| Autor |
Zpráva |
Michall
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 17:13
- Nahlásit
Strejda
No to ona Bára akční je.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 17:44 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit
Vyrazili jsme ještě hledat vodítko a vzal jsem i kameru.
Nutrie i vodítko tam bylo -
Ten klacek co čouhá z vody tam odnesl Tá ta a tam se to stalo
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 18:03
- Nahlásit
Tá ta - teda, koukám, že nejen Worick a Noemi, ale už i Ty, Tá to, se přidáváš do klubu příspěvků hrůzných zážitků!!! A teda podle těch fotek to muselo být něco... fakt... hlavně, že to nakonec dobře dopadlo! To jsem moc ráda... jak píše Worick, snad nebudete ani jeden nemocní... příště na prochajdu alespoň ve třech!!! 2 dvounozí a jedna čtyřnohá! a k tomu soutoku jste asi nedošli, že... takže tohle je Labe...
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 18:25
- Nahlásit
Ne ono opravdu spoustu věcí člověk nedomyslí a nenapadne ho to.Jak jsem starej,tak jsem blbej!
Když uteče Bára po poli za zajícem,tak ok.Nechám ji proběhnou a vím že se vrátí.Ale tohle by mě fakt nenapadlo.Viděl jsem,jak se to v ní pere,má poslechnout,nebo né.Pak si vybrala a neměl jsem šanci.Nejhorší je ta bezmoc.Nikde nikdo a stane se pouze to,co sami uděláte.Necháte utopit psa?Volat hasiče?A kdy dorazej.Nebo zachraňovat sám?
Už budu zase radši chodit po poli. A vy ostatní si taky dávejte u řek pozor.(to jsem chytrej co?)
Jinak jako disciplína docela dobrý.Udělal bych to znova.
Ale radši nedoporučuju nikomu.
(naštěstí mi nic není)Jak chutnaj nutrie???
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 18:28
- Nahlásit
Kessie
Až přijedete,dáme procházku.Připrav si dobrý boty.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 18:29
- Nahlásit
Tá ta
zážitek šílenej ... doufám, že to ani jeden z vás neodmarodí - a Bára si příště snad hon na nutrie (maso je prej dobrý ) rozmyslí ...
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 18:57
- Nahlásit
A vy ostatní si taky dávejte u řek pozor.(to jsem chytrej co?)
Pozdě...
Jinak já u řeky chodím se stopovačkou (a to zásadně), neb cca 30 let zpátky se takhle u nás nad jezem utopil brácha ségřinýho spolužáka. Byla to hrozná tragédie, pes zahučel pod led, tak ho šel zahraňovat a skončil pod ledem také a druhý brácha mu nedokázal z břehu pomoci , sice prakticky okamžitě sehnal pomoc, ale stejně pozdě.. . Tak si pořídili náhradu právě v podobě toho ségřina spolužáka... Vždycky, když vidím bráchu koukat na takové ty americké blbosti (Faktor strachu apod.), kde tohle s úspěchem simulují s těmi skleněnými deskami pod vodou, tak se mi z toho zvedá žaludek.
Nicméně minulý týden, jak se koupal Medvěd, tak mi vůbec nedošlo, že má stopovačku a stejně jsem ho tahala za obojek...
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 19:09 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit
Nutrie jsou prý výborné, máma to konzumovala, když byla se mnou v porodnici . Já bych to do huby nevzala, stejně jako králíka... U nás už jsou od tohoto týdne kromě nutrií i kormoráni.
Už mi ty mrazy lezou na nervy, kdyby byl alespoň sníh... Minulý týden jsem mrkla na diskuzi na ženském plkacím fóru a dámy tam houfně pomlouvaly ty ohavy, co nechávají psy v tomto počasí venku, tak jsem se cítila dost bídně, ale Medvěd odmítá být doma (resp. ve sklepě - je tam cca do 10 stupňů, domů bych ho do těch 22 stupňů nevzala). Děda ho každý den kolem druhé ráno (to jsou ti nespaví důchodci - děda má instrukce, že do - 15 stupňů OK, jinak by měl být v noci ve sklepě) musí do sklepa dokopat pomalu násilím, nechce tam ani jíst :-/. Venku je prostě naprosto spokojený.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 19:28
- Nahlásit
Koukám, no ano, Noemi byla vlastně první...jak jinak Ale ta teda vykoupala jen Médina
Michall
Tá ta
Vodítko jste nakonec našli, tak bezva. Vy tam máte nutrie?? A nejsou to ondatry? U nás v náhonu jsou teda ondatry, ale přemýšlím, že vlastně nevím, jak se tihle dva tvorové liší...jdu si to najít Akorát jsem někde slyšela, že nutrie má oranžové zuby
A ještě jsem zapoměla: dneska přesto, že tvrdila, že nepřijde(byla pozvaná na oběd) přišla mamka s Mandy. Mandy běhala s klukama kolem baráku a za chvilku přišla sestřenka Jitka s Darinkou - šly kolem a viděly u nás Mandy, tak se zastavily, ať si holky pohrají. Kupodivu si hráli i oba kluci a brbla Woriček nebrblal, ale lítal a hrál na honěnou taky. Hezky si všichni vyhráli Mám jednu fotku, snad 30x jsemse pokoušela ji nahrát a nějak mi to zase nefachčenko Budu zkoušet, snad se někdy povede
Vlčáčková
Škoda, že nebyli berňáčci taky dneska - fakt škoda, ono je těch příležitostí, potkat se s někým z daleka, málo
Jsi dobrá, já měla klepec jít tam se svýma psama, cizího bych si netroufnula vůbec (až taková ,,cvičitelka" nejsem )
Teď jsem se vrátila z prochajdy, oblečená stejně jako včera, ale rozhodně mi stejně jako včera vedro nebylo A na koupání bych si teda netroufnula Dneska máme nějaký ,,babský" den. Potkali jsme pejsanku Áju (to je ten vlčáček snad s jezevčíkem )byla na volno, nijak zvlášť neposlouchá a navíc lítala jak torpédo kolem kluků....sice to bylo v boční ulici, ale málem ji přejelo auto
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 5 Úno 2012 20:13
- Nahlásit
Noemi - Medvěd odmítá být doma - jj, máme to podobně... chtěli jsme v těch největších mrazech nechat Kessku v chodbě, ale absolutně to tam nevydržela... ona se otočí, pročichá co nového, ale potom chce ven... a jak jsem popisovala nedávno, v těch největších mrazech se rozhodla zbavit zateplení... ono je jí tam prostě dobře, no... taky je akční jak nikdy... dneska už je mi líp (rýma ještě neodešla), tak zítra vyrazíme na prochajdu někam po okolí!
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 06:33
- Nahlásit
Tá ta
U nás by tam zahučel Níloušek a Alfréd by dělal scénu ... ani náhodou, zlaté Vršovice, kde akorát tak háravka večer v parku (bíglová, páníček ji nakonec vzal do náruče a točil se dokola, takže bez šance chňapnout naše surikaty za flígr )
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 07:06
- Nahlásit
A je to tady.-18,5 C Brr.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 07:34
- Nahlásit
Hlásím, že jsme dojely v pořádku. Vlak jsme tedy stihly tak tak. Zpáteční cestu bylo ve vlaku už teploučko, holky unavené, za chvilku usly.
Bylo to super. Já jsem spokojená, výlet se vydařil. Ti, které neznám předčili mé očekávání, v kladném slova smyslu.
Škoda, že jsem se pak s Vámi nemohla zdržet v restauraci, ale musely jsme spěchat na vlak. 4 hodiny nám nestačily. Chvilku jsem dopoledne koukala na obedience, klobouk dolů.
Další setkání by mohlo být začátkem června na klubovce v Rožnově s výstupem na Pustevny.
Jak jste na tom všichni s dopravou tam?
Fotky z Brna sem dávat nebudu, hlaste se všichni (i ti co nebyli) kdo je chcete kam poslat.
worick
Tom vyhrožuje, že kluci se mezi tolika psama nebudou umět slušně chovat a stejně nás odtud vyvedou za límce No vidíš a jak byli vzorní.
MartinaBarney Bárník taky, jen se zamiloval do Báry a ona mu to neopětovala.
Tá ta
Ještě ni to moc nedochází co se mohlo stá... Člověk se většinou rozklepe, až je po všem. Naštěstí tu nemáme takové veletoky a nutrie, jinak bych já byla už utopená. Elza se velký lovec čehokoliv.
Michall
No to ona Bára akční je. To jsme viděli.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 07:35
- Nahlásit
Tá ta
A je to tady.-18,5 C Brr.
Jsem ráda, že zásilka dorazila. U nás - 15.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 07:55 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tá ta
A je to tady.-18,5 C - stejně jako Evey doufám, že to jen přitáhla zima od nás, jelikož to by jsi mne nasr...já myslela, že už tomu bude co nevidět konec!!!
MartinaBarney - počítej s tím, že samci, dokud si to nevyříkají spolu zoči-voči... na sebe budou vrčet. Když jsme byli s Drakopsovou a Nílouškem v restauraci, leželi každý v jiném rohu stolu a když se některý pohnul, už vzájemně vrčeli. Jakmile jsme vyšli ven a pustili je na volno, šlapali normoš v klidu a spolu značkovali a nic, žádný náznak agrese. Oni to chlapi tak mají a s fenkama:
kluci jsou s naskakováním a obtěžováním děsně otravní. Máme to přesně tak. Kdyby byli navolno, tak by se za chvilku s Baru domluvili sami Takhle musí člověk zatnout zuby a těžce kočírovat S pudy nic nenaděláš...jak píše:
Drakopes
háravka večer v parku (bíglová, páníček ji nakonec vzal do náruče a točil se dokola, takže bez šance chňapnout naše surikaty za flígr - pokud fenka přímo hárá, tak to je očistec - úplně bez vnímání čehokoliv jiného se jen sápou, slintají, pleskají papulou...
Evey
Fotky z Brna sem dávat nebudu, hlaste se všichni (i ti co nebyli) kdo je chcete poslat - tak to je snad jasné, ani neuvažuj, že by jsi neposlala, už to tam cpi
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 08:00
- Nahlásit
Evey
Další setkání by mohlo být začátkem června na klubovce v Rožnově s výstupem na Pustevny - zapoměla jsem, předběžně souhlasím
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 08:06
- Nahlásit
Kessie
teda, koukám, že nejen Worick a Noemi, ale už i Ty, Tá to, se přidáváš do klubu příspěvků hrůzných zážitků!!! - já myslím, že jsme postupně v tomhle,,klubu" všichni Pokud si vzpomínám, tak se Ti onehdá Kesska dusila, či co...
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 08:35
- Nahlásit
Evey
Jsem ráda, že zásilka dorazila
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 08:38
- Nahlásit
Evey
hlaste se všichni
já se hlásím....
vg2@seznam.cz
No Rožnov je úplně z ruky.Kdy to bude?
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 08:51
- Nahlásit
Evey
Jo začátek června...
Jsem mimo.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 08:57
- Nahlásit
Jsem ráda, že se Vám setkání zdařilo a moc se těším, až se k Vám budeme moct připojit. Pustevny mám sice trochu z ruky, ale pokud budu tou dobou už po státnicích, tak se ráda přidám ;)
V sobotu jsem byla celý den v práci, ale Luky s Bárníkem vyrazili na výlet a šel s nimi i ten husky, co po Bárnym tenkrát startoval - už si to kluci asi nějak vyříkali, nebo co, ale všechno proběhlo v pohodě. Když chtěl být ten náš lump moc kontaktní, tak se sice ohnal, ale žádný prokousnutý ruce tentokrát nebyly
V neděli jsme pak vyrazili společně zase na běžky a tentokrát i s Bájoškem. Bylo to moc fajn a zdá se, že ho to i bavilo. Hodím Vám sem pak odkaz na rajče, až se mi to podaří nahrát ;)
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:19 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Evey - já se hlásím o fotky... děkuji mockrát
Co se týče Pusteven, tak nevím... teď nemůžu vůbec nic říct... víte jak to je... máme spoustu práce na domku, musíme dodělat fasádu a chceme pokládat dlažbu na dvorku a prostě předělat celý starý dvorek... takže uvidíme v průběhu, červen je daleko, budu to vědět těsně předem... Odtud jsou Pustevny docela dálka, ale z mého rodného bydliště už jen hodinu cesty přes Hostýnské vrchy a navíc...Beskydy a Hostýnky jsou "moje" srdcové kopce - tak už teď mě to hrozně láká...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:22
- Nahlásit
Tá ta
No Rožnov je úplně z ruky.Kdy to bude? To pro mě taky, nejrychlejším vlakem jsem tam za 3 hod. 40 min.
Je to 2.6.2012 sobota.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:32
- Nahlásit
Evey
A to už budeš mít trikoloru?
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:35 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
worick - Pokud si vzpomínám, tak se Ti onehdá Kesska dusila, či co... - no vidíš, já už jsem úplně zapomněla... ještě teď, když si vybavím, jak žrala listy z těch keřů, o kterých jsem vůbec nevěděla, jestli nejsou jedovatý, ještě jsem si říkala, že ona asi ví, co dělá, ale že nechápu, jak to tělo potom stráví ty kousky větviček... no ale s propadnutím do Labe se to nedá srovnávat...
- u nás dneska ráno -16,5... ta teplota by mi ani tak nevadila, ale ten hroznej fičák mi vadí moc... to je humus... už ať přijdou nějaký normální teploty kolem -1, -2, přestane foukat, ať se dá jít na normoš prochajdu...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:37
- Nahlásit
Tá ta
A to už budeš mít trikoloru? Uvidíme. Jsem dost náročná a vybíravá.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:39
- Nahlásit
Tá ta - Až přijedete,dáme procházku.Připrav si dobrý boty. - a neoprén... (ne, to je teď už jen legrace) - jak jste s Bárou na tom? žádný následky? ono se to totiž stejně vždycky projeví až tak do tří, čtyř dnů...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 09:48
- Nahlásit
LuckaM - V neděli jsme pak vyrazili společně zase na běžky a tentokrát i s Bájoškem. - jééé, na fotky se moc těším... já jsem si tak v září říkala, že bych od Ježíška chtěla běžky, abychom mohly s Kesskou tady po kopečcích v zimě společně prochajdit... nakonec mám novej telefon (starej už se po půlhodině používání vypínal) a po sněhu stejně celou zimu ani památky... takže kdybych ty běžky měla, ještě bych byla naštvaná... nejbližší místo, kam bych na běžky mohla, je přes 120km vzdáleno... no...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 10:47 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Tá ta
Tady: http://aktualne.centrum.cz/domaci/fotogalerie/2012 /02/06/na-bruslich-ze-zvikova-na-orlik/#utm_medium =newsbox&utm_source=centrumHP&utm_content=position -8
je na jednom obrázku užitečný nástroj pro Tebe, až se zase budeš chtít potápět pod ledem.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 11:02
- Nahlásit
Tá ta
Se můžeme domluvit na spolujízdě na ty Pustevny
|