Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Strejda
Člen
# Zasláno: 6 Led 2012 18:15
- Nahlásit

Tá ta
Já jsem nikdy netaktizoval.
Taktizoval jsem. Musel jsem obejít několik PC, abych si naklikal hezké číslo.

worick
Člen
# Zasláno: 7 Led 2012 08:12 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Taktizoval jsem. Musel jsem obejít několik PC, abych si naklikal hezké číslo -
Kessie
než přispěje Worick s elaborátem - nemůžu se dočkat rozuzlení děje - jéé, omlouvám se, nechtěla jsem vás takhle šponovat, ale jsem nějak včera nestíhala
Když jsme to s klukama ráno obešli, zjistila jsem prdlajz Myslela jsem, že mi nějak ukážou, o co šlo a nic, chovali se jako vždy Tak jsem říkala Tomovi, že se možná něco dělo na Pile, jak tam kladače manipulujou s kládama stačí, že se mohlo něco vysmeknout, chlapi zařvali, zapískali na sebe...třeba...Pak jsem se sebrala a jela k řezníkovi, klukům na jídlo. Vystála jsem frontu, za mnou druhá, jelikož řeznice musí pro tady ty moje blbiny pro psy chodit až někam do zadu(do druhého baráku) odjedu a o tři baráky dál jsem si vzpoměla, že jsem měla brát Jitce pro Daru tu velkou hovězí kost. Tak jsem to otočila a vystála druhou frontu Zrovna jsem jim ji zavezla, chvilku pokecaly o tom, že ještě nevíme, kam dnes vyrazíme a jela jsem a mamkou a Mandy. Ta žehlila a já jsem odebrala nějaké masko a uvařila Mandy, Alfíkovi a Mikimu hrnec jídla. Olizovali se až za ušima a zůstalo jim i na večeři. Zdálo se mi, že Mandy poposedá a chce se jí čůrat, tak jsem ji vzala s Alfčou na potok vyčůrat. Alfík kadil hned jak jsem ho snesla ze schodů, Mandy o kousek dál
Mamka mi právě říkala, že čůrat se jí asi nechce, protože byla před sotva dvěma hoďkama. A taky že: kolem sedmé byli čůrat za Alfčou v zahrádce a na celém potoku směrem od nás nějaký hrozný povyk (Mandy se bála) a řev divokých kačen, jako by je někdo ,,vraždil" Pak tam projel kluk na kole a další kachny se zvedaly a lítaly kolem. Ptala jsem se jí, jestli neměl lovecké psy (tušila jsem, kdo by to mohl být) ale tvrdila, že psy neviděla (ti ale právě mohli jít přímo korytem) Bylo to přesně v době, kdy byl ten štěkot u nás. Jestli někdo, nevím jakovým způsobem lovil kačeny, u toho řval na psy a řvali oni a řvaly ulovené kachny.....tak z toho by kluci byli vyjukaní Ono stačí, když se v neděli ozývají ze cvičáku takoví ti ,,drsoni" s vlčákama a podobnýma plemenama a jejich kvičení a na klukách je vidět, že se bojí, co se to tam s těma pejsama děje
Cestou jsem se zastavila u kámošky co má E-shop pro psy - objednat konzervy pro Gucci a granule pro Mandy. Ona měla tu JRT Dixi, co jí zabil sousedův pes, teď má Keysi a toho opuštěného postříleného pejska, co si vzala od kostela. Tak jsme hodinu pokecaly, pomazlila jsem se s pesama a konečně domů Doma jsem musela hodit vařit ten oběd a hlavně naporcovat a nabalíčkovat maso pro kluky a nachystat jim taky jejich hrnec na večer. Pak se vrátil Tom s kobercema Bral je vyměnit a hurá nebyl žádný problém...měli další kusy a vyměnili mu je bez problémů a hned v tom prvním obchodě (měli jsme dva a každý z jiného města a pak se ukázalo, že i každý asi trochu jiný - trochu jiný odstín a právě jeden kratší ) S klukama jsem včera nikde nebyla (byl vichr a zima ) byli jen s náma doma. Teďka ráno koukám, že je přimrzlo, na jezeru led, kuknu na teploměr a -1,5st. Alespoň nebude bláto. Zatím je úplné bezvětří, shora nic nepadá, snad to vydrží a někam vyrazíme

Strejda
Člen
# Zasláno: 7 Led 2012 08:40
- Nahlásit

Alfréd opustil peloton a má před Nielsem značný náskok.

worick
Člen
# Zasláno: 7 Led 2012 10:43
- Nahlásit

Strejda
Alfréd opustil peloton a má před Nielsem značný náskok. - koukala jsem už ráno a snažím se dorovnávat. Nebo je nějaká domluva, že se bude hnát do předu jen Alfréd?
Každopádně ,,nám" tam na něj někdo kliká

Evey
Člen
# Zasláno: 7 Led 2012 12:09
- Nahlásit

Kessie
Evey a jak Ty se dostáváš domů, když vám tam nejedou ani vlaky, ani autobusy???
Když nejedou vlaky, tak je náhradní autobusová přeprava. Než se vše ale sesynchronizuje tak může dojít občas k menšímu několikahodinovému zpoždění... Jsem ale na zdejší tvrdší podmínky už zvyklá. ČD mě pořád ještě vychází 3 x levněji než doprava autem, tak jim to odpouštím.

Kessie
Člen
# Zasláno: 7 Led 2012 17:56 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

Evey - jo, to mi připomíná jednoho známého, který jel někam na východ... dobrodruh chtěl dojet do Indie přes Rusko transsibiřskou magistrálou... a vyprávěl nám: "...tak jsme nabrali menší zpoždění... asi tři dny"

Kessie
Člen
# Zasláno: 7 Led 2012 21:55
- Nahlásit

MartinaBarney, Tá ta, Michall, Worick, Evey - taky bych se s vámi ráda v únoru v Brně sešla... pokud se nestane něco nepředvídatelného, tak se určitě vypravím - přidejte potom nějaké detaily, ať vím, kde vás všechny hledat...

Dneska jsme vyrazili na delší procházku už dopoledne... tedy spíš téměř v poledne... dali jsme si veliký okruh a byla to nádhera! Napřed jsme šli k rybníčku (už jsem od něj přidávala pár fotek), narazili jsme tam na velice zvláštní "ptáky"... vypadalo to jako kačeny, ale byly černo-bílé... vzpomněla jsem si, že jsem někde četla, že by měl zvláštní druh kachen sídlit poblíž Pálavy, že jsou velmi vzácné a přiletely ze Sibiře...bohužel u nás nejsou moc v bezpečí, protože je myslivci mohou lovit - nechápu to... jak je mohou lovit, když je jich na světě málo a jsou vzácné... hlava mi to nebere... nezdrželi jsme se, abychom na ně neupozornili nějakého místního rádoby myslivce. Pak jsme se vydali oklikou k vedlejší vsi a prošli kolem ní přes pole na nejvyšší místní bod. Ten se nachází mezi našimi vesnicemi. Dlužno dodat, že jsme museli přes zoraná a povláčená pole, takže jsme opět vypadali jako "bláťáci", protože u nás se teplota pořád drží kolem pěti stupňů... Když jsme se vyškrábali až nahoru, nemohla jsem té kráse uvěřit... nebylo sice slunečno... ale i přesto bylo vidět dost daleko... mohla jsem se otáčet všemi směry a viděla jsem celou Jižní Moravu od Brna přes kopec, na kterém je postaven Slavkovský protiraketový deštník, potom až k Hostýnku (ovšem ten jen decentně), Zlínský vysílač, ale ten jen s dalekohledem, Buchlovské kopce, Za nimi myslím, že to mohly být Bílé Karpaty, na jejichž vrcholcích byly vidět zbytky sněhu (Woricková, máte tam u vás v Karpatech na vrcholcích sníh?), pak Lednicko-valtický areál, Novomlýnskou nádrž - spíš jen její část a taky Pálavu v celé své kráse... Pokud se mi podaří, přidám pár nějakých foteček - ale mám v poslední době s nahráváním fotek docela problém...

Kessie
Člen
# Zasláno: 7 Led 2012 22:18
- Nahlásit

Uploaded with ImageShack.us
- tady je Brno jako na dlani... takto ho vidíme i z konce zahrady

Uploaded with ImageShack.us - tady je v dálce vidět i Líšeňský vysílač a lom

Uploaded with ImageShack.us - tady je naše jezírko...

