| Autor |
Zpráva |
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 05:59
- Nahlásit
Drakopes
Jak se ti kluci mohou vyspat do růžova když je takhle brzy taháš z postele? Chudáci.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 06:13
- Nahlásit
Tá ta
ak se ti kluci mohou vyspat do růžova když je takhle brzy taháš z postele? Elza se byla venčit ve 4:15. Po 5 minutách se stočila opět do pelechu a pokračovala ve spánku, zatímco já musela do té zimy a tmy na vlak. Jo chudáci to jsou...
V úterý jedu do Sedlčan, není to někde poblíž Vás? Třeba bych mohla ty gumy nějak přiblížit.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 07:33
- Nahlásit
Evey
Děkuji ti moc za ochotu. Už to mám vyřešené.Díky.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 07:47
- Nahlásit
Tá ta
Děkuji ti moc za ochotu. No není zač.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 08:39
- Nahlásit
Evey
Ale je.Možná nevíš,že je toho plný kufr.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 09:22
- Nahlásit
Tá ta
Vím. Předpokládám tedy, že máš tedy nějaký běžný rozměr.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 10:32
- Nahlásit
Znáte primácký pořad ,,To dáš!´´ ? Včera byl druhý díl. Ještě jsem ho neviděla teda celý, ale zrovna v tomto díle je zahrnut i výcvik psů. Tak koukněte. URL
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 11:29
- Nahlásit
Tak jsem to viděla celý ten pořad. Je to o borcovi, který má vlastní rockovej klub, svou kapelu, takovej tvrďák. Protože žije jenom tím, že je přes noc v klubu a přes den spí, tak chce nějakou změnu. A přihlásil se do tohoto pořadu. Prima mu vybrala to, že bude mít měsíc na to, aby s přiděleným psem nacvičil krátkou sestavu v dogdancingu pod vedením zkušených trenérek. Když jsem se na to tak dívala, tak mi bylo líto toho borca, když ho tam nutili, aby tam tancoval na tu kuchařskou písničku ve studiu Bena Cristovaa. Dokázala jsem se do toho uplně vžít. Když to ten člověk v sobě prostě nemá, tak to nikdy neudělá a bude si připadat strašně blbě. Fakt mi ho bylo líto Jak mu třeba ta jedna z trenérek říkala, že při pochvale to musí uplně radostně přehánět a ťuťu ňuňu, tak mi to připomnělo naše chvíle s Barneym ve psí školce. Já dokážu pochválit Barneyho radostně v tak nějak ještě normální hranici, ale co fakt nedokážu, je tu pochvalu hnát uplně do krajnosti, jak to pejskaři umí. Já to prostě v sobě nemám. A ač mě k tomu vybízela trenérka ve psí školce hodněkrát a já se snažila, tak to tam prostě nebylo a nikdy nebude. Ale aby jste si nemysleli, zase takovech chladňoch, jako Karel v tom pořadu, nejsem. Taky umím šišlat na psa Jinak Beník byl krásnej pesan.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 13:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Volala Drakopesová, že se s Kessie sešli a prej paráda byla nedšená, jak si skvěle pokecaly Podá prý hlášení večer, až se z Moravy navrátí.....věřím, že písne i Kessie
MartinaBarney
Znáte primácký pořad ,,To dáš!´´ ? - jen z ukázek.....fakt nemusím vidět všechno (to není na Tebe, to právě já čumím na každou kravinu.... )
U téle ukázky jsem si říkala, že na to kouknu...no a samozřejmě jsem zapoměla - dík za odkaz. Ale teďka musím k mamce - mlátit ořechy
Já dokážu pochválit Barneyho radostně v tak nějak ještě normální hranici, ale co fakt nedokážu, je tu pochvalu hnát uplně do krajnosti, jak to pejskaři umí - já jo, ale mám takový dojem, že se štěndama jsem to taky právě nedělala až tak do krajnosti - to byla možná chyba Teďka , když mi na tom fakt záleží, mi to jde samo....i když na veřejnosti to může vypadat dost divně
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 21:35 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
worick - věřím, že písne i Kessie - ano, ano... setkání bylo opravdu úplně super... já jsem nadšená ještě teď... Škoda jen, že ta hodina tak rychle utekla, ani se mi nechtělo s Drakopesovou loučit ... další vyučování jsem stihla tak-tak. Se zvoněním jsem vletěla do třídy ještě v kabátě... Naštěstí v pátek téměř odpoledne to bylo už i studentům celkem jedno
Drakopes - doufám, že jste dobře dojeli, slyšela jsem v rádiu, že byla D1 směrem na Prahu nějaká ucpaná... to jsou ty přípravy na veliké opravy zřejmě... Kessce jsem dobroty předala i s psaním, měla obrovskou radost, dávala to tak najevo, až padla další kytka mám od Kessky MOC PODĚKOVAT a na dálku zdraví kluky!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Lis 2011 23:44
- Nahlásit
Kessie
Ája hlásila, že přijeli domů v pořádku - akorát dost pozdě, tak už sebou asi práskla do duchen
My byli doteď u mamky - gratulovat ke Kateřině a čumět na tenis Hezky jsme si to tak naplánovali jelikož nám to doma nejde (nemáme Digi) Tom šel zrovna poklízet kluky a já už ,,na oči nevidím" a mažu taky do pelechu (to není, jak chrápat dvě hoďky u televize a pak do rána ,,chytat myši"... )
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 09:01
- Nahlásit
Dobré ráno,
byl ten včerejšek opravdu náročný, přijeli jsme s víc než hodinovým zpožděním. Níloušek mě ráno vzbudil ve čtvrt na osm, mám hlavu jak střep (ale za to asi může i to víno večer )
Kessie je úžasná. Měly jsme si co povídat pořád, myslím, že bychom našly další a další témata, nejen psi a škola ... ) Potkaly jsme se a poznaly bez váhání, žádné počáteční rozpaky, vždyť se odsud známe, že ) Škoda, že nebydlíme blíž.
Jo, a dětičky tu soutěž v Brně vyhrály, vraceli jsme se s pohárem a haldou cen (mohli si vybárat, takže jsme vlekli i multifunkční tiskárnu )
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 11:43
- Nahlásit
Tak to je super že se vám to povedlo!! Alespoň jména dostávají i podobu.
To víno bylo s Kessie?Veselá učitelka nezkouší...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 12:32
- Nahlásit
Už je to tady! Mihlo se kolem mě pár sněhových vloček.
Drakopes
Jo, a dětičky tu soutěž v Brně vyhrály, GRATULUJI.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 13:13
- Nahlásit
Ti naši sousedé s pyrenejkou Arin jsou děsní Jí je asi 7 měsíců a doteď je její maximální prochajda 200m od baráku a zpět A to myslím, že ani ne denně. Mám tu celkem přehled, vidím do okolí široko daleko a co nezachytím v zahradě či velkýma oknama, tak upozorní kluci...a prochajdu jsem u nich ještě neviděla...tohle bych označila pouze za ,,vyvenčení" Ani jsem s nima několik měsíců nemluvila...snažím se být vždycky slušná, ale už bych asi nevydržela... Myslím, že jejich chování způsobuje hlavně neznalost, blbé rady či jejich nepochopení. Oni jinak vypadali, že to s ní myslí fakt dobře. Ale když dostane panostitídu a vetka jim řekne ,,omezit pohyb" tak oni s ní radši nebudou chodit vůbec, ach jo
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 13:20
- Nahlásit
Tá ta
To víno bylo s Kessie?
Kdepák, tahle dopoledne zůstalo jen u čaje Víno bylo doma s mou větší, lepší a dokonalejší polovičkou
Evey
Už je to tady! Mihlo se kolem mě pár sněhových vloček
Plašíš zbytečně , to není sněžení, to je vlhkost vysrážená na nečistotách ve vzduchu (průmyslový sníh)
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 18:40
- Nahlásit
Drakopes
lepší a dokonalejší
Ona to tady čte?(myslím polovička)Alespoň potaji?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 20:31
- Nahlásit
Tá ta
Pravidelně, dokonce mě upozorňuje na zajímavosti, když se ke čtení dostane dřív než já Ale je od přírody stydlívý, takže nepíše (nemluví) ))
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 26 Lis 2011 20:59
- Nahlásit
Drakopes
Jo jo,chlapi jsou všichni stejní.
