Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 07:59 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Jak to vidíš s nedělí? - včera jsme to konečně začali probírat....Tom:,,jak to máš v plánu s tou nedělí, vo co go?" Tak jsem mu řekla, že z toho prostě uděláme výlet, ještě se někde zastavíme s klukama projít, abych je udržela chvíli v klidu Viděla bych to až po 16té hodině - spíš my se tam určo nedohrabem Kecali nám do toho tcháni, tak dneska projdem mapu, uděláme časový plán a ještě Ti to upřesním. No jasně, když jsi v práci, tak to se nedá nic dělat - nerada bych, aby jsi měla kvůli tomu problémy - se šéfem i s kolegyní. Já právě myslela, že se takhle vystřídáte: hodinu bude mít volno ona a Ty to vemeš za ni...no a pak zase Ty. Když to nevyjde, svět se nezboří. Pro nás to není žádná hrozná dálka a jak říkám: pojmeme to jako výlet. S Noemi nám to nakonec taky časově nevyšlo...taky jsme měli na sebe jen chvilku...ale alespoň jsme se viděli

worick
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:13 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Minule, když Mary ještě hárala, tak jsme nechtěli na cvičák jít....a to jich tam bylo plno Včera, že se teda juknem - půjdem už na ,,školku" a kouknem, co dělají štěnda...no a bylo nás tam pár Šéfky s borderama Amonem a asi těhulí Mary, nový maličký borderák Bárt a Sam - půlroční totální divočák - černý labrador. Panička šílela, Sam se na stopovačce v jednom kuse zamotával, protože lítal kolem kluků, skákal na střídačku po Workovi, pak už i po Berrym - první zavrčel Berča, pak už i Worka...ale Samovi to bylo úplně šumák Panička to komentovala:,,ať tě konečně zmlátí blbečku jeden" Čeho si všimnuly šéfky a i já: že zařvala povely, stáhla ho k noze, ale nikdy ho nepochválila, když to udělal. Jenom pořád brblala. Já vím, i mně někdy nas....když si nedají říct....ale ona nemá nacvičenou tu automatickou pochvalu, když je to ,,dobře" Moc vlídných slov tam nepadlo, vlastně jen, když ji vždycky upozornily To je tak, když si někdo pořídí psa jen proto, aby ho teda měl a pak je děsně překvapený, že to není ten poslušný pes, co spokojeně šlape vedle pána, ale puberťácké třeštiprdlo

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 08:55
- Nahlásit

worick
No jasně, když jsi v práci, tak to se nedá nic dělat - nerada bych, aby jsi měla kvůli tomu problémy - se šéfem i s kolegyní. Já právě myslela, že se takhle vystřídáte: hodinu bude mít volno ona a Ty to vemeš za ni...no a pak zase Ty. Ne neboj, jsme spolu se všemi zadobře, snad se nějak dohodneme a prostřídáme. Jen nedokážu odhadnout, jak to tam bude probíhat. Asi bude docela nával, loni tam prý bylo 4500 lidí.
Pro nás to není žádná hrozná dálka a jak říkám: pojmeme to jako výlet. Tak to jsem ráda.

worick
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 11:27
- Nahlásit

Evey
Takže Evey, jak jsem říkala: jestli se nestane něco neočekávaného, tak s náma počítej hnedka po 16. hodině Já vůbec netuším po kom se mám dívat, takže budu čekat, že na nás někdo bafne (nejspíš ženská ) jelikož Ty nás podle kluků poznáš

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 14:20
- Nahlásit

worick
tak s náma počítej hnedka po 16. hodině OK, nebudu opouštět stanoviště, abych Vás nepropásla.
že na nás někdo bafne (nejspíš ženská Nejspíš. Bojíš se , co?
jelikož Ty nás podle kluků poznáš To je pro mě to nejlepší poznávací znamení, růži v klopě bych přehlédla, psy nikdy. Raděj jsem tam zavolala, jestli se tam může se psy a prý není problém.

worick
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 14:40
- Nahlásit

Evey
Raděj jsem tam zavolala, jestli se tam může se psy a prý není problém. - já jsem tam totiž na starších fotkách viděla nějakého pejsana, tak jsem nad tím dál ani neuvažovala, každopádně díky Tom se zrovna ptal:,,a ona má jakové pejsy? A já: ,,feňuli, ale tu tam nepotáhne..." Nééé?? A co tam teda jedem?!"
Bojíš se , co? - vůbec nééé Všichni, co jsem vás doteď poznala osobně, jste mně vůbec ničím nepřekvapili - jako bych vás znala odjakživa.....tím, že už o vás lecos vím, mi připadnete, jak staří dobří přátelé

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 15:13
- Nahlásit

worick
Raděj jsem tam zavolala, jestli se tam může se psy a prý není problém. - já jsem tam totiž na starších fotkách viděla nějakého pejsana, tak jsem nad tím dál ani neuvažovala, každopádně díky Změna ! Právě psala paní zpět, že se omlouvá, podala mi mylnou informaci a vstup se psy nebude povolen.
Co teď? Já ale myslím, že by jste je u vchodu snad nějak přemluvili, na pozvánkách nemají nikde výslovně uvedeno, že je vstup se psy zakázán. A když tam v minulých ročnících byli...

worick
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 22:22
- Nahlásit

Evey
Čauky.....a máme po ptákách Už jsem to tam našla nevím, jestli o měli od začátku, ale je tam ,,zákaz vstupu zvířat" Tak to asi tedy nic, škoda....

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 13:11
- Nahlásit

worick
Čauky.....a máme po ptákách Už jsem to tam našla nevím, jestli o měli od začátku, ale je tam ,,zákaz vstupu zvířat" Tak to asi tedy nic, škoda.... No teda. Stejně si myslím, že je tam budou pouštět. Obzvlášť pokud tam běžně chodili i v minulých ročnících, tak i letos s tím budou stálí návštěvníci počítat. Ale co teď? Zkusím jestli se dostanu mobilem na tyto stránky, že bych ti sem zítra napsala jestli je pouští či ne. Pokud by jste přeci jen jeli i bez kluků, tak se ptejte u stánku s palačinkami po někom kdo je tam přes psy.

Evey
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 13:30
- Nahlásit

worick
Už jsem to tam našla nevím, jestli o měli od začátku, ale je tam ,,zákaz vstupu zvířat" A jo, taky to vidím. Když jsem se tam dívala naposledy, tak asi před 2 týdny, tak tam ten letáček neměli vůbec.

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 15:14
- Nahlásit

Tak dovolená nám utekla rychlostí blesku a od včerejška už jsem zase doma. S počasím to je tady ale stejné jako v Řecku...Barney chudák z toho zchvácený, takže nebylo ani žádný bouřlivý uvítání paničky Dneska čekám na to ochlazení, které hlásí, že má přijít...jsem teda zvědavá. Ale taky doufám, že se večer nepřižene nějaká velká bouřka. Na CHMU jsou ale vydané výstrahy, tak nevím nevím...V Praze prý byla nějaká mela. Jsou tam vytopené sklepy nebo co. Já se jdu věnovat Barneymu a kapnout mu do oček. Vám všem přeju pěkný víkend=)

Strejda
Člen
# Zasláno: 27 Srp 2011 15:32
- Nahlásit

worick
Pokud by jste přeci jen jeli i bez kluků, tak se ptejte u stánku s palačinkami
A kdybyste si tu palačinku koupili, tak napiš, jak Ti chutnala. Na mně byla moc zdravá.

worick
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 08:26
- Nahlásit

Evey
Strejda
A kdybyste si tu palačinku koupili, tak napiš, jak Ti chutnala. Na mně byla moc zdravá. -
Fakt netuším, jestli se to uskuteční, ještě Toma ukecávám, že alespoň Evey pozdravit - ale nevím protože mu to ,,koriguje" s F1 a mistrovstvím světa a když nemůžem s klukama dovnitř....
Jak jste přestáli včerejšek? Myslím počasí U nás bylo do večera 30st, kolem 17h někde přešly bouřky a začalo se chladit. Ale všechno bylo ještě hodně rozpálené, tak i když bylo kolem 19h už asi jen 19st, dalo se to normálně zvládnout v triku a kraťasech. Konečně jsem s klukama zase po dlouhé době prošla les (když bylo horko, nechtěla jsem je do kopce táhnout) Při scházení do první ulice, jsem po cestě viděla proběhnout něco, co vypadalo jako setřenka.... no jo, za ní letěla Darinka (pejsa) Darča nás na té polňačce zaregistrovala, tak zalehla a ,,číhala" na nás Za chvíli se tam vrátila Jitka (to už jsme sešli skoro k Darče) a že:,,jéžíš, já jdu, teďka se ohlédnu, kde mám Darinu a ona zalehlá na cestě 100m za mnou, volám, ona nic, tak jsem nechápala, co tam má?? Letím zpátky a vy....kde jste byli?" No, tady horem lesem to obcházíme.....A ona mi naštvaná vylíčila, jak opět zabloudila, protože jí ségra řekla, že má jít po té horní cestě a okruhem přes vedlejší ves přijde k našemu (my šli zrovna opačně ) jenže jak se ukázalo, jí opoměla říct, že musí včas odbočit na jinou, menší Takhle šla přes kopec do další vesnice, která je pak zpátky po silnici cca 7km daleko Když už tam skoro byla, tak se vrátila radši po stejné cestě lesem zase zpátky (jelikož vůbec netušila, kde je ) uštvaná jak blázen, jelikož se hnaly bouřky a šeřilo se.......no, celá já Jsem jí říkala, že jsem se minule nabízela, ať jde se mnou, že tam to znám a poukazuju jí trasy Jenže ona má 3letého Ondru, tak většinou nemá možnost trajdat tehdy, kdy jdu zase já
K nám pak přišly bouřky až kolem 22h a nic dramatického
Asi jsem nepsala: v pátek, jak v telce říkali, že bylo až 35st (my byli v Uh. Hradišti na nákupech a bylo děsně naštěstí jsme byli zalezlí v obchoďáku ) tak se Tom v sobotu ráno díval a u nás bylo naměřeno 39,2st!!! A měří nám to opravdu správně, protože prý bylo pak někde uvedeno, že i ve Strážnici 38 a něco....
MartinaBarney
Tak dovolená nám utekla rychlostí blesku a od včerejška už jsem zase doma - no jo, to uteče hrozně rychle vždycky......rok se na to těšíš, týden blázníš s chystáním a balením a pak pic...a je po
Já jsem si to tu včera přečetla a nevím, jestli na základě toho ale: měla jsem sen, že jsme se rozhodnuli letět někam jenom snad do Chorvatska a na týden a samozřejmě...den před odletem jsem dostala hysterák, že tu kluky a kočky nenechám a měla jsem z toho takovou hrůzu, že bych měla odjet bez nich, že jsem se celá vystrašená vzbudila Po této zkušenosti, nad tím už ani asi nikdy nebudu uvažovat, neb by to tak stejně dopadlo...neodletěla bych

worick
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 08:28
- Nahlásit

Drakopes
co marodi, jak to zvládají??

A kde je zase LuckaM? Míša s Tá tou tu taky nějak nestíhají...

Evey
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 09:00
- Nahlásit

Jsem na ceste do Cejkovic, testuji psaní pres mobil.

worick
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 10:11
- Nahlásit

Evey
Jak Ty to máš vlastně daleko? Koukám, že teda dost...

Evey
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 12:13
- Nahlásit

Chodi tu i se psy. Uz jsem viděla asi 3. Jen je asi nepoušti do hal.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 28 Srp 2011 20:10
- Nahlásit

worick

Alfréd dnes opět na převazu (nesnáším neděle, protože to neobjednávají a čekali jsme tam dvě hodiny, než na nás přišla řada. A jsko sestřička sloužila Alice, kdybychom to obě věděly, tak si zavoláme). Alfrédova packa vypadá značně lépe, ale pan doktor ji viděl prvně, takže ve středu další převaz, antibiotika zůstávají. Alice Alfrédovi vysvětlila, že simulovat umí i její srnčí ratlík Jack a možná mu tlapu i lépe zavázala, takže frajer nepajdá)
Níloušek je ve velmi dobrém rozmaru, poskakuje, běhá, o všechno se zajímá, zase si stoupá na zadní objímat kolem krku a olizovat uši .... uvidíme, jak dopadne za měsím další sono, pak by se i mohly léky upravit ....

worick
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 08:18 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
No tak hurá, od vás konečně zase lepší zprávy To se moc dobře čte
A my byli včera za Evey
Teda, jak jste postupně četli, už to nevypadalo Jenže mi bylo líto, že se Evey táhne světa kraj a my na ni ani nejuknem Nakonec jsem Toma ukecala, ale jak nás už znáte...zpoždění jsme nabrali zrovna na začátku, jelikož Usain Bolt ulil start, z čehož bylo velké haló, tím pádem i z nového nečekaného vítěze, do toho start formule a tedy pak teprve honem balit sebe, psy...vyjeli jsme víc jak o půl hodiny pozděj. Pak jsme u Vnorov zakufrovali, jelikož jsme chtěli parkovat někde u přístavu a jít po ,,značce" jenže jsme záhy zjistili, že slečna na cestě nás poslala zadem do přístavu ve Strážnici a to u nich je ,,lodní lanovka" Když jsme se kilometry vrátili, tak jsme se ocitli mezi Moravou a Baťovým kanálem, neměli mapu s sebou, nevěděli kudy-tudy....tak jsme vzdali naplánovanou trasu a šli prostě nějakou cestičkou podél Moravy a tak nějak dokola I tak byli kluci nadšení, jelikož jsme záhy přišli na nějaký polovyschlý přítok a to byla řeka, do které se nebáli vlézt a trochu smočit. Už v tom ,,přístavu" (plavební komory to byly) jsme potkali několik pejsků taky na prochajdě a pejsek prý Boban - tam běhal na volno - ten byl místní. Byl to očividně kříženec labradora s bulem, ale vypadal nekonfliktně a na krku se mu houpala velká placka se smajlíkem Ten se přidal a celou! trasu šel s náma Na konci jsme vyčinili páníkovi, který si ho pak odchytil (Boban by snad jel i s náma autem ) že když posílají Bobana jako průvodce, ať mu alespoň dají mapu, neb jsme se ho pořád ptali kudy? a nic kloudného z něho nevypadlo
Vyjíždíme odtud a Tom:,,víš kolik je hodin? Půl páté a měli jsme být u Evey v 16h! Minimálně půl hodiny tam ještě pojedeme....to asi nemá cenu, aby jsme tam už jezdili ne?!" Hmmmm, jestli oni už pak nebudou mít fofr s balením - to už ji nebudem moct zdržovat Jenže, když už jsme tady a Evey je tady....sjeďme tam, prostě ji alespoň pozdravíme a pojedem Nemám taky ráda hazardéry na silnici, ale když chytnete před sebe čerstvého držitele papírů, co na 90tce jede sotva 65km/h, za ním už zoufalá kolona 8 aut a vy spěcháte - to bych vraždila Když jsme konečně dorazili po 17té hodině do Čejkovic, já letěla do toho areálu hledat Evey a Tom s klukama měl pomalu za mnou přijít ,,ke vchodu". Já měla ,,fotku kluků" kouknu a palačinky hned zkraje, jenže fronta jak blázen. Nechtěla jsem tam dělat ,,vítr" - když měly holky fofr, tak jsem se hezky postavila na konec fronty a že koupím zrovna palačinku a zeptám se, která zná ,,ty dva z fotky" Mezitím jsem přemýšlela, která z nich by mohla Evey být a marně lovila v paměti, co o ní vím (věk, vlasy... ) a čuměla jsem na ně asi jak blázen Mezitím opravdová Evey (což jsem posléze zjistila ) několikrát odběhnula a když jsem konečně přišla na řadu a ukázala fotku, jedna z paní se smála a mrkla na mě, že mám kouknout ke vchodu, který byl jen kousek od palačinek. Já tam přes lidi mrknu.....a tam u kluků s Tomem dřepí slečna ve stejnokroji ...ta už je tam právě viděla a odběhnula za nima A byla to pochopitelně ta nejmladší a nejhezčí z prodavaček Strejdo
Trochu jsme pokecali, ale taky se tam zastavovalo hodně lidí: tu na Berryho, tu na Worička...tak ještě mezi tím i s nima Vlastně jsem si, přesně jak jsi Evey říkala uvědomila až cestou zpět, že na žádné osobní věci jsem se Tě ani nezeptala (na rodinu a tak..) Písni mi posím, alespoň něco v mailíku, ať ho mám a ať něco vím i o Tobě (já jsem ,,slepičí prdelka" tak o mě tady už ví každý všechno
Pak musela už jít Evey holkám pomoct palačinkovat a taky už bylo hodně hodin, chvilku jsme ještě počkali vedle stánku na trávníku (a dělali atrakci pro děti - Tom se smál, že příště budem vybírat jako za jízdu na poníkách ) moderátor už lidi začal vyhánět, protože se nějak nikomu nechtělo domů a oni už toho měli za celý den dost My jsme řešili, že neteř má narozeniny a po tom, co nás na synovcovy švagr vyhodil a byla ta velká hádka, tak jak a kdy jí tedy půjdem popřát....jestli ještě teďka večer, když přijedem...tak z toho byl Tom nervní A taky z toho, že si na 18h pozval mého bráchu na tenis a ten u nás naštvaný čekal a vyvolával, kdy teda přijedem? Musela jsem mu já (Tom neměl odvahu ) z auta pak volat, že tenis fakt nestihnou, ať jede domů Tak jsme se s Evey rozloučili, já si koupila na cestu palačinku a frčeli jsme. Mimochodem Evey - já byla tak hotová z celého dne, že jsem akorát snědla večeři, zalehla k televizi a spala jak dudek. O půlnoci jsem si na Tebe vzpoměla, kdy Ty jsi proboha až dorazila domů.... a to jdeš zrovna dneska do práce??! nebo máte nějaké volno...zasloužené?!
Strejda
palačinka....no, palačinka je to zdravá tudíž něco člověk z chuti musí obětovat - jako u většiny zdravých věcí Já například vím, že pohanka je děsně zdravá, jenže mi chuťově nesedí. Sním ji, protože vím, že pro sebe něco dělám, ale víc si pochutnám na klasické - co si budem namlouvat Přesto, mám koupenou pohankovou krupici a dělám si občas místo klasické i tuto krupičku, jelikož je taková ,,hrubozrnná" a mě tam ta křupavá zrníčka chutnají Evey, jak to máš vlastně Ty? děláš si jen ty vaše, nebo taky radši klasické palačinky? Ale např. vločky (ovesné, pšeničné) mi opravdu chutnají a mám ráda takové svoje domácí müsli - kdy si udělám mix ještě se sušeným (bio) ovocem, semínky a oříšky. Na tom si fakt pochutnám

Tá ta
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 08:46
- Nahlásit

Týjo,vy jste toho napsali...
Ježiš já bych si dal palačinku...
Nám teď doma asi 4 dny nešel internet a v práci jsem neměl čas.
Poskytovatele jsou laxní a jako ajťáci přes den nekomunikujou a začíná se něco dít až tak od 22,30h.
Míša se starším bráchou (Honzikem)jeli a jezdí po Českém ráji na kole a kempech.Dnes by se už ale měli vrátit.
Určitě něco písne.
My jsme se byli s manželkou a Baru za nima mrknout zrovna v Sedmihorkách.Sotva jsme vylezli u jejich chatky z auta,(kluci tam ještě nebyli)šla okolo paní s BSP.
Prý dvouletý,ale jednou tak velký jak Bára.Byl tedy bez PP,ale krasavec a kliďas.Dali jsme pesanům volno a kecali.Akorát jsem po očku sledoval,zda nebudem mít štěňata,ale Baru se ohlídala sama ač se Bady snažil.
Pak dorazili kluci a co jsme se pomalu přestěhovali ke stánku s občerstvením,začalo lít jak z konve.Bylo tam hezky.
Navečer jsme zbaběle ujeli domů a nechali je tam v té zimě.
(ale nedali se a poradili si,prý si na recepci zakoupili připojení k topení-noc80kč)

worick
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 10:22
- Nahlásit

Tá ta
Týjo,vy jste toho napsali... - všichni víme o kom je řeč omlouvám se, ale já prostě neumím psát stručně (ani mluvit ) si říkám, že jestli to napsat ve dvou větách, tak to nemusím psát nic
Jé, tak vy si tak hezky prázdninujete, když tak vzpomínám, co všechno už jste za prázdniny postíhali a podnikali....to vám pak asi ani nepřijdou tak krátké jako mně, když jste je tak parádně využili. My máme všechny dny skoro stejné a připadne mi, že se nic neděje a pak je hned po prázdninách a už podzim a z toho se úplně ježím
Ježiš já bych si dal palačinku... - jéé, tak si doma udělejte, vždyť to je děsně jednoduché, otázka snad 5 minut Namažeš Nutellou, stříkneš šlehačku (my tuhle teda nepoužíváme ) a máš mňamku. Tom má kombinaci, jak už jsem kdysi psala, Nutella-jahodová marmeláda, já Pribiňák a javorový sirup
Navečer jsme zbaběle ujeli domů a nechali je tam v té zimě. - v noci už je pěkná kosa Z těch 27st to najednou spadne na 10
Co kočiny, ještě je máte? A jak se teda jmenujou? Co Bára na ně, už se kámoší? A jak je to s tím háráním, ještě nehárá? Kessie nepíše... Maká chudinka....

worick
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 10:29 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Jak psala Evey, nakonec tam s pejsama lidi chodili....pravda, s menšíma Ale chápu to. Bylo tam moc malých děcek, co se šmolí po zemi a nemusí se všem líbit nacvrkané od pejsků Jak tohle řešíte, dokážete jim ve značkování zabránit?? Kluci ví, to se celkem naučili, že na domy a ,,zahrádečky" se nesmí. Jenže když před náma jde feňule a cvrkne na trávník, chvíli to uhlídám, pak se kouknu jinam a bleskem to přeznačkují Je mi to pak trapné, ale fakt se to úplně uhlídat nedá Stejně tak vy asi neuhlídáte ,,holku", když si jen rázem přičapne a je to... Nebo jo?

Evey
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 10:48
- Nahlásit

Ano, ano akce setkání v Čejkovicích klapla a jsem tomu velmi ráda. I když ráno to bylo dramatické, netrefili jsme ty správné Čejkovice. Ony jsou tam na jihu totiž dvoje cca 50 km od sebe.
Tak do 17 hodiny jsem se zdržovala ve stánku, ale pak už jsem si říkala, že Worick asi nepřijede, tak jsem vystřídala kolegyni a chodila pro suroviny do haly. Vtom se mi tam v dáli mihla hlava berňáka, ale neviděla jsem Worička, oběhla jsem stánek, koukám psí sestava by seděla, ale člověčí ne. Ale jak píše worick našli jsme se.

worick
Evey, jak to máš vlastně Ty? děláš si jen ty vaše, nebo taky radši klasické palačinky? Já mám chuť pohanky ráda, takže si opravdu raděj dám tu pohankovou palačinku. A to buď jen holou, bez ničeho, anebo s Nutellou.
i tu krupici si raděj uvařím pohankovou než pšeničnou.
A byla to pochopitelně ta nejmladší a nejhezčí z prodavaček Děkuji za poklonu. Vy jste oba moc fajn a tvoříte pěkný pár, ráda jsem Vás poznala.
Bráchu i Toma pozdravuji a že se jim omlouvám, že si kvůli mě nezahráli.
Dorazili jsme domů po 22 hod. a už v autě si mi klížili očka. Já to mám naštěstí dobře promyšlené - mám tento týden dovolenou. Takže jsem velmi ráda, že jsem dnes nemusela vstávat a jít do práce. Ostatní kolegové a kolegyně museli ale normálně do práce.
Maila určitě napíšu. Jen dnes už to asi nestihnu. Nemám doma Internet. Teď jsem jen na skok u rodičů.

Drakopes
Takové dobré zprávy, jen tak dál.
A proč Alfíkovi tu tlapu zavazují? Jako aby si to nelízal?

Tá ta
Hlásím, že jsme v sobotu grilovali. Rodiče si pořídili "lávový kámen". To byla dobrota. Taky se musím po něm někde poohlídnout.

worick
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 12:09 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Evey
Bráchu i Toma pozdravuji a že se jim omlouvám, že si kvůli mě nezahráli. - neboj, neboj, oni si chvilku najdou, tenis si ujít nenechají...a kdyby byl hlášený konec světa, bude to to poslední, co udělají (já bych si tedy představovala něco zcela jiného )
Tom byl spíš nervózní z toho svého bráchy, jak vymyslet to gratulování, aby jsme kvůli prdlému švagrovi, neublížili neteřce, která za taťku nemůže
Já to mám naštěstí dobře promyšlené - mám tento týden dovolenou. - to jsi moc dobře udělala Mně by po takovém ,,blázinci" do práce druhý den nikdo nedostal Chuděry kolegyně Jak jsem psala, jsem nesvá z velkého množství lidí, já hromadné akce všeho druhu nemusím... O to raděj se ale setkám z lidma, se kterýma mám stejné zájmy: psy, zvířata všeobecně a vše kolem zahrady
A byla to pochopitelně ta nejmladší a nejhezčí z prodavaček - to je svatosvatá pravda a za tím si stojím a přítomným pánům hlásím, že Evey sem nedává své fotky jenom z ohleduplnosti k ženskému osazenstvu
Jak jsem psala, taky mi vadí, že si někdo pořídí ,,psa k dětem" o to víc, když Worička. Tudíž jsem ani z těch, co si koupili samojedku nadšená nebyla....snad to na mně nebylo vidět Já nechci říct, že jsme my pro samojeda nejlepší chovatelé - to by právě Woriček nemusel být doživotně na flexině - jenom nechci, aby ho v jednom kuse tahala a trápila prťata jenom proto, že ,,tenhle pes to snese" A pak se vyskytne problém s utíkáním, dospělý pes děcka přestane zajímat (troufám si tvrdit, že už po pár měsících) a skončí v kotci To je pro samojeda přímo vražedné

Strejda
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 12:24
- Nahlásit

worick
Evey sem nedává své fotky jenom z ohleduplnosti k ženskému osazenstvu
A nemohla bys sem dát její fotku Ty?

worick
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 12:42
- Nahlásit

Strejda
Nemohla, protože jsem kráva sklerotická, co opět nevytáhnula foťák z batohu a to ani na výletě, ani v Čejkovicích Ale jsem si vzpoměla ho tam dát
Já bych se zabila

Drakopes
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 14:38
- Nahlásit

A proč Alfíkovi tu tlapu zavazují

má na ni zase nějaké svinstvo - prostě je z toho rána na dlaň. Ale hojí se to, takže má na tom dva druhy masti a zavázané. Chodí v ponožce s pirátskými lebkami

Kessie
Člen
# Zasláno: 29 Srp 2011 22:07
- Nahlásit

Tak, konečně se mi podařilo dočíst všechno za posledních skoro čtrnáct dní...
Drakopes - jsem ráda za pozitivní zprávy... co se Nílouška týče, Alfíkovi se snad brzy tlapka uzdraví...
worick - já jsem si myslela, že nám to naše opravování nebude trvat tak dlouho... že bych se mohla taky do Čejkovic vydat... ale pořád máme pracovní víkendy - už chodíme týden do práce... ale jak to tak čtu, asi bych se mezi vás, holky worick a Evey, moc nehodila... Po pracovním létě si připadám zatím trochu zanedbaná (neostříhaná, neopálená, atd.) a navíc jsem z těch všech používaných barev a čistících prostředků dostala nějaký ekzém na rukách... tak třeba příští rok...
Jinak my zatím neháráme... takže na prochajdy chodíme normálně, i když až později večer... v pátek u nás bylo 37,7°C...to jsem v ČR na vlastní kůži ještě nezažila nikdy...
Jinak u nás nic nového...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 06:22
- Nahlásit

bych se mezi vás, holky worick a Evey, moc nehodila...

to mi připomíná úvahy Worick před naším loňským setkáním ... jestli budu mít šperky či kožich) - mezi námi děvčaty jde přece jen a pouze o ty psy))

worick
Člen
# Zasláno: 30 Srp 2011 08:15
- Nahlásit

Drakopes
Chodí v ponožce s pirátskými lebkami -
Kessie
já jsem si myslela, že nám to naše opravování nebude trvat tak dlouho... že bych se mohla taky do Čejkovic vydat... - jééé škoda, že jsi nepřijela - to by bylo překvápko kdyby jsi tam na nás bafnula A nás by jsi podle kluků poznala Škodáááá ...ale pořád máme pracovní víkendy... No právě měla jsi si taky jednou dáchnout a udělat si hezké odpoledne - a že by bylo...celé...poněvadž: na nás by jsi se načekala ale jak to tak čtu, asi bych se mezi vás, holky worick a Evey, moc nehodila... - co Tě vede babo Po pracovním létě si připadám zatím trochu zanedbaná (neostříhaná, neopálená, atd.) a navíc jsem z těch všech používaných barev a čistících prostředků dostala nějaký ekzém na rukách... - já nebyla u holiče nejmíň 10let , ruce mám jak starý zemědělec a opálená....no to jediné ze zahrady jsem Jenže u ,,staré škeble" už je to poněkud kontraproduktivní Zrovna onehdá jsem ukazovala Tomovi, že mám ruce svraštělé jak slonice - takže... buď naprosto v klidu
A jak říká Drakopesová -mezi námi děvčaty jde přece jen a pouze o ty psy (se jí to kecá, když je chytrá jak Einstein )
Včera jsme vyrazili na cvičák, i když tam byla napsaná jen štěňata. Ale k večeru se už chladí, tak jsem si říkala, že kdyby přišel někdo ze ,,staré gardy", tak by jsme si třeba postavili pár překážek a trochu zacvičili. Štěnda byla jen dvě a šéfky s Amonem a Mary. Amon trénoval asi na záchranářské zkoušky (jsem pochopila, na mne, když to někdo jen tak zavolá, tak bohužel jak neslyším, tak nerozumím co říká ) Měl tam vytaženou houpačku (lávku), tak mě napadlo, že to taky s klukama skusíme přejít. Worka dobrý, přešel, ale se staženým zadkem a podruhé aby nemusel si lehnul na zem Beruna se postavil na začátek, jako že normálka, když jsem řekla ,,pojď" tak: oni po takové šikmé lávce totiž nastupují do auta a on místo aby normálně šel, nevím proč, se na začátku odrazí, skočí doprostřed a do auta ....to jsem ovšem nedomyslela a trdlín se odrazil, skočil jak koza, vyrval se mi z obojku uprostřed se to převrátilo, tak se leknul, sletěl dole ...a už na to prostě nevleze ani za tisíc kokínek Záchranář z něho holt nebude Obecně...by naši kluci ani nemohli, oba jsou, když na to přijde, dost strašpitlové
Zapoměla jsem: když jsem se v garáži balila na cvičák, tak kolem projel vůz s koňma (u nás to není až tak vyjímečné ) a sedělo tam nějak víc lidí - tak jsem si myslela, že jsou prázdniny, tak někdo vozí děcka. Kousek za koupákem jsme zjistili, že tam stojí, druhý kůň byl vypřažený a tuším uvázaný vzadu za vozem, stál u něho chlap - tak mně i napadlo, že někdo učí koně tahat. Byli jsme skoro 100m od nich, najednou zadní koník začal nadskakovat, tak mne napadlo, že jestli se mu utrhne, tak s klukama budem muset vletět někam do křoví...zůstala jsem stát a čekala co bude Načež nějaký povyk a vůz se rozjel rovnou křovím k potoku. Jen jsem za křovím viděla seskakovat lidi z vozu...snad by k té vodě neprojel - jsou tam dost nahusto stromy a křoviny...naštěstí je tam dolů nejmíň 10m prudký, vykamenovaný sráz dole pod jez Sem se pěkně vylekala, byl to boj a ještě to pak vypadalo, že to otočí a povalí k nám i s tím vozem. Trochu to uklidnili, povedlo se vytáhnout vůz na cestu a pomalu šli zase dál, pořád ale nějaké poskakování a přestávky a nakonec kousek od místa, kde přecházíme potok přes visutou lávku my - vletěl s tím zadním koněm do potoka a já neměla odvahu projít kolem, protože jsem čekala, že se mu vyrve a vyběhne zpátky nahoru z křoví přímo na cestu před nás. Zase jsme čekali co bude a až jsem uslyšela, že ho převedl na druhý břeh (a potvrdilo se, co jsem tušila, čí to koně jsou ) tak jsme konečně mohli projít a taky přejít. No a tam koukám a jasně, on se s koněm zastaví u brány a čeká na ten vůz až přijede přes most po cestě dokola, takže jsme zse nemohli projít dál Jeden ze sousedů tam seděl, tak jsem mu říkala, že to je tady nějaká divočina a že tam s ním radši počkám, protože ten koník, co tam postává nevypadá zrovna happy - tak mi říkal, ať nechodím, že to mají raply, že by ho neudržel. Za chvilku přijel ten druhý s vozem, tam je cesta do takových uliček a esýček, tak to na několikrát snažili vytočit - to už jsem na 20m viděla, že vozka je jeden z našeho příbuzenstva (vzdáleného: švagrové švagr ) Jsem se mu smála, jestli si dělá řidičák a on jak jsem si myslela: že zajíždí novou kobylu, co ještě nikdy nebyla v zápřahu (to mají koně do hor) Pak ještě chvilku trefovali do brány a když konečně zavřeli, mohli jsme projít dál, ke cvičáku (tohle byly už domy z vedlejší vsi, na druhém břehu)
No jo, blbosti, ale pořád se něco děje

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání