Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 14:08
- Nahlásit

Tak jsme zase z Rejvízu zpátky. Nic zvláštního se tam nedělo. Ani procházka na rozhlednu Chlum se nekonala, protože nějak prostě nevyšel čas. Tak jsem se byla s Barneym projít aspon po louce za naší chatou. Jinak Barney, jak byl v jiném prostředí, tak byl samozřejmě celej rozdivočenej. A když jsme šli třeba naproti do hospůdky na jídlo...ta komedie za plotem! Štěkal na celý kolo, pak chvíli kňučel, pak zase štěkal. Dneska nad ránem pro změnu vyl. A pod levým okem má takovou odřeninku malinkou. Tak nevím, kam zase ten šňupák strkal. No a protože jsme nikde včera nevýletili, tak nemám ani fotky, který by vás mohly zajímat. Jinak po večerech jsme hráli hry - v pátek poker, včera aktivity, popíjeli jsme vínko, grilovali jsme a vypustili jsme lampión. Nápad jak prase, když jsou všude kolem stromy, lesy. Samozřejmě se stalo to, co každýho z nás napadlo...lampión přeletěl nad sousedovou chatou a zasekl se o strom u hlavní silnice. A vypadalo to, že to začíná hořet. Naštěstí jen dohořel ten uhlík nebo co to tam je a zhaslo to. Myslím, že jsme všichni z těch lampionů vyléčení.
U nás teda víkend nijak zajímavej. Já se ale těším na info a zážitky Michalla, Tá ty

Drakopes
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 14:36 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

U nás je takovej nenápadnej (až podezřelej) klídek. Tím nočním vstáváním s Nielsem jsem chronicky nevyspalá ... připomíná mi to dobu před třiceti lety, když se nám narodil mrňousek a já měla pocit, že se v životě nevyspím, že už nikdy nepoznám, co je to spát v kuse celou noc)) Do toho takové normální kmitání začátku školního roku, příští víkend začíná Deskohraní ... ale na to se těším Turnaje v Zatre mají i mezinárodní účast, jsou obsazené jak nikdy ..

Historky o problémech s auty či činnost na baráku nebo v zahradě nepřidám, nic takového nemáme :-P)

ale za to máme v parku:

jmenuje se Nero, před rokem jsem ho sem dávala jako malé sele, teď je mu 19 měsíců a na výšku se blíží našim psům, Ovšem ta mohutnost... Navzájem všichni tři dělají, že jsou neviditelní, kdyby to šlo, tak sebou i projdou, aby dokázali, že ten druhý(třetí) tam není Na fotce je Nero pod dubem a futruje se žaludy. Zírala jsem, jak si je vylouskává ...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 14:41 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

Je nádherné počasí, podzim jak namalovaný. Je po novu Měsíce, je ho na obloze jen tenký srpek. Zkuste se na něj kouknout večer. Po západu Slunce bude chvíli na obloze, než taky zapadne. A pokud budou dobré podmínky (a to by dneska měly být), najednou uvidíte, že ten úzký srpček je doplněn do celého kruhu (asi jako perla na lžičce). Mně se to moc líbí, budu večer při venčení taky koukat, jestli najdeme někde mezi stromy a domy výhled. Ještě by dneska nemusel být moc široký pruh...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 14:48 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

jo, a ještě pár fotek z dnešního venčení. Všimněte si, jak ten Níloušek se svými 53 kily vypadá hubeně. Chtěla jsem cvaknout ještě to vyholené břicho, ale on buď jde těsně vedle mě a zírá na kapsu s mlsky nebo se mi motá pod nohama a kouká na kapsu s mlsky

Nějak nemají chlapci rádi cvakání spouště. Tady mě seřvává Níloušek

Uploaded with ImageShack.us

Alfréd vždycky dbá, aby vypadal důstojně. Všimněte těch srovnaných tlapek.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 14:55
- Nahlásit

Drakopes
jmenuje se Nero,
Parádní čuníček Někde v televizi jsem dokonce viděla reportáž, že takovej čuníček dokáže být i pěkně tvrdohlavý a když se naštve, tak to je teprve něco Na svého páníčka dokáže být i docela agresivní a taky tam říkali, že dokáže pěkně zrychtovat byt. Jak je to u Vás?!

Drakopes
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 15:11
- Nahlásit

MartinaBarney
panička líčila, jak ji včera šlápl na holou nohu ... bydlí ve čtvrtém patře, takže pěkné šlapání po schodech. Obzvláště dolu nemá rád. Já si navíc myslím, že to musí být pěkně slyšet to klapání kopýtek. Rostou mu kly, takže je protivný, psi jsou z něho obecně dost na větvi ...
no, nevím, ... pes je pes

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 15:28
- Nahlásit

Tak tady posílám odkaz na reportáž o Amadeovi. Nebojte, žádné drastické záběry tam nejsou. Jen je tam ukázaná fotka, v jakém stavu byl Amadeus odvezen od původní majitelky. Mluví se tam o tom, že majitelka nebyla nijak potrestaná. V jakých podmínkách psi žili. A taky je tam Amadeus už u nové paničky. Je to fešák.
URL
Jo, reportáž začíná v čase 4:24.

Strejda
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 15:29
- Nahlásit

Kessie
Jak jsi dopadl s tím motorem? A co na něho příživnice?
Transplantace začala v pátek. Příživnice je v umělém spánku.

Kessie
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 18:49
- Nahlásit

Strejda - Transplantace začala v pátek. Příživnice je v umělém spánku. - tak hlavně, aby nový srdce dobře šlapalo...

Michall
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 22:00 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit

Tak jsme to absolvovali a máme to za sebou. V sobotu jsme stávali okolo páté a dorazili okolo osmé. Po přejímce jsme zjistili, že tam bude celkem 400 psů. My jich měli ve třídě - BSP feny mladé - 40.
Měl jsem celkem obavy ale věděl jsem že jsem dobře připraven. Jediné z čeho jsem byl lehce nervózní bylo, že to trvalo moc dlouho než se dostalo na naší třídu. Tak jsme furt běhali a hlídali si to.
Když jsme nastoupili tak jsme předvedli a dostali VD. To mě dost znechutilo protože v posudku není příčina. Rozhodčí řekla že má uši narostlí dobře ale nosí je vzádu a že má bílou barvu na masce až u koutku. Ale tak je to klubovka no, chápu že vyhraje známej a ten kdo je vidět a ne nováček ale prostě ještě včera mě mrzelo že ji nedali V a že by ji neumisťovali.
Odjeli jsme tak rychle že jsem úplně zapomněl se stavit v kanceláři aby nám zapsali posudek do PP.
Ubytování jsme měli asi 8 minut autem od výstavy. ATC Malý jordán. Když jsme dorazili nikdo tam nebyl. Úplně prázdno. Ale celkem dobrý. Na jedno přespání...
V noci jsme měli poplach. Já zapomněl na nabíječku tak jsem si večer půjčil mobil taťky a dal si tam vlastní SIMku. Jenže byla asi dlouho venku baterka z mobilu taťky a tak se vynuloval čas. Večer než jsme usnuli jsem nastavil budík na sedmou. Jenže ten čas se měřil od vyndání baterky a tak jsme uprostřed noci měli poplach že už jsme měli dávno být v kruhu .
Ráno jsme měli hned zabaleno razili jsme na svod. Dorazili jsme na přejímku a šli zjistit kolik sourozenců tu bude. Měli jsme tu být 3. Den byl dlouhý a byli jsme hodně v lese. Hodně jsme si povídali s chovatelkou a sbírali cenné rady.
Pak jsme nastoupili do kruhu a zjistili jsme že nás ani nemají poznamenané. Vše se doplnilo a bylo ok. Nakonec jsme se šli tři. Protože nás neměli poznamenané, tak neměli být tři psi ale čtyři. A hádejte kdo chyběl. Paní chovatelka se svojí fenkou. A to tam byla i ráno. Náš vrh ale byl jeden z posledních a všude už bylo zabaleno.
No aby to nebylo dlouhé moc. Posudek mi spravil náladu z minulého dne. Má ten nejlepší co jde. Vše standardní.
A domů jsme dorazili asi ve tři.
Ještě nás čeká příští týden u Domažlic rentgen a v únoru mezinárodka v Brně. V březnu bonitace. A pak už jen výběr ženicha. Popravdě se děsím té mezinárodky. Ještě že jde jen o absolvování. Hlavně aby byli ok rentgen.
To je vše z naší kroniky. Případě doplní taťka. Foto snad nějaké dodám až bude víc času.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 22:26
- Nahlásit

