Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Tá ta
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 09:39
- Nahlásit

worick
Říká se,že pes je fixovaný na člověka a kočka na barák a je to pravda.

Vánoce-už zase?Hrůza.Něco už u nás taky jako vánoční trhy padlo.Jezdíme do Drážďan,ale letos by to asi chtělo změnu.Možná ta Vídeň.Počkám až napíšeš své postřehy.
Na druhou stranu by nemusel být špatný i staromák,ale slyšel jsem,že ještě lepší a komornější jsou trhy na míráku.Tak nevím.

Drakopes

Taky mi tady asi hodně věci uniklo...

worick
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:05
- Nahlásit

Tá ta
Něco už u nás taky jako vánoční trhy padlo.Jezdíme do Drážďan,ale letos by to asi chtělo změnu.Možná ta Vídeň.Počkám až napíšeš své postřehy. - no jo, jenže já nemám srovnání.....Napíšu Ti skvělé vy se tam budete trmácet a pak si povíš, že to nemá ani z poloviny úroveň Drážďan A budu mít průs....

Tá ta
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:14
- Nahlásit

worick
Neboj,jsme dospělí lidi.
Kdyžtak ti pošlu jenom účet za 30 litrů svařáku a litr nafty
Nebo obráceně?

Noemi
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 10:54
- Nahlásit

O víkendu jsme byli v Drážďanech, loni také a předloni ve Vídni. Vídeň mám raději (kvůli celkové výzdobě města a Schonbrunu...), ale trhy se mi více líbí v Drážďanech -taky proto, že jsme tam za chvilku vlakem...

Letos jsem byla strašně otrávená, protože jsme udělali dobrý skutek a vzali s sebou moje rodiče a bráchu. Bráchu nic nezajímalo a chtěl do Mc Donalds, táta byl celou dobu naprosto otrávený a všechny prudil. Ve výsledku jsem prošli jednou uličkou na Altmarku, sjeli přes řeku do Neustadtu, pak se pánové odebrali do technického muzea, kde strávili celé dopoledne až do odjezdu vlaku domů. Já jsem s mámou mezitím oběhla obě nákupní centra u Prager strasse (a Karlstadt, ale ten se nepočítá). Myslela jsem, že se navečer ještě vrátíme na trhy, abychom kromě nákupů nasáli ještě trochu vánoční atmosféry, ale pánové přišli z muzea tak pozdě, že jsme rovnou letěli na vlak.... Ve výsledku jsem měla napůl jednu 1/2 metrovou klobásu a pak ještě svařák (ale ne na trzích, ale tradičně v obchůdku vedle té okachlované mlékárny na druhém konci města - mimochodem vedle je obchod, kde mají tak asi 80 druhů hořtic...). Ani na ten ohřátý vaječňák, na který jsem se těšila nedošlo.... Byla jsem otrávená ještě v neděli (a tu nezmiňuji cestu domů, kdy z Německa na hranice vlak ok, ale CĎ jako obvykle zaspalo a připravilo na hranicích vlak s tam asi 1/4 kapacitou, než bylo potřebné...), Pavel chudák navrhoval, že ještě někam do Vánoc ještě vyrazíme, ale nemám po tomhle odvahu...

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:02
- Nahlásit

Evey
Víkendový zážitek:
Tak to by mě asi fakt kleplo. Ještě, když navíc vím, že Barney není žádný obranář.

Strejda
Hlásím výrazné zlepšení.
Tak to je super zpráva.

Normálně jsem pozorovala z obýváku Barneyho a zjistila jsem, že když leží venku na dlažbě před tím velkým francouz. oknem do obýváku, tak že se trochu třepe. Takže si myslím, že mu je prostě zima od té studené země. Myslíte, že se dá naučit psa, aby spával v boudě? Mám mu tam třeba dávat pamlsky a chválit ho za to, když bude v boudě? Já jsem si vždycky myslela, že pes není tak blbej a když mu bude zima, že si do té boudy zaleze. Ale Barney, on je takovej jinej no Takže spává uprostřed zahrady na trávě a přes den leží u toho okna.

Jinak tedka nemám na nic absolutně čas. Píšeme samý zápočty a 3 už budu opakovat. Stolní kalendář dočmáranej, jak tam mám rozepsaný, kdy se co budu učit. Dokonce musím přesunout i zubaře, protože mi tam vlezl zápočet z mikroekonomie. Fakt si začínám říkat, jestli na té škole nejsem omylem. Ne, musím zabrat. Akorát teda nevím, kdy budu nakupovat ty pitomý dárky, protože na to fakt nemám ted ani pomyšlení. A tím pádem jsem i naštvaná, protože nemám moc čas na Barneyho ted. A čeká mě úklid. Takže fakt krásný předvánoční stresový čas. Proč ne. Ale tak, doufám, že aspon vy se máte líp než já

worick
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:53
- Nahlásit

MartinaBarney
já fakt nechápu, jak může být někdo z Vánoc natěšený a vykládat, jak si to všechno užívá.... Kdy pominu, že většinu dárků jsem odbourala, pořád se ujišťuju, že to nebudu přehánět ani s úklidem a pečením.....ve výsledku to dopadne tak, že prostě na Vánoce musí všechno ,,vonět čistotou a být nastrojeno" pokud možno čerstvě - den předem a nevím, jestli bych snesla kyselé obličeje celé rodiny, kdybych alespoň nějaké cukroví neuklohnila sama
Jako mít do toho ještě školu.....skončila bych s Ivetkou na psychiatrii Kluci do boudy chodí sporadicky, ale teďka na zimu tam v noci většinou jsou Dostali tu novou slámu (polovina už je venku ) a Berry je tam častěj. Ano, učila jsem je to tak, že jsem jim tam dávala kokinka, i hračky, někdy jsem tam s nima (když byli malí) i byla vlezená když je tam objevím, tak moc chválím. Nevím jestli se Barney třese zimou....Berry má klidový třes taky a ještě mi nikdo nedokázal říct, o co tu jde (ani žádný veterinář ) Zimou to ale není, sem tam se klepe i v obyvču

worick
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 11:55
- Nahlásit

Tá ta
Kdyžtak ti pošlu jenom účet za 30 litrů svařáku a litr nafty -

Dines
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 14:11
- Nahlásit

worick
EVO funguje na jedničku Krásně pípá - víc už jsem zase pár týdnů až měsíců (co jsem ho sundala z krku Dafině) použít nepotřebovala - ale ta jistota je super - kor takhle na zimu,kdy se nám ty šílený srnky zase vykempí určitě 10 metrů před vchodovýma dveřma.

Taky jsem využila víkendového krásného chlupáče a udělala z pudlíků "skoronaháče" (jen teda doufám, že Dafka stihne trochu obrůst než nastoupí pořádný mrazy )

No a myšičkové se mají taky bezvadně - užívám si poslední mimča a dumám které si nechat

Drakopes
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 15:19 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Praha 10 vyhlásila soutěž o nejhezčího psa. Přihlásilo se 204 psů, z toho tři berňáci a milion jack russelů.

Pokud máte pocit, že byste do toho měli přihodit svůj názor, tak máte možnost do konce roku každou hodinu přidávat svůj hlas libovolnému počtu psů

www.pesprahy10.cz

nemusíte moc hledat, dva hezcí psi jsou hned na první stránce )

Tá ta
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 16:47
- Nahlásit

Drakopes
Protože jsem nestranný,máš je tam.
Ale opravdu, jsou hezcí všichni tři.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 16:54
- Nahlásit

Tá ta
děkujeme a připomínáme, že je možné hlasovat hned zase za hodinu

Strejda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 16:55 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit

worick
Vy kolem Prahy....už jste někdo někdy byl? Předpokládám, že tedy v Německu...
Nejsem úplně kolem Prahy, ale byli jsme v předvánoční Vídni. Můžu doporučit.

Drakopes
Takže jsme už zcela bez léků,
Všichni by si měli vzít příklad. Takhle má vypadat zdravotní zpráva.

A taky jsem spravedlivě hlasoval v psí soutěži krásy.

worick
.....musím konstatovat, že ty baby jsou fakt mrchy
Jo. To jsou.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 18:18
- Nahlásit

worick
někdy jsem tam s nima (když byli malí) i byla vlezená
To já taky dřív. Leželi jsme tam, no teda spíš seděli jsme tam s Barneym oba dva. Taky jsem mu tam dávala pamlsky. A dřív tam párkrát spal. Jenže už asi 1,5 roku spí venku. Možná to bude teda ten klidový třes. Přece, kdyby byla psovi zima, tak si do boudy zaleze sám.

Kessie
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 18:43
- Nahlásit

Drakopes - super zprávy, mám hroznou radost! Myslela jsem na vás!

Kessie
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 18:46
- Nahlásit

worick, Tá ta - Vídeňský trhy jsou super... taky tam jezdíváme, letos vynecháme z nějakých rodinných důvodů, ale jezdím tam pravidelně už aspoň 10let... já teda opravdu jezdívám jen nasát atmosféru, dám si jedlý kaštany (nikde jinde než ve Vídni je nejím) a punč a je mi prima... předloni tam měli na radnici nádhernou výstavu betlémů snad z celého světa... každý rok je tam něco...
bohužel jinam nejezdím, Vídeň je město mého srdce, takže taky nemám srovnání...

Kessie
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 18:50 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

MartinaBarney - nevím podrobnosti, ale co dát Barneymu nějakou matraci na to místo, co lehává? Měla bys jistotu, že aspoň leží na teplém, když je to jeho oblíbené místo... my jsme taky vyčíhli Kessčina 3 oblíbená místa... u branky leží na betonu v létě, v noci spí na matračce, kterou má na svém druhém oblíbeném místě - no a v zimě spí v noci v boudě a přes den je na té venkovní matraci... na beton ji ani nenapadne lehnout...naštěstí... fakt nevím, jak bych jí vysvětlovala, že by se mohla nachladit...

Kessie
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 18:55
- Nahlásit

Janiii - držte se! Nevím, co se stalo, ale asi něco moc vážného... moc na vás budeme v sobotu myslet, aby to s Berni dopadlo dobře! Pamatuju si dobře, že na prvním sonu nebyla, protože měla falešnou březost, že?

LuckaM
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 19:59
- Nahlásit

Ahoj všem, jdete mi akorát do rány s těmi vánočními trhy. O víkendu se chystám do Prahy. Vypadá to, že se rýsuje někdo, kdo by měl rád mě i Bárnýska, tak jedu užít trochu té romantiky ;)

Janiii
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:12
- Nahlásit

KessieEvey
včera ráno mi zemřela babička. měla rakovinu slinivky, a šlo to rychle. posledních 14 dní neuvěřitelně trpěla, ale nedalo se nic dělat. všichni jsme věděli, že to přijde, a že je to v tomhle případě opravdu vysvobození. o nic míň to ale nebolí zítra má pohřeb.
a v sobotu dopoledne sono s Berni - pro worick - jo, je možnost, že je těhule. nějakej šikovnej pes přelezl plot...
pokud bude březí, budeme muset kastrovat, i s plodama ale v 7 letech navíc s bulkou jí štěňata nenechám ... vzala by se i ta bulka.
pořád doufám, že je to planý poplach a obejde se to bez narkóz a operací ale tenhle rok je tak moc posr*** že bych se nedivila ničemu
LuckaM
Luci to je super, moc bych vám to přála - tobě i Barneymu

worick
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:13 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

LuckaM
asi budu nějaký telepat či co... ale nebudeš tomu věřit, půl dne jsem myslela na to, že jsi se dlouho neozvala a budem muset vyhlásit pátrání A hurá, žije Jenom je zaláskovaná, tak má málo času V pořádku, máš omluvenku a doufám, že Tvůj milý, nás tady bude akceptovat Zdravíme a těšíme se na foto nové spokojené rodinky

Drakopes
děkujeme a připomínáme, že je možné hlasovat hned zase za hodinu - já už hlasovala....přiznávám se, že zatím jenom jednou no... Ale objevila jsem tam samojedí slečnu tak dostala hlas taky ten další berňák vypadá ale nějak divně Zprvu jsem myslela, že je to fenka pak, že asi ještě štěně......je takový nějaký....lysý.... A fotka, jak ho prezentuje panička (nebo spíš sebe) se mi ,,trochu" příčí Úplně jsem viděla Milunu ze Slunce seno A přesně jak píšeš - totálně přerusselováno

Kessie
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:24
- Nahlásit

Janiii - Upřímnou soustrast, myslíme na vás zítra i v sobotu. Kesska posílá Berni jedno velký oblíznutí pro štěstí! a čekáme na zprávy!

Kessie
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:26
- Nahlásit

LuckaM - tak to je moc prima!!! držíme tlapičky a pěstičky, aby to vyšlo tak, jak si přeješ, Luci!

LuckaM
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:26
- Nahlásit

Janiii, držte se! Přeju, aby to brzo přebolelo...Slinivka je prevít, na tu umřela i moje babička :/

Strejda
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:34
- Nahlásit

Janiii
Upřímnou soustrast.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 20:53
- Nahlásit

myslíme na vás na všechny v dobrém i v tom horším

Lucko, ozvi se, budeš-li chtít. když už tu budeš...

na ten třes bych si asi nechala udělat rozbor minerálů....

LuckaM
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2011 21:22
- Nahlásit

Drakopes
Děkuji za nabídku, ale myslím, že na to nebude moc času. Máme nabitý program - památky, večeře, trhy... Praha ale není tak daleko, takže věřím, že to vyjde někdy příště a třeba i s Bárníkem ;)

Evey
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 06:42
- Nahlásit

Teda vy jste toho napsali.
Proč je tu největší živo, vždy když už nemám přístup k Internetu? Asi si o něj napíšu Ježíškovi ať vás mám pod kontrolou.
Takže to vememe postupně.

Drakopes
nemusíte moc hledat, dva hezcí psi jsou hned na první stránce Taky mám stejný názor, ti prostě musí vyhrát.

Strejda
Takhle má vypadat zdravotní zpráva. ... a co Sallynka?

Kessie
dám si jedlý kaštany (nikde jinde než ve Vídni je nejím) Tak to se tam asi taky budu muset vypravit, kaštany miluju, mají je tam opravdu tak vyjímečné? Já si je peču doma v troubě.

LuckaM
Vypadá to, že se rýsuje někdo, kdo by měl rád mě i Bárnýska, tak jedu užít trochu té romantiky ;) Foto, míry, věk, zaměstnání, kde bydlí, kolik má psů..? Měla by jsi si ho nechat odsouhlasit od zdejšího partnerského poradce.... Ne vážně, držím palce.

Janiii
Upřímnou soustrast.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 07:20
- Nahlásit

Janiii
upřímnou soustrast

Noemi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 07:27
- Nahlásit

Janiii
Držte se!

Drakopes
Odhlasováno.

Strejda
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2011 07:54
- Nahlásit

Evey
a co Sallynka?
Řekl bych, že skoro dobré. Ještě je doma, protože občas zakašle. Ale žere, chce drbat a je zvědavá jak jindy.

<< 1 ... 405 . 406 . 407 . 408 . 409 . 410 . 411 . 412 . 413 . 414 . 415 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání