| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 10:15
- Nahlásit
Evey
Dostal jsem poptávku na špaldové kafe. Prodává to nějaký obchod v Šumperku, který má otevřeno v sobotu? (Nechápu, jak to může někdo pít.)
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 10:27
- Nahlásit
Teďka mi blesklo hlavou, že tu dlouho nebyla MartinaBarney!
Omlouvám se. Fakt jsem tu dlouho nebyla. Bud jsem ve škole nebo doma, ale to zase dělám nějaký seminárky nebo projekty. Víkendy to nejsem vůbec doma. A na FB funguju to je pravda. To je moje spojení se světem (s lidma ze školy, s kamarádama/kamarádkama atd.) Já to zase napravím.
U nás jinak nic novýho. Kromě toho, že jsem na nervy ze ségry, protože dojede z Brna na víkend, udělá doma bordel a zase odjede. Máti ji pořád omlouvá...Kristýnka spěchá do brna, Kristýnka musí dělat do školy, Kristýnce je zle atd. Požaduju, aby kočky byly zavřený v chodbě, ale jakmile dojede ségra nechá otevřeno a kočky jsou samozřejmě nasáčkovaný v celým baráku....A prostě celkově, nikdo mi tu s ničím nepomůže. A já vyžaduju pořádek takovej, aby kdyby přišla náhodná návštěva, abych se nemusela stydět. Takže u nás je ted taková nemilá situace...čeká se, až mamka dodělá byt a odstěhuje se. A s tátou jsme se domluvili, že příští rok začne shánět byt ségře, aby se mohla odstěhovat i ona. Pak budu mít konečně zasloužený klid.
Taky jsme byli ted o víkendu s děckama na zájezdu v Beskydech. Byli jsme ve Žbrašovských jeskyních, na skokanských můstcích ve Frenštátě p. Radhoštěm, na Pustevnách, v Kopřivnici v Technickém muzeu Tatra....super výlet, ale náročný Ale na ty Pustevny, tam si určitě zajedu i s Barneym, jak se tam bude konat zase nějaký ten sraz berňáků. Protože tam bylo fakt krásně...a měli tam dobrej punč
worick
Přidávám se k ostatním...Upřímnou soustrast.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 10:46 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
MartinaBarney
no konečně Marti
Takže u nás je ted taková nemilá situace... - o tom mi vyprávěj... pořád doufám, že po pohřbu (zítra) bude líp a začne se to uklidňovat. Zatím je s tím blázinec, protože kar bude u babči, takže jsme to s mamkou včera všechno smýčily (v rámci možností, je to tam jak ve chlívě ) dneska tam budou nosit z hospody (naštěstí je takřka vedle) stoly. Večer mají evangelíci Zpívání - to je obdoba modlení u katolíků. U nás bude řev, jelikož jsem prohlásila, že tam rozhodně nepůjdu, načež se mi od mamky dostalo ,,drž hubu, prosím Tě, jak by to vypadalo!" Až zjistí, že to myslím vážně, bude k smrti uražená Má ovšem smůlu, v tomhle jsem neoblomná.
Závidím výlet do Beskyd, já to právě minulou sobotu taky řešila, ale od nás je to celkem daleko, asi nikoho neukecám....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 10:50
- Nahlásit
Evey
Strejda
Dostal jsem poptávku na špaldové kafe....Nechápu, jak to může někdo pít -
Nepila jsem to, ale je v tom nějaký rozdíl oproti Meltě? Ta je taky z nějakého obilí (akorát nevým jestli ne z ječmene?) No a Melta není špatná...nemyslím místo kávy, ale ráno místo bílého kafe by mi to nevadilo
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 11:00
- Nahlásit
worick
ale ráno místo bílého kafe by mi to nevadilo
Kdybych si ráno nedal kafe a pil bílé z melty, taky bych se nedožil svačiny. Bílá káva by teda mohla být k svačině a klidně z špaldového kafe, to už by mi nevadilo.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 12:18
- Nahlásit
Strejda - Kdybych si ráno nedal kafe a pil bílé z melty, taky bych se nedožil svačiny - naprosto souhlasím... jak si nedám ráno normální kafe (i když si ho vždycky říznu mlíkem), tak jsem nepoužitelná...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 12:25
- Nahlásit
Drakopes - byli jsme na Němce hodní a nechali jim v první desítce třetí a šesté místo - gratulace velikáááá... jste moc šikovní! mé ego šimrali němečtí dospěláci, jak mi chodili obdivovat mých 15 dárečků - jak jsou skvělí, ukáznění, nadšení, zaujatí ... - i k tomu moc gratuluji, není lehký děcka zaujmout dneska... buď to musí mít člověk v sobě, nebo mít skvělý manuál... - abych nezapomněla... moc se mi líbila ta hodina, co byla předvedená v tom pořadu na čt2 - vždycky to sem zapomenu napsat... myslím na to už měsíc...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 14:03
- Nahlásit
Strejda
Kessie
Kdybych si ráno nedal kafe a pil bílé z melty, taky bych se nedožil svačiny
naprosto souhlasím... jak si nedám ráno normální kafe (i když si ho vždycky říznu mlíkem), tak jsem nepoužitelná...
