Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Noemi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 15:44
- Nahlásit

Jo a jak tady někdo zmiňoval ten nakouslý zadek...

Na Lipněm máme známé, mají též BSP, jak jsem psala, že ho museli kvůli zhoubnému bůjení prostaty ve 3 letech nechat vykastrovat...
No a teď mají pěkný průšvih a museli se z kempu odstěhovat. Koncem prázdnin bylo v kempu rušno, nějakým děckám spadl míč na strom kousek od jejich karavanu, soused ho šel vyprosit, Sam se vyřítit z karavanu a doslova mu natrhl zadek... Samozřejmě se to neobešlo bez několika stehů a notné ostudy... Vzhledem k tomu, že to nebyl první incident tohoto druhu (první bylo prokousnuté poprsí jisté dámy, ale vzhledem k okolnostem se mu ani nevidím), tak si lidi stěžovali a musí se odstěhovat. To je docela drsné, jezdit někam x desítek let a pak vás vykopnou...

Noemi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 21:10
- Nahlásit

Pejsek a kočička vaří dort

Fakt už nevím, čím krmit... Vyhubloň jeden....

Noemi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 21:18
- Nahlásit

A pár výletních...

Uploaded with ImageShack.us

Noemi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 21:22 - Změnil/a: Noemi
- Nahlásit

Pejsek a kočička vařili dort... Happy end se nekonal, pejsek dort sežral a pak byl tak rozjetý, že se rovvnou pustil do zakysané smetany, co jsem měla na klíně a labužnicky vylizovala....

P.S. To co vidéte je zbytek smetany se želatinou, takže nic škodlivého....

Kessie
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 21:36
- Nahlásit

worick - máme nové granulky FirstMate...znáte to někdo? - já nad nima kdysi přemýšlela, ale zrovna pak měli nějaký výpadek v dodávkách, tak jsem to zavrhla (bylo by blbé, kdyby byli dobré, chutnaly a už je nevozili...) no a pak se ke mně dostal článek o tom, že tyhle granule prosazuje nějaká divná komunita lidí, vypadá to jako sekta či něco typu ,,letadlo" - jééé, no já jsem je sehnala normálně přes zoocentrum - hledala jsem informace a našla jsem právě celkem hodně kladných ohlasů na tohle krmivo... Kessce dost chutná, okamžitě snězeno... což je důležitý

Kessie
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 21:47
- Nahlásit

Evey - Pak jsem koupila mast její působení přes noc bylo hned ráno znatelně poznat. Bělmo už nebylo tak červené, výtok ustával. - Evey, prosím, co to bylo za mastičku, cos použila na ty očička... my pořád kapeme, trošičku se to zlepšuje, ale Kessičku to pořád lechtá, tak si to všemožně tře, to se mi nelíbí... není bezpečný si třít oči třeba o zem... kapeme co dvě hodiny, když jsme doma...opravdu je to o něco lepší, ale už to trvá čtyři dny - tak bych raději zkusila tu mastičku...
MartinaBarney - naštěstí to není žlutý výtok...hned jsem si na Tebe vzpomněla a zkoumala to...

Tá ta - tentokrát jsme se nějak opozdili, ale od víkendu už Kesska taky hárá - a jaká je z ní teďka mazlina veliká... Ven teď nechodíme, jen lítáme pod dozorem po zahradě... to je nuda, ale musíme to vydržet...

Kessie
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 21:52
- Nahlásit

Noemi - teda, upřímně obdivuji... a co vlastně, Noemi, studuješ, že existuje jen prezenční studium? medicínu nebo právo... jinak už snad všechno existuje i kombinovaně... já bych denní nezvládla... taky pořád něco studuju, ale jen právě dálkově... asi jsem už moc pohodlná, neuměla bych si to tak dobře zorganizovat všechno... každopádně moc držím pěstičky, ať Ti to všechno vychází!!! moc šikovná, fakt!

Kessie
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:13
- Nahlásit

Michall
Tá ta
- pánové, ten výšlap na Říp musel být super, právě jsem koukala na fotečky... Teda, vyšlo vám to skvěle, že Barča už je po hárání... Škoda, že je to pro nás tak daleko... zase na druhou stranu jsem asi pochopila, že to bylo na podporu Bernskýho salašnickýho psa v nouzi... škoda, že se nepořádá něco takového na Moravě... MartinaBarney - Marti, co Ty na to???

Kessie
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:17
- Nahlásit

worick - ta slečna blonďatá v sytě růžovém triku není náhodou Janiii? Nebo snad Ivísek?? Je mi nějak povědomá, ale nevím přesně kam ji zařadit.... - jsem stejného názoru, od někud tu blonďatou paní v sytě růžovém triku znám... ale nemůžu vůbec přijít na to odkud...

Kessie
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2011 22:21
- Nahlásit

Tá ta- Díval jsem se na stránky berňák v nouzi.Mimo jiné se tam píše i o tobě.Jsou tam opravdu hrozné příběhy. - tak se ani není čemu divit, že si u toho popláču, co? Vždycky, když tam koukám, tak mám slzavý údolí... mimochodem, Tá to i Ty jsi na facebooku? nebo přes Míšu?

worick
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 00:00 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Noemi
Na Lipně máme známé, mají též BSP.... - jé to je ale pěkný drsoň ostuda to je a ještě k tomu si tam lidé, neznalí úplně místních poměrů můžou myslet, že to tam koluje o Médim
Kessie
tentokrát jsme se nějak opozdili, ale od víkendu už Kesska taky hárá - ha vidíš, tak jste se taky dočkali
mimochodem, Tá to i Ty jsi na facebooku? nebo přes Míšu? - hele děcka nelezte mi na ten Facebook ......vlezla tam Ivísek77 a už ji tu nikdo neviděl jóó co peklo jednou schvátí, už nikdy nenavrátí...

worick
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 00:11
- Nahlásit

Evey
Kessie
Evey, prosím, co to bylo za mastičku, cos použila na ty očička... - já se taky s dotazem přidávám....sestřenky Dara má červená očka a vypadá to na třetí víčko... Kapky nepomáhají

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 06:00
- Nahlásit

Kessie, worick
není bezpečný si třít oči třeba o zem... Tak to určitě není. Já dávala Ophtalmo-septonex mast, je volně prodejná, stojí kolem 24 kč.
worick
co peklo jednou schvátí, už nikdy nenavrátí... Přesně tak... a toho času co tam padne...

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 06:25
- Nahlásit

Evey
worick
hele děcka nelezte mi na ten Facebook ......vlezla tam Ivísek77 a už ji tu nikdo neviděl jóó co peklo jednou schvátí, už nikdy nenavrátí...
Ale vůbec ne. Zanedbávám to tady snad? A těch důležitých, životně nezbytných informací, co se tam člověk dozví. Skoro jako tady v tématu "Tak při pátku".

Kessie
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 06:31
- Nahlásit

Noemi - krásný fotečky!

Kessie
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 06:35
- Nahlásit

worick - co peklo jednou schvátí, už nikdy nenavrátí... - já mám facebook založený ze dvou - tří důvodů: prapůvodně (až mezi posledními) proto, že jsem chtěla být v kontaktu s lidmi blízkým mému srdci tam ode mě z původního domova, takhle vím, co tam nového, projedu komenty a hotovo a za druhé - jako preventistka naší školy to beru čistě preventivně... rozhlížím se, zda se nejedná o nějakou kyberšikanu nebo tak... a ten třetí důvod vyplynul... založila jsem si tam informační stránku - na tu chodím nejčastěji, kam mi chodí informace z ekolistů, BSP v nouzi, TZB info, zahrádkář a další podobné užitečně odkazy... jsou to prostě zajímavosti na jednom místě... toť vše... navíc jsem si to tak zašifrovala, že osobní informace se o mně dozví až osoba, kterou si sama povolím... - není to až takové peklo, když nechceš...

Kessie
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 06:37
- Nahlásit

Evey - Ophtalmo-septonex mast, je volně prodejná, stojí kolem 24 kč. - díky Ti, dobrá vílo... dneska koupíme a snad během pár dní vyléčíme, ať nemusíme hárající k panu vetovi...tomu bych se ráda vyhnula, neumím si to vůbec představit

Kessie
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 06:38
- Nahlásit

Dneska jedu do Koryčan s několika žáky za odměnu na koníky! Ráda bych to sama zkusila, tak mi držte pěsti, ať to zvládnu a chudák, na kterýho nasednu, mě raději nezhodí přímo

worick
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 07:21 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Kessie
Do Koryčan? Jé, jak je to od vás daleko? ,,pani, Vy mně matete" Vždyť jsi říkala, že jste na rovince a tohle je pod Buchlovem?! My tam byli...na jaře...tuším... A včer jsme zrovna byli v Uherském Hradišti Škoda, že to nebylo na včera, sjeli by jsme na vás kouknout Tam je koní víc, nebo jedna farma? Když jsem byla na stehy s rukou, byla tam taková hezká hnědovlasá paní mého věku, a vykládala někomu, že je z Koryčan a mají koně na ježdění....ahááá, teď si vzpomínám!...ono je i nějaký ,,Ranč Koryčany"! Tak to nevím, jestli je jejich, nebo je tam toho víc Já se jako děcko párkrát a koni svezla, ale na tažném (těžkém a bez sedla) Ten má záda jak letiště Teďka by mne to trošku i lákalo, ale nelíbí se mi pocit, že bych koně jen tak využívala. Musela bych s ním mít vztah, abych mu věřila, že mne sveze rád....a neshodí ...prostě ho milovat jako kluky A to bych už asi nedokázala. Už mám asi zaplněnou kapacitu - věnovat se mu na plno, neodbývat ho (jako někdy odbývám kočky, Alfíka, Mandy ) A pořád mám při představě ježdění blbý pocit, že toho koně uzurpuju, vlezu mu na záda a tahej se s babou Prostě si nemyslím, že je z toho bůhvíjak nadšený
Ježíš, jen to prosím neber, že Ti tady vnucuju svoje prdlé postoje! Nééé Ty jsou opravdu jen moje a můj problém Klíďo jezdi, užij si to a hlavně nespadni!!! Vem foťák a dokumentuj

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 14:34
- Nahlásit

Kessie
škoda, že se nepořádá něco takového na Moravě... MartinaBarney - Marti, co Ty na to???
Jo, jakože bych něco já měla uspořádat?! Tak tady se mohl jít výšlap na rozhlednu Chocholík a nebo pak na Kojál nebo na Machochu...těch bodů by se tady v okolí Vyškovska, Blanenska našlo určitě víc.
Dneska jedu do Koryčan s několika žáky za odměnu na koníky! Tam jsme byla kdysi dávno na koňáckém táboře...Dokonce tam instruktoři uznali, že se sestřenkou jezdíme dobře, tak nás přibrali na vyjížďku. Hned bych se na koni zase projela. Myslím, že jsem ty základní pravidla, jak se správně sedí na koni, jak se drží otěže apod. ještě nezapomněla. Doufám. A myslím, že mám ještě pod postelí někde jezdecké holínky. Helmičku a bičík jsem asi už prodala.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 17:48
- Nahlásit

Jo, ještě jsem Vám chtěla napsat, že ve čtvrtek v 18:00 na ČT1 se bude vysílat reportáž o zachráněném berňáčkovi Amadeovi před utracením. Tuto reportáž bude vysílat regionální zpravodajství Ostrava. Celostátní vysílání bude ještě upřesněno, protože ta reportáž bude delší.
Také jsem si ale přečetla, že reportáž není vhodná pro slabší povahy, protože se v reportáži objeví i mrtví pejsci uvnitř domu. Další informace je ta, že štěňátka berňáčků, které majitelka neprodala, nechala i s jejich maminkou umřít hlady.
Takže záleží jen na Vás, jestli na to budete mít sílu. Informuju Vás jen proto, že se to týká berňáků. A jen jsem zvědavá, jestli a jakej dopad ta reportáž bude mít na tu ženskou....

Janiii
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 18:10
- Nahlásit

worick
a co Berni?
děkujem za optání je ok má se dobře a to je hlavní
a na Řípu jsme nebyli, není čas. budujeme, budujeme, a já jsem hodně v práci ... museli jsme si stanovit priority a výletování mezi ně bohužel nezapadá - aspoň teď ne

Tá ta
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 18:49
- Nahlásit

Kessie
Kesska taky hárá No tak konečně,to si dala načas...Tá to i Ty jsi na facebooku? Kdo není,tak nežije (jsem ale asi tak rok už úplný začátečník!!preferuji cz-pes)

Holky,až budete něco organizovat,nezapomeňte na nás z čech,atˇ se můžeme z Drakopsama taky zúčastnit.
Volte kompromis,nejlépe Švýcarsko.

Teď odjíždíme s Baru do školičky na přípravu k výstavě.Heč a Barunka už má výstavní obojek i vodítko

Tá ta
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 18:52
- Nahlásit

Kessie Kdy kupuješ koně?
MartinaBarney Myslím,že se nebudu dívat!

worick
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 22:34
- Nahlásit

Kessie
Šmarjá, kde si osobo?! Jen doufám, že ne v nemocnici!
Nedáváš fotky! Tak dám já Noemi sem dala krásné, i s výletování, tak já se dokopala a dokonce i vytáhnula foťák! Bohužel u báby jsem si vzpoměla už potmě
Aha....takže nedám mi to dneska nějak nejede Neradujte se zkusím zítra
Když jsme šli řadovkama, tak známé utekl vlčák Ona nás viděla jít, mávnula a zaběhla do zahrady. Myslela jsem, že je jde někam uklidit (mají dva) protože mají celkem nízký plot a pejsi tam dost řádí...vždycky Když jsme zašli kousek za ně, tak jsem se ohlédnula po Berrym a viděla jsem psiska hnát se k plotu a ji se synem jak jdou taky, zase asi před dům. Za minutu, asi 70m od jejich jsem uslyšela křik, ohlídnu se a vlčoun se žene k nám, respektive k Berrymu, který se zase začichal cca 10m ode mne, ona řve od baráku a synátor (už dospělý kluk) letí za ním No, čekala jsem nejhorší, ale taky jsem byla celkem zvědavá, co teda bude Naštěstí to od vlčouna nebyl skok na Berryho (jako toho debila kavkazského z Pálenice na Worička) ale se zastavil, klasický postoj,,kdo je větší frajer" a já posuňkem rukou zastavila kluka pár metrů od nich a v klidu mu řekla, ať se mezi ně nemontuje, že si to musí hoši vyjasnit sami (na Worička jsem houkla prakticky to samé a přidržela ho od nich - ale ani nějak vehementně nemínil zasahovat )....a čekala, jestli začne mela či ne Dala jsem jim několik sekund, pak normálně řekla jdem, kluk to samé, hoši si oddechnuli, že jsme to vyřešili za ně a v klidu se rozešli. Vlčoun cupital zpátky domů (asi vykládat bráchovi báchorky o tom, jak Berryho hladce vyřídil ) a já jen řekla klukovi, ať ho pochválí, že se choval dobře a taky jsem pochválila Berrynka Bylo to, myslím, naše snad teprve druhé setkání s cizím, adekvátně velkým psem - takhle nečekaně A dobrý

worick
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2011 22:38
- Nahlásit

Tá ta
Teď odjíždíme s Baru do školičky na přípravu k výstavě.Heč a Barunka už má výstavní obojek i vodítko - teďka takhle v týdnu já myslela, že tyhle věci jsou víkendové... A jedeš jen sám, nebo i někdo další...Má ma? ...Míša?
Holky,až budete něco organizovat,nezapomeňte na nás z čech,atˇ se můžeme z Drakopsama taky zúčastnit.
Volte kompromis,nejlépe Švýcarsko.
-

worick
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 07:43 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Tá ta
teďka takhle v týdnu já myslela, že tyhle věci jsou víkendové... - hele, vidíš mne tele sedím u compu, čumím na ten kalendář....ale že by mi cvaklo, že je Václav - volno...nic

Takže jinak a vy ostatní? Co máte v plánu na volný den?? (my ani nic Tom má tenis, takže žádný výlet - normoš den )

Fotky - druhý pokus Navíc jsem tuším tyhle, focené z kopce naproti, už kdysi dávala
Vesnička má středisková - pohled směrem k civilizaci tj. cca k Uh. Hradišti:
náš barák v záběru není, je mimo snímek, za tou bílou barabiznou vlevo nad náma v dáli je Velká Javořina s vysílačem (televizním) a tohle je pohled přes vedlejší vísku do průsmyku, kde je rekreační zóna. Tam jsme byly o víkendu se setřenkama, údolím do průsmyku a pak přes ten levý kopec zase zpátky. Na konci průsmyku už je Slovensko
U báby: Mandy s Berrym na dvoře
Mandy s Woričkem tamtéž - směrem do humna (zahrady)
Kuchyně a Workův ,,milý úsměv"
a všichni, včetně Mikina (Alfču jsem nebrala, za ním zajdu dneska)
Poslední fotka se zase šprajcnula a nahrávala jsem ji snad 7x

Evey
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 11:35
- Nahlásit

Kessie
ať nemusíme hárající k panu vetovi...tomu bych se ráda vyhnula, neumím si to vůbec představit Proč? Dyť na tom nic není.

MartinaBarney
Další informace je ta, že štěňátka berňáčků, které majitelka neprodala, nechala i s jejich maminkou umřít hlady.
Uvidím jestli se budu dívat, dle momentálního rozpoložení. bude to nejspíš velmi drsné...

b]Noemi[/b]
Vzhledem k tomu, že to nebyl první incident tohoto druhu (první bylo prokousnuté poprsí jisté dámy, ale vzhledem k okolnostem se mu ani nevidím), a co to bylo za okolnosti?

worick
Co máte v plánu na volný den?? My měli v plánu zazimovat některé z krůt, ale necháme to asi na sobotu, abych měla potom volný druhý den i na porcování.

Evey
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 12:58
- Nahlásit

worick
A ještě jsem zapomněla. Dnes bude velké pečení játrovek. Semlela jsem kilo jater a dršťky, len, špenát, kopřivu, různé oleje, rozmanité vločky... samé vybrané suroviny.To bude mňamka... A budu to píct alespoň nadvakrát.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2011 17:11 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit

worick
Volno sice je.Ale vzhledem k situaci,že jsem OSVČ,tak jsem akorát přijel z práce.
Máš to tam supr na vycházky.Hodně lesů a kopců.To je ono.Co ten komín?Řekni že je to pivovar?! Pěkně prosím....

Evey zazimovat některé z krůt+velké pečení játrovek.
Teď jsem si vzpoměl........................
Nejsme náhodou příbuzný???????
(alespoň přes berňáky)

Rajko Doleček by ti v receptu nechal jenom ten len,špenát,kopřivu a ty vločky.Možná trochu oleje.

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání