Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Drakopes
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 16:07
- Nahlásit

stav tady v 16:00
1 2273 hlasu Princ ID0143
2 2212 hlasu Masenka ID0196
3 2157 hlasu Niels ID0198
4 2155 hlasu Alfred ID0197

5 2000 hlasu Eduard ID0176
6 1382 hlasu Hank ID0103
7 1349 hlasu Punky ID0117
8 1303 hlasu Bella ID0204
9 1218 hlasu Angie ID0184
10 1203 hlasu Jerry ID0108

Drakopes
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 16:10
- Nahlásit

a pro TáTu odkaz: URL

Drakopes
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 16:13
- Nahlásit

Evey

bavila jsem se s kámošem, co je přes počítače, a ten říkal, že jinak než přes automat takové skoky v podstatě možné nejsou. Předpokládám, že takový dopis šel především Mášence.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 16:34
- Nahlásit

Drakopes
Díky.Neboj nezapomínám na kluky.Dokonce si pamatuji i stranu 410.
Vždycky když dávám klukům hlas,dám i Speedymu.Ten má tak prosebný oči...
Možná by to chtělo,aby jste ještě dali hlas zároveň taky někomu jinému.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2011 16:41 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Tá ta
já dávám hlasy celé naší kopečkové partě: Orexovi, oběma Májam, Frantovi, Marmymu, Bele ...

a něco pro pobavení, ale ne pro Worika

http://www.youtube.com/watch?v=5SxmqTQfnlc

)

Noemi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 07:36
- Nahlásit

a něco pro pobavení, ale ne pro Worika
Proč ne? Trpělivě jsem čekala do konce a pořád číhala na nějakou pointu (jako, že ho ta kočka kousne nebo tak něco...) a ono nic

Máte někdo doma hru MONOPOLY? Případně nějakou její variantu (City, Banking, etc.)?
Brácha si napsal Ježuchovi o 8 (ano čtete správně) LEGO stavebnic (s průměrnou cenou kolem 2 000 Kč/ks - asi myslí, že Ježíšek krade ), určitě 3 kousky dostane, ale chtěla bych mu koupit i něco jiného (kupuji dárky za celou rodinu - všechny zkásnu a podle toho nakoupím). Hraje s námi Scrable, Soudruhu nezlob se (výborná hra - netuším, jestli se to dá ještě někde koupit...), má rád karetní hry...
Tak přemýšlím místo o dalším LEGO o těch Monopolech, ale nikdy jsem to nehrála a nevím, jestli by ho to v devíti letech bavilo, chápal by pravidla apod. ... Nebo nějaký jiný tip na deskovou hru?

worick
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 08:17
- Nahlásit

Noemi
a něco pro pobavení, ale ne pro Worika - že jo Já do konce strachy skoro nedýchala že kočičáka chňapne za hlavu a stáhne ho bůhví kam... Ale delfín je opravdu úžasný Vypadal, že se mu líbilo to kočičákovo mazlení....asi pochopil, že tohle byl projev náklonnosti. Skvělé

Monopoly....Nebo nějaký jiný tip na deskovou hru? - my nikdy nic takového neměli - zprvu to nebylo a pak nás už na to bylo doma málo Ale Drakopesová by mohla tyhle hry znát snad všechny...ne Áji??

Kessie
Hrůza Do večera jsme chodili po nákupech, přijeli jsme domů v půl desáté a nic! Nekoupili jsme nic Se.. na to!

A ještě jsem se nakrknula, co mi poslala sestřenka:
V malém zchátralém domku za kostelem, jak chodíme kolem, bydlel starý pán se psem a když už nemohl, vzala si ho k sobě dcera a psa snad chodila alespoň krmit?! Pak pán umřel a hned se začali dít věci: zmiznula kamenná zeď, dal se tam drátěný plot a ztratil se pes. Na katastru jsme zjistili, že domek se někomu prodal. Pak se ukázalo, že pes se pořád potuluje kolem domku, pod plotem se vrací vyhládlý a doufá, že mu někdo ,,domů" donese jídlo. Začala mu ho tam nosit kámoška - ta, které pes ze sousedství roztrhal fenečku jackrusselovou (má ale už novou) Pak si pejska začala brát domů (byl moc hodný a vděčný za každou péči) a nakonec si ho ke Keysince nechala. Párkrát jí ještě utekl a vrátil se ,,domů", ale už je to dobré. Teď začal kulhat na zadní nožku, jeli na vetrinu a tam zjistili, že má v sobě víc jak 50 nábojů ze vzduchovky!!! a jeden mu tlačil na kloub. Už jsou zapouzdřené, operovat se to nebude (asi vybrali jen ten jeden) Pro představu: pejsek vypadá jako dvakrát větší krysařík Jsem tak zhnusená a nasr...že bych z fleku někomu rozbila tlamu Museli to být nějací hajzlíci ze sousedství, co si tam na tom dvorku z něj udělali terč a nebo ,,hodní" sousedé, co ho chtěli vyhnat od baráku

Včera tu nejspíš byla celý den Dáša, několikeré pokusy vyhodit ji ven selhali - do pěti minut byla pod plotem zpátky V noci při večeři ji našel Tom s klukama v boudě On zuří. Mně vadí jen, že se kočky bojí vytáhnout paty z baráku a pravděpodobně i zadržují potřebu, jen aby nemusely Jestli tu nespala, tak minimálně od rozednění je tu zase Kluky už to ani neba, už normoš leží a čekají na mne u dveří, ona lítá kolem, nebo leží s nima Dneska budem půl dne splétat ploty

Evey
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 08:21
- Nahlásit

Noemi
Brácha si napsal Ježuchovi o 8 (ano čtete správně) LEGO stavebnic (s průměrnou cenou kolem 2 000 Kč/ks - asi myslí, že Ježíšek krade Můj synovec (taky má 9 let) napsal dopis úplně stejný, samé Lego. Mamka mi ten dopis ukazovala, pobavili jsme se nad ním. Nějaké řádky byly zdůrazněny, že tohle hlavně... u dalšícj bylo, že to zas až tak nutné není... Na konci dopisu byla čára a součet, už si nepamazuji jaká tam byla přesně částka, ale bylo to něco kolem 5 tis. Synovec sedl k Internetu a pozjištoval Ježíškovi i ceny.
Nebo nějaký jiný tip na deskovou hru? To nemám, ale Drakopes určitě poradí . Já předloni koupila stavebnici na sestavování el. obvodů, ale to ho moc nechytlo, bohužel.

Evey
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 08:24
- Nahlásit

worick
má v sobě víc jak 50 nábojů ze vzduchovky!!! a jeden mu tlačil na kloub. Už jsou zapouzdřené, operovat se to nebude (asi vybrali jen ten jeden) Pro představu: pejsek vypadá jako dvakrát větší krysařík Neskutečné.

Michall
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 10:06
- Nahlásit

Noemi
Já myslím, že pokuď si rád zahraje Scrable tak Monopoly zvládne. Vím, že asi tak dvanáctiletý kluci nemají nejmenší problém a baví je to.
Evey
Já si pamatuju, že když jsem psal dopisy tak jsem je začínal psem. Ten byl podtrhnut a pak byl výpis spousty dalších důležitejch věcí.
Jestli si mu koupila ty obvody v jeho sedmi letech tak se nedivím. Také to máme doma. Ale třeba ho chytne až se o tom dozví něco ve škole. Třeba je rozenej fyzikář ;)

Michall
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 10:08
- Nahlásit

worick
50 nábojů ze vzduchovky!!!
Než jsem došel k tomuhle tak to bylo smutný, ale tomuhle jsem nevěřil.

Michall
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 10:21 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit

Teď jsem narazil na jakési antigravitační autíčko na dálkové ovládání. Může jezdit po zdech i stropu díky své malé hmotnosti a výkonnému větráku který působí podtlak mezi autem a plochou. Mrkněte kdo hledáte nějakou hračku pod stromeček

Tá ta
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 12:11
- Nahlásit

Na 4.2.12 jsme přihlášeni na výstavu do Brna.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 12:24
- Nahlásit

Tá ta
Na 4.2.12 jsme přihlášeni na výstavu do Brna.
Píšu si do kalendáře. Přijedeme se podívat. Možná i s Barnabášem, jestli bude hodnej

Noemi
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 13:01
- Nahlásit

Ráda bych taky zůstala jen u procházek a pohodičky, ale Medvěd se prostě nevzdává.... :-D

O víkendu jsem ho měla málem na svědomí, v neděli byl prakticky celé dopoledne zalezlý nahoře v obýváku (dopoledne se netopí a venku bylo teplo, takže no problem...), než měl Táta přijet z práce, tak jsem ho šla vykopat ven, aby nenadával. No a jak Medvěd sbíhal ze schodů, tak jsem mu otevřela dveře do verandy, aby mi nezdrhnul dolů k Babi a jak byl rozběhnutý a asi nečekal, že ty dveře otevřu, tak to plnou rychlostí napral hlavou do hrany dveří. Já jsem byla úplně mrtvá, ale nevypadal ani trochu otřešeně, zuby ok, nikde žádné viditelné zranění, ještě byl strašně nadšený, že ho panička tak důkladně prohlíží... Celé odpoledne jsem ho chodila pozorovat, jestli je na živu, nekrvácí do mozku nebo tak něco...

Jo a pan mazel byl v úterý s Dědou vyzvednout ve vsi Babi, která pekla s ostatníma babama cukroví na mikulášskou besídku, chtěli se stavit v hospodě, ale měli zavřeno, nicméně paní hospodská tam byla adědu vzala dovnitř. Na oplátku ji Médin označkoval nohu hned u vchodu do hospody.... Nevím, jestli chtěl označkovat nohu stolu nebo tak něco, ale každopádně zase odtuda na celou vesnici...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 15:08 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

pro Worick to nebylo proto, aby nám neposílal fotky, že má pro radost kočkám v jezírku delfína :-P)

Co se týče her, kdybyste to měli blíž, tak řeknu stavte se na odpoledne, zahrajeme něco ... Je toho spousta: carcassonne, osadníci, ubongo!, .. podívejte se na
http://svet-deskovych-her.cz
mají obrovský výběr a rozumné ceny a klidně se mě ptejte, co vás zaujme (mě Monopoly ani Aktivity teda nebaví)

Drakopes
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:05
- Nahlásit

Hlásání z Prahy 10:
1 2609 hlasu Princ ID0143
2 2398 hlasu Masenka ID0196
3 2361 hlasu Eduard ID0176
4 2315 hlasu Niels ID0198
5 2314 hlasu Alfred ID0197
6 1639 hlasu Hank ID0103
7 1505 hlasu Jerry ID0108
8 1446 hlasu Bella ID0204
9 1427 hlasu Jirka ID0074
10 1392 hlasu Punky ID0117

Drakopes
Člen
# Zasláno: 8 Pro 2011 16:39
- Nahlásit

URL

Kam ten svět spěje??

Drakopes
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 06:35
- Nahlásit

já sem už nebudu psát .... vy se pak zaseknete a nepíše nikdo, ani Worick( Radko, to se dělá??

Strejda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 07:14
- Nahlásit

Drakopes
já sem už nebudu psát .... vy se pak zaseknete a nepíše nikdo
Nemůžu psát, musím klikat Tvým psům.

Ostatně konstatuji, že jsi oblíbená a pro Tvé psy hlasuje mnoho lidí. Na druhou stranu jsou to jen lidé slušní, kteří hlasují ručně a pohrdají roboty a jinými moderními technologiemi. Tak to holt nevyhrajete.

Evey
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 07:36
- Nahlásit

Drakopes
á sem už nebudu psát .... vy se pak zaseknete a nepíše nikdo Hlásím, že nejsem zaseklá.
Včera jsem byla darovat krev, poté na nákupech a přijela až večer. Pak jsme ještě dovezli kýbl krásného hovězího masa pro Elzu. Našla jsem dobrý zdroj z jatek poblíž. Je toho tak 10 kg - za Hanáckou vodku.
Pak jsem ještě ve městě koupila plíce a dala je do sušičky, přes noc se krásně usušily. Na cvičáku budou zítra Vánoce.
jestli tedy vstanu... máme dnes Vánoční večírek.

Noemi
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 07:57
- Nahlásit

Tak to holt nevyhrajete.
No já jsem to pochopila tak, že se měsíc hlasuje a deset pejsů s největším počtem hlasů postupuje do jakéhosi finále, kde vítěze vybere odborná porota...
ten měsíc mi přijde tedy strašně dlouhá doba v dnešní době...

worick
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 08:29
- Nahlásit

Drakopes
vy se pak zaseknete a nepíše nikdo, ani Worick - já prosím nějak nestíhám a to sedím u compu celé dny (tak asi spíš proto ) Hledala, vybírala, porovnávala....dárky...a objednávala A taky kromě toho, že u nás Dáša byla tři dny permanentně nasáčkovaná, se nic nedělo. Vlastně jo: taky jsem včera třičtvrtě hodiny stála v koupelně u okna a hypnotizovala komín cihelny z vedlejší vsi, který dostal rozsudek smrti (ano Táto je-byl, to ten komín, co jsi se ptal, jestli je alespoň pivovaru ) Fotka in memoriam:
Bylo mi to líto.... Takový komín je za jedno dominanta a za druhé - takový už nikdo nikdy nepostaví..... Byla tam celá vesnice, polovina té naší (i mamka - volala mi, ať tam taky sjedu, ale já se bála, že už bych prošvihnula rozhodující okamžik) Měli to naplánováno na 11.30, nakonec padnul ve 12.15 Celá škola (teta tam vaří) - děcka už zmrzlé jak cepíni (u nás děsně fučelo)
Od včera rána, tady Dáša nebyla, nepřiběhla ani k večeru, když jsme se vraceli z prochajdy. Buď už dohárala, nebo se jim povedlo ji účinně zabásnout Mamka hlásila, že nápadníci už lítají po humně. Zprvu zadrátovali Mandy na dvorku, teď už ji zavřeli do vjezdu (pod návratí ) Stejně už je asi obskočená a zbytečně ji tam drží, potmě Dopr....s celým háráním

Evey
Včera jsem byla darovat krev - hrdinka Já bych tohle ráda udělala, i do registru kostní dřeně bych šla....jenom kdybych nedostávala hysterák, už při pohledu na doktora
Pak jsme ještě dovezli kýbl krásného hovězího masa pro Elzu. Našla jsem dobrý zdroj z jatek poblíž. Je toho tak 10 kg - za Hanáckou vodku - jéé, závidím To se máš, když máš kousek ta jatka....já nemám šanci vůbec hovězí koupit...je to strašná pálka Několikrát jsem se řezníka ptala, jestli by se nedali nějaké ořezy přivézt a nic

Evey
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 10:03
- Nahlásit

worick
Já bych tohle ráda udělala, i do registru kostní dřeně bych šla.... No, tak to já bych asi nad tou kostní dření váhala, zapsat se je snadné, ale když jsem si četla tu proceduru odběru z kyčle, narkózu... brr. Ale na druhou stranu, by mě asi přesvědčilo to, že bych mohla někomu zachránit život...
To se máš, když máš kousek ta jatka. To chce přímo ke zdroji. Psala jsi, že tam máte někde farmu s hovězím, ne?
Dříve jsem taky brala ořezy u řezníka, ale chtěli za to cca 90 kč/kg.

Michall
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 12:05
- Nahlásit

dne 10. ledna 2012 ve 14:00 bude hlasování ukončeno. Deset psů, kteří obdrželi nejvíce soutěžních hlasů, postupuje do finále soutěže
celkového vítěze soutěže zvolí z desítky finalistů odborná porota, složená ze známých osobností společenského a kulturního života a zástupců MČ Praha 10
odměnou pro vítěze bude titul Pes Prahy 10, úspěšní finalisté získají ceny od MČ Praha 10 a partnerů soutěže (obchod intershop-krmiv.cz, časopisy Svět psů a Psí kusy)

Strejda
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 12:19
- Nahlásit

worick
Evey
Škoda, že to je k vám taková dálka. Maso pro psy á Kč 10,--/kg. U toho si řeknu jaký podíl drobů, chrupavčitých částí, hovězí a vepřové svaloviny.

