| Autor |
Zpráva |
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 10:37
- Nahlásit
Já tu. Ale nějak nestíhám. Kolegové neplní termíny pro zasílaní potřebných dat a dostávají mě tím do presu.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 11:32
- Nahlásit
worick
Strejda jen na výzvy
Dobře, píšu i bez výzvy.
Počasí je u nás docela dobré. Mlhy jsou jen místy a dokonce chvíli svítilo slunce.
Po několika marných slibech mi ze servisu konečně vrátili příživnici. Je čiperná, jak za mlada. Žádné imunitní reakce na transplantát nepozoruju.
Honci - lesní vrazi minulý týden asi něco ulovili. Holky našly krvavé stopy a chtěly dohledat raněnou zvěř. Ale nechaly se od toho odradit.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2011 22:48
- Nahlásit
a zbytek.....děcka, tož co je s váma?!
Hrajeme si na Pražáky
Dnes ráno jsme razili kolem metra na Pankráci, jsou tam takové ty prosklené kukaně jako výlezy z metra. Médi viděl svůj odraz, nerozeběhl se proti sklu (není přece blbej ), ale domyslel si, že ten druhý Medvěd za tím sklem vychází od metra a snažil se mezi lidmi probojovat na schodiště a protože druhý Medvěd vypadal nerudně, tak na něj štěkal jak pošuk . No a ujdeme sotva padesát metrů a tam je další vlez do metra ve stejném stylu, situace se samozřejmě opakovala.
Teď jsme šli už potmě zpět a co myslíte? Médi už odraz neviděl vzhledem k jiným světelným podmínkám, ale pamatoval si toho ošklivého psa , takže pro jistotu štěkal jak pominutý a ještě na JEzerce se otáčel a pozoroval, jestli ho nemáme v zádech
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2011 10:04 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Noemi
)
naši blboni si především pamatují, kde potkali jakou ženskou ...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 13:07
- Nahlásit
Tři dny jsme byli na bluesovém festivalu v Šumperku.
Když někam odjíždíme, holky poznají, že nejedou a klidně nás pozorují. Vědí, že o svoje sociální jistoty nepřijdou, že nebudou doma samy.
Jiné to je když se vrátíme. Vědí, že půjdou s námi domů a chytne je rapl. Ocasem pomlátí všechno, co je v dosahu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 15:57 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Tři dny jsme byli na bluesovém festivalu v Šumperku - ty jóó, Ty jseš teda fakt fanda Já tedy poslouchám hudbu maximálně jako kulisu, ale většinou ani to ne, mám raděj právě ticho...respective: radši poslouchám ty zvuky kolem sebe...asi...dokud alespoň některé ještě slyším
Jiné to je když se vrátíme. Vědí, že půjdou s námi domů a chytne je rapl. Ocasem pomlátí všechno, co je v dosahu.
Berunka je to samé Když je normálka vemem domů, chodí opatrně, pomalu, v klidu. Když jsme je vzali včera domů zrovna při návratu od tchánů z večeře, byli tak nadšení, že taky pobíhal, drápal podlahu a mlátil kolem sebe ocasem. My naštěstí velice nikde nic nastavěno nemáme, tak ani nemá co poshazovat...nanejvíš natrousí Tomovi chlupy do sklenky s colou, neb je to přesně pod úrovní mlátícího ocasu V tomhle je výhodou Woriček - za jedno našlapuje jak princezna a za druhé má ocásek bezpečně hozený na zádech
Včera byl výlet bezva sice bez Toma (jen nás vyvezl na místo) ale s Jitkou a Darčou. Krásně ticho, žádní myslivci, ucházející počasí - jen nahoře v horách namrzala mlha, ale právě to bylo hezké, tak to Jitka vyfotila alespoň na mobil
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 16:15 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Noemi
Hrajeme si na Pražáky -
To já bych ani nechtěla vidět kluky ve městě...to by byl horor...vůbec, my jsme burani Na skla nevím, co by dělali...myslím, že z domu to znají dostatečně - všude máme francouzská okna...v pracovně je velké zrcadlo...Ale jestli by to ve městě bylo jiné..netuším
Předevčírem mi bylo k večeru zase blbě od žaludku či čeho ....po salátu (zeleném!) ale nakonec jsem vyměknula a honem s klukama mazala k lesu, že to třeba rozchodím. Začalo to úžasně hned na začátku: chtěla jsem vyzkoušet tady cestu za naším, zadem, po které se dá jen zjara a pak zase až teďka na podzim a zimu - když nejsou narostlé bodláky Jenomže chlap, co se stará o koně, posekal keře těsně kolem ohradníku, aby mu neprobíjelo a nechal to naházené přes cestičku. Chtěla jsem se protáhnout těsně kolem drátů (přeskákat to posekané krajem), vezmu Worku k noze a Berryn šup, proletí mi pod drátem do ohrady Zmohla jsem se jen na to, že jsem zařvala a zavřela oči - očekávajíc strašný řev Berčův ...Naštěstí ten spodní drát asi nemají už zapojený, protože následně po mém řevu vlezl zpátky a zase ho to nepraštilo Uf, hnus to byl A nadávala jsem mu do debilů ještě půl cesty
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Lis 2011 22:16
- Nahlásit
hmm, nikdo nikde...tak zase já Na Primě do sebe nastřeluje hřebíky Přesto, že vím, že je to eskamotér, na to nemám nervy hledět - stačí mi pouhá představa
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 06:23
- Nahlásit
worick
máš pravdu, lidi to flákají ...
naši kluci zase začali po sobě vrčet v kuchyni u jídla, venku po sobě skáčou a kočkují se. Vzhledem k tomu, že od léta se chovali zcela důstojně, nesměle se odvažujeme tvrdit, že by to mohla být známka, že jsou v pořádku
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 06:53
- Nahlásit
Je tu tma a mlha. A velké náledí... to zas bude bouraček.
Hlásím, že během víkendu se nic zvláštního neudálo.
Strejda
Tři dny jsme byli na bluesovém festivalu v Šumperku. A dobrý?
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 07:22
- Nahlásit
Taky se hlásím... u nás se nic zvláštního neděje... teplota pomalu a jistě klesá, o víkendu jsme objevili novou procházkovou trasu, o které jsme doposud netušili ... vždycky nás odradilo, že bychom museli kus podél cesty, ve čtvrtek jsme to riskli a pak ta nádhera okolo!!! akorát byla velká inverze... v sobotu jsme to zkusili znovu a nádhera opět... fotky zatím nic moc, inverze se zlepšila, ale viditelnost tak kilometr maximálně. Bohužel teď máme zakázaný net v práci - tak nestíhám po večerech moc psát... Právě začalo pršet při -2°C a nejde mi přidat sem video... Všem přeji hezký start do posledního předadventního týdne!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 07:22
- Nahlásit
Drakopes
naši kluci zase začali po sobě vrčet v kuchyni u jídla, venku po sobě skáčou a kočkují se. Vzhledem k tomu, že od léta se chovali zcela důstojně, nesměle se odvažujeme tvrdit, že by to mohla být známka, že jsou v pořádku -
Je tu tma a mlha. A velké náledí... to zas bude bouraček -
Počasí u nás vypadá podobně jen stupně jsem zatím nezjišťovala. Ovšem koukám, že hnusně fučí a padá něco jako sníh - je to spíš ta zmrzlá mlha. Leona jsem na noc úspěšně ,,zabásnula" doma, ráno letěl k oknu, že chce ven. Za chvíli mi proběhnul z druhé strany baráku (venku) před počítačem a za 5 minut kouknu a už je natažený na okně a čučí dovnitř, že chce domů(se mu nedivím - v té siberii ale já mu to říkala Gucci v tomhle případě umí zaškrábat - zaťukat - drápkama na sklo, Leon je trdlík Kdyby k němu nepřišel čichat Worka, tak si ho přes stůl ani nevšimnu a mrzne tam hodinu
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 07:43
- Nahlásit
Tak vidím, že počasí všude stejné. Ani se mi do toho nechce vstávat. Zachvíli valím do školy, jen doufám, že dálnice D1 bude tak nějak normálně průjezdná. Jeli jste někdy ted po dálnici v úseku Vyškov - Brno, Brno - Vyškov?! Katastrofa!!! Od září tam pořád něco opravují, takže tam jsou parádní kolony. Můj rekord je hodinové zdržení v 10 km koloně. Od Rousínova až po první sjezd do Brna se jelo krokem. Doufám, že mě to nečeká dneska znova.
Včera jsem myslela, že toho psa přerazím. Dojela jsem domů a pustila jsem Barneyho dovnitř do chodby. Samozřejmě některá z těch pitomých koček se vys....do chodby a Barney jak to uviděl, šup k k tomu a na jeden hlt to měl v sobě! Nechápu, co na tom ten pes vidí.
Už nakupujete na Vánoce? Já teda ještě ne, ale měla bých asi začít. Nějak ale není čas no. Letos všechny dárky nakoupím přes internet a bude.
Valím do Brna. Přeji všem pěkný začátek nového týdne.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 09:15 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
Včera jsme si střihli s Baru další sranda závod na cvičáku.A pozor,byli jsme první!!Šlo o překážky na čas.Baru letěla jak vítr.Ale počasí bylo hrozné.Mlha a zima.Rádi jsme potom v klubovně poseděli u čaje a dobrot,které připravily dámy,počínaje koláčema a třeba sekanou konče.Ještě že máme Barunku.Mňam.Nebojte neošidili jsme ji.Měla večer
prasečí pacinky
worick
Proč si to nepřepneš? My už na tyto blbosti nekoukáme.S chutí jsme se znovu podívali na inteligentní humor Svěráka.
Strejda
Sháním druhou sadu letních kol na další auto a shodou okolností je až v Šumperku a další je v Holišově.Poslat mi to nechtěj.Není to pech?
MartinaBarney
Už nakupujete na Vánoce?
Ta představa mě začíná děsit.
Kessie
máme zakázaný net v práci
Měli důvod? Výkonová křivka měla sestupnou tendenci?
worick
Ty fotky i když z mobilu jsou hezký.Ten klid a melancholická pohoda z nich vyzařuje.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 10:26
- Nahlásit
Tá ta
Včera jsme si střihli s Baru další sranda závod na cvičáku.A pozor,byli jsme první!!Šlo o překážky na čas.Baru letěla jak vítr. - Já to vidím na Berrynkovi - toho to taky takhle baví a je fakt snaživý To Worku ne, toho to otravuje
Proč si to nepřepneš? My už na tyto blbosti nekoukáme - já právě taky ne - měla jsem tam film na Barrandově. Pak se vrátil Tom z tenisu a ten na to kouká, tak to po filmu přepnul. Byl tam (pro ty, co ví ) ten skvělý tanečník z Tádžikistánu - tak to jsem se ráda koukla. Mezitím jsem četla a pak přišel pán s hřebíky a to už jsem fakt ,,vzala do zaječích"
Sháním druhou sadu letních kol na další auto a shodou okolností je až v Šumperku a další je v Holišově.Poslat mi to nechtěj.Není to pech? - prosim Tě my nemůžeme stále sehnat ty zimní!!! Ty jsi jiný kabrňák, když s takovým předstihem sháníš letní Připadám si jak za komančů, když došel toaleťák A pak, že je všeho dost A blbé gumy nemají snad v celé Evropě A to nechcem ty nejlevnější, kde by byl předpoklad, že budou vyprodané, ale spíš ty nejdražší (minimálně jedny z nich )
MartinaBarney
Jeli jste někdy ted po dálnici v úseku Vyškov - Brno, Brno - Vyškov?! Katastrofa!!! - nee, už nejmíň rok ne. A jak dopadla ta cesta?
Už nakupujete na Vánoce?
Ta představa mě začíná děsit. - šílené Já si tu myšlenku (že jsou za rohem) teprve začínám připouštět, místo toho, abych to už intenzivně řešila Doufám, že většinu taky vyřeším přes NET, nákupů v terénu se snad ani nemíním zůčastnit. Naštěstí jsem už před pár lety vyhlásila, že Vánoce s překvapením ruším a dávám peníze. Jen tchánům budem muset zase něco vymyslet Po tom, co mi měsíc po Vánocích vmetli do ksichtu, že ta kuchyňská váha,,byla asi někde vystavená na prodejně, protože vypadá jetá" (já ji měla rozbalenou a nic jsem na ní neviděla ) a byla z NETu...bych jim taky nejraděj ,,nasr..."
Kessie
Ty ses mi tam ráno nějak vloudila před příspěvek - já Tě dočista přehlédnula, až teďka koukám, že Ti Tá ta odpovídá...
Bohužel teď máme zakázaný net v práci - hmm, blbý...a přitom by jsi tam právě měla tolik času...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 10:28
- Nahlásit
Strejda
Po několika marných slibech mi ze servisu konečně vrátili příživnici. Je čiperná, jak za mlada. - no vida A že seš rád?! Já, když jsme měli nějaké náhradní auto, tak jsem z toho byla nervózní a ,,stýskalo" se mi
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 10:53
- Nahlásit
Evey
A dobrý?
Nejlepší za mnoho let, co tam jezdím.
A počasí tam bylo o mnoho lepší, než u nás. Asi jsme to tam přivezli a zase odvezli.
Tá ta
Sháním druhou sadu letních kol na další auto
Mně to shánění nejde. Kupuju nové gumy.
worick
A že seš rád?!
Je mi to skoro jedno. Trochu jsem asi rád. Jezdím rád, ale žádný citový vztah k autu nemám.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:05
- Nahlásit
worick
A jak dopadla ta cesta?
Tak dneska naštěstí dálnice v poho. Silničáři se konečně stáhli a žádný opravy se už nekonají. Taky bylo už na čase. Sedím ted ve škole, 2 hod volno, čekám na přednášku nuda.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 11:43
- Nahlásit
Strejda
Kupuju nové gumy.
Já taky.Ale teď sháním na 3.auto hliníkáče a dobré gumy beru jako bonus.Nechci už kupovat nové disky.Na plecháče jsem dal nové zimáky.Jinak mám ke každému autu dvě sady kol nově obutých.
Jak píšeš-příživnice.Leze to do peněz.
worick
Ano,sháním už na léto a dělám to vždy v předstihu.Před týdnem jsem sháněl tchánovi zimáky (vzpoměl si pozdě)a spadla mi brada.Opravdu problém a když byly tak ty ceny.Musel jsem je vzít a ještě rád.
S tím toaleťákem by tomu dnešní děti nevěřily.Když se nám narodil starší syn a žena byla v porodnici,musel jsem ji tam shánět i dámské hyg.potřeby.Byl jsem rudej až pod zádama.Chodil jsem po samoobsluhách s velkou taškou a loudil něco z pod pultu.Hrůza.Už bych to nevrátil.
MartinaBarneySedím ted ve škole
Lepší jak v koloně.S tou dálnicí tě utěším,až zaplatíš dražší dálniční známku,tak budeš jezdit bez kolon po krásné silnici bez děr.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 12:20
- Nahlásit
Vrátila jsem se z oběda, klouže to doteď.
Tá ta
Sháním druhou sadu letních kol na další auto a shodou okolností je až v Šumperku a další je v Holišově.Poslat mi to nechtěj.Není to pech? A nemůžeš si odvoz domluvit sám? Třeba poslat tam PPL?
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 12:29
- Nahlásit
Evey
To nevím.Nemám zkušenosti.Musel bych to zjistit.
klouže to doteď.
Máš zimáky?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 12:53 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Tá ta
Jde to. Jen by museli být ochotni to nějak zabalit. Kolik to tak může vážit?
Zimáky nemám. Měla jsem v pátek, bylo mi v nich vedro, tak jsem dnes obula letní.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 13:25
- Nahlásit
Tá ta
S tou dálnicí tě utěším,až zaplatíš dražší dálniční známku,tak budeš jezdit bez kolon po krásné silnici bez děr. - vtipálku Akorát jsi nenapsal, kolik ještě bude muset těch dálničních známek zaplatit, aby se vnoučata té ,,krásné dálnice" dožila
Teď se Tom dovolal jednomu distributorovi pneu do 30km od nás a ten mu tvrdil, že je má. Moc tomu ale nevěří, protože prý to co tlápal za označení, vypadá spíš na letní Snad tam nepojede zbytečně 5100Kč/kus
musel jsem ji tam shánět i dámské hyg.potřeby- jsem taky ráda, že tohle mne jen tak ,,štrajchlo" Jako děcku mi to bylo pochopitelně jedno...
Evey
Jen by museli být ochotni to nějak zabalit. Kolik to tak může vážit? - to by se snad ani balit nemuselo ne?? Ale cena je tam hrozná, tuším těch 120Kč za kus...to vychází Kdysi jsem zjišťovala pytle s keramzitem
A Ty máš maila
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 13:56
- Nahlásit
worick
musel jsem ji tam shánět i dámské hyg.potřeby- jsem taky ráda, že tohle mne jen tak ,,štrajchlo"
Byly to hloupé situace, ale měly hezká a vtipná vysvětlení. Zrovna tento nedostatek se vysvětloval tím, že "strana a vláda krvácí".
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 14:10 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
worick
to by se snad ani balit nemuselo ne?? Myslím, že muselo, stačí jen do strečové folie. Dle naší smlouvy s PPL nám vozí např. balík do 15 kg za 80 kč bez DPH.
Já jsem dostala doma za úkol, abych se dnes na netu na zimní gumy podívala, zatím jsem se k tomu nedostala. Už jsem taky slyšela, že je potíž je sehnat. To nebudu pochválena.
5 tis. za jednu gumu , to máte na traktora?
Na maila mrknu.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 16:01
- Nahlásit
http://hobby.idnes.cz/i-pes-s-artrozou-adept-na-ut raceni-muze-zacit-znovu-behat-pzf-/hobby-mazlicci. aspx?c=A111107_161027_hobby-mazlicci_mce
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2011 20:09
- Nahlásit
Drakopes
jo, jo, já už o tom četla dřív, přišli s tím hned v zápětí po tom, co to začali takhle léčit u lidí...dokonce se mi zdá, že už tehdy říkali, že u psů to má ještě slibnější výsledky. Každopádně by to konkrétně pro naše plemeno, byla výhra
Evey
5 tis. za jednu gumu , to máte na traktora? - aha, Ty jsi nás vlastně přijet neviděla...né, SUV
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 13:45
- Nahlásit
Tá ta - máme zakázaný net v práci -
Měli důvod? - třeba u mě ne, ale jsme ve škole, takže platí kolektivní vina, bohužel... někteří kolegové jsou prostě "blbci", no... když vím, že se na net asi nechodí v hodině, kdy učím, protože se to sleduje, tak tam nejdu a hotovo... od toho mám volný hodiny... asi tak...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 13:49
- Nahlásit
Tá ta,MartinaBarney - S tou dálnicí tě utěším,až zaplatíš dražší dálniční známku,tak budeš jezdit bez kolon po krásné silnici bez děr. - Tá to, (vím, že to myslíš ironicky) nechci Tě ranit, ale tu D1 nemají šanci opravit... teda já znám D1 z Brna až k Přerovu téměř nazpaměť... z Brna po Vyškov ji nenávidím, od Vyškova k Přerovu se mi moc líbí...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2011 13:54
- Nahlásit
Drakopes - halo, halo, jak to vypadá s volným časem v pátek? Já jen pro info...
|