| Autor |
Zpráva |
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 12:12
- Nahlásit
MartinaBarney
Fandím Ti ;) Dej vědět, jak se Andulce daří teď
worick
jsme zdraví....a když nejde o zdraví, nejde vlastně o nic
....jen je toho teď poměrně dost k řešení, protože se s Tomem rozcházíme...
Michall
Ten Říp nám bohužel nevyjde
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:10
- Nahlásit
LuckaM
jen je toho teď poměrně dost k řešení, protože se s Tomem rozcházíme... - to je mi líto
A příčina? Našli jste si některý z vás někoho jiného? Rozcházíte se v dobrém, nebo ve zlém?? A co teď, když jste si pořídili ten domeček?! ......nebo....ten je toho příčinou? Jako, že jste začali žít spolu a zjistili, že vám na sobě něco vadí, že být spolu nafurt....prostě nejde?
Já vím, jsem zvědavá a teďka tnu do ,,hodně živého" - to se omlouvám....ale já se nikdy nerozcházela (a tedy doufám, že ani nebudu....i když uznávám, že v dnešní době je to hóóódně naivní představa ) tak vůbec netuším, jak to tak přijde, že lidi po nějaké době zjistí, že spolu být nechtějí.... Ale vy jste strašně mladincí, takových rozchodů ještě může být hodně, než trefíš na toho ,,pravého" (stejně by mně zajímalo, kolik takových ,,pravých" pro konkrétního člověka, nakonec po světě běhá... Aby to byl jen jeden....to asi těžko, to by se taky mohlo stát, že se ti lidi nikdy nesejdou... ) Já na jiného ,,pravého", o kterém bych si jen pomyslela, že by to byl dobrý partner - v životě nenarazila Na všech mi vadí nejmíň 1000 věcí (hlavně, že já jsem ideál )
MartinaBarney
Andulka opravdu bydlela se starou paní, která se stěhuje do domova důchodců - tohle je moc zlé Ale při koupi psa v pozdějším věku, by lidi měli uvažovat i o této alternativě....prostě ....co bude dál, za pár let....
Pak je tu ještě ta hroznější - když majitel najednou vážně onemocní (a to rozhodně nemusí být jen starý ) Ach jo, chudák Andulka A nové páníky už tedy vybrané má?
Dneska přijel Tom ráno od řezníka a paní řezníková plakala, že mají už tři dny smutek, že jim pošel berňák, 8,5 roku, najednou se mu prý udělala po celém těle vyrážka? a umřel (tipla bych to na nějaké selhání ledvin ) To byl ten ....ne moc hodný, co si ho od někoho vzali už dospělého a většinou ho měli zavřeného v kotci
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:19
- Nahlásit
MartinaBarney - už se nemůžu dočkat pokračování příběhu... vážně... hrozně mě zajímá, jak se Bárník s Andulkou seznámil a jak to u vás teď vypadá... třeba by ji mohl pomoci se tolik nebát... ale to chce asi čas a těžko říct, jak dlouho u vás Andulka bude... Marti, jsi moc šikovná!!!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:21
- Nahlásit
LuckaM - protože se s Tomem rozcházíme ... i mně je to moc líto... ale než se ponižovat a vzájemně trápit, je odejití asi lepší volba... jinak jsem asi stejně zvědavá jako worick ... jo, jsme prostě holt ženský, no... každopádně myslím na Bárníka...ten je Tvůj a zůstane s Tebou, Luci? A zůstaneš v té chatičce se zahrádkou?
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:25
- Nahlásit
worick
Příčina...asi jsme se "přechodili", přestali si jeden druhého vážit. Došlo mi, že nemáme žádné společné zájmy (kromě psa) a že to do budoucna nemá smysl. Asi 2 měsíce jsme to řešili (teda spíš já), ale nic jsme nevyřešili. Tom nebyl schopný kompromisu a neměl ochotu pro ten vztah nic udělat Nové bydlení asi nebylo příčinou, jen to urychlilo. Den po tom odjel Tom do Rakouska s Bájoškem (původně jsme tam měli jet spolu) a teď tedy chodí po horách a v řešení co a jak bude budeme pokračovat po neděli. Bude to hodně změn. Byli jsme spolu skoro 8 let. Jen doufám, že se nějak rozumně dohodneme, už jen kvůli Bárníkovi
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 13:57
- Nahlásit
MartinaBarney
Další část příběhu napíšu třeba večer.... Prej třeba... Jakože třebo jo, anebo třeba taky ne... my tady všichni napnutý...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 14:11
- Nahlásit
LuckaM
To je mi líto, že jsi v tak těžkém rozhodování. Radit nemůžu, tohle budeš muset vybojovat sama.
worick
stejně by mně zajímalo, kolik takových ,,pravých" pro konkrétního člověka, nakonec po světě běhá. No, to mě taky. Páč občas doma zaslechnu hlášku typu "Prosímtě, kde bys takového druhého (rozuměj nejhodnějšího, nejlepšího, nejoddanějšího...) hledala..."
najednou se mu prý udělala po celém těle vyrážka? a umřel (tipla bych to na nějaké selhání ledvin zvláštní příznak. To jako, že jeden den se objevila vyrážka a druhý den byl mrtvý? To je divné.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 14:22
- Nahlásit
Kessie
Bárník je náš...všechno záleží na bydlení. Než Tom odjel, tak říkal, že si asi najde nějakou garsonku - to by znamenalo, že by Bájošek zůstal u mě a on si ho chodil občas půjčovat. Já se po uplynutí výpovědní lhůty vrátím k mamce - tam bude mít Bárník svoji zahradu. Pokud k tomu bude mít podmínky (zahradu a tak), tak se nebráním střídavé péči.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 15:10
- Nahlásit
LuckaM
to by znamenalo, že by Bájošek zůstal u mě a on si ho chodil občas půjčovat - ježíš já si ani nic jiného nemyslela fakt mi ani na um nepřišlo, že by ho chtěl Tom, že by jste se o něj třeba taky tahali, jak někteří o děcka (chlapi se do nějaké ,,péče" většinou nehrnou... )
Den po tom odjel Tom do Rakouska s Bájoškem - snad to není klasický ,,únos"
Byli jsme spolu skoro 8 let - to jsi na tom jako mnoho jiných: můj brácha - 9let, sestřenka - 12let, bratránkův švagr - 9let a Kessie taky tuším tak nějak
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 15:43
- Nahlásit
worick
chlapi se do nějaké ,,péče" většinou nehrnou...
Chtěl jsem se ostře ohradit, ale je to pravda. Jak tady, tak na cvičáku. U nás "na ulici" je to 1:1, ale to je asi vyjímka.
Kessie
worick
Chtěl jsem připomenout, že partnerskou poradnu tady mám já, ale rozchody jsou bolestné i když se lidi na všem rozumně dohodnou. Nenapadá mně nic chytrého.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 17:16
- Nahlásit
Strejda
Chtěl jsem připomenout, že partnerskou poradnu tady mám já - neboj já nemám poradnu, jelikož tomu ale ani prd nerozumím Já jenom tak dumám a jsem zvědavá no.... O tom, že je to bolestné pro všechny zúčastněné nepochybuju. V rodině jsem to párkrát zažila in natura
chlapi se do nějaké ,,péče" většinou nehrnou...
Chtěl jsem se ostře ohradit, ale je to pravda - to není ani tak výčitka, jako spíš konstatování. Prostě to tak příroda zařídila, aby byli ženské pečovatelky, když už rodí, že jo Chlapi mají zase bojovného ducha a ostré lokty.....v tomto směru jsem já naopak totální mimoň
|
worick
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 17:18
- Nahlásit
MartinaBarney
Marťo, co teda Bájoš a Andulka? Jak to probíhá? Jsem děsně zvědavá
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 17:24
- Nahlásit
No, teda koukám to jsou zprávy...
Ze života.
Já už jsem nějak vzdala hledání ideálu - stejně jsou všichni prakticky stejný, jde jen o to naučit se s nima žít - a když už se sžiju s jedním, nemám potřebu to celé absolvovat zase znovu
Ale tohle je na povaze každého člověka - já si utvořila nějaký názor už někdy v osmnácti (dodnes netuším podle čeho) a toho se držím. A koukám a poslouchám okolo a vidím každý den, že prostě mám pravdu - občas je to až k pláči
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 19:17
- Nahlásit
Černá kronika
- Jezevčive Betty má letos už druhá neplánovaná štěňata.
- Před časem jsem tady psal o labradorce, která umírala na zahradě a čekala, až majitelka dostane důchod, aby měla na injekci. Teď má nástupkyni, nevychovanou blondýnu v pubertě, které se nikdo nijak nevěnuje. Párkrát utekla a je na řetězu.
- Zmetci na čryřkolce nám rozjezdili stopy a mně ukradli značku z nášlapu.
Bílá kronika
- Sally našla nášlap i bez značky.
- Obě holky krásně stopovaly i na rozježděné louce
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:17
- Nahlásit
zítra na třetí jsme objednaní s Nílouškem na kontrolní sono
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 22 Zář 2011 21:53
- Nahlásit
Všem tady se moc omlouvám. Další pokračování dopíšu zítra. Dojela jsem v 20:00 ze školy a jsem vyřízená. Taky dojel přítel, takže jsem všechno povídala mu a tedka jdu chrnět. Zítra jsem ale celý den doma, takže storpo napíšu zbytek. Každopádně, Andulka u nás už není. Dnes kolem 17:00 si pro ni přijeli noví páníci a odvezli ji do Svitav. S paní Majkou, která dělala prostředníka mezi páníky a mnou, jsem se včera dohodly, že bude totiž nejlepší, aby si pro ni přijeli co nejdřív, aby si u nás nestihla zvyknout. Jen jsem nečekala, že to bude tak brzy. Byla jsem ve škole, takže jsem se s Andulkou nestačila ani rozloučit. Jinak fakt se omlouvám. Vím, že vás to zajímá. Ale druhá část příběhu bude na dlouho, takže fakt až zítra.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 06:08
- Nahlásit
Drakopes
zítra na třetí jsme objednaní s Nílouškem na kontrolní sono Myslím na Vás.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 06:23
- Nahlásit
Drakopes - kolem třetí budeme s Kesskou držet pěsti a packy...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 08:39
- Nahlásit
Drakopes
zítra na třetí jsme objednaní s Nílouškem na kontrolní sono - jejdá už??! Toto uteklo.....A co Alfí? Má všechno v pořádku vyhojené - vůbec jsi to sem nepsala?!
To budou zase nervy, budu na vás stejně myslet od rána
MartinaBarney
Dojela jsem v 20:00 ze školy - no tě pic...chápu
Strejda
Jezevčice Betty má letos už druhá neplánovaná štěňata. - to je nějaká příbuzná Dáši? I když......nechoďme daleko
Mamčina sestřenice mají taky nějakou ,,jezevčici", která je údajně stará (zapoměla jsem se zeptat, kolik jí tedy vlastně je) a dcera jí z Prahy dávala s děckama na prázdniny, několikrát do roka i štěně jezevčíka. Ovšem nějak nedomysleli( já je ale upozorňovala ) pes vyrost a milá Betyna je těhule Jak naloží se štěňaty je mi předem jasné
Teď má nástupkyni, nevychovanou blondýnu v pubertě, které se nikdo nijak nevěnuje. Párkrát utekla a je na řetězu. -
Navzdory té hrůze.....tu musí Salinka přímo milovat
Bílá kronika je lepší - Sally našla nášlap i bez značky.
- Obě holky krásně stopovaly i na rozježděné louce [/i] - No jo, vy jste fakt šikovní - trošku závidím, ale hlavně obdivuju Jéžíš!
Já si teďka uvědomila, proč mám od probuzení takový nějaký divný pocit.....a mě se zdálo! že Berry vůbec, ale vůbec neposlouchal povely, úplně přestal a já nevěděla co s ním a přemýšlela, jestli ho mám seřezat nebo co s ním
Normálně jsem si při uvědomění toho - první přemýšlela, jestli a kdy se to včera stalo a co s tím.....a pak mi došlo, že to byl sen! Hurá
Dines
Já už jsem nějak vzdala hledání ideálu - stejně jsou všichni prakticky stejný, jde jen o to naučit se s nima žít - to je naprosto přesné a výstižné.....
Noemi
Tenhle týden jsem se vrátila na VŠ, aby Bc. titulu přibyl bráška Ing. - fíííí To je pro mě představa z oblasti sci-fi (abych se dobrovolně vrátila do školy ) Ovšem....když na to máš, tak by byla strašná škoda to nevyužít a nezískat co nejvyšší vzdělání Ale při práci - to fakt nezávidím i když pod pojmem ,,prezenční studium" nevím, co si představit jak se liší od dálkového??
Teď volala mamka, jestli vím, že ráno hořelo u bývalého obchoďáku (vprostřed dědiny) Bydlí tam dva svobodní, 45 letí sourozenci (ta ženská je tuším trochu na hlavu) nedávno jim umřela matka - shořelo to prý úplně a ta dva tam nenašli (nevím, kde by v noci byli, nikam nechodí, příbuzné nemají ) a hned mi napadlo, že on měl bílého špice, se kterým občas vyšel k potoku před dům a hodil se mou řeč o Alfíkovi...jestli ho ještě máme a tak...Zrovna minulý týden jsem ho viděla snad po půl roce a pejsa měl ,,letní střih" Snad tam taky nezůstal...
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 10:26
- Nahlásit
Druhá část Skončila jsem u toho, že že cesta byla v klidu. Po cestě jsem ještě vysadila kamošku a konečně domů. Hodila jsem auto do garáže, otevřela jsem kufr, sundala jsem ten pitomej náhubek a nechaly (už tam byla i mamka) jsme Andulku at se trochu rozkouká. Pak jsme na ni volaly, aby vyskočila z kufru auta a šla za náma. Bylo vidět, že by snad i ráda vyskočila, ale nejspíš se bála té výšky (mám totiž Nissan Quasquai a ono je to trochu vyšší). Takže jsme ji zkusily lákat, mluvit na ni, zkusily jsme ji tam nechat samotnou a třeba kdyby slyšela, že se s chodby ozývají hlasy, tak by sama přišla. Nic. Takže jsem přivedla Barneyho...to bylo ale zbytečné! Barney se vůbec neuměl chovat k dámě. Byl celej natěšenej, že tu má kámošku a honem se seznámit a provokativně na ni sem tam štěkl, ocasem mával o sto šest. Andulka ta na něj zase ze strachu vrčela, když se k ní přiblížil. Takže jsem zase Barneyho rychle uklidila na zahradu. A kdyby jste viděli, jak pak vyváděl, když už věděl, že doma je další pes. Říkám, Barney se seznamuje rychle bez nějakých okolků a velice rád Po dalším neúspěchu jsem rozhodla, že ji prostě z auta vyndám a hotovo. Pro jistotu jsem ji nasadila ten náhubek a řekla jsem mamce, že jí ho bude přidržovat, aby jí třeba nezklouzl. Mamka zase, že jí ho držet nebude a že ji kousne. Tak jsem jí znova řekla, že ho držet bude a hotovo. Já jsem ho taky totiž přidržovala a nic se nestalo. No, komedie! Ta Andulčina váha mě sice málem porazila (jako fakt byla na mě těžká), ale z kufru byla konečně na zemi. Náhubek dolů a už si začla očichávat garáž. Zatímco teda Barney dával nahlas najevo svůj nesouhlas s tím, že musí být zavřen na zahradě, když doma je takový vzrůšo. Další manévr - Barneyho jsem vzala brankou před barák, zatímco mamka dala Andulku na zahradu. Jo, kdyby nebyla Andulka takovej ustrašenej uzlíček, tak tam Barneyho nechám. Ale on je fakt pekelník! Na zahradě žádná změna, Andulka ustrašeně chodila po zahradě a očichávala. Dokonce i když jsem za ní přišla na zahradu a šla k ní, tak ona i přede mnou šla pryč. Takže jsem si musela vždycky dřepnout na místo kousek od ní a mluvit na ni. Takže jedině tak za mnou přišla a to už se chtěla mazlit. Uplně se namáčkla ke mě, seděla uplně potichounku a dívala se kolem. Uplně kouzelná byla Mamka pro ni koupila nějaké levnější granule. Sice jsem nedoufala, že by něco snědla. Ale k mému překvapení se do jídla pustila celkem s nadšením (není se čemu divit, paní jí prý krmila jen zbytkama). Na zahradě strávila celou noc.
Druhý den - já jsem vynechala přednášku v 9:00 (ještěže tak), takže jsem mohla být doma až do půl 12. Mamka Andulku pustila dovnitř a Barney šel zase na zahradu (lítal tam z místa na místo jak splašenej ) Sice jsem vstup psa do obýváku jednou provždy zakázala, ale pro Andulku jsem udělala vyjímku. Ona stejně našlapovala tak lehce, že to ty parkety ani nepocítily. Pěkně si to tam očichávala a já že si udělám snídani - rohlík s Gervais. Andulka přišla zvědavě za mnou do kuchyně, ta jsem jí dala ochutnat Gervais a to už se jí ocásek rozvrtěl, očička rozsvítila...nedejte jí! Namazala jsem jí taky jeden rohlík a po kouskách ho dostávala. Mlsoun jeden! Barney zase naštvaně čučel přes to francouzský okno do obýváku....zase mě pobavil Bylo dojezeno a Andulka se šla zase procházet po obýváku, šla k tomu franc. oknu a přes sklo se dívala na Barneyho a trochu i vrtěla ocasem. Pak se ale zase rozešla a šla od okna radši pryč. Asi uznala, že ten tajtrlík za oknem jí za to nestojí! Výměna stráží - Andulka na zahradu, Barney ven. Já už odjela do školy. Mamce jsem teda ještě řekla, at udělá pár fotek. Pak nějak kolem 13:00 - 14:00 mi přišla smska od paní Majky (zná se s novými páníky), jestli by bylo možné si pro Andulku přijet už dneska kolem 16:00 - 17:00. Ještě nutno dodat...s paní Majkou jsme se ve středu večer domluvily, že pro Andulku bude nejlepší, když pojede do novýho domova co nejdřív. Takže jsem zavolala mamce, aby o tom věděla. Mamka mi pak ještě posílala smsku, že Andulka se zabydlela v Barneyho boudě, kde spí. Tak aspon někdo ji po dlouhé době využil No, a já když už jsem přijela ze školy, tak u nás Andulka už nebyla. Za tak krátkou dobu si na ni člověk sice nestihl zvyknout, ale stejně bylo to takový pěkný mít najednou dva pesánky (i když teda zatím rozděleně). Mamka ta už mi do telefonu hlásila, že si na sebe s Andulkou už zvykly A že neví, jestli by do něčeho takovýho ještě znova šla.
Jo, ještě musím popsat, jak probíhal odvoz Andulky...přijeli si pro ni noví páníci (nějaký starší pár, pán je pejskař, předtím měli vlčáka) a s nimi paní Majka. Mamka mi říkala, že jakmile ten pán Andulku uviděl, tak prý řekl: ,,Už ani nelituju té dlouhé cesty sem.´´ Andulku se jim podařilo pomocí piškotku nalákat ze zahrady až do garáže a pak dokonce až ke kufru auta, kam si vyskočila předníma tlapkama (byl to favorit, takže to bylo nízké). No a pán jí tam vysadil zadek a bylo to. Byli úspěšnější než já no. Po Andulce mi tu zůstal jen ten náhubek. Takže jsem s ním včera zlobila hned Barneyho Majka mi včera ještě na FB napsala, že už dojeli, Andulka papkala a že prozkoumává stodolu. Dneska, že na ní čeká obrovská zahrada a že pošlou fotky. Zazvonil zvonec, příběhu je konec!
Takže ted jen Andulku vykrmit, naočkovat, odčervit, vykoupat, vyčesat a pomalu jí zbavovat jejího strachu a bude to super.
[imgs] Uploaded with ImageShack.us[/imgs]
Andulka první den dopoledne u nás...
Andulka u Barneyho boudy...
Bobánek malej=)
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 10:39 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit
Ještě chci napsat něco k té původní majitelce. Ona ji netrápila hlady naschvál, to vůbec. Problém byl v tom, že to byla asi 75 letá babča, která prostě měla pejska. A jak to kdysi bývalo, krmila ji prostě zbytkama od oběda, večeře apod. Ven s ní nechodila od štěněte. Myslím, že to taky nebylo úmyslně. Jen prostě nevěděla. Proto Andulce chybí socializace. Nic nezná. Bála se i našeho kocoura. Zato ten byl naopak zvědavej, co to má za novou kamošku. Taky mi bylo řečeno, že Andulka je z papírovýho vrhu (prej, bůhví jak to je), ale nedostala papíry kvůli tomu, že byla nejmenší z vrhu?! Evey Nevíš, jak to je? Může štěně nedostat PP za to, že je nejmenší z vrhu?! Není to blbost?
Toto mi ale neřekla původní majitelka, ale její dcera (asi teda dcera). Jo a když po ,,chovatelce´´ chtěli očkovák, tak jim prý přivezla tabulku na plot s nápisem ,,Tady hlídám já´´. Fakt tu tabulku tam měli přidělanou. Takže si dokážeme všichni představit, co to asi bylo za chovatelku, že jo....Ptala jsem se, jestli náhodou nehárá zrovna - nikdo nic nevěděl, jestli je naočkovaná - nikdo nic nevěděl, ale asi ne. Ptala jsem se, jestli mi k ní dají očkovák - ten nemají, ale že ho můžou nechat ještě vystavit. Tak to jsem řekla, že to už si zařídí noví majitelé. Jinak bylo vidět, že původní majitelka - ta babča - ji měla moc ráda. Ale nedalo se nic dělat, když se bude stěhovat do domova. To mi řekla i její dcera nebo sousedka (fakt ani nevím), že ona podala ten inzerát, protože by se o Andulku neměl pořádně kdo starat. Takže jsem je ubezpečila, že se bude mít dobře. A taky že dám vědět, co a jak.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 11:15
- Nahlásit
worick
tu musí Salinka přímo milovat
Jo, už ji řekla, co si myslí o blondýnách. Ale do huby ji nevzala.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 11:23
- Nahlásit
MartinaBarney
Může štěně nedostat PP za to, že je nejmenší z vrhu?! Není to blbost? Je to blbost!
Ve vrhu s PP dostanou PP všechny štěnata. Jen pokud mají nějakou vadu, tak jsou při přejímce vrhu označena jako nechovná. Ale i ty nechovná mají PP.
Je hezoučká. jen má takový smutný kukuč, ale to je v její situaci pochopitelné...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 18:26
- Nahlásit
Nevím kde je Alenka Drakopesová, ale poslala mi SMS, že jim sono dopadlo dobře Víc vypíše určo sama. My celý den betonovali obrubník kolem skalky a teďka honem osprchovat (nestíhám ) a udělat se krásnou je u nás Čechomor....druhý pokus
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 19:43
- Nahlásit
jsem tady ....
Takže jak už řekla Worick, sono dopadlo dobře ... dlouhý průzkum nic neobjevil, bříško je čisté. Zase chlapec vedl boj, že si na záda nelehne a nelehne .. opět čtyři lidi v plné práci )
Chudinka má 53 kilo, zhubnul dobrá čtyři kila. Má dovoleno tak kilo, dvě přibrat. Prednison má snížen na 14 dní o dvě tablety, pak o další dvě, pak vysadit a další kontrola.
Má zhoršené jaterní testy, ale nijak drasticky a plně to souvisí s tím prednisonem. Dostal nějaké tablety a ještě ostropestřec ...
Čínské kapičky bere 2xdenně čtyři a kapu mu je přímo na lžičku. Tu musím pevně držet, aby ji nespolkl Teď večer olízal lžičku a natahoval krk, kde že mám to žervé
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 21:01
- Nahlásit
MartinaBarney - Martiii, to je jako lovestory s happy-endem... úplně mě to rozbrečelo... tak to je super, že aspoň jedna z těch mnoha krasavců a krasavic se bude mít dobře... vždycky jak se na to na facebooku koukám a pročítám si to, tak jsem z toho úplně hotová... Jak někdo může tyhle nádherný stvořeníčka týrat a nebo je mít jen k množení... humus... a Ty jsi pro mě hrdinka tohoto měsíce!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 21:04
- Nahlásit
worick - krásně si užij Čechomory!!!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 21:05
- Nahlásit
Drakopes - jupíííí... jsme moc rádi s vámi!!!
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2011 21:10
- Nahlásit
Nás pajdání přešlo už dávno... máme nové granulky FirstMate...znáte to někdo? nemáte zkušenosti? Ale začaly nás trápit očička... Kessička si je pořád tře, má to červený, dokola úplně mokrý - začalo to včera... okamžitě jsme začali kapat Oftal - po něm nastalo mírné zlepšení, ale oči pořád hrozný, jako by Kess pořád plakala... jestli to nepřestane přes víkend, tak se vydáme k panu vetovi... jaksi nás napadlo, že by to mohlo souviset s hroznama, který má děda na dvoře - rozhodl se je posbírat a tak jak mu něco spadlo a Kesska po tom chodila, jestli si to do těch očí nezanesla... Bych se nedivila, že ji to lechtá... chudinku... snad ji to přejde - je pro mě náročný ji do oka kapat, nedokážu si představit, jak bych jí tam dávala mastičku třeba...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2011 07:52
- Nahlásit
Drakopes
bříško je čisté
Přeju, aby to tak zůstalo.
|