| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2011 08:33
- Nahlásit
Tak hlásím, že koncert proběhl, byl skvělý i když už byla pořádná kosa (dnes snad nejchladnější noc, teďka je 5st ) ale měli jsme zimní bundy, akorát kalhoty jsme podcenili - to by sneslo taky nějaké oteplovačky Ovšem...tahle hudba mne dokáže dostat do takového šílenství, že já se tedy zahřála i bundu odhodila
Kessie
máme nové granulky FirstMate...znáte to někdo? - já nad nima kdysi přemýšlela, ale zrovna pak měli nějaký výpadek v dodávkách, tak jsem to zavrhla (bylo by blbé, kdyby byli dobré, chutnaly a už je nevozili...) no a pak se ke mně dostal článek o tom, že tyhle granule prosazuje nějaká divná komunita lidí, vypadá to jako sekta či něco typu ,,letadlo" - ale nevím myslím, že tohle už neplatí
Kessička si je pořád tře, má to červený, dokola úplně mokrý - trochu to odlehčím - přesně tohle dělá občas naše bába Ovšem ona si je půl hodiny šmolí posopleným kapesníkem a pak se diví a ječí, že ji pálí oči
U Kessky - hmmm, takhle najednou.... vypadá to, že si je fakt něčím podráždila....ale zase obě naráz? No uvidíš, jak to bude dál, co dneska??
Drakopes
Strejda
bříško je čisté Přeju, aby to tak zůstalo.
Tímhle jste mi připoměli, že mamka mi včera říkala, že sestřenka už u báby ,,zmydlila" strakačku Daru, jelikož se jí zase ošmolila někde v hnoji a už jí rupnuly nervy, protože i mně posledně říkala, že je to snad na každé prochajdě Takže Strejdo rozhodně v tom nejsi sám Výhodou u těchto hladkosrstých psů je, že to snad jen stačí přejet namydleným ručníkem
Ti lidi, co u nás vyhořeli - záhada rozluštěna: chlap podědil po otci byt v Uherském Hradišti, má tam nějakou babu a bydlí i tam. Sestře prý už harašilo pořádně nejmíň 14dní a měla být už dávno v blázinci, neb chodila se sekyrkou do kostela Ta to podpálila, když byl on v tom Hradišti. Našli ji sedět někde v zahradě. To, kde je nebohý pes nevím Zkusím to ještě nějak zjistit. Jenom prý, když bráchu zavolali, že u nich hoří a přijel, tak hrozně řval, že se musí někam dostat (ale nikdo nevěděl co, kam a proč) a hasiči ho tam pochopitelně nepustili. Shořelo to prý totálně. Že by někam pro toho psa?! Pořád doufám, že ho měl někde venku, ne v tom baráku
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2011 12:13
- Nahlásit
Kessie
vždycky jak se na to na facebooku koukám a pročítám si to, tak jsem z toho úplně hotová... To já taky. Je to jako začarovaný kruh...jeden berňák se podaří umístit do nové rodiny a další se objeví, že je někdo prodává nebo daruje
Ty jsi pro mě hrdinka tohoto měsíce! Zase nepřehánět Já jsem vlastně nic velkýho neudělala. Jen jsem pro Andulku zajela do Bučovic a stejně druhý den si pro ni už dojeli noví pánici. Spíš obdivuju tu paní Nývltovou a další lidi kolem BSP v nouzi s jakým zapálením se snaží pomoct každýmu inzerovanýmu pesanovi, organizují převozy, snaží se umístovat pejsky do nových domovů...Tím musí člověk fakt žít. Já bych klidně šla znovu do dočasné péče, ale ten pejsek mi tu může zůstat taky čtvrt roku než se seženou noví zájemci a na 2 berňáky nejsou finance. A navíc, když třeba ten pes v dočasce má zdravotní problémy - jako např. Amadeus (BSP zachráněný před utracením). Ted jsem četla na facebooku lekářskou zprávu z jeho vyšetření Ta jeho původní majitelka musela být normální bezcitná bestie!!!
Kessička si je pořád tře, má to červený, dokola úplně mokrý Výtok žluté barvy z nich nemá?! Barney měl oči taky červené, taky si je třel a právě do toho ten žlutý výtok. U nás to tedy byl zánět spojivek (třetího víčka). Ten taky pořád léčíme tou mastí. Sice se to zlepšuje, ale pomalu.
Drakopes
sono dopadlo dobře Super zpráva a nadále držíme palce i tlapky
Chudinka má 53 kilo, zhubnul dobrá čtyři kila I tak máte pěkněho macíka. Barney má 40 kg. Malý prďola sportovní postavy no
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2011 12:20
- Nahlásit
Dneska mě pobavila ségra. Včera dojela z Brna domů a očekávala, že u nás bude Andulka. Před barákem vystoupila z auta a šla k hned k brance, protože za ní seděl berňák A spustila: ,,No, kdo ty jsi? Ty si krásnej pesánek! Ty jsi Andulka?!´´ A natahovala ruku, aby si jí neznámý berňák za brankou očichal. Po chvilce ségře začalo docházet, že ten berňák za brankou, který seděl naprosto klidně a jen na ségru koukal, vypadá vlastně jak Barney. Když mi ségra ted říkala, tak jsem si v první chvíli myslela, že byla snad opilá. Ale ona si fakt v očekávání, že u nás bude ještě Andulka, myslela, že Andulka je Barney.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2011 12:50
- Nahlásit
MartinaBarney
Dneska mě pobavila ségra.....
Já jsem vlastně nic velkýho neudělala, jen.... - víš co, ono stačí alespoň ,,něco" když to může pomoct - v tomhle mám ještě velké mezery
Jenže, já bych prostě nedokázala ani vzít si pejska domů...na čas. Já vím, že jsi věděla, že jde Andulka do dobrého, snad i lepšího, ale stejně....já bych z toho měla výčitky, že jsem si ji radši nenechala sama atd...já se prostě znám. Kolem psů jsem přímo hysterická a nedokážu s od toho oprostit a myslet racionálně Abych byla taková masochistka a četla osudy nebohých pejsků - to vážně ne. Jenom, když se to ke mně dostane náhodou a pak z toho mám stejně několik těžkých nocí a nedokážu to vyhnat z hlavy
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2011 14:37
- Nahlásit
worick
já bych z toho měla výčitky, že jsem si ji radši nenechala sama atd...já se prostě znám.
Jiný by to u mě bylo, kdyby u nás Andulka strávila třeba měsíc. Možná už by i stačil týden a už bych se s ní loučila velmi těžko. A mamka, ta už mi hlásila ve čtvrtek do telefonu, že si na sebe s Andulkou už zvykly. A to u nás byla vlastně jen přes noc a pak do 17:00. Pak mi mamka řekla, že do další dočasné péče neví, jestli by šla, protože by pak nesnesla to, že by ten pejsek šel najednou k někomu jinýmu, např. po týdnu u nás.
Jinak jsem dostala info, že Andulka se s novým páníkem hodně skamarádila a ted mu je pořád v patách A že oba vypadají moc štastně.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 08:32
- Nahlásit
Včera bylo u nás hezky, Tom měl naplánované dokonce 2! tenisové zápasy (hlavně, že jsem mu onehdá, když měl kámoš tu mrtvici nadávala, že se nemá tak přepínat... ) a já plánovala nějaký větší výšlap, jelikož jsme dva dny nebyli nikde. Pak mi napadlo zavolat sestřence s Darou, jestli neplánuje taky, ať tedy nešmatláme lesem každá zvlášť, hodinu po sobě. Domluvily jsme se kdy a kam a já ještě zavolala druhé, její ségře z labradorkou Lisou, jestli nechce taky s náma. Nestíhala, ale že se pokusí. Když přišla Jitka s Darou, tak jí ségra volala, ať chvilku počkáme, že určo jde taky. Za chvilku holky dorazily, tak jsme byly tři baby a 4 psi, bezva Nabídla jsem holkám dvě trasy, které neznají, že jim ukážu a pak můžou chodit i kdykoliv samy. Tak jsme jednu vybraly a vyrazily....holky pak byly nadšené, že je to bezva a nemusí nikudy po silnici..To je právě to, co vždycky říkám....že je problém najít adekvátně dlouhou, zokruhovanou trasu (ať to není jen někam a zase zpátky ) a ještě nemuset silnicí. Tady se kousek sice jde, ale je to jen silnička do rekreační oblasti, kde nejede moc aut (jel jen jeden traktor se dřevem) a jen cca 300m po ní. Teď jsem to počítala a bylo to 12km (já už ji nešla od zimy ) Dara se držela spíš Worička, tlustá labradůra Lisa (jak trefně říká Strejda - jen jména se mění ) funěla s Berrynkem za náma Berča hrál chudáčka nemohoucího - když se šlo do kopce (to ho pak všichni litují ) ale jsme s holkama usoudily, že on si drží své (šetřící )tempo akorát když jde z kopce, změní výraz na ,,spokojený" Já si říkala: je krásně, tolik pejsků, hezkých holek vemu foťák! Jo, měla jsem ho celou dobu v tašce Doprčic
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 10:08 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Máme na cvičáku novou členku, 6 měs. BSP. Je úžasná, což zde asi nemusím dlouze popisovat...
worick
Já si říkala: je krásně, tolik pejsků, hezkých holek vemu foťák! Jo, měla jsem ho celou dobu v tašce Doprčic
Jo, já si taky plánovala včera velké focení na cvičáku a prd...
Drakopes
dlouhý průzkum nic neobjevil, bříško je čisté Jupí.
Kessie
Ale začaly nás trápit očička... To znám, měli jsme to samé minulý týden. Kapala jsem 2 dny Ophtalmo septonex, bez efektu. Pak jsem koupila mast její působení přes noc bylo hned ráno znatelně poznat. Bělmo už nebylo tak červené, výtok ustával. Po dvou dnech bylo vyléčeno. Jen tedy ta aplikace je poněkud náročnější... Ve dvou to ale musíte zvládnout.
MartinaBarney
Dneska mě pobavila ségra. Jo tak to mě taky. Taky máme podobné příhody.
Pak mi mamka řekla, že do další dočasné péče neví, jestli by šla, protože by pak nesnesla to, že by ten pejsek šel najednou k někomu jinýmu, např. po týdnu u nás. No a tak by zůstal u vás.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 12:58
- Nahlásit
Včera jsem na trhu kupovala psům maso - krůtí krky a mleté krůtí. Vedle mě stála paní, koukala, co kupuju a ptala se mě, jestli z toho masa dělám sekanou. Odvětila jsem, že ne, že to vmíchám psům do rýže. Musela jsem to zopakovat, neb mi nechtěla rozumět. A její manžel jen dodal: "chtěl bych bát u vás psem!"
(jo, k večeři to mleté dostali s rýží a strouhanou mrkví, nezbylo ani ň)
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 13:57
- Nahlásit
Worick
Prezenční studium je běžné celodenní studium od pondělí do pátku… Takže docela záhul. Tak asi pětina mých spolužáků je ruská zlatá mládež, nevím, co si o tom mám myslet….
Drakopes
Doufám, že u tohoto výsledku také zůstanete a opožděně gratuluji ke školnímu úspěchu.
Strejda
Upřímnou soustrast (auto)!
MartinaBarney
Máte můj upřímný obdiv !
U nás se toho děje moře, bohužel nepřevažují pozitivní události, až bude troška čas, tak napíšu...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 15:03 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Noemi
U nás se toho děje moře, bohužel nepřevažují pozitivní události- zase jedna černá kronika to se tady jako musíme postupně všichni vystřídat?!
Prezenční studium je běžné celodenní studium od pondělí do pátku… - tak teď jsi mi popletla hlavu úplně ....a do práce budeš chodit kdy??
Drakopes
jo, k večeři to mleté dostali s rýží a strouhanou mrkví, nezbylo ani ň - něco hóóódně podobného měli kluci a ani do toho nestrčili rypáky....a to mi Tom hlásil, že po večeři byli ještě hladoví, tak jestli prý všechno posnídali...? Nó, to jo tak prdlajz
Hele Pražáci, nebyli jste náhodou někdo minulou sobotu 17.9. na Kampa parku? Vystupovali tam naši krojovaní včetně tchýně - jelito - když jsem se jí ptala, kde tam v Praze budou, tak řekla, že vůbec neví. Teďka přijedou za týden a začne líčit, jak vystupovali venku, na Kampě, bylo hezky a chodili tam za nima krajani - lidi, co se přestěhovali nebo jen pracují v Praze (ale kde ti to zjistili nevím?! ) Tak jsem jí říkala, že taky mohla říct dopředu, že bych vás tam navedla a ona:,,vždyť jsem to říkala...vám ne?!"
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 15:58
- Nahlásit
MartinaBarney
Pak mi mamka řekla, že do další dočasné péče neví, jestli by šla, protože by pak nesnesla to, že by ten pejsek šel najednou k někomu jinýmu, např. po týdnu u nás.
Berňák je úžasný pes a jak už jsem mnohokrát napsal, lepší jsou jen dva berňáci. Worick sice říká, že jeden ze psů může být samojed, tak můžeš zachránit i samojeda.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 15:58
- Nahlásit
zase jedna černá kronika to se tady jako musíme postupně všichni vystřídat?!
Tátova sestřenice se odstěhovala (malý Fanda šel do školy, tak aby už - i když ještě nemají postaveno - chodil tam do první třídy, kde pak budou bydlet), vedle v baráku zůstal pouze její brácha (takový budižkničemu - no, doufám, že to tu nečte) a stará tetka alkoholička...Hned po tom, co se odstěhovali začal Blesk utíkat, samozřejmě se dušovali, že vše prolezli, ale nikde v plotu žádná díra... No pohybovat se venku, bylo dost o hubu, protože potkat někde Bleska by bylo životu nebezpečné .
Minulý týden v pátek se taktéž zdejchnul, dle očitých svědků ho sejmul klackem chlap, co staví kousek pod nám na Dlouhovině (na jeho obranu musím říct, že se bojí psů a i přes to, i za situace, kdy mu na zahradu vbehnul Medvěd a hnal se na jeho děti, tak ho odháněl jen slovně ...). Blesk se odpotácel půl kiláku do Vrbin a pošel . V neděli ho tam právě našla ta sestřenka, jak se odstěhovali (jezdí na víkendy), vzhledem k tomu, že chataři říkali, že se prý viditelně motal, než pošel, tak ho tam okamžitě zakopali...
Bédi je z toho trochu přepadlej, sice by se servali, ale jak to byl soused, tak to byla část jeho hlídací stráňové smečky :-/. V tomhle směru bylo vidět, jak spolu intenzivně spolupracují.
Sousedům nejde dole zamykat sklep, tak počítám, že bude bryzy další Bleskův nástupce a bude to ještě větší hovado nevychované než Blesk.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 15:59
- Nahlásit
Prezenční studium je běžné celodenní studium od pondělí do pátku… - tak teď jsi mi popletla hlavu úplně....a do práce budeš chodit kdy??
No já mám třeba jen jednu, dvě přednášky denně, takže tak půl úvazku v práci dám a zbytek asi bude home office, uvidíme, jak to pošlape... Ten minulý týden byl tedy dost nestíhačka Ale je fakt, že se mi toho strašně moc nashromáždilo....
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 17:11
- Nahlásit
Zdravím.
V sobotu jsme byli na Řípu. Bylo to prima sešlo se asi 40 psů z toho 30 BSP. Když byli puštěný tak jsme vůbec neměli přehled kde je Bára. Jen jsme doufali že jde s námi.
Foto z letošního výšlapu: URL
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 19:40
- Nahlásit
Jen jsme doufali že jde s námi.
Hm, tak my bychom si mohli být jisti, že s námi nejde :-D
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 19:59
- Nahlásit
Tak pokračování...
Včera jsme byli na výšlapu ve vedlejší vesnici... Bylo to super, příroda už se pomalu barví, potkaly jsme srnce a Médi ho nesežral , no a přijedeme domů a Medvěd se mohl zbláznit... Babi vyprávěla, že ještě, že jsme nebyli doma, protože přišla bráchova kamarádka Bára a přivedla s sebou psa- křížence loveckého plemene (nevím přesně, co to je) a irského setra. Ten to samozřejmě u nás doma vše počmuchal a označkoval. Sice chápu, že jde do druhé třídy, ale stejná situace se stala již na jaře (to si přivedla na navštěvů kokršpaněla od návštěvy) a vlezla k nám do zahrady taktéž bez zazvonění. Naštěstí ten kokr byl tak tumpachový strachy, že se nezmohl na jakýkoliv odpor. Tak ho Medvěd otočil na záda a v klidu si ho očuchával, Bára se ho snažila sundat a brečela u toho, ať ho proboha nezabíjí ..... Kdybych neslyšela z venku nějaký rachot, tak by mě vůbec nenapadlo vylézt ven na kontrolu. Myslela jsem si, že jí to dostatečně poučilo, ale evidentně ne. Kdybychom byli doma, tak se 100 % servou jako koně , protože Médi je doma a rozhodně mu cizí pes do pelechu nepoleze. No alespoň se rozhýbaly stavební práce na nové brance nad schodištěm, která by nahradila současnou židli....
