| Autor |
Zpráva |
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 18:32
- Nahlásit
Kessie
Máš pravdu.Něco jiného je,když někdo napíše např.že je z Prahy,či třeba Brandýsa.
Nedávno jsme měli taky zkušenost s magorem.Někde si sehnal tel.číslo na jednoho člena rodiny a v pravidelných intervalech ho prozváněl.Nejlépe v noci.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 18:41
- Nahlásit
Tá ta - Někde si sehnal tel.číslo na jednoho člena rodiny a v pravidelných intervalech ho prozváněl - něco podobného jsem taky zažila, to bylo už hodně dávno...bude to tak jedenáct let už, to se mobily teprve rozmáhaly a měla jsem ten první stařičký Alcatel One touch, co se s ním rozbíjely ořechy a displej měl dva řádky... no a někdo mi pořád psal urážlivé smsky na moji teprve se rozvíjející a začínající učitelskou kariéru ve stylu, že zrovna ke mně by svoje dítě do třídy nedal, a jestli vůbec umím anglicky - že to si jenom myslím, atd... bylo to dost hrozný, vždycky, když přišla zpráva, rozbolelo mě břicho... ale vyřešila jsem to tak, že jsem to nakonec ustála a poslala dotyčného do háje a až to přestalo, změnila jsem telefonní číslo... nikdy si na mě nikdo nestěžoval, že bych učila špatně... od té doby mám ale nepříjemný pocit, když mi volá cizí číslo...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 19:17
- Nahlásit
někdo mi pořád psal urážlivé smsky
Z mého telefonu se volá na pevnou linku a do O2 zadarmo (tj. je to v ceně). Kde kdo toho využívá. Dvakrát mě někdo zavolal a zavěsil. Potřetí mi nějaký nas*aný chlap slíbil, že mi rozbije hubu, jestli nenechám Moniku na pokoji. A já teď nevím, jestli ta Monika vůbec stojí za to a kdo z mých známých toho žárlivce - detektiva rozčílil.
Zjišťovat to nebudu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 20:26
- Nahlásit
Strejda
Dvakrát mě někdo zavolal a zavěsil. Potřetí mi nějaký nas*aný chlap slíbil, že mi rozbije hubu, jestli nenechám Moniku na pokoji. A já teď nevím, jestli ta Monika vůbec stojí za to a kdo z mých známých toho žárlivce - detektiva rozčílil. - čéče...a že Ty ,,ale vůbec" žádnou Moniku neznáš?? ...jenom jestli....
To je náhoda jako prase - tahle diskuse ....Teďka jsem se vrátila od mamky a ta mi vykládá (já nevím proč, ona dobře ví, že to nesnáším a furt s tím prudí... ) jak ve slovenské ,,Poště pre teba" včera, byl nějaký ,,strašně zamilovaný, který řekl, že jestli mu neumožní sejít se se svojí bejvalkou, že spáchá sebevraždu. Mamka naivní, NETem nepolíbená, tomu snad fakt věřila, i když to jevilo jasné známky stalkingu Produkce zalarmovala policajty, psychology a nevím koho ještě a on pak zavolal, že už na ni kašle, má novou přítelkyni, je děsně zamilovaný, budou se brát....a nakonec z něj vylezlo, že se znají tři dny Říkám mamce:,,ty vole, totální magor, to se nedivím, že ta bývalá byla ráda, že se ho střepala a nehodlala se s ním sejít....taky mohla skončit rozpáraná před barákem!" A mamka.,,né, on nebyl magor, on byl tak hrozně do ní zamilovaný...a náhodou vypadal jako sympaťák!" Panebože nakonec budu muset ještě hlídat vlastní, 60letou matku, aby taky nenaletěla ,,něčemu" podobnému
Kessie
od té doby mám ale nepříjemný pocit, když mi volá cizí číslo... - mě se to, co popisuješ ještě nikdy naštěstí nestalo, ale z cizích čísel mám taky takový nepříjemný pocit a málokdy ho vemu...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 21:40
- Nahlásit
worick
čéče...a že Ty ,,ale vůbec" žádnou Moniku neznáš??
Neznám žádnou Moniku.
z cizích čísel mám taky takový nepříjemný pocit a málokdy ho vemu...
No bodejť. Určitě Ti chtějí něco prodat.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 21:53
- Nahlásit
Kessie
Alcatel One touch
Tak ten jsem měl taky.To už byla ale bomba.V roce 97 jsem začínal Phillipsem Fizz.Ani češtinu to nemělo a děsná lopata.
V tvoji práci naštvat pár lidí asi není problém.Za nás byl učitel svatý.Spíš soudružky učitelky.
Strejda
Kde kdo toho využívá
Ty ho využíváš jako veřejnou tel.stanici.
To ti ta Monika ani nezavolá zpátky?
No to je pech
Poště pre teba"
Tak na to nekoukám ani v češtině.
cizí číslo bohužel brát musím.Mám ho na svém webu.
Ale jakmile to trochu jde,hned si číslo ukládám.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 21:59
- Nahlásit
MartinaBarney
Tak podnešku asi budu muset Báru před Brnem vykoupat.
Je strašně špinavá a ještě teď trochu vlhká.Nevím tedy ale kde a jak ji budu mýt.Asi ji koupím nějaký program na benzince.
Všiml jsem si jak z ní hrozně padaj chlupy.Dneska ráno úplně plná lopatka.Že by už línala?Na cvičáku jsme taky dneska nejprve museli lopatama srovnat cvičák od krtinců.Byl jeden vedle druhého.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2012 22:24
- Nahlásit
takhle jsem trávila středu ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 00:41
- Nahlásit
Tá ta
Je strašně špinavá a ještě teď trochu vlhká.Nevím tedy ale kde a jak ji budu mýt.Asi ji koupím nějaký program na benzince. - ale to není špatný nápad
Janiii
takhle jsem trávila středu ... - jééé ,,Mimískovo" - ráj na zemi Kde to je tohle, já chci taky Ne, já bych tam nemohla, já bych asi bez nějakého toho meďulky neodjela.... To jsi byla u nějaké kámošky, že jo?! Ty budeš brát mimčo ke stavbyvedoucí (Berni ) a kočičákovi??
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 06:32
- Nahlásit
Tá ta
To ti ta Monika ani nezavolá zpátky?
To je podmínka při zapůjčení telefonu: Nikdo mi nebude volat zpátky. Monika mi nevolá.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 06:34
- Nahlásit
Jo Alcatel, to byl telefon. Také jsem 2 vlastnila. Škoda, že už nejsou v nabídkách operátorů a málokde jsou vidět.
Nechtěné telefonáty, já naštěstí neznám, ale nedá se ono číslo u operátora nějak zablokovat?
Mám jen zkušenost s podobným telefonátem jako Strejda. Jedna moje kolegyně byla po delší dobu hospitalizovaná a já jsem měla její číslo přesměrované na můj služební telefon.
Volala mi paní, opatrně sondovala kam se jako dovolala, kdo je na druhé straně, po chvíli už mi bylo divné že nechce nic koupit jen se blbě ptá... No a ona na mě vybafla jestli mi není blbé rozvracet rodinu a proč spím s jejím manželem.
Janiii
Kolik jich tam je, víc než 10?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 06:43
- Nahlásit
Evey
No a ona na mě vybafla jestli mi není blbé
To by mě taky zajímalo. Není Ti to blbé?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 06:50
- Nahlásit
Strejda
To by mě taky zajímalo. Není Ti to blbé? No bylo, ale za tu kolegyni. Já mám svědomí čisté.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 12:12
- Nahlásit
Janiii
Jsou moc klááásný a loztomilí.Kolik jich je?Ty si toho mazlika na klíně bereš?
Evey
á mám svědomí čisté.
To jako když přimhouříš jedno oko?
Kde jste dneska?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 12:53 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tá ta
Kde jste dneska? - rušíme vánoční výzdobu a nechtěj ten brajgl ani vidět Už se nám podařilo všechno odstrojit a odnosit, teď je nutno vysát ty tuny jehličí po celém baráku a to doslova! Já měla všude pozastrkávané větévky a když se jich teď dotknem, zůstane nám v ruce haluz a všechno jehličí dole Jako třeba tohle na lednici - volám na Toma:,,na tu lednici jsi s vysáváním nezapoměl?...Jó, pochopitelně, že zapoměl!"
A tohle taky
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 12:55
- Nahlásit
Tá ta
To je u nás taky problém, když není léto. Jedině dole ve sprcháči, jenže tam Barneyho zase nedostanu. Na všechno hroznej hrdina, ale že by si vlezl do sprcháče, to ne.
Janiii
To je početná nadílka Naše Cindy byla ze 12 štěňátek, ale tady těch bude nejspíš víc než 12.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 13:45
- Nahlásit
Tá ta
To jako když přimhouříš jedno oko? Hmm, na dálku vidím krapet hůře.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 17:13
- Nahlásit
Kde jste dneska?
blíží se pololetí.Což u nás znamená zvýšený blázinec (že, Kessie ) Každý si myslí, že se to všechno dá ještě zvládnout, naučit, opravit.
A od šesti máme třídní schůzky.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 18:16
- Nahlásit
zdravím všechny,
štěnátek je 16, ale jsou od dvou fen s rozdílem necelého týdne
štěňátko si neberu, v naší situaci by to nebylo rozumný, takže jsem se jela jen a pouze mazlit a relaxovat - a byla to paráda
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 20:40
- Nahlásit
Mášenka právě po dvou dnech klidu opět zabrala a co 5 vteřin
ji skáčou hlasy.Zrovna v tomto okamžiku předběhla Nielse.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 20:43
- Nahlásit
20:42h -14540 hl.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 20:45
- Nahlásit
20:44h-14550 hl-.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 20:55
- Nahlásit
20:54h - 14582 hl
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 21:09
- Nahlásit
Přežila jsem třídní schůzky. Potěšilo mě, kolik lidí se zastavilo mi říci, že hlasuje pro naše psy, a o to víc mě potěšilo, že většina byla od dětí, které momentálně neučím (učila jsem třeba starší sourozence nebo přímo rodiče )
Alfréd si zase zběsile líže zadní tlapu, tak jsem ho po třídních schůzkách popadla a zaběhli jsme na veterinu. Vyholili mu tlapku a našli začínající bradavici (se vší pravděpodobností). Máme mazat a ukázat se v neděli odpoledne. Pak paní doktorka na počítači navolila PesPrahy10 a projeli a zkritizovali jsme celkově psy - kdo k nim chodí, kdo jak vypadá ... nemohli pochopit, jak mohl vést šarpej )
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 21:14
- Nahlásit
21:14
14644 hlasů
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 22:14 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
22:14h - 14834 hl. = 190 hl./hod.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2012 22:59
- Nahlásit
Líbí se mi, jak je Táta zdravě ,,nasr...." Kéž by to pomohlo
Drakopes
Vyholili mu tlapku a našli začínající bradavici - Nevím jak je to možné, že někdo hlasuje snad jen pro Nílouška, ale vyřiď Alfímu, že jsem mu teďka hodinu co hodinu přihazovala hlasy, aby mladého dohnal
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 06:49
- Nahlásit
worick
Líbí se mi, jak je Táta zdravě ,,nasr...." Kéž by to pomohlo
To záleží na dvou věcech:
a) Jestli s tím pořadatel soutěže bude chtít něco dělat.
b) Jak dobrý hacker napsal Mášeně robota. Jestli mění jméno počítače a současně i IP adresu, tak na to pořadatel nemusí přijít. Leda by si všiml nesmyslných přírůstků hlasů.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 09:09
- Nahlásit
Musím ale napsat, že jsem taky znechucená podvody a jako posledních pár let to vztahuju na celek, tzn. začnu nadávat na podvodníka robota, co hlasuje nefér za Mášenku, pak si řeknu, že to tak je v celým našem posr... státě, tak co se divím... a skončí to u toho, že začnu přemlouvat manžela, ať odtud utečem, že v tomhle já přeci nechci jednou vychovávat potenciální děti... - na druhou stranu mě moc těší, že je početná skupina lidí, kterým nestojí za to krást a podvádět, z toho mám hroznou radost, opravdu... Já nikomu nic materiálního nezávidím... jsem spíš přes to "duševno", ale hrozně mě štve nespravedlnost, se kterou nikdo NECHCE nic dělat...
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 09:39
- Nahlásit
Kessie
Máš pravdu.Zrovna včera jsem se náhodou díval myslím na :reportéří čt?
Tam jsem si zvedl tep a potom mě hned dorazila Mášenka.
Kdyby se mělo psát o nespravedlnosti,tak nebudem dělat nic jiného.
Počínaje křišťálově čistými politiky a konče okradenou invalidní důchodkyní před lékárnou.
Obrázek o stavu společnosti ať si udělá každý sám a to jenom např.při jízdě autem.
Tak TOHLE mě tady teda štve taky!
Ale to se opakuji.
Omlouvám se.
|