| Autor |
Zpráva |
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 01:37
- Nahlásit
I za nás vše nej do nového roku.U nás se už taky střílelo zvečera.
Baru se po jedný petardě vypálené nedaleko od nás trochu leklá a tak jsme ji radši zavřeli do garáže.Potom už se nechtěla ani jít vyčůrat.Oběhla barák a rovnou do boudy.Tak jsme ji zavřeli zpátky do garáže a po dobu pulnočního střílení byli u ní.Vyčůrat se šla v klidu až po střílení.Ale radši ji tam dnes necháme.
Řekl bych,že loni to snášela líp.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 08:49
- Nahlásit
Počasí vytáhlo na poslední chvíli jeden z krásných dnů, ale ve chvíli, kdybychom uvítali raději slizký déšť. Takhle všichni nadšeně se hrnuli už od brzkého odpoledne si něco odprásknout.
Alfréd dostal kšíry, abychom ho mohli tahat od zahrabávání pod myčku, za wafky, mezi knihy ... Vzala jsem ho ven po šesté, vyčůral se u prvního stromu, pak blízké prásknutí a šli jsme domů. Doma jsem mu udělala vatová ouška, přesto čelenku a plenu, dostal útlumák a polštář přes hlavu. Zavadnul velice rychle. Ležel na gauči nejdřív s hlavou na klíně, pak už jsme jen u něj seděli a rovnali mu hlavu a polštář. Kolem deváté s podporou přelezl na druhý gauč a před desátou se odpotácel do ložnice. O necelou hodinu později jsem si k nim zalezla i já s představou, že mě za hoďku vzbudí. První pohled na budík po otevření očí: 4:40 !!
Alfík ma kocovinu jak z praku, karhavý oči, nejistý krok, žízeň a parkem se propotácel. K snídani dostali jako bonus žervé a už zase spí. Všichni tři chlapi
tak ať se ten nový rok vydaří
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 10:03
- Nahlásit
Drakopes
Alfík ma kocovinu jak z praku, karhavý oči, nejistý krok, žízeň a parkem se propotácel. K snídani dostali jako bonus žervé a už zase spí. - - tak dopadlo to ještě dobře, když toho většinu prospal
U nás se taky střílelo už z večera a Berrymu se to taky dvakrát nelíbilo, přestěhoval se od komína pod stůl. Večeři jim Tom dal prozřetelně před půlnocí - pak by už do něj asi nic nedostal. Stáli jsme před garáží a sledovali střílení levá, pravá, před náma - tedy z obou vesnic. Berry nám nervozně naskakoval na záda, zíval, sem tam kníknul a zrychleně dýchal. Při velkých ranách trošku couvnul. My se snažili být co nejvíc pozitivní, říkali jsme ,,jé, koukni, to je krásné světýlko, a tohle, to bylo veeeelkééé. Jé a tohle ale byla rána, že?!" A pak:,,hele, podívej, tamhle mají světýlka Molinka s Arinou, no jo, to je u nich!" Jenže pak jim taková ta nějaká velká, co vystřeluje poměrně velké, krásné světlice, asi bouchla na zemi, roztrhla se a obrovské světelné koule se rozletěli do všech stran mezi ty lidi, zahrady - učiněný výbuch no lekli jsme se dost a čekali, jestli se někomu něco nestalo, ale naštěstí žádný křik, ani záchranka - tak to dobře dopadlo Myslím, že psi byli pozavíraní asi všichni, protože nebyl slyšet krom Worky žádný Kdyby jsme ale otevřeli barák, tak tam Berry vletí a ven by ho taktéž nikdo nedostal Worka to bere jako zábavu, ty velké, rovnou před náma (ale v bezpečné vzdálenosti cca 500m) na ty lítal štěkat k bráně a chtěl je ,,ulovit" - byl na něj celkem sranda pohled Nakonec jsme je stejně vzali domů, ať se Berča uklidní - tak tam ležel do 1.30 s náma - Worka po půl hodině zdrhnul Taky ještě chrní, celkem jsem se lekla, kde jsou, protože v tuto dobu už dávno leží před pracovnou a čekají na mne. Šla jsem se mrknout z okna a jsou v boudě, ale z Berči jsem viděla jen lysinku na hlavě, tak jsem se byla za chvíli mrknout, jestli změnil polohu a změnil - jsem si oddechla, žije
Příchod domů po střílení:
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 13:48
- Nahlásit
Holky se střelby, bouřky s ohňostroje nebojí, ale od té doby, co nějaký vtipálek hodil petardu naší ovčandě do kotce, bereme psy domů.
Neli to moc dlouho nevydrží a chce jít do verandy. Včera byla nějaká divná. Chtěla být s námi a dokonce mi vlezla do postele a stočila se tam, jako že tam teď bude bydlet. Sally na mne koukala, co s tím budu dělat. Zůstaly v kuchyni až do rána.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 14:34 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Holky se střelby, bouřky s ohňostroje nebojí, ale od té doby, co nějaký vtipálek hodil petardu naší ovčandě do kotce - z toho mám taky obavy, že jim někdo hodí petardu přes plot Berrynka by nejspíš kleplo
Neli to moc dlouho nevydrží a chce jít do verandy. Včera byla nějaká divná. Chtěla být s námi a dokonce mi vlezla do postele a stočila se tam, jako že tam teď bude bydlet. Sally na mne koukala, co s tím budu dělat. - kluci si můžou po zemi lehnout prakticky kde chtějí a nové koberce je vyloženě chytnuly, i když příbuzní se smáli, že ten do obyvču jsme koupili schválně Leonkovi Jenom na nábytek nesmí a ani se moc nehrnou. Někdy se postavil Berry předníma na sedačku myslím, že tam chtěl lehnout (na tu prodlouženou část) stejně, jako venku na zahradní lehátko, kde ležíme spolu Povolení ale nedostal stačí, že oba zasviní celou zem
Ráno byli divní lautr všichni. Ráno jsem otevřela Leonkovi o hodinu pozděj, neb jsem chrněla a kluci to buďto nezaregistrovali vůbec, nebo se ani neobtěžovali z boudy - proto jsem pak chodila nahlížet, jestli jsou na živu. Na tradiční obchůzku s náma už Leon nešel (asi se mu to zdálo v 10.30 poněkud divné ) Gučánková se neobtěžovala ven vůbec, vlastně nebyla doteď a ustlala si na kávovaru Berry kadil až venku, za sousedovic polem. Snídali jsme v 11h, oběd se ruší a k tchánům jdem oproti zvyklostem - až na večeři. A včera ta kočica-opica skákala po stromku a snažila se ,,ulovit" nějakou baňku - Worka jí musel jít vysvětlit, že se to nesmí To, že jsem jí dala ráno odčervovačku a ona se chudák vzápětí příšerně pokadila ve výlevce a my byli v ložnici nahoře a když jsme přišli dolů, byl všude tak strašný smrad, že jsme to ,,vyháněli" z baráku a aromalampou přeráželi půl dne......ani neřeším
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 16:07
- Nahlásit
Novoroční hlášení:
1 10482 hlasu Jerry ID0108
2 10012 hlasu Princ ID0143
3 9234 hlasu Hank ID0103
4 8558 hlasu Niels ID0198
5 8558 hlasu Alfred ID0197
6 8274 hlasu Eduard ID0176
7 7881 hlasu Jirka ID0074
8 7846 hlasu Bella ID0204
9 7755 hlasu Harry ID0190
10 7336 hlasu Monty ID0101
Hlasování končí 10. ledna ve 14:00 - prosím, ještě vydržte
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 18:01
- Nahlásit
Všem přeji hodně štěstí, zdraví a lásky (nejen té psí) do roku 2012.
Užívejte života, kašlete na předsevzetí a myslete na mě
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 19:16
- Nahlásit
Dinesmyslete na mě
To je TEN prstýnek?
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 19:21
- Nahlásit
Dines
mám stejnou otázku jako Strejda
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 19:25
- Nahlásit
Strejda
Janiii
Ano
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 19:28 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Dines
dobrýýý
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 19:39
- Nahlásit
Dines
tak gratuluju
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 19:57 - Změnil/a: Vlčáčková
- Nahlásit
Tak já jsem doufala, že už tu bude ohlášení, u koho ti dva částečněberňáci chrápou v posteli a nic...
Všechno nejlepší do nového roku!!!
worick
Kromě psů máš přenádhernou dřevěnou podlahu. Je dřevěná, předpokládám. Vypadá tak.
Dines
Snad ses nezasnoubila?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 21:02
- Nahlásit
Vlčáčková
Tak já jsem doufala, že už tu bude ohlášení, u koho ti dva částečněberňáci chrápou v posteli a nic
když my jsme tu povětšinou plně zazvířátkovaní ...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 21:36
- Nahlásit
Drakopes
když my jsme tu povětšinou plně zazvířátkovaní ...
Já taky, nó... Ale obávám se, že stejně jednou skončím jako bláznivá bába s kupou psů.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 22:06 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Vlčáčková
Já taky, nó... Ale obávám se, že stejně jednou skončím jako bláznivá bába s kupou psů. - Ty nevím, já nepochybně
Kromě psů máš přenádhernou dřevěnou podlahu. Je dřevěná, předpokládám. Vypadá tak. - jo je, americký ořech (z českého se nevyrábí, no... ) Krásná byla nová, nechtěj vidět detaily - teda co s ní udělá, když si Berry párkrát sedne-lehne Ořechové dřevo je měkké, i přes lak tam vytlačíš rýhu snad i nehtem
Dines
Užívejte života, kašlete na předsevzetí a myslete na mě - mrknu na přání a ,,tý vóóóle, zásnubák!!!"
Gratulujůůůů A je k čemu!.....Chlapa, co Tě chce i s tou Tvou zoologickou...toho se drrrrrž
Kdyby chtěl přeci jen zdrhnout, doporučuju použít ,,dar tetky z Moravy"
Bóže já jsem skleróza....a: ,,termín už je??"
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 22:16
- Nahlásit
Dines
promiň ,ale co to slyším?
Koukám,hledám,ale žádný prstýnek nevidím....
Nebo už blbnu?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 22:20
- Nahlásit
Tá ta
Koukám,hledám,ale žádný prstýnek nevidím....
Nebo už blbnu? - čéče, kam čumíš?! Tady, kousek nahoře Nebo sedíš někde přímo naproti Dines a koukáš jí na ruce?!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2012 22:27
- Nahlásit
A vůbec...vím, že jediný TV čumil jsem tu já (teda ležím tam furt, jen většinou stejně chrním ) ale:,,koukali jste teď někdo na Wall-E? Já jsem si to naplánovala už před týdnem, po první upoutávce, bohužel dávali i Kukyho, kterého jsem chtěla taky vidět ale vrátili jsme se pozdě od tchánů, tak jsem ho nakonec nestihnula ani nahrát Wall-E nezklamal Moc hezké Akorát jsem v tom viděla tady to kolem....za 100let Alespoň doufám, že já, už se nedožiju...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 01:08
- Nahlásit
worick
Ty nevím, já nepochybně
Haha, to se pak můžeme sestěhovat
americký ořech (z českého se nevyrábí, no... ) Krásná byla nová, nechtěj vidět detaily
Dělám u podlahářů účto, nějaký ořech tam taky mají. Ale nevím, jestli český nebo jaký. Takže jsem ořech poznala, jsem ráda, ale zdálo se mi, že tam je ještě jiné dřevo - spíš jabloň nebo třešeň (ta víc - takové do červena). Ale možná to byl ten ořech, jen focený odjinud a jinak nasvětlený.
Dřevo je krásný, ale holt nevydrží tolik, co laminát, no. Vy ho máte asi lakované, že? Kdybyste měli olej, tak ty škrábance zaolejuješ a nebudou tak vidět.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 07:38
- Nahlásit
Silvestra jsme přežili všichni bez úhony. Elze rány také nevadí, ale letos měli výrostci obzvláště hlučné dělobuchy, tak se ze svého pelechu na chodbě přesunula za námi do obýváku a žádala nás ať ten rachot vypneme, že nemůže spát. Zželelo se mi jí a nainstalovala jsem na koberec do ložnice deku a spala pod postelí. Moc se jí tam líbilo a druhý den jsem jí musela vysvětlovat, že to byla vyjímečná situace a nechť se laskavě přesune do svého pelechu.
Strejda
Co bych za to dal, kdyby si naše princezny chtěly hrát. To bychom zvládli aport za týden i s předsednutím. Taky neaportujete? My taky ne.
Kessie
Upřímnou soustrast.
MartinaBarneyNa FB se vede zase pěkná diskuze...Bernský salašnický pes v nouzi sdílel status, kdy nějaká paní pro svoji 3-letou fenku shání na jaro nápadníka.
Nemá smysl se do takových diskusí pouštět... Je to vždy o lidech..
Znám spoustu hovad co "chovají s PP" , i ty co mají bez PP a jejich vztah a úroveň péče je špičková. Stejně tak i naopak...
Dines
Co to nevidí oči mé? Gratuluji. Kdy to vypukne?
K Novému roku jsem dostala od mamky gratulaci a dovětkem ať už se dočká toho vnoučete, tak nevím, jestli to bylo přání pro mě, či spíše její.
No asi ji zklamu, nic takového v plánu není.
worick
koukali jste teď někdo na Wall-E Co to je?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 08:06
- Nahlásit
Evey
koukali jste teď někdo na Wall-E Co to je? - no o tom posledním robotu na zemi. Robot-uklízeč. Zůstal sám jen s jednou štěnicí a raketa s pár lidma odletěla a že se vrátí, až se tu bude dát zase žít...Animovaný, kreslený. Já už jsem právě kdysi četla dobrou recenzi, když šel do kin.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 08:33
- Nahlásit
worick
Tak ten prstýnek se mi načetl až dneska v práci na jiném ntb.
Už se mi to stalo vícekrát.
Objeví se od někoho nová zpráva a v poli pro text je třeba prázdno,nebo jen ten text a žádná fotka.
Ta se objeví až v průběhu dne.
Takže gratulace Dines.Kuj rychle železo,než si to rozmyslí!
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 09:16
- Nahlásit
worick
film jsem viděla hned, jak dorazil do kin a od té doby ještě párkrát. Překvapuje mě, že do televize to šlo až teď. Úžasná věc. A navíc mi připomíná mého oblíbence Číslo 5 )
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 10:56
- Nahlásit
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 11:10 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Dines - veliká gratulace i od nás! a kdy bude svatba? do roka a do dne?
Strejda - gratulace k 9000
Evey - gratulaci a dovětkem ať už se dočká toho vnoučete - jako bych slyšela své vlastní rodiče i tchány... nepřejí si nic jiného...
Drakopes - mi připomíná mého oblíbence Číslo 5 - taky patří k mým oblíbeným...
Vlčáčková - Tak já jsem doufala, že už tu bude ohlášení, u koho ti dva částečněberňáci chrápou v posteli a nic - ani nevíš, jak bych ráda měla tu velkou krasavici už u nás... manžela bych nakonec nějak zpracovala...ale bohužel máme společný dvorek ještě s prarodiči a těm je trnem v oku i naše Kessička... ale jednou...
worick - nakonec jsme včera na výlet nejeli... vydali jsme se, to jo... ale všude tak pršelo, že nemělo smysl se na tůru vydávat... vzali jsme to tedy jen jako cvičnou jízdu Kessky autem s pásem... v únoru chceme jet na prázdniny k mým rodičům do H.M. a ono je to nějakých 100km... tak ať máme natrénováno... tím chci teda říct, že je dobře, že jste výletili už na Vánoce, včera stálo počasí za starou belu... šli jsme akorát krátký okruh tady ve vsi a pak jsem Kessku sušila ručníkem...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 11:45
- Nahlásit
Strejda
Pěkná grafická úprava.
Gratuluji.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 18:07
- Nahlásit
Strejda
no je to ta devítitisícovka - budeme muset nakonec zajet s kluky k vám osobně poděkovat. Zvláště teď by se jim návštěva líbila )
Dnes jsme byli na očkování a vůbec preventivní prohlídce. Alfréd lehce potřebuje poléčit ucho, byl zvážen, má 52 kilo. A ta chudinka Níloušek má pořád 60 - rvali jsme se s ním na váhu, div jsme jazyk nepolkli jinak jsou chlapci v pořádku. ťuk, ťuk.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 19:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
Drakopes
Číslo 5 - ten je taky výborný Áji, to jsi mně potěšila, že Wall-eho znáš (taky mi to mohlo napadnout )
Kurník, jak může mít Niels o tolik kg víc? No jo, on je vysoký to asi udělá hodně. Berry teďka nevím, ale nejspíš stejně jako Alfí.
Dneska jsme byli kastrovat Mandynku ...no, máme to za sebou. Do přepravky jsme ji nakonec nenacpali mamka si ji stejně chtěla vzít na klín. Byla obdivuhodně hodná, jenom seděla a koukala kolem, zvědavá, kam to jedeme. Kdybyto byl výlet, nějaká návštěva, tak by to bylo skvělé. Ale já byla tak nervní, že mi až bylo blbě. Vetka si ji vzala po 10h a....přijeďte si pro ni po 14h Tak jsme jeli navštívit sestřenku s rodinou a udělat nákup. Zpátky jsme tedy přijely v Hradišti k Intersparu, vlezem ještě vedle do dalších obchodů a když vyjdem, že jdem konečně tam: všude hasiči, policajti....jasně - bomba Ještě, že tam je toho víc - přejeli jsme tedy do Tesca Ve 14h Mandy ještě vzbuzená nebyla, čekaly jsme skoro do půl třetí. Na zpáteční cestě už klidně neseděla, protože byla fetlá, límec na krku a snažila se nějak srovnat s tím, co se jí to stalo A to si ji ještě mamka nastěhovala domů, kde nikdy nebyla, bez kocoura Mikinka - neví, jak se s tím chudinka vyrovná musím teďka ještě mamce brnknout, jak jsou na tom. Vet nám ukazoval 10! zárodků Hrůza
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2012 19:30
- Nahlásit
Drakopes
budeme muset nakonec zajet s kluky k vám osobně poděkovat. Zvláště teď by se jim návštěva líbila
Holky vás všechny rády uvidí. Když to ještě pár týdnů odložíte, tak vás uvidím rád i já.
|