| Autor |
Zpráva |
Evey
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 10:43
- Nahlásit
Strejda
Tak nakonec jsme to naložili do rychlosoli. Dělali jsme to s bratrancem sami. Hlavní udič byl zaneprázdněn výdejem uzenin známým. Moc jsme nevěděli kolik tam toho dát, tak jsem zvědavá na výsledek.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 10:59
- Nahlásit
worick
Tom postavil zatím klukům sněhuláka Jako ze sněhu? To mi říkej. Kolik ho tam máte? To jste ukradli i sousedům ze zahrady, ne?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 12:49
- Nahlásit
Evey
Tak nakonec jsme to naložili do rychlosoli.
Řekl bych, že jste udělali dobře.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 16:35
- Nahlásit
no mákli jste úžasně díky
1 6988 hlasu Princ ID0143
2 6965 hlasu Jerry ID0108
3 6201 hlasu Eduard ID0176
4 6047 hlasu Hank ID0103
5 4813 hlasu Monty ID0101
6 4601 hlasu Masenka ID0196
7 4594 hlasu Niels ID0198
8 4594 hlasu Alfred ID0197
9 4541 hlasu Zofka ID0087
10 4504 hlasu Bella ID0204
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 19:28
- Nahlásit
Drakopes - jupíííí
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 19:59
- Nahlásit
Drakopes
no mákli jste úžasně díky - já moc ne já nebyla půl dne doma Ale paráda
Evey
Jako ze sněhu? To mi říkej. Kolik ho tam máte? To jste ukradli i sousedům ze zahrady, ne? - no ze sněhu, fááákt Napadlo ho asi 3cm, ale pěkně se ,,nabaloval" tak objel ,,hřiště" před barákem a měl sněhuláka 110cm! Jé škoda, že mně nenapadlo ho i vyfotit, dnes už je po Berrynově zásahu skácený, jen torzo spodní koule tam zůstalo Ještě zbytky sněhu máme, ráno byla ledovka jak prase, málem jsem se před barákem přizabila
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 20:09
- Nahlásit
ankaras
Holkýýýý, vám to ale sluší....nádhera
Děkujeme moc (kurňa, já Ti chtěla písnout mailíka a nějak jsem to zazdila Hned jak bude chvilka klidu - tipuju tak.... nejdřív polovina příštího týdne ....písnu )
Strejda
A kde máme ,,ty lidi" ha??! Jinak....romantika jak blázen...to leháro mezi stébly trav.... A taky krasavice
Já nic tvořit nebudu, bo to neumím a nebudu tu kazit průměr (s těma našima ksichtama ....Ještě si jich užijete, jak budu na vás, chrlit fotky z pod stromku )
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 21:41
- Nahlásit
worick
A kde máme ,,ty lidi" ha??!
Lidi jsou na svých místech.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 23:42
- Nahlásit
Tak dnes mi konečně v práci od 9.12.11 zpŕovoznili net.Jinak jsem zde ale lehce v obraze.Ráno i večer.I když sem nic nepíšu,protože se mě téma netýká,hlasuji jak jen to jde.
Těší mne,že ten předvánoční blbinec není jen u nás.
Pobavilo mě jak Drakopesová podala průběh seznámení kluků se stromečkem a dárky.Kdybych byl učitel,má za slohovku za 1++.
Co se týká uzení,tak jsem akorát konzument.Bohužel tomu nerozumím,ale chtěl bych.
Dnes jsem už koupil kapry.Naštěstí mi je i komplet udělali a docela jsem prodavače v tý kose litoval.
Já bych to za ty peníze nedělal.
Sníh u nás ještě není,ale všichni jsme doma stejně zalezlí a Baru se tak nudí a vymýšlí blbosti.Hrabe,štípe jabloně a všelijak škodí.
Dnes jsem přijel dřív,tak jsem ji vzal k rybníku a byla v 7mém nebi.Potom jsem umyl na vánoce auta(divila se) a vytřel garáž.
Večer jsme s Baru dali česání a opáčko cvičení.Je na ní vidět,jak ráda poslouchá a je ráda že se ji někdo věnuje.Teď ji to o svátcích musíme chudince vynahradit.
Škoda,že existují peníze.
Radši bych vzal denně Barunku a šel s ní někam courat,třeba jenom do lesa.(závidím worick)Promiň,ale to by byl můj sen.Couráš si přes hranice kde tě napadne.No není to nádhera?Nikde nikdo.Akorát škoda těch stromů u vás,co mají ještě složit.
Když mi to už leze na bednu,říkám si,že nejlepší by bylo všecko střelit a odstěhovat se tam,kde tě nehoněj složenky a faktury.Sluníčko,kokosy,banánany a moře.Celý rok ti stačí tričko a kraťasy.Já vím utopie...
Slovensko miluji,nevím,jak se tam dnes na nás dívají,byl jsem tam naposledy těsně po rozpadu,tedy někdy v roce 1993,ale letos (tedy 2012) se tam chystáme do Tater.Poukaz už je doma,stačí jenom vyplnit datum.Uvidíme co napíšeLucka.
Bohužel Baru zase bude doma.Na chatu s námi nesmí.
Ach jo...
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2011 23:45
- Nahlásit
No fuj ,to je dlouhý...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 06:37
- Nahlásit
Blíží se 5000. hlas pro Drakopesovy kluky. Pochlubte se, kdo si ho naklikáte.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 07:06
- Nahlásit
já ráno dala 5012.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 07:48
- Nahlásit
5036+5040 (2x)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 07:55
- Nahlásit
Tá ta
No fuj ,to je dlouhý... - ne, nééé Hezky jsi nám popsal, co na srdci...Většina tady píše jen věcně a stručně - fakta Jsem ráda, že se sem tam rozepíše i někdo jiný, než já
Zapoměla jsem se onehdá zeptat...jak jsi na tom momentálně se stavem koček? Já jen, že jsem koukala na Chcete mě....a vzpoměla jsem si na Tebe. Vždyť v Praze jsou útulky pořád koťátek plné...
Když mi to už leze na bednu,říkám si,že nejlepší by bylo všecko střelit a odstěhovat se tam,kde tě nehoněj složenky a faktury.Sluníčko,kokosy,banánany a moře.Celý rok ti stačí tričko a kraťasy.Já vím utopie... - nejsi můj Tom??!
Ten takhle uvažuje pořád.... Já, ač nad tím přemýšlím, hlavně v souvislosti se stavem přírody kolem, asi bych se odstěhovat někam daleko nezvládnula....jsem navázaná na místo, stejně jako ta kočka Nedávno jsem sledovala na CT2 dokument o Tatrách - moc hezky natočený. Ne, takový ten ,,turistické lákadlo", ale o nádherné přírodě, zvířatech, o zapadlých údolích, kam lidská noha nevkročí, jak je rok dlouhý. Kde žijí jen bačové s ovečkama a smečky vlků. To se mi srdíčko tetelilo a to jsem přemýšlala, jak to udělat, abych tam mohla žít... (není to tak daleko )
Asi oba zůstaneme u snů (proč jsou restituenti jen ,,kavárenští povaleči"??! Vždyť já bych si ty peníze věděla užít smysluplněji..... )
No a Ty si nestěžuj, vždyť kousek a jste v Českém ráji (snad to nepletu ) a tam to máte taky krásné, spíš krásnější, než já tady
Nemysli, kluci to mají teďka taky na prd, jen se jezdí po nákupech, pak po návštěvách....uklízí, není ani cvičák a ani na prochajdy čas... To je jedna z věcí, co nemám na Vánocích a svátcích kolem ráda Mrzí mne to každoročně
Slovensko miluji,nevím,jak se tam dnes na nás dívají - vlastně ani nevím - my jsme tady kolem hranic pořád jako by jeden národ....a taky hodně promíchaní. Vůbec nějak neuvažuju nad tím, že jsou už,,jinde" Zkusím se v pondělí zeptat příbuzenstva, co přijede ze Skalice
A bude to asi člověk od člověka. Myslím, že starší generace dál v Čechách, asi o Slovácích uvažuje taky jinak, než ta mladá, která už společný stát nezažila. Pro ně, jsou asi to samé jako pro nás okolní státy, ne? Co vaše děcka? Berou Slováky ještě trochu jako součást nás, prostě ,,naše bratry"....jen trochu ,,odrozené"??
....se tam chystáme do Tater.Poukaz už je doma,stačí jenom vyplnit datum.Uvidíme co napíšeLucka.
Bohužel Baru zase bude doma.Na chatu s námi nesmí.
Ach jo... - stejně asi jedete lyžovat ne? Tam by Barunka být nemohla, to ne. To by jste museli mít i soukromou sjezdovku
Dneska jsem myslela, že budu celý den v klidu pulírovat, až snad k dokonalosti (tomu sama nevěřím )....ale zapoměla jsem že musíme nazdobit hroby, tak to dopadne, že budu vyšilovat do noci a nestíhat...ostatně jako každoročně (a mezitím ještě koukat na Vaškův pohřeb )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 08:09
- Nahlásit
U nás to s počasím vypadá takhle:
mrzne a je zbytek poprašku...celkem dobré A Táňa v Počasí včera hlásila, že by na Štědrý večer mohlo i připadnout malinko sněhu - to by byla paráda
Druhá fotka je zbytek sněhuláka
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 15:22
- Nahlásit
Nemysli, kluci to mají teďka taky na prd, jen se jezdí po nákupech, pak po návštěvách....uklízí, není ani cvičák a ani na prochajdy čas... To je jedna z věcí, co nemám na Vánocích a svátcích kolem ráda Mrzí mne to každoročně
tak tohle si mi s obrovskou podporou Jirky podařilo dotáhnout téměř do dokonala. Žádný spěch a žádný kvalt, klídek a pohoda .. když něco nebude hotové, tak to nebude .. no a co?? Jídlo je, kluci v pohodě ))
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 16:21
- Nahlásit
Drakopes
Žádný spěch a žádný kvalt, klídek a pohoda .. když něco nebude hotové, tak to nebude .. no a co?? Jídlo je, kluci v pohodě
Máme to taky tak.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 19:53
- Nahlásit
jen se jezdí po nákupech
Vzhledem k tomu, že před Vánoci v Praze v obchodech začne apokalypsa, tak mám vše nakoupeno (přes internet) do začátku adventu. Letos jsem ale udělala zásadní chybu v tom, že jsem si začátkem týdne vymyslela výměnu vepřového řízku (rybu máme také, ale řízek je řízek)za wiener schnitzel (alias telecí). Včera jsem v 11:45 začala akci "telecí kýta" - byla jsem v Makru, Globusu (Černý most), na Palmovce, na Andělu a několika místech v centru Prahy, v Nuslích, na Jižním městě... No děs. Nikde neměli telecí kýtu, jen plec nebo hřebínek apod. Tedy v Nuslích u Robertsona měli, ale z "mléčného" telete a za dvojnásobek běžné ceny (nekradu)... Telecí kýta nakonec zakoupena na Chodově v 16:45, poslední kousek, co měli....
Celé odpoledne mě do toho pronásledoval můj chlap, který jako obvykle pro mě neměl nic k Vánocům, takže jsme při honu na telecí navštívili přes dvě desítky zlatnictví a v obhlížení jsme pokračovali i po sehnání kýty (Mimochodem už dlouho jsem neviděla tolik zoufalých mužů za jedno odpoledne jako včera po těch zlatnictvích....).
P.S. Telecí kosti zadara měli samozřejmě hned v prvním obchodě, takže jsme s sebou celé odpoledne tahali hromadu kostí
P.S.S. Situace s absencí dárku a prohánění se 23.12. po zlatnictvích se periodicky opakuje.....
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 20:08
- Nahlásit
Noemi
telecí kýtu měli ráno po deváté na Vršovické u Edenu, ale já tam koupila jen 1,5 metru bílé klobásy. To telecí jsem ti tam nechala )
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 20:44
- Nahlásit
zítra se sem už nedostanu, tak bych Vám všem ráda popřála krásné Vánoce strávené s Vašimi blízkými a samozřejmě hlavně těmi čtyřnohými mazlíčky!!! opatrujte se, všichni! a pěkně si to užijte
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 22:02 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Noemi
P.S.S. Situace s absencí dárku a prohánění se 23.12. po zlatnictvích se periodicky opakuje..... - to už jsi asi ověšená, jako stará cigirigi...
Na zlato si nepotrpím, tedy na šperky všeobecně ne.....já bych svému chlapovi řekla, ať se na to vykvákne (teda, já mu to už řekla dávno dárky si zásadně kupuju sama No dobře, tak vybírám, kupuje je Tom )
Letos jsem ale udělala zásadní chybu v tom, že jsem si začátkem týdne vymyslela výměnu vepřového řízku (rybu máme také, ale řízek je řízek)za wiener schnitzel (alias telecí). - tááák....a dobře Ti tak Ty mlsná hubo! tohle je už ale rozežranost, totok...
Taky jsem Berunovi dneska od řezníka přivezla novou ,,mamutí" kost A že teda je Přes 50cm a 3kg - s tím bude bojovat nejmíň do léta
Jo...mám zvláštní postřeh Nevím proč, ale když jdeme na prochajdu (k večeru) tak kluci cestou kadí každý minimálně 2x a po druhé, či po třetí už mají prostě úplný průjem a zasviní si zadky Tento týden, jak jsme prakticky nechodili, jsem ani jedno ráno nezaregistrovala, že by byli posr.... Je možné, že by mohlo moc pohybu škodit? Jako že: psu to jde, až když má pohyb....ale když ho má moc, tak jde a jde a jde a už je to pak řídké - špatně strávené ještě, třeba?? Nechápu
Drakopes
Strejda
Žádný spěch a žádný kvalt, klídek a pohoda .. když něco nebude hotové, tak to nebude .. no a co?? Jídlo je, kluci v pohodě
Máme to taky tak. - no jo, chytrolíni jenže mne by Vánoce v ,,bordelu" ani samou netěšily (a to jsem prosím, sama ,,prase č.1!" ) nemluvě o tom, že v tomto čase k nám přeci jen nějaká ta návštěva zavítá Hanba by mne fackovala..... Tom taky řekne:,,že se na to nevys....!"Ale když je pak naklizeno, načančáno, tak pak chodí a všem se vychvaluje, jak jsem to sama všechno zhotovila Letos ovšem, nebude mít s čím, pořádně jsem to odfláknula
Janiii
Moc děkujeme a taky přejeme krásné, klidné Vánoce a hlavně zdraví! pro celou smečku Dlouho jsi nenapsala o kocourovi - máte přeci taky briťáka, ne?? Je z něho už taky, takový klidný bambula, jako náš Leonek? Kdyby nás nepotřeboval jako ,,sypače granulí a dveřníky" - tak o něm ani nevíme
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 23 Pro 2011 23:53
- Nahlásit
worick
tak ze tří koťat mi bohužel nepřežilo ani jedno.Jakmile začala sama vylezat ven,do týdne zmizela.
S tím úklidem a bordelu nám nelži.Tvoje vlastní fotky tě usvědčují.
S tím kakáním jsem si toho taky všiml.1-2x
ok-potom průjem.
