| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 20:19
- Nahlásit
worick
A to si můžeš říct i jaké množství chceš? Když to přeženu: ať Ti nachystají třeba 50kg??
To jsem nezkoušel. Mám na to plážový chladicí box. Vejde se do toho 15 až 20 kg.
Ale kdybys měla cestu, tak to zařídím. Musel bych to vědět včas, abych nebyl na cestách.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 21:03 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
LuckaM
a myslím, že jsem se tu o něm už zmiňovala....foto nové rodinky zatím nemám, ale snad postačí toto - já to věděla, věděla, vědělaaaa.......Tušila jsem, že o tohohle fešáka jde Paráda Jestli je tak bezva jak vypadá hezky a sympaticky!!!?? Snad jo, jinak by jsi si ho nevybrala Moc vám to všem přeju a ať to klape! A Bárnýsek má rázem nevlastní ségru Takže tyhle Vánoce budete mít nakonec veselé, i když se to v létě tak nejevilo
Ještě dotaz: bydlí někde poblíž?....ne snad na druhé půlce republiky .....to asi ne, to by byl od nás
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2011 21:16 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Jé, Ty jsi zlato...ale nebude to asi tak brzo, neboj. Zrovna dnes mi Tom oznámil, že můj brácha ede zase na víkend do Prahy ke slečně (já vím jen o tom, že tam jede někdy po svátcích) hned mne napadlo, že by to mohl vzít kolem vašeho....bohužel on většinou jede vlakem či busem a nejinak tomu je dnes Nevím jak v ty svátky, ale toje zase blbá doba, to řešit nebudem. Nebudeš tomu věřit, ale dneska jsme s Tomem byli ve Zlíně (měl tam nějaké pochůzky a já po obchodech) a vykládala jsem mu zrovna, jak se Evey má, že má tu možnost s jatkama a dumali jsme, kde by se to dalo nějak domluvit (ta ekofarma nevím, prodávají bio maso - draze. Nevím, či by měli nějaké zbytky pro psy ) a vymýšleli, že by jsme to mohli uvařit velkovýrobně v kotli (jako když se tu dělá zabíjačka), naplnit tlačenkové sáčky a pak už to jen tahat z mražáku - cca na tři dny jeden. jako, že bych s tím nemusela vařením smradit barák co tři dny Mražák máme tuším 170l - většina pro psy
P.S. čéče - vždyť Evey to má k Tobě ani ne 100km!
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 07:17
- Nahlásit
worick
čéče - vždyť Evey to má k Tobě ani ne 100km!
Asi tak 60.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 07:59
- Nahlásit
Strejda
Asi tak 60 - vidíš to?! Ty jóó, to bych si pro to dojela, to si piš Teď jsi si naběhnul
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 08:08
- Nahlásit
plánujem na léto stavební úpravy, aby se nám vešel do bytu velký mrazák ... pro psí maso
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 09:47
- Nahlásit
worick
Ty jóó, to bych si pro to dojela, to si piš Teď jsi si naběhnul
Napsal jsem Ti mail.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 10:51
- Nahlásit
Drakopes
plánujem na léto stavební úpravy, aby se nám vešel do bytu velký mrazák ... pro psí maso - vy jste to teda vzali od podlahy Ale to už tam toho budete řešit víc ne? Ne snad jen ten ,,mražák"?!
Strejda
Napsal jsem Ti mail. - no, naše rodina je na to, že jim se svýma psiskama celkem komplikuju život už zvyklá, ale otravovat s tím ještě tu tvoji....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 11:54
- Nahlásit
worick
ale otravovat s tím ještě tu tvoji....
Asi by je to neotravovalo. V ledu se domluvíme.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 14:40
- Nahlásit
Ale to už tam toho budete řešit víc ne?
no, ono jsme to plánovali už tohle léto, tak možná to příští - jen posunout vchod do šatny ... no, možná
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 16:56
- Nahlásit
máte u vás jasno? vidíte na vycházející měsíc? je ukouslý zatměním?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 17:12
- Nahlásit
Drakopes
vidíte na vycházející měsíc?
Vidíme prd. Zataženo, sněží.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2011 22:44
- Nahlásit
Drakopes
máte u vás jasno? vidíte na vycházející měsíc? je ukouslý zatměním?
Strejda
Jé, u vás sněží?! U nás v noci pršelo, pak se postupně vyjasňovalo a odpoledne už bylo jasno. Napršely dva milimetry Byla jsem s klukama dnes na výletě sama. Darča ještě nemůže, Tom je nachlazený z těch nákupů (nebo tam spíš něco chytnul) - tak nás jenom zavezl nedaleko a my se vrátili přes horu domů. Jenom asi 13km. Snad mi to taky nenasadil, jelikož jsem byla nějaká zchvácená, nohy mne ke konci bolely, jako bych ušla nejmíň dvacet Bylo poměrně teplo, ale v horách bláto, tak jsem přišla jako prase. Na milé zatmění jsem si vzpoměla až v 18.30 Kruciš
Volala jsem i mamce, jako to vypadá s Mandy, jestli s náma půjdou na výlet (vybrala bych kratší trasu) ale prý ještě kolem krouží nápadníci, tak že nic A co zase mamka vyvrbila Ta osoba má zatím víc štěstí, jak rozumu Předevčírem byl ten vichr. Pustila Alfa na potok, po chvíli ho vyzvednula a zavřela branku. Ta je stará rezavá a občas tam nevyjede jazýček na zámku, kterým to jen zaskočí - nezamyká se. Nezkontrolovala to. Pak přijeli známí na návštěvu, seděli u ní do tmy, tak už ani nešla večer poklízet a zkontrolovat Mandy (když nejsou slípky zavřené, zavře je strýc od vedle, když jde kolem, králíci vydrží ) Před půlnocí se chystá do postele, má výhled z ložnice na ulici a naproti k babči, tak to před spaním ještě omrkne z okna. A co nevidí: Alfík se plazí (plazí, protože ty zadní nožky doslova táhne za sebou ) nahoru zahrádkou - k babčiným vratům Protože je bílý, tak je vidět i potmě, kór při měsíčku. Málem ji klepla pepka. Zapoměla, že se v noci bojí a letěla k babčinu pro něj. Jak byl vichr, odskočila ta zadní branka, musel projít kolem dvou zahrad, pak uličkou od potoka k hlavní silnici, přeplazit se přes a zahrádkou k babky vratům celkem asi cca 200m. A než tam mamka doběhla, už byl vedle, na prostranství před hospodou - bývalo tam nepoužívané humno, který se procházelo dozadu, za humno babčino. Myslel, že se tudy prošmatlá na dvorek za Mandy Kdyby se nekoukla z okna zrovna v ten okamžik, kdy se táhnul nahoru tou zahrádkou, ráno by ho našla buďto rozmáznutého na silnici, nebo někde zadrhnutého pod plotem, jak by se chtěl přes ta humna dostat k babči Říkala, že byla tak v šoku, že si pak četla do dvou do rána....No a aby toho nebylo málo: jak tím pádem ráno zaspala (není co, nikam nespěchá ) tak ji v 8hodin vzbudila ,,babča" - svým klasickým vykřikováním: ,,Katušo, Katušo, babko, matko...." (ona jak byla mimo, volala všechno možné - mamce říkala i matko i babko ) tak mamka vyletěla z postele, protože se lekla, že babča něco chce......a uvědomila si, že je ale mrtvá Nacož se vyděsila ještě víc, protože by to mohlo být zlé znamení, že se něco děje Naházela na sebe hadry a letěla zkontrolovat Alfa, Mandy a Mikina - všichni OK. A říkala: vy ani Libča jste nevolali, tak jsem předpokládala, že jste všichni v pořádku. Tom se řehtal, že kdyby jsme byli mrtví, tak těžko budem volat
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 05:42
- Nahlásit
worick
Jé, u vás sněží?!
Vypadá to, že sněžilo jen na to zatmění.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 06:28
- Nahlásit
Strejda
Šmarjá, co tady blbneš v neděli tak brzo ráno....když nejdeš do práce?!
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 07:23
- Nahlásit
worick
Šmarjá, co tady blbneš v neděli tak brzo ráno....když nejdeš do práce?!
To je stařecká nespavost. To časem pochopíš.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 07:50
- Nahlásit
Strejda
Objednáváš dárky?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 08:02
- Nahlásit
worick
Objednáváš dárky?
Něco podobného. Dárky už mám skoro všechny.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 08:07
- Nahlásit
Ahoj.
Dala jsem si do vyhledávače něco o zatmění Měsíce, hledám si fotky a najednou s překvapením koukám, že mi tam vyjela Vaše zdejší diskuse.
Tady včera něco vidět bylo. Mezi mrakama. Pár fotek ZDE.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 09:23
- Nahlásit
Hezkou neděli všem přeju... my jsme včera byli taky na prochajdě, vyšplhali jsme na nejvyšší kopec v okolí a udělali jsme moc dobře... ač nad námi se táhl velký mrak, tak okolí osvětlovalo sluníčko, takže jsme měli nádherný výhled jak na sluncem ozářené Brno (máme ho tu jako na dlani), tak jsme viděli všechno východním směrem, tudíž jsem dalekohledem dohlédla až ke svojí rodné domovině... viděla jsem Hostýnek! no nádhera... byla jsem nadšená! Zatmění jsme se chystali taky sledovat, ale jak nad námi bylo zataženo, neviděli jsme taky nic...
Tá ta, Michall, MartinaBareney, Worick
tak 4.2. nám začíná jarní "dovolená", tak pokud nepřijde něco neočekávaného do té doby, ráda bych se s vámi sešla v Brně na té výstavě... jak se to bude blížit, dodejte nějaké detaily, ju?
Worick
Radi, Ty jsi sem loni před Vánocemi dávala odkaz na nějakou firmu, u které si necháváš dělat kalendář na další rok... a já to jaksi nemůžu najít... nepamatuješ si ještě tu firmu? Nehodila bys mi sem odkaz na jejich stránky? Nechci to jako Vánoční dárek, ale ráda bych nechala udělat velký nástěnný kalendář s Kesskou a Štefíkem... děkuji mockrát!
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 13:48
- Nahlásit
Kessie
Za nás jasně.Budeme se těšit.
Kalendář dělá např.Happy foto,foto star apod.
Akorát jsme se teď vrátili ze cvičáku.Cvičitelka nám pořád říká,ať jdeme s Baru na zkoušky.Že je šikovná.No ale nevím proč?Je to k něčemu dobrý?
Dnes u nás bylo a ještě je sluníčko.No nádhera.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 14:35
- Nahlásit
Kessie
Už jsem tu
Já si nechávala dělat stolní 14denní http://info.24print.eu/cze/category/kalendare/ a bylo to až po svátcích v akci 199Kč/kus. Mám na rok 2012 už připravený do tisku, ale čekám, až jestli zase bude sleva Vybrala jsem tuhle firmu, protože za a) měli tu slevu a za b) byla jsem schopná pochopit vkládání fotek a bez nějakého nahrávání programu (což bych právě nepochopila )
Tá ta
No ale nevím proč?Je to k něčemu dobrý? - no můžeš se dmout pýchou.....že jo Strejdo?! a pak taky, kdyby jste Baru uchovňovali, tak tituly z výstav a zkoušky zvyšují cenu štěňat. Bohužel v dnešní době, kdy je už přeberňákováno, bych se já osobně na to z vysoka.... (myslím na chov)
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 16:10
- Nahlásit
Tá ta
Je to k něčemu dobrý?
worick
- no můžeš se dmout pýchou.....
Jasně. O nic jiného nejde.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 16:19
- Nahlásit
u nás dnes v 16:00
1 3688 hlasu Princ ID0143
2 3513 hlasu Eduard ID0176
3 2855 hlasu Masenka ID0196
4 2741 hlasu Niels ID0198
5 2740 hlasu Alfred ID0197
6 2661 hlasu Jerry ID0108
7 2360 hlasu Hank ID0103
8 2006 hlasu Bella ID0204
9 1988 hlasu Jirka ID0074
10 1965 hlasu Zofka ID0087
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 16:33
- Nahlásit
Drakopes
Tak si myslím, vzhledem k tomu výraznému rozdílu hlasů, že by ti první dva, měli jít ,,do kytek" - alespoň podle toho, co Ti komise avízovala
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 16:50
- Nahlásit
worick
všichni lidé i psi, jsou si rovni .. někteří jsou si rovnější ...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 17:06
- Nahlásit
Drakopes
všichni lidé i psi, jsou si rovni ..
Mělo by se to udělat jak při klasifikaci ve škole. Nejhorší a nejlepší výsledky se do průměru nezapočítají. Tady by vypadli ze soutěže. Protože, přiznejme si to, my je tam nechceme.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 17:09
- Nahlásit
Strejda
Kdyby to byl aspoň normální pes, ale on je fakt konfliktní rváč ..
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 17:20
- Nahlásit
Drakopes - Kdyby to byl aspoň normální pes, ale on je fakt konfliktní rváč - no je to Princ, co byste chtěli... ale je fakt, že moji příbuzní měli taky šarpeje (píšu jak slyším, i když špatně) a to byl neuvěřitelně nepřátelskej pes, já jsem se ho hrozně bála... ale vždycky, když dávám hlas klukům (snažím se poctivě téměř každou hodinu), prohlížím si na jejich stránce ještě Marmyho... už jsem si o tom plemeni dokonce zjišťovala nějaký informace a nejvíc se mi líbí v bílo-černé kombinaci
worick - ano, to je onoooo, děkuji moc za informaci!
Tá ta - gratulujemeee, buďte na Barušku pyšní a posílám podrbání!
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2011 17:36
- Nahlásit
Drakopes
Kdyby to byl aspoň normální pes
Mášena má také nepravděpodobné hodinové přírůstky.
|