Uploaded with ImageShack.us - tady naše vesnička a v dálce by mělo být zase vidět Brno, bohužel se zatáhlo a viditelnost téměř nulová

Uploaded with ImageShack.us - a tady vás zdraví Kessička, v pozadí Pálava a jsou vidět i Nové Mlýny!

¨

Uploaded with ImageShack.us - a tady to úúúplně v dálce téměř neviditelné by měly být asi ty Karpaty... podle mého odhadu...

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Led 2012 22:27 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

Kessie
můžu se zeptat, kde konkrétně bydlíš? je to krása teda, jestli to sem chceš psát. jestli ne, tak prosím do mailu pod členem
edit - aha, já ho tam asi nemám. edit2 - a tady taky smazán

Kessie
Člen
# Zasláno: 7 Led 2012 22:44
- Nahlásit

Janiii - jééé, děkuji... poslala jsem raději email, i když pokud si to prohlíží někdo z okolí, už to musel zjistit...

Kessie
Člen
# Zasláno: 7 Led 2012 22:54 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

a tady ještě posílám z rodinného videa:
http://imageshack.us/clip/my-videos/834/diw.mp4/
- to je náš Štefík ve své koupelně při očistě

Janiii
Člen
# Zasláno: 7 Led 2012 23:00
- Nahlásit

Kessie
super očista má pěknou koupelničku

worick
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 08:11
- Nahlásit

Kessie
- to je náš Štefík ve své koupelně při očistě - jé, to je špica on má Štefík ne, že koupelnu, ale přímo pračku Akorát vrtět se v ní musí sám
jééé, děkuji... poslala jsem raději email, i když pokud si to prohlíží někdo z okolí, už to musel zjistit... - Ty jsi jako já sice to přímo nenapíšu, ale jinak toho nakvákám tolik a dám tolik fotek, že podle toho musí každý vědět ne, že kde bydlím, ale lautr celou naši rodinu
Fotky bezva Krásně jsi nám to okolí popsala. Mlýny jsou ten světlý flek ještě před pálavským kopcem? Byla jsem tam jen jednou...projížděla tedy, tuším do Rakouska přes Znojmo...?
A my jsme shodou okolností byli dneska na Mlýnkách, to je mezi Radějovem a slovenskou Skalicí (Zlatnická dolina - okruh po cyklotrase) - byli jsme tam už po druhé (poprvé ze slovenské strany, jak jsme zabloudili a vlezli do honu, zrovna ) Kdyby tam byl odněkud rozhled, koukali by jsme na sebe Tam už sníh taky je, i na nás zrovna sněžilo, spíš takové krupky Tady je jinak sníh(poprašek) na všech kopcích kolem, cca od 450m.nm.
Občerstvení (Tom se neměl čas zbalit, bo čučel na tenis a tak musel vydržet 13km o jednom jablku )
Taky se mi ty fotky nenahrávají, prý si to mám upgradeovat - tak každou nahrávám na 5x Vyberu fotku, 4x mi to šrotuje a pak napíše ,,prdlajz - znovu!" a já si říkám:,,houby to vidím, je to malinké, ale jestli to konečně ,,přežvýká" a já tam budu jak ,,hybrida" - už na to kašlu a nechám to tam!
Zapoměla jsem Ti napsat - ve čtvrtek mi poslali nabídku na kalendář z toho Print24.eu - že mají akci na kalendáře, tak jsem odeslala objednávku a čekám

Tá ta
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 09:42
- Nahlásit

Kessie
worick
Podíval jsem se teď jen tak ze zájmu na diskusi a nečekal jsem tam žádnou aktivitu a vida ,krásné příspěvky a luxusní fotky.Nádhera.Ten Štefik mě dostal.Nevěřícně jsem zíral.Super.
Vono je ale všude hezky.Stačí jenom vypadnout někam do přírody od všudypřítomných aut a je to.
To venčení hromady psů by se Barunce taky líbilo.Bohužel nemáme s kým chodit.Okolní psy jsou za plotem.
Za chvíli jdem s Baru na cvičák.Musím se přinutit.Stepuje na terase u dveří a vrtí ocasem.Pak je ještě od 12.schůze.
Jo a mášenka nás přeskočila.Z toho odboru Prahy deset ten člověk co má na starosti soutěž mi ani neodpověděl na email.
Ještě ho zaurguju.
Potřeboval bych ale,ať sem Drakopes hodí včerejší pořadí.nebo poslední aktuální.Mášenka byla ještě včera večer o cca 500 míst za klukama.