Hovězí játra, určená k lidské výživě, Kč 12,--/kg.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 14:27
- Nahlásit

Michall
další důvod, proč naši psi nevyhrají - jsou moc velcí a moc chlupatí ) - a jsou dva stejní

Strejda
děkuju
Včera v parku se na mě vrhla paní od Franty jak sršáň, jak je možné, že mám za týden přes dva tisíce hlasů a ona jen nějakých 160. Nevím, jestli ji můj propočet, že 300 hlasů za den se dá udělat bez jakýchkoliv automatů a podvádění, ji přesvědčil ...
Spousta lidí (cizích) nechápe, že považuju vrcholně neetické říkat o hlasování za naše psy dětem ve škole. Jasně, jsme "vesnice", spousta o soutěži ví, občas se někdo zeptá, nebo oznámí, ale jinak ne. Brrr.

Podařilo se mi říznout sebou přes Alfréda - na dlažbu. Stejně jako odpověď na Jirkův první dotaz - pes je v pořádku. Já mám potlučené koleno, lokty, hromadu modřin a bolí mě celý člověk...

Tá ta
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 18:41
- Nahlásit

Teda tady se toho dnes událo.Psal bych rád,ale dnes mi bohužel v práci odpojili net.Přecházím k jinému poskytovateli a bohužel to nejde sladit ze dne na den.Po ukončení smlouvy si múžeš teprve zažádat a pak čekáš jak za komančů až tě milostivě připojí.V nejhorším případě až prý 12 dnů.To už mi bude ale jedno,do práce už půjdu až po svátkách.(i když už se mě dneska jeden zákazník ptal,zda budu mezi svátkama)Nemůžu se dočkat,až vypnu mobil a budu se flákat a baštit.Jo a chodit na prochajdu s Barunkou.To flákání vydržím max.dva dny(jako na dovolený) a jsem nervozní jak Baru když hárá.
Teď jsem rychle vyřídil poštu za celý den a rychle naklikal Drakopsy.(neboj ještě něco přidám)

Tak máte po komínu,to je škoda.Kousek od nás ho jeden soukromník koupil i s areálem bývalé cihelny.Kupodivu ho nechal prohlédnout statikem a zachoval ho.Jak píšeš,zbourat to ,to je to nejmenší a nechá se to vždycky,ale něco postavit....

Omlouvám se,ale na případné vaše příspěvky budu v týdnu reagovat ráno,nebo večer doma.
A to do doby,než to zase zapojí.

worick
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 19:07 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Škoda, že to je k vám taková dálka. Maso pro psy á Kč 10,--/kg. - panebože, to jsi mi snad neměl ani říkat Popravdě už mi šrotuje hlavou, koho k Tobě pro to pošlu A to si můžeš říct i jaké množství chceš? Když to přeženu: ať Ti nachystají třeba 50kg??

LuckaM
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2011 19:42
- Nahlásit

Ahoj všem, omlouvám se, že se ozývám zase s takovým zpožděním, ale absolutně nic nestíhám. Výlet do Prahy se vydařil, přes den jsme stihli projít památky, dali jsme oběd v malé pizzerii v centru, ubytovali se na lodi (Florentina boat - vřele doporučuji všem, co se chtějí relativně levně, ale zároveň pohodlně vyspat v centru Prahy) a večer vyrazili na svařák a trdelník na Staromák.

Evey
míry váhy zatím ještě tak v oku nemám, ale na počet psů Ti odpověď dám - má jednoho Jack Russela ve střídavé péči...a myslím, že jsem se tu o něm už zmiňovala....foto nové rodinky zatím nemám, ale snad postačí toto

Uploaded with ImageShack.us

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání