Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 10:28
- Nahlásit

Strejda
Už to je velké jak dvacetikoruna - došla vám řepíková mast? Uvař řepík, namoč fáč a drž tam chvíli obklad.

Evey
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 11:25
- Nahlásit

worick
Akorát, že mamka je v důchodu a teoreticky by se mohla prospat pak přes den. I kdyby měla tu možnost, tak souvislý noční spánek je stejně ten nejhodnotnější...

Strejda
Už to je velké jak dvacetikoruna - došla vám řepíková mast? Uvař řepík, namoč fáč a drž tam chvíli obklad. A zakázat koupání.
Pokud nepomůže, tak bych zkusila lokálně ten Prurivet.

worick
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 11:39
- Nahlásit

Předevčírem po krmení jsme šli po půlnoci spát a slyším ještě od compu Woričkovo poštěkávání. Za chvíli shora baterka a Tom svítí, co tam kdesi má...a naskytnul se nám pohled: kolem jezera pod vrbou šmejdí ježek, takové to popocházení a strašné šňupání čumáčkem.....u něho leží Woriček a čumí mu z 10cm zvědavě do ksichtu - takové to hlava na jednu stranu, hlava na druhou stranu mezitím štěk, štěk - to se ježura zarazí, čumí do ksichtu Woričkovi - co jako má furt?! Vypadali jako dva kámoši největší ...ježura hledal co kde sežrat a Worka mu asistoval a nechápal, co tam jako může žrát?

Michall
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 13:06
- Nahlásit

worick

Drakopes
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 15:25
- Nahlásit

[url=http://hobby.idnes.cz/nejkrasnejsi-kun-ceska- je-jediny-ktery-muze-pripoustet-friske-klisny-1e0- /hobby-mazlicci.aspx?c=A110823_093852_hobby-mazlic ci_mce]

Drakopes
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 15:42 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

píšou se mi sem nějaké hovadiny a to jsem jen chtěla dát odkaz na krásného koně ...

URL

worick
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 16:41
- Nahlásit

Drakopes
Tý jóóó no ten je teda ale nádherný úplně se mi nad tím zatajil dech - vypadá jako nějaký zakletý princ z pohádky

Dines
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 16:55
- Nahlásit

worick
Panííí, počítám dobře, že už ti visím jen poslední splátku?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 20:09
- Nahlásit

Hele, lidi, jak vám žerou psi v tomhle vedru?
Ti naši dva granule ani neťuknou, v zelenině se pohnípají a snědí jen maso.

Dines
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 20:18
- Nahlásit

Drakopes
Žerou celkem normálně, jen dneska čuba vyhodila včerejší večeři a završila to průjmíkem

Strejda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 21:24
- Nahlásit

Drakopes
Hele, lidi, jak vám žerou psi v tomhle vedru?
Jako bych je týden mořil hladem.

worick
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 21:28
- Nahlásit

Drakopes
nee, nežerou Večeře polovinu, o snídani jsem se ani nepokoušela a rovnou rozdala žebra....což ovšem narušilo režim a Woriček akorát nad žebrem stál a temně vrčel místo aby žral. Musela jsem mu několikrát vysvětlovat, že toť vše a nad miskou ho ukecávat rozhodně nebudu. Přihodila jsem mu tam další dvě žebírka....a to už měl obavu, že to neuhájí tak začal konečně chroupat. Berry snědl poměrně dost, na váhu to skoro dávka byla Ovšem kostí...víceméně....
Strejdo! Ty to flákáš...co to je totok za pořádek...Ty máš dovču?! (mi to zahlásilo )
Dines
Panííí, počítám dobře, že už ti visím jen poslední splátku? - vydrž Prťka, zítra zjistím

worick
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 21:29 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Fakt jo? Holky žerou i v tom vedru? Ani si nehlídají tajli...

worick
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 21:32 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

jinak jako ....jsem čuměla na fotbal Dostali góla, tím mě nasr....a šla jsem sem
S mamkou jsme vozily zbytek sena, co jsme nestihli odvozit včera i s bráchou. Slibovala tři nůše, nakonec jsme musely jet s károu dvakrát - byly 4. (včera 6) Jelikož je taky úplně blbá a odpoledne na tom hicu kopala motykou v zahrádce brambory tak to na tom senu završila pěknou migrénou Nacpala jsem do ní acylpyrin (ten povinně jako právě prevence mrtvice) a ona si vzala ještě nějaký ibuprofen a teď nejspíš doma stejně blije...

Strejda
Člen
# Zasláno: 24 Srp 2011 22:21
- Nahlásit

worick
Ty máš dovču?!
Takovou pracovní.

Holky žerou i v tom vedru? Ani si nehlídají tajli..
Ani nevědí, co to je.

worick
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 00:06 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Na Prahu a spol., se žene zase nějaká bouřka - Tom říkal, že když meteorologové napíšou: možnost bouřek.....tak si pod tím ale nepředstavuje - bouřku přes celé Čechy

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 00:50
- Nahlásit

jo, koukám na radar, pod stolem u country rádia nacpaného Alfréda ... a to mám budíka ráno na půl šestou ...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 01:17
- Nahlásit

to je nekonečná masa ...
Alfréd se pokouší zahrabat, blejská přes celou oblohu, masňácké kapky mlátí do parapetu, dunění otřásá celým domem.
Vzhledem k vedru nechci Alfínovi vázat hlavu ...

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 02:10
- Nahlásit

Mysleli jsme si, že hlavní proud je za námi, jenže v těch západních Čechách vyrábí další bouřky a ten modrozelený pás na radaru stále žloutne a červená. Pořád blejská a hřmí ... Alfí už má ovázanou hlavou, sliní a funí ...
Jediněj spokojeně chrnící je Níloušek ....

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 06:51
- Nahlásit

Drakopes
jenže v těch západních Čechách vyrábí další bouřky a ten modrozelený pás na radaru stále žloutne a červená.
My bychom to vzali za vás, ale když vy pragocentristi musíte mít všechno pro sebe.

Evey
Včera si mě vyhlédl komár. Když mi sedl na nohu, tak jsem ho pro výstrahu zabil. Z druhého konce zahrady přiběhla Salina, přisedla k noze, oční kontakt, úsměv, ..., naval pamlsek. To jsou komické následky výcviku podle NZŘ.

Evey
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 07:08 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit

Drakopes
Hele, lidi, jak vám žerou psi v tomhle vedru? Známkováno jako ve škole - tak za 3. Tedy nic moc.
Pořád blejská a hřmí ... U nás opět nic. Jen silnější vítr.
A jedna pozitivní. Včera jsme měli v práci jednoho kontrolora. Bavili jsme se o psech, má cane corso. Říkal , že sousedi mají BSP, kterému diagnostikovali rakovinu s prognózou přežití max. 6 měsíců. Už jsou to 2 toky a pes si spokojeně žije bez sebemenších potíží. . Je veselý, žravý.

Strejda
Když mi sedl na nohu, tak jsem ho pro výstrahu zabil. Z druhého konce zahrady přiběhla Salina, přisedla k noze, oční kontakt, úsměv, ..., naval pamlsek. Tak doufám, že jsi ji nezklamal.

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 09:09
- Nahlásit

Evey
Tak doufám, že jsi ji nezklamal.
To bych jí nemohl udělat.

Spadlo asi sedm kapek. Vydrželo to jen tak dlouho, než jsem uklidil nářadí ze zahrady.

worick
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:03
- Nahlásit

U nás to vypadá na o něco menší vedro - snad, že někde tam v dáli popršelo Zatím je 29st. Okoupeme kluky a letos mají s koupáním utrum
Dneska se se mnou u brány zastavila spolužačka a mluvily jsme jak jinak - o zvířectvu. Měla dva velké psy (nějaké molosy) a má i koně. Řešily jsme, jak se bojíme o kočky a ona povyprávěla že: psy jí někdo otrávil a zastřelil dvě hříbata...už je to ale asi tři roky. Prý snad jen proto, že jí koně občas utekli do polí. Lidi jakou fakt hazlové....

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:26
- Nahlásit

worick
Lidi jakou fakt hazlové....
Máš pravdu.
Už Ti to chci napsat delší dobu a vždycky zapomenu. Jako poučení k setkání s kavkazáky.
Podle zákona proti týrání zvířat je povinen každý, kdo vidí psa bez pána, zabránit tomu, aby byl sám navolno. Není to přesná citace, ale podstatu to vystihuje.
Naše šlapka šla vyvenčit fenu BOM. Fena byla navolno. Od sousedů ze zahrady vyběhl otevřenými vraty pes a fenu napadl. Bylo z toho nějaké šití.
Normální člověk by se za psa omluvil a zaplatil veta. Tady to tak nebylo. Soused podal na šlapku trestní oznámení, protože nedodržela ustanovení zákona proti týrání zvířat (nezabránila volnému pohybu jeho psa) a vedla fenu navolno a tím umožnila její napadení.
Tak až potkáš kavkazáka, tak ho odveď za plot. Teprve potom můžeš bránit svoje psy.

Evey
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:32
- Nahlásit

Strejda
Naše šlapka šla vyvenčit fenu BOM Přiznám se, že jsme musela chvilku přemýšlet jaká šlapka...
Soused podal na šlapku trestní oznámení, protože nedodržela ustanovení zákona proti týrání zvířat (nezabránila volnému pohybu jeho psa) a vedla fenu navolno a tím umožnila její napadení. A doufám, že neuspěl.

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 12:45
- Nahlásit

Evey
Přiznám se, že jsme musela chvilku přemýšlet jaká šlapka...
Kdo u vás šlape stopy? U nás šlapka.

A doufám, že neuspěl.
Policie to odložila a předala k projednání Městskému úřadu. Ještě to neskončilo.

Evey
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 13:47
- Nahlásit

Strejda
Kdo u vás šlape stopy? U nás šlapka. Máme mužskou šlapku. No, ale těm se říká gigolo, ne?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 14:42
- Nahlásit

Alfréd na převazu chválen, že se viditelně hojí. K pajdání nemá žádný objektivní důvod. Hlavně, když se občas zapomene a nepajdá ... )

Janinkaprcek
Člen
# Zasláno: 25 Srp 2011 18:18
- Nahlásit

Někteří hafani se bouřky bojí,naše 9ti měsíční Ailuška si v bouřce hraje v kaluži...Blázen..Hromy blesky-nevadí...Vítr profoukávajíc kožich a návaly deště jsou příjemné zpestření a legrace.....))

Evey
Člen
# Zasláno: 26 Srp 2011 07:19
- Nahlásit

Janinkaprcek
9ti měsíční Ailuška Letí to co? Ta už musí být veliká.
Na bouřku taky naštěstí žádnou reakci nemáme. Ale vím jaké to je. Náš první rodinný voříšek se jí bál, klepal se jak sulc. Stačilo i když jsme byli na porcházce a v dáli se ozvala rána po odstřelu z lomu. Hned utekl, naštěstí domů.

worick
Jak to vidíš s nedělí? Nadhodila jsem v práci dotaz na možnost cca hodinové přestávky. Šéf zájezdu mi řekl, že by to neměl být problém. Ale pak jsem se dozvěděla, že se ho na to samé ptala i kolegyně, která si tam chtěla také něco dohodnout a jí řekl, že ne.
Dívala jsi se na ten program? Bavilo by Vás to tam? Byla bych nerada, kdyby jste jeli jen kvůli mě a my se pak viděly, třeba jen 5 minut.

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání