Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 17:38
- Nahlásit

Všem hlasujícím
Takhle by to, přátelé, nešlo. Přeci nenecháme takové ošklivé psy, aby přeskočili Drakopesovy fešáky.
Hlasovací program nekontroluje IP adresu, ale jméno počítače. Kdo sedíte v kanceláři s více PC, tak můžete hlasovat současně.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 17:42
- Nahlásit

Strejda
dovolím si odporovat - v Kapse nebo ve škole je hafo počítačů a nejde z nich hlasovat než jako z jednoho

Tá ta
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 18:20
- Nahlásit

Strejda
Jo super,mě to funguje na více počítačích.

Pilně píšete.Ani nevím,na co bych měl reagovat dřív.
Ale protože jsem už línej,budu si jenom číst.

Strejda
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 18:30
- Nahlásit

Drakopes
dovolím si odporovat
Hlasuju ze 4 PC.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 19:42
- Nahlásit

Evey
My měli baňkování jako součást kurzu sportovních masáží. Výzdoba je z toho slušná a pokud trpíš na modřiny, tak je to i na dlouho

Já konečně dobalila a mám trochu obavy, aby se to všechno do auta zítra vešlo.

Mějte se tu moc hezky, dám zprávu z hor

Kessie
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 22:07
- Nahlásit

Strejda,Drakopes - nám to z domu taky jde... hlasujeme ve stejnou dobu z jedné IP adresy, ale z jiného notebooku supeeer, to mě nenapadlo...

Kessie
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2011 22:08
- Nahlásit

LuckaM - už se těším na nějaké hezké obrázky!!! Hezkou lyžovačku přeju...

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 10:52
- Nahlásit

Jak můžu na těch stránkách v soutěži Pes Prahy 10 zjistit pořadí psů? A už jste si koupili Psí kusy s berňákem na titulní stránce? Já se na to chystám dneska. A přišel mi stolní kalendář z klubu salašníků, takže mini Vánoce jsem měla už dneska. Akorát se mi tam moc nelíbí složení obrázků na měsíc březen, kde jsou 4 fotky, ale hlavní dominantou tam není pes, ale dítě. Prostě jsou to fotky takové, které si spíš nechám zavřené v rodinném albu, ale rozhodně je nebudu cpát do kalendáře, který rozesílám členům klubu. A to ještě na těch 3 fotkách je jedno a to samé mimino. Ale jo, mám z kalendáře velkou radost a to je hlavní. A měsíc březen mi ji nezkazí

Včera jsem byla po týdnu (ano, stydím se) s Barneym venku. Konečně! Po týdnu z toho důvodu, že jsem neměla absolutně čas kvůli škole. To je tak, když se člověk dostane ze soukromé na státní VŠ Ale teda jít s Barneym po týdnu ven, to je fakt něco. A naše přivolání...radši ani nemluvit. Já se tak snažím a ta potvora si běhá okolo a očichává si cosi v trávě. Pak jakože běží ke mě, ale ne, že se zastaví, ale proběhne dál...Včera se nám to naše přivolání povedlo z 10 pokusů akorát 1. Řekla jsem si, že ted už bude zase víc času, tak že začnu s Barneym aspon něco dělat na těch procházkách, at se tam jen tak nefláká(me). A jak jste na tom vy s přivoláním? At nemám tak blbej pocit, že jsme na tom jen my tak špatně

Drakopes
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 13:52
- Nahlásit

Jak můžu na těch stránkách v soutěži Pes Prahy 10 zjistit pořadí psů?
nejlépe tak, že si proslistuješ všech 204 psů a vypíšeš si data a pak seřadíš JInak mně chodí 2x denně pořadí prvních třiceti (vás zatěžuju jen první desítkou), ale to je dělané nějak mimo.

A jak jste na tom vy s přivoláním?
První pohled je kontrolní, jaký je důvod přivolávání (co kdyby se třeba něco rozdávalo). Pak následuje fáze přemýšlení, jestli má panička s sebou mlsky a jaké, jestli se to vyplatí. A pak vyhodnotí celkovou situaci (třeba složení obecenstva a úroveň předvádění) ... prostě někdy příjdou a někdy nepříjdou. Nejvíc mě vytáčí stepování na rohu, kdy chci přejít do parku (nebo naopak) a oni zaražené čumáky a dělají, že nevidí, neslyší ... neřeším to, nehulákám na ně, počkám.
I když včera zpoza rohu vyšla paní s Princem (ano, s tím Princem) a oni se mu řítili naproti a paní začínala lehce hysterčit a já na ně zavolala a oni bez řečí se obrátili a šli zpátky. Přihížející davy (jedna paní) šílely, jak jsou vzorně vychovaní)

Drakopes
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 16:06
- Nahlásit

dneska:
1 5101 hlasu Eduard ID0176
2 4947 hlasu Princ ID0143
3 3743 hlasu Jerry ID0108
4 3601 hlasu Hank ID0103
5 3600 hlasu Masenka ID0196
6 3332 hlasu Niels ID0198
7 3329 hlasu Alfred ID0197

8 2983 hlasu Zofka ID0087
9 2927 hlasu Jirka ID0074
10 2841 hlasu Monty ID0101

Tá ta
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2011 18:22
- Nahlásit

LuckaM
Hezkou dovču.
MartinaBarney
Jo kalendář nám přišel,ale neviděl jsem ho.Michal si ho zabral.
Musím počkat do března.Pak se podívám.

Evey
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 07:29
- Nahlásit

Včera mi také přišel kalendář z klubu, ten jsem ale ještě neprolistovala. Jen jsem nakoukla do zpravodaje.
V říjnu umřel Alfons Cavriani od Podlahových, měl 12 let a 7 měsíců, krásný věk.
Taky tam byl rozhovor s tím zahraničním rozhodčím co byl v květnu na klubovce, kupodivu se v něm nezmínil o vztyčeném prostředníčku a roztrhaném posudku.
Další klubovka bude v Rožnově tentokrát až 2.června 2012.

worick
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 07:49
- Nahlásit

Evey
Přemkův Alfons už umřel...
Já jinak vůbec nemám co napsat pořád jen trajdáme po nákupech... Včera měla mamka dědické řízení po babči v Hodoníně, takže jsme to pojaly nákupně a přijela jsem domů v 19h O tom, že jsme nic nekoupily - ani nemluvím Kluci nebyli už druhý den na prochajdě, naštěstí s nima byl alespoň Tom v zahradě a okolí. Dneska nevím, jak budu stíhat, ale zítra už dáme výlet. Snad nebude hnusně....

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 11:18 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit

Evey
Taky tam byl rozhovor s tím zahraničním rozhodčím co byl v květnu na klubovce, kupodivu se v něm nezmínil o vztyčeném prostředníčku a roztrhaném posudku.
Jo, ten rozhovor jsem taky četla. Zajímalo mě to hlavně z důvodu, že nás posuzoval. A u otázky, kdy se ho ptali: Jak byste všeobecně zhodnotil poslední klubovou výstavu KŠSP, odpovídá mimojiné: ,,Na výstavě byla řada špinavých psů s nevyčesanými zámotky v srsti, např. okolo uší a rovněž se zuby s množstvím plaku.´´ Tak by mě jen zajímalo, kterého psa už považuje za špinavého. Jinak je fakt, že zuby jsem Barneymu před výstavou nečistila
A pak u další otázky: Co si myslíte o exteriérové korektnosti BSP pro výstavní účely? Odpovídá mimojiné:,,Myslím, že byl můj dnešní nejlepší pes nadměrně exteriérově upraven.´´

Tuším, který pes to byl a ten se opravdu nedal přehlédnout. Podle něho ostatní vypadali fakt jak špinaví. URL

A co ten prostředníček a roztrhaný posudek?!?!

Evey
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 15:26
- Nahlásit

MartinaBarney
,,Myslím, že byl můj dnešní nejlepší pes nadměrně exteriérově upraven.´´
Jo vidíš, na to jsem zapomněla, ale velmi mě to potěšilo. Jsem ráda, že to pronesl. Snad pomine ta móda, vyfoukaných, tupírovaných a lakovaných berňáků.
A co ten prostředníček a roztrhaný posudek?!?! Tuhle kauzu neznáš?

Evey
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 15:27
- Nahlásit

Nevím jak u vás, ale tady fouká a sněží jak o život.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 15:40
- Nahlásit

prší a fouká ...
jen kluci vyrazili z domu, hulákali na mě půl ulice, co jsem to zařídila za počasí. Žádný velký zájem o pobíhání.

worick
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2011 17:35 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
ale kdež sněžení fučí jak kráva a prší Smarjá, třetí den nebyli kluci na prochajdě jen se modlím, aby se zítra dalo
A mám story: Včera mi říkal Tom, že s klukama trochu popravoval ty ploty, respective zjišťoval škody, co napáchala háravá Dáša a švagrův Argo a dal mi za úkol dneska až odjede, ploty opravit (on to dělat nebude, píchnul by se do prstíku ) Ráno s klukama uděláme obchůzku a Berry v zadu čichá u plotu, rve tam hlavu dál a dál aby dočenichal co nejdál a už tam byl až po ramena. Říkám doma Tomovi, že jsem myslela, že to opravil alespoň provizorně...a prdlajz. Posnídáme, Tom se nahoře myje, já jdu po chodbě, hodím okem k bráně a vidím: zvenku za branou jde berňák Že by Gogo?? Vrazí hlavu mezi šprlata do brány a čumí sem...bohajeho...vždyť to vypadá jako Berry!?? A už vidím Worička, jak tam od baráku letí (a oddechnu si ) a čekám, jestli za ním poletí i Berry a nic, Berry nejde. Doufala jsem, že to je nějaký ještě jiný berňák, Goga jsem zamítnula, toho bych poznala podle chůze. Letím to nahoru říct Tomovi, koukám z boku, z okna koupelny a vidím, podél plotu nahoru šmatlá Woriček a pak se už pár metrů odshora zjeví za keřema Berry, jak si to šlape z vně plotu nahoru, podél zadního plotu a zpátky dolů po druhé straně do místa, kde udělal tu obr díru Argo (prošlo by tam prase odháknul a částečně rozpletl metr plotu ) Tam za ním doběhnul Woriček, samotnou akci jsme za keřema neviděli, ale šup....a Berry byl najednou doma a šmatlai spolu dolů k baráku Tom: ,,to je debil, velký je jak autobus a rve se pod tím plotem, já ho přerazím, co tím blbec jako zkoušel, nasrat Worku, nebo mu ukázat, ať taky klidně zdrhne, že to jde?!!!" Pak mi říká:,,no, už mu nic neříkej, teď už to smysl nemá, hlavně to sprav dřív, než se probudí a lapnou tě u toho" Worka mě tam taky-že lapnul, nevím jestli pochopil, že je průser, ale málem mi jazykem vylíznul v ksichtu díru, jak šíleně lízajdoval, abych se nezlobila a že on, je ten hodný, co nezdrh!
Takže: už nemůžu říkat, že naši kluci nezdrhají Nevím, co tím ten osel sledoval, když jen obešel plot a hned se vrátil. Doufám, že zjistil, že ho to samotného stejně neba

Drakopes
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2011 07:54
- Nahlásit

Takže: už nemůžu říkat, že naši kluci nezdrhají
naopak, teď to můžeš říkat s klidným svědomím. Berrýsek jen provedl kontrolu objektu zvenčí, žádné hurá za ženskýma do světa)

worick
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2011 08:00
- Nahlásit

Drakopes
žádné hurá za ženskýma do světa - to tuším taky můžu brzo očekávat.....nevím, která potvora ještě hárá, ale druhou noc vyje jak šakal. Tipla bych, že mohla začít kavkazačka Molina

Noemi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2011 17:00
- Nahlásit

Tak jsme se vrátili z venku po víc jak dvouhodinové pátračce po ztraceném obojku - bohužel neúspěšně...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2011 17:50
- Nahlásit

Noemi

lepší ztracený než přetržený. takhle tě může utěšovat, že ještě někomu poslouží

Noemi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2011 19:36 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit

Obávám se, že neposlouží.. Mladý pán byl ve středu na prochajdě, a když se s dědou vraceli, tak se v brance otočil a dal si druhé kolo. Podotýkám, že byl v čudu zhruba od deseti od rána do čtyř do odpoledne. Většinu času strávil cca 300 metrů od baráku,u plotu u našich známých, co mají pejsu Boba. Paní "Bobová" to celý den měla jako reality show :-D.
Běží Medvěd, cca 30 metrů za ním rozběsněný Děda. Pak to děda vzdá a jde domů, Médi se okamžite vrací zpět na vyčkávací stanoviště u branky k Bobovým s dobrým výhledem na cestu k našemu domu. Situace se nekolikrát během dne opakuje (z toho 2 x jede děda autem s otevřenými dveřmi, aby MEdvěda nalákal a jednou alternuje běsnícího naháněče táta :-D ). Kolem druhé odpoledne to paní Bobová psychicky nevydržela a pustila Medvěda do zahrady, kde s Bobem vyčkal do pozdního odpoledne, kdy přijela domů Máma a vyzvedla si ho tam.
Bohužel ten obojek ztratil zřejmě někde v okolním křoví, když zdrhal dědovi a i přes moje velmi osobní nasazení jsem ho nevypátrala, ale poškrábaná jsem všude (a to se mi ještě nezhojili škrábance z minulého týdne ze strojení venkovního vánočního stromu). Problém je v tom, že obojek byl velmi frajerský a v "maskáčovém" provedení... Rogz už tenhle dezén nedělá, ale snad se mi ho podaří někde sehnat :-/.
Mimochodem v mezičase se stačil někde vyválet a včera "voněl" jako banány (ale ne pímo banány-vnitřek, ale jako když šaháte na tu černou ulepenou špičku). Dnes jsem pana frajera půl dopoledne drbala (jen povrchově, protože jsem ho vzhledem k počasí koupat nechtěla), po smíchání toho smradu je cítit spíš po sepičincích, tak nevím, co kde kutil...

Noemi
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2011 19:43 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit

Jo a momentálně nejsme největší černé ovce ve vsi. Naproti přes řeku mají neustále kolem dvou kusů černých labradorů. Asi s něčím křížení, protože jsou vyšší a o něco hubenější. Tímhle směrem na prochajdy nechodím, protože psi jsou (a i ti předchozí vždy byli) poměrně agresivní a mají tam strašně nízký plot.
No a jedna z těch oblud byla v týdnu na prochajdě s páníkem a někoho pokousala, ne moc, ale na ostudu to stačilo...

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 13:39
- Nahlásit

Evey
Tuhle kauzu neznáš? Nene, neznám. To se odehrálo na klubovce?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 16:33
- Nahlásit

dneska v 16:00:
1 5877 hlasu Princ ID0143
2 5645 hlasu Eduard ID0176
3 4918 hlasu Jerry ID0108
4 4618 hlasu Hank ID0103
5 3917 hlasu Masenka ID0196
6 3703 hlasu Niels ID0198
7 3703 hlasu Alfred ID0197

8 3569 hlasu Monty ID0101
9 3546 hlasu Bella ID0204
10 3526 hlasu Zofka ID0087

worick
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2011 23:12 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
Že já raděj nedržím hubu...vždycky
Včera....byl v TV střih, jak byl za Havlem Dalajláma a Tom: ,,no nazdar, ten Vašek má určo zase toho raka vypadá, že bude brzo po něm A já:,, spíš vypadá, že má dny sečteny, začal rapidně scházet jako naše bába - prostě stářím, jenom aby neumřel ještě do Vánoc?!.....
Zapal mu tam Alenko svíčku - i za nás

Ke všemu jsem tu měla sepsaný elaborát a smazala jsem si to Už to znovu nespisuju - nejdřív ráno

Kessie
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2011 06:57 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

worick - no, jak tady byl Dalajláma, taky jsem si říkala, že vypadá Havel fakt hrozně sešle, dalo se to čekat... a bohužel jak má někdo napadený plíce, tak je to jistá smrt - i když pomalá... to vím, zemřel mi na nemoc plic dědeček... taky takhle postupně scházel (ale je to už několik let zpět)... teď je pan Havel za "duhovým mostem" a už ho nic nebolí... je to blbý, takto před Vánocemi, to je pravda... taky půjdem dneska zapálit svíčku někam v Brně... musím zjistit kam...

Kessie
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2011 06:59
- Nahlásit

nevím, jak je to jinde... ale u nás ještě vůbec lesto nesněžilo... nechci přivolávat PANÍ ZIMU za každou cenu, ale alespoň pocukrovat by mohlo na ty Vánoce...

Evey
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2011 07:59
- Nahlásit

MartinaBarney
Tuhle kauzu neznáš? Nene, neznám. To se odehrálo na klubovce? Ano, na klubovce v květnu. Tento rozhodčí posuzoval i veterány. Jednomu majiteli se nezdál jeho kritický posudek na jeho psí babičku. Tak před ním ten posudek roztrhal a pak mu ukázal, že "je jednička". Nebyla jsem u toho, znám to jen z vyprávění.

Kessie
nechci přivolávat PANÍ ZIMU za každou cenu Já jsem paní zimu nevolala vůbec, dostavila se bez pozvání. V pátek jsem jela domů vlakem trasu cca 20 km 3 hodiny! Spadl před nás strom. Bylo to "naštěstí" v dobře přístupném místě, dalo se tam sejít cca 5 metrů na silnici a dojít do přestupní stanice (tak 20 minut). Pokud by nás ovšem pustili z vlaku!

<< 1 ... 414 . 415 . 416 . 417 . 418 . 419 . 420 . 421 . 422 . 423 . 424 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání