| Autor |
Zpráva |
Noemi
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 09:20
- Nahlásit
Lidi, já totálně nestíhám…
Mám toho moře v práci a do toho ještě škola….Vstávám ráno v pět a domů se nevracím dřív než v devět – ještě, že má člověk ty víkendy…
U nás byl kočičí víkend, doufám, že z toho nebude mít Medvěd nějaké trauma. V pátek jsme byli na prochajdě večer už potmě a byli jsme napadeni kočkou… Chuděrka se schovávala u vrat (vůbec jsem jí v té tmě neviděla) a myslela, že si jí nevšimneme, Médi si samozřejmě všiml a jen se k ní otočil a čuchl a následně vypuklo peklo. Číča se cítila ohrožená na životě, neměla kam utéct a rozhodla se bojovat. Médi sena nic nezmohl, tak jsem ho musela za vodítko doslova odtáhnout. Pan jsem ho chudáka kontrolovala, jestli mu nechybí oko nebo tak ale vše OK. Za to v sobotu…
Byli jsme na chalupě, jak Táta nemá rád zvířata a kočky obecně, tak ty z chalupa naprosto miluje a rozmazluje, protože myši žádné, kuny žádné a krtci naprosto minimálně…. už ráno se vyskytl problém, protože se přišel podívat Bezocásek a Táta ho nechal povozit Medvědovi po zádech a Médi pak kočku trochu prohnal, ale spíš v tom směru, že se chtěl seznámit a očuchat, než ji sežrat. Na oběd jsme rozpálili gril, což přitáhlo i černého kocoura od sousedů. Táta psa zásadně nekrmí, Táta krmí jen kočky. Já s Medvědem jsme seděli ukrytí za sudu z jedné strany a kocour se blížil z druhé strany sudů a Táta seděl na úrovni sudů a hodil doprostřed kus klobásy. Kocour si myslel, že to je jeho kousek a pes samozřejmě také. Kocour po Médim vystartil - ten vzhledem k tomu, že šlo o klobásu vypadal, že kocoura sežere i s klobásou (bez srandy). Nakonec ho zahnal ze zahrady. Kocour vyvázl bez zranění, Médi s krvavým škrábanečkem na čumáku a buřt nedostal nikdo.
Na jedné z našich tras mají nové štěňátko, jsou mu tři měsíce a je vyšší než Medvěd (abych mu nekřivdila, tak asi vážní trošičku méně), není mi jasné, co z toho vyroste….Prý je to cosi pasteveckého, ale není to kavkazák, tak nevím…
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 09:48
- Nahlásit
Noemi
Začnu od konce
Na jedné z našich tras mají nové štěňátko, jsou mu tři měsíce a je vyšší než Medvěd (abych mu nekřivdila, tak asi vážní trošičku méně), není mi jasné, co z toho vyroste….Prý je to cosi pasteveckého, ale není to kavkazák, tak nevím… - jestli je spíš bílé, tak možná středoasiat...oni lidi moc fantazie ve výběru psů nemají ta naše pyrenská sousedka je stejná: věkem prcek, ale nohál jak blázen - ve čtyř měsících byla prakticky stejně vysoká jak kluci, teď má pět a Worku překročí
... a hodil doprostřed kus klobásy - naše mamka hadr tu taky napadne takováhle kravina, hodit kus rohlíku mezi pět psů Jen zázrakem se zatím neservali
U nás byl kočičí víkend -
Lidi, já totálně nestíhám…
Mám toho moře v práci a do toho ještě škola….Vstávám ráno v pět a domů se nevracím dřív než v devět - dyť jsem říkala, že jsi cvok Ale vážně, ještě z toho onemocníš....vím o čem mluvím...Tom jak byl vystreslý z práce, tak se na něj nabalilo snad 5 chorob z čehož alergie byla ta nejmírnější Jsi mladá a nevím, jestli stojí za to, podlomit si zdraví ............a uteče Ti chlap!!!
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 11:31
- Nahlásit
Evey
Jako živou? Tak to bude ve velkém stylu ...
To neee. Hudba bude hrát z notebooku. Ale i taková hudba se musí naplánovat. Jak říkám, dobrá hudba je základem dobré akce Napřed nějaký poslechovky na rozjezd v rozsahu 3 hodin, pak dát nějaký pařící songy, pak něco z pomalých písniček, a taky tam musí být od každýho stylu něco a taky oldies. Ted to všechno poskládat tak, aby nehrála třeba metalová pisnička a za tím hned R´n´B. No jo, já se v tom vyžívám uplně. Ještěže nemám spoustu peněz jen tak na utrácení, protože to by teprve byla párty ve velkém stylu. Mě to uplně baví vybírat dekorace, a jídlo, apod.
worick
Kolik to vlastně slavíte...děcka?
Já slavím 24, přítel 25. Sice s velkým skluzem (přítel má narozky v květnu, já v září), ale přece
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 13:54 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
přítel 25. Sice s velkým skluzem (přítel má narozky v květnu - chudák, ten už i zapoměl, že vůbec nějaké měl No, on nemusí..... to hlavně já.....z taktických důvodů
Zrovna bylo v OnaDnes, jak se staré baby (rozuměj právě baby po čtyřícítce ) chovají nemožně, neví kdy mají skončit se šortkama, culíčkama a vůbec infaltilním chováním......bože, jako bych četla o sobě Fakt jsem se nad sebou snažila několikrát zamyslet a že se jako budu chovat důstojně Ne, to opravdu nejde, to prostě nejsem já. Naše mamka vždycky říká, že má ráda Lucku Bílou, ale už na ní nesnáší to pitvoření...a já když se nad tím zamyslím, chovám se nemlich stejně
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 20:31 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Byli jsme dneska na kontrole s Nílouškem ..
představte si, ten vychrtlý pajdavý chudinka má 60,6 kg. My ho pořád litujeme, sem tam něco podstrčíme a on takhle. Takže má chlapec od zítřka tvrdý režim ... (chudinka )
Jinak sono pupku v pořádku, paní doktorka si stěžovala, že vpravo je spousta plynatosti, že nevidí na játra. A teplýma rukama masírované břicho vykonalo své. Což o to, já držela hlavu, ale co chudák doktorka a sestřička u zadních nohou ....
za měsíc krevní testy, sono tak za 2-3 měsíce.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 9 Lis 2011 21:06
- Nahlásit
Drakopes
Konečně dobrá zpráva a podání mě za celý den pobavilo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 07:25
- Nahlásit
Drakopes
představte si, ten vychrtlý pajdavý chudinka má 60,6 kg. My ho pořád litujeme, sem tam něco podstrčíme a on takhle. Takže má chlapec od zítřka tvrdý režim ... (chudinka) -
Jinak sono pupku v pořádku -
paní doktorka si stěžovala, že vpravo je spousta plynatosti, že nevidí na játra. A teplýma rukama masírované břicho vykonalo své. Což o to, já držela hlavu, ale co chudák doktorka a sestřička u zadních nohou .... -
Musím konstatovat, že Berry poslední dobou taky nějak víc prdí (nebo je častěj doma? ) budu mu muset trochu upravit stravu (rozuměj - nenechat ho třikrát denně vydzugnout mléko s kočičí misky )
Ráno mne probudila venku mlha a smrad, který mi naletěl do pokoje ventilačkou...smrad z přepáleného dřeva z pily...ta hustota je až neuvěřitelná Chtěla jsem pustit kočku ven a když jsem otevřela vchodové dveře....hotová plynová komora Snad to nebude celý den Závisí to od směru větru. Momentálně nefouká, což je po víc jak týdnu úžasné, ovšem zase budem asi čichat tohle...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 07:31
- Nahlásit
Noemi
Čéče....zrovna včera tak sedíme u oběda a v telce šlo něco o cirkuse (snad Berousek?) a já koukám:,,panebože Tome mrkej - tamta cvičitelka zeber vypadá jak Noemi, že??!" A teďka mu diktuju, co jsi psala, že všechno musíš stíhat a že jsi pryč od rána do večera a on:,,no asi to nebude tak ,,horké", když ještě do toho stíhá cvičit zebry?!"
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 10:47
- Nahlásit
worick
chudák, ten už i zapoměl, že vůbec nějaké měl
No, kdybych pořád neotravovala s tím, že ty narozky letos musíme oslavit už konečně, tak opět žádná oslava není. Já jsem narozky neslavila už snad 4 roky. A nějakou oslavu jsem plánovala už na květen, kdy má přítel narozky a to bylo pořád: jojo, pak se domluvíme. Nebo: ted na to nemám čas. Přes léto jsem to neřešila a čekala jsem na září. Pak jsem neměla čas já, v říjnu fakt nebyl čas. No, a v listopadu se konečně zadařilo
to hlavně já.....z taktických důvodů
To by mě zajímalo teda z jakých taktických důvodů?!
Drakopes
představte si, ten vychrtlý pajdavý chudinka má 60,6 kg.
Tak tomu říkám váha. Se nevidím, že mě každý druhý ptá, jestli je to fenka, při Barneyho 40 kg. Csss!
Což o to, já držela hlavu, ale co chudák doktorka a sestřička u zadních nohou ....
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 11:42
- Nahlásit
Evey
Jé, jsou tam i chlupatý.
Kolik jich vlastně celkem máš?
Celkem čeho? Stálé osazenstvo jsou dva nudisti kluci, 5 nahatých holek a jedna holka chlupatá (genová skinny).
A momentálně k nim 8 miminek
Hele Mengele Ty to nějak křížíš: jednou s chlupatým, jednou jen lysoně?....tady vidím i nějaká porostlejší...
Ti dám Mengeleho
Maminka techhle je úplně chlupatá genová skinny, tatínek úplně nahatý - tak jsou kluci po tátovi a holky po mámě no
Ale naprosto bombovej je ten jeden kluk - krycí jméno Zorro. Že neuhádnete proč?
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 12:16
- Nahlásit
tamta cvičitelka zeber vypadá jak Noemi, že??!"
Já mám někde po ČR dokonalou dvojnici - a to fakt nekecám. Když jsme ještě jezdili na Lipno, tak jednou stanovala 14 dní po nás a všichni okolo byli uraženi, že je nezdravím a nekomunikuji s nima....
Tak tomu říkám váha. Se nevidím, že mě každý druhý ptá, jestli je to fenka, při Barneyho 40 kg. Csss!
Médi má pořád do těch 45 kg. V neděli jsme se táhli pěšo na fotbal. Nejdřív jsme míjeli sestřenku v autě, Médi seděl na kraji a pak vidí, že auto přejelo, tak se zase rozběhl (měli jsme zpoždění, protože jsme nemohli přejít kus obce, dokud ten kus neopustil Bad se svým dementním páníčkem....). Já jsem to prudké cuknutí nečeka a vzala jsem rukou blízkou krabici od elektrostanice umistěném na sloupu s elektrikou. Takže mam 3 cm škubu a modřinu přes půl předloktí. A to to bylo přes fleesovou bundu - být jen v tričku, tak jedeme na šití :-/ . No a pak jsme vyfuněli až na horu a proti nám běžel nějaký důchodce, tak jsem Bédina přitáhla, aby se pán nelekl, ale za chvilku se za pánem vynořila taková obrovská černobílá obluda. A pán jen "Vy máte fenku, že jo?" Tak jsem mu řekla, že ne a pán prohodil, že ten jeho je ještě mladý a nepere se. V tu chvíli jeho "drobeček" začal vrčet a sápat se po Medvědovi, Medvěd mu začal odpovídat a oba jsme měli,co dělat... Pán doslova ležel na psovi (neměl s sebou ani vodítko ) a mě do toho bolela ta zmasakrovaná ruka... Byl to hodně velký zázrak, že jsme z toho vyvázli bez dalšího zranění (ruku odřenou od vodítka nepočítám...).
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 17:32
- Nahlásit
Drakopes
A teplýma rukama masírované břicho vykonalo své.
worick
Berry poslední dobou taky nějak víc prdí
Konečně tady někdo přiznal, že mu pes prdí. Zatím v tom byla Salinka sama.
Drakopes
Což o to, já držela hlavu, ale co chudák doktorka a sestřička u zadních nohou ....
Myslím, že to u hlavy nebylo o mnoho lepší.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 17:34
- Nahlásit
Noemi
Inu, někdo ty akční zážitky přitahuje, no.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 18:31 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Myslím, že to u hlavy nebylo o mnoho lepší
divil by ses, kolik toho zvádli ostatní zachytit
Konečně tady někdo přiznal, že mu pes prdí. Zatím v tom byla Salinka sama.
Tak to ne, já se nikdy netajila s tím, že naši psi zatouchají, kazí se zevnitř atd. apod. Nejhorší je Alfréd, který se pak zvedne, podívá se po nás a s nechápavým výrazem odejde, neb přece nebude v takovém smradu ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Lis 2011 20:10
- Nahlásit
Strejda
Drakopes
Je to asi týden, kdy jsme museli každých pět minut mávat polštářema a odhánět ten puch od sebe, zatím co si Berry spokojeně chrupal a pšouchal V takové intenzitě jsem to právě zaznamenala poprvé
Noemi
Inu, někdo ty akční zážitky přitahuje, no. ....doteď jsem si myslela, že tu nemám s těma kalamitníma situacema konkurenci, ale Ty mi normálně ,,šlapeš na paty"
Jak to u vás vypadá s počasím? U nás se od rána obrátil vítr, pofukuje severák, je jasno, přes den 4st, teďka už -3st Zmrzlý Leon doběhl do baráku, Gucci byla za celý den venku snad půl hodiny a to ráno, co chytla myš, celý den chrní, vyběhla před hodinou na dalších 10 minut a už je zase ,,zašitá" doma Zatím nespím Je to od změny času snad potřetí, kdy jsem ,,dožila" 20té hodiny Včera jsem vytuhnula už v 19, do půlnoci chrápala, pak asi hodinu a půl čučela na bednu a zase chrápala do 6 ráno. Už jsem jak ta kočka. Asi to dotáhnu na těch 16h spánku denně
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 07:00
- Nahlásit
Včera jsem byla u zákazníka v Opavě.
Počasí tam bylo naprosto otřesné, hustá mlha, zima, pošmourno.
Při loučení mi paní prozradila, že dříve pracovala v Gappai. Kdyby to řekla dříve, tak mohlo naše jednání nabrat zcela jiné rozměry...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 08:00
- Nahlásit
Evey
od 6h rána načumuju, že by jsi dneska mohla taky něco písnout
že dříve pracovala v Gappai - vůbec neznám, musela jsem si to najít Myslíš ,,kynologické potřeby"?...asi Obávám se, že to by jste se k původnímu záměru (sepsání objednávky) vůbec nedostaly
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 08:10
- Nahlásit
worick
že dříve pracovala v Gappai - vůbec neznám, musela jsem si to najít Myslíš ,,kynologické potřeby"?...asi Tak dlouho jsem přemýšlela jak to naskloňovat, až jsem tam místo tvrdého y napsala měkké i. Ano, jsou to kynol. potřeby.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 09:12
- Nahlásit
worick
Obávám se, že to by jste se k původnímu záměru (sepsání objednávky) vůbec nedostaly
Myslím, že by se k objednávce dostaly a jednání by probíhalo mimořádně snadno.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 09:32
- Nahlásit
Strejda
Myslím, že by se k objednávce dostaly a jednání by probíhalo mimořádně snadno. Jednání probíhalo snadně i tak, ale mohly jsme vypustit a nahradit tímto nudné pasáže o počasí a cestě...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 10:20 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Evey
Jednání probíhalo snadně i tak, ale mohly jsme vypustit a nahradit tímto nudné pasáže o počasí a cestě... - já když začnu s někým mluvit o psiskách, už nemám potřebu mluvit o ničem jiném
Ráno, když jsem s klukama obešla zahradu a přešli jsme až do přední části, tak od posledních domů odjížděla Záchranka (bohužel tam teďka přes poslední novostavbu už od baráku nevidím ) Mohlo to být od kavkazáků uvidím, jestli se během dne něco dozvím
Jé, já zapoměla napsat, že když jsme šli posledně večer domů, i s Tomem, tak k nim zrovna přijela vnučka a Molina proběhla branou za klukama. Poprvé v životě byla s nima venku, ne jen přes plot. Lítala jak šílená, kvičela a nevěděla, co by, jak by... Kluci jen čuměli, úplně konsternovaní Pak přiběhla vnučka, chuděrku ukotvily s babčou na vodítko a měla po srandě Taky jsem se dozvěděla, že jim pošel Black, chudák starý, na jedno oko slepý, nevrlý otravníček. Ale alespoň tam Molča nebyla sama. Jo, Mazlík je prý zavřený na druhém dvorku za domem
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 10:36
- Nahlásit
Není tu někdo kdo by rozuměl foťákům? Napadl mě dárek pro synovce na Vánoce, je mu 9 let. Tak kolem 1000 kč, dá se něco solidního pro začátečníka sehnat?
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 17:41
- Nahlásit
Evey
Digitální fotoaparáty na 1000,- začínají. Možná by stálo za to se domluvit s rodiči a koupit dohromady něco kvalitnějšího... Jinak myslím, že něco takového by bohatě stačilo. URL
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2011 18:07
- Nahlásit
Evey
A já bych dodala své zkušenosti.
Není myslím v dnešní době problém koupit ten nejlevnější foťák - fotí to taky slušně, jen to holt neumí všechno a třeba psa jak letí pro tenisák prostě nezaostříš
Ale já bych koukala primárně aby to mělo akumulátor a né napájení bateriemi (ty z mé zkušenosti nevydrží snad ani jedno focení, narozdíl od originálního dobíjecího akumulátoru).
A pak čím víc optických zoomů, tím lépe.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 11:23
- Nahlásit
Čauky děcka, teda co my jsme si včera naplánovali za výlet..., ani nemluvit! Vypadalo to dobře, hezké počasí, trasa akorát, hezky přes lesy...Celá na Slovensku. První a zásadní problém byl, že v té vesnici, ze které jsme se měli dostat do hor, na začátek trasy, nám nebyli schopní poradit, kudy odbočit. Pak jeden poradil, asi i dobře, ale pak dál od vesnice byli další odbočky a už nijak značené...a my odbočili blbě Jeli jsme po polňačkách horama-lukama a už to podle délky bylo podezřelé, ale potřebovali jsme se tedy dostat zase někam do civilizace a zeptat se, kam dál, či alespoň k nějakému rozcestníku. Ještě, že máme celkem terénní auto, protože chvílema to bylo dost o hubu, cesta spíš pro traktor, než auto, měli jsme i dost nahnáno. A to nebylo to nejhorší... Sjeli jsme do takového údolíčka a tam najednou plno zaparkovaných aut a nějaké staré chajdy. No sláva, alespoň to. Za prvé tam museli přijet po nějaké normální cestě, protože po té, co jsme se po ní spustili dole, by se ale nahoru v žádném případě už vyjet nedalo za druhé se zeptáme kde jsme. Ale všude ticho. Šla jsem zaklepat na dveře, ale všude zámky. Tý vole to jsou myslivci!! Tu je asi hon! Vrátili jsme se 50m zpátky k rozcestníku a s mapou dumali jak a kam jít (jet) protože jsme zjistili, že jsme na opačné straně, než jsme zamýšleli a na tu naplánovanou trasu by jsme sice nakonec přišli, ale i když jsme vyjeli z domu hned po obědě, bylo by to o několik km dál a do tmy by jsme to obejít nestihnuli. A vzhledom k tomu, že úplně neznámý terén, jsme to risknout nemohli. Jitka s Darou byly s náma, druhá sestřenka měla něco jiného a měla recht Takže jsme vyrazili směrem k té původní trase a dohodli se, že až přijdem k rozcestníku tak se dohodnem kam dál a jestli to nepůjde zokruhovat teda jinudy. Údolíčko se postupně zužovalo, až se smrsknulo jen na potůček dole a kolem něho jsme se drápali po stezce (vyznačené!) ve svahu. Opravdu ,,zajímavá" trasa Nechtěla bych vidět, jak se tam šmatlají nějací starší lidi, i my měli co dělat, se na tom svahu udržet Najednou jsme slyšeli za horou, která to lemovala zprava (cca 300m vysoký svah) štěkot psů. A po 10 minutách začalo střílení za pravou horou, bohužel i za levou Do toho se začalo ozývat pískání nějakých zvířat a na velký kopec před náma (louku) začali vybíhat zoufalí daňkové ze všech stran. My ale měli namířeno tamtéž - na vrchol toho nejvyššího kopce před náma. Worick začal šílet a řvát, daňci nevěděli kam, protože vyběhli z té palby a narazili na nás. Ty louky na vrcholu byly opravdu velké, nevím, snad 10km2, ale těch daňků tam mezi náma začaly lítat desítky, řekla bych tak 150ks. Byli strašně vyděšení, zastavovali se 30m od nás a bylo vidět, že zoufale přemýšlejí, kam teda utíkat. Ještě teď tady bulím, když si to vybavuju...to zoufalství chudáků štvaných zvířat. Ne, do teďka jsem zažila akorát pár záběrů v televizi s hromadama mrtvol. Ale po tomto zážitku, bych nejradši každého myslivce umlátila Za ty kecy o blahu zvířat. O tom, jak musí zastřelit psa, co štve chuděrku srnečku.. A nebyl všemu konec. Vylezli jsme, kupodivu neušlapaní, na vrchol kopce 574m a tam zjistili, že nejlepší bude, když se Tom vrátí pro auto (stejnou trasou doufaje, že ten hon mezitím skončí ) a objede to po silnicích ke Skalici, kam jsme měli přijít v polovině okruhu a setkat se tam s příbuznýma. My s Jitkou a psama jsme teda vyrazili (ještě to byla hodina cesty, akorát do tmy) a Tom se vracel. Snažil se obejít ten hon, aby nemusel tím údolím, tak po vrcholu kopce a až se mu zdálo, že by mohl být blízko autu, už se spustil do údolí. Říkal, že utíkal celou cestu (aby auto našel do tmy) a že s pološílenýma daňkama skákali vyloženě přes sebe. Že tolik zvířat pohromadě snad v životě neviděl. Byl taky hodně, ale hodně šokovaný a nasraný.... My s Jitkou jsme dorazily na místo už v pohodě, těsně před stmíváním, ale Tom tam ještě nebyl. Chvíli jsme si dřeply na bobek čekaly, ve chvíli, kdy jsem vytahovala telefon, už celkem vyplašená, jestli ho tam fakt nezastřelili tak vidím, že svítí naše auto A prý cestou zkontaktoval příbuzné a přijedou taky. Nám byla už ale velká zima, byly -3st a my na to nebyly až tak oblečené. Naštěstí přijeli brzo a že zamluvili stůl v blízké Kolibě. Chtěli jsme kluky s Darčou uvázat venku, ale číšnice nám řekla, že tam můžeme se psy, že tam všichni tak chodí. Trochu nervozní (co budou vyvádět) jsme je tam vzali, ale byli unavení, tak za chvíli v klidu leželi. Najednou rozruch na druhé straně restaurace u stolu, my se ohlédneme a naši kluci tam postávají a nějaký pán se snaží držet od nich svého psa Šmarjá, vyletěla jsem, odtáhla ty dva, omluvila se....my jsme si vůbec nešimnuli, že se potichu za náma zvednuli a odcupitali prohlédnout si pejsu (nějaký bull to byl ) Jak jsme se dozvěděli pozděj, pes majitelů i s nima a na psy naštěstí celkem zvyklý Pak už usnuli, my si dali horký čaj a polévku, pokecali chvíli a kolem 18.30 dorazili domů, neb jsme tedy skončili neplánovaně, 30km od domova
P.S. fotky nemáme, všichni jsme byli tak vynervnutí, že nebyly myšlenky něco fotit
Noemi
fakt jsem Tě o víkendu nemínila trumfnout
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 11:24
- Nahlásit
Šmarjá, omlouvám se za tu délku
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2011 20:57
- Nahlásit
Tak koukám, že jsem vás všechny dokonale otrávila, nebo jste zmrznuli??? Já byla až skoro potmě s klukama jenom kolem potoka, na cvičáku jsme se potkali s Gogošovýma, aby mi povyprávěli jak včera na cvičení napadl Goga a prokousl mu ucho leonbergr tam jednoho souseda, který tam s ním opilý vlezl Tak prý ještě, že jsme tam včera nebyli, to by asi byla hromadná mela obr psů A jak jsem tam tak hodinu stáli a popocházeli směrem k domovu, tak jsem ale příšerně vymrznula, že než jsem to doobcházela zase spodním mostem a kolem Pálenice domů, tak jsem už skoro nemohla těma zmrzlýma prstama vytáhnout z kapsy kokinka Molině a sousedce Arin a parádně jsem jektala zubama
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 06:42 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Dnes jsem už vytáhla zimní bundu. Odpoledne skočím na půdu pro zimní boty. Není na co čekat, lepší už to nebude....
worick
No fuj tajbl, to jste měli teda výlet.
Musím zjistit kdy bude hon u nás, abych se vyvarovala podobným zážitkům.
Michall, Dines Díky za rady. Něco vyberu. Snad mu to udělá radost.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 06:52
- Nahlásit
worick
Už je nejvyšší čas, abys napsala Ježíškovi, že nutně potřebuješ outdoorovou navigaci.
Evey
Musím zjistit kdy bude hon u nás, abych se vyvarovala podobným zážitkům.
Oznámení o honu by mělo být na úřední desce městského/místního úřadu. Tam se normální člověk podívá tak dvakrát za život.
Honů bývá několik. Na podzim jste v ohrožení stále. V sobotu jsme vpadli myslivcům do zad. Příměří nepříměří, neradi nás viděli. Ale žijeme.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2011 07:08
- Nahlásit
Strejda
Oznámení o honu by mělo být na úřední desce městského/místního úřadu. Tam se normální člověk podívá tak dvakrát za život. Ani se tam nemusím dívat, u nás to jistě tak nefunguje. Stejně jako to, že by měli zemědělci myslivcům hlásit kdy budou kde sekat louky, aby tam šli předem vyplašit zvěř.
Když jsem bydlela u rodičů tak jsem to věděla naprosto přesně, neb se vždy scházeli u našeho domu, to nešlo přehlédnout a přeslechnout.
|