Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Evey
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2011 19:00 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Srdečně Vám přeji krásné a klidné Vánoce. Splněná přání, ať už ta hmotná či nehmotná.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2011 19:30
- Nahlásit

Ještě bych se ráda podělila o to, že jsme se u nás dočkali vánoční atmosféry. Zhruba před dvěma hodinama se rozchumelilo a chumelí a chumelí U nás už je po Ježíškovy a musím se pochlubit hned třemi dárky, ze kterých mám neskutečnou radost. Bárník dostal od Lukyho svítící obojek a já krásný přívěšek na krk a od maminky boty na běžky, takže po Vánocích letím shánět běžky a budeme s ve třech vyrážet na výlety na běžkách ;)

Drakopes
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2011 20:30
- Nahlásit

Já dostala od kamarádky mé nejbližší kalendář. Velký. A3. Jmenuje se Psí život s Ájou a je s fotkami našich kluků. Nádherný výběr velkých barevných fotek s Alfínem ve sněhu v zimních měsících ... prostě bezkonkurečně nejhezčí dárek dnešního večera ....))

worick
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 00:47
- Nahlásit

Noemi
U nás už asi spokojené Vánoce nebudou :-D Právě jsem dosušila psa :-D. Neví, že otužilci se koupou až na Štěpána... - Bergeron opět nezklamal...
LuckaM
Drakopes
jééé, tady musel někdo poslouchaaat

Večerní vánoční prochajda se nekonala...u nás stále prší

Noemi
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 09:32
- Nahlásit

Bergeron opět nezklamal...
Medvěd ráno ztratil další obojek (druhý během dvou týdnů), na naprosto přehledném úseku cca 400 metrů, z jedné strany zorané pole, z druhé posekaná louka. Celou dobu jsem ho sledovala a rozhodně nic nezahrabal... Jdem domu, tak jsem ho chtěla připnout na vodítko a nebylo na co...
Podotýkám, že obojek byl oranžový... Asi končím s látkovými polostahováky, ale přijdou mi nejlepší, protože ho ten obojek nijak nemuchlá krk, ale nemám nervy pořád lozit po obojku...

Děti budou mít odpoledne bojovku s finanční odměnou za nalezení obojku...

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 10:48
- Nahlásit

worick
jééé, tady musel někdo poslouchaaat
Můj Ježíšek také vysoko ocenil, že jsem celý rok sekal dobrotu.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 12:13
- Nahlásit

Strejda
pochlub se

worick
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 12:35
- Nahlásit

Strejda
Drakopes
Můj Ježíšek také vysoko ocenil, že jsem celý rok sekal dobrotu.
..pochlub se
- noooo?! Jsem taky pěkně zvědavá

Já jsem dostala všechno, co jsem si nakoupila tedy pytel hader (na množství prostě moc, ale v celkové ceně...cca3000Kč - nakoupeno u Pákistánců, tudíž třeba tričko za 75Kč...atd. )
Od našich jsme dostali akumulátorový plotostřih - tady mi někdo usiluje o život

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 13:09
- Nahlásit

worick
Drakopes
..pochlub se - noooo?!
Jsem taky pěkně zvědavá

To asi nepůjde.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 17:23
- Nahlásit

Teď jsem si to vymazal
Jdu se uklidnit

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 17:38
- Nahlásit

Tá ta
Jdu se uklidnit
Mne uklidňuje slivovice. Jak to děláš Ty?

worick
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 19:39
- Nahlásit

Strejda
To asi nepůjde. - tak teď jsi moji zvědavost vystupňoval na maximum..... Jááák nepůjde, cóóó nepůjde Proč by nešlo?? Dostal jsi tygrovaná tanga či co?!
Letenku??? Jé, máš vlastně ,,Singapurce" doma??

Přijedem od tchánů a vítá nás s klukama jejich pes (Argo) Tak jsme se sebrali (což bylo v plánu) a vzali ho prochajdou zpátky domů - my jsme pak s klukama pokračovali přes celou vesnici a zpět. Zastavili jsme se u Jitky s Darinkou na koledu a oni, že taky akorát přijeli od tchánů. Tak že holky půjdou pro změnu zase domů s náma a zpět...aby si taky udělaly prochajdu

worick
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 19:41
- Nahlásit

Tá ta
Teď jsem si to vymazal
Jdu se uklidnit
- koukám, že jsi na to šikovný jako já

Už jsi se uklidnil? Čekám na info, co bylo u vás pod stromkem

worick
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 19:42
- Nahlásit

MartinaBarney
Tak co stromek? Jak ho snášíš? A pod ním??

