| Autor |
Zpráva |
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 09:39
- Nahlásit
Strejda
Chystají svatbu. Nee.
Ale kde je hlavně worick ??? Že ona šla na tu procházku bez chlapa ?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 10:55 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Čau děcka, omlouvám se, nějak nestíhám, trochu jsem to (už tradičně) tuším zkomplikovala sobě i sestřence
Takže:
Na prochajdu jsem šla nakonec s ní, nijak jsem ji tedy nepřemlouvala, ona jít chtěla, jenom jsem špatně odhadnula čas a to bylo špatně Jí dítě hlídala ségra, ale měli jsme se vrátit dřív, než z práce manžel. Nakonec, i když jsme měli původně i náskok, jsme přišli pozděj, malý z neznámých důvodů už u dědečků (snad se něco nestalo, ještě nevím ) no a manžel už doma a asi se zlobil Doufám, že se kvůli mě ještě nebudou hádat, to by mne mrzelo. Bohužel si uvědomuju, že má malé dítě a tím jisté povinosti
Na prochajdu chlapa nepotřebuju, ale když teďka není denně v práci, byla bych ráda, kdyby ten čas trávil víc s náma, no Poctivě pracuje v zahradě, letos myslím poctivěji než já jenže mi připadne důležitější ,,trajdat" s těma klukama, protože i když v zahradě jsou s náma, tak stejně jen polehávají a čekají, až toho necháme a budeme si hrát, nebo někam půjdem
Se sestřenkou jdu na prochajdu ráda, jelikož Darča je pejsa navíc a kluci mají nové podněty a taky já nemusím mluvit jen s nima, ale i s nějakým člověkem, co mluví taky Vy se možná smějete, ale všichni chodíte do práce, kde jste s lidma v neustálém kontaktu (až vám to určo leze krkem, chápu ) chodíte městem - kde se různě potkáváte se známýma....já krom prochajdy, kterou někdy vemu přes vesnici, s lidma vůbec nejsem, maximálně s tetou, mamkou a bábou ......a to je pořád to samé, pořád dokola jen poslouchám jak bába nespí, bába nejí, bába řve, bába se posr....a bla, bla, bla....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:09 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Svadba
Kdyby to bylo tak, jak píšeš Strejdo, že při pořádné svadbě si lidi víc uvědomujou ten závazek, tak by nebylo tolik rozvodů i lidí v Tvém věku, kdy svadba byla ještě opravdu braná celkem vážně a ,,v dobrém i zlém" si slibovalo hlavně u nás - plno lidí i před Bohem, přesto jim to v rozvodech nezabrání A rozvedený evangelický farář! .....tak to mi hlava vůbec nebere
My by jsme se asi pod 100 lidí taky sotva vešli - já mám opravdu velkou rodinu
Tá ta
my jsme 25let oslavili už vloni, héč
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:18
- Nahlásit
worick
Když ti odpočítám 25 let,tak to jsi ještě musela být pod zákonem.
Jenom tě omlouvá,že už je to promlčený.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:23 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Tá ta
Jenom tě omlouvá,že už je to promlčený. No tedy ! Začátky jsou přeci nevinné, tedy většinou... Doufám, že má Míša sexuální výchovu spíše od maminky.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:25
- Nahlásit
worick
.....tak to mi hlava vůbec nebere
Mně taky ne. Asi s tím poradenstvím seknu.
My by jsme se asi pod 100 lidí taky sotva vešli
No to už je skoro dost.
Tá ta
A to je Tom mladší, takže přestupnice zákona je worick.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:46
- Nahlásit
estip
add výstavy
nikomu to neberu, ani nevyčítám, je mi to šumák....ale:
z jiných klubů vím, jak to chodí a nebudu si dělat iluze o tom, že ,,u berňáků" je to ale 100% jiné
- funkcionáři klubu bývají také výstavně úspěšní chovatelé - či naopak? a o tom jak se před výstavama vřele vítají s rozhodčíma, jako se ,,starýma známýma" nezlob se, ale o tom si ,,vrabci cvrlikají" Netvrdím ovšem, že každý rozhodčí se tímhle dá ovlivnit. Přesto - pokud někoho vídá na každé výstavě, na každé se pozdraví a dotyčný vystavovatel je člověk, který umí být na lidi příjemný - hodně to toho také ovlivní. A v neposlední řadě tu hraje roli i sexismus, kdy každý zkušený ví, že pokud je rozhodčí žena, je velmi dobrý tah, aby psa předvedl muž a samozřejmě naopak. Sama mám štěně od výstavně úspěšné chovatelky, která se nejspíš zlobí, že ho nevystavujem, ale těchle her se opravdu účastnit nehodlám a sama exibicionistka rozhodně nejsem - já bych do kruhu nevlezla, ani kdyby platili oni mně
Představa, že bez nějakých zkušeností přijedu na klubovku a zvítězím je fakt úsměvná - touto větou, jsi nepřímo všechny ty ,,zákulisní čachry-machry" potvrdila Protože se nabízí otázka:,,proč by zrovna jejich Bára nemohla být šampionka šampionů?!" A ačkoliv nijak skvěle předvedená, by mohla mít tak výborný exteriér, že by přišla a zvítězila!? Těžko neboť ani nemá ,,tlačenku" od chovatelky
Přesto k úspěchům gratuluju, protože i tohle všechno se musí umět a věnovat se tomu
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:46
- Nahlásit
Strejda
Asi s tím poradenstvím seknu.
To nedělej.Vždyť ti to tak hezky jde.Máš tady pověst morální autority.
přestupnice zákona je worick.
No tedááá??!!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:51 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tá ta
Strejda
Evey
A to je Tom mladší, takže přestupnice zákona je worick. - jo, máte naprostou pravdu, všichni ale tady je vidět, jak na to koukají ti chlapi
Pravdu má Evey - dlouho to bylo jen cicmání a vodění se za ručičku...přece
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 11:59 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tá ta
přestupnice zákona je worick.
No tedááá??!! - náhodou......já byla těžce balená On to byl totiž první kluk, co dostal odvahu a balil mně do té doby jsem já chodila za všema kámošema ,,jestli by se mnou nechtěli chodit?"¨...a ti v děsu utíkali Jsem totiž byla ,,drsná šéfka gangu" a tohle ode mne vůbec nečekali a jelikož mne znali, rozhodně si se mnou nehodlali nic začít Tom měl kámoše jiné a nikdo ho chudáka asi nevaroval....
Teď tady byla zastavená sestřenka, že u nich dobré, všechno v pohodě - manžel unavený z přesčasů byl rád, že je nevidí
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:21
- Nahlásit
Evey
že má Míša sexuální výchovu spíše od maminky.
Já myslím,že internet byl rychlejší.Ještě že má ve mě vzor ctnosti.
worick
my jsme 25let oslavili už vloni, héč
Záleží od kdy to počítáš?
Mám taky nějaké rezervy.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:23
- Nahlásit
worick
výstava:mluvíš líp jak já.Líp bych to nevyjádřil.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 12:56
- Nahlásit
Tá ta
Máš tady pověst morální autority.
Česky to je "Nudnej páprda"
Ještě že má ve mě vzor ctnosti.
A Ty už k tomu taky nemáš daleko.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 13:04
- Nahlásit
Tá ta
Ještě že má ve mě vzor ctnosti. - Gratuluju Neumím si pro děcko představit nic lepšího než rodiče, kteří jsou mu dobrým vzorem I když v pubertě to málo kdo z nás ocení Ale přes to, že jsem (či dávno bych měla být ) dospělá, nedovedu si představit, že bych si mohla vážit tatínka, který vymění mamču v 50 za mladší. Tohle, asi právě z pohledu té ,,potencionálně potrefené husy" mi prostě hlava nebere
Záleží od kdy to počítáš?
Mám taky nějaké rezervy. - no pochopitelně Ty to počítáš od svadby, kdežto u mě žádná nebyla, takže já od první pusy a ,,takže spolu chodíme?!"
výstava:mluvíš líp jak já.Líp bych to nevyjádřil. - taky nechci nikoho urážet, ale taky nebudu kolem toho chodit jako kolem ,,horké kaše" Píšu, co se doslechnu....no áno, je to agentura JBP ale je to od těch, co se pár výstav už zúčastnili, i od těch, co je berou smrtelně vážně a ví o tom opravdu hodně
Zatím jsem se plácala doma, uklízela, prádlo a tak....ale začíná se nějak pomrákat hnusně jsem čekala až v pátek, snad až v sobotu valím radši pracovat ven
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 13:07
- Nahlásit
Strejda
Česky to je "Nudnej páprda" - já jsem pyšná na to, že ho doma mám
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 14:17
- Nahlásit
Strejda
A Ty už k tomu taky nemáš daleko.
Ano.Taky si tak připadám.
worick
vymění mamču v 50 za mladší
Manželé slaví společné výročí 40 let svatby a společné narozeniny 60 let.
Výborná večeře,svíčky,vínko a najednou se na stole objeví víla a povídá:
Za to,že jste spolu vydrželi v dobrém i zlém, můžete mít každý jedno přání.
Paní si přeje společnou cestu kolem světa na luxusní jachtě a okamžitě dostala lístky na stůl.
Pán chvíli přemýšlí a potom povídá:
drahá nezlob se,ale já bych chtěl ženu o 30 roků mladší....
No a i to víla splnila.
Pánovi bylo okamžitě 90.let
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 15:02
- Nahlásit
Tá ta
Jednou jsi tady sháněl kontakt na přítele-zvukaře LuckyM. Šlo o zvučení?
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 17:08
- Nahlásit
Strejda
Myslím,vlastně vím,že já jsem to nebyl.Žádný kontakt jsem nesháněl.
Možná někdo jiný...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 20:11
- Nahlásit
Jednou jsi tady sháněl kontakt na přítele-zvukaře LuckyM. Šlo o zvučení? - mám HOSIP, netuším kdo, ale když jsme u toho LuckaM je kde!? Naposled to byl rozchod a odjezd přítele s Bárníkem do hor (do Alp?) A teď je fuč i Lucka
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 20:53
- Nahlásit
Všechny Vás zdravím. Na FB se objevila tato informace, a protože si myslím, že je toho pesana škoda, tak to dávám i sem. Kdybyste o někom věděli, kontakt je níže. Fotka psa je na FB a kdyžtak ji sem hodim zítra. Jinak zpráva je psaná paní Evě Nývltové (BSP v nouzi), tak proto oslovení p. Evo...
MOC PROSÍM ZA BAXÍKA -
JESTLI SE DO TÝDNE NENAJDE NIKDO, KDO BY SE BAXÍKA UJAL,
NECHÁ HO MAJITEL UTRATIT.
PLEASE FOR POWER BAXÍKA -
IF THE WEEK TO MISS NOBODY, WHO SHOULD BAXÍKA took charge,
OWNER Let him spend it.
Dobrý den p. Evo,
dostala jsem na Vás tip od jednoho člena klubu KSSP, že
byste mi snad mohla pomoci.
Hledám někoho, kdo by měl zájem o 4,5 letého psa velkého švýcara s PP. Zadarmo.
Kontaktovala jsem chovatele i předsedu klubu, kamrády, známé, ... ale zatím se nikdo neozval. Takže
zkouším každou možnost, protože mám čas jen do této soboty.
O co jde...
Známí si koupili štěně podle vzhledu.... a problém byl na světě. Očekávala jsem
ho dokonce o rok dříve.
Od začátku neměl pes stanovená jasná pravidla, někdy mohl, jindy nemusel, děcka
si s ním dělaly, co chtěly,
rodiče podle nálady, návštěvy též. Pes dospěl a začal vrčet. Sem tam. Buď
dostal, nebo ho ignorovali. Před měsícem ho při venčení napadl pitbul (nebo
staford, nevím), a rány už mu majitelé desinfikovali pouze s
náhubkem. Pes zjistil, že se ho bojí a je od té doby dominantnější. Skončilo to
mírným kousnutím
jednoho dítěte. Každopádně se ho chtějí okamžitě zbavit, nejlépe utratit.
Uprosila jsem je o týden. Nemít malé děti a naopak mít víc času, vzala bych si
ho sama. Jsem přesvědčena, že stačí dané mantinely, důsledná výchova a citlivá
ruka a za pár týdnů je po problému. Znám ho od malička a vždycky měl povahu
naprosto v normě. Jen ta výchova to prostě nikam jinam nasměrovat nemohla.
Majitelé ovšem na nic takového nemají čas, ani nevěří v nápravu.
Pes je to opravdu nádherný, myslím že bez problémů uchovnitelný (na jediné
výstavě kde byl, obdržel V1)
a 100% převychovatelný. Snad se najde někdo, kdo by ho zvládl a hlavně mu
poskytl
kvalitní zázemí a rodinu. S tou jeho "agresivitou" to není nijak hrozné.
Pokud byste měl zájem, či věděl o někom, kdo by ho chtěl,
volejte 603 579 124
nebo mail uradnikova@seznam.cz
Hezký den Jitka Úradníková
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 20:55
- Nahlásit
[imgs] Uploaded with ImageShack.us[/imgs]
Tak jsem ho sem hodila hned, fešáka=)
|
worick
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 21:10
- Nahlásit
MartinaBarney
hmmm, je opravdu hezký Asi ne tady, ale věřím, že se nějaký vhodný páník najde...Kruci, to jsou lidi, to fakt naštve - takto zkazit psa. Zase někdo vybíral jen podle exteriéru a nedomyslel že: ,,na psa prostě nemá..."
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 22:43
- Nahlásit
Zdravím všechny, protože kdybych psala jednotlivcům, musela bych stejně oslovit všechny...jsem si teď večer dočítala tuto dnešní i včerejší debatu a musím říct, že jsem se teda hodně dobře pobavila... rozpoutala se během chvilky fakt bezva debata... a teď už individuální reakce... (stejně se bez toho neobejdu) - ale jinak jsem nad vámi přemýšlela celou cestu z práce domů a musím teda napsat, že mezi vás hrozně ráda chodím... jste PRIMA... a jsem ráda, že jsem si vás tu našla
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 22:52 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Strejda - Kessie jednou psala, že by "se šla vytancovat" na festival - hudba je můj relax, nevydržela bych bez ní... díky učitelování (rozuměj: neustálému mluvení ) jsem sice přišla o hlas, ale sluch mi zůstal... dokážu zahrát na pár nástrojů (nervy ostatních nepočítám) - hudebních... dalo by se říct, že jsem samouk teorie muziky a proplétám se různými hudebními styly, i když teda mám svoji srdcovou muziku a zbožňuju kontakt interpretů s publikem, líbí se mi, když si můžu z plna hrdla zazpívat taky někde na koncertě a prožívat tu hudbu i přes své zalehlé bubínky, zatančit si a líbí se mi, že ne vždy je to úplně dokonalé (nemám ráda dokonalé věci)...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 22:58
- Nahlásit
MartinaBarney - my jsme taky chtěli jen rodiče a svědky
Přesně tak by si to přál můj přítel. Moje představa je ovšem uplně jiná - blbý na tom ale je, že jeden z vás se bude muset podřídit a nebo musíte vymyslet nějaký kompromis... a to je těžké... u nás to musel přetrpět chudák Honzík hlavně, protože já na to sice nejsem, ale zase přání svých rodičů jsem nedokázala nesplnit...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 23:06
- Nahlásit
estip - To byste musel mít opravdu vyjímečně povedenou fenu - nechci to nijak snižovat, ale hrozně moc by mě zajímalo, čím si ti psí šampioni - myslím tím všeobecně - to své šampionství zasloužili... zachránili někoho? varovali před blížícím se nebezpečím? vystopovali někoho ztraceného? - a z toho důvodu tyto soutěže neuznávám... ale ráda se někdy přijedu podívat, třeba v únoru do Brna a pokochám se hezkými pejsky...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 23:09
- Nahlásit
Tá ta - Má-li zde někdo nějaký problém a ten se nemusí týkat pouze psů,tak ho sem klidně napíše a ostatní se mu pokusí v rámci svých možností alespoň poradit ,nebo držet alespoň palce.
Byl bych rád za svou osobu a Michala, kdyby to tak zůstalo. - i za mou osobu...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 23:18
- Nahlásit
Strejda - Svatbu ano a takovou, aby bylo znát, že to je svatba a ti co se berou, to myslí vážně. - většinou to vážně na začátku všichni myslí, ale asi z vlivu reklamy všichni očekávají krásný dům, chytré děti, stálé sluníčko a zapomíná se, že jsou čtyři roční období a netrvá věčně jen jaro a léto... že taky přijdou problémy a většinou se to, ak vážně to na začátku mysleli, projeví až za spoustu let a násobí se to počtem překonaných trablí... teda tak si to myslím a pevně věřím, že my dva, byť jsme na začátku, to zvládnem (přeci jen to záleží na nás obou) a smekám před vámi všemi "nudnými páprdy", že jste si opravdu nenašli tu o 30 let mladší... právě tím jste podle mě opravdoví kabrňáci!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 23:25
- Nahlásit
worick - Neumím si pro děcko představit nic lepšího, než rodiče, kteří jsou mu dobrým vzorem. I když v pubertě to málo kdo z nás ocení. Ale přes to, že jsem (či dávno bych měla být ) dospělá, nedovedu si představit, že bych si mohla vážit tatínka, který vymění mamču v 50 za mladší. - úplně mi mluvíš z duše, nedokázala bych to lépe vyjádřit... naprostý souhlas...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 5 Říj 2011 23:27
- Nahlásit
Tá ta - Pánovi bylo okamžitě 90.let -
|