| Autor |
Zpráva |
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 09:51
- Nahlásit
Jejda, Vy jedete na výstavu psíků? Jedu tam v neděli taky. Chtěla jsem tam vzít Leríska, Gefellku a Sabinku k šeltičkám. Ale Leríska už asi mít nebudu.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 10:07
- Nahlásit
A ještě jsem zapomněla aktuální meteo.
Včera v 11 večer minus 27,5 , dnes ráno v práci prý minus 29. U nás naštěstí "jen" minus 20.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 10:13
- Nahlásit
Vlčáčková
pojedem všichni v sobotu škoda, mohli jsme se vidět Většina z nás se sejde taky poprvé Já jen doufám, že nám tam ty moje rozmazlenky, netrhnou pořádnou ostudu
Ale Leríska už asi mít nebudu - už je to tak špatné? To je mi líto S mojí mamkou jsem mluvila ráno, u nás bylo -23 už druhou noc, tak Alfíka nastěhovala do sklepa. Už se jen víceméně plazí po předních a je jak rachotinka...už se nezahřeje Popravdě jsem, už kvůli němu doufala, že se této zimy nedožije...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 10:17
- Nahlásit
Evey
A ještě jsem zapomněla aktuální meteo.
Borová (u Poličky, moje aktuální pracoviště) - 26,5. U nás jen -23.
Nic se nemá přehánět a tohle je už dost přehnaný.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 10:26 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
worick
pojedem všichni v sobotu škoda, mohli jsme se vidět
Škoda. Budu v tu dobu v práci. Ledaže byste se stavili tam, je to skoro po cestě na dálnici do Prahy.
jen doufám, že nám tam ty moje rozmazlenky, netrhnou pořádnou ostudu
Určitě netrhnout. Pro Vás to budou nejkrásnější pejsci, i kdyby si neobjektivní rozhodčí říkali, co chtějí.
už je to tak špatné?
Jéžiš, né!!! To je ten azylant. Vypadá to, že v sobotu pojede domů.
Já mám všechny pejsky doma. Teda není tu kam šlápnout, když se jich tu 6 rozvalí, ale jsou všichni v jedné vytápěné místnosti se mnou a mají tu vegetChorvatskohard.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 10:32
- Nahlásit
Takže na výstaviště dorazím tak kolem 11 hod
My tam dorazíme mezi 11-12 hodinou. Před odjezdem musím vzít ještě Barneyho ven. A ještě teda musim přemluvit mamku. Samotné se mi moc nechce.
Jinak, já mám plán ten, že dojedem, tak nějak si to v klidu projdem a zamíříme směrem ke kruhu berňáků, takže se budem motat tam nejspíš. A ruším moje poznávací znamení - růžovou kapuci. Beru si totiž zimní modročernou bundu. Zde na fotce, s ještě mlaďochem Barneym:
[imgs] Uploaded with ImageShack.us[/imgs]
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 11:01
- Nahlásit
Hlásím - 24,5 °C a zamrzlý chladič.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 11:05
- Nahlásit
Fuj, kam na to chodíte na ty vražedný teploty. U nás je tak -12.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 11:30 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
já už ráno na Tebe taky myslela, jestli jsi nezmrz?! No, skoro Jsme na tom stejně Co holky, jsou garážované nebo v boudě? Hele naši kluci - takhle to má vypadat Doporučuju jako návod ukázat i Kessce [IMG=http://img535.imageshack.us/img535/9728/p2030 138.jpg][/IMG] - aha Luci, tak mi to taky nějak blbne....buďto fotku přes celou stránku a nebo jen odkaz...tak volím odkaz
Vlčáčková
Ledaže byste se stavili tam, je to skoro po cestě na dálnici do Prahy - tak to by nešlo Většina z nás jede na opačnou stranu, či na sever ...škoda, že makáš
Určitě netrhnout. Pro Vás to budou nejkrásnější pejsci, i kdyby si neobjektivní rozhodčí říkali, co chtějí - vystavuje jen Tá ta (naštěstí ) my se jen chceme kouknout a konečně sejít Tom vyhrožuje, že kluci se mezi tolika psama nebudou umět slušně chovat a stejně nás odtud vyvedou za límce
už je to tak špatné?
Jéžiš, né!!! - aha, to je bezva Já si jméno nepamatuju, jen vím, že jsi psala, že už máš taky rachotinku
Já mám všechny pejsky doma. Teda není tu kam šlápnout, když se jich tu 6 rozvalí, ale jsou všichni v jedné vytápěné místnosti se mnou a mají tu vegetChorvatskohard. -
LuckaM
Hlásím - 24,5 °C a zamrzlý chladič - a těpic...
MartinaBarney
A ruším moje poznávací znamení - růžovou kapuci. Beru si totiž zimní modročernou bundu - dobrá, píšu si ten čas nám vychází hezky podobně, tak my vyjedem taky o něco dřív, aby jsme byli kolem 12h
Já - dlouhý béžový bundokabát (takže: uvidíte jen béžového trpajzlíka ) žabičkově zelenou kapuci, černé kalhoty (lyžařské )
Ještě čekám maila od Kessie, jestli nebude chtít vyzvednout
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 11:40 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit
worick
Hele naši kluci - takhle to má vypadat Naprosto parádní fotka. Myslím to ukážu i Barneymu, aby si vzal příklad a začal svoji boudu využívat.
No, Vás poznám určitě podle psů. Toho se nebojím.
A na zítra stopro jedem. Mamku jsem přemluvila. Prý, jak tam bude svařák, tak že jede
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 12:04
- Nahlásit
Tak supr všichni.
My tam budem taky,tedy už od rána jestli cestou někde nezamrznem.
Netušíme,kdy jdem do kruhu,ale v rámci možností počítáme s vámi jako s fanoušky,vemte konfety
Vím,že by to mělo být v pavilonu P 12.
Budem se placatit kolem poledne někde poblíž.Míšu možná poznáte a číslo si někam nalepíme.(třeba na holou hruď).
Co budem mít na sobě nevím,ale maskáče a boty od bláta mi rozmluvili.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 12:23
- Nahlásit
Tá ta
Vím,že by to mělo být v pavilonu P 12. - bezva, budem hledat
Budem se placatit kolem poledne někde poblíž.Míšu možná poznáte a číslo si někam nalepíme.(třeba na holou hruď). - no, to bych ráda viděla Příště nechci Tě mít na svědomí, nech to tedy někdy na léto
Co budem mít na sobě nevím,ale maskáče a boty od bláta mi rozmluvili. - a dopr....to mi připomělo stejný problém Černé boty mám špinavé a rozervané, nové jsou růžové, to budu zase jako komediantka Na sněhule to nevypadá...jsem v koncích
MartinaBarney
Naprosto parádní fotka. - Tom kouknul z okna a začal se smát, že tam vypadají jako telátka v chlívku ....tak jsem je šla vyfotit, alespoň přes okno
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 12:41
- Nahlásit
worick
Ahá. Tak snad jim tam všem Tá ta natrhne triko.
Můj Vlčáček se neumí mezi pejsky chovat. Minule jsme na výstavišti udělali ostudu, protože malý voříšek Vlčáček se snažil zakousnou všechny načančané ušlechtilé pejsky zejména většího vzrůstu, než má on, nehledě na jejich rodokmeny. Stačilo, když k němu přiblížili rypáček na míň než metr. Od té doby už trošku zlepšil své chování.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 12:51
- Nahlásit
worick
Co holky, jsou garážované nebo v boudě?
U nás to je divně. Sally vždycky při hárání líná a hárá na přelomu roku. Vypadá jak bezdomovec. Ta spí doma. Nelina je chlupatá jak se patří a doma být nechce. Spí v boudě.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 13:31
- Nahlásit
My máme Bárníka poslední 3 dny přes noc doma na chodbě...tam může být tak do tří stupňů - vypadá spokojeně
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 16:41
- Nahlásit
Evey
Už tu podezřele dlouho nebyl Strejda, minulý týden se zmínil o nějaké smrtelné chorobě a od té doby nic.
Nějak jsem tu výzvu přehlédl.
Skutečně jsem umřel, ale když za mně nikdo neudělal moji práci, tak jsem se musel exhumovat.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 18:22
- Nahlásit
worick - poslala jsem mailíka... teda... je moc dlouhý a snad není moc blbý...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 21:19 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Tá ta, Michall - nevím jistě, jestli se do Brna dostavím, pořád bojuju s bacilem... kdybych se neobjevila, tak vám oběma a hlavně Barušce přeju hodně štěstí, budeme na vás intenzivně myslet a držet pěstičky i tlapičky, ať dopadnete výborně! Ale já o tom vůbec nepochybuji... taky hlavně ať vám není zima a všechno proběhne v pohodě a v klidu!
Všem vám přeju šťastnou cestu a ať se vám při těch hororových teplotách nedělají "hrudky v mogulu" při přepravě auty, jak zpívá Nohavica
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 3 Úno 2012 21:42
- Nahlásit
Kessie
To nás mrzí,nedá se nic dělat,ale zdravíčko je přednější.Odpočívej,dej se do kupy a drž nám palce.
Určitě se všichni sejdeme na jaře,nebo v létě jak jsme si řekli a uděláme si někam BSPtour.(worick tebe berem taky i s workou)
Na druhou stranu se jedeme pouze povinně zúčastnit druhé akce a žádné ambice si dál neděláme.Bude to zkušenost jak pro Barunku,tak i pro nás.
Auto má moji důvěru,nikde mě zatím nenechalo.Snad si to zrovna zítra nerozmyslí.
Nerad bych volal syna o odtah.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 10:32
- Nahlásit
Zdravime vas od kruhu.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 15:40 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Michall - já zdravím už z domu a z postele...
Bylo to moc príma se s vámi všemi setkat... kdybych nebyla nemocná, bylo by to lepší, nechtěla jsem na vás moc dýchat bacily... na druhou stranu jsem ráda, že jsem se díky událostem zúčastnila Všem přeju šťastný návrat domů...
Drakopes - halooo, jak se daří? Dlouho žádná zpráva o vás, jste v pohodě? Jak přežíváte holomrazy?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 17:19
- Nahlásit
Taky už se hlásím z domu. Ráda jsem Vás všechny poznala A těším se na další sraz, kterej doufám už bude na čerstvým vzduchu a psiska se budou moct vylítat. Dvě hodiny kočírování Barneyho mi plně stačily. A ted rychle najíst, nachystat, do lékárny, do Albertu a pak na narozky. Teda po té výstavě se mi nikam moc nechce.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 19:05 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit
Zdravíme všechny už z domova, dorazili jsme vpořádku. Jsme rádi, že jsme vás poznali. Pro nezúčastněné skončili jsme na výstavě se známkou VD (velmi dobrý). Na rychlo ještě několik fotek:
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 20:02
- Nahlásit
Čau děcka, tááák to bylo u nás strachu a nervů a nakonec se nikdo nesežral a dobře to dopadlo Strašně jsem byla ráda, že vás všechny vidím ,,na živo" i když....stejně jsem měla pocit, že vás znám už dávno Budu moc ráda, když nám vyjde domluvit něco na léto Akorát to asi budem muset udělat v dojezdové vzdálenosti i LuckyM(která je nejdál) a Áji Drakopesové, která není motorizovaná. A Noemi vlastně nevím, jestli by se zúčastnila?? Strejdo, a Ty se nevymluvíš víme, že auto máš
Vyšli jsme ven, na takové ty parčíky kolem a kluci hned letěli kadit, asi se jim chudáčkům už chtělo vychlemtali misku vody(víc jsme jim radši na cestu nedali) a doma každý dvě
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 4 Úno 2012 20:57
- Nahlásit
Moc jste mě potěšili, že jste se sešli )
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 13:53 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
Až budete venčit pejsky okolo vody,dejte si teď v zimě pozor,ať nedopadnete jako já.Dnes jsem se cestou domů rozhodl udělat ještě procházku podle Labe směrem k soutoku Jizery.
Bára byla normálně na volno a pobíhala.Najednou zahlídla nutria a hurá za ní na led.Jenže nutrie není blbá a tak to střihla do vody,před kterou Baru nedobrzdila a hupsla tam taky.bylo to asi 10-15m od břehu.Bohužel nemohla ven.Řval jsem na ni jak magor,ale nemohla vylézt.Byla tam hloubka.Našel jsem tam velkou větev a po břiše lezl pomalu za ní.Povedlo se mi ji chytit za obojek ,ale jak jsem začal tahat,tzak se to propadlo i podemnou.
Normální tragikomedie.nikde nikdo a my dva se koupem.Povedlo se mi vylézt ,otočit se chytit Báru za přední packu a vytáhnout ji.
Byli jsme cca 3 km od auta,vytopený telefon nefungoval,tak indiánskou chůzí rychle domů.Všechno okamžitě zmrzlo a ani kalhoty nešly ohybat.
Teď už jsme vpořádku doma a Míša fenuje Báru.Ještě ni to moc nedochází co se mohlo stá...
Jo a vodítko nemám,někde tam zůstalo.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 15:42
- Nahlásit
Koukám, že Vám to na výstavišti slušelo!
Byla jsem tam dneska. Nakonec mi to vyšlo, ale táhla jsem toho blba od zákazníka s sebou. Obtěžoval každého pejska, kterého jsme potkali, u šeltiček samozřejmě šeltičky. Je to mix teriérů, tak to bylo fakt peklo. Nevychovaný puberťáček. Ale jinak milý pejsek, i když mnohé šeltičky to tak neviděly a cvakaly po něm svýma milinkýma roztomilýma srandovníma zoubkama. Teď tu chrápe jako zabitý a ty dvě šeltičky, které šly s námi, taky.
Škoda, že nebyli berňáčci taky dneska.
Jo, a koukám, že Tá ta založil první ročník otužilecké soutěže smíšených družstev pro lidi a psy - zimní čtyřboj: plavání, plížení, běh, zahřívání cvakáním zubů.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 16:11
- Nahlásit
Tá ta
tyjo, tak to jste oba dsňáci, mohli jste tam oba zahučet a bůhvíco ještě, to je krutej zážitek, hlavně že to dobře dopadlo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 16:18 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tá ta
Ježíš....
Ještě mi to moc nedochází co se mohlo stát... - no to si piš, že mohlo vždyť jsou toho pořád plné noviny.. Naštěstí jste dopadli dobře a snad to neodstonáte Naši psi se na led bojí, Worka by nešel snad ani za kachnou a navíc u nás je v potoce sotva 40cm vody (jen ve splavech je víc, ale tam by nešel určitě)
I tak jsi dobrý, mně by tam našli za tři hodiny umrzlou. Já jsem jednou spadla do náhonu do půl stehen (taky rupnul led) a mne ty nohy začaly tak příšerně bolet (asi žíly) že jsem řvala bolestí ale nedokázala nohama pohnout a vylézt ven. Tom mne vytáhnul a pak 500m smyčil na zádech domů, nemohla jsem pokročit.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 16:26
- Nahlásit
Tá ta
Myslel jsem, že BSP mají jen klidní, rozvážní lidé a akční lidé mají akční plemena. Dost jsem se spletl.
|