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 19:53
- Nahlásit

worick
Jé, máš vlastně ,,Singapurce" doma??
Singapurci jsou v Irsku. U nás budou na Silvestra a Nový rok. Musí to střídat.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2011 21:42 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit

Koukal jsem na pohádku o bambitce.Točili ji v době našeho pobytu na Bítově a Cornštejně.Dobro zvítězilo.
Dárek č.1 podobný kalendář jako Drakopes.

worick
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 08:31 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Večer jsem blaženě zachrápala u televize. Byla jsem konečně taková spokojená....Tom se s bráchou na Štědrý den sice nebavil, ale nepřizabil.....včera tcháni ani švagrová nenaléhali, aby jsme šli pod stromek k nim nahoru - takže klid Pak večer ta prochajda - sice bláto a zmrazky do toho, ale krásně ,,tichůčko" (jak se u nás říká, což je výraz pro to, že je bezvětří...jednou, za 10let ) Fakt příjemně. K večeři jsme nic neměli navařené, tak jsme si jen vzali ovoce a zajedli to vánočním cukrovím a s blaženou myšlenkou na kus masa jsem usnula u pohádky - co na ni koukal i Tá ta Jako jedna z mála nových pohádek, se mi líbila (alespoň to, co jsem teda viděla ) Jediné, co mi tam vadilo, byli ti dva ,,přiteplení" - podmalovaní, rádcové To pojetí bylo nechutné (ne, nejsem homofobní, spíš jim fandím, ale tohle byla nechutná parodie gaye...právě )
Načež jsem se po přesunu do ložnice, s marnou snahou ve spaní pokračovat, přesunula dál do pokoje a čuměla na Babel (to jsem taky kdysi neviděla do konce ) a usínala kolem půl páté....to budu dneska zase vypadat Dneska - prý naposled (vyhrožuje mamka ) se celá rodina sejdem u báby v domku, jako každoročně a ještě pod stromkem (větví ) budou i poslední obálky....s penězma pro ty, co se už babča nedožila jejich svadby (aby jim na ni dala) a pro všechny k Vánocům - co měla nastřádáno....

Kessie
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 09:38
- Nahlásit

Drakopes - podařilo se mi dát 6000. hlas! úplou radost z toho mám!

taky mě zajímá, co Strejda dostal od Ježíška... zní to tak tajemně...

taky jsem koukala na pohádku o bambitce... ale asi jsem staromódní - vyhrává u mě stará dobrá klasika, přestože znám pohádky už nazpaměť...

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 10:29
- Nahlásit

Kessie
podařilo se mi dát 6000. hlas! úplou radost z toho mám!
O 3 hlasy mi to nevyšlo a tak jsem o to stál.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 12:45
- Nahlásit

a já teď dala 6050 .. jste fakt šikovní, až ve čtyři přijde žebříček, tak ho sem hodím ...

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 14:22
- Nahlásit

Drakopes
.. jste fakt šikovní
A překlikali jsme fan klub Mášeny.

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 14:55
- Nahlásit

Podávám hlášení z uběhlých dnů, kdy jsem zde nebyla. V pátek proběhlo uzení pstruhů. Podařilo se, mňam.
Hlavní udič mě a bratrance přesvědčil o našem amaterismu a syrová žebra nám naložil do láku, dnes jsou v udírně. myslím, že už za chvilku budou...
Dárky - většinu jsem jich už někde viděla... oblečení, spousta kosmetiky (už nevím co s ní, tolik malovátek neužiju ani do smrti , nechcete někdo něco?), pár knížek o psech a výcviku, o sušení ovoce, nějaké hadříky, konvici na čaj se skleněným filtrem, pomalý hrnec. Nejpodivnějším dárkem byla plácačka na mouchy podobná badmintonové pálce s výpletem z kovových drátků Je na baterky. Zasažená moucha bude tudíž usmrcena el. proudem.

Noemi
Celé odpoledne mě do toho pronásledoval můj chlap, který jako obvykle pro mě neměl nic k Vánocům, takže jsme při honu na telecí navštívili přes dvě desítky zlatnictví a v obhlížení jsme pokračovali i po sehnání kýty (Mimochodem už dlouho jsem neviděla tolik zoufalých mužů za jedno odpoledne jako včera po těch zlatnictvích....). A co jsi tedy nakonec dostala / vybrala ?
worick
Je možné, že by mohlo moc pohybu škodit? Jako že: psu to jde, až když má pohyb....ale když ho má moc, tak jde a jde a jde a už je to pak řídké - špatně strávené ještě, třeba?? Nemyslím si že by mělo moc pohybu škodit. S pohybem těla se rozpohybují o střeva a peristaltika. Všimla jsem si také jisté spojitosti, ale ne tak dramatické jak ty píšeš.

Strejda
..pochlub se - noooo?!
Jsem taky pěkně zvědavá
To asi nepůjde.
A próč?

Kessie
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 16:36
- Nahlásit

Strejda - O 3 hlasy mi to nevyšlo a tak jsem o to stál. - promiň Strejdo, kdybych věděla, že o to tak stojíš, tak bych chviličku posečkala... - a alespoň naznač, co jsi dostal od Ježíška...

Ježíšek byl na mě taky letos moc hodný... to asi za tu dřinu z léta... plnil mi moje materialistická přání už od října... (naštěstí já jsem skromná a moc toho ke spokojenosti nepotřebuju) - kéž by mi Ježíšek mohl splnit i ta nematerialistická přání...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 16:37
- Nahlásit

dnes v 16:00
1 8337 hlasu Princ ID0143
2 8122 hlasu Jerry ID0108
3 7182 hlasu Hank ID0103
4 6482 hlasu Eduard ID0176
5 6108 hlasu Niels ID0198
6 6108 hlasu Alfred ID0197

7 5818 hlasu Zofka ID0087
8 5767 hlasu Bella ID0204
9 5721 hlasu Monty ID0101
10 5340 hlasu Jirka ID0074

Strejda
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 17:01
- Nahlásit

Kessie
promiň Strejdo, kdybych věděla, že o to tak stojíš, tak bych chviličku posečkala..
Naklikal jsem si 5 997 a musel jsem hodinu čekat. Ale mám políčeno na 7 000.

Noemi
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 18:00
- Nahlásit

A co jsi tedy nakonec dostala / vybrala ?
Nakonec nic - byl jeden obrovský favorit, ale byl lemovaný kameny a dva měly dost odlišný odlesk, což už pro mě bylo za věc, která má na cenovce tolik nul nepřijatelné. No loňský dárek k Vánocům jsem dostala v květnu, předloňský v červnu.. ale předvánoční obíhačka obchodů musí být...

Je možné, že by mohlo moc pohybu škodit? Jako že: psu to jde, až když má pohyb....ale když ho má moc, tak jde a jde a jde a už je to pak řídké - špatně strávené ještě, třeba??
Médiho zažívání funguje úplně stejně - pokud není tekuté to první kolo, tak to neřeším...

Dnes odpoledne proběhlo další hledání obojku... Neúspěšně. Takže první i druhý obojek považuji ofociálně za ztracený a právě jsem objednala nový.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2011 18:12
- Nahlásit

V Jimlíně mají kříženku bernského psa. Fotka zde: http://utulekjimlin.rajce.idnes.cz/26.12.2011/#26. 12.2011_009.jpg plus 3 fotky za ní.

Vůbec mají v Jimlíně pěkné psíky.

worick
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 00:50
- Nahlásit

Kessie
kéž by mi Ježíšek mohl splnit i ta nematerialistická přání... - co víš, třeba může a ty jsou....??? Čistě Tvoje, nebo ,,světový mír" třeba?

worick
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 00:55
- Nahlásit

Noemi
byl jeden obrovský favorit, ale byl lemovaný kameny a dva měly dost odlišný odlesk, což už pro mě bylo za věc, která má na cenovce tolik nul nepřijatelné - týýýjóóó Ty to bereš ale smrtelně vážně....to ,,sběratelství šperků" - když už jsi na to úpný odborník Mám taky pár těch s ,,nulama" ale já už to zatrhnula, pro mne je to ,,házení perel sviním" Jedině, že bych to pojala opravdu jako investici

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Pro 2011 07:34
- Nahlásit

Byť normální pracovní den, ne tak pro České dráhy. Ranní vlak nejel. Jel až další za půl hodiny, bez navazujícího spojení, jak jinak.. Odpoledne to samé. Naštěstí mám čtvrtek, pátek dovolenou.

Strejda
Hlásím, že i žebra byla velmi vydařená.

Vlčáčková
V Jimlíně mají kříženku bernského psa. Tak ta se povedla. S čím by to tak mohlo být? Ta barva... Napadá mě jen tolling retrívr, ale těch se tady zas tak moc nepohybuje.

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání