| Autor |
Zpráva |
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 18:30
- Nahlásit
worick
zapomněla jsem pochválit fotky z procházky - parádní počasí, pro kluky teda určitě a panička se víc oblíkne, že?
a s babičkou je mi to líto musí to být hrozný, takovým stavům přihlížet a nemoct nic udělat ... takže snad si jen přát - ikdyž je to drsný - aby takový stav netrval dlouho ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 23:01
- Nahlásit
LuckaM
vidíš Luci, já zapoměla napsat, že video pěkné, taky jsme rádi sledovali, jak si kluci hrajou, vydrželi jsme na ně čučet hezky dlouho teď už je toho pomálu, už jsou to staří chlapi a blbnutí je nebaví Dneska s tchánama přijel i švagrův zlaťák Argo (kopat řepu ) a jako vždy: Berry s ním okázale nemluvil, Worick mu chodil za zadkem a vrčel za uši. Argošovi to bylo ale šumafuk. Až si našel kolík od rajčat a chtěl se přetahovat, tak se Berry chytil snažil se mu ho smrtelně vážně sebrat, k čemuž se přidal Worka a za pár sekund byla mela No nic se nikomu nestalo, ale dostali pěkně seřváno Argo se choval pořád jakoby nic
Janiii
a výletování závidím ... jak já bych vypadla někam na výlet s Berunkou, jako dřív. chjo, no nic, budování zdar, nazdar! - a jak jste na tom, už se to alespoň chýlí ke konci? Co vám ještě chybí? Bude to letos (Vánoce v novém ) nebo máte něco necháno na příští rok? Dlouho jsi nedala žádnou stavební fotodokumentaci, aby jsme to zhodnotili
a s babičkou je mi to líto musí to být hrozný, takovým stavům přihlížet a nemoct nic udělat ... takže snad si jen přát - ikdyž je to drsný - aby takový stav netrval dlouho ... - hmmm, přesně Byla tam dnes doktorka, bude jí jezdit píchat B12, nasadila další antibiotika, zase má chycené močové cesty. Ale stejně asi všechno zbytečně. Že jedině do nemocnice. Tak to vůbec ne, nevěděli si tam s ní minule rady, kapačky si stejně vyrvala, i ty všité do krku Jinak říkala, že se úplně ztrácí před očima.....bodejť, když už několik týdnů skoro vůbec nic nejí Tahle dvouletá agonie člověka je úplně příšerná
Strejda
Byl jsem se podívat jako divák na závodech - zrovna jsme se setřenkou probírali chování našich psů a říkala mi, že minule s nima (štěňatama) přišel na cvičák ten kříženec berňáka (vypadá úplně berňácky ) a choval se úplně stejně jak Berry - pořád s paničkou, i když mu dala volno a měla ho přivolávat, tak on ani nikam moc nešel a hned přiběhnul Ne jak Worka s Darou, že je člověk pustí a oni letí po svých a přijdou, až je to všechno kolem, konečně přestane zajímat - což ale rozhodně není tehdy, kdy chce panička Že jako vychovávat-cvičit berňáka, jí nepřipadne nijak složité...to jde prostě samo
Včera do rána bylo u nás -4st. Co je trochu náchylnější, všechno už pomrzlo, i chryzantémy
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 05:55
- Nahlásit
Zbláznil se nám pes.
Neli ráno od půl čtvrté chodila od boudy k oknu, vždycky blafla a šla na druhou stranu. Až ve čtyři vylezla Salina a šla se s ní honit. To přeci není normální. Proč nespí a nepočká třeba do sedmi, když už jsou všichni sousedi vzhůru?
A mrzne tady fest.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 07:37 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Zbláznil se nám pes - jestli to nedělá ten velký měsíc Ještě že my nemáme sousedy... U nás to totiž vypadá už tři noci podobně, akorát to psiska s oblibou dělají po půlnoční večeři, na což já nemám nervy, protože se bojím torze, tak pak chodím nahlížet na Berryho, nenápadně přes okno, jak u něj leží - jestli se mu zvedá hrudníček Včera bylo poštěkávání až do jedné v noci...pak jsem usnula
Dneska jinovatku nevidím, což je celkem divné, protože je jasno. Na teploměr jsem se zatím nedívala, ale možná je to tím, že už teď pofukuje. To taky nebývá, vítr se zvedá většinou až kolem 9h.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 14:56
- Nahlásit
Dobré zprávy. Operovaná fenka se zotavuje, jí, pije. Zatím tedy ještě nepřišly výsledky z histologie, ale snad i ty budou pozitivní.
Strejda
Proč nespí a nepočká třeba do sedmi, když už jsou všichni sousedi vzhůru? No mě by to třeba nevadilo, nemusela bych si alespoň natahovat budíka.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 18:34
- Nahlásit
worick
budeme rádi, když budou v novém příští Vánoce ... vnitřky nejsou hotové vůbec, teď se dělalo to, co bylo potřeba zvenku - takže po střeše a oknech se obkopával barák a dávala se izolace kvůli odvodu vlhkosti zdiva. a teď začneme teprve dělat elektriku, odpady, vodu ... děláme si všechno sami, takže je to na dlouhý lokte
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 19:28
- Nahlásit
Vyšli jsme večer s Kapsy a zezdola proti nám přicházela skupina Asiatů, převážně holek. Nebyli to Vietnamci, byli všichni značně urostlí ... a naši psi se k nim vrhli a začali štěkat a štěkat. Ještě jsem to u nich nezažila. Nereagovali na odvolání, k jedné holce se Alfréd znova vracel a štěkal na ni. ... Kdo ví, co měli k obědu ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 20:05
- Nahlásit
Drakopes
k jedné holce se Alfréd znova vracel a štěkal na ni. ... Kdo ví, co měli k obědu ... -
To je dost babo, že se taky ozveš
Přišli jsme teďka od babči...no, byli jsme se prakticky rozloučit Už není schopná mluvit, skoro ani vnímat....vypadalo to, že nějak poznala, že jsem to já....no hrůza prostě, no coment
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 20:44
- Nahlásit
worick
hlavně pochopte, že se vám uleví, lépe řečeno, najdete klid ...
většinou se lidi cití provinile ... je to zbytečné, pomozte si ...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2011 22:54
- Nahlásit
Drakopes - se Alfréd znova vracel a štěkal na ni. ... Kdo ví, co měli k obědu ... -
worick - Přišli jsme teďka od babči - je to blbý, posílám hodně síly, ať ty poslední dny dobře zvládnete... i když s tím člověk tak nějak počítá už delší dobu, stejně se takový události pak těžko snáší... ono se asi uleví i té vaší bábě a hlavně teda mamce... držte se! myslíme s Kess na vás!
Janiii - děláme si všechno sami, takže je to na dlouhý lokte - jste moc šikovní... pochopila jsem, že jsme na tom tak nějak celkem podobně, taky opravujeme starý dům a taky svépomocí... já naivka jsem si myslela, že zvládnem všechno přes léto... držím pěsti, ať vám to jde všechno rychle, od ruky a nezbrzdí vás žádná nečekaná překážka (jako nás několik)...
Evey - Operovaná fenka se zotavuje - neměla jsem vůbec čas to komentovat už od začátku, ale sledovala jsem... musím napsat, že teda smekám, jsi moc šikovná, Evey, že ses tak dobrovolně do té asistence pustila... já bych měla hrozný strach, ale musí být skvělý, že se fenka tak zotavuje!
Strejda - Zbláznil se nám pes. - Kesska taky poslední týden v noci štěká...
a hurááá, už je po hárání, konečně normální procházky! a hurááá, letos jsme stavbu už zabalili (krom malých detailů, jako je lepení lišt a vrtání garnýží, věšení záclon a umývání nových oken už asi po desáté)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 00:05
- Nahlásit
Kessie
Zítra máme v plánu cestu do Brna (Olympie a spol ) a Tom tam má nějaké vyřizování, jenomže jestli babča do rána umře tak to asi padne...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 06:26
- Nahlásit
Drakopes
Nereagovali na odvolání, k jedné holce se Alfréd znova vracel a štěkal na ni. ... Kdo ví, co měli k obědu ..A co Asiati na to?
I mě se už několikrát stalo, že některý z mých psů měl na něho naprosto nepředvídatelnou reakci, vždy to bylo ale zapříčiněno něčím... alkohol atd. u jednoho případu jsem měla stejné podezření jako ty a to se mi poté opravdu i potvrdilo.
worick
Plně se ztotožnuji s tím co psala Drakopes.
Je smutné, že musí trpět tak dlouho. A vy s ní.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 10:50
- Nahlásit
Boj s větrnými mlýny
URL
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 19:44
- Nahlásit
Kessie
pochopila jsem, že jsme na tom tak nějak celkem podobně, taky opravujeme starý dům a taky svépomocí... já naivka jsem si myslela, že zvládnem všechno přes léto... držím pěsti, ať vám to jde všechno rychle, od ruky a nezbrzdí vás žádná nečekaná překážka (jako nás několik)...
a hurááá, letos jsme stavbu už zabalili (krom malých detailů, jako je lepení lišt a vrtání garnýží, věšení záclon a umývání nových oken už asi po desáté)
takže jestli to dobře chápu, vy tam stále bydlíte? my předěláváme totálně, zůstaly jen obvodové zdi, vevnitř vybourané uplně všechno - příčky, podlahy, stropy, ... tkaže neobyvatelné. už rok bydlíme mimo a ještě min. rok budeme
ale bude to vlastně uplně nové, bude to naše, a bude to nejkrááásnější
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:03
- Nahlásit
worick - Zítra máme v plánu cestu do Brna - no teda... a napíšeš to až v noci, kdy už dávno chrpším a podívám se sem až druhý den večer... Jinak jak u vás?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:09
- Nahlásit
ano, worick, myslíme na vás ...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 21:10
- Nahlásit
Janiii - takže jestli to dobře chápu, vy tam stále bydlíte? - ano ano, děláme všechno za pochodu... taky jsme bourali a stavěli... nebourali jsme teda úplně všechny zdi, ale spousta jich taky byla...a spoustu jsme taky stavěli... v létě jsme měli volno, takže se to dalo přežít... občas to ale bylo fakt hrozně náročný...
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 19 Říj 2011 23:22
- Nahlásit
To se toho zase u vás všech děje.
Kessie
To vám to hárání trvalo nějak dlouho?
worick
Evey
nemusela bych si alespoň natahovat budíka.
Jasně,strejda má holky dobře vychovaný.Dodržujou i víkendy.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 07:52
- Nahlásit
Takže, jen malé info. Babča ještě žije, včera se na ni přijela podívat teta ze Skalice - její třetí dcera. My byli v tom Brně, kromě pár kytek jsme nekoupili nic - koberec (pod stůl do jídelny) jsme nevybrali a Tom měl stejně schůzky víc jak 3h a pak už jsme toho moc nestíhali Chuděrky kočky zavřené doma, jsme pouštěli ven 20.30 Gucci se pak neukázala ani na večeři, vůbec za celý večer....teď taky ještě ne .... snad je v pořádku, v noci totiž pršelo, ke všemu. Náladu mám ze všeho nějak pod psa
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 13:43
- Nahlásit
worick
Neboj,vyleze sluníčko a bude zase dobře.
To samé u nás.Po včerejším celodenním dešti dnes náhera.Nejradši bych vzal Baru a šel někam do lesa....
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 16:25
- Nahlásit
Po včerejším celodenním dešti dnes náhera
to ano, ale v jedenáct jsme potřebovali zakreslit vrhaný stín a samé mraky. Takže zas nic. Buď prší nebo je zataženo ... nebo na to zapomeneme (
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 17:46
- Nahlásit
Lidišky usmívejte se
Vždycky může být hůř a žádná smůla není bez konce
|
worick
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 19:29
- Nahlásit
Dines
Lidišky usmívejte se
Vždycky může být hůř a žádná smůla není bez konce - no nevím, nevím hroši, být váma, tak optimismem nehýřím zima na krku a vy jste někde potratili kožichy
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 21:18
- Nahlásit
dneska jsem se zasmál v Tak při pátku.Děvět z deseti berňáku doporučuje!!podívejte se
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 20 Říj 2011 21:23 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
http://suwanneesunsetshibas.com/ScreenCleaners/ind ex.html
+ Monty na předchozí straně
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 11:03
- Nahlásit
U nás stále beze změny až na to, že nám včera dvakrát kleknul monitor, takže nevím, jestli nebudem brzo bez compu...na víkend....to už je taková tradice
|
worick
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 22:31
- Nahlásit
Tak děcka, už to vypadalo, že tu naši bábu předběhnu na cílové čáře
Normálně jsme poobědvali a jelikož jsme tak nějak likvidovali zbytky, tak jsem udělala hemenex jenom ze dvou vajíčak a k tomu hromadu zeleninového salátu (saláty, okurka, rajče, paprika, mozarela) a toustík z rohlíku. Pak jsme šli ven trochu pracovat - Tom si zametal listí na kurtu, já jsem vytrhávala zbytky rostlin ze zeleninové zahrady. Měli jsme tam mochyně peruánské - většina bohužel nestihnula dozrát a zmrzla No a jak jsem je tak likvidovala, našla jsem tam ještě nějaké ,,skoro zralé" - tak jsem je snědla, protože je mám ráda. Nevím, asi tak 10ks, třeba.. Za půl hodiny mi začalo být nějak blbě, divně od žaludku, vypadalo to že se pos...nebo pobliju, nebo obojí Měla jsem jít k bábě a řešila jsem s Tomem, jestli by nešel on s klukama na prochajdu (zítra máme v plánu se sestřenkama a on bude jen odvoz - má tenis) a zpátky by mne u báby vyzvednuli. Jenže za dalších 10 minut, už jsem letěla zvracet. Ale myslela jsem, že mi třeba nesedl ten oběd (podrážděný žlučník možná) vyzvracím to a bude dobře. Tak jednou za půl roku se mi to stane. Jenomže se to stupňovalo a mě začalo být zle ale hrozně. Tom mi dal nějaký Pankreolan či co a šel s klukama ven sám. Já jsem mezitím už málem lezla po čtyřech 7x zvracela, 4x průjem....a myslela jsem, že mi vyskočí ten žaludek či co, z břicha. Chtěla jsem si najít na NETu - co s podrážděným žaludkem/žlučníkem....co si na to vzít, ale normálně jsem nebyla schopná na té židli vydržet, svíjela jsem se bolestí a mezitím zvracela Fakt to bylo něco Pak přišel Tom, to už se mnou mlela i nějaká zimnice, vrazil mi Febichol, uvařil čaj a usoudili jsme, jestli to není otrava s těch nezralých mochyní. Po tom Febicholu to trochu povolilo, žaludek vymetený, ale vzala jsem si pak ještě černé uhlí - pro jistotu...je to detox Tak nevím, žlučník nebo otrava. Radši doufám, že to druhé, nerada bych měla žlučové kameny...
Už mi okřálo, tak píšu...snad se to nevrátí
Fakt jako:,,na posraného i hajz spadne!"
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 21 Říj 2011 23:05
- Nahlásit
worick
S tebou se teda Tom nenudí Hezky si se vyčistila.
Bůček je bůček.Strejda ti to furt říká.
To se ani kluci nedivili,že s nima nejdeš?
mochyně peruánské co to je prosím tě za trifidy?
To neznám.Jak to vypadá?
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 07:23
- Nahlásit
Tá ta - To vám to hárání trvalo nějak dlouho? - no, tentokrát opravdu celý čtyři týdny a kousek...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 07:26
- Nahlásit
worick - hlavně, že to dobře dopadlo... ale pro jistotu bych zašla k doktorovi, ne? - jinak jsem na tom jako Tá ta, vůbec neumím tohle ovoce zařadit... Já jsem kdysi dostala stejnou otravu z něčeho, co měla babi na zahradě a vypadalo to jako borůvky... po dvou kuličkách jsem teda zjistila, že to borůvky nejsou... ale problémy jsme měla stejný jako Ty... hrůza, umím si to představit... a to jsi ještě doma zůstala sama!!!!! To vůbec ne, co kdybys zkolabovala???
|