Ano,bylo to obzvlášť dlouhý a v tom vedru...
Jenom jak píše Míša,tak rozhovor s chovatelkou byl,ale ne s tou naší!Ta se na Báru ani nepřišla podívat.Jenom jsme se na dálku pozdravili a toť vše.Totální nezájem,ale budiž.
Výše zmíněná chovatelka bydlí nedaleko našeho bydliště a byla tam taky zkontrolovat svoje štěnda.
Pro každé měla připravenou igelitku s pamlsky a protože ji jedno štěně nepřišlo,dostalo se i Barunku.
Jinak chci opravdu vyjádřit uznání organizátorum výstavy.Je to řehole.
Na ten zápis z výstavy jsme si vzpoměli za minutu dvanáct a ač bylo již vše pomalu u konce,přesto někdo z výboru ještě šel hledat předsedu pana Chovance a ten přišel a bez problému a se smíchem nám to dopsal.

worick
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2011 23:11 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Michall
Tá ta
Tak jsme to absolvovali a máme to za sebou - gratuluju - jste hrdinové Já bych se na to.....víte co
V sobotu jsme stávali okolo páté - já v šest a to bylo blbých keců kolem toho a ještě v půl osmé, když jsem vyráběla palačinky, tak jsem musela poslouchat sáhodlouhé kázání o škodlivosti brzkého stávání (než vyjde slunce ) na lidskou psychiku a potažmo na mezilidské vztahy
Jenže byla asi dlouho venku baterka z mobilu taťky a tak se vynuloval čas. Večer než jsme usnuli jsem nastavil budík na sedmou. Jenže ten čas se měřil od vyndání baterky a tak jsme uprostřed noci měli poplach že už jsme měli dávno být v kruhu - udělat mu ještě tohle tak mně asi rozčtvrtí
Když jsme nastoupili tak jsme předvedli a dostali VD. To mě dost znechutilo - to tady je od začínajících ,,vystavovatelů" snad pokaždé Předpokládám, že hodně záleží na tom, jak moc Tě to otráví Když vytrváš, bývá to dál lepší

Evey
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 07:35 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

worick
Alfča už umírá už dva dny je špatný, přestal ovládat zadní nožky úplně a sotva si i sedne. Má hlavu jen na stranu, nemůže ji narovnat. Nevypadá, že by ho něco bolelo spíš, že ani neví, jak to je. To je mi líto. Vypadá to na nějakou mozkovou příhodu. Umírat tedy přímo nemusí, když ji přežil, je ovšem na zvážení v jakém stavu bude...
Teda děckááá, kde všichni jste?! Styďte se, vypadli jsme z přehledu Krátký report. Já měla v pátek dovolenou, zimovali jsme 3 krůty. V sobotu cvičák, vaření, porcování krůt.... V neděli jsem se dala do oken. Uf. Dnes jsem docela ráda v práci.
teďka už i velké papouchy, jako ary a kakadu. To je další z mých zvířecích snů. Ale říkám si, že bych mu nedokázala vytvořit podmínky, které by si zasloužil. Byť ve voliéře, ale prolétnout se pořádně nemůže...

MartinaBarney
Tak tady posílám odkaz na reportáž o Amadeovi. Díky , skoukla jsem. Nebyla tam ale zmínka o tom vrhu. Anebo to je jiná kauza? Škoda, že se nepodařilo natočit i tu bývalou majitelku. Když už nebude potrestaná, tak ať má alespoň hanbu takto.

Michall
Když jsme nastoupili tak jsme předvedli a dostali VD. To mě dost znechutilo protože v posudku není příčina. Rozhodčí řekla že má uši narostlí dobře ale nosí je vzádu a že má bílou barvu na masce až u koutku. Ale tak je to klubovka no, chápu že vyhraje známej a ten kdo je vidět a ne nováček ale prostě ještě včera mě mrzelo že ji nedali V a že by ji neumisťovali.
Nenech se zbytečně znechutit známkou VD, není důvod:
Velmi dobrá (VD): tato známka se přiznává takovému jedinci, který má typické vlastnosti svého plemene, vyvážené proporce a je v dobré kondici. Prominou se mu drobné vady, nikoli však vady morfologické. Toto ocenění může být uděleno jen prvotřídnímu jedinci. Takže máte doma prvotřídního jedince. Výstavy musíš brát jako zábavu pro oba. Při takovém množství vystavovaných psů je téměř nemožné dostat se do první trojky.

Tá ta
Ta se na Báru ani nepřišla podívat.Jenom jsme se na dálku pozdravili a toť vše.Totální nezájem,ale budiž. Tak to je smutné. Asi to nepochopím. Měla by být ráda, že jste se zúčastnili.

Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:02
- Nahlásit

Evey
Tak to je smutné. Asi to nepochopím. Měla by být ráda, že jste se zúčastnili.

A pak je zase druhý extrém.
Známý si koupil ridgebacka. Chovatelka měla ve smlouvě, že bude psa vystavovat a když bude dobrý, tak ho uchovní. Nový majitel to nechtěl absolvovat, tak si vybral psa s jednou korunkou, protože ten by byl výstavně neúspěšný. Chovatelka souhlasila, že se pes nebude vystavovat. Protože své odchovy stále sleduje, zjistila, že se druhá korunka vykreslila a teď trvá na dodržení smlouvy.

Kessie
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:04
- Nahlásit

worick - 80%?! To si děláš srandu nebo fakt? - bohužel žádná sranda, ale psala jsem to s nádechem ironie... děda opravdu pálí sám, doma, přitom se to pak nedá pořádně pít... pak to rozdává a přitom to nikdo nechce, tak je mi těch švestek docela líto... mohlo být z toho povidel, takových opravdových, do kterých víš co dáváš... já bych je rozdávala (ale třeba by je taky nikdo nechtěl)... jsou úplně jiný než ty kupovaný...
Co tó má tchán za ,,ptáky"? Nějaké papagáje? - já se v tom moc nevyznám... ale nejsou to jako ti úplně velicí za 40 tisíc... to asi ne... ale taky to nejsou jen andulky... spousta různých druhů a různě barevných papoušků... má je v zahradním domku (který má dvě patra...

Kessie
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:06
- Nahlásit

Michall, Tá ta - Posudek mi spravil náladu z minulého dne. Má ten nejlepší co jde. - no tak to je ale dobrá zpráva!!! Gratulujemeeee!

worick
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:12
- Nahlásit

Evey
jsem sem přišla a Ty nic... Přečetla jsem si vtipy ,,při pátku" a že ještě kouknu a....hurá, žijééé
Já měla v pátek dovolenou, zimovali jsme 3 krůty. V sobotu cvičák, vaření, porcování krůt.... V neděli jsem se dala do oken. Uf. - noooo to jsi si teda ,,zavíkendila"...a tak bylo hezky a ona jen maká a maká.... Příští, až budeš ,,klepat kosu", Tě to bude mrzet....
teďka už i velké papouchy, jako ary a kakadu. To je další z mých zvířecích snů. Ale říkám si, že bych mu nedokázala - taky jsem měla tenhle nápad a zamítnula ho ze stejných důvodů Pro mne je to týrání...pták v kleci....ať si říká kdo chce - co chce A navíc - nevím, jestli bych to jejich vřeštění chtěla snášet Někteří papouchové když zařvou, je to fakt síla
Vypadá to na nějakou mozkovou příhodu - asi máš pravdu, i nás to už včera napadlo. Za ty dva dny se zlepšil, trošku se snaží i chodit. Nemůže už na prochajdu, jen ho třeba sneseme za barák k potoku, ať se trochu zapotácí na známém místě

worick
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:24
- Nahlásit

Kessie
děda opravdu pálí sám, doma, přitom se to pak nedá pořádně pít... pak to rozdává a přitom to nikdo nechce -
tak je mi těch švestek docela líto... mohlo být z toho povidel, takových opravdových, do kterých víš co dáváš... já bych je rozdávala (ale třeba by je taky nikdo nechtěl)... jsou úplně jiný než ty kupovaný... - taky máme svá povidla Tchýně si vařila sama doma jako Ty. My si je sami nedělali, ale u nás na vesnicích je vždycky jedna rodina, která na to má vybavení a ty si je tam můžeš jít za poplatek uvařit - takže se sebralo trnek a uvařila se pro celou rozvětvenou rodinu - aby ty dva dny míchání stály za to Kupovaná já jsem nikdy nejedla. Teda samotná... v kupovaných buchtách samozřejmě jo, ale na to jsem zvyklá že: povidla nejsou povidla, mák není mák......atd.

Evey
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:25
- Nahlásit

worick
jsem sem přišla a Ty nic... Přečetla jsem si vtipy ,,při pátku" a že ještě kouknu a....hurá, žijééé Chvíli mi trvalo, než jsem to všechno dočetla a odepsala.

Kessie
děda opravdu pálí sám, doma, přitom se to pak nedá pořádně pít... pak to rozdává a přitom to nikdo nechce, tak je mi těch švestek docela líto... Táta (naprostý abstinent) měl taky před lety taky takové období. Pálil hrušky a jablka. Používali jsme to jako úplatky a na různé bylinné tinktury.

Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:32
- Nahlásit

Kessie
Evey
worick
Jiný kraj, jiný mrav. Tady se pálí na 80 % nebo co to dá. Potom se to destilovanou vodu ředí na (asi) 51 %. Když je pálenice dobře vybavená, tak se zředěný produkt nechá vystárnout v ultrazvuku.
Jestli se to u worick nedělá takhle sofistikovaně, tak je to asi důvod, proč mají tak skvělou slivovici.

worick
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:38 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
Já úplně zapoměla reagovat na Tebe!!
Historky o problémech s auty či činnost na baráku nebo v zahradě nepřidám, nic takového nemáme - máš recht!
jmenuje se Nero...Navzájem všichni tři dělají, že jsou neviditelní, kdyby to šlo, tak sebou i projdou, aby dokázali, že ten druhý(třetí) tam není - co si taky kluci můžou myslet o praseti...kluci z Prahy Když to vemu, že ani u nás už není moc možnost prase domácí vidět, natož tak potkat A je to normální ,,vietnamec" nebo nějaké to ,,rádoby zakrslé" prase?? Viděla jsem stejný dokument jako Marťa:Někde v televizi jsem dokonce viděla reportáž, že takovej čuníček dokáže být i pěkně tvrdohlavý a když se naštve, tak to je teprve něco - prasnice měla 90kilo, vzteklá byla jak sfině neposlouchala vůbec paní se jí pořádně bála a už měla i ukouslý článek prstu (taky jsem to už psala ) Popravdě...pořídit si prase do Prahy do paneláku, do 4.patra, mi připadne jako pěkná hovadina I v té telce říkali, že většina těchto ,,výbrků" končí v útulcích a začíná to být taky problém

Evey
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:43
- Nahlásit

Strejda
A pak je zase druhý extrém. Tak to tedy ano, zní to už moc fanaticky.
My měli ve smlouvě jen, že necháme udělat RTG kloubů, což mi přijde k věci. Z 11 štěnat to mají jen 3.
Ústně pak proběhla prosba o účast na svodu (kterého se majitelka po celý den účastnila, mohutně nás podporovala, radila a na závěr jsme se všichni vyfotili) a absolvování výstav.

worick
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:44
- Nahlásit

Strejda
Jestli se to u worick nedělá takhle sofistikovaně, tak je to asi důvod, proč mají tak skvělou slivovici. - tak to snad jedině někdo, kdo by s tím chtěl kšeftovat Ale udělat si takovou slivovici pro sebe, domácí použití?! To v žádném případě, to by ale byla ostuda Tedy zeptám se pro jistotu, třeba tenistů...ale nemyslím si, že by to tady vůbec bylo možné....

Evey
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 08:45
- Nahlásit

Strejda
Jiný kraj, jiný mrav. Tady se pálí na 80 % nebo co to dá. Potom se to destilovanou vodu ředí na (asi) 51 %. Když je pálenice dobře vybavená, tak se zředěný produkt nechá vystárnout v ultrazvuku. Pán se vyzná.

Tá ta
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 09:36
- Nahlásit

Děkujem
Všem

Tá ta
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 09:42
- Nahlásit

Strejda
Šli jsme pěšky do centra Tábora,kde byla shodou okolností výstava veteránu.
No nádhera.Od aerovek přes Tatru 11,transmise,ale i R110,MB1000, felicie,pragovky,péráky,carevny atd.
Živá hudba,no bájo.

Dal jsem si tam v předzahrádce Bernard 12 kvasnicový.Pěna jak šlehačka.Ani se mi nechtělo do kempu

Chválím!!!

Noemi
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 10:21
- Nahlásit

U nás byl také pracovní víkend, v sobotu se měla svářet branka, aby konečně po třech letech nebyla třeba židle k zatarasení únikové cesty ze zahrady….
samozřejmě to dopadlo tak, že k brance jsou zatím jen panty, místo toho táta rozhodl dát pryč prozatímní (3 roky ehm ehm) plot u Medvěda ve výběhu a nahradit ho kari sítí.
(OT faktem je, že ten plot měl slabý metr, tak to nebylo úplně útěku vzdorné. Na druhou stranu věčně o víkendu kutím něco kousek u Medvědova výběhu na zahradě a už kolikrát se mi stalo, že jsem zapomněla zavřít branku, vždy je otevřená tak na 10 cm a kolikrát si někdo všimne až v úterý, středu, že jsou vrátka otevřená, ale Médin tudy ven nechodí, tak i když je otevřeno, tak ven neleze. Jak máme všude všechno ve stráni, tak tam je takový rampa a on je vždycky tak rozjančený, že skákáním strhává kraje té cestičky, což Táta zrovna nekvituje s nadšením, tak chodíme druhou stranou… ).
No a než se to přisvářelo, pak se to muselo natřít apod. Samozřejmě jsem pořád na to sváření čučela, než mi přítel už dost netaktně naznačil, že mě pak kvůli vlastní blbosti ošetřovat nebude – no a taky jsem pak večer měla oči nateklé, jak prase…
Doufám, že tu branku Táta v týdnu dá dohromady…

V neděli jsme v předtuše spatného počasí dělali dřevo, takže jsem dnes rána, že sedím v kancelářském křesle…. 

Na Budějovické vídám pána s prasátkem dost často, asi je to ten vietnamský druh, protože si myslím, že má takových 30 – 40 kg, není moc velké, ale je neuvěřitelně chytré, třeba samo zastaví u přechodu pro chodce a čeká až ho dojde páník, aby spolu přešli apod. Naprosto mě fascinuje….

Tak sousedi budou mít nové štěndo, opětovně křížence vlčáka a opětovně kluka. Původně chtěli dalšího „Beržího“, alias BSP, ale když zjistili, kolik by je stál origo a kříženci se jim nelíbili, takže mají vyhlídnuté 2 měsíční štěndo z útulku. Přeci si nepořídí fenku, protože by nehlídala – přes zimu, kdy tu nejsou chataři mají poslední dům v civilizaci…. No nic, tak jsem na to zvědavá. Doufám, že to alespoň nebude 50 kilová bestie… Asi ho budu muset po víkendech cvičit, aby nás pak nesežral, až odroste…

Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 11:18
- Nahlásit

Tá ta
Konečně se tady našel někdo další, kdo má rád živou hudbu. Zatím to přiznala jen worick a jen u Čechomoru. A někdo, kdo má rád pivo. To nepřímo přiznala jen Drakopes a kdysi dávno Noemi. Vidím, že tady je slušná společnost.

Noemi
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 12:34
- Nahlásit

Pivo ano, i když přes zimu raději víno...

Živou hudbu ne ale, resp. ano, jenže se to obvykle spojuje s velkým davem okolo stojících lidí, které už tak ráda nemám, tak koncerty apod. ignoruji....

Strejda
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2011 13:07
- Nahlásit

tak koncerty apod. ignoruji....
Kessie jednou psala, že by "se šla vytancovat" na festival.

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání