| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 10:22
- Nahlásit
Kessie
tzn. začnu nadávat na podvodníka robota, co hlasuje nefér za Mášenku, pak si řeknu, že to tak je v celým našem posr... státě, tak co se divím... a skončí to u toho, že začnu přemlouvat manžela, ať odtud utečem
Tá ta
Zrovna včera jsem se náhodou díval myslím na :reportéří čt?
Tam jsem si zvedl tep
Máte úplnou pravdu a mluvíte mi z duše...Ať se člověk dívá na jakýkoliv publicistický pořad na dvojce, jde ho z toho trefit šlak. Poslední dobou mám pocit, že okrádání, vykořisťování a buzerování nebohých lidí tu nebere konce, ba se souhlasem státu to dosáhlo naprosté dokonalosti Páni exekutoři jsou schopni zabavit barák za zapomenutou složenku, soudy odsoudí člověka přes to, že poškozený tam tvrdí, že on vůbec poškozený ničím není, lidi se oberou už o jednou sebrané peníze a nacpou se znovu nenažrané církvi, která se má modlit, být pokorná a nevím na co by jim byly prachy, policajti jsou gangsteři....atd. Když jsem onehdá viděla ten katastrofický film, říkala jsem si, že opravdu bude nejlepší, když se to tu smete z povrchu a začneme zase od jednobuněčných organismů....takový reset.... a snad napodruhé už líp
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 10:35
- Nahlásit
worick
Kessie
Tá ta
Máte samozřejmě pravdu.
Ale jen si přivodíte žaludeční vředy.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 11:41
- Nahlásit
Strejda
Když jsem byl malej,tak jsem měl rád pohádky,kde dobro vítězí
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 13:06
- Nahlásit
Tá ta
Když jsem byl malej,tak jsem měl rád pohádky,kde dobro vítězí
To asi všichni, co nejsme vyložení sociopati. Ale to je spíš na vážnou chlapskou debatu u piva. Po třetím, čtvrtém pivu bychom jistě našli rychlé a účinné řešení.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 13:30
- Nahlásit
šli bychom s vámi na pivo .-))
nejraději někde na terese ve velkém oploceném pozemku, kde by jsme byli jen naše parta se všemi psy ....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 13:38
- Nahlásit
Drakopes
nejraději někde na terese ve velkém oploceném pozemku
Tak to je jasný. Velký oplocený pozemek má worick. Já beru pivo a uzené.
A máme to.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 13:40
- Nahlásit
Strejda
Worick má jednu velkou nevýhodu. Hodně velkou - je z ruky.
A lepší by byl neutrální pozemek, takhle by mohli mít jejich hafani řeči, No, je jasné že na vaše holky ne
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 13:56
- Nahlásit
Drakopes
A lepší by byl neutrální pozemek
Zeptám se myslivců, jestli by nám nepůjčili bažantnici nebo dančí oboru.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 14:03
- Nahlásit
Tá ta
Drakopes
Strejda
Když jsem byl malej,tak jsem měl rád pohádky,kde dobro vítězí - jo, tohle nám naši naivní rodičové cpali celé dětství do hlavy a my trdla tomu pořád věříme...
Já beru pivo a uzené..Worick má jednu velkou nevýhodu. Hodně velkou - je z ruky.
A lepší by byl neutrální pozemek, takhle by mohli mít jejich hafani řeči, No, je jasné že na vaše holky ne - úžasně jste to vymysleli, já jsem samozřejmě pro, klidně přijeďte
Frfla Woriček se přidává ke Strejdově návrhu - dančí obora by prý byla úplně skvělá
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 14:30
- Nahlásit
Podívejte se na výsledky hlasování. Kdyby Mášena nefixlovala, tak to mohlo být ještě lepší.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 14:51
- Nahlásit
1 15855 hlasu Jerry ID0108
2 15448 hlasu Masenka ID0196
3 15286 hlasu Alfred ID0197
4 15278 hlasu Niels ID0198
5 15238 hlasu Bella ID0204
6 14717 hlasu Princ ID0143
7 14488 hlasu Monty ID0101
8 14409 hlasu Hank ID0103
9 14013 hlasu Jirka ID0074
10 13196 hlasu Harry ID0190
závěrečná tabulka
o ničem ještě nevypovídá, protože o vítězi rozhodne odborná porota (no, "odborná", z osobností Prahy 10)
Děkujeme, celá naše smečka, všem, co tady jste. Za to, že jste s námi klikali a klikali, za všechen čas, který jste tomu věnovali. Bez vás bychom skončili podstatně více vzadu. Jste (jsme) dobrá parta, musíme na to pivo vyrazit
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 14:58
- Nahlásit
Strejda
Zeptám se myslivců, jestli by nám nepůjčili bažantnici nebo dančí oboru. Vím o oboře, která je napojena na hospodu.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 15:15 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
jupííííí, já mám takovou radost!!! Šla jsem zase hlasovat a najednou jsem viděla Mášenku i kluky na první stránce a hle... konec hlasování... no paráááda... "odborná" porota nás bude zajímat jen v případě, že vybere alespoň jednoho z kluků a na pivo se k vám přidám Kessička by byla šťastná za tolik kamarádů...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 15:57
- Nahlásit
Evey
Vím o oboře, která je napojena na hospodu.
Jestli není Tvoje obora na Žižkově, tak to asi neprojde. K Tobě je to z Prahy jen o 65 km blíž, než k worick.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 16:03
- Nahlásit
Jdu hlasovat a hle-konec...
Jsem rád,že jsme kluky trochu postrčili.Drakopes
GRATULUJI.
Čtu vaše ejchuchu choutky a velice rád se k juchání přidám.
(jestli nás tedy berete)
Nedá se nic dělat,budeme se muset někde scuknout.
Viděl bych to (pozor návrh do diskuze) někde před sezónou v nějakém kempu na víkend na půl cesty.
Ale už musí být otevřená hospoda.
Co jsme zatím projeli ,tak nejlepší jsou Sedmihorky,ale to zas není na půl cesty.
Taky jsme před x lety byli na Plumlově v kempu Žralok.
Ale nevím,jestli to ještě vůbec existuje.
Ani nevím,jestli mají Drakopes auto.
To také nutno brát v úvahu.
Strejda
Já beru pivo a uzené.
Hele nech taky něco na nás.Nemusíš mít všechno!!!
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 16:26
- Nahlásit
Drakopesovic smečka je odkázána na něčí odvoz. Ale to bych řešila až v případě, že by to bylo akutní.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 19:06
- Nahlásit
Kessie
Šla jsem zase hlasovat a najednou jsem viděla Mášenku i kluky na první stránce a hle... konec hlasování... - já stejně jako Ty, koukala jak výr ....a hurá! Postoupili jsme
Evey
Jestli není Tvoje obora na Žižkově, tak to asi neprojde. K Tobě je to z Prahy jen o 65 km blíž, než k worick. - sme dopadly, viď?!
Ke všemu se připojuju, jen se přimlouvám za už teplé počasí...jóó?? Já k večeru přišla z lesa a u nás je dneska dost zima (to je v zimě překvapení, že?! ) a každý den prská a prská...zase jsme trochu zmokli ...a hadry letěly hned do pračky, neb jsem jako svině...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 20:59
- Nahlásit
Dneska jsem se teda úplně, ale úplně vyděsila... Kessička je jako moje miminko a kamarádka v jedné osobě, takže na všechno kolem ní jsem hrozně háklivá (kdo by to byl původně čekal... myslela jsem si, že si Honzík pořídí psa a já se na něho nebudu moc upínat, páníček bude on, zatímco realita je teda úplně jiná... Kessička je...ono to ani nejde vyjádřit, jak hluboký ten cit je). Přijeli jsme z práce, vzali Kessku k nám dovnitř...ona si všechno očichá a pak sebou buchne na zem a pozoruje, já si s ní povídám zatímco vařím a Honzík si s ní hraje. Všechno probíhalo jako normálně. Kesska dostala starší rohlík (vždycky jí jeden schovám a dám jí ho až třeba další nebo až další den), od Honzíčka takovou tyčinku, co poslali jako vzorek k poslední dávce granulí. Bylo uvařeno, dali jsme si jídlo a já jsem pročítala informace na webu lidovek - tak nějak se informuju co nového vždycky při jídle - a najednou koukám po Kessce a ona lustrovala celou podlahu, fakt jazykem umývala všechno... jsem si říkala, co se jí stalo... že by měla pocit, že není dostatečně uklizeno? Pak mi to přišlo divný, jako by hledala co zhltnout, nutila jsem ji pít, že se jí snad zbytek rohlíku nalepil na "polykátko", ale vůbec nechtěla... Vzala jsem ji teda ven, jestli jí to nepomůže... pochopila jsem, že potřebuje trávu... jenže zrovna teď trávu... navíc jsme všechno poryli... ona chudina začala venku z nouze ožírat všechny keře... to se mi nelíbilo, byla jako šílená, honem rychle jsme vyběhly do parčíku před domem na ulici, kde tráva je... celou dobu se jakoby nadavovala... dokonce žrala i starý listí... koukali jsme jí s Honzíkem do tlamičky, jestli nemá někde něco zapíchnutýho, ale nebylo nic vidět, nakonec se trochu uklidnila a pak si teda fakt ulevila... šlo to všemi otvory, ale... přemýšlím, jestli se jí nemohla v krku vzpříčit ta tyčinka, jestli ji nesežrala moc z chuti a třeba ji špatně nepokousala... no každopádně po tomhle extempore ležela chvilku pod stálým dohledem a odpočívala a asi po hodině už vypadala čiperně jako dřív... chodím ji pořád kontrolovat, vycházku jsme dneska vynechali... na večeři dostala jen granulky a všechny je spapala... tak snad to byl jen takový "blbý" den...s dobrým koncem...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 21:20 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Kessie
Moji psíci mají někdy namotaný chloupek na čípku. Řeší to všelijak (polykáním, pitím, vdechováním) a když nic nefunguje, tak se pokusí poblínkat, což se zpravidla povede.
Netvrdím, že je to tenhle případ.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 21:56
- Nahlásit
Kessie
To se ti nedivím že jsi byla vyjukaná.Možná se pletu,ale nedělá vám to Kessie častějc?
Nám tohle dělal kdysi maltézák a přesně v okamžiku,kdy jsme jedli,nebo se vařilo.Žena mu vždycky rychle něco taky dala a okamžitě ho to přešlo.Bohužel toho zneužíval.
Ale nemusí to tak být u vás a asi je to blbost.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 22:07
- Nahlásit
Kessie
V takových případech dávám psům kyselé zelí. Nevím, jestli to je dobře, ale funguje to.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2012 22:50
- Nahlásit
Kessie