Kessie
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 10:39
- Nahlásit

Tá ta - přesně - včera večer, jak jsem nahrávala ty fotky a videa, byla Mášena o pětset míst za klukama a pak přes noc nějakým hnutím osudu kluky předehnala o dvěstě čísel...nevěřícně jsem na to koukala a nechápu... jak je toto možný???

Štefík jakoby vytušil zájem o svoji zvířecí osobu, se v koupelně při natáčení předváděl... obvykle tam skočí, otočí se a zase vyletí... že by se tam tak "máchal", to jsem zažila jen jednou a to zrovna na kameru

Drakopes
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 10:49
- Nahlásit

Dobré dopoledne,

Mášenka byla po ránu i pro nás překvapením. Až se dostanu do Kapsy k druhé poště, tak se podívám na tabulky, chodí teď každé dvě hodiny.

Tá ta
Neřešte to, nestojí to za případnou zlou krev v parku, stačilo mi to jednou, že na mě poštěkávala panička od Franty, jak to, že máme víc hlasů než oni. Žádná soutěž za narušení poklidného venčení nestojí
Ale děkuju

worick
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 11:59
- Nahlásit

Někdo hlasujete zároveň se mnou Už se mi dvakrát stalo, že jsme to klikali skoro souběžně

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 13:43
- Nahlásit

Bernský salašnický pes v nouzi:
KDO HLEDÁ BERŇÁČKA ??????? 8.1.2012 - neděle 13 30 hodin. V obci Líšťany u Loun se potuluje po poli berňáček. Běží směrem na Jilmín. Bojí se. Je vyplašený. Kdo ho hledáte volejte Ivana Šabacká - 728 677 112.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 14:36
- Nahlásit

včera ve 22:00
1 13792 hlasu Jerry ID0108
2 12550 hlasu Hank ID0103
3 12518 hlasu Bella ID0204
4 12487 hlasu Niels ID0198
5 12486 hlasu Alfred ID0197
6 12470 hlasu Jirka ID0074
7 12411 hlasu Monty ID0101
8 12211 hlasu Princ ID0143
9 11975 hlasu Masenka ID0196
10 11805 hlasu Harry ID0190
11 11327 hlasu Eduard ID0176
12 9402 hlasu Zofka ID0087

ráno ve čtyři:
1 13851 hlasu Jerry ID0108
2 12948 hlasu Masenka ID0196
3 12769 hlasu Bella ID0204
4 12649 hlasu Hank ID0103
5 12623 hlasu Monty ID0101
6 12591 hlasu Niels ID0198
7 12590 hlasu Alfred ID0197
8 12566 hlasu Jirka ID0074
9 12244 hlasu Princ ID0143
10 11918 hlasu Harry ID0190
11 11360 hlasu Eduard ID0176
12 9490 hlasu Zofka ID0087

dopoledne v 10:
1 13852 hlasu Jerry ID0108
2 13034 hlasu Bella ID0204
3 12964 hlasu Masenka ID0196
4 12735 hlasu Hank ID0103
5 12716 hlasu Monty ID0101
6 12696 hlasu Niels ID0198
7 12695 hlasu Alfred ID0197
8 12607 hlasu Jirka ID0074
9 12385 hlasu Princ ID0143
10 11986 hlasu Harry ID0190
11 11376 hlasu Eduard ID0176
12 9546 hlasu Zofka ID0087
13 7144 hlasu Bella od vr... ID0142

Strejda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 14:43
- Nahlásit

Kessie
tady naše vesnička
Máte pěknou vesničku.

Strejda
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 14:45
- Nahlásit

Drakopes
Zdá se, že v noci nám to hlasování moc nejde.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 15:13
- Nahlásit

Strejda

v noci povětšinou spíme (na rozdíl od Mášenky)
V 16:00 bude čerstvá tabulka.

Kessie
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 15:56
- Nahlásit

Strejda - Máte pěknou vesničku. - děkujeme... i když, já jsem si tu zatím ještě moc nezvykla... jsem tu teprve rok a půl... ale krásně tu je... celý jsem si to prošla, než jsme se rozhodli, že sem půjdeme a okolí se mi moc líbí... co se vztahů ve vsi týče, zjistila jsem, že je to horší než v mém rodišti... naštěstí já s tím nemám problém, protože díky své práci už dál lidi moc nepotřebuju a "svoje" lidi už mám dávno vybrané...

Kessie
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 15:59
- Nahlásit

worick - Mlýny jsou ten světlý flek ještě před pálavským kopcem? - jj, Mlýny (nebo jak se u nás říká "Mušovská přehrada") jsou celý to vlevo od Pálavy a táhne se to ještě dál kolem Pálavy... hned na úpatí Pálavy po pravé straně je Mikulov a dál už Rakousko...

Kessie
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 16:00
- Nahlásit

Drakopes - netrpělivě čekám na čtvrtou... celý den klikáme

Tá ta
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 16:02
- Nahlásit

Drakopes
Neřešte to Ok.Respektuji to.
Jestliže je Mášenka spoluvenčící,tak si můžete alespoň udělat obrázek o majiteli.

Teď jsme se vrátili ze cvičáku jako blátivý koule.Prodloužili jsme si ještě cestu domů o dvě přilehlé vesnice (napsal bych vám o které,ale asi je to tady tajné) a konečně se Baru trochu utahala.
Na schůzi nám sdělili,že nějaký podnikatel chce a asi bude otevírat v blízkosti cvičáku pískovnu(už tam má dokonce nějaký velikánský rypadlo) a že přes cvičák by měla vést nová silnice,aby nejezdily náklaďáky přes město.Lidé se bouří a sepisují petici,bohužel proti argumentu vhodně podpořenému na správných místech několika více kapříky asi pesani nemají šanci a my taky ne.
Uvidíme.Snad to nebude tak rychle.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 16:13
- Nahlásit

k té 16. hodině:
1 14247 hlasu Jerry ID0108
2 13291 hlasu Bella ID0204
3 13280 hlasu Masenka ID0196
4 13140 hlasu Niels ID0198
5 13139 hlasu Alfred ID0197
6 13029 hlasu Hank ID0103
7 12959 hlasu Monty ID0101
8 12874 hlasu Jirka ID0074
9 12729 hlasu Princ ID0143
10 12233 hlasu Harry ID0190
11 11427 hlasu Eduard ID0176
12 9662 hlasu Zofka ID0087

worick
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 16:28
- Nahlásit

Tá ta
Na schůzi nám sdělili,že nějaký podnikatel chce a asi bude otevírat v blízkosti cvičáku pískovnu - nejsem si 100% jistá, jestli to bylo u vás, ale asi před čtvrt rokem, jsem tuto kauzu viděla na CT2. Z těchto ,,podnikatelů" celkem šílím i já tady. Ovšem tu jsou to dřevařské firmy, které fungují stylem,,po mně potopa"
Prodloužili jsme si ještě cestu domů o dvě přilehlé vesnice (napsal bych vám o které,ale asi je to tady tajné) - tak to víš, sem tam se i tady na diskusi vyskytne nějaký magor, co kdyby nakouk i sem k nám?? A pak zjistíš, že je to magor od vás ze vsi....a průs.. na světě
Kessie
Loudím s Drakopsové Tvého maila taky chci vědět, kde to žijete

Kessie
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 18:09
- Nahlásit

worick - Loudím s Drakopsové Tvého maila - já už se chystám odpovědět... byli jsme na chvíli venku...

Kessie
Člen
# Zasláno: 8 Led 2012 18:13
- Nahlásit

Tá ta - Prodloužili jsme si ještě cestu domů o dvě přilehlé vesnice (napsal bych vám o které,ale asi je to tady tajné) - Tá to, to je pro Tvé a Baruščino vlastní dobro... Ne, fakt nevíš, kdo do veřejné diskuze může koukat... To má Worick pravdu

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání