| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 11:06
- Nahlásit
Vlčáčková
Já vám to bruslení tam, fakt přeju, klidně si tam ten led vemte všechen Začínáme mít na pozemku problém s vodou, která různě zamrzá v potůčku a roztéká se a následně naštěstí mrzne, po celém pozemku Doteď ještě v uctivé vzdálenosti od baráku, ale když jsem viděla předpovědi, jímá mne hrůza, co bude dál Příležitostně nafotím
Kessie
LuckaM
My když byli pod Javořinou a tam krásně sníh a všichni běžkovali, tak jsem tomovi říkala, že si měl od kámoše půjčit běžky - to by bylo něco na Worku. Řekl mi, že jsem cvok, že se nenechá zabít
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 11:07
- Nahlásit
Tá ta
Evey
Evey
A to už budeš mít trikoloru? - jo, jo, štěníska To by bylo bezva, moct tam muchlat prtě
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 11:12
- Nahlásit
Strejda
hele, to Ti nepomůže mlčet, mlčení je souhlas jak to vypadá s Tebou (s váma) a Pustevnama, ha??
Tá ta
Jsem mimo - fakt? tak pojede Máma s Míšou (Barunka je jasná) a třeba zbytkem rodiny
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 11:27
- Nahlásit
Vlčáčková jo ty bodce bych potřeboval.Díky za tipa.Těch ran pukajícího ledu bych se ale asi bál.
Jak jsme šli podél vody a ozvala se takováhle rána,vždycky se to v člověku podvědomě sevře.Neměl bych tedy na tohle bruslení nervy.
Zážitkové prvenství opět rád s chutí přenechám worick.
Nemusím být všude první.
Ale to co se mi stalo,je doufám pro nás oba dva s Baru zajímavá zkušenost.
1-z vody bych vylezl hned napoprvé,ale Bára mě držela za nohu.Nemohl jsem ji vyhodit na led.Asi se bála,že ji tam nechám.
Takže věřím tomu,že topící je schopen vás klidně utopit taky.
2-Když už by se to stalo znovu,tak ji dnes připnu vodítko,než abych ji za něj tahal na tenkém ledě ,které povolím na max.délku , vycouvám na pevnější led a potáhnu ji.
3- mě překvapil adrenalin,který vás zaplaví.
Můžu bez lhaní říct,(samotného mne to překvapuje)že mi vůbec celou cestu k autu nebyla zima.Snažil jsem se tedy utíkat,protože jsem nevěděl co mě čeká a jak dlouho budu moct.
Zato Bára byla hned nasprosto Ok.Všude ji sice vysely rampouchy a už zase šmejdila všude kolem.
Ale je fakt,že poslechla na slovo.Potlali jsme proti nám slečnu na koni a stačilo na ni zařvat k noze,(vodítko nebylo) a běžela podle nohy předpisově.
Zátím jsme oba Ok.
Kessie
Neboj,já nejsem až tak nebezpečnej svému okolí jako sám sobě.
Tak si vemte třeba kolečkový brusle.
P.S.
telefon jsem vysušil a maká.Což se mi ulevilo.Ty nové dotykové bych nechtěl.Asi bych se z toho vzteknul.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 11:32 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Konečně ta fotka ze včera Černobílá je Mandy, barevná je Dara. Obě vypadají jak štěnda našich kluků (alespoň co se mixu barev týče ) [IMG=http://img18.imageshack.us/img18/4569/p205014 1.jpg][/IMG]
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 11:41
- Nahlásit
Tá ta
Vlčáčková
Těch ran pukajícího ledu bych se ale asi bál.
Jak jsme šli podél vody a ozvala se takováhle rána,vždycky se to v člověku podvědomě sevře.Neměl bych tedy na tohle bruslení nervy. - přesně tohle jsem ještě chtěla napsat a zakecala jsem to tím naším ledem......Přesně, na tohle jsem já velký srab nevím, jestli bych na jezero či velký tok vlezla. Ta jedna zkušenost s vymácháním se v ledové vodě mi stačí na to, abych si byla 100% jistá, že bych se utopila
Vy, co dáváte fotky přes Imageshack - mě tam chybí ta jedna hláška, přes kterou jsem to nahrávala na normoš velikost...i vám? Buďto fotka přes celé a nebo jen odkaz, jak teď dávám
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 11:48
- Nahlásit
Tá ta
Ale to co se mi stalo,je doufám pro nás oba dva s Baru zajímavá zkušenost.
1-z vody bych vylezl hned napoprvé,ale Bára mě držela za nohu.Nemohl jsem ji vyhodit na led.Asi se bála,že ji tam nechám.
Takže věřím tomu,že topící je schopen vás klidně utopit taky.
2-Když už by se to stalo znovu,tak ji dnes připnu vodítko,než abych ji za něj tahal na tenkém ledě ,které povolím na max.délku , vycouvám na pevnější led a potáhnu ji.
Zážitkové prvenství opět rád s chutí přenechám worick - nechci doufám, že v tomhle zůstaneš absolutním vítězem v těsném závěsu za Tebou Noemi
jo, příště.... To si taky vždycky říkám...a dovedu si představit, že příště budu zmatkovat zase....ve stresu dělám absolutní kraviny To jen v klidu, až si to stejně jako Ty zesumíruju, vím přesně, jak by to mělo vypadat
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 12:03
- Nahlásit
worick
Tá ta
V pubertě jsem občas byla na rybníku Vajgar v Jindřichově Hradci a pak později na príglu v Brně. Ale není to nic pro mě. Radši budu na hliněným .
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 13:23 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Tento pes absolutně nehnul brvou. Ani když jsem si ho hladila, tak neotevřel oko, aby se podíval, kdože to po něm šátrá. Ale živý byl.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 13:45
- Nahlásit
worick
hele, to Ti nepomůže mlčet, mlčení je souhlas jak to vypadá s Tebou (s váma) a Pustevnama, ha??
Určitě nepojedeme na žádnou výstavu ani jako diváci.
Co se Tá tova návrhu na letní BSP_tour týká: Návrh jsem předložil schvalovací komisi. Předsedkyně se nevyjádřila. Schvalovací proces bude dlouhý a s nejistým koncem.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 13:47
- Nahlásit
Strejda
Návrh jsem předložil schvalovací komisi. Předsedkyně se nevyjádřila. Schvalovací proces bude dlouhý a s nejistým koncem. To je taky nápad udělat manželku předsedkyní. Kolik je Vás v komisi, že by jste ji přehlasovali?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 13:53 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Evey
To je taky nápad udělat manželku předsedkyní.
To se udělalo samo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 15:24
- Nahlásit
Strejda
Evey
To je taky nápad udělat manželku předsedkyní.
To se udělalo samo. - to pudeee Tom taky z počátku frflal...co a kam a proč a vždyť ty lidi vůbec neznámeeee - a po pár schůzkách viděl, že všichni príma a v pohodě a už opravdu jezdí rád
Hele Evey....neuvažuješ Ty i o bernardýnovi? Určitě víš, že tam je to s těma nemocema (tedy z degenerovaností plemene) naprosto stejné jako u berňáků
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 15:31
- Nahlásit
worick
Evey
neuvažuješ Ty i o bernardýnovi? Určitě víš, že tam je to s těma nemocema (tedy z degenerovaností plemene) naprosto stejné jako u berňáků
Bernardýn Adámek, kamarád Neli a Sally, nás opustil v 11 letech. Měl 8 zkoušek, dokonce ZM a ZVV1. Pak už pro něj nenašli figuranta, protože se všemi rázně zatočil.
Bude to jak u BSP. Taky se předem nepozná, jak to dopadne. Ale co se ví předem, že SB strašně slintá.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 15:35
- Nahlásit
Strejda
Schvalovací proces bude dlouhý a s nejistým koncem.
Hele to je úplně jednoduchý.
Kdo si koho vzal?Ona tebe,nebo ty ji????
Tak vidíš!
Máš ji v občance,tak ji nalož a pojeď!!
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 15:39
- Nahlásit
Tak přikládám slíbený odkaz s fotkama. A už vím, co je to za rasu, ta fenečka z Orlí - 100 % Bernský salašnický malamut
http://barney2010.rajce.idnes.cz/Vylet_na_Spicak_a _Jizerky_-_unor_2012
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 18:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
LuckaM
Luci, parádní fotky, úplně závidím, tu krásu a hromadu sněhu kolem. A byla tam taky tak hnusná zima jak tady?
A psiska jak si to užívají a Bárník i frajárku si tam našel
100 % Bernský salašnický malamut - jéééé já to uhádla....co dostanu jako vítěz tipovací soutěže??
A JRTéčkovou slečnu jste proč nevzali? Báli jste se, že by to v tom sněhu nezvládla? Ale jo, oni jsou to nezmaři (ale panička se asi bála, že jo?! )
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 19:41
- Nahlásit
LuckaM
Luci, jak vy a Pecka letos?? uvidíme se?
a ostatní, kdybyste někdo měl zájem o výcvikový víkend v termínu 5.5.-8.5., tak dejte vědět
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 19:41
- Nahlásit
LuckaM - jééé, Luci, opravdu moc krásný fotky a s přítelem vám to moc sluší, teda i s Bárníkem vám oběma... a Bárník jakej je krasavec!!! No já jsem unešená! Tohle je přesně to, co jsem si představovala, když jsem snila o koupi těch běžek! Vypadáte všichni tři šťastně a spokojeně! Nádhera!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 19:43
- Nahlásit
Janiii - co je Pecka? Jestli se o tom už někdy psalo, tak se omlouvám, už jsem to zazdila... - stačí mi sem hodit nějaký odkaz, děkuji moc
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 19:47
- Nahlásit
co je Pecka?
Kessie
víkend, co spolupořádám s mojí mamčou a jejím manželem. výcvik, soutěže, popíjení po večerech, ...
nejsem schopná tam nahrát přihlášku, tak kdybyste chtěli víc info, tak pošlu mailem.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 19:53
- Nahlásit
Víte, co mám práce??
A vy napíšete dvě stránky
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 20:22
- Nahlásit
LuckaM
Teda ty fotky máte opravdu hezký.Máš je pochválený od naší famílie.Manželka se rozplívala nad Bárnym.Co to tam máte ještě za toho haskyho?S tím Rožnovem se ještě domluvíme.Asi to klapne.Tedy nevím jak u mne,ale žena je jasná.Prý se s Evey domluvila?
Tak doufám,že mě vezme taky.Nerad bych šel do práce.
Janiii
Na Pecce jsme několikrát byli.Kde to tam pořádáte a jaká je kapacita ?
Drakopes
Jestli chystáš na zítra písemky,tak jsme udělali záslužnou věc.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 20:30
- Nahlásit
Drakopes
Víte, co mám práce?? - jaké práce ty kecko Vždyť máte prázdniny, ne?? A vůbec, jste už zdraví? Kluci nejspíš jo podle zájmu o bíglici
Evey
Skvělé fotky, díkas moc Dokonce na nich nevypadadám jak poťouchlý dement (předpokládám, že ty jsi zrovna ,,ztopila" ) Tak jsi si vysloužila funkci Budeš jmenovaná dvorním fotografem našich akcí .....tudíž se budeš muset všech účastnit!!!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 20:32
- Nahlásit
Janiii
a ostatní, kdybyste někdo měl zájem o výcvikový víkend v termínu 5.5.-8.5 - ja což my, o to nejde, my by jsme cvičili rádi....ale kluci nejsou téhož názoru
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2012 23:51 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
LuckaM
Tak Luci, už Ti sníh nezávidím - u nás sněží. Teď už si může víte co.... co mohlo zmrznout už zmrznulo a tohle je jen další z komplikací A dneska byla ale fakt superzima
Naše zahrada v ,,zajetí ledu"
Grrrr, každou fotku jsem nahrávala 5x a nakonec zjistím, že jsem sem dala ty blbé odkazy a roztáhla to Doufám, že jsem tím ukončila stránku a příště si dám větší pozor
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 06:34 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
U nás začalo padat. Vzhledem k tomu, že je -14, nejsou to žádné nadýchnuté vločky, ale ledové jehličky, které s podporou větru jsou fakt hnusné. Zatím leží pár milimetrů, na chodnících rozfoukaných do návějí, ale to, co pádá zhůry, vypádá velmi rozhodně a vytrvale. Jsem blahem bez sebe
Alfréd má zase zavázanou packu. Zase nějaké boláky, které by rád lízáním dovedl do dokonalosti. Takže ráno jsem musela před venčením ještě zabalit do nepromokava. V poledne mě to čeká znova a večer pro změnu opět.
