| Autor |
Zpráva |
Evey
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 08:41
- Nahlásit
Strejda
Bez advokáta nebudu vypovídat. Fajn, já to beru, budu ti dělat advokáta. worick ptej se.
worick
Včera jsem vyhodila před dveře skořápky, které jsem skladovala ve špajzu, že je použiju do některých kytek jako hnojivo. Tím se dá hnojit? To neznám.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 10:44
- Nahlásit
Strejda
Bez advokáta nebudu vypovídat - máš recht
Evey
Tím se dá hnojit? To neznám - no jo, některé kytky jsou vápnomilné (rostoucí přímo na vápencích - tipuju, že třeba kolem Pálavy) a proto jim drcené skořápky dělají dobře, neb se jim z nich vápník pomalu uvolňuje. Já je dávám ke koniklecům, komulím... Vysadila jsem skalku a některé skalničky např. protěž, jsou taky z vápenců - ta zašla během měsíce totálně - než jsem se to o ní dočetla
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 15:16
- Nahlásit
Drakopsová měla pravdu fakt to tu flákáte
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 15:34 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
Stydím se
Včera byla zase semnou Baru v práci.Ráno jsem ji dal nažrat a zbytek i miskou jsem k ní přihodil do kufru.Po vyložení z auta jsem dal opět mísu před kotě a to tam hned huplo předníma nohama a baštilo.Bára na to koukala z 5 cm a nevěřila.Pak mu párkrat bafla u hlavy , kotě zmizelo a Bára to dožrala.(kotěti jsem dal masovou kapsičku) Je to mrcha zmlsaná.Potřebuje se o žrádlo bát!Jinak byla ale hodná.
Možná už budeme končit s háráním.
Dines-příroda má smysl pro humor!!Gratuluji,pobavil jsem se.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 21:31 - Změnil/a: MartinaBarney
- Nahlásit
Po delší době zase všechny zdravím. U nás nic nového, tak jsem ani nepsala. Spíš už pomalu, ale jistě chystám do školního procesu. Dneska jsem si ještě přeregistrovávala nějaký předměty a v pondělí nástup...Jinak jsme byli u veta na očkování proti vzteklině atd., a protože Barneymu kapky do očí nějak nezabraly, tak jsme dostali ještě zdarma 2 balení oční masti Bausch a Lomb (od stejné značky mám oční čočky) Konečně něco, kdy se Barney nesnaží stavět na zadní a docela pěkně drží. A doufám, že to konečně zabere a bude klid.
Jak jste se bavili, asi 2 strany dozadu, o tom, že pes by neměl vrčet na svýho pána, když mu sáhne do jídla nebo pro kost. Tak mě se stalo něco podobnýho včera...Barneymu jsem koupila uzenou hovězí nohu. Normálně na mě nevrčí, když k němu přijdu a on ji zrovna žužlá. To už jsem mu totiž dávno vysvětlila, že toto at na mě nezkouší. Včera u něj zase tak klečím, před ním ta kost, které si nevšímal stejně a já, že mu dám pusu na čenich. Jak jsem se hlavou přiblížila k té jeho, tak po mě štěkl - potvora jedna (to už zkoušel jednou na kocoura). Tak jsem ho položila na bok nebo spíš on se sám položil, tvářil se jak svatoušek... Já jsem si kost přivlastnila a dala jsem mu ji až po chvilce. Řekla jsem mu, že má tu smůlu, že já se ho nebojím. Jinak to má třeba moje mamka. Ta, když vidí, jak se na ni Barney tváří, když má tu kost a třeba u toho zavrčí, tak z něho má respekt. A ten pes to pozná samozřejmě a už je tu pánem on.
A ještě z jiného soudku: ted mě mamka zavolala dolů k televizi a co prej, říkám na to, že lidi lakujou svým psům drápky?! V TopStaru byla totiž zrovna Krampolová se svým psem a ukazovala jaký laky používá na drápky svýho psa a říká tomu ,,běžná péče´´. To je Barney teda pěkně pozadu Proč jsou ty lidi tak vypatlaní?!
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 23:48
- Nahlásit
Tak jsem tu reportáž s Krampolovou viděla celou na netu. Ona toho psa nechala i nabarvit!!! Zádička víc do stříbrna, hlavičku do krémova a nehtíky na růžovo! No, comment!
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 06:52
- Nahlásit
Zima. Všude zima.
MartinaBarney
Proč jsou ty lidi tak vypatlaní?! Těžko říct. Asi by ji měl manžel poněkud usměrnit.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 06:56
- Nahlásit
MartinaBarney
A co plastika?Na tu zapoměla?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 07:52 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Tá ta
Včera byla zase semnou Baru v práci - to má Barča dobré, když může být s tebou celý den - ,,byť pracovat" Alespoň se něco naučí
MartinaBarney
Ona toho psa nechala i nabarvit!!! Zádička víc do stříbrna, hlavičku do krémova a nehtíky na růžovo! No, comment! - nevadí mi mašlička na fifince, ani nějaký zdobný obojek nebo třeba šátek - ale tímhle už si něco kompenzuje ne?! A odskáče to chudák pes. A to pí Krampolové asi nedochází, že krom toho, že je to úchylárna, tak ještě navalí na psa tunu chemie?!
add vrčení
vůbec nevím, jestli by kluci s kostí na někoho s příbuzenstva zavrčeli...mělo by se to vyzkoušet
Včera mamka hladila Worička, který seděl proti ní a cpal jí packu dohnala se Mandyna a v jednom kuse mu skákala na ksicht a olizovala čumák. A Woriček chudák čtvrt hodiny nepřetržitě vrčel, pysky srolované a Mandy nic....tak bude dlouho otravníkovat, až po ní jednou skočí a kousne ji Ale není mu co vyčítat, ona je s tím fakt děsně otravná a na varování nedbá. A naše mamka po dvou letech jeho vrčení překvapená:,,ježíš Woričku, ty fakt vypadáš ale s tímhle ksichtem hrozivě, úplný vlk! A na nás s tetou:,,viděly jste to?!" Ježíš, no jasně, že viděly, asi 100x...
Tá ta
A co plastika?Na tu zapoměla? - jo, hned jak s tím někdo přejde, bude první v řadě...akorát nevím, co mu bude zvětšovat-zmenšovat??
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 08:44
- Nahlásit
worick
Aby zapadl do rodiny.
Omladit proti proudu času.Že by třeba botox?Nebo víčka?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 09:01
- Nahlásit
Tá ta
A co plastika?Na tu zapoměla? Nejspíš jo, plastiku má zatím jen na sobě totiž.
worick
A to pí Krampolové asi nedochází, že krom toho, že je to úchylárna, tak ještě navalí na psa tunu chemie?!
Však ta moderátorka se jí ptala, že pro některý lidi je to nepřípustný, tohle dělat psovi a komu tím teda ona dělá radost, jestli sobě, psovi nebo manželovi?! Odpověd:,, Tohleto není žádnej výstřelek. Manžel s tím souhlasil, byl to jeho dáreček (ten pes) k 70-tinám. A on se moc těší až ji uvidí a všem to vypráví. Ale vím, že hodně lidí to možná odsoudí tak, jako odsuzujou moje plastiky. Taky psali, že se špatně hojím, že vypadám jak obluda. Já už se tomu musím smát těm článkům.´´
Ona musí být fakt úplně blbá ale. Hvězda jedna.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 11:29
- Nahlásit
Zdravím všechny a hlásím svůj návrat z dovolené. Ten tedy proběhl už v neděli, ale dalo mi velkou práci dočíst všechno, co zde přibylo. Činili jste se Já si moře náramně užila, počasí vyšlo na výbornou, nemám, co bych vytkla. Jen po Barnabáškovi se mi stýskalo...ten si to ale zase znamenitě užíval doma s Tomem, který mu trošku zkazil stravovací návyky a sem tam mu podšoupnul něco na přilepšenou
|
worick
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 14:29
- Nahlásit
LuckaM
Čauky, no konečně Já už tě chtěla upomínat, ale pořád se mi zdálo, že jsi říkala o té dovolené, jen jsem nevěděla jestli už.... Tak toho pak napiš víc, kde a jak a co....a fotky prosím, ať si i my ostatní užijem já nějak nezachytila: s kým jsi tedy byla, když tom zůstal s Barneym? S mamčou nebo kámošema?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 16:32 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
add vrčení
Holkám do žrádla bezdůvodně nesahám, ale někdy to je potřeba. Nikdy nevrčí, ale někdy se snaží rychle sebrat kost nebo maso, když mají strach, že by o to přišly. Ale na povel pustí všechno, Sally dokonce i hnůj. Jiné to je, kdyby jedna chtěl ukrást něco té druhé. To se ta ohrožená ozve.
.....
V úterý jsem na dálnici zadřel motor v autě. Je mrtev.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 18:54
- Nahlásit
Byla jsem s partou z práce v Chorvatsku na Pagu. Úplně zapadlá vesnička Povljana. Kdo má rád ruch velkoměsta byl by velmi zklamán. Nám to ale až tak nevadilo - docela jsme si vystačili sami Počasí vyšlo na jedničku - jednou pršelo přes noc, 2 dny bylo částečně pod mrakem (což člověk spíš i uvítal) a zbytek dní sluníčko, teplíčko, moře jako kafíčko
Uploaded with ImageShack.us
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 15 Zář 2011 20:46
- Nahlásit
dovoluju si oznámit, že naše škola vyhrála pražské kolo (naprosto suveréně), soutěž rozhlasu (o 1 hlas) a i v hodnocení poroty dopadla nejlépe. Děkuju všem, kteří pro nás zahlasovali
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 05:45
- Nahlásit
Strejda
V úterý jsem na dálnici zadřel motor v autě. Je mrtev. Čest jeho památce.
Drakopes
dovoluju si oznámit, že naše škola vyhrála pražské kolo (naprosto suveréně), soutěž rozhlasu (o 1 hlas) a i v hodnocení poroty dopadla nejlépe. Tak to je super.
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 06:52 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
Strejda
Co se stalo?Neměls olej,nebo vodu?Co to bylo za typ motoru?
LuckaM
A co chorvati?Jeli jste blind,nebo přes cestovku?(jezdíme na blind a vždy v poho).Sobe je vždy
Drakopes
tak to máte všichni radost.Zvlášť v tak tvrdé konkurenci.Gratuluji.
Doufám,že se to projeví ve výplatě,aby bylo na žebírka pro kluky.
(tedy i Jirku)
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 07:25
- Nahlásit
Tá ta
Co se stalo?
Příživnice napsala: STOP, NEDOSTATECNY TLAK OLEJE, SERVIS
Než jsem přejel z levého pruhu do odstavného, tak bylo po ní. Ale to by bylo stejně, protože v bloku je díra, kterou vytekl olej.
Co to bylo za typ motoru?
Benzín, 1,8 l, turbo
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 09:03
- Nahlásit
Strejda
Napsal jsem tady rozbor situace a příčin,ale pak jsem to vymazal.
Damy by to asi nebavilo a nemá cenu to tady řešit.Je to mrzuté,ale auto je jenom hromada plechu a ND je všude dost.Jak píšeš-příživnice!Ještě by alespoň bylo dobrý,kdyby to byl alespoň služebák.(i když kde je péče)?
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 09:40
- Nahlásit
Tá ta
Jedna z příčin je dost jasná. Nejezdím úplně podle předpisů, protože mně neplatí za hodiny na cestě. O auto jsem se staral přiměřeně - pravidelně jsem ho dával do servisu a dbal rad a doporučení automechanika. Nemá smysl plakat nad rozlitým mlíkem. Musím se rozhodnout pro nějaké vhodné řešení. Jedna možnost je motor z havarovaného auta, ale autům nerozumím a i kdybych rozumněl, tak bych asi nepoznal, v jakém stavu je motor.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 09:42
- Nahlásit
Strejda - Strejdo a tak klidný (jak v klidu to tady popisuješ) jsi byl i na té dálnici? Já bych totiž asi dost nadávala, což by mi samozřejmě nijak nepomohlo, ale ani bych dost dobře nevěděla, co dělat, kdybych zůstala viset třeba i v pravým pruhu... asi jen rychle z auta utéct mimo dálnici jak mi vždycky radil taťka... já se teda moc nedivím, že se těm autům ta naše "slavná D1" nelíbí... on je to opravdu z Prahy až po Vyškov tankodrom... nejkrásnější je silnice od Vyškova po Moštěnici (tama jezdím k našim) - jízdní doba zkrácena na 58minut z dřívějších 80 minut
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 09:59
- Nahlásit
Kessie
jsi byl i na té dálnici?
Ano, doprovázel jsem motor v jeho posledních chvílích.
Patří k dobrému tónu nadávat na silničáře a podobné instituce.
Bylo to na D11, nevím jak by to bylo jinde.
Ve chvíli, když jsem zastavil v odstavném pruhu, zastavil za mnou hasič. Vůbec jsem nevěděl, že po dálnici krouží hasič v červeném osobáku s bílým pruhem, bez jiného označení. Řekl ať počkám, až přinese minimax a pak zvedneme kapotu. Hasit se nemuselo. Když zjistil, že ho nepotřebujeme, pomohl odtlačit auto a jel kroužit dál. Ptal jsem se, jak o nás věděl a říkal, že zastavuje u všech aut v odstavném pruhu.
Asi za 15 minut přijeli silničáři, postavili auto s blikající šipkou a plašili kamiony, aby do nás nevrazily. Zasypali vyteklý olej a počkali s námi na odtahovku. Připadal jsem si jak v německém seriálu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 10:03 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
V úterý jsem na dálnici zadřel motor v autě. Je mrtev - koukám, že ty se taky umíš k narozkám obdarovat... Nejseš náhodou moje dvojče?
Příživnice napsala: STOP, NEDOSTATECNY TLAK OLEJE, SERVIS
Než jsem přejel z levého pruhu do odstavného, tak bylo po ní. - ještě, že tam tu elektroniku máme Akorát by bylo dobré, kdyby to napsala s nějakým předstihem, takhle je to fakt už na prd
Brácha se včera přesunul z Prahy zpátky do Brna. Všechno mu moc přeju, ale z těch cest po D1 nadšená teda nejsem A to ještě poslal, že si udělali výlet na Ještěd (LuckaM
blíž k vám Luci )takže tam i zpět stáli v koloně za ,,zásobníkem" na R10
Drakopes
dovoluju si oznámit, že naše škola vyhrála pražské kolo - Fááákt jo???! Já už nedoufala ....když jsem naposled hlasovala v tom rozhlase, byli z té první hodně před váma Tak to je paráda
Evey
Prosim tě, já vůbec nějak nemám čas probrat se tou nabídkou zdravé výživy, ale určo si objednám, jen nevím kdy Jelikož švestky už jsem naloupila a hnedka i nasušila a druhý den zavařila (poprvé v životě, takže jestli to bude vůbec jedlé a taky jestli to nevykvasí....toť otázka ) Ještě to přepošlu bratránkovi - oni mají dcerku s alergií na mléko (tuším na bílkovinu) a musí nakupovat všechno v DM tak se zeptám, jestli nechtějí taky něco přiobjednat. Můžou? Nebude to nějak vadit? Nemáš nějaký limit, aby jsi třeba s tím nekšeftovala?
Tá ta
Damy by to asi nebavilo...ale jó, já bych se ráda něco přiučila Poněvadž: momentálně mi stojí Fábka v garáži a ani nehlesne - bráchův závěr je, že 8letou baterii už fakt nemá cenu křísit, že je dočista po ní. Ovšem, Tom to pořád zkouší, jelikož tomu vůbec, ale vůbec nerozumí a bojí se objednat novou, aby to nezkonil (náš dvorní automechanik se bohužel odstěhoval )
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 10:07
- Nahlásit
Strejda
Jsem hrdý na D11.Je cca 6 km odtud.(práce)
V německém seriálu by tě zachránil Simír Gerchán z dálniční policie.
Ale nejdřív by vše roztřískali s nějakým padouchem a potom by možná i pistoli vytáhli a pak by se poplácali po ramenou před hromadou šrotu.Takže by vlastně vyřešili tvůj problém s ND taky.
Zlatej hasič.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 10:19
- Nahlásit
add všichni
Já než to sesmolila (a ještě u toho snídala ) tak tady tolik příspěvků
O tom, jak bych nadávala já, se ani rozepisovat nebudu, to není publikovatelné. Jsem těžký cholerik, takže ve chvíli kdy se vyskytne problém, nejsem schopna zachovat chladnou hlavu a problém řešit (naštěstí na to mám Toma ) ale spustím řev a vodopád nadávek
Strejda
......Připadal jsem si jak v německém seriálu. - to hasičské auto znám vím, že po D1 i D2 jezdí, ale netušila jsem proč, já že odněkud někam jede ne, že ,,pase" po nehodách
To jsem fakt netušila, že to až takhle funguje, to jsi mně fakt potěšil, že u nás funguje alespoň něco .......teda, já když si ráno pustím ČT24 a poslouchám, co zase řeší naše Sněmovna - tak bych je odsud vykopala všechny natotata. Každý zákon co schválí je paskvil (za což není předkladatel odpovědný!?? a nijak postihovaný ) který se musí x krát upravovat a ti tam budou týden řešit, že baba blbě odhlasovala
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 10:20
- Nahlásit
Tá ta
V německém seriálu by tě zachránil Simír Gerchán z dálniční policie.
Ale nejdřív by vše roztřískali s nějakým padouchem a potom by možná i pistoli vytáhli a pak by se poplácali po ramenou před hromadou šrotu.Takže by vlastně vyřešili tvůj problém s ND taky.
Zlatej hasič. -
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 10:25
- Nahlásit
Strejda
Ve chvíli, když jsem zastavil v odstavném pruhu, zastavil za mnou hasič...... jako v pohádce. Jen ještě zbývá mávnout kouzelným proutkem nad motorem.
Musím se rozhodnout pro nějaké vhodné řešení. Nové auto?
worick
Nemáš nějaký limit, aby jsi třeba s tím nekšeftovala? Zatím ne. Pošli co potřebuješ.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 10:31
- Nahlásit
Evey
Nové auto?
To by taky šlo, ale kotel ústředního topení si řekl dřív.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 16 Zář 2011 10:39
- Nahlásit
Tak si po ránu čtu inzeráty na berňáky. Ten jeden si chci vytisknout, protože tam nabízejí 4 letou fenku BSP z Vyškova. Možná tuším, kdo ji tu prodává. Chci s tím inzerátem zajít za jednou paní od nás z ulice, jestli by třeba čistě náhodou neměli zájem Když byli z Barneyho vždycky tak unešení a nejradši by si ho vzali dom. Zkusím, uvidím. Jinak nechápu, jak se může po 4 letech někdo zbavit svýho psa?! URL
Jinak celkově s těma inzerátama...je fakt neskutečný, kolik jich tam je. Kolik lidí nabízí štěňata BSP. A jeden inzerát mě fakt pobavil tím, že tam do popisu někdo napíše: Daruji štěně BSP, je to kříženec, ale není to poznat. Na druhou stranu je to smutný, protože se majitelé zase kamsi přestěhovali, že jo, a psa už prostě nemají kam dat!!! A další inzerát, že baba shání pro svýho BSP nevěstu - je bez PP, ale čistokrevný!!!
Fakt je mi z toho množství inzerátů blbě a smutno. A jestli jednou přijde nějaká změna zákona, kde se bude nějakým způsobem kontrolovat množení psů, tak budu týden v kuse slavit!
|