| Autor |
Zpráva |
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 16:04
- Nahlásit
aktuální stav na Praze10
1 1664 hlasu Princ ID0143
2 1230 hlasu Eduard ID0176
3 1196 hlasu Niels ID0198
4 1189 hlasu Alfred ID0197
5 1067 hlasu Angie ID0184
6 988 hlasu Punky ID0117
7 975 hlasu Masenka ID0196
8 934 hlasu Maya Johank... ID0099
9 908 hlasu Hank ID0103
10 881 hlasu Bella ID0204
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 00:04 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Co se jídla týče.....prosím Tě, netrápíš ty svoje holky hlady?
Kluci teda jablko sežerou, ale hážu jim ho do té šlichty, co jim navařím (aby smrdělo masem ) Venku, jak už jsem psala zelovoc nežerou - maximálně tak švestku, malinu, jahodu...a to víceméně jen Worka.
A je to tady!
Naivně jsem si myslela, že je Dáša konečně snad vykastrovaná....Bohužel... O víkendu začala lítat kolem našeho, včera jsem ji radši pustila dál, ať nedělá díry v plotě. Podle reakcí kluků začala hárat. Teď večer při krmení, už ji Tom našel s klukama v zahradě...no, někudy prolezla Jenom doufám, že v noci za ní kluci ,,někudy" nezdrhnou Mám z toho celkem obavy...
Byla jsem mrknout na Darinku a je OK. Jen ten první den, jí bylo blbě. Až půjdou tahat stehy, tak se nám Jitka zeptá, do kdy je možné kastrovat, když budem počítat, že teda březí může být
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 07:04
- Nahlásit
worick
Co se jídla týče.....prosím Tě, netrápíš ty svoje holky hlady?
Nevypadají na to.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 07:23
- Nahlásit
Máme sníh, a Vy?
Ráno, cestou od vlaku, jsme potkali velmi unaveného čerta. Asi musel odnést hodně dětí.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 07:48
- Nahlásit
Evey
Máme sníh, a Vy? - ne-e, ani ň. Zato tu máme zase Dášenu tak nevím, jestli s klukama i nocovala? Beryn brzo padne na hubu. Tom říkal, že včera celý den skoro nespali, i Woriček už chodil jako mátoha. Netuším, jak budou snídat, protože dobrovolně Dáša nevypadne, když ji vyhodím teď - do snídaně je tu zpátky, když ji vyhodím před snídaní, kluci nebudou mít stejně na jídlo pomyšlení
Ráno, cestou od vlaku, jsme potkali velmi unaveného čerta. Asi musel odnést hodně dětí. - no, ten si to nejspíš ,,vyřizoval" i s maminkou
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 08:39
- Nahlásit
Evey
Máme sníh, a Vy?
Asi půl cm.
worick
no, ten si to nejspíš ,,vyřizoval" i s maminkou
Buď hodně zlobila nebo si nemohla vzpomenout na básničku.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 11:24
- Nahlásit
co je to sníh??
Teda abych se nerouhala a pak se tu nebrodili v závějích. Je tu jasno, slunečno a sucho
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 16:10
- Nahlásit
je 16. hodin, čas na aktuální zprávy:
1 2014 hlasu Princ ID0143
2 1802 hlasu Niels ID0198
3 1801 hlasu Alfred ID0197
4 1770 hlasu Eduard ID0176
5 1216 hlasu Punky ID0117
6 1216 hlasu Masenka ID0196
7 1192 hlasu Hank ID0103
8 1166 hlasu Bella ID0204
9 1155 hlasu Angie ID0184
10 1060 hlasu Maya Johank... ID0099
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 16:18
- Nahlásit
Drakopes
To by v tom byl čert, abychom Prince nepřeklikali.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 16:33
- Nahlásit
Drakopes
Dohromady jsi vítěz už teď.Naše snaha se tříští na dva kluky.
Ani nevím oč se hraje?Šunka od kosti?Nebo ti odpustěj roční poplatek za psy?
To u nás každýmu od 1.1.12.daj slevu 200,-Kč za načipování pejska po dobu dvou let,což pro nás v domě znamená dva roky grátis.
Alespoň se k tomu zavázali v městský drbně.
Jinak za pejska v paneláku chtějí 1000,- Kč.
Jo a pro mě počítačovýho experta mi sem klidně dávej s každou novou stránkou nový link.Nerad to hledám.
Díky.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 16:47 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
mi sem klidně dávej s každou novou stránkou nový link
aha, ty to nemáš v oblíbených??
URL
u nás se za prvního psa platí 1500, za druhého a každého dalšího 2560 ročně ve dvou splátkách. Cenu čipování odečítají během dvou let z poplatků, takže v podstatě ti zaplatí čip.
A co je za cenu pro vítěze? ani nevím ...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 17:36
- Nahlásit
nemáte pocit, že nás Worick lehce zanedbává??
Včera večer jsme večerní procházku prokmitli, měla jsem obavy (naštěstí zbytečné)z rachejtlí. Tak když konečně přešli kluci k parku, povídám, pojďte na vodítko, projdeme parkem. Alfréd na mě kouknul jak na blba, odtancoval z dosahu a nahlas řekl, co si o tom myslí, a vystartoval dovnitř parku. Níloušek šlapal u nohy a Alfíno pobíhal kolem, držel se poblíž a občas přiskočil blíž hodit pošklebek na mrňouse. Prevít jeden )) jestli on není moc chytrej.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 19:47
- Nahlásit
Drakopes - já třeba nechápu, jak někdo může dát klik jen Nílouškovi a Alfínovi ne... já to spravedlivě klikám vždycky pro oba... Přijde mi děsně nespravedlivý, že nemají stejný počet hlasů.. divná, co?
Worick - tak nakonec do Vídně přeci jen pojedem... Já už to mám vychytaný... takže přesně vím, kterými uličkami nepůjde plno lidí... jinak děkuji za tip na návštěvu... ten skleník nebo zimní zahrada u Hofburku... tam jsem ještě nebyla... Jelikož pojedeme autem, chtěla jsem se zeptat, kde jste parkovali? a ještě mě zajímá, jestli už se musí platit dálniční známka? Dřív, když jsem naposledy do Vídně jela autem ke kamarádce, tak ještě ta dálnice nebyla dostavěná a jelo se po staré, teď koukám na mapu a je ta cesta jakási úplně jiná... - teda, jezdíme přes Mikulov a pak po A7
Evey - Máme sníh, a Vy? - sucho a tři stupně nad nulou... teď v 19:45 a vlastně po celý den...
od září jsem vymýšlela vánoční dárky... teda, z hlavy se mi kouřilo... fakt nevím, co dávat pořád rodičům a teď to mám dvakrát... dovymýšlela jsem v sobotu, v neděli objednala půlku v alze a dneska si byla vyzvednout... to se mi líbí... horší bude shánění té druhé půlky...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 20:55 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
Takže: mi jeli taky po B7 - co vede od Mikulova a pak 30km od Vídně plynule přejde v dálnici A5, později A23 (to mi tu diktuje Tom ) Dálniční známku jsme měli nějakou tu týdenní a podle cedulí se pravděpodobně platí. Z ní jsme sjeli po přejetí Dunaje vpravo k Prátru a tam jsme zhruba po 2km zaparkovali v uličce vlevo, u Penny marketu (venku) Pěšky na stanici metra U2 (cca 200m) a jeli k radnici, asi 6 stanic.
Prosím Tě, nemáš zítra náhodou taky volno?? Tom mi tu vyhrožuje, že bude všude nával, protože prý je na zítra vyhlášená nějaká školská stávka My se totiž chystáme na nákupy do Brna!! Měli by jsme tam být kolem poledne a dál
Drakopes
Včera večer jsme večerní procházku... -
jestli on není moc chytrej - je! Já bych mu omezila návštěvy té vaší školy....už v zájmu mého duševního zdraví Uznej, že to člověku nepřidá, když si připadá blbější, než kámošky pes
Berrynek si jde, čichá si svoje, ale celkem sleduje, co a jak. Woriček si jde....a je mu úplně šumák, co ta baba, co za ním vlaje na vodítku, vlasně má v plánu Jdeme dneska takhle potmě od vedlejší vsi, tady po té naší cyklotrase a hned za posledním domem se Berry rozcupitá a má náskok cca 20m. Už jsem si říkala, že ho musím zháknout, kdyby náhodou za rohem vyjelo auto, aby nebyl moc ode mne a mohla jsem ho stáhnout z cesty. Ale koukám, Berry už stojí, čeká na nás a až přijdu až k němu vidím při měsíčku, že stojí u cestičky dolů k vodě, kouká na vodu, kouká na mně...Konečně blbé paničce cvakne:,,Berunko, ty máš žížu?! No ano, klidně seběhni na vodičku, my počkáme!" A Berry vletěl po břicho do potoka a pil jak velbloud snad 2 minuty Worička by ani nenapadlo, že by se ,,měl zeptat" Ten by mně tam prostě stáhnul za sebou, než bych mrknula
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2011 21:28
- Nahlásit
Naše holky žerou veškeré ovoce a zeleninu
Tak to má být Barney taky zhltne všechno. Onehdá jsem ho pustila do garáže a u zdi jsem měla přepravku s pár jablky. Šla jsem mu ještě ven pro misku a říkám mu, že jdeme do chodby. Misku se zmrzlou vodou jsem zatím postavila do sprchovýho koutu a dívám se, že Barney nikde (a to se něco fakt musí dít, aby on se nenacpal do chodby). Tak se jdu podívat do garáže potichu a on, potvora, stojí u té přepravky a kradl si z ní jedno jablko za druhým.
Máme sníh, a Vy?
Vůbec. Akorát dneska dopoledne sněžilo v Brně a odpoledne ve Vyškově padal déšť se sněhem. To bylo vše.
Zítra jdeme s Bárníkem konečně ven. Do konce týdne žádný zápočet. Učit se sice pořád musím na příští týden, ale konečně je to trochu volnější.
Už jsem to musela dát na FB, tak ten odkaz dám i sem. At se můžete kochat spolu se mnou URL
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2011 06:23
- Nahlásit
MartinaBarney - Akorát dneska dopoledne sněžilo v Brně - Marťo, já jsem taky byla celý den v Brně a po sněhu ani památky!!! Ale je fakt, že kolegyně, co bydlí v KrPoli už říkala jednou, že sněžilo... My sídlíme na Jílové (naše škola), což je v podstatě na jihu Brna, kousek od dálnice, takže asi máme smůlu...
worick - děkuji moc za info Tobě i Tomovi ... pozjišťuji tu známku... pojedeme až 17.12. my nestávkujem, takže jsem už v 5h vstávala, nachystala snídaně i svačinky, zacvičila si pozdrav slunci, abych byla schopná fungovat a teď snídám a za chvilku utíkám za Kesskou a Štefíkem Ráda bych se i s vámi sešla, ale dneska to mám natřískaný až do půl paté a pak ještě rychle domů a doučuju tady ve vsi... lepší jsou ty pátky... ale co jsem slyšela, tak stávka je jen od osmi do devíti, ne?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2011 06:27
- Nahlásit
co jsem slyšela, tak stávka je jen od osmi do devíti, ne?
jo, přeně tak, proto to taky není stávka, ale výsměch pro radost (škodolibou) dětičkám. Kdyby stávka, tak opravdu zavřít školu a nechat děti rodičům na krku. Vrr.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2011 07:16
- Nahlásit
Vydatně sněží. V pátek máme vánoční večírek
a je tradice, že ať se uskuteční v jakýkoliv termín, tak musí být
vichřice a alespoň půl metru sněhu. Ani letos nedojde k vyjímce.
Vánoční trhy opravdu nejsou nic pro mě.
URL
Ani shánění dárků po obchodech. Doufám, že vše zvládnu obstarat přes net.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2011 07:29
- Nahlásit
MartinaBarney
Už jsem to musela dát na FB, tak ten odkaz dám i sem. At se můžete kochat spolu se mnou URL Co to je za mimina?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2011 07:43
- Nahlásit
Kessie
ale co jsem slyšela, tak stávka je jen od osmi do devíti, ne? - ále vůbec nevím Tak to by bylo výborné, já už se bála, že nás v Olympii ušlapou
Ráda bych se i s vámi sešla, ale dneska to mám natřískaný až do půl paté a pak ještě rychle domů a doučuju tady ve vsi... - v pohodě...popravdě - my když se vypravíme na nákupy, stejně toho nakonec ani polovinu nestihnem, takže vůbec nevím, jestli by jsme taky měli čas. Jen kdyby náhodou, snažila bych si chvilku vyšetřit A taky až bych písla, že jsme byli v Brně, nebylo zle, že jsme se neozvali
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2011 07:50 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
Vánoční trhy opravdu nejsou nic pro mě.
Ani shánění dárků po obchodech - ani pro mě, já z toho mám trauma dva měsíce před vánocema. Snažím se pořád rodinu dotlačit do fáze, že nebude kupovat nikdo nikomu nic. Vždyť nemá ani cenu, dávat si peníze - jen je přetočíme Prostě...ať si koupí kdo chce, co chce, sám Letos už se mi to skoro podařilo
Včera ráno Tom: ,,hele, koukám po baráku a nikde žádná plná punčocha...Mikuláš se taky zastřelil??" ...Jóó, taky
Co to je za mimina? - jdeš po nich?! K Vánocům štěndóóó Hele...a hezkého podvraťáčka y jsi nechtěla? Teta bude za měsíc rozdávat štěnda od té feňule, co zachránila před zastřelením - říkala, že i připlatí jen kdyby si je někdo vzal
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2011 08:08
- Nahlásit
worick
Co to je za mimina? - jdeš po nich?! K Vánocům štěndóóó Hele...a hezkého podvraťáčka y jsi nechtěla? Ne, ne. Mám stop stav. Ani taková malá chlupatá trikolorka mě neobměkčí. Neměla bych teď tolik času kolik by si štěndo zasloužilo.
Do budoucna mám tak trochu vysněnou linii z belgické stanice VAN´T STOKERYBOS.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2011 08:21
- Nahlásit
Evey
Do budoucna mám tak trochu vysněnou linii z belgické stanice VAN´T STOKERYBOS - Ne švýcarské? To by jsi měla od naší chovatelky Martiny - Codeli girls!? Od nich máme Berrynka - ovšem ten je ještě z jiné linie - vrh B http://www.codeligirls.cz/vrh_B.htm
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2011 08:30
- Nahlásit
worick
Ne švýcarské? Fakt belgické.
To by jsi měla od naší chovatelky Martiny - Codeli girls!? Koukala jsem už dříve, že ona má od nich dovezenou Indy.
Myslela jsem to ale tak, že bych si štěně koupila přímo od nich. Obávám se, že to ale nad mé finanční možnosti.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2011 11:06
- Nahlásit
Ta potvora Mášena přeskočila Drokopesovy kluky. Kdo můžete, tak klikejte.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2011 11:26 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit
Kessie
Ale je fakt, že kolegyně, co bydlí v KrPoli už říkala jednou, že sněžilo...
A měla pravdu, protože naše fakulta se nachází právě v Králově Poli a tam včera sněžilo A tady ve Vyškově sněžilo před chvílí. Vzbudila jsem se a slyšela, jak to klepe do střešních oken, tak jsem byla už rovnou naštvaná, že zase prší a že se s Barneym ven pořádně nedostanu. Nakonec jsem se teda vysoukala z postele a ono krásně sněžilo a do toho tam ten skoro bílej Barney Jenže už přestalo...
Evey
Co to je za mimina? To nevím. Měla jsem chuť podívat se na malé berňáčky, tak jsem si je našla na youtube
Už posílám hlasy taky.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2011 13:49
- Nahlásit
Tak jsem se dočkala...v lednovém čísle 1/2012, které vychází 13. prosince, bude na obálce bernský salašnický pes a bude tam článek o tomto plemeni.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2011 15:28
- Nahlásit
Informace z Prahy10:
Oni:
Dobrý den,
u Vámi nominovaných psů (ID0197 Alfréd a ID0198 Niels) jsme zaznamenali snahy o nepoctivé hlasování, které není v souladu s pravidly soutěže. Upozorňujeme Vás, že dle soutěžních pravidel budeme nepoctivě získané hlasy odmazávat a při opakovaném nepoctivém hlasování mohou Vaši psi být vyloučeni ze soutěže.
S pozdravem
tým soutěže Pes Prahy 10
já
Dobrý den,
jak to poznám a jak tomu mohu zabránit?
O nic takového nestojím.
S pozdravem
Oni
Dobrý den,
Vy to nepoznáte, to je vidět jen v hlasovacích záznamech. Vzhledem k tomu, že oba Vaši psi mají nezvykle vysoký počet hlasů, zřejmě jste požádala řadu svých známých a přátel, aby pro ně hlasovali. To je zcela v pořádku, nicméně zkuste je tedy ještě požádat, ať se řídí platnými pravidly soutěže, aby ve snaze pomoci Vašim psům nezpůsobili pravý opak...
Předem děkujeme!
Tým soutěže Pes Prahy 10
já
Ano,
hlasuje pro ně spousta lidí, ale jsou psi i s vyšším počtem hlasů. Jsem v tomhle zcela bezelstný člověk, tak nevím. Ale i mně se stane, že na hlasování kliknu předčasně a zobrazí se červený rámeček, že je na hlasování brzo.
Zeptám se mezi lidmi ....
pěkný den
Oni
Děkujeme!
tým soutěže Pes Prahy 10
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2011 15:41
- Nahlásit
což neznamená, že přestanete hlasovat ) Jsem ráda za každé kliknutí, které našim klukům dáte.
Máša vylítla přes noc z 1216(16:00) na 2144 (4:00) a tím zřejmě způsobila celý ten zmatek....
Večer jsme potkali Prince, Alfréd mu přes silnici řekl, že je blbeček, a Princ se sápal, až strhnul paničku do silnice, aby mohl našemu frajerovi natrhnout fráček. Udržela ho, přátelsky jsme vyměnili několik neutrálních vět a šli jsme dál.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2011 16:00
- Nahlásit
Drakopes
Vy to nepoznáte, to je vidět jen v hlasovacích záznamech.
Ale neodpověděli podle čeho soudí oni ??? já osobně bych se tedy dožadovala konkrétní odpovědi.
Nejsem žádný IT odborník, ale snad to musí mít nějak zabezpečené ne? Pokud se klikne dříve, zobrazí se varování a hlas nebude přičten.
Když pominu opravdu nějaký cílený podvod prostřednictvím automatu, tak mě napadá jestli třeba nehlasují tvoji žáci ve škole? Všechny počítače ve škole mají pravděpodobně stejnou IP adresu... a to by jim mohlo vadit, ale fakt nevím, jen tipuji.
|