| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 12:24 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Ale my to chceme vědět. Nemohla bys snad pozděj změnit na určitě? - sim tě, vždyť jsem tam právě psala, že se tu nic neděje (naštěstí ) Tak jenom to, že jsem včera byla konečně za Alfíkem, vzít ho trochu vyvenčit. Musím ho přenést někam na místo, tam ho nechám trochu pochodit a zase poponesu. Byli jsme u báby za humnem, vzala jsem i Mandy a Emu. Holky ho hlídaly - jen 50m tam, 50 na druhou stranu
Pak jsme jely s mamkou na hřbitov upravit hrob, vysadit dědovi macešky přijela jsem v 16h děsně zmrzlá a hladová Vlezla jsem pod deku, sežrala všechno, co jsem nakoupila a hodlala si hodinu číst a ohřívat se (Tom šel hrát tenis) ovšem za chvilku mi začalo být pěkně blbě od žaludku (jak jsem se po chuti naprala a už nejsem tak zvyklá ) tak jsem se chtě-nechtě musela shrabat z gauče a šla jsem za klukama pochodit alespoň po zahradě a omrknout, co bude ještě třeba do zimy udělat. Na prochajdu jsem ani jít nehodlala. Mezitím Tom dohrál a já se motala vzadu u domku. Za chvíli, už se smrákala, kluci začali lítat kolem zadního plotu, já přes křoví nevidím nic, ale pak se u branky ukázal kámoš s howawardkou Megii. Tak jsme kecali o psech, nevěděl ani nic o Pálenici, převracel oči nad sousedovýma kavkazákama a ptal se, jestli se mi kluci perou, že u nich byla na návštěvě bullka a pokousala Meginu. No jo, holky a ještě cizí - to je něco jiného.... Odcházel už prakticky po tmě.
Teďka hodláme vyrazit na ty houby, přes to, že je hnusná, ale fakt hnusná kosa Mínila jsem až zítra, ale to tam bude trajdat už asi hodně lidí Tak jsem volala mamce, ať to s bábou nějak na oběd urychlí a vyrazíme. K večeru právě máme ještě agility
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 18:01
- Nahlásit
Jsme na dvou tabletách prednisonu a zkusili jsme zrušit noční venčení. Dojdu s Nílouškem cca v deset, než zalezu spát, a pak až ráno. Máme za sebou dvě úspěšné noci .. já se snad konečně vyspím!!!
Zítra jdu ještě na turnaj v Dixitu a na něděli plánujeme nácvik zimní spánku )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 19:56
- Nahlásit
Drakopes
a na něděli plánujeme nácvik zimní spánku -
a to je dost, že se taky ozveš! Už po Tobě byla scháňka
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:00
- Nahlásit
Drakopes
přejeme jen a jen lepší zítřky
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 20:53
- Nahlásit
Jako ještě, že nemám sklony k násilí...
Dnes přijedu domů a Médi oslavil dokončení branky nad schody na přední terasu, která nahradila po třech letech židli tím, že nahoře u vrátek přelezl k sousedovi na střechu a běhal mu po pergole (taktéž po střeše)... Blboň... Soused si toho samozřejmě všiml (ono, když Vájm běhá skoro 50 kg nad hlavou, tak je to už kapánek slyšet...Takže nejdřív seřval venku Babi a ta následně seřvala Mámu, že ho nezavřela odzadu, než odešla na trénink mladých fotbalových nadějí.... Máti je zase maximálně nasr., že si na něj bude stěžovat za slovní napadání (i když upřímně - já bych taky asi byla sprostá za stejné situace...) a Babi s Dědou jsou naštěstí v hospodě, ale počítám, že zítra to bude první věc, co budu mít na talíři...Jen podotýkám, že v té hospodě sedí i se sousedem, takže zase bude celovesnická ostuda :-/
Evidentně máme zase nějaký zdrhací týden, neb v týdnu táta Médina evakuoval ze střechy boudy... Vzpomněl si, že tamtudy kdysi utekl (což jsme mu pro příště samozřejmě znemožnili), vlezl na boudu a nemohl dolů. Táta ho slyšel kňourat, tak se šel mrknout, co ten hrdina provádí...Médin byl na střeše boudy a radostí až učůrával, že ho konečně někdo objevil... Táta ho musel prakticky násilím sundat , nechápal kudy dolů.
Doma to vypadá jak po masakru motorovou pilou, táta si v lese rozsekl hlavu a samozřejmě se to rozhodl řešit svépomocí... Tak jsme s Medvědem doma sami, protože ho máma vezla na šití.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:22
- Nahlásit
Noemi
tak tomu řikám návrat dom ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 21:56 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Noemi
Doma to vypadá jak po masakru motorovou pilou, táta si v lese rozsekl hlavu a samozřejmě se to rozhodl řešit svépomocí... Tak jsme s Medvědem doma sami, protože ho máma vezla na šití. -
Janiii - tak tomu řikám návrat dom ...
jo, přesně jak říká Janiii
Budeš mít co napravovat a ,,žehlit"
Co máš z toho my jsme dneska zase dostali seřváno na cvičáku, neboť Worka tam přeznačkoval uprostřed a psi samci,,kvůli tomu odmítají agilitit!" Ale tam musela cvrknout nějaká háravka...(ne asi nikdo od nás, spíš tam byl někdo odpoledne) protože Worka pěnil jak bublifuk - tak jak tomu mám asi zabránit, když jdeme k překážkám a on se mi tam najednou zarazí a začne slintat jak pominutý a najednou cvrk....no jo, přeznačkoval to, no...
Na václavky jsme byli - pochodili světa kraj a nikde nic, už to nevypadalo, až pak na jednom místě, na okraji paseky jsme konečně našli. Jsou zasloužené - hrabali jsme je ve vysoké trávě s ostružiním mám podrápané celé ruce. Příště musíme vzít Worku na ,,musherka" ať tam mamku vytáhne - nebylo možné, aby se tam vyhrabala - pořád jsme museli na ni čekat, až jsem ji nakonec tlačila ze zadu před sebou do kopce A stejný scénář: před tím jsem nějak neměla hlad, přijeli jsme 16.55 - sežrala jsem alespoň dvě marokánky, co prodávají u řezníka (měla jsem tam nechané maso pro kluky) a letěla na cvičák na půl šestou...měla jsem fakt dost, byla mi zima a Tom to odmítnul úplně Ze cvičáku k bábě (volala mi mamka vzápětí zpátky, jen co jsme ji vysadili z těch václavek - že bába má horečku - hlídal ji brácha, tak dostal sprdunk ) Bába dost mimo, horečka od těch 17h ani po paralenu neklesla, pořád měla 38.7st ATB vybrala před týdnem na ten palec - snad to není od něho tři dny jsem ho nebalila já, tak ani nevím jak vypadá...a ty dvě očividně taky ne Zítra tam radši sjedu to zkontrolovat - dnes byla nemožná, to se ani nedalo
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:08
- Nahlásit
Michal
Téda, oni jsou u nás v končinách a ani nedají vědět! Asi si to začnu brát osobně
U nás se dnes počasí zlepšilo - sice bylo ráno lehce namrzlo, ale přes den svítilo krásně sluníčko. Barník ožil o 100 % a lítá jako torpédo .
Zítra vyrážíme na výlet do Harrachova, tak snad přidám pak i nějaké foto ;)
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 07:03
- Nahlásit
dnes se rtuť teplotoměru choulí těsně nad nulou ...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 07:57
- Nahlásit
Drakopes
dnes se rtuť teplotoměru choulí těsně nad nulou ... - ani nemluv ...vstanu, všude bílo a na teploměru -3st ...a to máme čidlo až v patře
Gucci spala doma a ven se nedere, Leon teď přiběhnul a za oknem dával jasně najevo ať ho hned pustím do tepla, protože: ,,ruce i nohy mi mrznou!"
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 11:22
- Nahlásit
Dneska je vopravdicky vopravdická kosa ráno bílo a -3,5'C
A já sedím v práci nad přímotopem s malým Doylíkem, který čeká na transport k nové paničce
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 13:31
- Nahlásit
Noemi
táta si v lese rozsekl hlavu a samozřejmě se to rozhodl řešit svépomocí... A který moment rozhodl o tom, že už to svépomocí nepůjde?
worick
sežrala jsem alespoň dvě marokánky, co prodávají u řezníka U vás u řezníka prodávají i zákusky? Taky mám ráda marokánky, zrovna dnes je mám v plánu dělat doma.
Dines
Jak se transportují morčata? Musí mít taky autopás?
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 13:43
- Nahlásit
Evey
Jak se transportují morčata? Musí mít taky autopás?
Obávám se že tak malé pásy ani postroje se nevyrábí
Já třeba transportuje v přepravce, kterou mám připásanou na sedadle spolujezdce
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 13:44 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit
A který moment rozhodl o tom, že už to svépomocí nepůjde?
No dorazila domů Máma, pokusila se vyčistit, ale vzhledem k tomu, že to bylo hluboké a "zavadlé", tak to nešlo dobře (= kvalitně) vyčistit, tak ho nahnala do auta a odvezla. Táta měl motivaci, protože v Kauflandu měli levný cukr (včelám), tak se ani moc nebránil...
Má dva štychy na hlavě a čelo jen zmašlované + vše zrentgenované. Jo a ještě je v tom téměř nevině, spadla mu při těžba čerstvá mega větev na hlavu... Budou s Dědou jak bráchové :- ) (to jsem tady asi psala, ne? Ale to jsme možná ještě psa neměli, jak Děda spadl ze sklepa přes svah až na silnici a prakticky si sklapoval hlavu...a taky to řešil svépomocí :-/)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2011 14:44
- Nahlásit
Noemi
Jéžíši, koukám, že to budou i maji příbuzní....s tou ,,svépomocí"
Jinak teda spadla mu při těžba čerstvá mega větev na hlavu - měl taťka ale štěstí mohlo to dopadnout mnohem hůř
Dines
A já sedím v práci nad přímotopem s malým Doylíkem, který čeká na transport k nové paničce - nóó, něco takovéhohle jsem měla na mysli, když jsem psala, aby jsi jim alespoň natáhla v té kose fusekli
Evey
U vás u řezníka prodávají i zákusky? - neee, tohle mají vyložené na pultu, balené po dvou, někdo to v okolí vyrábí, ani jsem si nevšimla odkud to dováží Ještě tam mají příšerný kokosový váleček, co bych já do pusy nevzala - vypadá to jak cukroví ještě od komoušů - a ten si včera zase koupil Tom a říkal, že výborný a pak nějaké gumové medvídky a švestky v čokoládě...a většinu jsem si ani neprohlížela A taky pár základních potravin, pití a pečivo. Je to taková miniprodejna vlastně... Marokánky zbožňuju mrzelo mně, že jsem si jich zrovna nekoupila víc
Dneska ráno kouknu pro jistotu do lednice a rychtyk: nemám Pribiňáka na palačinky Klukám jsem včera za cvičánky dala poslední a byli to nějaký Laksymáky či jak....a byly hnusné (teda pro nás, kluci to akceptovali ) Takže byla ráno velká změna: vyčesali jsme kuličky od včera, udělali klasickou obhlídku a pak s klukama místo kontroly před bránou - vyrazili do sámošky ve vedlejší vesnici (je to blíž a polema ) Bylo tam dost aut kolem (všichni nakupovali, asi stejné ,,případy" jako já ) kluky jsem jen zaparkovala u vchodu, několikrát jim zopakovala, ať se ani nehnou (je to jen kousek od hlavní silnice ) rychle jsem vlítla dovnitř, vůbec se nerozhlížela po známých (půl vesnice jsou mí příbuzní, ale stejně je ani většinu neznám.....on měl děda 8 sourozenců, tak se to nanásobilo ) paní pokladní se mnou chtěla vykládat o klukách (snad to právě nebyla některá z nich ) jenže já byla nervní, aby nevystartovali třeba za nějakým pejsou na tu silnici tak se tam asi teďka roznese že ,,jsem fakt nějaká divná" Takže jsme si ještě před snídaní skákli na takovou rychlou skoro dvoukilometrovou prochajdu a bylo to fajn Dneska jsme se sestřenkou měly naplánovanou ještě i velkou, ale dopoledne byli na výlovu rybníka, tak jsem myslela, že to asi zruší a půjdem zítra. Teď volala, že jo, o polovinu to zkrátíme, ale půjde Za půl hoďky vyrazíme
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 10:24
- Nahlásit
Dneska bude krásně. Sluníčko nám svítí. Je pravda trochu zima, no ale musíme si zvykat, lepší už to nebude....
Mám od pátku na starosti navíc 6 dospělých psů a 4 štěnata kamarádky, která jela na víkend pryč. Dnes ráno mě to nejvýbojnější štěně (4 týdny staré, sotva se to udrží na nohách) seřvalo a kouslo do prstu. Oprávněně, přišla jsem trošku později než jsou zvyklí...
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 14:08
- Nahlásit
Zdravím všechny. Tak včera se výlet do Harrachova konal a musím říct, že to bylo moc vydařené. Vyšli jsme z Rýžoviště na Dvoračky a pak směr Kotelní jámy. Počasí nám přálo, sluníčko svítilo, jen ve stínu byla už poměrně zima - člověk by už uvítal rukavice. Na Dvoračkách se k nám připojil nějaký místní psí obchůzkář, zřejmě ještě štěně a tak měl Barney velkou radost, že má společnost. Už už jsem si myslela, že máme nový přírůstek do rodiny. Telefon, který měl pes na obojku, nikdo nezvedal. Naštěstí jsme pak potkali nějaké "domorodce" a ty pejska poznali a že ho odvedou domů. Nebudu lhát, bylo mi to trochu líto - padl mi do oka ;)
Přidávám fotky a pokud se mi podaří, tak za chvilku i video Barneyho a Dobeše
Uploaded with ImageShack.us
Uploaded with ImageShack.us
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 15:23
- Nahlásit
Tak zkouším přidat slíbené video
URL
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 18:20
- Nahlásit
LuckaM
video jsem viděla na FB, paráda, Barnymu se zjevně kámoš líbil - byl to kluk?
a výletování závidím ... jak já bych vypadla někam na výlet s Berunkou, jako dřív. chjo, no nic, budování zdar, nazdar!
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 19:29
- Nahlásit
Janiii
Barnymu se líbí všichni hafani - bohužel i ti, kteří ho chtějí sežrat
Byl to kluk, ale ještě štěně zřejmě. Ještě nezvedal nohu a spíš se choval jako fena mi přišlo..
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 16 Říj 2011 19:40
- Nahlásit
bohužel i ti, kteří ho chtějí sežrat
přeju, ať mu to vydrží co nejdéle
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 08:09 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
LuckaM
Tak jste taky výletili taktéž v sobotu, kolem 15km zase, Tom hrál s bráchou tenis, tak jsme šly zase jen sestřenkou s Darou. Počasí bylo hezké i u nás, chladno...to jo, zpátky se smrákalo, taky už by jsme rukavice unesly Potkali jsme maximálně několik zajíců a srneček, z čehož měl ovšem Woriček taky nemalou radost
to teprve šlapeme do hor, za náma ,,vesnička má-středisková" (ta větší vlevo, vpravo je kousek vedlejší obce, my bydlíme mezi, jak tam ,,svítí" ta stříbrná budova-Pila a nad ní do prava jsou takové dlouhé louky - Jitce nad hlavou - tak tam, to jsou pastviny nad naším )
A tohle už jsme v horách, na cyklotrase
Trochu mi mamka zkazila nadšení z výletu, jelikož mi večer volala, že babča asi do rána umře, že je úplně mimo, nevnímá...Byla jsem tam včera, sice ji pak i posadily s tetou na židli a snažily se ji nakrmit, ale jestli do ní dostaly celkem lžíci jídla a lžíci vody....to je moc. Už nic nejí ani nepije, s tím nemůže dýl jak týden vyžít a skoro nevnímá, co se kolem děje - vůbec nezjistila, že tam s klukama jsme Výhodu to má - neřve, ale očividně už umírá
Když jsem šla p půl osmé včera odtud domů, hladila jsem kavkazačku Molinu, hned vedle v rohu má pyrenejka Arin trošku větší škvíru v plotě, tak tudy jsem konečně mohla trochu pogňábit (pomuchlovat ) i ji a zvednu hlavu a nade mnou stojí soused-majitel Trochu jsem se lekla (už byla tma) a hned mi napadlo, že mně seřve, že ji tam krmím kokinkama přes plot, ale volal nás k nim do zahrady, ať za Arinkou chvilku vlezem Vypadlo z něho, že jelikož měla pořád tu panostitídu, tak s ní vůbec nechodí ven, teď je dobrá, ale veterinářka říkala ,,opatrně" - takže si to vyložili jako ,,nechodit" Vypadalo to tak, že Arin skákala jak šílenec, Worka vrčel, Berča na ni houknul jednou a měl klid jenže Worick se s ní motal do flexiny, tak jsem ho musela pustit, načež začal pobíhat a značkovat To jsem na něj zase musela vybíhat a ječet. Když ovšem přišel k nám - Arina zase začala skákat jak pominutá a jednu chvíli mu přistála napříč přes záda a zůstala mu tam vyset (vypadalo to, jak když oslík veze náklad ) a nemohla ani tam, ani zpátky, tak ji pníček musel sundat. Po 15 skoku na Woricka se na ni Worka obořil a hned pochopila, stáhla se a byl klid Pak už se jen válela a chtěla škrabkat Je to šílené ,,slonbidlo" - je vyšší než Worka - samá ruka, samá noha
Vidíš Evey, jsem si na Tebe vzpoměla : Mám od pátku na starosti navíc 6 dospělých psů a 4 štěnata kamarádky, která jela na víkend pryč..... sousedještě říkal, že museli na svadbu, tak že přemýšleli, že přijdou poprosit, jestli by jsme Arinu alespoň na 4h nevzali k nám, aby nebyla celý den sama. Nakonec, že dcera jela hned po obřadu domů.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 08:26
- Nahlásit
Evey
Mám od pátku na starosti navíc 6 dospělých psů a 4 štěnata kamarádky, která jela na víkend pryč - ty jóó, kámoška je tuším taky dobrý šílenec nebo má chovku?? A jak jsi to nakonec zvládla, nesežrali Tě?! (teda pokud to nejsou jorkšírové )
A kde máme chlapy??!
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 09:29
- Nahlásit
worick
kámoška je tuším taky dobrý šílenec nebo má chovku?? Má chovku. Ale už má prakticky jen dožívající zvířata. Přestala jezdit na výstavy, krýt, že už ji to nebaví. Pamatuji doby, kdy tam bylo psů třeba 20.
Ne, ne nesežrali, znám je dlouhodobě. Jen to štěně se tedy pokoušelo.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 12:09
- Nahlásit
worick
A kde máme chlapy??!
Tady.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 12:53
- Nahlásit
Strejda
Tady - no tak to je tedy vyčerpávající zpráva Dokud nenapíšeš elaborát z dění u vás, nepísnu už ani h... dobrá, pro inteligenty tedy ani ň
A jsem Tě minulý týden nachytala na hruškách! Nebyl jsi v práci, kde se´s flákal, ha?
Jestli to někoho potěší tak Tom nechal neznámo kde po zahradě, umělohmotnou misku s deklíkem (vyhazoval z ní na kompost) a ráno jsem ji našla v trávníku Teda miska dobrá, ale deklík ležel jinde a má rozkousané kraje
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 13:49
- Nahlásit
worick
Dokud nenapíšeš elaborát z dění u vás, nepísnu už ani h...
To nemůžu riskovat, ale na dizertační práci moje zážitky nevydají.
Byl jsem se podívat jako divák na závodech. Mezi služebními plemeny startovali dva berňáci a oba se dostali na bednu. (1. místo v ZZO, 3. místo v ZVV1 - poslušnost)
A jsem Tě minulý týden nachytala na hruškách! Nebyl jsi v práci, kde se´s flákal, ha?
Byl jsem na hruškách u svých drahých zákazníků. Bohužel žádná dovolená, ozdravný pobyt ani nic podobného.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 17:44
- Nahlásit
Strejda
Byl jsem se podívat jako divák na závodech. Mezi služebními plemeny startovali dva berňáci a oba se dostali na bednu. (1. místo v ZZO, 3. místo v ZVV1 - poslušnost)
ani nevím, kde ty závody byly, ale 3.místo v ZVV je naše kamarádka
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 18:15
- Nahlásit
Janiii
3.místo v ZVV je naše kamarádka
Svět je malý. Kamarádka je šikovná.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2011 18:23
- Nahlásit
Strejda
nejen kamarádka, i Cideček je moc šikovnej, baví ho to a eště ke všemu je to krásnej mohutnej pes jezdívají s námi na jaře na psí víkendovku
|