco....tele Dneska má přijet domů...tak uvidíme

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 28 Led 2012 16:41
- Nahlásit

Mamka mi ted psala, že má být příští týden až -18 stupnů a že prej asi s takovou na výstavu nepojedeme. Říkali to prý tedka v rádiu. Já si teda nemyslím, že by zrovna v Brně bylo - 18 stupnů. Každopádně, at pak nejsem nemile překvapená. At už jaro!!!

worick
Člen
# Zasláno: 28 Led 2012 17:19
- Nahlásit

MartinaBarney
Mamka mi ted psala, že má být příští týden až -18 stupnů - Tom mně s tím taky od včera straší, ale nějak se mi tomu nechce věřit
Fotky dneska z výletu. Byli jsme u Rohatce na Vátých pískách (už podruhé) protože je to po rovince Mamku asi na 8.km zase odraly boty (dostane nové ) tak další 4km sotva dopajdala a to jsme to právě radši o dva zkrátili A Gucci, že ona by se na nějaké chození mohla....

<< 1 ... 432 . 433 . 434 . 435 . 436 . 437 . 438 . 439 . 440 . 441 . 442 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání