Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 08:15
- Nahlásit

Drakopes
U nás stejně: probudila jsem se do bíla a chumelenice. Napadly asi 3cm. Nekoukala jsem se ještě na teploměr, ale kolem baráku to taje, takže moc zima nebude. Kluci jsou zatím schovaní v boudičkách
Evey
Předpokládám, že u vás už je navaleného půl metru?!
Mají tvoje kočky medvídka? - nemají Naši kočičáci jsou tak nekontaktní, že by na něho nejspíš dlabali. Gucci si zahraje občas alespoň s těma ozdobama na stromek, pinpongovým míčkem..., Leon absolutně s ničím. Koukala jsem na něj, že je už tlustý jak bambula. Na přeočkování půjde Tom, protože já nebudu poslouchat, že mám vyžraného kocoura Jenomže kočkám se jídlo špatně omezuje - akorát těma granulema pro kastráty, jelikož kočka musí mít jídlo k dispozici neustále. Nesmí hladovět, jinak by si mohla poškodit játra. No a Leon nevezme do huby žádné jiné jídlo, než ty svoje jedny jediné granule

Evey
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 08:48
- Nahlásit

Drakopes
Máme venku vrstvičku něčeho bílého, mokrého. A viděli kluci někdy vrstvu ve výšce třeba 30 cm a více?
Přišel ti mail? Nemusíš odpovídat, jen mi prosím potvrď, že mám správnou adresu a neposlala jsem to nikomu jinému.

worick
Předpokládám, že u vás už je navaleného půl metru?! Ale kdeže, kdyby to chvílemi neodtávalo, tak možná. Teď tu bude tak max. těch 30 cm.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 08:48
- Nahlásit

Včera ráno jsem poslal upozornění s fotkama na toho dravce na polabskou záchrannou stanici a do teď se mi nikdo ani neozval

Tá ta
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 09:02
- Nahlásit

Mob.-volaný účastník není dostupný.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 12:30
- Nahlásit

Teprve teď se mi ozvali.Tak je to Káně.Mám jim ho jít chytit a oni si pro něj pak přijedou.
No zkusit to můžu...pojedu dřív a vezmu Báru.Snad tam ještě bude.To bude horor...

worick
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 12:46
- Nahlásit

Tá ta
Teprve teď se mi ozvali.Tak je to Káně.Mám jim ho jít chytit a oni si pro něj pak přijedou. - no čtu tu anabázi poctivě a tímhle mně opravdu dorazili! Na to, tam snad mají nějakého odborníka! Posílat tam člověka neznalého dravců je pěkná kravina! Teďka mně mrzí, že jsem Ti vůbec psala, aby jsi někam volal... Prosím Tě, ještě vás pták podrápe a poklove. Vem si pořádné kožené pracovní rukavice a pytel. Ale úplně nejlíp, jsi tam měl na ně počkat, ptáka ukázat a ať si radí. To je ale kravina....pochybuju, že to jsou odborníci...ty by tohle nenapadlo
Sněží u vás?
Drakopes
Áji, u vás ještě sněží?
U nás pořád, ale odspoda to odtává, tak je pořád tak nějak stejně

Tá ta
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 15:56
- Nahlásit

Vzal jsem Báru ,auto a jeli jsme hledat káně.Byl jsem vybavenej krabicí,dekou a rukavicema.Chodili jsme tam jak trubky,křížem krážem po poli,po mezi a nic jsme stejně nenašli.(naštěstí ani mrtvolku).
Přišli jsme jak prasata.
Bára mi tam vlezla na hromadu hnoje a pak ještě do bodláků.Super.
Teď jsem si udělal grog a zalezl jsem.Až se ohřeju,půjdem vyčesávat.
Po sněhu od rána ani památka.

Strejda
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 16:12
- Nahlásit

Tá ta
Teď jsem si udělal grog
To's měl udělat hned.

Sněží u vás?
Máme asi 15 cm sněhu. Nelina je nadšená, Sally to je jedno, mně to spíš vadí, protože přes noc vždycky trochu napadá a musím to uklízet.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 18:51
- Nahlásit

Evey
ano, mejlík mi přišel, omlouvám se, pořád ještě promýšlím odpověď ))

aA viděli kluci někdy vrstvu ve výšce třeba 30 cm a více?

I v Praze někdy napadne

Michall
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 22:09
- Nahlásit

worick
držím palce
Zpětně děkuju ;)

Vyčesaná Bára

Tá ta
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 23:27
- Nahlásit

Drakopes
Který to je?Moc hezká fotka.To je fotka z kamery?
Kde má křídla?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 01:47
- Nahlásit

je to Alfréd, křídla má v duši (jako každý pes... člověk... delfín... tvor) - nepíše Ája, píše Yura

worick
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 08:39
- Nahlásit

Tá ta
Přišli jsme jak prasata.
Bára mi tam vlezla na hromadu hnoje a pak ještě do bodláků.Super.
Teď jsem si udělal grog a zalezl jsem.Až se ohřeju,půjdem vyčesávat.
Po sněhu od rána ani památka.
- možná si ho tam už byl vyzvednout někdo, komu patřila. A vy taková anabáze... Barunka je tam jak ,,boží utrpení"
Já jsem taky byla včera venku, ale tedy v tom mokrém sněhu, vzala jsem i Mandynku a přišla mokrá jako myš taky. Jenom čisťouncí jsme byli Objednala jsem si lyžařské kalhoty na to moje cárání sněhem a nenapadlo mi, si je vzít. Zdálo se mi teplo a málo sněhu. Z manšestráků mi tekla voda proudem
Mám spavou nemoc, asi. Včera jsem usnula u telky a teďka ráno zaspím Zase chumelí
Drakopes
je to Alfréd, křídla má v duši (jako každý pes... člověk... delfín... tvor) - nepíše Ája, píše Yura - Alfí je tam veselej a hravej. A krásně jste to napsal...

Evey
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 09:01
- Nahlásit

Drakopes
mejlík mi přišel, omlouvám se Děkuji, stačí mi jen, že se dostal do správných rukou. Omlouvat se určitě nemusíš.

Evey
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 12:58
- Nahlásit

Jinak nám krapet nasněžilo, všude píší, že máme kalamitu.
Jdu na oběd a k pobavení kolemjdoucích (ředitel a nový kolega) sebou 2x v krátkém intervalu fláknu na zem.
Ano, je tu kalamita. Ale hlavně pro pěší.

V kolik se tak budete pohybovat na výstavišti? Jestli se nestane něco neočekávaného, tak tam v sobotu také budu.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 14:41
- Nahlásit

U nás je nádhreně - jasně, slunečno - fakt krásně

Alfí je tam veselej a hravej
Alfí je nadšený ze sněhu:

Uploaded with ImageShack.us

Kessie
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 17:47
- Nahlásit

Drakopes - křídla má v duši (jako každý pes... člověk... delfín... tvor) - nepíše Ája, píše Yura - moc nás těšííí! a je to krásně řečeno...

Michall
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 18:38 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit

Barunka je tam jak ,,boží utrpení"
A ty se jí divíš? Místo aby lítala venku tak musí pózovat a čekat až vyhrabu mobil

worick
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 23:55
- Nahlásit

Drakopes
U nás je nádhreně - jasně, slunečno - fakt krásně - u nás ráno chumelí, pak se vyčasí a masivně taje +6st, svítí slunce. Vypravili jsme se s Tomem na prochajdu přes vedlejší obec ke sjezdovce mrknout, jestli už lyžují. Půl cesty jsme čvachtali, jak zašlo slunce, začalo to pekelně klouzat - ploužila jsem se krajnicema, mimo protažené cesty. pod sjezdovkou už začal sníh i křupat. Vrátili jsme se domů už potmě a bylo -5st Cestou jsme za jejich potkali sestřenku s oběma feňulema:tlustou labradorkou Orinou, nalezencem Betynou (mimochodem nabídka štěňat stále platí ) a skorokoněm Bubíkem - toho jsem se bála, ale Worka okázale dělal, že ho vůbec nevidí Kluci na střídačku skákali po Orině i Betyně - naštěstí ty neháraly. Tudíž si pak pochvalovali, jak se prochajda vydařila, když si i cvičně zaš....i Berča se u baráku nadšeně šmolil hlavou ve sněhu - prožívá to podobně jako Alfí Worku to kupodivu nechává netečným a dokonce: Berry ráno v chumelenici zalehne ke dveřím pracovny a čeká na mne, Worka hodí okem k počítači, vyhodnotí to tak, že to asi brzo nebude a s kyselým ksichtem, že na něj sněží, si jde lehnout zpátky do boudy...jako, že on má Sibiře na věky dost

Drakopes
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 19:56
- Nahlásit

zato dneska tu bylo superhnusně .. až teď večer jsme byli venčit bez vytrvalého deště.

worick
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 20:19
- Nahlásit

Drakopes
zato dneska tu bylo superhnusně .. - zrovinka tak Dopoledne ještě pršosněžilo, odpoledne jen liják. Prochajdu jsem zrovna odvolala, ale pak jsme šli za klukama do zahrady, alespoň si pohrát s balonem a tak. Jenže jsme vyšli ven a byli nemile překvapení právě - že leje. Chvilku jsme si házeli balonem a vyšel od baráku páník s pyrenejkou Arinou. Tak jsem za nima vyběhnula před branku, pak i Tom a zatáhli jsme je k nám na zahradu. Arina totiž podle páníka, bude stejně jako Worka asi celoživotně na špagátu, jelikož zdrhá Kluci byli ale protivy, Worka brblal a Berča si bránil kost - nikdo si s ní nehrál Teda, jen mi dva s Tomem Začalo ale pršet děsně, za chvíli nám z bund tekla voda proudem
Ráno se zastavila sousedka s ulice a dozvěděla jsem se: ona má malou JRT a ve společné zahradě se strýcem je ještě stará basetka a 2letý mini jezevčík Arnošt...byl Minulý týden proběhl mříží naproti do Pálenice a kavkazačka ho potrhala Ještě s ním jeli tady k místní vetce na šití, nevypadalo to až tak strašně zle, jen to chtělo zašít. Měl ale vnitřní krvácení, na které nepřišla (nemá rentgen) večer se jim zdálo, že žbluňká...a do rána pošel Tohle ale byla bohužel jejich chyba, nemůžou si ani stěžovat

Drakopes
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 20:30
- Nahlásit

Kluci ani neměli zájem být venku. Níloušek se za mnou ploužil, ani neměl chuť lozit na mokrý trávník a čmuchat.

Odpoledne volali z Obce, ptali se na domovskou adresu, aby nám mohli poslat cenu. A že zítra, nejpozději v pondělí budou výsledky. A že pokud se naši psi umístí na prvních třech místech nebo jen jeden, tak nás pozvou na radnici. A že nemohli být přihlášeni jako dvoupes, protože známka je jedna a oni by si ji záviděli ...

Strejda
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 20:46
- Nahlásit

Drakopes
tak nás pozvou na radnici
S dvoupsem / jednopsem nebo jen majitele?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 21:05
- Nahlásit

Strejda

vypadalo to, že i čtyřnožce

worick
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 21:58
- Nahlásit

Drakopes
A že pokud se naši psi umístí na prvních třech místech nebo jen jeden, tak nás pozvou na radnici. - tak doufejme
A že nemohli být přihlášeni jako dvoupes, protože známka je jedna a oni by si ji záviděli ... - no určitě

Evey
Člen
# Zasláno: 20 Led 2012 05:51
- Nahlásit

Taky to u Vás tak strašlivě klouže?
Včera přes den sněžilo, ale večer se oteplilo a pršelo, dnes je na cestě samý hladký led.

Strejda
Člen
# Zasláno: 20 Led 2012 06:33
- Nahlásit

Evey
Taky to u Vás tak strašlivě klouže?
Jo, děsně.

Evey
Člen
# Zasláno: 20 Led 2012 06:54
- Nahlásit

Tak doufám, že všichni dostanou bez úhony kam potřebují. Dnes je to tu opravdu o držku.

worick
Člen
# Zasláno: 20 Led 2012 12:14
- Nahlásit

Evey
Taky to u Vás tak strašlivě klouže? - ani ne, teda klouže to místy, ale spíš taje. Co mně s..e nejvíc je to, že od 11.30 zase vydatně leje. Chtěla jsem dneska s klukama alespoň obejít vesnici, potřebuju na poštu, chtěla jsem kouknout do sámošky na druhém konci - prý tam mívají zajímavé zboží a taky dobrou masnu...a jelikož jsme s klukama včera nebyli, tak jsem to chtěla udělat 2 v 1 Jenže v tomhle lijáku leda prdlajz Snad přestane alespoň do zítřka, aby jsme mohli někam na výlet Ráno koukám a Workova miska plná - večeře Woruška prý, asi na protest, že nebyla prochajda, odmítnul jít večeřet. Potom se za nima k boudě došoural, ale místo aby šel jíst, vletěl do boudy a trucoval To ví že jo, opice jedna ať si je o hladu Já jsem totiž nevěděla o co šlo, tak jsem tam přihodila pár granulí a dala mu to k snídani. Jen se v tom porýpal a nechtěl to zase (myslím, že příčinou bude spíš fazolová polévka od tchýně, které zbytek tam Tom dolil - snad to nevyhodí )
Sousedi v ulici před 14 dny sundali střechu, asi budou dělat podkrovky, tak mění i celou střechu. Ve chvíli, kdy to udělali začalo pršet, sněžit, mrznout, pršet...zrovna jsem si ráno říkala, že je to zbytečný hazard s lidským zdravím - posílat ty chlapy v námraze a mokru nahoru Teď ovšem začalo tak moc pršet, že doufám, že jsou pryč (z baráku to přes ostatní domy nevidím) Jé hele, teďka koukám, že se déšť mění na sněžení To je o něco lepší...na pohled

Evey
Člen
# Zasláno: 20 Led 2012 13:25 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Na chvilku nám vysvitlo slunce a byla modrá obloha, ale už zase sněží.

<< 1 ... 423 . 424 . 425 . 426 . 427 . 428 . 429 . 430 . 431 . 432 . 433 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání