Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Drakopes
Člen
# Zasláno: 20 Led 2012 14:00
- Nahlásit

tak už to upravili
Hlasy porotců budou sečteny 20. ledna, výsledky budou oznámeny 23. ledna, a to jak na této stránce, tak v dalších médiích.

Noemi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2012 18:39
- Nahlásit

Hlásím návrat...

Noemi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2012 18:53
- Nahlásit

Dnes Máma cestou z krámu narazila na středně velkého křížence knírače, dopoledne prý trávil u krámu. Připojil se k Mámě a Medvědovi. Medvěd to nevydýchal, takže se servali. Naštěstí jim pomohl někdo ve vsi :-/. Pes je stejně vystopoval,celé odpoledne obíhá kolem baráku, štěká na našeho a sousedova psa...
Soused (ten deb...) na něj vzal koště, takže Máma myslela, že už se nevrátí, ale je tu zase... Nevím, co s ním... Už jsem na něj taky vzala koště, házela štěrk... Přitom ten pes je milý a nekonfliktní (na lidi), má obojek, ale bez známky. Nevypadá nijak zanedbaně...Psala jsem i na FB, jestli ho někdo z okolí nepostrádá...

No nevím, jak budeme chodit na prochajdy - nehodlám riskovat, že se mi zase někdě seperou...

Noemi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2012 19:06
- Nahlásit

Jo a jinak jsem naživu, ale minulý týden jsem byla na služebce prakticky bez netu a do toho jsem za poslední dva týdny dala čtyři zkoušky ve škole a naprosto na nic nemám čas...Ještě příští týden poslední zkouška a pak už to snad bude lepší.

Noemi
Člen
# Zasláno: 20 Led 2012 22:01
- Nahlásit

Pes má výdrž...
Svému vetovi jsem poslala SMS a zbytku okolních, na které jsem našla, e-mail...Jinak už nevím.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Led 2012 00:39
- Nahlásit

Noemi
Hlásím návrat... - no sláva, žijéé
Dnes Máma cestou z krámu narazila na středně velkého křížence knírače, dopoledne prý trávil u krámu. Připojil se k Mámě a Medvědovi. Medvěd to nevydýchal, takže se servali - ale knírač chudák, skoro ne Tohle bývá u nás naštěstí v pohodě...zatím
Teďka přišel Tom z večeře a hlásí: psiska povečeří, odnesu misky do garáže, Berry jde s mnou na tradiční loučení k baráku, Worka nikde. Volám...nic. Jdu se kouknout za garáž zpátky a něco s kocourem kutí kolem zdi. Vrátím se za Berrym, že tedy počkáme a koukám, Worka si s něčím začal pohazovat na trávníku. Jdu k němu, co tam probůh kdesi našel Stojí, hubu napučenou....,,hele Wori, co máš v té tlamici? Pusť to. Flus...a začne to běhat Myšák ,,Ježíši, chyť ho! No, ale jak ti mám dát frolíky? Pusť ho!" Flus, myšák zdrhá. ,,Pupi, to ho musíš zakousnout!" Chňap, žvách, žvách a žbluňk...zakřupaly kostičky a zhltnul ho ,,No tak jsem to úplně nemyslel, ale dobrá, v pořádku, tady máš frolíky a jdem spinkat!" Dovypráví mi to a: ,,hele, Worka Tě pozdravuje" Odhrne záclonu a tam leží u okna Woriček a nadšeně vrtí ocáskem:,,vykládá Ti, jak jsem chytil myšáka?! To jsem šikovný pejsek, že jo?!" Nejspíš ho ale chytil Leon a on mu ho čajznul

Kessie
Člen
# Zasláno: 21 Led 2012 08:53 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

Všechny moc zdravím...
Uzavírali jsme pololetí a měli moooc porad (všechno chodí emailem, všechno máme už elektronický, ale tohle se neodbourá a neodbourá)... přijde mi to jako ztráta času...každý den vyřizuju pět až šest emailů od svých nadřízených, no a když pak jdeme na poradu, jsme tam přes tři hodiny (jsme opravdu velká škola), protože každý člověk musí všem číst zprávu za svoji třídu... třídy, které mě zajímají si můžu přečíst sama, protože jsou zprávy uloženy na společném školním disku...
Všude hlásí kalamitu, posloucháme cestou do práce a z práce rádio... jen tady od Brna na jih po sněhu a ledu ani památky... což je na jednu stranu dobře, na druhou stranu pořád bláto, na vycházky se moc nedá, neboť pořád jen prší a prší... Kessulce se to taky moc nelíbí. Zase jsem ji nechtěně asi rozmlsala... každý den, jak přijedeme z práce, tak ji vezmeme za náma do kuchyně, než ohřeju jídlo a najíme se, tak si s Kesskou aspoň "popovídám", dostane pár dobrot a pak s ní jdeme ven na prochajdu... Kesska si oblíbila starší rohlíky... vždycky jeden až dva dostane... průšvih začal ve středu, odmítá žrát granulky... asi dospěla k názoru, že když páníci papkají masenko a omáčky, proč ona by měla papkat nějaký granulky??? - blbý je, že nepomohl ani pribináček, jen ho slízala a granulky zůstaly... doposud to bylo tak, že s tím pribinákem ty granulky sežrala... takže už dva dny Kesska jen slíže dobroty a granulky zvlhnou a vyhazuju je... no, musím promyslet plán, jak na ni... mám strach, že když přestaneme dávat granulky úplně, nezvládnu hlídat, aby do sebe dostala všechny látky v tom správným poměru, jak má...

Strejda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2012 10:13
- Nahlásit

U nás je ideální počasí. To, co přes den roztálo, v noci zase napadlo. Led na silnici je přikrytý slabou vrstvou sněhu, aby to řidiče nestresovalo.
Jedu k zákazníkovi.

worick
Člen
# Zasláno: 21 Led 2012 10:54
- Nahlásit

Strejda
Jedu k zákazníkovi. - dneska?? zas to s tou prací nepřeháněj Ještě se někde vymázneš
Tady je doslova jen poprašek a do rána konečně přimrzlo, tak nečvachtáme Na výlet jedem pod Javořinu, tam snad bude o nějaký centimetr víc Je krásně, svítí sluníčko

Kessie
Zase jsem ji nechtěně asi rozmlsala... - to je hned Prostě úplně vynechej veškeré mlsky a do misky jen granulky

Dneska jsem Tomovi oznámila...neboť jsem si konečně vzpoměla, že bych ráda za váma v sobotu do Brna Nevzpouzel se akorát, když jsem řekla, že s klukama, si klepal na čelo, že jsem prdlá, že tam budou akorát dělat ostudu. Skákat po Baru a Worka vrčet na Berryho a nejspíš společně na Barneyho Pochopitelně má pravdu Tak nevím, asi jen bez kluků....

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 21 Led 2012 11:33 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit

Skákat po Baru a Worka vrčet na Berryho a nejspíš společně na Barneyho No, to mě nenapadlo. Ale zase, kdybych měla přemýšlet, kde všude by Barney mohl vrčet na jiné psy, tak bych ho nikam brát nemohla.

A zkouškové už je skoro za mnou, tak jsme s Barneym mohli vyrazit na pořádnou procházku, tak přidávám pár fotek...

[imgs] Uploaded with ImageShack.us[/imgs]

Cesta nic moc. Já jsem se loudala, protože jsem vybírala, kudy to projdu, abych neměla moc boty od blata...zato Barney lítal sem tam a pak se vždycky zastavil a podíval se na mě jakoby říkal, proč mi to tak dlouho trvá. Se sněhem u nás nic moc. Spíš pěkná bída. Zato v Krásensku, tam, kde bydlí přítel, je pořádná nadílka. Takže přemýšlím, že se tam vydám i s Barneym, at si zařádí taky v pořádném sněhu.

Dneska jdeme na ples, takže jsem opět neodolala a koupila si boty se 13 cm podpatkem. URL Hned měřím 175 cm. Sice moje nohy budou nejspíš po hodině trpět, ale ta vidina gazelích noh mě ne a ne opustit. Co vy ostatní, taky se chystáte letos někam na ples?

Strejda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2012 12:10
- Nahlásit

worick
dneska??
Jo, jsem takovej pracovitej.

Strejda
Člen
# Zasláno: 21 Led 2012 12:14
- Nahlásit

Co vy ostatní, taky se chystáte letos někam na ples?
Asi půjdeme na psí maškarní.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 21 Led 2012 12:42
- Nahlásit

Asi půjdeme na psí maškarní.
No, škoda, že u nás nějaký takový taky není. Hned bych šla.

Kessie
Člen
# Zasláno: 21 Led 2012 17:49
- Nahlásit

Noemi - za poslední dva týdny dala čtyři zkoušky ve škole a naprosto na nic nemám čas - téééda, jsi fakt šikovná, obdivuji Tě... já to při zaměstnání nějak nestíhám všechno...

Kessie
Člen
# Zasláno: 21 Led 2012 17:54
- Nahlásit

worick - No, ale jak ti mám dát frolíky? Pusť ho!" Flus, myšák zdrhá. ,,Pupi, to ho musíš zakousnout!" Chňap, žvách, žvách a žbluňk...zakřupaly kostičky a zhltnul ho - - nějak tuším, že Kesska si taky ráda pohrává s myšičkama... několik jsme jich v "sezóně" našli kolem boudy... Kesska se chce pochlubit úlovkem, tak nechá myšku u boudy, abychom všichni viděli... Ale teda doufám, že takové podobné asistenci, co zažil Tom, nebudu muset nikdy čelit! nevím, jestli bych to takhle tváří v tvář dala...

Kessie
Člen
# Zasláno: 21 Led 2012 18:01
- Nahlásit

MartinaBarney - Bárníkovi to na fotečkách moooc sluší... Je krásnej a kolik má chlupů... tolik jich Kesska letos nemá... ale ono je to jasný... my tady zatím fakt máme celkem ne-zimu letos...
až dneska k večeru se trochu rozsněžilo a maličko přimrzlo... ale prochajdu jsme opět absolvovali ve stylu bláťáků... Jsme právě šli, zadem vesnice, abychom nikoho moc nepotkali... ale měli jsme smůlu... potkali jsme jakýsi babinec a slyšeli..."kdo to je?" -- "no to jsou ti S....., oni jsou tu teď nedávno noví a opravovali ten barák u G....., prej jsou to profesoři oba, no ale špinaví chodijou jak bezdomovci..." paní se ani neobtěžovala šeptat - to je konec toto... no jo, na procházku chodíme čistí, ale domů se vracíme fakt jak čuníci, no... a profesoři nejsme ani jeden...

Kessie
Člen
# Zasláno: 21 Led 2012 18:02
- Nahlásit

MartinaBarney - já jsem zapomněla... ty boty jsou fakt boží!!!! moc se mi líbí... ale já je budu obdivovat jen v povzdálí... na takových podpatcích neumím vůbec chodit... navíc, pořád řídím, takže i kozačky jsem si letos koupila rovný, ty s podpatkem leží holt v botníku...

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Led 2012 18:11
- Nahlásit

MartinaBarney
z Barneyho je kus chlapa moc mu to na fotkách sluší!
a botičky sis koupila krásný, mně takový podpatky nehrozí, i bez nich mam 181cm ale je fakt, že vloni jsem se je naučila docela nosit (ale jen tak 3-4cm), a Kessie - dá se v tom i řídit ikdyž taky jsem si nebyla jistá a nejdřív jsem se za volant přezouvala. teď už mi to nepřijde vůbec divný

Kessie
Člen
# Zasláno: 21 Led 2012 20:05
- Nahlásit

Janiii - no jo, já jsem taky řídívávala s podpatkem a nevadilo mi to, ale já jsem ty podpatky za volantem vždycky zničila... ony se mi - jak to popsat - vždycky podřely zezadu toho podpatku, jak jsem se opírala o podlahu auta... zničila jsem tak dvoje krásný botičky - tak jsem se na to vykašlala... na druhou stranu, v práci se přezouvám do papučí, s Kesskou chodím ve sportovních, tak ani nemám kam podpatky nosit v poslední době...

Janiii
Člen
# Zasláno: 21 Led 2012 21:20
- Nahlásit

Kessie
aha, tak to potom jo

kolegyně v práci chodily v novém oblečení, že jsou všude výprodeje ... tak jsem taky zašla, akorát místo do módních butiků do sportu a koupila jsem si softshellové kalhoty a bundu do práce nic moc, ale na výlety s berni super

worick
Člen
# Zasláno: 21 Led 2012 22:32
- Nahlásit

Strejda
Asi půjdeme na psí maškarní. - to tam jako máte? Tak vlastně já pořád: kluky načešu a já jdu vedle jako maškara Janiii
do sportu a koupila jsem si softshellové kalhoty - já taky takové jako lyžařské (objednala jsem si je v Tchibu) akorát jsem je vzhledem k průběhu zimy měla na sobě zatím jednou Dneska bych je pod Javořinou asi unesla - zpátky už se chladilo. Dali jsme cca 14km, ale dost náročný terén (do kopce, z kopce, do kopce....) Sněhu asi 20cm, ale my šli po cestě, kde byly vyjeté koleje od aut a běžkařů - tak jsem i hodně balancovali ve stopě - z toho mne asi bolí ty šlašky kolem kyčlí
MartinaBarney
Jé, no botky luxusní...ale doby, kdy jsem v tomhle uměla chodit jsou už nejspíš nenávratně pryč...i když, na rozdíl od Janiii(kristepane, čím Tě doma krmili - já bych Ti byla sotva po ramena ) by se mi těch centimetrů taky hodilo
Řídit v podpatcích - no letní boty na podpatku mám, zkoušela jsem, ale nemám tak vůbec v noze cit (i když netvrdím, že to nejde natrénovat ) A kombinace:hluchá, co neslyší motor a necitlivá na pedálu - fakt hrůza
Kessie
Ale teda doufám, že takové podobné asistenci, co zažil Tom, nebudu muset nikdy čelit! - no jen počkej, to přijde Já je v chytání myší podporuju, protože mi tady hodně decimovali hraboši záhony, ale jsem nadšená, když mi ji ukazujou už po smrti. Bohužel se mi taky stalo, že jsem byla u toho, jak ji Worka ulovil a s velkým sebezapřením jsem ho povzbuzovala, aby ji zabil Od následného žraní ho zase odrazuju Protože se mi párkrát stalo, že jen co jsem ho pochválila, že ji chytil a ať mi ji ukáže, ji honem taky zblajznul...čuňas Onehdá mně přivedli k díře a jasně dávali najevo:,,hele, hele, my jsme tu chytili myš!" No paráda...a kdepak ji hoši máte?? Když nevidím myšu, nedostanete kokino, jak mám vědět, že jste ji chytili, ha?! A minule už byla nechaná na cestě a honem mi ji letěli ukazovat
....., prej jsou to profesoři oba, no ale špinaví chodijou jak bezdomovci..." - to jsou teda čůzy... ale nedělám si iluze, jelikož my chodíme lautr stejně, akorát já jsem hluchá, tudíž blbé komentáře stejně neslyším

Evey
Člen
# Zasláno: 22 Led 2012 08:58
- Nahlásit

Zase to spletli. Já ani nikdo ze širokého dalekého okolí si ten nový sníh neobjednal. Patřilo to určitě někam jinam. Na nedělní dopoledne jsme fakt měla jiné plány než házet tu spoustu mokrého sněhu. Vždyť už to není ani kam dávat.
No nic jdu na to, Vás si dočtu později, z posledních sil.

Kessie
Člen
# Zasláno: 22 Led 2012 09:22 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

Evey - jojo, spletli to... já jsem chtěla trochu sněhu... když to paní Zima vysype všechno u vás, na nás dole na jihu už nikdy nic nezbyde... Včea trochu napadlo... během hodiny toho napadlo tak po kotníky, což byla paráda... Jenže to asi stačilo a dneska už to roztálo... a zase bláto... včera jsem poprvé letos odhazovala sníh... a dneska už není co...

Kessie
Člen
# Zasláno: 22 Led 2012 09:34
- Nahlásit

worick - to jsou teda čůzy... ale nedělám si iluze, jelikož my chodíme lautr stejně - tak já jsem to slyšela jen proto, že jsme opravdu šli těsně kolem... ale mně to přišlo spíš hrozně srandovní... - a nevadí mi to... to je jejich problém, ne můj... máme s Honzíkem to štěstí, že jsou nám ti lidi nějak jedno... a mimo ves už nikoho nepotkáváme, což mi maximálně vyhovuje...se kochám výhledem a krásou naší země! O jarních prázdninách bychom chtěli Kessku vzít k našim poprvé a jít výlet z Tesáku na Hostýnek a pak dolů do Bystřice to by se naše lady parádně prošla tady je to fakt jen dokola pár kilometrů...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 22 Led 2012 10:26
- Nahlásit

Vylezlo sluníčko!!!
včera pomalu vánice, pak celou noc lilo, Alfréd nervozně přecházel po bytě, podařilo se mu všechny rozhodit obavami, co s ním je (kromě Nílouška, který spal jak bohatýr). Nakonec se mu nedivím, já to vytrvalé bubnování na parapety taky nemusím.

Kessie
chodím za šupáka - není mi zima a je to pohodlné

Noemi
Člen
# Zasláno: 22 Led 2012 10:41 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit

U nás v průběhu odpoledne napadlo skorem 10 centimetrů, byly jsme nadšení, jak půjdeme dnes sáňkovat, ale večer do toho začalo dost brutálně pršet. Naštěstí to do rána nezmrzlo, ale venku je neskutečný humáč...

Jinak mi máme vcelku psycho víkend kvůli tomu toulavému psisku... Včera jsem ráno razili do krámu a to psisko jsme potkali cestou, naštěstí někudy vlezl do cizí zahrady, takže byl za plotem a nemusela jsem nastalou situaci nijak řešit, ale Medvěd byl naprosto nakrklý a celou cestu do krámy poštěkával. Cestou zpět jsem byla dost obezřetná, protože už se mohl z té zahrady vzdálit, nakonec jsem vyměkla a na louce pustila Medvěda na volno, ale jakmile někde zaštěkali psi, tak jsem hned koukala, jestli někde neběží ten cizí...
Vetové se ozvali zpět, že pokud ho bude někdo shánět, dají vědět, ale evidentně toho psa zatím nikdo tímto směrem nepostrádal .
Odpoledne jsme byli venku s Bleskem (mimochodem myslím, že až doroste, že budu stejně velký jako Medvěd, což je naprostý průXXX, protože už teď ho naprosto nezvládají :-/ ). Teď je mu něco kolem 3/4 roku, tak čekám, kdy vypuknou spory s Medvědem, ale zatím dobrý... Jen teda, když jsme vcházeli do lesa, tak jsem si začala chystal vodítko a Blesk se pořád ošmrdlával kolem mě, tak na něj Medvěd začal povrkávat - zřejmě chtěl jasně naznačit, že na vodítku půkde rozhodně se mnou on :-/. Večer přišla na návštěvu Bleskova panička a Blesk zřejmě někudy zdrhnul za ní a oplégroval u nás kolem plotu. Tak jsem ho pustila k nám na zahradu, aby nepobíhal kolem. Blesk se ale začal sápat Medvědovi po večeři, Medvěd po něm povrkával, tak jsem ho chňapla a šli jsme ho odvést domů. Medvěd celou cestu povrkával (no je to asi 100 metrů), protože jsem vzala naše vodítko. V rámci odvety vběhl Bleskovi do zahrady a všechno mu tam označkoval...
řakla bych, že tu bude na stráni ještě sranda...

Janiii
Člen
# Zasláno: 22 Led 2012 11:11
- Nahlásit

worick
(kristepane, čím Tě doma krmili
normálka mamina je z nás nejmenší, brácha i táta jsou vyšší než já
srovnávám průměr manželem, který je menší než já
dneska je hezky, sice fouká, ale hlavně že už zeshora nic nepadá

Strejda
Člen
# Zasláno: 22 Led 2012 17:30
- Nahlásit

Kessie
"no to jsou ti S....., oni jsou tu teď nedávno noví a opravovali ten barák u G....
Bydlíme tady asi 25 let a domorodci nás berou za cizí a mluví o nás taky tak. Ničemu to nevadí.

worick
- to tam jako máte?
Je to kynologický maškarní ples. Pořádají to společně ZKO z bývalého východočeského kraje. Chtěl jsem Sally převléknout za labradůru, ale máme přijít bez psů.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 22 Led 2012 17:48
- Nahlásit

Kessie
Je krásnej a kolik má chlupů... tolik jich Kesska letos nemá... ale ono je to jasný... my tady zatím fakt máme celkem ne-zimu letos... To my právě taky. Podle minulýho roku je ta zima nějaká slabá. Mě to ale vůbec nevadí.
potkali jsme jakýsi babinec a slyšeli To fakt miluju takové lidi, kteří nemají nic jinýho na práci a jenom se starat o druhé. U přítele v Krásensku se jich taky pár takových najde. Jakmile zjistili, že u nich v ulici parkuje nové auto a pak sem tam přijela zase jiným (od táty půjčeným) autem, tak už ženská na zahradě vykládala, že to jsou ti, co vykrádají stadiony a kdesi cosi a vůbec jí jaksi nedošlo, že přítelova mamka je taky na zahradě a že to slyší.

Co se týče těch bot - taky jsem tu chůzi doma trénovala, abych pak nebyla za úplnýho idiota. Řízení v podpatcích - ano, ale jedině automat. Jinak si na to netroufám. A stejně - zlatý pohodlný tenisky.

Evey
Člen
# Zasláno: 23 Led 2012 06:59
- Nahlásit

Kdo si zase objednal to pršosněžení?
Všechno taje, na silnici vysoká břečka. Ráno jsem přišla do práce po kolena mokrá.
Včera jsem se tím házením sněhu zcela odrovnala a odpoledne dodělala na cvičení.
Jsem ráda, že dnes sedím na židli.

worick
akorát, když jsem řekla, že s klukama, si klepal na čelo, že jsem prdlá, že tam budou akorát dělat ostudu. Myslím, že budou z toho prostředí a z toho počtu psů tak v šoku, že se budou chovat úplně jinak, já bych je vzala.

MartinaBarney
Co vy ostatní, taky se chystáte letos někam na ples? Bych i šla, ale ten co by připadal v úvahu je bohužel v pátek a to my nemůžeme, protože Michal chodí v sobotu do práce.
Co ples, vydržela jsi po celou dobu obutá?

Strejda
Kynologický maškarní ples bez psů? Tak to bude nuda, ne?

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání