| Autor |
Zpráva |
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2011 08:44
- Nahlásit
Strejda
Dle mého veterináře dochází k lepším výsledkům v léčbě v obývacím pokoji na gauči.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 11:30
- Nahlásit
děkuju všem.
tohle byl psychicky hodně náročný týden, nicméně aspoň něco dopadlo snad dobře, Berni je OK, sono nic neukázalo.
paní doktorka prý ještě udělá pro jistotu a pro (můj) klid kontrolní sono v pátek nebo v sobotu, zadarmo, ale nic tam nenašla.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 12:08
- Nahlásit
Janiii
nicméně aspoň něco dopadlo snad dobře, Berni je OK, sono nic neukázalo. Dobrá zpráva. Je vidět, že je holka dobře vychovaná a nespustí se s kdekým.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 15:53
- Nahlásit
Drakopes
Ať dělám co dělám, Mášenku a stofárda nemůžu přehlasovat. Ještě budu muset sehnat další voliče.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 16:54
- Nahlásit
Drakopes
taky jsem dala hlasy, klukům to moc sluší
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 18:05
- Nahlásit
Taky to zarovnávám.Buď vlevo,nebo vpravo.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 18:41
- Nahlásit
Janiii - Janiiiiii, já jsem tak ráda! Ani nevíš jak! Říkala jsem si, že to musí dopadnout dobře! A co ta bulka?
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 18:43
- Nahlásit
Drakopes - taky poctivě klikám vždycky, když jdu kolem počítače! Kluci jsou na fotkách krásní!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 18:44
- Nahlásit
Worick - moc se těším na podrobné info z Vídně, dívám se na trhy na webkameře... je tam celý plac před radnicí... Doufám, že jste se měli moc fajn...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 18:59
- Nahlásit
Kessie
co ta bulka?
nic. neroste, kontrolujeme to, ale dokud nebudou nějaké problémy, do Berni řezat nenechám ...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 21:30
- Nahlásit
Díky všem za klikání, děláme to stejně ... ) Ještě, že se dá oběma dávat hlas najednou
Včera bylo 12 psů, kteří se drželi značně vepředu, dneska jsem se k porovnávání nedostala. Hráli jsme turnaj, měla jsem kluky s sebou ve škole. Obcházeli hráče a vnucovali své hlavy do klína na mazlení a drbání (chudinky zanedbaní )
původně jsme je přihlásili jako dvojku, ale to nám zamitli ...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 21:49
- Nahlásit
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 22:25
- Nahlásit
Drakopes
Jsou to oba krasavci.Moc jim to sluší.Hezký fotky.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2011 23:05
- Nahlásit
Dnes jsme místo oběda vyrazili na vepřové hody do hospody. Médi obdržel jednu vlastní jitrnici a následně zbytky minimálně od 6 lidí z okolních stolů. Bylo mi trapně a musela jsem se tvářit, že mi to neva... Kupodivu se nepos... ani nepob... Hospodskému vypomáhal tchán, který je evidentně velký pejso kámoš, dvakrát se nechal komplétně očmuchat a olízat a vrátil se k točení piva aniž by provedl jakoukoliv zákůadní hygienu....
odpoledne jsme vyrazili k mámě do práce - probíhá tam rekonstrukce, tak jsme jeli zamknout, protože dělníci už chtěli domů.... Sidlí v takové venkovské škole uprostřed vesnice, v oplocené zahradě, z poloviny ne plot ,ale cca 3 metry strmá stěna. Pečlivě jsem obešla celý pozemek, jestli ho mohu pustit z vodítka, protože je to na místě, kde nikdi nebyl a netrefil by domů... Pán se samozřejmě během půlhodinky zdejchnul a vydal na výlet. Tak 3 a půl minuty jsem byla mrtvá strachy, když jsem to zjistila, ale kupodivu se odněkud přištrachal zpátky....
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 08:32
- Nahlásit
Drakopes - skvělé fotky, klukům to opravdu mooooc slušííí!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 08:34
- Nahlásit
Noemi - teda, u vás se taky pořád něco děje... já si připadám jak úplný nudař... s našima obyčejnýma procházkama a obyčejnýma hrama na schovku piškotků...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 08:58
- Nahlásit
Kessie
nerouhej se!! buď vděčná za klídek a klidně nudnou pohodu
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 10:37
- Nahlásit
Drakopes - to já jsem... Kesska je teď nějaká živější než dřív... což je super! Pořád jsme jak bláťáci, nestíhám prát... a HURÁÁÁ, podařilo se nám přehlasovat Mášenkuuuu!
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 10:52
- Nahlásit
Tak už jsme dohnali Mášenku co? Taky poctivě klikám ;)
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 10:54
- Nahlásit
Příště si to tady aktualizuju než něco pošlu
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 11:25
- Nahlásit
Děláte to taky tak?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 16:11 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
aktuální stav na Praze 10:
1 1256 hlasu Princ ID0143
2 919 hlasu Angie ID0184
3 861 hlasu Eduard ID0176
4 782 hlasu Niels ID0198
5 782 hlasu Alfred ID0197
6 752 hlasu Masenka ID0196
7 718 hlasu Punky ID0117
8 594 hlasu Bella ID0204
9 589 hlasu Hank ID0103
10 565 hlasu Biba ID0178
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 17:28 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Čau děcka, jsem tady
Jéé a vy jste tentokrát nezaháleli a hezky spisovali, šikulci
Janiii
co ta bulka?
nic. neroste, kontrolujeme to, ale dokud nebudou nějaké problémy, do Berni řezat nenechám ... - to je paráda, že všechny psí nemoci máme snad zažehnané, ťuk, ťuk (i psí ,,nehody" )
Noemi
Pán se samozřejmě během půlhodinky zdejchnul a vydal na výlet. Tak 3 a půl minuty jsem byla mrtvá strachy, když jsem to zjistila, ale kupodivu se odněkud přištrachal zpátky....- Médin je v tomhle nepřekonatelný On má snad ,,boty z toulavého telete" Já jsem onehdá chtěla otevřít Dáši, otevřela jsem bránu (dálkově) a čekala až vběhne. Místo toho jsem sledovala, jak to Woriček kvitoval s nadšením a vycupitkal ven (a Dáša nikde ) Ale jak jsem ode dveří zařvala (jenom Wori, nic víc) v ten moment byl zpátky, u brány se k němu připojil Berry a místo za mnou ke dveřím, šupajdili po cestě rovnou do boudy Pro jistotu. Kdyby byl průšvih
Drakopes
Teda, fotky kluků jsou luxusní To já je tak krásně nenafotím A perfektní fotoseriál: jak Alfí seřvává Nílouška a ten mu něco otfrflává, ale pak se radši stáhne, pro jistotu, před velkým šéfem a jen si něco brblá pod fousy
To je ale pěkně blbé, že nemohli být kluci spolu, jako pár Takové skvělé fotky jsi měla... Už zase poctivě hlasuju
Kessie
já si připadám jak úplný nudař... s našima obyčejnýma procházkama a obyčejnýma hrama na schovku piškotků... - popravdě, když je u nás jen klasický koloběh procházek a výletů a nic zvláštního, tak mi to taky přijde celkem nudné ....ale jen do té doby, než se něco přihodí a nedejbože přihodí blbého a nám. Pak si říkám:,,zlatá nuda"
Tak a zpráva z Vídně: mám rozporuplné pocity Ono to bude hlavnětím, že nemám ráda davy lidí a nakupování všeobecně Jako: výzdoba pěkná, počasí ušlo, nic víc jsem ani nečekala Šíleně moc lidí, vyloženě tlačenice, ke stánkům byl kumšt se vůbec dostat. Jelikož na WC tam byla půlhodinová fronta, neměla jsem odvahu cokoliv jíst a pít Kupovat jsem ale stejně nic nemínila, punč jsem ochutnala pomerančový - cucla jsem si od Toma. Byl dobrý, ale já bych toho stejně moc nevypila...poslední dobou se mi začalo nějak dělat šoufl z rumové příchutě (do všech zákusků pořád valí tuny tresti ) Takže jsme omrknuli trh, prošli se starým městem, mrkli po obchoďákách (jako zbytečně ale ) protlačili se večerním, krásně osvětleným trhem u radnice, zašli do restaurace, dali si vídeňský šnicl se salátem a jeli domů Největší zážitek pro nás s Tomem bylo: koukání po všech vídeňských pejskách ...a chodilo jich tam v davu celkem dost, projítí parkem za Hofburgem s krásnýma exemplářema gingko biloby a libanonského cedru, čuměli jsme přes sklo do skleníku na maximotýli (protože zbytek rodiny frflal, že tam nemáme chodit ) Takže jsme přemýšleli, že si tam zajedem v klidu a teple někdy v květnu a pokocháme se zámeckými parky Jinak...já bych tedy nechtěla být vídeňský pejsek, promiň Áji, ale nechtěla bych být ani žádný městský pejsek - protože to capkání městem, davem, na vodítku, mi připadne jako hodně velký opruz U vás je to ale jiné, vy chodíte jinak a jinudy Fotek mám jen pár, noční ani nevyšly (a vy asi neuvidíte ani to, jelikož mi Tom pořád neupgadoval Flash Player a nechce mi to nahrávat fotky )
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 17:55 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
fotky kluků jsou luxusní
přiznávám, že to nefotila já, ale profesionální paní fotografka. Cvičili jsme s hafany v parku dobrou hodinu. Fotek mám na celé album (cca 120) a je opravdu těžké vybrat. Shodly jsme se (paní fotografka a já), že fotit malé děti je balzámek na nervy ve srovnání s našimi soustavně frflajícími bestiemi. Oni nebudou ležet vedle sebe, oni se nebudou dívat támhle ... a pořád to komentovali, každé cvaknutí spouště kritizovali, že oni by to fotili jinak. Níloušek měl výhrady k objektivu a v nestřeženém okamžiku olíznul, sice důkladně, ale naštěstí z boku a ne přímo přes skla.
Bylo to náročné, divím se, že paní se mnou ještě mluví a zvedá mi telefony
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2011 19:33
- Nahlásit
Drakopes
přiznávám, že to nefotila já, ale profesionální paní fotografka - tak to ledasco vysvětluje Já už si říkala, že Ty je tak krásně nafotíš a já ani ň - tak to mi spadl kámen ze srdce, že nejsem až takové nemehlo Fotky fakt chválím a nemůžu se vynadívat...čumím na ně pořád dokola
Oni nebudou ležet vedle sebe, oni se nebudou dívat támhle ... a pořád to komentovali, každé cvaknutí spouště kritizovali, že oni by to fotili jinak.... - No právě - úplně to vidím, jak by to vypadalo u nás
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 06:47
- Nahlásit
Drakopes
Staford Angie je překlikán.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 10:09
- Nahlásit
Strejda
Děláte to taky tak? S nakrájenými jablky bych tedy opravdu neuspěla.
Drakopes
Úžasné fotky.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 10:24
- Nahlásit
Evey
S nakrájenými jablky bych tedy opravdu neuspěla.
To je špatnou výchovou. Naše holky žerou veškeré ovoce a zeleninu. Jen kedlubny jim musí okrájet.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 10:39
- Nahlásit
StrejdaTo je špatnou výchovou. Naše holky žerou veškeré ovoce a zeleninu.
To z nouze,nebo dobrovolně?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2011 11:44
- Nahlásit
Tá ta
To z nouze,nebo dobrovolně?
Sally žere všechno od první chvíle u nás dobrovolně. Neli zpočátku nosila ovoce a zeleninu Salině, ale letos už s ní vyhrabávala na poli brambory.
|