Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Strejda
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 06:18
- Nahlásit

worick
Přijmi moji soustrast.

Evey
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 10:38
- Nahlásit

worick
Upřímnou soustrast.
I když jsi si myslela, že jsi na to připravena, tak jsi zjistila, že nejsi ... protože, ať byla babička jaká chtěla, měla jsi ji ráda. Špatné zapomeň a vzpomínej jen na to dobré.

Janiii
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:07
- Nahlásit

worick
upřímnou soustrast ...
na takové věci se člověk nikdy nepřipraví. tak přeju, abyste to zvládly s mamčou a s tetou co nejlépe.

Dines
Člen
# Zasláno: 29 Říj 2011 16:28
- Nahlásit

worick
Připojuji se k ostatním.... Upřímnou soustrast.
Víc není třeba psát.

worick
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 14:20 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Děcka, děkuju vám všem a jsem ráda, že vás tu mám (kdopak jiný, by ty moje výlevy poslouchal...vy skoro musíte )
Doma je to pořád takové hektické, ještě ty dušičky do toho a zařizování kolem pohřbu...Mamka už pomalu zjišťuje, že neví, jak má vlastně žít, jak to všechno přeorganizovat. Počítala s tím, že umře Alfík a pořídí si do zahrádky nového pejska. Nepočítala, že umře dřív babča a že nového pejska (Mandy) bude mít taky dřív - tudíž...ta už je doma u báby. To by ještě bylo řešitelné: Mandy bude tam, kde mamka. Když bude doma, bude u ní v zahrádce, když půjde k bábě, veme ji sebou. Jenže na ně je děsně navázaný kocour Mikin, který se od nich nehne, ale zase u mamky by neměl kde být (není to starý barák s velkou půdou, ani různé kůlny ) navíc u hlavní silnice, přes kterou by lítal zpátky k babči. Mamka to má ještě tak blbě, že nemá na zahradu přímý vchod z domu, takže nejde Mandy ani nikam dát lítačky, aby mohla alespoň někam do předsíně za mamkou....a je hladosrstá a ve velkých mrazech by jí asi byla zima i v boudě (a ta jí asi bude i malá)
Další věc my: byla jsem zvyklá skoro každý den k večeru jít s klukama na prochajdu se zastávkou u báby, nebo alespoň přímo k ní. Jak jsem psala mockrát - musíme až k večeru, až se zavřou slepice. U babči jsme seděli všichni, i s klukama v kuchyni, kde stačilo otevřít dveře a kluci lítali sem a tam - kde zrovna chtěli být, s Alfem, Emou a teď ještě Mandy. Když půjdem teďka, tak jedině k mamce, tzn.kluky nechat v zahrádce s Alfem, což nejde třeba když prší (neměli by se kam schovat) a pak jít zvlášť alespoň chvíli za Mandy, ale asi taky jenom venku - v kuchyni už se bude topit jen minimálně a na nějaké vysedávání už to nebude A taky už tam s náma nebude sedávat teta, která tam už několik měsíců byla denně Ani trochu se mi tahle představa budoucnosti nelíbí, uvidíme, jak to bude fungovat ve skutečnosti. Jediné, na co se těším je, že se snad mamka brzo srovná psychicky a zase z ní bude normální člověk...Za ty tři roky, které už byly opravdu hororové, si už ani neuvědomuju co to je ,,žít normálně"

worick
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 15:04
- Nahlásit

Včera jsem tomu dala Protože mně mamka k ničemu nepotřebovala, domluvila jsem se s sestřenkou, že půjdem na výlet. Tom nám to zkomplikoval, musela jsem hledat trasu bez něj, jenom že nás vysadí na místě. A ještě brzo, aby mohl čučet v telce na Kvitovou
Honem jsem hledala vhodnou trasu, pak to spočítám...skoro 20km No tak to ne, sestřence se na moc km jít nechtělo. Tak jsem ji trochu otočila jinam, to bylo tak akorát, kolem 12km. Když jsme ji šly, tak se nám to pak zdálo málo, tak jsme si ji trošku ještě protáhnuly....a rázem to bylo zase 17km Hned asi po 3,5km, po hezké lesní pěšině, Berry začal najednou divně poskakovat, lekla jsem se, že má něco s nohou vzápětí se ukázalo, že se mu zamotala nějaká větvička do rajťasů mezi zadní nohy a to on totálně nesnáší Vymotali jsme a šlo se dál. Posledních asi 6km, už bylo po takové staré asfaltce, tudíž zpevněné - na klouby ne úplně dobrá věc A Berry začal polehávat. Daly jsme chvilku pauzu, osvěžení v potoce....ale za chvíli zase: skočil na krajnici, šmolil si hubu v listí a zůstal ležet a lízal si dokola přední tlapy. Myslela jsem, že zase nabral bodláky, prohlédla ho, ale nic tam neměl. Prostě to vypadalo, že ho už bolí nohy....ale zase mezitím lítal a dělal s Darou blbinky. Vůbec jsem nechápala, s čím má teda problém, když si šmolil i tu hlavu? Pak jsme mu prohlédly oči - taky nic...no, řekla jsem mu, že bohužel Tom pro nás nepřijede, protože ještě hraje tenis, tak že musí došlapat domů. Doma vletěl do brány, válel se po trávníku, vypadal jako rozjívenec...pak lehnul a nestával. Tom šílel, že jsem ho zmrzačila...vždyť viděl, že normálně lítal???!Dostali Pribiňáky a leželi. V noci Tom přišel, že Berry je pořád nějaký divný, že vůbec nepije , málo jedl a byl takový roztěkaný, prostě se choval úplně jinak To už jsem byla vyplašená i já a přemýšlela jsem, co se mu může dít. A napadlo mne, jestli nemohl v tom lese něco sežrat (očkovací vakcínu pro lišky? Jointa?) Ale je to takové nepravděpodobné...oni ze země málokdy něco sežerou - leckdy obcházíme rohlíky, co zahodila děcka, co šla ze školy a nesebere je ani jeden... Takže jsem celou noc vstávala a lítala se koukat, jestli Berry dýchá....Ráno byl v naprostém pořádku veselej a hravej Netuším o co šlo

Kessie
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 19:51
- Nahlásit

worick - Ani trochu se mi tahle představa budoucnosti nelíbí, uvidíme, jak to bude fungovat ve skutečnosti - držím pěsti, ať se to srovná tak, aby to všem vyhovovalo...

Kessie
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 20:27
- Nahlásit

Dneska jsme vyrazili na procházku do vedlejší vsi k rybníku... teda vypuštěnému rybníku... v podstatě to má sloužit spíš k pití pro ptáky a zvěř... Kesska byla úžasná, všechno zkoumala, čichala... Když jsme se blížili už k tomu rybníčku, tak se zvedli tři černí čápi... byli jsme dost v šoku, protože ti už měli přeci dávno odletět někam na jih... než jsem stihla zapnout foťák, už jsem vyfotila jen tři černý šmouhy, no... Doma jsem hned sedla a řešila čápa černého s kamarádem googlem a potvrdilo se mi, že tahle tříčlenná skupina už měla být dávno na severu Afriky. Naštěstí Kessku jsem párkrát vyfotila a dokonce máme i společnou fotečku s Kessičkou Jo a pro Michalla - Kesska váží 45,7kg.

Uploaded with ImageShack.us

Michall
Člen
# Zasláno: 30 Říj 2011 22:19
- Nahlásit

Kessie
Tak to jste měli super prochajdu. Kessču vůbec nepoznávám asi to bude tím že vyrostla a zmohutněla. Ta poslední fotka je jak když jste to fotili u nás. Po naprosto stejné cestě také chodíme na procházku a také vede k rybníku. Kessie vypadá naprosto stejně jako Bára jen Barča má levou ponožku a Kessie zase pravou. Vyprovokovala jsi nás k okamžité reakci. Tá ta vyrazil do garáže s váhou ale zjistili jsme že už na ně oba osobní váha nestačí tak jsem ji vážil já a Bára má 38 kg.

Evey
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 06:17
- Nahlásit

worick
A napadlo mne, jestli nemohl v tom lese něco sežrat (očkovací vakcínu pro lišky? Jointa?) To snad ne. Zvláštní příznaky. podle toho jak to popisuješ mi to přijde spíš jako nějaké svalové křeče. Kdyby se to opakovalo, tak bych mu nechala odebrat krev, jestli mu třeba nechybí nějaké minerály apod.

worick
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 07:08 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Michall
Tá ta vyrazil do garáže s váhou ale zjistili jsme že už na ně oba osobní váha nestačí tak jsem ji vážil já a Bára má 38 kg - jé....a to jsi ji udržel? To jsi teda dobrý i když je teda o něco štíhlejší, než Kesska
Kessie
Kesska byla úžasná, všechno zkoumala, čichala... - to mi vykládej...Berry se skoro nedá fotit, protože on jde pořád v takovém tom postoji čichacím: hlava natažená dopředu dolů, přihrbený...hotový Qasimodo
Kessie vypadá hezky (není tlustá je možná o něco vyšší než Bára) Ani nevím, jestli jsem vás dvě už na fotkách viděla..... Vy jste holky obě stejně černé
Zrovna včera se mi povedlo ráno jednu vyfotit - teda jednu, co na ní stojí normálně
Kluci čekají, až jim hodím kačenu tak co bude s těma žebrama?! díky

worick
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 07:20
- Nahlásit

Kessie
ještě jsem zapoměla ....tam jak Kess stojí na polňačce se uprostřed a vlevo vzadu rýsuje nějaký kopec-lesy? Kterým směrem, na co... se díváme? (to teď nepátrám, po přesném místě vašeho bydliště jen mně zajímá, co tam hezkého máte )

worick
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 07:33 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
podle toho jak to popisuješ mi to přijde spíš jako nějaké svalové křeče - hmmm, možná že jo, díky to mne ani nenapadlo Snad jim budu dávat na pití Magnesii - Berry mívá i svalový třes, prakticky každou chvíli mu klepe některá noha
Včera jsme kluky pustili večer domů a když jsem šla do obyvču, kráčel proti mně Woriček, v hubě srolovaný otevřený pytlík s těma zázvorovýma medvídkama, co jsem objednávala - tal jak ležel na stole ho opatrně sebral a odevzdal:,,hele, co je toto, mohla by jsi mi jeden vybalit?" Ne-e, ty nedostal, jsou takové,,po zázvoru prlivé" dostal místo nich piškot

Tá ta
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 07:52
- Nahlásit

Kessie
Hele pěkný fotky(i worick)
Kesska je tvoje,nebo si jí jako já Barunku lehce přivlastňuješ?
(já jsem ofiko jenom krmič ,Barunka je Míši)
Míša říkal,že je Kessi mladší než Bára.My jsme 10.5.10.Kolik Kessie měří?Asi tedy bude mohutnější.

Když vidím Guciho,tak jsem si vzpoměl,jak jsem selhal jako kočičí chovatel.Od května co odešla Ťapina jsem si pořídil celkem 3. koťata a k dnešnímu dni nemám ani jedno.Jakmile se naučila vylejzat z dílny po střeše ven jak je napadne,do týdne zmizela.Silnici tady v blízkosti nemáme,ale za plotem pole a spoustu dravců.Když jsem přijel někdy za svítání,tak jsem viděl i sovu jak leti nad barákem k nedalekému smrku.Rozpětí křídel tedy měla uctyhodné.Nebo i nějaký dravec tady krouží přes den,ale nevím co to je.
Nebo u sousedů jsou dva psi,jeden entebušský ,nebo apenezský a jeden jeho syn zkřížený z retrívrem.(ten je tedy veliký).
No a naše kočky se psů nebály.(po Barunce tady lezly).
Tak kdo ví ??

Tá ta
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 08:00
- Nahlásit

worick
to teď nepátrám,
No nevím ??
Kessie
Aby se nechystala na návštěvu...

worick
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 08:18
- Nahlásit

Tá ta
Když vidím Guciho - je to Leon ale to máš úplně jedno
tak jsem si vzpoměl,jak jsem selhal jako kočičí chovatel.Od května co odešla Ťapina jsem si pořídil celkem 3. koťata a k dnešnímu dni nemám ani jedno - víš co....s kočkama je to těžké Nevím, jestli je uloví dravec - možné to je. Někdo psal, že jejich kocour chodil pravidelně na půdu ,,mlátit kuny"...jiný zase psal, že viděl na vlastní oči, jak sousedovic kočku kuna zabila....O tom, kolik lidí z nějakých úchylných důvodů kočky nesnáší...ani snad psát nebudu A z těch řad se rekrutují i stejně ,,naladění" psi Ti psi, co popisuješ, jsou bohužel tuším lovecká plemena a ti to mají v krvi nevím, jestli to jde úplně zkorigovat (viz naše slepice ) Těžko si to můžeš vyčítat, nedá se tomu moc zabránit. Já tady taky měla v ještě rozestavěném baráku kočky, už skoro roční nalezence....a obě mi zlikvidoval jeden soused myslivec s cvičeným jezevčíkem Takže teď už jsem snad dostatečně rozhlásila, že pokud se něco stane mým kočkám, dotyčný nedožije rána....

worick
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 08:23
- Nahlásit

Kessie
Tá ta
No nevím ?? Aby se nechystala na návštěvu... - Tě praštím......
No, myslím, že se Kessie bát nemusí, je to dost daleko Ale to víš, tipy na výlet hledám pořád

Kessie
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:41 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

Michall - Bára má 38 kg - Kesska byla v létě taky úplnej hubeňour... ale najednou za poslední měsíc hrozně zesílila a zmohutněla, zase už pomalu nasazuje zimní kožich, asi bude fakt zima tuhá, protože přes chlupy už se nedostaneme ke kůži - přípravu na zimu fakt nepodceňuje, jak ji tak sleduju... v létě skoro nežrala a teď jí její vlastní dávka nestačí...

Kessie
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:44
- Nahlásit

Michall - Tá ta vyrazil do garáže s váhou ale zjistili jsme že už na ně oba osobní váha nestačí - - ale upřímně, na nás by už asi taky nestačila... takže se nemám čemu smát...

Kessie
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:47
- Nahlásit

worick - Kessie vypadá hezky, Ani nevím, jestli jsem vás dvě už na fotkách viděla..... Vy jste holky obě stejně černé - děkujeme mockrát... - Kessku už jste viděli, moje je tohle premiéra a dlouho jsem váhala, jestli se přidat nebo nepřidat, nakonec se snad stejně potkáme v únoru v Brně, tak ať jste připravení...

Kessie
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:49
- Nahlásit

worick - Zrovna včera se mi povedlo ráno jednu vyfotit - teda jednu, co na ní stojí normálně - kluci jsou krasavci a vypadají vždycky hrozně spokojeně... hrozně ráda se na ně vždycky dívám...

Kessie
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 10:55
- Nahlásit

worick - vlevo vzadu rýsuje nějaký kopec-lesy? Kterým směrem, na co... se díváme? - tam se rýsuje Blučinský kopec s rozhlednou Výhon, za zády máme podhůří Chřibů a po levé straně za vesnicí (která je ale do kopce) mám krásný výhled na Pálavu (to vyfotím zase příště)

worick, Tá ta - Aby se nechystala na návštěvu... - to by náhodou bylo prima... milé a hodné a sympatické návštěvy vítáme s otevřenou náručí!!! akorát nevím, jestli by se u nás Worickové líbilo... pořád jsme takoví nedobudovaní... ještě je to u nás takové "syrové", ne příliš útulné... a maličké...

Kessie
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 11:02
- Nahlásit

Tá ta - Kesska je tvoje - my máme s manželem Kessku asi společně... jako všechno, myslím... právnicky jsem po tom nikdy nepátrala... každopádně když jsme se přistěhovali na vesnici, tak jsme okamžitě pořizovali Kessie... dřív než opravenou střechu, jsme měli postavenou boudu pro Kess a Kess už doma... Od začátku jsem chtěla, aby jasný páníček byl Honzík - já jsem přesně jako Ty, Tá to, krmička a mazlenka... Kesska naše uspořádání rychle pochopila a když jdeme ven my tři, tak poslouchá výhradně Honzíka... když jsem s ní sama, poslouchá mě téměř na slovo... o hry se stará Honzík... hází si klacíky, "perou se spolu" atd... za mnou se Kess přijde vždycky až pomazlit
Kesska je o pět týdnů mladší než vaše Baruška... míry napíšu, až ji změřím...

Tá ta
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 12:18
- Nahlásit

Kessie
dlouho jsem váhala,
Nemáš proč.
ale upřímně, na nás by už asi taky nestačila..
Máme váhu jenom do 120 kg.Díky včerejšku vím ,že vážím 84kg. + Baru 38 kg.

Problém při našem vážení je v tom,že když Míša Báru drží na ruce oba dva se klepou jak osika a ručička na váze lítá sem a tam a nechce se zastavit.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 18:26
- Nahlásit

máme za sebou můj cestovní víkend.
V pátek dorazil kámoš na převzetí pokynů a vzal Alfína na zkušební okruh s nastoupením do auta a tak. Ten prevít čtyřnohý byl tak nadšený, že se ani ve dveřích neohlédl a nechal se prosít, aby vystoupil z auta.

V sobotu jsem vstávala ráno ve čtyři, dala dvě kolečka v parku a Alfína šoupla do Kapsy (Milda si ho tam vyzvedl před devátou ranní), dala mu snídani a šla s Nílouškem domů. Níels stál před dveřmi na chodníku, já zámykala a on kňučel a naříkal, jakto, že tam Alfína nechávám.
Další zprávy mám, jak mi je oba dvounožci posílali.
Níloušek začal pajdat, docela hnusně (netušíme, co že se tak zhoršil ), tvářil se opuštěně a při každé vycházce se dožadoval kontroly klubu, jestli tam nejsme. Když jsem volala domů, štěkal a vyl do telefonu.
Alfréd si užíval - auto (!!!), vycházky do lesa, zcela nové čmuchy, přísun mlsků. Večer snědl večeři, otřel tlamu a povídá - děkuji, bylo to pěkné, ale stačilo, jdeme domů!! A zalehl u dveří a chodil dloubat packu a popohánět, že by už šel domů. No, nakonec to vzdal a usnul.
V neděli Jirka s Nielsem čekali na Alfína, ale nakonec, že mě Milda vyzvedne na nádraží a přiveze i s Hafanem. Tak Jirka šel z Kapsy domů a Niels vyl na celou ulici, že jdou zase domů sami
Uvítání na nádraží bylo velmi bouřlivé (děti rozestoupené v půlkruhu si pootevřenými ústy pozorovaly Alfrédovy oslavné tance spojené s vytíráním podlahy ... ), ale překvapivě tiché, očekávala jsem nejaké výčitky, ale zřejmě přece jenom pod střechou si nedovoli. A doma Níloušek nevěděl, koho vítat dřív, jestli mě nebo strejdu Alfíka) A za půl hodinkuy s nacpanými pupky oba chrupali v ložnici.

Michall
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 19:45 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit

Tá ta,worick
Problém při našem vážení je v tom,že když Míša Báru drží na ruce oba dva se klepou jak osika a ručička na váze lítá sem a tam a nechce se zastavit.
Vidím to tak, že příště zvážíme jednu tlapku a vynásobíme to čtyřmi.
Kessie
Bára podsadu ještě nemá, ale taky se pěkně rozežrala. Otázka je jestli je to tím že se blíží zima a nebo tím, že už jsme vzdali věčný boj s granulemi a začali přidávat všechno možný i nemožný.

worick
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 22:33
- Nahlásit

Kessie
Kessku už jste viděli, moje je tohle premiéra a dlouho jsem váhala, jestli se přidat nebo nepřidat - pánebože Ty jseš kozena co mám říkat já?! Z 20 fotek vyberu sotva jednu, protože se všude příšerně pitvořím (pitvořím se odjakživa, málokdy si to uvědomím ) a foť se laskavě teď, protože budeš koukat jakový to bude problém za 10-20 let, s hubou scvrklou jak sušená slíva

U nás jsem panička já i právnicky - kluci jsou napsaní na mne Tom je na hraní a rozmazlování. Poslechnou ho, to jo, i když se stane, že koukají po mně, co na to já Naposled na houbách s mamkou: Worka šel kousíček od auta na volno, Tom ho přivolával na vodítko. Říkám mu:,,dej mu jasný povel!" Tom ho dal a Woriček nepřisednul k němu s tím vodítkem, ale ho minul a doběhnul ke mně a čekal na připnutí

worick
Člen
# Zasláno: 31 Říj 2011 22:44
- Nahlásit

Drakopes
Jak to tak čtu.....sadisti Já bych to takhle, ale vážně nedokázala Alfréd, ten ještě jakž takž, ale chudák Níloušek byl z toho vedle jak ta jedle. A teda doufám, že kulhání je jen ,,citové vydírání" Ještě furt kulhá, opravdu??
No a vy co, jak jste s děckama dopadli??

Michall
Problém při našem vážení je v tom,že když Míša Báru drží na ruce oba dva se klepou jak osika a ručička na váze lítá sem a tam a nechce se zastavit. - Tá ta může být rád, že se Ti u toho vážení nerozjedou nohy...stejně nechápu, jak Baru udržíš
Vidím to tak, že příště zvážíme jednu tlapku a vynásobíme to čtyřmi -
A nechodíte na prochajdu třeba někde kolem veteriny? My třeba taky ne, ale co jezdíme na veterinu, tak mají v čekárně váhu, takže není problém tam vlézt a pejska si odvážit Nebo mne napadá u výkupu železa...kdyby jste je poprosili, jestli se můžete zvážit...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2011 06:49
- Nahlásit

worick
Ještě furt kulhá, opravdu??
nechci to za křiknout, ale řekla bych, že to je lepší, už včera večer nenašlapoval tak ze široka. Uvidíme, u něj s těma tlapičkama to nikdy žádná sláva nebude

No a vy co, jak jste s děckama dopadli??
No, dopadli ... byli jsme na Němce hodní a nechali jim v první desítce třetí a šesté místo) První byl Kuba, který před třemi týdny získal juniorského mistra Evropy. Prošel turnajem bez ztráty kytičky, druhá Petra prohrála jen s Kubou. A mé ego šimrali němečtí dospěláci, jak mi chodili obdivovat mých 15 dárečků - jak jsou skvělí, ukáznění, nadšení, zaujatí ... atd.atp
Musím přiznat, že dva dny v soustavném kontaktu s touhle partou převážně 14letých puberťáků proběhly v klidu, pohodě, bez konfliktů. Nebyl jediný problém, pokud měli rozchod, nikdo se neztratil a vraceli se před časovým limitem. A pokud budete někdo někdy v Berlíně, tak Technické muzeum je naprosto a neskutečně úžasné. Většina exponátů se dá ošahávat, zkoušet, pohybovat

Teď to jen potřebuju dospat....

worick
Člen
# Zasláno: 1 Lis 2011 07:10
- Nahlásit

Drakopes
nechci to za křiknout, ale řekla bych, že to je lepší, už včera večer nenašlapoval tak ze široka. Uvidíme, u něj s těma tlapičkama to nikdy žádná sláva nebude - snad to bude dobré....jestli mu to Jirka nenahrazoval častějšíma prochajdama a Niels nenachodil víc, než je pro něj obvyklé...
No, dopadli ... byli jsme na Němce hodní a nechali jim v první desítce třetí a šesté místo) První byl Kuba, který před třemi týdny získal juniorského mistra Evropy. Prošel turnajem bez ztráty kytičky, druhá Petra prohrála jen s Kubou. A mé ego šimrali němečtí dospěláci, jak mi chodili obdivovat mých 15 dárečků - jak jsou skvělí, ukáznění, nadšení, zaujatí ... atd.atp - no páni
A já si říkala:soutěž Ája nevzpoměla, tak to asi nedopadlo....vždyť to neva, alespoň děcka vyjela kousek do světa... A vy takhle! Roznesli jste je na kopytech Velká gratulace

<< 1 ... 396 . 397 . 398 . 399 . 400 . 401 . 402 . 403 . 404 . 405 . 406 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání