Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Kessie
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2011 23:30
- Nahlásit

MartinaBarney - BAXÍK - teď v noci už jsem na fcb četla, že si ho nějaká paní Dagmar chce vzít...

Evey
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 06:59
- Nahlásit

MartinaBarney
MOC PROSÍM ZA BAXÍKA - ... v noci se mi zdálo, že jsem měla nového psa, (byl to ale BSP) a jeli jsme vlakem na cvičák (úplně ale na opačnou stranu).
Já ale vždy měla feny. Že by to bylo nějaké znamení?
Je parádní. Snad se ho brzy ujme někdo zodpovědnější.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 07:05
- Nahlásit

Kessie
(nemám ráda dokonalé věci

To moje manželka taky ne.Proto má mě.
I když já tvrdím,pravý opak.(potichu)

Evey
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 07:09
- Nahlásit

Kessie
jste PRIMA... a jsem ráda, že jsem si vás tu našla DĚKUJI, DĚKUJI, DĚKUJI. Taková pochvala po ránu.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 07:52
- Nahlásit

Kessie
teď v noci už jsem na fcb četla, že si ho nějaká paní Dagmar chce vzít Tak to je super. Aspon jedno zpříjemnění dne. Zachvíli jedu do školy a budu tam trčet až do 18:40. V 19:15 jsem tak ve Vyškově a ještě musím nakoupit. Ale zase zítra volno. Všem pěkný den

Evey
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 09:18
- Nahlásit

I papoušci cvičí s pozitivní motivací.
URL

Tá ta
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 09:50
- Nahlásit

Evey
Moc pěkný.Je to borec.Mohl by předsedat v parlamentu.
Dostal mě nohy hore.

Evey
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 10:24
- Nahlásit

Tá ta
Taky jsem nevěřícně zírala. Nechápu jak je to učí.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 15:29
- Nahlásit

Pokoušela jsem se přesvědčit hafany, aby se koukli, jaké mají nedostatky ve výcviku, ale Alfréd prohlásil něco o cirkusu a Niels se ani neobtěžoval zvednout a oba pokračovali v posilujícím odpoledním spánku, aby na večerní venčení a pak večeři byli v plné síle

Dines
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 16:05
- Nahlásit

Evey
I papoušci cvičí s pozitivní motivací.
Jo, takovýho papoucha jsme měli - asi tak 4 měsíce
Pak už jsme ten teror nevydrželi a papouch šel do voliery, dostal papouchovou a je klid

Strejda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 16:26
- Nahlásit

Tá ta
Myslím,vlastně vím,že já jsem to nebyl.Žádný kontakt jsem nesháněl. Možná někdo jiný...
Tak to už asi bude ta skleróza. (U mně, samozřejmě.)

Strejda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 16:40
- Nahlásit

Krmíte kukuřicí? Mohu doporučit. Je to levné a kaloricky hodnotné. Když pustíte psy na pastvu, tak to vydá na celé venčení.
Fotka je bohužel z mobilu a za šera.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 17:27
- Nahlásit

Strejda
Alfréd vzkazuje holkám, že k večeři mají směs drobů, je jich hromada, ať se staví

Kessie
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 17:32
- Nahlásit

Tá ta - nemám ráda dokonalé věci - To moje manželka taky ne.Proto má mě. - já psala věci (ne lidi)... a Tá to... vždyť Ty i Strejda jste kabrňáci... teda, snad od těch svých drahých poloviček už neutečete! já mám takový pocit, že dokonalost moc svazuje... zato v nedokonalosti je skrytý ohromný potenciál...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 17:44
- Nahlásit

A ještě hlásím, že dneska mám s Juráškem 32 let od dne svatby (měli jsme ji na Vyšehradě)

Tá ta
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 18:12
- Nahlásit

Drakopes
Pochopitelně gratulujeme.
Už chápu ty droby. Vypadá to na kachničku,nebo že by husičku?

Strejda
Tak to už asi bude ta skleróza.
Čeká to na všechny
Vím o čem mluvíš.
Jak jsi jí naaranžoval tu kukuřici do tlamy?Má s tebou trpělivost.

Kessie
Tá to... vždyť Ty i Strejda jste kabrňáci.

Děkuji pěkně...
Pokusím se to párkrát vytisknout a pohodit ledabile po domě.
Až to přestane účinkovat,poprosím tě o jiné souvětí

Kdepak máme dnes předsedkyni našeho sdružení??? Worik.
Nemá ona dnes tu svatbu?
Jestli ano,tak taky gratuluji

Drakopes
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 18:31
- Nahlásit

Už chápu ty droby. Vypadá to na kachničku,nebo že by husičku?
ne, byla jsem normálně jim nakoupit maso na týden a měli vepřové a hovězí droby, tak jsem jim vzala jazyk, srdce, kus sleziny, kus jater ...

Kessie
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 19:00
- Nahlásit

Evey - I papoušci cvičí s pozitivní motivací - jééé to je super!!!

Kessie
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 19:01
- Nahlásit

Drakopes - ale Alfréd prohlásil něco o cirkusu a Niels se ani neobtěžoval zvednout a oba pokračovali v posilujícím odpoledním spánku -

Kessie
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 19:03 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit

Drakopes - A ještě hlásím, že dneska mám s Juráškem 32 let od dne svatby (měli jsme ji na Vyšehradě) - jééé, tak to posíláme s Kesskou velké gratulace... v těchto dnech mají stejné výročí i moji rodiče... - právě jak kolem sebe vidím všude ty rozvody a pak ty děti, co nevědí vůbec kam patří, a proto dělají to, co dělají a já jim pak pomáhám "se napravovat", přestože za svoje činy téměř nemůžou, tak bych ty rodiče "bila", aby se jim rozsvítilo, ale ono by to asi stejně nepomohlo... moc si vážím těch lidí, co se i po letech mají rádi a dokáží na svém protějšku najít to pozitivní a ze svého vztahu těží to pozitivní co pak předávají dál... máte moji neskonalou úctu a věřte tomu, že ač se to nezdá, tak mladí ten morální prvek potřebují a hledají ho a upínají se k němu, ale je těžký ho najít! A ještě těžší je jím být a vydržet jím... veliká zodpovědnost...

Strejda
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 19:12
- Nahlásit

Kessie
i Strejda jste kabrňáci...
V mém případě to není žádná zásluha, protože mám hodnou ženu. Klidně to můžu napsat, protože to tady nečte.

Dines
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 19:40
- Nahlásit

Kessie
právě jak kolem sebe vidím všude ty rozvody a pak ty děti, co nevědí vůbec kam patří, a proto dělají to, co dělají a já jim pak pomáhám "se napravovat", přestože za svoje činy téměř nemůžou, tak bych ty rodiče "bila", aby se jim rozsvítilo, ale ono by to asi stejně nepomohlo...
Já nevím no....podle mě to nejde takhle bagatelizovat - je to vždycky o lidech a nezávisí to na tom, zda spolu máma s tátou vydrží navěky, ale jak vypadá ten rozvod a jak se k sobě chovají po rozvodu.
Mě se třeba rodiče rozvedli, když mi bylo deset, a necítím se nijak poznamenaná

Kessie
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 20:01
- Nahlásit

Dines - nechtěla jsem se Tě dotknout... ani jsem to nemyslela zle... určitě existují rodiče, co to zvládají a nezatahují do svých problémů své děti... je fakt, že jsem to napsala jen na tu úzkou skupinu, se kterou se, bohužel, setkávám já... v rámci svojí psychologické praxe pracuju s dětmi, které si neví rady s rozvody svých rodičů a tak dělají spoustu věcí, které by ani nemusely... možná mám pokřivený pohled... máš pravdu, nedá se to asi zevšeobecňovat... a existují důvody, u kterých odchod jednoho z rodičů samozřejmě chápu a podporuji... existují také lidi, kteří se umí rozejít na úrovni... a taky je to asi o inteligenci toho dítěte... já se právě potkávám spíš s těmi jednoduššími dětmi... tak to neber osobně, Dines...

Tá ta
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 21:45
- Nahlásit

Dines
Už tady dlouho chybí hrošíci.(to je námět)

worick
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2011 23:36 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
A ještě hlásím, že dneska mám s Juráškem 32 let od dne svatby (měli jsme ji na Vyšehradě - jééé, vida ho My to tady nerozebírat, tak ona mlčí jako hrob a přitom je tady příklad nejpříkladnější Velká gratulace vám oběma (všem čtyřem samozřejmě ) užijte si oslav
Kessie
jen to schrnu: mám na rozvody stejný názor jako Ty a nevím, jak by tím mohlo být dítě ,,nepoznamenané"....ať už se rodiče rozvedli třeba i v klidu...
Dines
fakt Dines, nechci o Tobě tvrdit, že jsi nějak ,,poznamenaná" protože Tě vůbec osobně neznám...ale třeba jsi a ani si to neuvědomuješ Zkus to v sobě probrat zleva-zprava a pak nám třeba poreferuj
Jinak hlásím, že v naší rozvětvené rodině proběhlo několik rozchodů, ale ani jeden rozvod (i když se najde případ, kdy by dotyční udělali tím rozvodem líp ) Nejbližší rozvod byl taťkův synovec (stejně starý jak taťka ) ale s nima jsme se ani moc nestýkali, je to už moc dávno a vzápětí ho zabila elektřina na sloupu (bylo tam podezření, že to udělal schválně )

Strejda
V mém případě to není žádná zásluha, protože mám hodnou ženu - jak se to veme, našel jsi si ji takovou, tak už tohle byl dobrý začátek
Klidně to můžu napsat, protože to tady nečte - tak to bych si nebyla tak jistá...známe baby Tohle ji ale určitě moc potěší
Krmíte kukuřicí? Mohu doporučit. Je to levné a kaloricky hodnotné. Když pustíte psy na pastvu, tak to vydá na celé venčení - u každého krmení si na vás tady vzpomenu Tedy ne už teďka, jelikož jsem krmení masem přenechala Tomovi na večer a ráno mají trochu granulí a jako mlsku žebro Ale když jsem krmila ještě já a sledovala jak se v tom opatrně přebírají, aby jim ani kousek zeleninky neutkvěl na mase....jak jednotlivé kousky vytahují jenom těma předníma, jako by byly šíleně horké a až v bezpečné vzdálenosti od misky si to konečně pohodí pořádně do tlamy... Takže zapomeň na kukuřici A to ještě Worka ochutná třeba malinu, dneska jsem vybírala z dýní neloupací semínka na sušení (do vloček ) tak zvědavý ochutnal. Berry......tak ten nesní ale lautr nic, to je rypák první třídy
Nevím, jestli jsem to sem nepsala, ale po té poslední tůře nebyli Pribiňáky, tak dostali rozmixovaný banán v bílém jogurtu a ještě přislazený medem - že jako takové osvěžení - no, tvářili se, že mi jako asi úplně přeskočilo tak jsem to musela první lízat prstem z jejich kelímků a mlaskat u toho jak čuník....pak teda že trochu jo, Worka jen polovinu...Berry byl strašně uštvaný (bylo dost teplo) tak to nakonec dojel všechno Ale prý si to příště mám strčit někam
Dnes jsme byli agilitit První kolo většinu překážek oběhnuli ovšem druhé bylo skvělé Třetí skvělé a čtvrté Worka usoudil, že už si ale vymýšlím hodně - chtít po něm 4x to samé - a zbojkotoval to šouráním. Vypadá to tak, že panička s jásotem vyrazí, u druhé překážky mrkne, kde má psa a Woruška se šourá co noha nohu mine kolem první
Berrynek - tak ten skvěle Ten lítal s nadšením jemu vlastním - ten chtěl být nejlepší Lepší než bordery
Byl jen Amon, Merry má štěňátko Od včera. Jedno
Á, ještě jsem si vzpoměla Předevčírem šla kolem sousedka - majitelka pyrenejky Arin. A teprve, až jsem se na Arinu zeptala, tak z ní vypadlo, že ani nemůžou chodit na prochajdy, protože je Arinka nemocná - má už podruhé panostitídu a jezdí k nim vetka píchat injekce Ptala jsem se co granule? jestli teda neměnili...a že prý ne, prý jí chutnají moc No, však to jsem měla na mysli, jestli nežere moc, ale přísahala, že jí dávají jen předepsanou várku Tak nevím tak mám pocit, že to mají spíš psi, co skoro nechodí, než ti, co chodili hodně, celkem až moc - jako naši kluci. Ta s tou leonbergřicí nechodila prakticky vůbec a měla to taky moc a dvakrát a tohle je stejný případ Vždyť nejdál, co s ní zatím byli, bylo celkem 600m Naši kluci od prvních týdnů co byli u nás, chodili alespoň k bábě a to je tak 800m tam a 800m zpět.
Tá ta
Kdepak máme dnes předsedkyni našeho sdružení??? Worick. - vidíš, nemáš vyvolávat ,,duchy" - teď to budeš číst hodinu
Kessie
Tá to... vždyť Ty i Strejda jste kabrňáci.
Děkuji pěkně...
Pokusím se to párkrát vytisknout a pohodit ledabile po domě.
Až to přestane účinkovat,poprosím tě o jiné souvětí
-
A souhlasím s Kessie

Evey
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 07:46 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Dobré ráno, odpoledne či večer (v závislosti na tom kdy to čtete)...
Hlásím, že u nás již nastoupilo škaredé počasí.
Budování kanalizace zdárně pokračuje, tedy zatím... bagrista prý včera prohlásil, že se na to může... a jde marodit. Pánové jsou již u spodní zahrady, kde mají přehled na louku kam chodíme cvičit a venčit, bedlivě mě při tom sledují a kontrolují jestli to děláme správně. Kolík, kterým si vyznačili trasu na naší horní zahradě jsem vytáhla a proletěl komínem. Trasa díkybohu povede jinudy.

Strejda
Krmíte kukuřicí? Ano, mám ji moc ráda vařenou.

worick
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 08:21 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Hlásím, že u nás již nastoupilo škaredé počasí.
Budování kanalizace zdárně pokračuje, tedy zatím... bagrista prý včera prohlásil, že se na to může... a jde marodit.
- jééé to tam budete mít všude bordel
U nás začalo pršet teďka ráno, po 7h. A zatím prší celkem vydatně. Je to hnus, ale vzhledem k té sahaře, co tu všude je, jsem ochotná to nějak ,,strávit"
Krmíte kukuřicí? Ano, mám ji moc ráda vařenou. - názor kluků na kukuřici, potažmo veškerou zeleninu, jsem už psala. Já mám ráda vařenou, pečenou i popkorn sýrový Podle jedné restaurace děláme lososa s přílohou ,,tymiánová kukuřice"- což není nic jiného než ogrilovaná kukuřice z plechovky na másle, s čerstvým tymiánem

Tá ta
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 08:25
- Nahlásit

Dinesnecítím se nijak poznamenaná
Souhlasím.
Než aby děti proživaly peklo a naschváli rodiču,tak ať jdou radši od sebe.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 08:48 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit

O spolupráci,či nespolupráci s rodiči(vychovaných Novou) by asi Kessie mohla za nadcházejících dlouhých večerů vyprávět...

Je to o ztrátě morálky,cynizmu a neúctě k hodnotám našich předků.
Vždy bylo jednodušší cokoliv zničit,než vybudovat.
Mluvím ze své zkušenosti.
Pokouším se přes 20.let vybudovat firmu a celou dobu se živím sám na sebe.Neexistují neschopenky a sociální dávky a přes 10. prvních let jsem neměl dovolenou.

Jak se říká:jedna generace zakládá živnost,druhá ji rozvíjí a třetí ji probendí...

Řekl bych´že se nám Bára trochu rozežrala a začíná se ji i obnovovat srst.
Už jsme to vzdali,do granulí pěkně tvaroh,vajíčko,lososový olej,nebo konzervu....
Je pěkně mlsná.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2011 09:28
- Nahlásit

Zdravím po dlouhé době Jsem tu každý den, ale na příspěvky teď nebyla moc nálada a ani čas. Snad to ale v brzké době napravím. V rámci toho, abych se nezbláznila, se mě ujali kamarádi a na každý den mám nabitý program, takže ani nestíhám myslet na blbosti. Tom už je odstěhovaný, tak tu teď v chatičce válčíme s Bájoškem sami.

V Alpách se měli kluci asi náramně. Přidávám fotky, které Tom zveřejnil na fcb.

URL

URL

URL

Přidám ještě trochu něco k těm svatbám Já bych ráda obřad někde v přírodě - třeba na nějakém kopci (kamarádka se teď vdávala v Jizerkách a měla to nádherný) a co se hostů týče, tak nejužší okruh příbuzných a pak spoustu kamarádů a spíš to pojmout jako "mejdan"....to s uvědomováním si zodpovědnosti při vstupování do svazku nemá asi moc společného, že

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání