| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 13:44
- Nahlásit
Michall
doporučuju holkám vybrat jednoduchá jména, protože volat složitě na dvě kočičky jmény jako: Valentýnko-Leontýnko... je z vlastní zkušenosti složité. Na Berunu taky nevoláme Blackberry i když jsme ho vybrali a je hezké
Třeba Mína a Frída
Drakopes
Do toho přišla s odpuštění blbka s háravou kokřicí, otočila se a v závěsu s Alfrédem zas odcházela. Dohonila jsem je až u kina (nílouška v parku hlídali ostaní pejskaři) a oblíbená diskuse, kam má teda chodit venčit .... - chápu Tvé rozpoložení Ono je dost hlídat dva zdravé psy, ne tak ještě tohle
Chápu tedy i tu s fenkou, neboť si nedovedu představit, kam se v Praze s háravkou vrtnout. U nás bych vlezla do lesa a tam je vážně minimální pravděpodobnost potkání psa...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 14:19
- Nahlásit
Když jsme u těch koček...
http://www.stream.cz/video/605923-kocka-a-voda
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 14:47
- Nahlásit
worick
platí nepsané pravidlo, že do parku se s háravkou nechodí!!!
Háravky chodí nahoru na Ruskou. Vzít háravku do parku, kde je povolené volné pobíhání psů, znamená pokazit celé venčení hromadě jiných
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 14:59 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit
MartinaBarney
Ještě ne . Možná dneska nebo zítra. Aby se nezděsili a nevzali nohy na ramena.
Tak to bude dobrý!
Taky jsem se vrátil od veta. Oči jsou v pořádku a už je zase jen zdravá růžová. Včera jsem pozoroval Báru a mam pocit že za noc strašně z mohutněla. Tak jsem ji zvážil a má o kilo víc tudíž 33. Taky jsem se ptal na celkovou kondici a je úplně ok.
worick
Děkuji za typy. ;)
Evey
Kam se s Bárou hneme máme spoustu přátel a ani v čekárně tomu nebylo jinak. Takže ty 3 hodiny utekly rychle. Bára už se docela nudila.
Byla tam paní která včera někde na dálnici sebrala kotě a mělo zlomenou nožku. Evidentně někdo jenom přibrzdil a zahodil.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 17:46
- Nahlásit
Michall
My bychom to taky nechtěli do baráku . Jsou na chalupě kde do teď intenzivně chytala Ťapinka. Jsou venku. Snad vydrží.
Jste lepší - máme kotě už skoro 14 dní.... bude to prý kočka venkovní (včera už se nám nakýbloval do postele :lol
Jen nějak nemáme ty nervy ho osmitýdenního, ani né kilovýho vyhodit ven, když je tak roztomilej, čistotnej,....
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 20:20
- Nahlásit
Tak o tom si tady můžou jenom nechat zdát. Až si zvyknou tak je vykrmíme a..... Ne nejsme kanibalové . ....a půjdou ven chytat myši. Ta co je na fotce je pěknej štuclik divoká a odvážná. Jsme na chalupě a teď se s Bárou seznamovala. Ta z fotky. Ta černá je bojácná . Když si pro ní Tá ta jel tak volal majiteli že je dole. A majitel přišel bez kočky že jí .nemůže v bytě sám chytit. Bytová kočka a je bojácná. Kdoví co ji asi dělali.
Nás se už ale přestává bát a dokonce začíná při drbání i příst.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 16 Srp 2011 21:44
- Nahlásit
Michall
Bytová kočka a je bojácná. Kdoví co ji asi dělali - čéče, tohle by mně taky napadlo kdyby: kdyby naše kočky nebyly just to samé. Bojí se oba dva, kocour trochu míň, před tchánama nebo bráchou někdy ani neuteče.....kočka lidí hrozně moc, ale třeba švagrového zlaťáka Arga ne. Na veterině nám říkali, že je to dobře, poněvadž se nemusíme bát, že jim nějací lidé venku ublíží.. Byli takoví, už když jsme je přivezli a nezměnilo se to. Myslím, že kočky tu náklonost či odstup od lidí nějak ,,dědí" po mamči. Divné ale je, že naše mamka má teď druhé kotě po sobě, první byla kočička, teď je to kocour, každý úplně odjinud a oba jsou to mazli.
Kauza Pálenice a kavkazák
zastavily se za mnou dvě sousedky z té ulice k nám (obě přibližně v mém věku) a ptaly se mně, co to bylo s mýma psama a kavkazákem. Tak jsem jim to povyprávěla a ony mi řekly, že v ulici už sepsali petici a dali to na Obec, že je tam ten pes terorizuje s vědomím majitelů, že tam už lítá každý den, pokousal už několik lidí a psů a ti blbečci z Pálenice se jim jen pošklebují, že ho vycvičili tak, aby se uměl protáhnout těma šprlatama v plotě....Má se to projednávat na radě zastupitelstva a že uvidíme, jestli se něco změní. Jinak....je to prý úplně děs V neděli jsem vepředu rozhazovala posekanou trávu pod keře a šli kolem dva mladí s klukem, pán vedl mladého setra, a kluk za nima malého berňáka. Napadlo mi, že jsou to noví sousedé sestřenky - popisovala mi toho kříženého berňáka. Přešli kolem a za nějakou chvíli se ozval z té ulice řev psů - já myslela, že to řvou minimaxi za plotem. No a teď mi právě sousedky řekly, že na ně ten debilní čokl z Pálenice vyletěl a skočil na to berňácké mrně. Páník ho prý z něho rval, že na něm dokonce i ležel a snad byl taky pokousaný - berňáček je pokousaný na noze, ale nevím jak moc
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 05:53
- Nahlásit
worick
Kauza Pálenice a kavkazák ... pokud nejsou ti majitelé rozumní, tak se obávám, že žádná petice nepomůže a skončí to pro něj špatně, je otázka za jak dlouho a co ještě stihne kavkazák napáchat, než se mu stane nějaká "nehoda" . To teď nemůžeš jít ani v klidu nikam na procházku.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 06:52
- Nahlásit
worick
Woricku serte na obec a volejte regulérně POLICII - kor když už jsou tam reálně pokousaný lidi!
a ke kočce - Tofík je hustej - nebojí se ničeho a nikoho (jen teda terasu opouští velice opatrně - asi to ještě nějaký týden potrvá než zmapuje náš obrovský(ani ne 700m2) pozemek
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 08:04
- Nahlásit
Drakopes
Myslím na Vás a doufám v co nejlepší výsledky!
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 08:07
- Nahlásit
Michall
Co se týče výstupu na Říp, tak ještě popravdě nevíme. Kříží se nám termín s jednou akcí, tak musíme zvážit co a jak.
Jinak k Bájoškově váze. Naposledy, když jsme vážili (asi v březnu nebo tak nějak) měl 37 Kg. Teď nemáme vůbec představu. Připadá nám sice hubenější, ale to bude spíš tím, že shodil kožich.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 08:30 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Já jsem včera česala snad víc jak po týdnu a zjistila jsem, že z Berči pořád padají celé ,,kusy" srsti - ještě pořád není dolínaný. Vyčesala jsem igelitku s Tesca Hlavně boky, záda, rajtky. Náprsenka se mi zdá, že ještě drží a drží
Tom byl včera u zubařky a napíchla mu nějakou cévu (prý se to stává ,,jednou za 10 let" ) Má pravou tvář jak balon a prý to může trvat 14 dní, než se ten výron vstřebá Je nasr....ani nemluvit
Večer mi hlásil, že kluci nic nejedli, Worka vyl už někdy od odpoledne a večer jen stáli a čuměli kamsi do dáli....
Teď koukám, co skáčou kolem plotu a jasně - Dáša tam nastrká zadek a ještě kolem běhá nějaký ten černý ,,rádobylabrador"
Tak přemýšlím, jestli a dokdy mám čekat se snídaní, nebo ji celou zrovna odpískat...Hlavně, že jsem jim včera ovařila vepřovou hlavu Kočky jak mně viděly, valily ke dveřím ať je pustím a hned vlítly domů se schovat
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 08:34
- Nahlásit
Konečně i LuckaM se zase ukázala a Strejdo, co u vás? U vás se nic neděje....díkybohu?!
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:00
- Nahlásit
worick
co u vás? U vás se nic neděje....díkybohu?!
Neděje se nic tak nepříjemného jak u vás s kavkazáky.
Z holek kromě vylínaných chlupů musím denně vyčesávat kuličky, kudlibabky a podobné rostlinné ozdoby. Sally krade na poli brambory a kašle na přivolání.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 10:05
- Nahlásit
worick
Worka vyl už někdy od odpoledne
No, já jsem ráda, že Barney s tím vytím konečně minulý týden skončil. A ted vyje od pondělí zase I když dnešní noc byl kupodivu vcelku potichu.
Michall
Už mi přišla pozvánka na klubovku. Vám taky?
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 11:08
- Nahlásit
MartinaBarney
Myslím že ne, ale nemohu to s jistotou říci. Protože včera odpoledne jsme odjeli na chalupu za kočičkama a spíme tu.
LuckaM
Tak když se Vám to povede, rádi Vás uvidíme .
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 11:35
- Nahlásit
Michall
my Vás samozřejmě taky. Pokud nevyjde Říp, tak se někdy zastavte cestou do Českého ráje, až zas půjdete výletit, bydlíme 2 km od Turnova ;)
worick
omlouvám se, že zanedbávám příspěvkování, ale poslední dobou stíhám tak tak číst, co se tu děje doufám, že se trochu polepším
Jinak včera jsme měli úraz. Byli jsme za mamkou a Barník bláznil se sousedovic Hovawartkou a v plné rychlosti to napral bokem no železného sloupku Nevybral to a schytala to zadní noha. To bylo pláče! Dobrých deset minut se na nohu nemohl ani postavit, ale pomalu to rozchodil a teď chodí zase normálně..asi si to jen narazil, ale ve mně by se krve nedořezal.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 11:44
- Nahlásit
LuckaM
Jé ahá tak to se stavíme
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 13:36
- Nahlásit
Michall
URL
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 14:24
- Nahlásit
LuckaM
Jinak včera jsme měli úraz...to mi připomělo V pondělí jsem po dlouhé době mluvila se střenkou, co mají labradorku tlustou Orinku, tlustého skorokoně Bubíka a momentálně nezjištěný počet koček - minimálně čtyři, alespoň co vím...
Labradorka s Bubíkem jsou nerozlučná dvojka, jelikož na prochjdy k horám chodí jen spolu, kde je sestřenka nechá vylítat po lukách a vyválet se v bahništi po divočákách a vykoupat v potoce. No a jak prý v sobotu letěli dolů loukou k potoku, labradorku něco kouslo, tak se zasekla poškrabat a Bubík nedobrzdil a přeletěl přes ni. Taky že byl strašný řev, noha jí plandala...myslely, že to má určitě zlomené, ale za 10 minut to pomalu začala rozcházet a než přišli domů, tak už dobrý Taky říkaliy, že by se v nich krve nedořezal... Teprve minulý týden měly dva dny na veterině kočku - 11letou, tu nejstarší. Co ta už má chudinka za sebou Jenom co si teďka vzpomínám: někdo jí rozstřelil zblízka nohu - velká operace, destičky, šrouby....18 tisíc Výrůstky v uších - sáhodlouhé léčení, pak dvakrát operace obou uší....11tisíc. Teďka jí museli už vytrhat komplet celé zuby - léčilo se to asi rok, 4x ATB jen teď poslední 3 měsíce a valil jí z čelistí hnis proudem pořád - tak vet rozhodnul, že jedině vytrhat a bude mít klid. Kolik to stálo, jsem se ani neptala Holky říkaly, že už druhý den doma bylo vidět, jak pookřála - musely to být strašné bolesti Všichni známe, jak bolí jeden zub
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 14:39
- Nahlásit
Strejda
Z holek kromě vylínaných chlupů musím denně vyčesávat kuličky, kudlibabky a podobné rostlinné ozdoby - joooo, to je teďka zase období dozrávání semen a je to děs Naštěstí jim to vyčesávání neva, poněvadž po každé prochajdě jsou celí obalení
Sally krade na poli brambory a kašle na přivolání - jéžíš když krade, nemůžeš na ni hulákat, vždyť to všechno prozradíš ...se nedivím, že nejde Dneska u snídaně už jsem musela i zařvat, už mně vážně sr..... Do 9.30 lítali s Dášou kolem plotů, pak už jsemnevydržela a šla udělat obchůzku - šel se mnou jen Berry a jen kousek - zavrtěl se a valil dopředu k bráně. To jak se k nám nemohl dostat tchán s terou ani popisovat nebudu No a pak dám jídlo, přivolám je, oba sedí, funí, blbě čumí s vytlemenýma ksichtama a nežere ani jeden. Pak se ozve u brány Dáši štěknutí a vystřelí dopředu Ale jak jsem zařvala, v momentě seděli zpět, ovšem zase jen seděli a slintali tak jsem jim řekla ať jdou i do pr..., jelikož bych je musela nakopat a šla jsem domů. Misky jsem sbírala netknuté kolem 13h. To byla přestávka, kdy se dohnali konečně od plotu, Berry vypadal na infarkt. Misky jsem přenesla do zadu, kde na 5 minut lehnuli. Worka spráskal obě a za 10 minut už štěkala Dáša a lítají další hodinu. Venku je 32st. jestli neklepne Beryna dneska, tak už nikdy...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 14:52
- Nahlásit
worick
Jenom co si teďka vzpomínám: někdo jí rozstřelil zblízka nohu - velká operace, destičky, šrouby....18 tisíc, ... operace obou uší....11tisíc.... asi ji neměli pojištěnou, že? V tomto případě by se jim to silně vyplatilo.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 15:15
- Nahlásit
Evey
asi ji neměli pojištěnou, že? V tomto případě by se jim to silně vyplatilo. - no, to nemají, žádné své zvíře a máš pravdu Zkusím jimto nadhodit Kromě koně, který snad nikdy nic neměl, utratili za ně už opravdu majlant...a to žádné z nich nebylo a není čistokrevné, prostě je jen milují. Co měli Orinu před tím, ta co umřela na rakovinu mléčných žláz - tak za léčení (roky ještě se srstí) celkem asi 36 tisíc - to spočítaly. Pes, křížený čau-čau - ten měl taky všechno možné - umřel na rakovinu, ani nevím čeho - měl to už všude (je to tak 5 let zpátky) - léčení 24 tisíc. Všechny kočky dávaly kastrovat přes to, že se jim ročně tak tři vždycky ztratily....soused nedaleko je myslivec a vyhlášený ,,milovník" koček Holky vydělávají jen na ta svá zvířata. Obě mají už přes třicet, jedna je už sice vdaná asi 2 roky, ale staví barák, tak zatím bezdětná... (my máme, co se týká dětí tu úchylku všechny tři, právě )
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 20:41
- Nahlásit
Byli jsme dneska na převazu ... na histologii je ještě brzo.
Pan doktor skouknul břicho a pochválil, že to vypadá dobře, jen lehce zarudlé a nařkl Nílouška, že si to olizuje. Já se zapřisáhala, že má doma má stále trenýrky, že nemůže. A doma vypadlo z Jirky, že Nílouška několikrát napomínal a popotahoval mu trenýrky a dnes jsme přistihli Alfína. Oba kluci připraveni u dveří, že půjdeme ven a Alfréd sehnutou hlavu a už pracuje )
Noha vypadá taky dobře, obě jizvy jsou čisté, překvapilo mě, jak to bylo zakryté a zabalené - aby to neotýkalo, tak na tom byly tři vrstvy vaty ...
Další kontrola v pátek, když to bude takhle pokračovat, tak už jenom tlustou ponožku ...
aspoň něco
|
worick
Člen |
# Zasláno: 17 Srp 2011 21:39 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Drakopes
a dnes jsme přistihli Alfína. Oba kluci připraveni u dveří, že půjdeme ven a Alfréd sehnutou hlavu a už pracuje - jako bych to viděla
na histologii je ještě brzo...fuj, Ty nás napínáš....už prosím Tě řekni, že je všechno v pořádku, ať sem nechodím se sevřeným žaludkem Vnesla jsi sem trochu optimismu...to víš, že pořád moc, moc držíme palečky
Dneska šla kolem sousedka s dvěma malýma prťatama - hlídala neteř se synovcem - asi 4letá dvojčata. Věděla jsem, že byli na dovolené (bylo tam vidět rodiče, jak hlídají barák ) tak jsem za ní vyběhnula z branky, jestli slyšela, co se děje u nich v ulici kolem Pálenice a ať si dá bacha s těma dětma, aby je čokl nenapadnul. A ona úplně vystrašená, že nic neví a že ke všemu mají nové štěňátko (za howavarda Barona) holčičku Bruna - co dělá hezká hovínka Paráda, krásný pes, strašně se těším, až ji uvidím Akorát ještě vzpoměla, že manžel už ji byl s klukama u plotu seznamovat Bohužel, oni jsou takoví uzavření a pro mně jiná krevní skupina - jsou silně věřící, každou neděli v kostele...tak asi proto se mnou moc nekomunikují poněvadž pán mluví jako farář - kdežto já jako dlaždič Jsou přibližně stejně staří jako my, oba moc hezcí lidé, ve vysokých funkcích, děti už na školách - dcera jako panenka, syn zase jako farář
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 07:51
- Nahlásit
Ta mrňavá chlupatá besti si v noci sundala spoďáry a rozlízala břicho do krve a obávám se, že za spolupráce toho druhého.
Tvářil se provinile, jen co jsem přišla a zvedla mu nohu, že se kouknu, hlavu odvrácenou, oči otočené, a to jsem neřekla ještě ani slovo ...
Tak má triko navlečené od ocasu a sahá mu až k ramenům ... doufám, že to vydrží a nebudu muset nad ním stát celých 24 hodin
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 08:00
- Nahlásit
Drakopes
Ta mrňavá chlupatá besti si v noci sundala spoďáry a rozlízala břicho do krve a obávám se, že za spolupráce toho druhého. - Ne, já vůbec netuším, jak bych tomuhle zabránila Woriček si okamžitě serval obvazy z nohy, ponožku - prostě cokoliv a lízal a lízal úplně jako posedlý...Nepomohlo nadávání ani nic, vůbec nereagoval A to měl jenom vyholenou packu na krev!
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 08:13
- Nahlásit
worick
ale oni jsou většinou hodní, snáší trika, ponožky, tohle bylo poprvé ... a doufám, že nasposledy. Musím odejít, Jirka spí, tak kontroluju, jestli se triko moc neroluje dolu ... bestijky chlupatý
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 19:38
- Nahlásit
Vzala jsem si dnes dovolenou a byla na borůvkách. Právě jsem skončila s přečištěním a jsem polomrtvá. Škoda, že jsem si nevzala volno i na zítra, abych se zregenerovala. Všechno mě bolí, nohy mám jak kamzík, modrá jsem až za ušima. Nechci vidět to ranní vstávání. A ty poznámky kolegů, až mě uvidí tak vybarvenou...
Drakopes
Ta mrňavá chlupatá besti si v noci sundala spoďáry a rozlízala břicho do krve a obávám se, že za spolupráce toho druhého.
A dobrý? Nehnisá mu to? Asi ho to svědí.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 18 Srp 2011 23:56
- Nahlásit
Evey
Vzala jsem si dnes dovolenou a byla na borůvkách - tuším tam byli dneska všichni... dobrá, Ty jsi kamzíkovala...Ty máš omluvenku ale co ten zbytek??! Všichni, vyjma Drakopesové máte za dnešek Áčka
Jé, ony jsou ještě borůvky? Já žila nějak v představě, že borůvky jsou začátkem prázdnin My na ně s našima jezdili k jedněm známým, někde k Šumavě - do Nových Hradů, jako malé děcko si na to jen matně vzpomínám....Na zavaření, do kynutých knedlíků....Co s nima děláš Ty Evey?
|