Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Drakopes
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 17:38
- Nahlásit

prohlížím si na jejich stránce ještě Marmyho

Marmymu dáváme hlas taky, je to kamarád, potkáváme se při venčení, panička je velmi sympatická holka (bývalá žákyně, stejně jako ta panička od Prince). U těhle portugalu je jen děsivý ten výstavní sestřih: Marmy vypadal, jako by ztratil nohavice od pyžama Naštěstí na výstavy rezignovali a nechali ho normálně zarostého.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 17:40
- Nahlásit

Strejda
Mášena má také nepravděpodobné hodinové přírůstky
To Princ má zcela pravidelné přírůstky, skoro jak automatem podle hodin

Tá ta
Člen
# Zasláno: 11 Pro 2011 20:46
- Nahlásit

Kessie
Komu?
Mně,nebo Barušce.I tak díky.
Ne opravdu díky.Pyšný na ní jsme.Správně máme chodit na začátečníky.Jenže ty jsou v sobotu ráno a to nikdo z nás pravidelně nemůže.Takže jsem se domluvil a chodíme na pokročilí.
Tam se nám potvrdilo,jak je berňák inteligentní pes.V podstatě i nový cvik,který nezná se učí řádově po několika ukázkách a naopak čekáme až to taky pochopí psi,kteří už nejsou novici.

Drakopes
Snažíme se taky poctivě klikat a to i proto,že to odpovídá i našemu vkusu.
Udělat klikací automat,není asi dnes žádný problém.Ale co z toho?
Jak to diplomaticky napsat,že v soutěži jsou také hezká plemena a klidně jim i dávám svůj hlas,nicméně mě osobně se nejvíce líbějí kluci a hotovo.
Ostatní prominou,a nebo taky ne,ale první místo nechápu a nějak mi to hlava nebere.Jiné vysvětlení,než viz,text výše nemám .Ale tady v absurdistánu je vše možné.Nevíš,zda majitele skokanů přes noc taky dostali pozdrav od organizátorů soutěže?
Vzpomenu-li si i na soutěž o nej psa,myslím v Blesku,tak si nevybavuji šarpeje na bedně.Myslím ale,že první byl buldok?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 06:51
- Nahlásit

Hnuli jsme si s Alfrédem zády - oba.
Nejdřív on, pak já při masáži jeho zad. V noci do mě přišel dloubat, že by chtěl ležet na matraci, ale je tam Níloušek.
To zas bude den ...

Evey
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 07:23
- Nahlásit

Dobré ráno,
venku je pořádná ledovka, neposypáno. Nový jízdní řád, vlak ráno mi jede o 10 minut dříve a pak čeká v přestupní stanici 20 minut. Ke všemu je ještě pondělí.

Nemáte někdo zkušenosti s elektronickou cigaretou? Chtěla bych ji objednat tátovi k Vánocům.

Strejda
Maso pro psy á Kč 10,--/kg. U toho si řeknu jaký podíl drobů, chrupavčitých částí, hovězí a vepřové svaloviny. A jakto, že máš jen dva psy? Takové zdroje.
worick
dumali jsme, kde by se to dalo nějak domluvit (ta ekofarma nevím, prodávají bio maso - draze. Nevím, či by měli nějaké zbytky pro psy No tak se zeptej a uvidíš. Určitě nějaké zbytky musí mít, pokud už na ně nemají zájemce, tak budou rádi, že alespoň něco za ně utrží a nemusí to likvidovat.

worick
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 07:49 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
pak já při masáži jeho zad - to byla nějaká kontraproduktivní masáž zad....

Včera volala teta, jestli by s níma nešla mamka do jejich kostela, vedle ve vsi, na adventní koncert. Jsem jí to tlumočila a nakonec, že jo, tak jsem ji tam zavezla 17.30 autem a pak mi teta brnkne, až to skončí. Myslela jsem tak za hoďku, takže jsem drapnula kluky a letěla s nima na ,,city tour" jak blázen, abych to stihnula.....což bylo ovšem marné předem - neměla bych šanci to za hoďku obejít (s klukovýma čury zastávkama ) Nakonec jsem to vzala přes Jitku, mrknout na Darinku. Darča prý už OK, už si toho šití nevšímá, ani límec už nemá, na stehy jde ve čtvrtek (14 dnů) Řádila s Berrynkem, toho to tedy zajímalo dost a Dara se mu stavěla ze předu na hlavu, takže ten její pupek měl přímo u čumáku. Zprvu to kontrolovali s Workou oba, pak Darča začala s Berrym dělat blbinky a ...už jsem dlouho neviděla Berryho, takhle si hrát s pejskem Taky nesmí, to si Worick hlídá Za 10 minut tam taky přiběhnul dělat pořádek jako: už stačilo, rozejděte se - vytlačoval Darču od Béji.... Tak jsme šli dál teda spíš letěli
Nakonec jsem přišla domů v půl osmé ...a stejně celou dobu od mamky žádná zpráva. Myslela jsem, že už ji asi někdo autem vzal domů, ale sestřenka mi oznámila, že to ještě neskončilo. Za 10 minut mi volala, že už přišli. Frčela jsem pro ni a skejsnuly jsme u nich do 21.30
Večer Tomovi přišla SMSka od kamaráda, že dneska nastupuje do nemocnice, zítra operace: 43 let, nádor na tlustém střevě 8cm Ale věřím, že to vyjde, přišel snad včas, nehubnul...Příbuzný ho taky měl, a už víc jak 10let dobrý....jako jeden z mála, co člověk slyší. Myslím, že tam opravdu jde hlavně o to včas!!! Všichni to víme, ale hlavně já jsem jedna z těch, co by šli, až by jim to lezlo ušima

worick
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 13:18
- Nahlásit

U nás to pokračuje
Ráno volala naprosto ,,hotová" mamka: v noci u báby strašný řev, strýc s tetou co bydlí vedle tam letěli a pod ,,návratím" - kde byla zavřená Mandy, se rvali tři psi vyhnali je ven. V krajích vrat (jak jsou panty) musí být takobvé výřezy, aby šli vůbec otevřít. Teď tam byly nacpané cihly. Cihly odtlačené - výsledek znáte A ráno, už kolem 7h strýc lovil Mandy, asi ve třetím humně od báby (nikdo tam nebydlí). Dal ji na dvorek (už nemá smysl ji zavírat ) Kolem 8h zvoní soused na mamku, že Alfa měl přejet autobus a plazí se tam kolem. Letěla tam, Alf celou hlavu a packy zašmolené od krve - málem ji klepla pepka ale nakonec zjistila, že asi jak naproti u báby řádili ti psi, tak chytil amok, snažil se skákat na branku, vyrazil západku a táhnul se k babce. Tam nevím, jestli se neserval i s těma čoklema, ale měl asi natrhlé ucho a do krve sedrané tlapky shora, jak je tahá za sebou. Mamka na pokraji nervového zhroucení

LuckaM
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:21
- Nahlásit

Kessie
Když se řeší kalendář, tak se musím taky pochlubit. Podívej, co jsem dostala k svátku
URL

Zkusím se Ti kdyžtak zeptat, kde to Luky objednával ;)

Strejda
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:34
- Nahlásit

worick
U nás to pokračuje
Už dávno všichni víme, že jsi magnet na průsery. Teď už je jasné, po kom to máš.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 14:36
- Nahlásit

worick
Vy máte ale zážitky!

Nikdo dlouho nenapsal nic pozitivního (Kromě TáTy teda - zdravíme Barunku )tak se toho ujmu já a hlásím, že jsem teď opravdu šťastná Jen toho času by to chtělo víc...jak se ve 4 stmívá, tak to už na žádné extra procházky není. V lednu si musím napsat směny na odpoledne, abych mohla s Bájoškem výletovat za světla.

worick
Jinak ještě k dotazu na Lukyho - asi bude opravdu hodný a sympatický a bydlí v dojezdové vzdálenosti...tj do 20 Km Navíc, jak už jsem psala, je to kolega z práce, takže se vidíme možná víc, než by bylo zdrávo

Ve čtvrtek jedeme do Tater na lyžovačku na týden, tak už jsem celá natěšená, jen mě teda mrzí, že nemůže Bárnýsek s námi. Mezi svátkama mám ale trochu volněji, tak mu to budu muset všechno vynahradit...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 17:01
- Nahlásit

u nás v 16:00
1 4037 hlasu Princ ID0143
2 4016 hlasu Eduard ID0176
3 3042 hlasu Masenka ID0196
4 3000 hlasu Jerry ID0108
5 2874 hlasu Niels ID0198
6 2874 hlasu Alfred ID0197

7 2606 hlasu Hank ID0103
8 2244 hlasu Zofka ID0087
9 2218 hlasu Jirka ID0074
10 2154 hlasu Bella ID0204

worick
Člen
# Zasláno: 12 Pro 2011 22:42
- Nahlásit

Strejda
Už dávno všichni víme, že jsi magnet na průsery. Teď už je jasné, po kom to máš. - přetlumočím

Já nevím, fakt neříkejte, že u vás se nic podobného neděje...pořád Určitě jo, jenom nad tím mávnete rukou, kdežto já to sem vypíšu Jak nadává Tom, musím nutně napsat každou kravinu

Dneska jsme byli vybírat koberec do jídelny pod stůl (už asi po páté ) ,,Koupili" jsme 5ks (museli jsme je zaplatit )a mohli si je odvézt na zkoušku - upřesnit výběr, jelikož to se prostě jen tak na prodejně rozhodnout nedá. Nanosili jsme je tam za tmy, ráno bude druhé kolo zkoušek při světle. Vybrat už z toho musíme - jinak by jsme vypadali jako podvodníci

LuckaM
Nikdo dlouho nenapsal nic pozitivního - ono v konečném důsledku je to pořád pozitivní: zatím to všichni přežili

a hlásím, že jsem teď opravdu šťastná - no tak tohle je jiná! To je superdobrá zpráva, kterou v dnešní době slyším málokdy - máš pravdu....všichni si jen stěžujeme a přitom: když nejde o život, jde o h..... Budu muset taky víc ,,myslet pozitivně"

Ve čtvrtek jedeme do Tater na lyžovačku na týden
- hezky si to užijte a i když se mám ladit na to pozitivno - nedá mi to: napřerazte se!
Bájoš bude bačovat s mamkou?

Evey
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 11:37 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

worick
Nanosili jsme je tam za tmy, ráno bude druhé kolo zkoušek při světle. A vybrali?

Drakopes
Eduard také nějak divně poposkočil.

worick
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 12:02 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
A vybrali? - jsou dva favorité: tmavě hnědý prsklý světlejší a světlešedý. Hezký by byl i smetanový, ovšem jen do doby, než by po něm prošel Leon...cestou zvenku
A Ty jsi vůbec kde babo, pořád, už máš naklizeno, napečíno....? Já už podruhé během tohoto měsíce myju okna Jsem říkala, že nemá smysl to umývat moc dopředu, protože zahulí na Pile a mám to samou pilinu, popel či co je to za rezavý sajrajt...

Evey
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 12:40
- Nahlásit

worick
A Ty jsi vůbec kde babo, pořád, už máš naklizeno, napečíno....? Ale kdeže. V práci celofiremní chaos. Tento týden končíme s rozvozy, takže se všichni předzásobují jako kdyby měl být konec světa.
Uklizeno nemám, nepeču. Pečené cukroví moc nemusím. Stejně toho spoustu dostaneme od příbuzných. Já si raděj "napeču" nějakou dobrou čokoládu nebo gumové bonbony. Do toho domácí uzené a Vánoce mohou začít.

Dnes si jdu uvolnit záda na baňkování, jsem zvědavá co to se mnou udělá. No a zítra odpoledne se těším na mou další asistenci u operace.

Strejda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 12:40
- Nahlásit

Drakopes
Naklikal jsem si 3000. hlas. Dostanu prémii?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 18:19
- Nahlásit

Strejda
Dostanu prémii?
hoď mi do mejlu svou lidskou adresu, pošlu poštou )

Strejda
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 19:34
- Nahlásit

Drakopes
hoď mi do mejlu svou lidskou adresu, pošlu poštou
Tak nám altruistům jde spíš o morální ocenění.

Michall
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 20:05
- Nahlásit

Hlavně nekoukejte na video. Proč já si nikdy nedám říct. URL

worick
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 20:12
- Nahlásit

Michall
Jenom jsem si přečetla komentář, tep mám 220, asi mne klepne pepka Nikdy nepochopím, jak někdo může udělat něco podobného, ať už zvířatům nebo lidem. Já osobně jsem pro trest smrti. Takovýto nemají na život sebemenší právo Nebím, proč o tom vůbec někdo pochybuje

LuckaM
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 22:59
- Nahlásit

Jéé, teď koukám, že jsem tam ten odkaz vložila nějak blbě. Tak ještě jednou a teď už fotka:

Uploaded with ImageShack.us

worick
Bárníka bude hlídat mamča a docházet za ním bude intenzivně Tom - myslím, že strádat nebude ;)

LuckaM
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2011 23:30
- Nahlásit

Michall
Neměla jsem odvahu ani počkat až se to načte...bohatě stačil ten titulek

worick
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 07:53
- Nahlásit

LuckaM
Mně se ten odkaz otevřel... a já myslela, že jenom mě blbě - tak jsem ani neopruzovala. Přesně takhle jsem měla kalendář taky: já zas na některé týdny hodila ty jejich mimi fotky!
....a docházet za ním bude intenzivně Tom - myslím, že strádat nebude - to je dobře, že to takhle funguje Od Toma je to hezké - někteří tatínci se raz dva vybodnou...o to hůř, že i na vlastní děti

Kessie
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 08:21
- Nahlásit

LuckaM - jééé, no to je krása... Něco takovýho jsem taky měla v plánu... ale ještě s okýnkama ke každýmu dni... taky se mi to nechtělo zobrazit, ale neměla jsem zatím moc času napsat Jinak přeju krásnou lyžovačku, Tatry mám moc ráda... letos jsem nikam do hor nevyrazila (ani Tatry, ani Alpy - já mám ráda horskou turistiku, moc), jelikož teď nezbývají penízky, pořád šetříme na přebudování domku - a úplně mi to chybí, cítím, jak mi chybí ten horský nadhled

Kessie
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 08:31
- Nahlásit

Michall - a takových lidí je čím dál víc... všichni frustrovaní a naštvaní (raději bych použila jadrnější výraz) na všechno a jelikož je spousta lidí slabochů, tak si svůj hněv vylívají na těch, co se nemůžou nikterak bránit... děcka to pak vidí doma, tu agresi a naštvanost, na rodičích a tak to pak dopadá, myslí si, že se můžou mstít... pořád přemýšlím, kde se to v těch lidech bere, čím to je??? Mně je třeba jasný, že se o svou šanci musím porvat, nečekám, že ke mně něco přijde samo... tak proč většina společnosti pořád něco očekává? že by zvyk? Na druhou stranu chápu, že takhle uchopená demokracie (jako je u nás v ČR) taky stojí za prd... spousta lidí, co kdysi klíčema opravdu zvonila, je dneska moc zklamaná... ani se jim nedivím... ale to je moc filozofický a asi vás to nebaví, tak do toho nebudu zabředávat... prostě jen slaboši se mstí na nevinným a bohužel je to čím dál častější jev... i proto lidi moc nemusím a mám raději zvířata... o to víc jsem šťastná, když potkám někoho, s kým mám společnou řeč ... jako třeba naše setkání s Drakopesovou

ankaras
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 09:28 - Změnil/a: ankaras
- Nahlásit

worick
Ahoj paní, tak čtu jak je u vás veselo . U nás zatím klid na všech frontách. Jen doufám, že to nebude klid před bouří, pokud jo, tak to bude uragán . Já osobně se mam jinak špatně , ale jinak u nás vše ok.
Budeme mít nového pasažéra. Jedeme pro něj v sobotu až k Litoměřicím !! Pro andulačku. Tedy měla by to být andulačka, je ještě moc mladá, tak má modrý ozobí. Rikoušek náš totiž začal strádat, krmí všechno, co se dá, všude je nalepený zrní a stupňuje se to. Chovatelé poradili, že máme pořídit druhou andulku. Babi byla nadšeností bez sebe, pak jí děda seřval, že druhou nechce, tak mají tichou domácnost . Babi prej dědovi nasere pod strom. Oba nic netuší, bude překvápko. Andulačku budeme mít od chovatelky, ona má brášku Awašiho . Je dokrmovaná, ochočená a prej mazlivka, tak snad vše proběhne ok . Rikouš je totiž rozmazlenej harant jako Ayrin. Přidávám foto Rika a jeho nastávající.

Bude jim to slušet, ne?
Co vy? Žádný rozrůstání ?

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 11:14
- Nahlásit

Evey
Nemáte někdo zkušenosti s elektronickou cigaretou?
Přítel si ji pořídil snad někdy před rokem a půl s velkým nadšením, že to méně škodí zdraví a že může kouřit kdekoli a nikoho to neobtěžuje. Teďka? Vrátil se zase ke klasickým cigaretám a ta elektronická už dávno leží v šuplíku. Takže asi nějakou dobu to svoji službu plní, ale člověk u toho nevydrží dlouho.
A má ji i kamarád...jenže ten, i když využívá tu elektronickou cigaretu, tak stejně si sem tam zapálí i normální cigaretu.
Můj názor na elektronickou cigaretu - vyhozené peníze.

LuckaM
Tak ještě jednou a teď už fotka:
Ten kalendář je super. Já si potřebuju koupit stolní kalendář na nový rok už, protože bez toho jsem jako bez ruky. Tak mě napadlo, že si nechám udělat s fotkami s Barneym.

Nakonec se moje školní snažení blíží do zdárného konce...už mi chybí jen tři zápočty. A ten jeden opravný se mi posunul až na leden. Každopádně od příštího pondělí můžu konečně začít myslet ,,vánočně´´.

Evey
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 13:07
- Nahlásit

To jsou mi zase zprávy. Ani sem nebudu dávat odkaz. Pro ty kdo si to chtějí číst je to na novinky.cz, či denik.cz. Něco podobného jako ten odkaz co dával Michall, naštěstí bez videa.

Kessie
pořád přemýšlím, kde se to v těch lidech bere, čím to je??? Taky mám ty samé myšlenky, k rozumnému závěru nikdy nedojdu.

MartinaBarney
Díky za zkušenosti s el. cigaretou. Nevkládám do toho naděje, že přestane kouřit úplně, ale i kdyby polovinu cigaret nahradil tímto, tak je to úspěch.

Evey
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 13:09
- Nahlásit

Byli jste někdo někdy na baňkování? Já včera poprvé. Opravdu mi to pomohlo, záda se pěkně uvolnili. Jen mám teď pěknou vánoční výzdobu po celých zádech.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 16:11
- Nahlásit

zpráva od nás:
1 4900 hlasu Eduard ID0176
2 4580 hlasu Princ ID0143
3 3511 hlasu Jerry ID0108
4 3403 hlasu Masenka ID0196
5 3283 hlasu Hank ID0103
6 3168 hlasu Niels ID0198
7 3168 hlasu Alfred ID0197

8 2713 hlasu Zofka ID0087
9 2663 hlasu Jirka ID0074
10 2490 hlasu Bella ID0204

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání