| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 11:35
- Nahlásit
worick
našla jsem tam ještě nějaké ,,skoro zralé" - tak jsem je snědla
Jak můžeš takhle hazardovat se svým zdravím? To's vyhrála žaludek v loterii?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 22 Říj 2011 13:04
- Nahlásit
worick
Mochyně znám, taky je mám ráda. No, moc pěkný zážitek. Těžko říct, jestli to bylo z nich či ne.
Já měla kdysi dávno to samé, po snídani vánočky s marmeládou (to samé měli další 2 lidi se mnou a těm nic nebylo). Do těch všech příznaku jsem sebou při cestě na záchod ještě 2 x sekla na zem. Jak k doktorům nechodím, tak to jsem si fakt myslela, že se na tu pohotovost nechám odvézt...Vyšlo ze mě vše co mohlo, dala jsem si Algifen a odpoledne jsem byla čupr. Nevím z čeho to bylo, ale dodnes, a je to již několik let, nemohu pozřít vánočku s marmeládou.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 17:30
- Nahlásit
no tak ... povídejte, že jste v pořádku ...!!!
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 18:34
- Nahlásit
Drakopes
U mně dobrý.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 19:30 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
no tak ... povídejte, že jste v pořádku ...!!!
Asi takto:snad jo
Prdnul nám monitor, takže jsem se zase po dlouhé době dopátrala, jak to naťukat na notebooku...
Ten záchvat, se mi vzápětí po tom, co jsem sem psala, že dobrý - vrátil. Začalo mi být zase o půlnoci zle, tak Tom, že mu kdysi doktor říkal, že pokud bude mít zase žlučníkový záchvat, je nejlepší si vzít trojkombinaci: No-spu, Pancreolan, Febichol - že to zabírá 100%. Jelikož jsem se svíjela v děsných bolestech, tak mi dal No-spu a Febichol (Pancreolan jsem nechtěla, odpoledne mi nijak nepomohl) No a než se to stihnulo rozpustit, všechno jsem to zase vyvrátila. ale vlastně něco asi ne, protože pak to za hodinu asi, přešlo. Nebo možná proto, že už nebylo lautr co....
V sobotu ráno, jsem byla pěkně hotová, posnídala jsem polovinu tvrdého rohlíku s čajem a čekala co bude....Na odpoledne jsme měly se sestřenkama naplánovaný výlet na cca 17km - moc jsem se těšila už tři dny, tak jsem se toho nechtěla vzdát...a bylo hezky
Do 13h dobrý, tak jsem to potvrdila, doplánovala s Tomem, kam nás odveze a jak (měl tenis, takže on nešel, bylo to odněkud domů) a taky jsme museli vymyslet, jak tam nacpem ještě labradorku Lisu a druhou sestřenku s dcerou. Vymyslela jsem trasu ze Slovenska. Pro Kessie: Chvojnica(Žalostiná) - Vojšice(Kobyla) - mlýn - a domů Všichni mi nadávali, že jsem vyčerpaná a někde ještě zkolabuju, ať nechodím....ale já jsem to zvládnula Vzala jsem si pro jistotu No-spu, kousek čokolády a brusinkovou šťávu (tu jsem si koupila v Ikea) - kdyby teda bylo zle. Vypila jsem jen tu šťávu - já jsem radši celý den vůbec nejedla a nepila, aby se mi to nevrátilo....
Dorazili jsme domů v 18h (šli jsme to 3,5h)
Večer jsem u tchánů povečeřela - normálně, jen trochu menší porce (byla jsem už hladná jak vlk ) a čekala co bude....a nic, záchvat se nekonal
Začínám mít podezření, že jsem v tom Brně ve středu, chytila nějakou ,,žaludeční chřipku" - jak se říká, jelikož teďka začíná chodit Tom - první se posr..... a teď ho začíná bolet žaludek (chytil to nejspíš ode mne )
A jasně, aby toho nebylo dost, tak se na MotoGP v Sepangu zabil jezdec v přímém přenosu - takže jsem v šoku a mám náladu pod psa...opět
Vy, co to máte doma v klídku a pohodě jste nyní povinni dělat tu obveselovače!!!! U nás se to s...e a s...e!
Nó, zapoměla jsem: praskly mi boty Jediné moje trekové Salomony Goretexové. Tom mi řekl, že co se divím, když v nich chodím prakticky bez pár týdnů nepřetržitě, denně, od zimy. Je fakt, že kilometrově je to opravdu asi moc, jenže 3tisíce zase za boty I když, jak se znám, opět si nekoupím nové kozajdy (na co taky, stejně ,,za slušňáka" nikam nechodím ) tak to dám za boty psí...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:00
- Nahlásit
Drakopes - no tak ... povídejte, že jste v pořádku - u nás taky celkem dobrý...
Tá to, Michalle - u vás všechno OK? Teď jsem četla, že se někde v okrese Praha - východ ztratila berňuška slyšící na jméno Bára, tak honem píšu a čekám dobré zprávy!!!!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:30
- Nahlásit
Kessie
Tá to, Michalle - u vás všechno OK? Teď jsem četla, že se někde v okrese Praha - východ ztratila berňuška slyšící na jméno Bára, tak honem píšu a čekám dobré zprávy!!!! - šmarjá, kde to čteš, takové jobovky?! (doufám, že mně chlapi nechcete dneska trumfnout? )
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:41
- Nahlásit
worick - bylo to na facebooku, ale je to tam od 20. října... a já jsem rychle pak ještě koukala, kdy psal Tá ta naposledy a psal ještě 21. října, tak to oni zřejmě nejsou... jen myslím, že tady kdysi psali Drakopesové, že jsou z východu kousek za Prahou a mají Báru... no...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:42
- Nahlásit
worick - ale já jsem to zvládnula - téééda, obdivuju Tvůj elááán, to já bych asi nezvládla... Ale ten krevní rozbor si raději nechej příležitostně udělat... a co Tom? stejný průběh jako Ty, nebo lepší?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 21:48 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
já a krevní rozbor...nešil Až mně někdy opravdu odvezou, tak mi ho určo udělají Tom lepší, vzal si No-spu a další dva zákusky - u nás byli hody, tak tcháni přinesli my na to nehrajem
Já elán ani moc nemám, já jsem od přírody děsně líná, ospalá a v podstatě vyzdechloň To moje tety-dvojčata....ty jsou nějaké hyperaktivní, ty jo, co ty dvě dokázaly ještě v 50 letech všechno zvládat.....?! Já ne, opravdu ne.....ale to chození po lesích - to je prostě pro mně nějaká droga, úchylka či co....kdokoliv by mi řekl, tak s ním půjdu...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:02
- Nahlásit
Ještě jsem si uvědomila: Ivísek77 mají Báru a Mášu a bydliště - jen kousek od Tá ty a Michala
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:42
- Nahlásit
worick
Na rozdíl od tebe tedy naštěstí vše OK.(klepu)
Jinak nemáme o čem psát,Je tady hnus fialovej.Zima leze do kožichu a ani ven se nám nechce.Chudák Barunka se na nás chodí smutně dívat na terasu.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:46
- Nahlásit
worick - ale to chození po lesích - to je prostě pro mně nějaká droga, úchylka či co.... - jj, tomu rozumím... pohyb mám ráda pomalej - tedy kalanetika a jóga a taky maximálně ty pěší prochajdy...i když mě Honzík už rok přemlouvá, abych si koupila kolo, že budeme spolu jezdit... já k tomu kolu jaksi nemám vztah... klidně s ním budu chodit kamkoliv pěšky, ale na kolo???...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2011 22:48
- Nahlásit
Tá ta - vše OK - to se mi ulevilo... fakt...
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 06:24
- Nahlásit
Chudák Barunka se na nás chodí smutně dívat na terasu.
a naši psi začínají dávat přednost vyšším polohám - lezou do postele a na gauč
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 07:01
- Nahlásit
To že se tady ztratila v okolé berňucha vím až od vás.Musí to být pro majite k uzoufání.
Jak na nás chodí Baru koukat,tak u nás probíhá dialog typu:
a nevezmem ji dovnitř?Jenom tady ,kousek ,na kraj.....
Drakopes
pak že nemaj rozum...
Kessie
Hele kolo dobrý,stihneš toho za den hodně.Od hospod až po zámky a kde co,ale co kessinka?
To ji chcete uštvat?Nebo bude doma?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 08:34
- Nahlásit
worick
Tak co trávení, srovnané? I u Toma? Tak to asi fakt nebylo z té mochyně.
Jó, zapoměla jsem: praskly mi boty Tak to jsou ještě v záruce, ne?
Tá ta
a nevezmem ji dovnitř?Jenom tady ,kousek ,na kraj.....
To by jste měli.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 10:48
- Nahlásit
Téda, worick, koukám, že u Vás se člověk nenudí Doufám, že už máte zažívání v pořádku a problém je zažehnán. My se máme krásně a Bárnýsek především . V sobotu jsem byla celý den v práci, ale Tom vyrazil s Bajoškem za jedním psím kamarádem a udělali si pěkné odpoledne. V neděli bylo stále ještě krásně a jasno a tak jsem pro změnu naplánovala program já a vyrazili jsme s kolegou z práce a jeho fenkou JRT do Jizerek. A že jsme to teda neflákali. Šli jsme v podstatě celý den (Trasa z Jizerky na Smrk a zpět - samozřejmě s menším zablouděním :-P) Teď jsem se podívala do mapy a byl to něco mezi 30 - 35 km.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 12:00 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
LuckaM
trávení.....zatím střídavě oblačno, ale nic katastrofického
Jsem ráda, že se máte s Bárneym dobře, i s Tomem, že to není,,na nože"
Šli jsme v podstatě celý den (Trasa z Jizerky na Smrk a zpět - samozřejmě s menším zablouděním :-P) Teď jsem se podívala do mapy a byl to něco mezi 30 - 35 km. - Téda jste dóóóbříííí
My jsme taky dvakrát nenašly značku (bohužel, zase různé přeložky kvůli těžbě )
Ale jinak jsme si říkaly, že kolem těch 20km stačí Berunka už si ke konci lehnul - museli jsme udělat chvilku pauzu. Myslím, že tolik co vy, by jsme nikdo neušli Ale takové hory kolem....fakticky závidím Já tady hledám alespoň nějaké ubohé lesíky, co nejsou moc dojezdově daleko....větší jsou ale pak na Slovensku, směrem na Trenčín (Beskydy) a nebo u nás teda nejblíž Chřiby. Naši Javořinu už máme prolezlou skrz naskrz
Neviděl jste někdo soutěžní fotky podzimní přírody na iDnes? Mě se to teda bloklo asi na osmé fotce, ale nad (a teď abych to nepopletla ),,Malá skála"?? jsem hýkala jak osel....nádhera Kdo z vás to má poblíž???
Tá ta
a nevezmem ji dovnitř?Jenom tady ,kousek ,na kraj..... - nevím, jestli jsi už zmiňoval, ale: máte parkety (plovoučku) nebo dlažbu? Pokud dlažbu, ani bych to neřešila a Baru pustila Jasně, je to pro mamču pak práce navíc, ale naši kluci jsou opravdu doma moc hodní, chodí pomalu, obezřetně, na nábytek nelezou....a stejně nejpozděj do půl hodiny jdou ven - je jim vedro. Nesmí to být s velkou pompou a jásáním, ale normálně otevřít a v klidu:,,pojď se Barunko podívat za náma"
add mochyně - ty jsou normálně jedlé, vždyť se prodávají v nákupních centrech tuším pod latinským Physallis....akorát nevím, jak je to s jedlostí přemrzlých, no...
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2011 13:25
- Nahlásit
worick
Já, já! Malá Skála je v tuhle chvíli ode mně asi 3 km
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 06:58
- Nahlásit
Tá ta - To ji chcete uštvat?Nebo bude doma? - Kessku bychom na výlety po okolí na kole asi nechali doma, ale jinak s ní chodíme každý den na prochajdu... tak asi na hodinu, o víkendech na delší procházky... v létě jsme to trochu flákali, protože se muselo makat, ale vždycky jsme se jí to v neděli snažili vynahradit... nemyslím si, že by u nás strádala... Fakt je, že nechodíme takový úseky jako Worick, LuckaM a Ty s Míšou, ale Kesska se dost proběhá po okolních loukách...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 07:04 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
worick, Tá ta - a nevezmem ji dovnitř?Jenom tady ,kousek ,na kraj..... - nevím, jestli jsi už zmiňoval, ale: máte parkety (plovoučku) nebo dlažbu? - my jsme to taky řešili... na jaře... Kesska chodila do toho velkýho průjezdu, z kterýho jsme měli udělaný takový "obývák" společný, ale do kuchyně a do ložnice ne, dneska to máme zastavěné a místo průjezdu je jen chodba a prodloužili jsme kuchyň vlastně o jídelní kout a spížku... máme tam na části plovoučku a na části dlažbu (je to jako kuchyň - plovoučka, jídelní kout - dlažba) - Kesska chodí do kuchyně na návštěvy teda už od toho jara, to jsem dala na plovoučku starý koberec, na plovoučce se jí rozjíždí nohy a když leží, tak se jí špatně vstává... takže když jde Kess na návštěvu za mnou, když vařím, tak je v jídelně, kde je dlažba, tam se jí chodí dobře a nebo jde blíž ke mně a to má koberec... horší to bude v zimě, protože by neměla zažívat to střídání teplot (venku zima, v kuchyni vedro)... tak uvidíme, jak to vyřešíme... asi nebudem topit???
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 08:04
- Nahlásit
Kessie
asi nebudem topit???
Děkuji za řešení.Och jak jednoduché...A ještě zbude na granulky
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 08:05 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
LuckaM
Já, já! Malá Skála je v tuhle chvíli ode mně asi 3 km - jéjda, Ty to tam máš ale krásné Myslela jsem si, že buďto Ty nebo Tá ta s Michallem Akorát, že Ty zase asi nemáš na to trajdání pořád, tolik času...
Kessie
co vás vedlo k tomu, že máte v kuchyni (což je, co se týká podlahy, dost ,,kritické" místo) plovoučku a v jídelně dlažbu? Proč ne naopak?
Střídání teplot my doma nějak neřešíme, protože kluci (Woriček maximálně 10minut) doma dlouho nevydrží a sami si řeknou, že už chtějí ven. Myslím, že je to dřív, než se jim ta teplota stačí změnit...
Fakt je, že nechodíme takový úseky - ale vždyť mi taky pořád ne...v létě prakticky vůbec, až teďka s podzimem, až se ochladilo. A hlavně díky tomu, že mám s kým ,,capat"...Strejda se divil, na co potřebuju jít se sestřenkou....no, ono šmatlat sama tiše 15km, taky pořád nebaví.... Kratší prochajdy většinou sama chodím
Konečně mám zase zprovozněný comp, takže fotky z posledního výletu.....jenom tyhle.... jak vedu Worku, ten se mnou pořád lomcuje, tak je všechno rozmazané
A jedna po návratu, u báby (mamka je ta vzadu, to širší je teta )
Tady je teda dneska počasí vichr a leje
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 08:13
- Nahlásit
Tá ta
Kessie
asi nebudem topit???
Děkuji za řešení.Och jak jednoduché...A ještě zbude na granulky - no, to nám by zbylo i na auto pořád máme v obyvču 27st a denně nadávám Tomovi, ať to sakra nějak stáhne protopíme majlant a zbytečně - celou noc mám vedle v pokoji otevřenou ventilačku, jinak bych neusnula.....
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 11:47 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
LuckaM
To jste dobrý.35 km je dost.Ale v příjemné společnosti to utiká a asi i nohy nebolí
Kessie
Jestli tedy chodíte denně,tak klobouk dolů.Půjčil bych vám s sebou Barunku.Já když přijedu večer,tak Barunka okolo mě lítá,nosí mi balonek,provaz a u toho tříská ocasem do auta,baráku a vůbecji to nevadí.Jak to,že ji to nebolí?
Dostane mlsku a zalezu s předsevzetím,že se jenom najím a obejdu s ní ulici.Hádejte jak to dopadne.Chrupka u TV
worick
27 st.bych taky nedal.Vytápím to tak na 22,5C+temperuji garáž.
Topíme a ohříváme vodu plynem.Za rok mě to stojí lehce přes prům.plat v ČR.Myslel jsem si taky na tepelný čerpadlo ale mě se nevyplatí.Návratnost 30 let je pasé.Horší je to s elektřinou.Spotřeba je min.2x taková.
Co to tam podnikáš za houfné výpravy?To je nějaká dámská jízda či co?Fakt je ten,že tam kam chodíme na cvičák,tak z cca 90 procent chodějí ženský.Proč to tak je ale nevím.Chlapi asi vařej.
Co ten strejda?Ani se nepochlubil novým kotlem a ani novým motorem z PL?
Jak si dopadl?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 12:40 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tá ta
Jak si dopadl? - Ti nevim, asi mu holky ukously prst...že nemůže nic naťukat
Dostane mlsku a zalezu s předsevzetím,že se jenom najím a obejdu s ní ulici.Hádejte jak to dopadne.Chrupka u TV - kdybych přišla z práce večer, jako většina z vás, dopadlo by to naprosto stejně a pak chudáci psiska (já je mám prostě rozmazlené, uznávám )
To jsem si právě pobaveně říkala ,,no jistěéééé", když mi tady před lety některé ,,superkynoložky" tvrdily, jak jsou moji psi určitě nevylítaní (a proto je Worka divočák ) protože ony jsou se svýma psama v aktivním tréninku běžně 3hodiny denně Když jsem si to promítnula do běžného života lidí s partnery, dětma a zaměstnáním.....musela jsem si klepat na čelo
Co to tam podnikáš za houfné výpravy?To je nějaká dámská jízda či co?Fakt je ten,že tam kam chodíme na cvičák,tak z cca 90 procent chodějí ženský.Proč to tak je ale nevím.Chlapi asi vařej. - hmmm....noooo asi tak: chlapi jsou rádi, že baby z pesama vypadnou konečně z domu a oni si můžou volna užívat dle svého. U nás v lepším případě hraním tenisu, v horším - jenom na něj čumí v TV ...či jakýkoliv jiný sportovní přenos (teď to byl snad měsíc ruggby - tak to mi pilo krev neskutečně - podívám se na kde co, ale tohle je pro mně úplně debilní sport ) Té mladší sestřenky muž vyrazí na motorce....tak tomu taktéž moc nefandím (respective: neměla bych na to nervy ) a malého Ondru hlídají dědečci, druhé manžel zase hraje fotbal...pořád
Sestřenky jsou: ta s tmavšími vlasy(starší) - stojí s dcerou a ta druhá (co nejsem já ) má Daru (pejsanu flekatou) - ta se mnou teď chodí často
P.S. trochu se projasnilo a přestalo pršet (momentálně) ovšem vichřice se stupňuje: skládají se nám hliníková křesla na mole a lehátko jsme tahali z jezera
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 13:11 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
Tá ta
worick
Ti nevim, asi mu holky ukously prst...že nemůže nic naťukat
a) Kotel:
Musel jsem vyvrátit nějaké fámy, že kotel má moc velký výkon a proto se musí všude topit naplno, aby se neuvařil. Asi týden u nás bylo kolem 28 st.
Paradoxně se to vyřešilo tím, že se kotel uvařil. Prokázalo se, že se u toho chová bezpečně a šetrně k okolí. Už zase topíme normálně.
b) Motor:
Škoda slov. Jezdím vypůjčeným autem.
Dostane mlsku a zalezu s předsevzetím,že se jenom najím a obejdu s ní ulici.Hádejte jak to dopadne.Chrupka u TV
Většinou jdu s holkama ven ráno i odpoledne, protože tam na mně nikdo nemluví. Ještě by se mi hodilo, kdyby v lese nebyl signál.
U nás na cvičáku je poměr psovodek a psovodů 40:5.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:40
- Nahlásit
Hlásím že máme miminka
Everest Leontine
Enchanted Rock Leontine
Emi Koussi Leontine
a
Etna Leontine
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:50
- Nahlásit
Dines
Gratulujeme.To jsou ta jak se hejbala v břiše ve videu jak jsi to sem hodila?
Jak dlouho to trvalo?(myslím gravidita)Zdá se mi to poměrně dlouho co to tady bylo.
|