Při venčení jsme ráno potkali dva lidi. První byl chlap s bišonkem v kožíšku. Bišonek chtěl kamarádit, skákal na Nielse, chlap nadával, rval psa pryč. Po té, co jeho slovník nabyl na barvitosti, napomenula jsem Nielse, aby už šel, než chytne nějakou ošklivou nemoc. (Podotýkám, že Alfréd k nim nedošel vůbec a Niels jen stál a nechal mrňavého, aby na něj skákal).
Druhá byla ženská s rachtajícím kufrem. No tak kluci na ni štěkli, já se taky po ránu lekla toho rachotu. Ale výklad o nevypočítatelnosti psů dokládaný příklady jejího JRT ....
Doufám, že jsem už všechno hnusné za dnešek vyčerpala
A ještě: nemáme prázdniny. Musím dneska odevzdat mj. zprávu na sociálku o problémovém dítěti.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 06:48
- Nahlásit
Fičí tu jak blázen, vlak nejede, zamrzly koleje.
worick
Hele Evey....neuvažuješ Ty i o bernardýnovi? Bernardýny znám moc dobře. líbí se mi hlavně krátkosrstí. O něm opravdu neuvažuji. Sousedův má 80 kg. - to máš 2 BSP ...
Dokonce na nich nevypadadám jak poťouchlý dement Tuhle funkci jsem teď po tobě přebrala já.
Budeš jmenovaná dvorním fotografem našich akcí Beru.
Naše zahrada v ,,zajetí ledu" Stačí jen nasadit brusle.
Tá ta
Prý se s Evey domluvila? No jasně.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 07:56 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Fičí tu jak blázen, vlak nejede, zamrzly koleje - jak ses dostala do práce?? Náhradní autobusovou?
Sousedův má 80 kg. - to máš 2 BSP ... - no, aby jsi se nedivila - u nás měl jeden 70kg - BSP
Dokonce na nich nevypadadám jak poťouchlý dement Tuhle funkci jsem teď po tobě přebrala já. - a jak jsi to asi poznala, když tam nikde nejsi ha?! Teď jsem si totiž uvědomila, že když fotila Máma, mohla jsi se přiřadit...babo jedna
Drakopes
Alfréd má... - Ale snad jsou to jen zapařeniny, ne?
Koukala jsem na dopravu v Praze a u nás je sněhu přesně stejně. Ale už nesněží. A taky to vítr zfoukal na kopy
Při venčení jsme ráno potkali dva lidi.... - nevím, jestli bych se ještě udržela ve fázi ,,miluj bližního svého"
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2012 08:48
- Nahlásit
Drakopes
Alfréd má zase zavázanou packu. Zase nějaké boláky, které by rád lízáním dovedl do dokonalosti.
Myslel jsem, že se to děje jen v létě, ale asi ne. Neli má něco na zádech (akutní mokvavá dermatitida). Vet to viděl, když jsme byli na očkování a hned mluvil o ATB. Zkusili jsme to s řepíkovou mastí a asi to bude dobré. Nezavazuju to. Neli olíže mast, která ji chutná a dál do toho nereje.
|