Teda konstatuju děcka ....vy dva jste závisláci!
...a teď se přidá i zbytek.... Vím o čem mluvíte, mamka je to samé a já jí tvrdím, že je to jen záležitost psychická...
Přiznávám, piju kafe ráno taky, půl litru na půl s mlékem....ale vyloženě na chuť, o nějakém povzbuzení (jestli si hned nedám kafe, zhebnu ) vůbec neuvažuju. Prostě kafe a buchty je moje snídaně, kterou zbožňuju, je to i takový obřad, pohodička a jídlo na kterém si pochutnám. I když se teďka v jídle omezuju respective jako stará bréca, už se budu muset omezovat do konce života tohle si vzít nenechám Jen když jde ručička nahoru, místo 5 buchet sním holt dvě...no
|
worick
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 14:15 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Ježíši, teďka mi padnou oči nahoru na můj příspěvek a koukám: já napsala ,,Spívání" Ne, opravdu až takový dement nejsem, ale už jsem si toho všimnula dávno, že když píšu rukou, samo mi to píše správně, ale na compu je to nějaké zvláštní (pro mně) jakoby mi ruce psaly přesně jak to uši slyší (kór ty moje ) Kolikrát se tomu musím smát, co všechno opravuju...ale tohle mi úplně ,,uteklo"
A úči nic se divím, že vás neklepla pepka
a to mi připomělo: včera jsme byli něco vyřizovat ve Veselí (nad Moravou) Tom ještě potřeboval něco odeslat, já jsem za ním přišla na Poštu pozděj, zrovna byl na řadě. A když jsem poslouchala, co mu paní říká, tak jsem koulela očima já bych neměla šanci, já ji neslyšela, prostě jsem jí nerozuměla přes to sklo ani ň
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 15:58
- Nahlásit
Strejda
Dostal jsem poptávku na špaldové kafe. Prodává to nějaký obchod v Šumperku, který má otevřeno v sobotu? Zjistím ve středu, dnes jsem nebyla v práci.
(Nechápu, jak to může někdo pít.) Já taky ne, nic pro mě.
worick
Nepila jsem to, ale je v tom nějaký rozdíl oproti Meltě? Tak to nevím, nepiju ani Meltu. Snad kdysi dávno mi to vařila babička, ale to už budou desítky let...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2011 17:22
- Nahlásit
Kessie
i k tomu moc gratuluji, není lehký děcka zaujmout dneska... buď to musí mít člověk v sobě, nebo mít skvělý manuál... - abych nezapomněla... moc se mi líbila ta hodina, co byla předvedená v tom pořadu na čt2 - vždycky to sem zapomenu napsat... myslím na to už měsíc...
děkuji, vážím si tvého ocenění .-)
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 06:22
- Nahlásit
worick
Závidím výlet do Beskyd, já to právě minulou sobotu taky řešila, ale od nás je to celkem daleko, asi nikoho neukecám....
V květnu bude zase klubovka v Rožnově. Mohli bychom si dát sraz i tam (platí pro všechny).
Naposledy jsem tam jela vlakem, když natrefíš na dobrý spoj, tak jsi tam vlakem za 4 hoďky. A já za 3.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 07:05 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
V květnu bude zase klubovka v Rožnově. Mohli bychom si dát sraz i tam (platí pro všechny).
Sic nevím, co bude do května, ale každopádně si pořád dávám předsevzetí, že budem víc cestovat po vlastech českých - tak by tohle bylo taky skvělé My teda už členy klubu nejsme, ale ,,srazit se" tam a projít každopádně snad můžem...
tak jsi tam vlakem za 4 hoďky - vlakem?! Nestraš! Kluci by mi asi do toho nevlezli, Woriček by se poblil, nemají a nejsou zvyklí na košíky....
Včera: Místo toho večerního kostela, jsme s klukama vyrazili okruh lesem a jelikož jsem musela u babči chystat ty stoly, přijela jsem už se stmívalo, takže jsme v lese zatměli úplně. Ale šel s náma i Tom (i když on kvokal, že do lesa už ne ) tak v pohodě. Myslela jsem, protože zpátky ta cesta vede právě kolem Modlitebny, že to vyjde a lidi už tam všichni budou. Když jsme se blížili, zjistili jsme, že je teprve 17.45(se brzo stmívá, to je naprd s těma prochajdama ) a někteří ještě přijížděli tak jsme zůstali schovaní za keři a chvilku čekali. Za pět šest už se to uklidnilo a tak jsme proběhnuli zadem, kolem parkoviště.....a potkám babči sousedku A samozřejmě:,,a co vy???!" ....nechápala, že nejdem To jsem si říkala, že to zrovna bafne na mamku a ta mně pak zabije Kolem 21h telefon - mamka. No tě pic Asi neví ještě nic protože se chtěla domluvit, jakým způsobem dostat auta na hřbitov - je dost daleko. Uf
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:20
- Nahlásit
worick
My teda už členy klubu nejsme, ale ,,srazit se" tam a projít každopádně snad můžem... Může tam kdokoliv, nečlen, nepapírák, kříženec, je to jedno.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:33
- Nahlásit
Evey
Může tam kdokoliv, nečlen, nepapírák, kříženec, je to jedno. - ale na Woruškovi je vidět hodně, že není ani jen berňákem políbený
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2011 09:58
- Nahlásit
worick
Bude středem pozornosti.
Stejně jako před 3 roky moje známá, která tam za mnou přijela s bráchou mé první berňačky, který se stal albínem.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 08:06
- Nahlásit
Strejda
Psala jsem ti email, došel?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 14:33
- Nahlásit
Evey
Psala jsem ti email, došel?
Mail došel, ale jsem na cestách. Odpovím. Děkuju.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 18:15
- Nahlásit
dobrý podvečer všem, nepíšu, ale snažím se být v obraze
Berni začala hárat, zatím se to obešlo bez nápadníků, ale oni asi vyčkávají, až bude vhodná doba
ad.kafe - dřív jsem ho nepila, jen výjimečně, třeba jednou za 14dní. od té doby, co dělám ve firmě s kávou, tak 2-3 denně ...
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 18:25
- Nahlásit
Janiii
co dělám ve firmě s kávou
Škoda že neděláš v lihovaru,či pivovaru...
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 18:32
- Nahlásit
Tá ta
Škoda že neděláš v lihovaru,či pivovaru
v pivovaru jsem skoro dělala, ale nakonec jsem se rozhodla pro kávu. a předtím jsem dělala do uzenin ... tak už zbývá jen ovoce zelenina a pekárna
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 19:03
- Nahlásit
worick
Zdéééééér, zdravíme vás všechny doma ! žijeme, snažíme se pochodovat, neválčíme .
miminko a její macík
ne, tak já jako nejsem zvědavej pes
není nad to, když mam na hlavě to samý, co panička
myslíš, že jsou to ti ze včera? určitě jo
Omlouvám se všem, že vám to tady tak hyzdim , ale musim jednou za čas dát vědět worickovi,že žijeme a přečíst si o nich . Mějte se pěkně !
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2011 19:11
- Nahlásit
Zdravím všechny - taky háráme, a Denny už odjel na prázdniny -
už mu šla po krku i Dafka jak nás obě štval
Morčátka se mají dobře, hezky rostou, čekáme další přírůstky...
No a brácha má podezření na celiakii - tak jsem jako celá happy, protože jestli se mu prokáže, tak abych už začala shánět bezlepkový recepty, protože se tomu beztak taky nevyhnu a sklátí mě to zákeřně též
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 06:26
- Nahlásit
už začala shánět bezlepkový recepty
dneska je tak široká nabídka, že bez problémů seženeš i medovník (hotový )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 08:00
- Nahlásit
Dines
No a brácha má podezření na celiakii - tak jsem jako celá happy - kolik je bráchovi a co měl za problémy, jak se to u něj projevuje? A Ty? Máš taky problémy? Já si jednu dobu myslela totéž jestli nejsem bezlepkář, když mám celý život průjmy. Taťka i bratránek z jeho strany...něco tam bude Teď už se spíš přikláním ke Crohnově chorobě ale utěšuju se, že už by se nám projevila i jinak, tak to snad není.
Drakopes
dneska je tak široká nabídka, že bez problémů seženeš i medovník - Drakopesová hele - ve městech určitě, takže i Dines, ale u nás určitě ne
Včera jsme byly se sestřenkou na prochajdě z poloviny potmě - v lese To už se fakt nedá Ona musí počkat na manžela z práce, až si veme Ondru a za hodinu je tma
Myslela jsem, že Worička přerazím Už jsme scházeli k vesnici, celou dobu dobrý, pohodička. Jak tak jdeme z kopce a kecáme, nesledovala jsem tak úplně co se děje kolem, najednou škub: flexina mi vyletěla z ruky a Worick za srnama Zařvala jsem, ale myslela si, že s tou flexinou za prdelí stejně neuteče....jene on to zkoušel. První se leknul a zarazil, ale pak se začal rozbíhat znovu a zjistil, že je to sice pruda, ale jde to Třikrát jsem šíleně zařvala a nezestavoval, ale taky neutíkal naplno, jakoby váhavě. Tak jsem se z toho kopce rozběhla za ním a skočila na flexinu. S řevem a nadáváním. Kdybych měla čím ho střískat, tak to udělám. V tu ránu se plazil, tak jsem ho akorát vyškubala za obojek Za pět minut už za humny ho pustím za psem kámošem k plotu a oni pak s Darou na konci uličky zahlédnou kočku a vystřelí na cestu za ní Naštěstí na takové náměstíčko mezi domy, daleko od hlavních cest a večer, kdy už ani tu nic nejede. Vrátil se v zápětí a předsednul na vodítko, tak jsem ani nemohla řvát, jen jsem ho se skřípěním zubů připla. U silnice se rozloučíme, ujdu 10m a od domu přes chodník do keře vlítne kočka. Worick vypálí za ní a začne dělat na vodítku cirkus, lítat kolem keře a řvát. To už jsem toho měla dost. Držadlem od flexiny dostal přes prdel a hned byl klid a dostal k noze a táhnul se u mně jak smrad...za trest 100m. Stejně by tak po chodníku měl chodit normálně, tak to alespoň potrénoval Berrynek šel s náma celou dobu vyplašený, ale na volno. Chudinka. A blížíme se domů, vyjdem zpoza rohu k Pálenici a před ní lítá nějaký pes Potmě jsem nebyla schopná identifikovatna 100m jakový, tak jsem pro jistotu s klukama utekla zpátky za roh a hlavně k barákům a pod světlo....a volala Toma, ať pro nás pro jistotu sjede autem. Mezitím jsem štrachala v tešce pepřák a čekala, že na nás ten hajzlík odněkud vyskočí. Tom přijede, psa prý neviděl. Naložíme kluky jedem těch 500m domů , u baráku štrachám klíče a.....já je vytratila pod tím světlem. Tak jsme vyhodili doma kluky, pro jistotu vzali baterku a jeli zpět - hledat. Ale stačilo tam na místě projet nohou trávu a zrovna jsem do nich kopla. Jo, byly tam Já jsem věděla, že to muselo být tam, protože když jsem si cpala pepřák do kapsy, klíče jsem v ní našla. Asi jsem je chtěla automaticky předělat do tašky, jenže jsem tam z ní měla vyhozené i Berryho vodítko, to jsem tam nacpala, ale na klíče už zapoměla a nechala je ležet v trávě....protože fučelo jak kráva, nic jsem neslyšela, Berry byl na volno a dřepěli jsme u silnice a jak na potvoru pořád něco jezdilo a já čuměla za ně do tmy, jestli neleze ten čokl
Ten pohřeb nám vyšel s celkem dobrým počasím...bylo hezky a poměrně teplo. Teď už druhý den fučák jak kráva zase Kočky nevytahují paty z domu. Leon byl včera celý den v zahradním domku, ráno jsem ho odsud vytáhnula, ať jde s náma na obchůzku a do baráku...byl vyplašený a utekl zpátky Tom na něj byl mrknout odpoledne a tvrdil, že kulhá. Večer nepřišel zase. Teď jsem trochu nesvá, jestli je v pořádku - zatím se zase neukázal
|
worick
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 08:08
- Nahlásit
ankaras
jé holky, vy jste čím dál větší kočky ...a čím dál podobnější
miminko taky máš ,,miminko"? Já dvě Večer byl Woriček po těch průserech jak milius. Tom je pustil domů a vtěrka Worinková nevěděl, jestli podávat víc packy, nebo mi přelízávat celý ksicht, uši Tom na nás brblal:,,nechte toho vy dva prasáci....fuj, tobě pusu už dnes nedám!"
snažíme se pochodovat - šlapete s Daimonkovýma? A jak, jsou zdravotně dobří?
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 09:09
- Nahlásit
worick
Dodatečně se připojuji. Upřímnou soustrast a držte se!
Omlouvám se, že to přispívání teď tak flákám, ale mám poměrně nabitý program. Jsem skoro pořád v práci a když nejsem v práci, tak řeším bydlení. O víkendu jsem využila volna a vymalovala si "garsonku" u mamky a zařídila internet. Přijdu si bez Toma trochu jako bez ruky - spoustu věcí zařizoval on. Třeba s tím internetem si musel pan technik myslet, že jsem úplně mimo (a byla to pravda ) No což, je čas postavit se na vlastní nohy...bude se mi to hodit a budu to potřebovat...
Dnes se chystáme s naší "Chorvatskou čtyřkou" na víkend do Pece pod Sněžkou a bereme s sebou i Barneyho a Jenny, takže jsem na to víc než zvědavá. Koupili jsme přes nějaký slevový portál 2 noci v hotelu, pejsci jsou povoleni, tak jsme toho hned využili. Snad se bude Barney chovat slušně a neutrhneme si tam ostudu. O Jenny strach nemám, to je pes domácí a má vychování V sobotu plánujeme výstup na Sněžku, tak snad bude počasí přát. Foťák beru, takže fotky dodám ;)
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2011 10:28
- Nahlásit
worick
Děkujeme, podoba tam je asi no , asi velká . Šlapeme bohužel samy, protože buď háráme, nebo marodíme nebo nám to nevychází . Páníček od Daimonků teď marodil, hrozila mrtvička, tak ležel i v nemocnici, umřel Čip nejmenší od Daimonků, ale šlapal s náma do krásných 16 let a usnul po výletu pod stromem. Snad už nám to taky vyjde. Byla jsem u nich na kukačku na návštěvě, tak jinak jsou OK.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 08:27
- Nahlásit
LuckaM
Děkuju Momentálně se mi střídá smutek ze ztráty babči s obrovskou euforií. Připadám si, jako by mne po 10letech pustili z basy a já nevím co ze životem. Včera jsem chvíli v klidu seděla s mamkou u báby v kuchyni - byla poklízet zvířectvo a aby jsme byli i s Mandy a Mikinkem. No a mamča je zmatená totálně. Brečí, zatím se moc nesrovnává s tím, že babča umřela a do toho přemýšlí, jak vlastně bude žít dál...Zatím se neumí zklidnit (je to ještě moc brzo): večer se doma umyje a místo do pyžama si obleče tepláky a vyráží nocovat k bábě Na schodech se zarazí a jde se převléct a sednout k telce. V poledne přemýšlí, co jí dá dneska k jídlu....Jede ke kámošce na plk a celou dobu u ní nervozně posedává a kouká na hodinky - aby tam nebyla moc dlouho (kdyby se babča vzbudila a chtěla na WC) Žila tak skoro 6 let, z toho poslední dva už i s tím spaním. Teď musí ,,přepnout" - což bude chvilku trvat
Asi jako Luci ty
Počkej, počkej - takže se stěhujete zpátky k mamce, z chatičky?
Ať vám výlet vyjde, těším se na fotky U nás to tenhle víkend nevypadá dobře pořád hnusně fučí a to nevím, jestli bude někdo chtít někam jet šlapat, s Tomem můžu počítat maximálně jako s řidičem - ven ho nedostanu (navíc ho zas pobolívají zuby )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Lis 2011 08:34
- Nahlásit
ankaras
Páníček od Daimonků teď marodil, hrozila mrtvička - hlavně ať to nepodceňuje - s tímhle není radno si zahrávat Měl veeeelikánské štěstí, že se to podchytilo bez následků a teď už jen dodržovat léčebný režim a snad to bude dobré
umřel Čip nejmenší od Daimonků, ale šlapal s náma do krásných 16 let a usnul po výletu pod stromem - je to smutné ale umřel šťastný, snad nejlíp jak mohl - po výletu s váma a s kámošema Co já bych za to dala, kdyby takhle v klidu odešel i Alfík.....
|