Možná zrychlené trávení,či prázdné střeva?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2011 08:14
- Nahlásit
No, včera k večeru začalo pršet a smoklilo celý večer. Zbytečky sněhu ještě jsou, ale rozhodně už to nevypadá tak hezky, jako když bylo přimrzlé Je tam čvachtanice
Těšila jsem se, že večer, když se oba vrátíme od rodičů, by jsme (pokud by tedy sněžilo) alespoň obešli s klukama vesnici (jak koledníci ) aby z těch Vánoc taky něco měli Ale zatím to nevypadá...
Tá ta
Tvoje vlastní fotky tě usvědčují...sim Tě snad si nemyslíš, že budu fotit ten bordel A navíc jsem si všimnula, že na fotkách každý binec vypadá mnohem menší, jelikož tam nejsou vidět ty detaily
Možná zrychlené trávení,či prázdné střeva? - ale je mi divné, že už to někdo nepopsal....nikdy jsem se s tím nesetkala na žádném fóru, ani kde jinde....Kdyby to bylo jen u jednoho, tak bych si myslela, že je fakt nějaký marod, nebo třeba s tím má to plemeno problém, ale oba? To už snad nebude náhoda...?Jí sice stejné jídlo, ale jednou to mají s rýží, prosem, těstovinama....a nemá to na to žádný vliv, tak si myslím, že jídlem to taky nebude
Všem šťastné a veselé!!!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2011 08:27 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Ahoj všichni, přejeme vám všem krásné Vánoce, užijte si pohodu a hlavně všech blízkých, které máte rádi! Myslím, že desinfikovaný byt nebo dům nemůže nahradit srdečnost, přátelskost a štěstí se shledání s lidmi, co vám za shledání stojí!
Bohatého Ježíška přejí Kessička, Peťka a Honzík
worick - nakonec jsme ve Vídni byli, ale nestihli jsme to všechno tak, jak by se slušelo... vezli jsme jednoho z rodinných příslušníků na nějaké obchodní jednání poblíž Vídně a tak jsme spojili příjemné s užitečným... skleník jsem bohužel nestihla, ani svoji obvyklou procházku z bodu 1 až do bodu 12, obešli jsme jen radnici. Ale mám slíbeno od manžela, že se pojedem podívat v době květu jak do skleníku, tak do Schönbrunu (teď jsem to asi blbě napsala.. je vidět, že moje němčina začala skomírat ). Prý se člověku trajdá líp, když je teplo, než v zimě... tak aspoň se mám na co těšit
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2011 08:41
- Nahlásit
Klidné a spokojené vánoční svátky všem,všem,všem
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2011 11:56
- Nahlásit
všem klídek, pohodu a radost nejen večer pod stromečkem
Ája A celá její smečka
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2011 12:12
- Nahlásit
U nás už asi spokojené Vánoce nebudou :-D Právě jsem dosušila psa :-D. Neví, že otužilci se koupou až na Štěpána...
Na prochajdě jsem potkali nutrie/ondatry??? Zkrátka bylo to velké, s holým ocasem, šest kousků. Tatík bych řekla že měl tak k devíti kilečkům, pěkný macek.Cestou tam jsem si jich nevšimla, ale zpět už ano. Slezli si do vody a na krajíčku čekali, co bude. Ten největší klidně seděl, čekala jsem, kdy rafne Medvěda... :-D Medvěd si čuchal metr od břehu, ale vůbec si jich nevšimnul, když konečně ano, tak samozřejmě skočil za tím odplouvajícím samcem a do půli těla se vykoupal....
Krásné Vánoce!
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2011 12:45
- Nahlásit
Taky se přidávám s přáním šťastných a veselých Vánoc, plných pohody, voňavého cukroví a dárečků pod stromečkem
Martina a Bárník
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2011 15:27
- Nahlásit
Přejeme s Bárníkem svátky plné radosti, klidu a pohody a hlavně zdraví pro naše hafany i pro nás dvounožce.
V Tatrách bylo nádherně, hlášení podám zítra nebo pozítří ;)
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2011 16:57
- Nahlásit
worick
Napísaj, napísaj, já se to snažím stíhat tady číst, ale ty jedeš , to se nedá.
|