To já taky
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 07:58
- Nahlásit
Drakopes
Tá ta
Ale je od přírody stydlívý...To já taky - to já taky, proto radši píšu sem Ale musím konstatovat, že věkem se to celkem lepší předpokládám, že někdy kolem důchodu, budu moct mluvit s lidma, aniž bych se u toho cítila jako pako
Gucci byla včera celý den doma Přitom bylo celkem teplo (oproti předešlým dnům) Kolem 20h jsme se vrátili od tchánů z obědovečeře Gučajza nás čekala u dveří, že jako by konečně šla i ven, ale rozmyslela si to a šla jíst. Vypadala divně, oči jí šli nějak šejdrem, vypadala jako po opici. Snědla jídlo, vypila mléko a za 10 minut to všechno vyblila v obýváku u okna Snad jí nic nebude jen přežraná a málo pohybu...spíš Teď ráno vypadá zase unaveně a nejde ven Uvidíme...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 09:40
- Nahlásit
Drakopes - děkuji mockrát za pochvalu... se červenám... pochvala mě moc těší, nadšení je vzájemné a pravda je, že jsem si pak taky říkala, co všechno jsme ještě mohly probrat...
Moc gratuluji k výhře! Určitě pomohly taky ty skořicové bonbóny... Pochybuji, že jiné soutěžící skupiny měly takovou podporu v podobě "mámy" učitelky!
Tá ta - To víno bylo s Kessie? - co Tě nemá, Tá to... v tomhle jsem zásadová, když po dětech chci, aby nechodily do školy pod vlivem alkoholu a jiných návykových látek, musím jim jít příkladem, ne? Nehledě na to, že bych si opravdu nedovolila v pracovní době pít
Včera jsem byla s oběma mamkama v Brně v bývalém Rondu (dneska Kojot aréně) na muzikálu na ledě Popelka... teda, bylo to moc prima... někomu to možná přijde komerční a kýčovité, alespoň já jsem si to předem myslela, protože jsem už viděla některé americké show na ledě... ale v tom našem českém podání to bylo takové skromnější a pohádkovější a dokonalejší a já jsem byla opravdu mile překvapená... mamky to dostaly jako dárek k Mikuláši, ale spíš prostě jen jsem jim chtěla udělat radost... prostě poslední dva dny neměly chybu... Včera byl Honzík s Kessičkou na prochajdě sám a dneska vyrážíme za chvilku na něco delšího společně... tak krásnou neděli přeju všem!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 10:04
- Nahlásit
Kessie
idylkáááá..... Taky za chvíli vyrážíme, držte nám palce,ať vyjde počasí a netrefíme na myslivce počasí zatím vypadá dobře. Gucci šla teprve ven
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 15:27
- Nahlásit
Salinka je nějaká nemocná. Zítra koupím jitrocelový sirup. Co myslíte, mohl bych jí dát paralen?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 17:40
- Nahlásit
Strejda
Co myslíte, mohl bych jí dát paralen? - neříkal jsi Ty, že máš nějakého spřízněného veta? Radši bych se poptala, jelikož názory se různí...Já jsem slyšela, že psi Paralen můžou, nesmí ho jen kočky. My jsme ho Alfíkovi několikrát taky dávali....Nesmí nic kde je kys. acetylsalicinová (Acylpirin, Ibalgin a spol.)
Z výletu jsme se vrátili, šťastní a spokojení Jenom začátek nás trošku vyděsil, jelikož jsme od nás z +5st, přijeli do nízké oblačnosti, kde nebylo na krok vidět -1st a děcka tam jezdili na bobech! Po překonání určité výšky už to byla paráda My vystoupali na 911m.nm. Cesta dolů, už byla kilometrově krátká, vlastně i časově, neb jsme ten 300m výškový rozdíl sjely s Jitkou většinou po zadku - byl to šílený sešup a námraza - to se nedalo ustát Ale jsme se u toho i nasmály...škoda, že to neměl kdo zdokumentovat - jak v jednom kuse ležíme Fotky až postahuju
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 18:21
- Nahlásit
worick
neříkal jsi Ty, že máš nějakého spřízněného veta?
Nebere telefon.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 18:47
- Nahlásit
Strejda
Nebere telefon. - tak to nevoláš vetovi, ale naší mamce! Hmm, to je jak na potvoru Rozhodně bych měla nerada Salinku na svědomí...radši se první zeptej
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 19:19
- Nahlásit
worick
- tak to nevoláš vetovi, ale naší mamce!
V našem širokém příbuzenstvu pochopil slovo mobilní jen můj brácha. Ostatní mají telefon v místnosti, kam celý den nejdou.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 20:02
- Nahlásit
Kvůli ibalginu jsem dostal od veta vynadáno.Jestli ji není dobře,vzal bych ji radši na noc do garáže a zítra k vetovi.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 20:45
- Nahlásit
Strejda
vem ji na noc domů, ať ji máš pod kontrolou
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 27 Lis 2011 21:02
- Nahlásit