| Autor |
Zpráva |
Dines
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2011 21:58 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Tá ta
Gratulujeme.
Děkuji
To jsou ta jak se hejbala v břiše ve videu jak jsi to sem hodila?
Jak dlouho to trvalo?
Nene - ta se narodila už 11.9. a už jsou všichni v nových domovech - tihle jsou další
A morče je v průměru březí 65 dní.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 06:58
- Nahlásit
Dines
Hlásím že máme miminka
Ty poslední dva kousky někdo přišlápl?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 08:14
- Nahlásit
Dines
Šmankote: invaze mimozemšťanů (jsem v neděli sledovala Evoluci ) ale jedete...do kolika měsíců chceš ,,zaplavit" celou republiku?
U nás děcka sodoma-gomora Včera jsme nevystrčili nos, akorát večer jsme přešli s klukama k bábě. Tak neskutečný vichr a ještě s deštěm...to bylo něco Dneska fučí pořád, zatím neprší. Zpátky se to už vystupňovalo do krajnosti tak, že mne to chvilkama zastavovalo. Ostatně jako vždy přestalo fungovat veřejné osvětlení a tím, že bylo zamračeno byla úplná tma, akorát co prosvítalo z některých domů. Přes potok a kolem Pálenice jsem šla víceméně popaměti A dušička ve mně byla malinká protože v Pálenici hartusily kdejaké plechy, tak jsem měla velký strach, aby jim neutekli ti čoklové. Kdyby tam na nás skočili nevím, co bych s tím mohla dělat, protože jak říkám:neviděla jsem vůbec nic a díky větru taky neslyšela, jen hukot a třískání. Lidí ne, těch se nebojím...že by ještě někdo jiný vystrčil nos - to nehrozilo ...venku nebyla živá duše Než jsem těch posledních 250m došla k baráku, myslela jsem, že mi to urve hlavu
Mamka s bráchou u báby šlapali zelí, byla tam teta a přišla jsem tam já a celkem čtyři psiska (kluci, Alfík, Mandy a Ema) a kocour....Alfík dost hlasitě poštěkává, Mandy otravuje Emu - ta se s ní jako rve a Woricka - ten vrčí.....dokonalý blázinec Jo a do toho řve z telky Prostřeno, protože mamka to ,,prostě chce sledovat!" (samozřejmě nemá šanci )
Drakopes
Noemi
Holky, ten lesík kolem Vítkova se nějak jmenuje, je to ofiko park nebo prostě jen ponechaná divočina? Chodí se tam (třeba s pesama?) Brácha byl u holky v Praze a prý právě z Vinohrad (tam byl navštívit kamaráda) šlapal přes Vítkov do Libně (snad to nepletu)...chtěl se prostě projít (a taky jsem ho poslala do Vetcentra na Radlické, koupit Alfíkovi takový přizvedávací postroj na zadní nožky )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:05
- Nahlásit
tak tu zase vypisuju sama sobě... a ti obveselovači, co měli nastoupit na mé místo jsou kde?? Bábě začala černat noha. Ne ta, co jsme léčili palec...ta druhá Ono je to vlastně ale jedno která...
Odpoledne jsme byli s bráchou v zahradnictví na nějaké stromky ještě - tam jsme pěkně zmoknuli. Doma už pak nepršelo a trochu se umírnila vichřice na normoš vítr. Občas jen mrholilo, tak jsem se zrovna kolem 15h sebrala a šla s klukama okruh lesem. Berry měl srajdu jak prase, po... si celé rajťasy a ten smrad Nechala jsem ho posadit do kaluže - nepomohlo, na louce do vlhké trávy - nepomohlo, na zpáteční cestě do potoka - nepomohlo Nakonec jsem ho musela vzít doma hadicí u studny...moc se mu to tou ledovou nelíbilo, ale většiny jsme se zbavili Nevím z čeho (no, tuším ) protože včera měli sice nové jídlo, ale stejné jako vždy, jen místo těstovin s rýží, což by snad mělo být spíš lepší. Ale mám podezření, že včera u báby vyžral venku misku Mandy a ona tam má ,,výborné" granule no name z Jednoty
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:32
- Nahlásit
Využili jsme odpoledního bezdeště a vyrazili na prochajdu... nechali jsme Kessku se proběhnout na louce za vsí, každý jsme s Honzíkem byli na jedné straně a volali Kessku na piškotek... Hrozně ji to běhání od jednoho k druhýmu baví... Teda chvilku, každopádně se nám dneska Kesska vyválela v hnoji, co bylo na konci louky nachystané asi do blízkého pole... no ten smrad... hrůza... doma jsme koupali šamponem...ten smrad se nedal vydržet... A to se Kesska ještě prsila, že ta její voňavka je teda rozhodně aromatičtější než všechny moje...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:37
- Nahlásit
worick - co vás vedlo k tomu, že máte v kuchyni (což je, co se týká podlahy, dost ,,kritické" místo) plovoučku a v jídelně dlažbu? Proč ne naopak? ... my jsme napřed měli plovoučku všude, ale jak jsme teď přistavovali ten jídelní kout, tak jsme tam už dali dlažbu... až pak časem budeme ještě předělávat kuchyň, tak dáme dlažbu i tam... plovoučku jsme pokládali ještě v době, kdy jsme netušili, že tady bydlet zůstaneme už na dobro... původně jsme si na nějakou dobu opravili jen dvě místnosti... až pak se to vyvinulo, že zůstanem...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2011 21:46 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
každopádně se nám dneska Kesska vyválela v hnoji - hahááá to jste na tom byli podobně jako já s tím posránkem
A to jsem zapoměla napsat, myslím že na tom posledním výletě na konci cesty, sežrala Lisa v křoví nějakou mrtvolu a já se sestřence smála, že teď se bude skvěle pusinkovat a za dvě minuty Berry zůstal stát kousek na louce, já koukám, proč nejde, zavolám, on zvedne hlavu a z papule mu visí švonec něčeho co by mohla být tak něčí střeva Ale jak jsem zařvala, v ten moment se plazil u mně Prase Nikdy to nedělal, nevím, co ho to napadlo
my jsme napřed měli plovoučku všude, ale jak jsme teď přistavovali ten jídelní kout, tak jsme tam už dali dlažbu... - jo takhle já jen z vlastní zkušenosti, co vidím, jakový bordel dokážu na té dlažbě v kuchyni vytvořit....nechtěla bych vidět, jak by dopadla plovoučka Ale znám lidi, co mají v kuchyni koberec (teď by se hodil smajl ,,hluboce se stydím" )
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 06:29
- Nahlásit
Kessie
každopádně se nám dneska Kesska vyválela v hnoji, c
worick
on zvedne hlavu a z papule mu visí švonec něčeho
Ani nevíte, jak rád to čtu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 07:44 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Ani nevíte, jak rád to čtu - já tam původně měla na mysli připsat i ,,pro Strejdu", ale nějak jsem to ,,vypustila"...
Počasí stále ,,na draky", akorát zatím nemrholí. Dneska máme jet s mamkou do Veselí, nakupovat věnce. Akorát jsem se s ní nějak včera nestíhala domluvit, kdy vlastně chce vyjet. Doufám, že mi v 8h nezavolá,,teď, teďka zrovna můžu"
U večeře prý nebyla Gucci, ale naštěstí právě dorazila. Jinak: vůbec nechtějí kočky chodit v tom vichru ven. Jakoby je ten hukot děsil a taky v tom asi blbě slyší, tak jsou nejisté...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 07:48
- Nahlásit
Drakopes
Ájušo já vím, že asi oráš ale mohla by jsi prosím Tě, seskočit ze svého stroje (vlastně nevím, jak jsi úspěšná, jestli ještě neoráš koňmo ) a podat nám hlášení, co u vás doma? Jak kluci?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 08:14
- Nahlásit
worick
já psala tuhle, ale pak mi to zhamptlo celý text kvůli špatnému přihlášení a tak jsem znechuceně odešla )
u nás včera celý den pršelo a pršelo. Alfréd v poledne rovnou zamířil do parku (do té části, co psy na volno nesmí) a v klidu vyšel druhou bránou. Nevadilo by mi, stejně tom v tom dešti nikdo nebyl, ale on to prochází houštím a sbírá do kožichu veškeré napršení.
o víkendu jedem s dětmi na turnaj do Berlína. Níloušek bude doma s Jirkou, kámoš si vezme Alfréda. Jsem zvědavá, jak si to budu týden u obou žehlit ))
Včera jsem byla pro naši výpravu zařídit pojištění na cestu. Stejně jako vloni jsem zaběhla do Raiffeisenbank, protože to je nejblíž. Prej jestli mám u nich běžný účet. Ne. Tak to neděláme. A já říkám, vloni jste to udělali a účet jsem taky neměla. Ale nevadí, jdu jinam. A šla jsem. V české pijišťovně velmi příjemná paní, mám dětičky pojištěné a při té příležitosti mi zjistila, že mám 5 let neplatnou pojistku na byt. Tak jsme to vzali jedním šmahem
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 10:33
- Nahlásit
Drakopes
já psala tuhle, ale pak mi to zhamptlo celý text kvůli špatnému přihlášení a tak jsem znechuceně odešla - to mi vyprávěj na tohle jsem superexpert už dělám to, že si to před odesláním pro jistotu z kopčím...jelikož se při přihlašování na 99% překlepnu
o víkendu jedem s dětmi na turnaj do Berlína - tý jó to musíme držet palce, že jo?!
Níloušek bude doma s Jirkou, kámoš si vezme Alfréda. - Alfí bude takhle prázdninovat? A je zvyklý, bývá tam častěj, nebo to bude poprvé?
Jsem zvědavá, jak si to budu týden u obou žehlit - no to věřím mě by to asi neprošlo
Raiffeisenbank - na centrále pracuje ta nová bráchova milá
a při té příležitosti mi zjistila, že mám 5 let neplatnou pojistku na byt - nedělej si iluze o české pojišťovně Bábě přišel minulý týden dopis, že jí ,,jako své dobré mnohaleté zákaznici" za odměnu zvyšují pojistku baráku o 500Kč A k tomu doddali, že pokud byl dům převedený na jiného vlastníka (před 14lety na mamku) tak jí ta pojistka ale vůbec neplatí i přesto, že ji celou dobu platí (to bude něco podobného asi i u vás?)
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:25
- Nahlásit
worick
Alfík takhle bude prvně a určitě mi to nechá důkladně vyžrat. Ale Mildu zná, patří mezi jeho velké oblíbence a má AUTO!! Zakážu před odjezdem všechny špatné zprávy (o obou psech), tak se obávám, že nebudu mít žádné )
Iluze si nedělám o žádné peněžním ústavu, ale potěšilo mě příjemné jednání
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 11:25
- Nahlásit
Děcka, vyhlašuju poplach! Teďka mi blesklo hlavou, že tu dlouho nebyla MartinaBarney! Od 7.října!! Nevíte někdo, co s ní je?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:26
- Nahlásit
worick
Děcka, vyhlašuju poplach! Teďka mi blesklo hlavou, že tu dlouho nebyla MartinaBarney! Od 7.října!! Nevíte někdo, co s ní je? No jo. Trubte na poplach !!!
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 12:48
- Nahlásit
worick
Nevíte někdo, co s ní je?
Něco mně napadá, ale nevím, jestli to tady nečte její přítel. Radši to nenapíšu.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 13:15
- Nahlásit
Nevíte někdo, co s ní je?
Vyměnila nás za facebook. Tam normálně funguje.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 17:29
- Nahlásit
Tá ta
Vyměnila nás za facebook.Tam normálně funguje - máš tam špatné smajlíky....
I když.....alespoň, že je v pořádku Vyčiněno dostane, až se tu objeví... Děcka, já tam nejsem, takže ani tak úplně nvím, ,,vo co go"?! Akorát mi připadne divné, že když už vleze člověk tam....že taky nenakoukne sem?? Já taky chodím i na zahradnické....
Ale zase ji ctí, že se začala angažovat v pomoci berńákům - to jí asi spolkne moc času, no
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 18:08
- Nahlásit
worick
http://bennetti.blog.cz/1110/facebook-ceska-droga
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2011 18:21
- Nahlásit
worick
máš tam špatné smajlíky....
Omlouvám se.
Toto nedorozumění se stává jednou,maximálně dvakrát do roka.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 08:19
- Nahlásit
Alfréd si dneska ráno sedl do .. no onoho někým neuklizeného :_( Tak lehce z boku ...
On, taková cimprlína, kterej si třikrát projde trávník, než se do něj svalí ...
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 08:41
- Nahlásit
worick
Facebook je příšerně návykovej!
A pokud někdo nevysedává na počítači několik hodin denně, tak si dokážu představit, že jediné co zkontroluje je email a facebook.
Tam jsou totiž obvykle ty podstatné (email) a zajímavé (Facebook) věci od přátel a známých A hlavně jsou tam ty zprávy v reálném čase.... někdy je to výhoda, někdy nevýhoda... ale prostě Facebook je fenomén Jak si myslíš že lustruju budoucí majitele svých hrošíků?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 10:57
- Nahlásit
Drakopes
Alfréd si dneska ráno sedl do .. no onoho někým neuklizeného
Na zde zatracovaném Facebooku je video, kde se běžec nebo chodec mstí nezodpovědnému psovodovi, který to neuklidil. V gumové rukavici to maže psovodovi na záda a honí ho krajem. Zkusil jsem si představit, že by se ta scénka stala u vás v parku.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 11:36
- Nahlásit
Strejda
jo, klidně i barevně )
jezdí tu motokára a luxuje chodníky, občas okraje trávy, kam ze sedu tlamou vysavače obsluha dosáhne. Je tu většina lidí, kteří po svém psu uklidí, ale těch pár stačí ( Trávník v naší části parku se považuje obecně za nebezpečný
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 12:01 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Strejda
Zkusil jsem si představit, že by se ta scénka stala u vás v parku.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 12:19 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit
Na zde zatracovaném Facebooku je video, kde se běžec nebo chodec mstí nezodpovědnému psovodovi, který to neuklidil. V gumové rukavici to maže psovodovi na záda a honí ho krajem.
Ať žije SuperVáclav!!! http://www.supervaclav.cz/#!tab-curricilum
Na třetí straně kanálu Youtube
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 20:56
- Nahlásit
Strejda - Ani nevíte, jak rád to čtu. - mě zase uklidnilo, že není Kesska divná, že channel milují i slušně vychovaný Strejdovy holky...
Včera dopoledne jsme jeli s Kessičkou k panovi vetovi na preventivní prohlídku, zvážení a pravidelný přeočkování proti vzteklině... Kesska nikdy neměla problém, pánové (střídají se tam dva pánové vetové, ale asi jsou milovníci svojí práce, stejně jsou tam vždycky oba ) vetové jsou na ni vždycky milí a dostane dobrotu, ale absolutně jsme ji nemohli do ordinace dostat... minule, když jsme tam byli naposledy, tak uvnitř hrozně moc kníkal nějaký pejsek a injekci jsme dostali už v čekárně a Kesska si to asi zapamatovala... tak jí Honzík včera celý den říkal srababo... Dneska jsme využili celkem slušného počasí a vyrazili na delší procházku, udělali jsme kolečko z naší vsi do sousední po vinařské cyklostezce a pak lesní cestou do další vesnice, odtamtud se dalo jen přes polní cestu zpět domů, tak jsme přišli zase jako bláťáci - ale bylo supr! Tyhle túry zbožňuju!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:43 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
My jsme byli dopoledne se sestřenkou a Darou u místní rozhledny, jelikož dostala hlášku, že jsou tam zbytky slunečnic, tak si šla nasbírat pro ptáčky na zimu (já mám vlastní ) pak hned domů, konečně posadit stromky, co jsme předevčírem koupili, ve 14h jsme poobědvali a vzápětí jely s mamkou chystat hroby na hřbitov - dědův a taťkův. Přijeli jsme domů 17.30 a teta říkala, že babka byla celkem probraná, že jí dala i pár lžiček přesnídávky. Tak na ni s mamkou volaly a že chce dát na tu WC židli. Tři jsme měli co dělat, dostat ji tam a zpátky na postel. Jela jsem domů, potmě s klukama zalévala ještě ty stromky, nachystala večeři sobě i Gucci (Tom není doma), posadila jsem se s jídlem....a zavolala mamka, že babča právě umřela....
Je to divný pocit....myslela jsem, že budu snad i ráda...tak to zatím ani moc nejsem Roky jsem byla zvyklá na to, že babča prudí...teď si neumím představit, že už teda nebude...
V pondělí to zase pojedem z hrobu posbírat... Já vím, info neveselé, ale naposled....už tady s tím otravovat nebudu
tak jsme přišli zase jako bláťáci - u vás je mokro? To u nás teda vůbec ne, trochu pár dní mrholilo, ale sucho je všude pořád...
tak jí Honzík včera celý den říkal srababo... - a zase se jí nedivte - já kdybych slyšela někoho ječet, tak by mne do té ordinačky taky asi nedostali
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 22:06 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
worick - tak bych Ti chtěla projevit upřímnou soustrast za sebe i moje nejbližší ... nějak nevím, jak na to... každopádně divný je to vždycky, úplně Ti rozumím... Radi, držte se! Mamka si teď musí pořádně odpočinout... a vlastně vy všichni... a babča už nakonec netrápila jenom vás, ale taky sama se už asi hodně trápila... info neveselé, ale naposled....už tady s tím otravovat nebudu - určitě neotravuješ a neotravovalas... je to život... patří to k životu... - ještě jednou, myslíme na vás...
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 29 Říj 2011 00:39
- Nahlásit
worick
Teď jsem si přečetl tvou zprávu.
Stalo se to,co jste podvědomě čekali a přesto to člověka zaskočí.
Jestli můžu,tak se připojujem ke Kessie a i za nás upřímnou soustrast.
Jinak piš!!!
Rádi čteme tvoje napínavé příběhy na pokračování.
|