| Autor |
Zpráva |
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 08:58
- Nahlásit
Evey
Máš plusové body.
To se nedá nic dělat.Nějak se s tím vyrovnám.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 09:12 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Evey
10 000 hlas jsem měla v plánu já.
To je jako na výstavě psů. Kamarádství jde stranou.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 10:58
- Nahlásit
Evey
A to ještě neví, už ho přeci vyšetřují delší dobu. - moc dlouho to zatím netrvá, celkem zatím 4 týden, teprve teď po operaci ho odeslali na Žlutý kopec. Ptala jsem se ho, jak na to přišel (krev ve stolici....?) - ne, nic takové. Dostával křeče, velké křeče(to mi silně něco připomíná... ) pak ho to začalo budit i v noci - no, už tam měl velkou neprůchodnost, nádor mu kompletně prorostl střevo. Kolonoskopie, hned CT a okamžitě operace. A teď se teprve hledá, kde to je rozlezlé a podle toho ta chemo. Pro mě je šílená ta bezmoc. On teď potíže nemá a je rozhodnutý bojovat. Já vím, že víc jak dva roky nikdo nepřežije....a musím se tvářit pozitivně, že se nic neděje, pohoda. Musela jsem odejít...
Strejda
Evey
10 000 hlas jsem měla v plánu já.
To je jako na výstavě psů. Kamarádství jde stranou. - já to dlabu pořád číhám na ta kulatá čísla a: od rána pršosněží jak kráva (pro pány jen upozorňuju: ano, je tam ten háček ) a NET se z toho vzpamatoval až teď, tak mi to zase poutíkalo Nevadí hlavně, že se Drakopsovým sypou hlasy Pořád si říkám:,,kurňa, uzávěrka se blíží, musíme zabrat!" Jenže pak se zapojí ti s těma automatama a to mně teda taky pěkně nakrknulo
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 11:15
- Nahlásit
Drakopes
že jeim na výstavě ve Vídni otrávili kocourka
Tak to už je fakt moc. Závist lidí nezná mezí.
jak se lidi, se kterými jsem se znala, bavila, jak se okamžitě změní, Já jsem na výstavách zatím žádné známé nepoznala, takže z mé zkušenosti nemůžu posoudit. I když, vlastně na klubovku se za náma přijeli podívat známí, ale ti nevystavovali. Mamka si pokecala, ale já jsem spíš kontrolovala, co se děje kolem, abych byla připravená, kdybysme šli náhodou na řadu.
Tá ta
Koupat ji nebudem.Max ji před párkrát vyhřebelcujem.
Jasně, přesně moje slova.
A tím povelem ,,ocas´´ známá myslela to, že při tom výstavním postoji by pes neměl mít ocas zvedlý až někam do výšin nebo s ním mávat. A tady na ten povel se pes naučí dát ocas dolů. Např. foto URL Aspoň jsem to tak pochopila.
worick
kámoš, co má tu rakovinu.
Mamka taky bojovala s rakovinou tlustého střeva, ale už si nepamatuju, kolik jí ho vzali. Na chemo taky chodila, ale na jaké nevím, musela bych se poptat. Naštěstí to ale všechno dopadlo dobře, tedka jezdí sem tam jen na kontroly do Brna.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 12:49
- Nahlásit
MartinaBarney
worick
Můj kamarád před cca 5 lety to samé.Nevím už taky kolik mu toho vzali,ale musím říct a klepu to,že se z toho dostal.Dnes,jezdí na lyže,k moři atd.Uplně normální život.
Když mi vyprávěl co se s ním všechno dělo,málem jsem se složil.
Měli jsme bohužel v minulosti taky cca před 10 let problémy se synem a byl potom 6 neděl v motole.
V neděli ho tam tenkrát narychlo přijel operovat sám primář.Tam ho zachránili.Co bylo jenom kapaček a odběrů.Nemohl jsem se na to ani dívat.Všude musela jít za mě žena.Alespoň ze začátku.Vytrpěl si tam hodně.
Dodnes jsem za jeho záchranu tamním doktorům vděčný.
Jednou ročně jedem na kontrolu a dost.
Dnes je zaplaťpánbu zdravotnictví někde jinde.
Ještě si pamatuji,jak před cca 40 lety známím umřela holčička na leukémii.Nevím jakou formu,ale dnes by asi přežila.
Minule jsem zaslechl v televizi,že kdyby F.Mercury z Queenu(moje kapela) přežil ještě rok,tak už by ho zachránili.
Škoda
Proto nechápu lidi,přoč držkujou u doktora kvůli 30,-Kč,nebo platbě za hospitalizaci.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 13:15
- Nahlásit
Tá ta
No, jak kde. Mnoho doktorů je fakt někde jinde.
moje kapela
Moje taky.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 13:43
- Nahlásit
Kéž ti ten optimismus vydrží )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 14:03
- Nahlásit
Tá ta
Měli jsme bohužel v minulosti taky cca před 10 let problémy se synem - to je mi líto
Jednou ročně jedem na kontrolu a dost - tak to je dobré
Strejda
No, jak kde. Mnoho doktorů je fakt někde jinde. - no, asi tak, v Praze či zahraničí... Opravdu si myslím, že v Praze si nemůžete stěžovat, tolik skvělých nemocnic v jednom městě...o tom se nám tady může jen zdát.
Strejda tam má naštěstí Hradec, my ten Žlutý kopec v Brně (Masarykův onkologický ústav) Řekla bych, že v každém kraji je snad jedna poměrně kvalitní, ale tím to končí Nejbližší - Kyjovská je od nás nějakých 40km a dostat se tam s něčím vážným = rozsudek smrti
Proto nechápu lidi,přoč držkujou u doktora kvůli 30,-Kč,nebo platbě za hospitalizaci. - ale tohle taky nechápu, vždyť když jsi doma, taky tě to stojí prachy...
moje kapela
Moje taky. - moje taky
MartinaBarney
Mamka taky bojovala s rakovinou tlustého střeva - có?! kolik je prosím Tě mamce let?? Asi to chytli včas, jako mému příbuznému Jak jsem kdysi psala, už je taky asi 7 let jen pod kontrolou a OK.
Stejně tak moje mamka. Před 20lety měla bazaliom (kožní nádor) na spánku. Řekla bych, že nešla včas Měla tam už 1,5cm vyhnitou díru Naštěstí, je tenhle nádor málo metastazující. Vyřízli jí to hodně moc, museli jí tam dát plastiku z kůže za uchem a tam zase ze zadku. Takže byla povyřezávaná až hrůza, ale dobře to dopadlo
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 14:03
- Nahlásit
Nemluvím o obvoďácích.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 14:07
- Nahlásit
Tá ta
Nemluvím o obvoďácích. - to ani nemluv Máme tu dva: jeden je feťák na práškách, roky úplně mimo, teďka už dávno v důchodu a mimo i proto, že už asi senilní. Doktorka: tak ta za to nemůže, zhroutila se a má nějakou psychiatrickou diagnózu tak si vyber
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 14:22
- Nahlásit
worickStrejdaTá taMartinaBarney
dejte pokoj s takovými tématy, ještě za tak deprimujícího počasí
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 14:25
- Nahlásit
worick
Potvrzuješ obecnou zkušenost o rozdílu mezi normálním a špičkovým pracovištěm.
Drakopes
Kéž ti ten optimismus vydrží
Viz tex vyše popisuju pouze a jedině motol !!
V Brandyse nám ho málem zahrabali
Tam již nikdy více.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 14:36
- Nahlásit
Drakopes
A jak je v Praze?
Nám tu vydatně sněží, pluhy se nezastaví, stromy padají, elektrika vypadává.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 15:12
- Nahlásit
V Praze je větrno až vichrno. Kluci otáčejí hlavu a zapírají se o zem, aby je neodfouklo. Alfrédovi se v srsti tvoří víry a přelévají vlny, Níloušek si drží frizuru bez ohledu na stupeň Beauforta. Do toho lehce prší, což se při síle větru mění v útočné ďobance. Ale je teplo, sice předevčírem 10 stupňů kleslo na nějakých 5-6, přesto by se dalo chodit s rozepnutou bundou. Pokud by tolik nefoukalo
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 17:04
- Nahlásit
worick
kolik je prosím Tě mamce let?? Mamce bude letos v říjnu 47 let. Rakovinu jí chytli naštěstí včas, je to tak 2 roky zpátky. My to právě máme v rodině. Takže i my se ségrou bysme si na to měly dávat pozor a nic nepodcenit. Můj táta, ten třeba jednou za rok chodí na všechny možný vyšetření, aby věděl, že je po zdravotní stránce v pořádku. To já se musím vždycky dokopat už jenom k zubařce. Zrovna dneska jsem u ní byla. A 16. února tam jdu zase. A doporučila mi, at popřemýšlím o vyrovnání zubu. Prý mě pošle k odborníkovi. Tak jsem se ptala v čem to spočívá a klasicky rovnátka, ale s tím, že mi prý možná vytrhne nějaký ten zdravý zub. A o tom samozřejmě nechcu ani slyšet. Ale asi na tu konzultaci k odborníkovi půjdu a uvidím. Jo, zdravotní stránku Barneyho, tu kontroluju na 100%, ale co se týče mě....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 18:09
- Nahlásit
Drakopes
Evey
U nás byla taková dešťochumelenice až do 15.30, pak to začalo konečně ustávat. Tom kouknul na radar a vyhnal mně s klukama ven že je tam na dvě hoďky díra. Tak jsme dali vydatnější prochajdu nahoru k větrolamu. Vydatnější ne kilometrově, ale výškově. A hlavně - tam se držel sníh, respective čvachtanice Poprvé jsem letos nahodila sněhule a pohoda, s těma se dá jít voda nevoda Přihnala jsem se domů, kalhoty mokré a zablácené opět po kolena, i zastříkaná celá bunda, tak to letělo zrovna do pračky Ale vyluftili jsme se a áno, taky nás pěkně vyfoukalo Tady dole ve vesnici po sněhu ani památky, všechno tálo.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2012 19:07
- Nahlásit
MartinaBarney
Pokuď vím tak jediná úprava srsti která je povolená je kartáčování.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 06:46
- Nahlásit
Neodnesl vám vítr psy? Tady řádí Andrea.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 07:39
- Nahlásit
Strejda
Neodnesl vám vítr psy? Tady řádí Andrea. - u nás (to víš, nás se tady většina předpovědí vůbec netýká...) je úplně běžný vítr, tedy zatím. Ale kdo tu ,,řádí" nevím, jelikož: před chvílí nás probudil usilovný štěkot Worička. Zprvu jsem se lekla, že je něco s Berrym, pak se mi uzdálo, že se tam taky ozval a štěkot se přesunul ze zadu před dům. To už jsem vyletěla, co se tedy děje a seběhla do přízemí. Uviděla Berryho stát před garáží a štěkat dopředu na cestu, Worick když mně uviděl v hale, začal skákat na vchodové dveře, což dělá, jen když je rozrušený že jdeme ven. To už jsem nevydržela a otevřela, abych se jich zeptala a oni vlítnuli dovnitř a Berry nervní štěkal v tom vchodu. V tuto chvíli mne napadlo, že je někdo v zahradě, ale zdálo se mi to divné, už se rozednívalo. Doběhla jsem pro baterku (Tom hleděl shora ze všech oken) a svítila všude kolem, ale nic jsem neobjevila. Worka štěká už půl hodiny, obleču se a jdu se tam kolem podívat...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 07:57
- Nahlásit
Strejda
Neodnesl vám vítr psy? Nám ne, v pelíšku na chodbě je bezpečno.
Tady řádí Andrea. U nás taky.
Kolegyně Andrea byla včera služebně řádit v Českých Budějovicích, cesta všude v pohodě, problém nastal až od Zábřeha na sever.
Vlaky nejezdí.
Kdo chcete sníh, tak si pro něj okamžitě přijeďte, odvezte jej nejlépe všechen. Zn. zdarma.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 09:53
- Nahlásit
10 987 hlas pro oba kluky. Kdo bude mít 11 000 hlas?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 09:57
- Nahlásit
worick
Worka štěká už půl hodiny, obleču se a jdu se tam kolem podívat... Ty nás teda napínáš.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:55 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
Evey
Já to prošvih.Ráno to bylo ještě daleko a teď už 11037.worick
Žiješ?
Strejda
Vichr.
Sníh-0
4 stupně.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 10:57
- Nahlásit
Hlavně že se sklidnila Mášenka a drží si odstup.Otazka zní,jaký bude mít finiš?
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 11:23
- Nahlásit
Teda vy taky jedete.Už 11069.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 11:27
- Nahlásit
Kdo bude mít 11 000 hlas?
Teda vy taky jedete.Už 11069.
Jsme ve finále, teď už se nemůže taktizovat, je potřeba sprintovat.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 14:05
- Nahlásit
Evey
žiju neboj, nejsem doma sama akorát jsem ráno nestíhala, teď jsem se vrátila od mamky a musím dát vařit honem oběd (večeři ) pak napíšu elaborát
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 17:02
- Nahlásit
než přispěje Worick s elaborátem - nemůžu se dočkat rozuzlení děje, zatím teda napíšu něco krátkého já... taky jsem si brousila zuby na 11tisíc... ale jak píše Strejda, teď je důležitý sprintovat... u nás po sněhu ani památky a strašlivě fučet začalo až jsme odcházeli z práce. Tak po krátkém okruhu vegetíme všichni v obyvču... Kesska pospává, napřed mě podporovala při vaření.
Tá ta - co se nemocnice v Motole týče, moje sestřenice přišla o miminko (teď už má naštěstí krásnou zdravou pětiměsíční Viktorku) ještě v době těhotenství a právě v Motole jí jaksi zapomněli odstranit ten mrtvý zárodek, tak pak měla na mále i ona a dali ji dohromady až v nemocnici v Hranicích (kam všichni v případě nouze jezdíme a nedáme na ni dopustit)... tak ono je to možná i rozdílné z oddělení na oddělení...
Evey - Evey a jak Ty se dostáváš domů, když vám tam nejedou ani vlaky, ani autobusy???
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 17:09
- Nahlásit
už aby bylo 12. a skončilo to ...
1 13038 hlasu Jerry ID0108
2 11876 hlasu Hank ID0103
3 11565 hlasu Bella ID0204
4 11556 hlasu Princ ID0143
5 11356 hlasu Jirka ID0074
6 11355 hlasu Monty ID0101
7 11332 hlasu Niels ID0198
8 11331 hlasu Alfred ID0197
9 11212 hlasu Harry ID0190
10 10726 hlasu Eduard ID0176
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2012 17:21
- Nahlásit
Já jsem nikdy netaktizoval.To mi bylo líto času.Čekat třeba 10-15 min.na kuláte číslo.Pak se úměrně tomu posouvá možnost dalších klikanců a to je škoda.
Kessie
Ošklivá zkušenost.Stačí málo všechno je jinak.Jíný doktor,jiná sestra,o minutu před,nebo po....
Dneska bych byl třeba taky nespokojený.Kdoví.
|