A aby toho nebylo dost, tak místnímu kozičkáři někdo rozsápal poměrně velké množstvé ovcí (přes deset... ). Už jsem slyšela dvě verze: první je, že nikdo nic neviděl a první podezřelá je malamutka od známých, na jaře se někomu vloupala do králíkárny a zakousla pár králíků, byla chycena při činu. Druhá verze je smečka tří psů, jestli tohle někde běhá po lese, tak fakt super....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 19:59 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Michall
Táááák a teď nám pomoz tu vaši rodinu rozluštit Zkusím
Ty jsi na začátku v maskáčových kalhotech s Baru? A Tá ta je ten ve žlutých brýlích a nebo ten v maskáčových kalhotech, co tam stojí s Tebou? Červená mikina se slečnou je starší brácha?(teď tedy doufám, že to nejsi Ty??! ) A mamča je: vlasy do červena, brýle a bílá mikina? A ten prcek?? Vy máte ještě malého brášku???
A ještě jeden dotaz: ta slečna blonďatá v sytě růžovém triku není náhodou Janiii? Nebo snad Ivísek?? Je mi nějak povědomá, ale nevím přesně kam ji zařadit....
Doufám, že jsem trefila alespoň jednoho
A já na to úplně zapoměla, že máte tenhle víkend ten Říp! Díky moc za fotky
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 20:13
- Nahlásit
Noemi
nó, tak hezké máš jobovky
dle očitých svědků ho sejmul klackem chlap... - to jako, že Blesk by na něj zaútočil? Fakt? Šel i po lidech? Aby to nebylo jak u nás, že Worick se bezelstně pomalu blíží k chlapovi, aby si ho prohlédnul, snad i čichnul a ten na něj vytáhne nůž Tím chci říct: příště k němu půjde čichnout Médi (když náhodou vyrazí na obchůzku ) a on ho veme klackem po hlavě??
a první podezřelá je malamutka - hmmm, malamuti jsou lovci (stejně jako Woriček ) ale, že by sama tolik ovcí? to asi byla hodně při chuti
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 20:30
- Nahlásit
worick
já hlásím že jsem tam nebyla
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 21:18
- Nahlásit
Janiii
já hlásím že jsem tam nebyla - tak a teď Míša písne, že to je právě mamka...
A jak to, že jsi nebyla?? A co Berni?
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 21:51
- Nahlásit
worick
Tak mě máš správně. Malá nápověda bylo to že to tam začínalo i když je to fotka někde uprostřed. Horší je to se zbytkem Malého bráchu nemáme. Mamka tam nebyla a brácha tam taky nebyl=byl jsem tam jen s taťkou ;).
Další kolo. S kým se tedy uvidíme na svodu a klubovce?
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 22:10
- Nahlásit
Mamča je tady.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 22:54
- Nahlásit
MartinaBarney
Díval jsem se na stránky berňák v nouzi.Mimo jiné se tam píše i o tobě.Jsou tam opravdu hrozné příběhy.Děkuji za Andulku
V dnešním světě zla,dobrá zpráva.
PS.Příští výstup berňáku by měl být na Sněžku.Tak trénujte formu!!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 23:16
- Nahlásit
Michall
Mamka tam nebyla a brácha tam taky nebyl - tak ono to tak vypadalo, jelikož ta paní tam byla tolikrát, i ti mlaďoši
Mamča je tady. - ježíš ....mamča je kočka A vy ji schováváte Krásná fotka s Barunkou Mamka je strašně podobná, na tu naši známou, o které jsem nedávno psala, jak se bála sebrat kost 6 týdennímu štěndu Když pár let zpátky nosila stejné vlasy, tak bych je snad ani nerozeznala Teďka jsem to ukazovala Tomovi a schválně jsem se ptala, jestli mu někoho připomíná a neomylně řekl stejnou osobu....a to on ji ani moc nezná
PS.Příští výstup berňáku by měl být na Sněžku.Tak trénujte formu!! - jestli dožijem, třeba se povede Já kňourám do hor už dávno, tak klidně do Krkonoš
|
worick
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2011 23:52 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Včera sestřenka říkala, že by ji kleplo, kdyby musela mít Daru pořád na vodítku, jako já Worku. A že když to nezkusíme, tak ani nebudem vědět, jestli by ještě zdrhnul. Jsem jí na to řekla, že znám jeho reakce a jsem naprosto přesvědčená že za čímkoliv okamžitě I když - třeba napít do potoka, ho z flexiny pustím, ale jsem ostražitá a když vyleze, hned ho zase připínám, než se začne rozkoukávat kolem.
Dneska: byli jsme autem a pak na prochajdě kolem Moravy u Strážnice. Našli jsme si trasu po cyklostezce (no, nic moc, asfaltka ) ale že to jde kolem řeky, tak to bude dobré. Představovala jsem si to lepší Morava má hnusně zregulovaný břeh, zarostlý svah, kudy se nedá prolézt a nakonec srát vyskládaný z balvanů - na čem by se jeden zabil...tak jsme se k vodě vůbec nedostali....až na jednom místě tam ty šutry nebyly a byla tam jakoby písečná pláž a k tomu vyšlapaný chodník v tom porostu. Kluci zmírali žízní, tak jsme tam sešli, vletěli nadšeně do vody a já že něco nafotím. Všude se Worka třepal tak, že není poznat, co to vlastně je a zakončil to tím, že vletěl zpátky k tomu zarostlému břehu, vyplašil tam bažanta a valil za ním někam dopryč. Jediné, co jsem se utěšovala bylo, že silnice daleko, vlak daleko...Za minutu byl zpátky - bažant přeletěl Moravu Ach jo, je to tele. Že jsme za ním řvali, ani nemusím zdůrazňovat...ani brvou nehnul Je mi to hrozně líto, že ani po dvou letech na flexině nic, nepoučí se, prostě není schopný vnímat a valí Tak alespoň fotky
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 01:12 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
worick
Že by nářečně sráz?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 06:50
- Nahlásit
Tá ta
Že by nářečně sráz? Taky jsem si to musela několikrát přečíst, abych pochopila co tím chtěl básník říci...
PS.Příští výstup berňáku by měl být na Sněžku.Tak trénujte formu!! Počkám si až bude na Sněžník.
Noemi
Už jsem slyšela dvě verze: první je, že nikdo nic neviděl a první podezřelá je malamutka od známých, na jaře se někomu vloupala do králíkárny a zakousla pár králíků, byla chycena při činu. Druhá verze je smečka tří psů, jestli tohle někde běhá po lese, tak fakt super....
... a pravda bude stejně úplně někde jinde...
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 07:32
- Nahlásit
Michall
V sobotu jsme byli na Řípu. Bylo to prima sešlo se asi 40 psů z toho 30 BSP.
Musel to být supr výlet a moc pěkný fotky máte.
S kým se tedy uvidíme na svodu a klubovce?
My nakonec nejedeme. Je to docela daleko. Místo toho jedeme na víkend na Rejvíz.
Tak konečně jsem včera viděla to štěně, které mají sousedi objedno. Fakt berňáček, ale křížený s kavkazákem. Šli se s ním projít po ulici na konec a zpátky. Jak šli zpátky, tak štěnisko šlo opatrně k nám (stáli jsme před barákem). Ale pohladit se nenechalo. A ten chlap ještě říká, at si na lidi moc nezvyká. A že ještě chvíli a vezme ji do práce. To táta mu na to odpověděl, že právě, at si na lidi zvyká Takže podle toho, co řekl ten chlap si myslím, že toho psa chce někam do práce na hlídání.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 07:34
- Nahlásit
Tá ta
Evey
Že by nářečně sráz? - - to je zajímavé, že když to člověk kontroluje, tak to nevidí ovšem teďka, když jsem hledala co tím myslíš, co jsem mohla napsat místo,,sráz" - mně to praštilo do oka zrovna Ovšem takovýhle překlep se hned tak nepovede U nás se řekne:,,breh nadůle" - ať je to u vody, nebo třeba v lese
|
worick
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2011 07:45
- Nahlásit
MartinaBarney
Fakt berňáček, ale křížený s kavkazákem. Takže podle toho, co řekl ten chlap si myslím, že toho psa chce někam do práce na hlídání - Jestli bude mít povahu spíše po berňákovi, tak ho tím ,,veme do práce" zlikviduje Ostatně: od té doby, co byl kavkazák Mazlík (minimax) ve školce, bojí se hrozně chlapů, tedy štěká, to jo, ze strachu a utíká před Tomem od plotu Molina ne, ta kvičí jak podsvinče a neví co by, jen aby ji člověk pohladil. Včera byla s dcerou majitelů na prochajdě směrem k našemu: na vodítku 150m od baráku a zpět Sledovala jsem to, když jsme se chystali na ten výlet. Nevím, ale minimaxi už od hárání Moliny, vidím u baráku odděleně Molina je vpředu a Mazlík vzadu v zahradě. A mezi nima za domem je v kotci ten NO Tak hlídaný barák neměl ani Mrázek
|