Myslím si, že jí něco vadilo v krku přesně, jak vlastně píšeš i všichni ostatní. Buďto se jí přilípnul ten rohlajz a nebo nerozkousala tyčinku. Vyděsila bych se stejně ale čekala bych, že to nějak vyřeší sama. Dokud se nedusí, pořád je to dobré Zrovna jsme telku přepnuli na CT24 a mluvil tam nějaký nevím - snad cvičitel bullů o tom, jak je průser, když se takovýto pes dostane v hierarchii před vás a jak on své psy miluje a jsou to jeho parťáci a ví, že by za něj položili život, ale stejně jim nesmí dovolit, aby mu šéfovali......a já jsem říkala Tomovi, že kdyby své psy opravdu miloval jak o tom blábolí, tak by takto neuvažoval, protože to bych já nikdy nedovolila, radši bych obětovala svůj život, než ten jejich....právě stejně, jako uvažuje matka o svém dítěti, uvažuju taky...Jinak to je pochopitelně u vás, co máte svoje děti, protože ty jsou pro vás NO1, pak vy, aby jste je mohli chránit a pak psi...to chápu
...a to mi připomělo jednu historku na obveselení: jdu takhle onehdá lesem a jelikož už bylo hodně šero (tradičně jsem tam zatměla) tak koukám kolem cesty do křoví a říkám si:,,ty jó, kdyby teďka na mně opravdu z toho křoví někdo bafnul, tak se nejspíš po....a to bych byla zvědavá co na to, co kluci? (a taky: kdyby měl třeba nůž, nebo pistoli, tak bych na ně zařvala ať zdrhají... ) A chválím:,,Berrynku, ty jsi hodný jak mně pěkně hlídáš ze zadu, když Worka na to prdí a valí do předu..." Jen jsem to dořekla tak něco praskne v křoví (ještě jsem byla pořád na Berryho otočená) a vidím, jak Berrynek vytřeští oči do křoví, stáhne ocas a takovým tím během bokem s pohledem pořád do křoví mne honem předběhnul a schoval se v předu za mne Teď jsem se měla bát, ale já se prostě musela rozchechtat, protože to tam fakt sedlo... Bylo to nějaké zvíře...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 09:14
- Nahlásit
Kessie
Něco takového jsem taky 2 x zažila. Prudce vyběhla na zahradu a cpala do sebe trávu (naštěstí tenkrát byla) jak smyslů zbavená. U nás to bylo doprovázeno navíc děsivým sípáním. Tráva pomohla, ani potom nezvracela. Ale jak píšeš, člověk se v tu chvíli strašně vyděsí.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 10:26
- Nahlásit
LuckaM
Luci, kde jsi? Koukali jsme na Jizerskou padesátku a jak ukazovali Liberec zhora (tuším nejsi přímo z Liberce....?) a bylo tam uprostřed nějaké ,,jezero"? Co to tam máte?? Co bydlení? A vlastně....hledáš ho sama, nebo už pro oba - teda pro tři?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 10:31
- Nahlásit
worick
bylo tam uprostřed nějaké ,,jezero"?
Nebyla to přehrada?
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 11:43
- Nahlásit
Asi budu muset zítra,nebo v pátek do Tečovic.Jak to tam je se sněhem?
Jo a 24.1. jedu do Olomouce na školení.
To bude zábava.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 15:38
- Nahlásit
Tá ta
Do Tečovic u Zlína?? Jé, to už máš k nám jen nějakých 70km to by jsi si už mohl zajet, ne?! Se sněhem u Olomouce nevim, ale u nás ani ň. Jen v místech přes kopce.
Strejda
Nebyla to přehrada? -ne, to ne - byl tam záběr na radnici tuším kousek za - doleva a nahoru(ale uprostřed města pořád) bylo něco jako ,,pískovna"? a ještě kousek vlevo právě nějaká ,,chemička"? či co...mohlo to patřit k tomu...
Teďka jsme se s klukama prošli: Tom jel do Zlína, tak nás vyhodil u příbuzenstva přes kopec a šlapali jsme domů. Po těch zablácených polňačkách to bylo celkem náročné
Tohle mi poslala sestřenka: http://www.hacmor.cz/clanky/editorial/drobky-z-meh o-obchodu/jak-rozeznat-pejskare-od-nepejskare.html
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 16:57
- Nahlásit
Tohle mi poslala sestřenka
že mi je to tak povědomé )
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 17:16 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
worick
jj,Pojedu radši už zítra,V pátek se mi nehce.Chci tam být už ráno a do odpoledne budu mít čas.Beru s sebou ženu,Dej nám tip na něco ve Zlíně.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2012 19:40
- Nahlásit
Tá ta
Dej nám tip na něco ve Zlíně. - ve Zlíně jsem nbyla ani nepamatuju, jenom vždycky honem něco vyřídit, nakoupit a frčí se domů Co by jsi si tak představoval? Prohlédnout si Zlín? Nevím, co vás dva kromě psů baví...
|