| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 21:11
- Nahlásit
Kessie
má to dohru.....Moje spolužačka má za druhého manžela pána, kterého dcera je Rachůnkova manželka Strašná tragedie pro všechny...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 21:13
- Nahlásit
Noemi
Já radši ani nehovořím vzhledem k tomu, co se bude dít o víkendu u nás... Ale ve vzduchu budu mít vždy (vyjma jednoho supertajného překvapení) jen maximálně dvě letadla v jeden moment, tak doufám, že se udrží na obloze. To by byl trošku trapas. :-/ - určitě Ti to dobře dopadne .....ono by toho jako fakt stačilo....
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 22:58
- Nahlásit
a do toho Kesska dneska začala pajdat... jak jsem už letos fakt unavená, určitě jsem už fyzicky vysílená, teď tlaky psychický z práce, z té naší přestavby a poslední dobou dost negativní informace všude, tak jsem si sedla k ní na lavečku, hladila ji a po tvářích se mi koulely slzy jak hrachy... myslím ale, že vím, čím jsem to způsobila... před rokem, jak jsem přijela z Holandska, tak pajdala a byl to zánět kostí, dostala injekci a přešli jsme na lepší krmivo - superpremiové - R.Canin - všechno bylo OK, až před prázdninami přestalo Kessce chutnat a odmítala to, našla jsem náhradu... Eukanubu - ale asi to byla moje špatná volba - tak jsem si teď hledala a pročítala, který granule vyzkoušet pro naši pajdu a padlo mi do oka FirstMate (pročítám si informace a zkušenosti druhých celý večer)... tak uvidíme, každopádně pokud se to nezlepší, tak valíme v pátek k panu vetovi... chjooo...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 7 Zář 2011 23:00
- Nahlásit
worick - Moje spolužačka má za druhého manžela pána, kterého dcera je Rachůnkova manželka ... musí to pro ně být fakt strašný...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 07:31
- Nahlásit
Kessie
Ono se to tak někdy všechno blbě sejde...
A k těm granulím dostává i nějaká chondroprotektiva? Zkusila bych asi nejdřív to.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 07:38 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
S těma krmivama..to není jednoduché vybrat to ,,nejlepší" Já taky vybírala mezi těma nejlépe hodnocenýma po Eucanubě nic moc srst, Acana to samé, Artemis - nejlépe hodnocené krmivo - jim pro změnu nechutnalo Teďka jsme na Canine caviar, kluci spokojení, pořád jim chutná, ale já mám roupy, že už ho žerou moc dlouho a kdyby přeci jen ten Artemis.....Ale vydržím, jestli se jim taky neobjí a pak jim ten Artemis prostě nacpu Že by jsme přešli čistě na maso - tak v to už ani nedoufám, tak jim zase nechutná, aby ho žrali raděj než granule Hlavně Berry to teďka bojkotuje
Strejda
Předevčírem jsme psali o řepíkové a večer jsem s klukama vyběhla na rychlou, lesní prochajdu a řepík mně tak nakrknul... Přišli jsme až pozdě, už byla prakticky tma. A já si až před barákem při osvětlení všimnula, že jsou olepení ,,řepíkovýma kuličkama". Tom si byl ještě sbalit věci na kurtu a přišel:,,proboha, co jsi s těma klukama udělala, vidělas jak vypadají?!" ,,Nó, mají kuličky, no" ,,Co-mají kuličky?! Vždyť ti jsou tak obalení, že nemůžou skoro fungovat! Berry má slepenou náprsenku v jednu kouli a přilepené uši k hlavě, Worka zase ocas totálně scuckaný a přilepený k zádům! Půl hodiny jsem jim vytahoval to nejhorší...a hoši, běžte se ukázat paničce!" - a pustí je do obyvču, ti ještě urousaní, protože jsme na závěr byli v potoce (před tím prošli totiž kaluž, kde už nebyla voda, jen bahýnka jak malta, po kolena, tak to tam měli ještě taky ) a Worick, jak mu vadil ten olepený krk, začal tancovat kolem stolíku a snažil se ty kuličky setřít o koberec pod stolkem Tohle normálně nikdy nedělají Tak jsem je fofrem vyhodila ven s tím, že do rána nějak vydrží Ráno jsem ovšem vyčesávala hodinu a půl, tuny kuliček Bylo to fakt něco No, scházeli jsme takovou zarostlou pěšinou kolem lesa....
Dneska jaková nálada, takové počasí: je zataženo, sem tam kapne a zima
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 18:38
- Nahlásit
Kdo jste viděli Alenku Drakopesovou v telce...jak nám avízovala??! Já A kupodivu jsem si na to i vzpoměla Ája tam byla hlavní hvězda prezentace jejich školy (kromě těch dvou žáčků, co to bylo bráno z jejich pohledu)
Jako....já bych nechtěla mezi těma školama vybírat tu nejlepší Každá má jiný styl, je prostě úplně o něčem jiném a už samy o sobě byly vybrané právě, pro tu vyjímečnost a tak bych to i nechala Jsem zvědavá, jak to tedy dopadne
Kolem 17h začalo pršet, zima je jak sviňa. Dneska jsme akorát trajdali autem: ráno v pekárně na snídani, pak na maso klukům, mamce vozit vyřazenou mrkev pro králíky a nakonec pro bráchu na nádr. - už se vrátil z těch Tater. Spokojený, nachozený, počasí jim krásně vyšlo....jenom z těch zpráv je dost zdrcený - on se s tím Rachůnka tchánem kamarádí....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 8 Zář 2011 21:15
- Nahlásit
Co je s váma se všema? Jste OK??! No, to asi úplně ne, to teď tak nějak není nikdo....
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 05:53
- Nahlásit
worick
Co je s váma se všema? Jste OK??! Dnes už snad ano. Předešlé 2 dny jsem měla školení.
Kdo jste viděli Alenku Drakopesovou v telce...jak nám avízovala??! Je bohužel ne, dávali to na mě moc brzo, to jsem ještě nebyla doma.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 12:56
- Nahlásit
Já šla včera z práce v půl osmé (od 6:30 od rána)... Naštěstí ta akce je už zítra, takže od neděle bude klid....
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 13:00
- Nahlásit
Noemi
Tak nechť se akce vydaří. Bude nějaká fotodokumentace pro ty co se tam nemohou vypravit?
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 9 Zář 2011 15:43 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
Evey
to jsem ještě nebyla doma.
to přece nevadí ) URL
a hlasovat se dá ještě na URL anketa je vpravo dole
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 01:06 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
co je s Tebou?
Já nevím, mám vás napomínat jednotlivě?! Míša s Tá tou se taky neukázali ani nepamatuju...
Potřebuju do jednoho receptu sušené švestky. U nás doma už se nesuší celá léta, snad naposled někdy před 10lety. Tchýně občas něco suší, ale švestky nemají, tak ty taky ne. Mamka mi tvrdila, že nad náma v sadech jsou ty velké - Jugoslávské (sadili je tam ještě, když pracovali v Pálenici) Tak jsme tam dnes udělali prochajdu, i s igelitkou (Tom brblal že on rozhodně krást nebude....no jo, uznávám že krádež to je, ale kvůli 20 švestkám.. ) Stejně tam nebylo ani ň Ale jsem si uvědomila, že bych je mohla někde koupit. I když nevím kde, já bych radši nějaké BIO...nemáte tip? Když jsme šli zpátky, už se hodně šeřilo, vraceli jsme se po té naší nové cestě z vedlejší vesnice. Tom sebral odvahu a pustil Worku z vodítka, cca 400m od baráku. Berry okamžitě zpomalil a třeštil oči 10m za náma, jako:,,co jste to proboha udělali?! Fakt nemáte rozum!!.... Woriček pěkně cupital a cupital a cupital ...až odcupital u koupaliště asi 100m od nás ,,Nabral" už i chvíli předtím, ale na zavolání se pomalu vrátil k nám. Já se mu chtěla schovat, ale Tom brblal, že když někam vystartí, tak ani nebudem vědět, kam vlastně letěl. Teď už jsem ho ale drapla a stáhnula i s Berrym do hráze na konci koupáku, kdežto Worka už byl na začátku. Tom ho zpoza keře pro jistotu sledoval a netrvalo dlouho a Woriček docupital vytřeštěný, zpátky za náma Já ti dám potvoro malá...... Ten kousek k baráku už se pak držel hezky u nás
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 07:53
- Nahlásit
worick
Sušené švestky mají v každém krámě, i v Tescu, i u Vietnamců - různé značky, různá kvalita ...
|
Tá ta
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 08:07 - Změnil/a: Tá ta
- Nahlásit
worick
Čeče,nějak nemáme ani co psát a ani se mi nechce.Když vidím co se všude děje a co máte všichni za problémy.
Bára hárá Drakopes(nedávej to klukům číst)
a jsme furt doma.Já se stějně nedostanu domů dřív,než v 19,30h večer (od rána 6,30h) a už se mi nic nechce. Dnes jsem si vzal do práce ráno Báru.Kočičku tady mám už jen jednu.Druhá se už před týdnem ztratila.Vůbec netuším kde je.Ráno jsem dal Báře doma nažrat,ani to nedojedla,měla rýži se žebrama a trochu granulí.Zbytek jsem k ní hodil s miskou do kufru a když jsem jí teď v práci pustil,tak jsem odemkl kancelář a zjistil jsem,že jsem tam včera omylem zavřel kotě.Bára se k němu hned přihnala a koukali si z očí do očí.Vše bylo dobrý do okamžiku,kdy jsem vyndal zbytek žrádla z kufru a dal ho před kotě na zem.Kotě se na to vrhlo a baštilo.Bára se mohla zbláznit,jednou tedy trochu cvakla zubama u hlavy kotěte,tak jsem mu trochu odebral stranou a jak to rychle Bára dožrala.To by potřebovala mrcha doma,aby se o žrádlo musela bát a sežrala ho.
Teď jsem dal kočině i její vlastní granule a momentálně nastal klid zbraní.
Za chvíli za mnou dorazí zbytek femily a budou česat jabka.Letos jich je hodně a jsou výborný.Švestky tady mám taky,ale ty nikdo nečeše a to ani na vypálení.Jo čechy holt nejsou morava.
Kessie
Co Kessinka ještě pajdá?Už hárate?
Drakopes
Mě trvá dlouho ,než se to načte.Ve kterém videu je vaše škola?
Ještě marodíte?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 08:11
- Nahlásit
Drakopes
Sušené švestky mají v každém krámě, i v Tescu, i u Vietnamců - různé značky, různá kvalita ... - no šak to Já jsem onehdá vlezla do takového obchůdku ,,Zdravá výživa" a tam měli sice sušených plodů jakýchkoliv - ovšem sířené a a nevím co ještě - tak mne to dost překvapilo (nevím, co je na tom ,,zdravé" )
Co říkáš na pořad Ty? Jak to hodnotíš, udělali vám to dobře?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 08:24
- Nahlásit
Tá ta
Kočičku tady mám už jen jednu.Druhá se už před týdnem ztratila.Vůbec netuším kde je - to je divné Koťata jsou většinou pořád spolu, Mandy je tedy pes, ale taky se s kocourem od sebe prakticky nehnou...Nemohla někam spadnout, nebo jste ji někam omylem nezavřeli?? (sklep, kůlna...) Mamce se to totiž stává často
...Vše bylo dobrý do okamžiku,kdy jsem vyndal zbytek žrádla z kufru a dal ho před kotě na zem.Kotě se na to vrhlo a baštilo.Bára se mohla zbláznit - tak za jedno tam nebude hned nějaké přátelství, protože nejsou spolu pořád. Ale když nemá kotě už druhou kámošku k Báře by mohlo víc přilnout. Možná ho teďka háravá Bára ,,adoptuje" Jenom myslím, že na chatě samo nevydrží taky a někam ,,odcestuje" - k lidem.
Já mamce pořád nadávám, že když u báby v kuchyni krmí tu smečku piškotama, či rohlíkama, tak ať si dává pozor a neháže to po zemi, nebo se o to servou Berry někdy zavrčí na Mandy, když mu to loví pod náprsenkou ale Woriček se normoš rozdělí, o jídlo se nepere, dlabe na něj U nás žárlivost na jídlo nefunguje
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 09:57
- Nahlásit
worick
co je s Tebou?
Nějak víc práce, nějaké rodinné záležitosti a přiletěl se na nás podívat synáček.
Mám nějaké smělé plány, ale termíny, ty mrchy zatracený, se mi vymykají z kontroly.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 14:17
- Nahlásit
Strejda
a přiletěl se na nás podívat synáček. - ze Singapuru? Říkal ji, že přiletí až v zimě... Znáš mně ale:.....nestalo se u vás (u nich) nic zlého, že ne??
Mám nějaké smělé plány - to jsem zvědavá, co z Tebe vypadne Nepřijedeš třeba k nám na východ?!
Ještě jste měli v plánu tu dovču mořskou...ale teď toho tedy máte nějak moc
Tak to mám potvrzené od sestřenky, bohužel Rachůnek je manžel té dcery.....a i to, že měli dneska odlétat na tu Sardinii (Rachůnkův tchán s tou mojí spolužačkou, svou druhou ženou) Místo toho, mají pohřeb Ach jo Už jsem to asi psala, ale přesně tohle se stalo nám. Když taťka dostal infarkt, měli jsme už zaplacenou dovolenou u Fishera - Turecko. My to stornovali zrovna, pak taťka v neděli umřel a my měli v pondělí odlet. Místo toho jsme zařizovali pohřeb....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 14:30
- Nahlásit
Byla jsem u dobrých známých, co jim dcera přinesla 5.týdenní! štěňátko, křížence NO, holčičku Áju - hned jsem si vzpoměla na Drakopsovou Teďka má 6 týdnů, je to prconěk malinký a panička mi ukazuje, že jí dala na ohlodávání kost z polévky, nějaká ovařená žebra a že už z toho masko pěkně obrala. A jak mi tu kost chce ukázat, štěnínko se k ní batolí a ona honem pustí kost a snaží se ji odlákat na hadřík, pak zase sáhne na kost a když vidí, že ji štěndo spozorovalo, tak rychle ucukne a komentuje to: musím dávat pozor, ona na nás vrčí a včera mě kousla do prstu, že mi i tekla krev nesmíme ji tu kost brát...to se nemá Já jsem nevěděla, jestli se tomu mám smát, nebo spíš brečet, já nevěřícně zírala, protože jsem myslela, že si snad dělá pr... ale když jsem viděla, jak se jí to snaží nenápadně sebrat a vyloženě se bojí, tak jsem šla do mdlob. Chňapla jsem malé kost a zase ji ji normálně vrátila a hrála se s ní...udělala jsem paničce trochu osvětu, ale to bych tam asi musela bydlet To bude katastrofa
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 17:13
- Nahlásit
Tyjio, to by mohl některý z našich psů zkusit si zavrčet, když mu šáhnu na jídlo ...
Jo, mezi sebou občas o jídle diskutují, ale to je jeich problém ...
Tá taVe kterém videu je vaše škola?
Karla Čapka
worickCo říkáš na pořad Ty? Jak to hodnotíš, udělali vám to dobře?
úžasně sestříhané. Hlavně ten samotný tunel strašně získal, včetně toho houkání vlaků, mozaikové rozdělení ... ))
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 19:48 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Teď jsme přišli z venku, zmrzlá jsem jak sobolí h...o, poněvadž jsem tam byla ještě za tepla v kraťasech a triku a stála jsem tam a kecala až skoro do tmy. Měli jsme návštěvu, tedy kluci Kolem občas chodí jedna doga z ulice dole, až u pekárny. Vím už dávno, že je to holka, teď jsem se dozvěděla, že je kastrovaná, Sára a taky, že se může radostí zbláznit, když ví, že se jde na prochajdu za klukama a když nejsou za plotem, tak stojí a kňučí. Páníci říkali, že by si chtěla hrát (ale nikdo s ní nechce, neb je jak kůň ) a že když byla mladá (už je jí 8) tak na ni malí psi útočili a ona byla potom taky už na ně celkem vysazená....no tak jsem se trochu bála kluky za ní pustit, aby na ni hned oba nelezli a ona ze strachu nekousnula. Odešli, vzápětí přišel Gogo, tak za nima jsme ven šli a za chvíli šla doga zpátky, tak už jsem je nechala venku, Goga panička připnula a zkoušeli jsme tedy co bude a v pohodě. Zpočátku se té přemíry chlapů bála, ale postupně se otrkávala. Tak mají všichni novou kamarádku
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 21:23
- Nahlásit
Lidi, mám to za sebou
hruba 1100 lidí, šrumec strašný, ale nikdo nevběhl pod stíhačku, nedostal infartk, jen pár odřenin od asfaltu. Letiště není podestané pdpadky, jak jsem se obávala...Jo a nakonec jsem se svezla Ae270 (malé šestimístné letadlo), vzala jsem s sebou bráchu. Byl o jeho první let a ještě malým letadlem.
Původně byl neplánovaný dárek pro organizátora let L 39, nakonec to ale neschválil vedoucí letového provozu (no já jsem taky měla reálnou obavu, že bych jim poblila přístrojovou desku - no spíš helmu), tak jsme přešli na 270...
A jsem naprosto totálně spálená, naštěstí jsem měla pašmínu kolem krku, tak jen ruce, spodní část dekoltu, nos a kontury obličeje, ale i tak docela maso :-D
No, jdu spát....
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Zář 2011 22:34 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Noemi
Lidi, mám to za sebou -
Sákryš, já zapoměla, měla jsem Ti napsat: po 15h se nad naším točily 2 stíhačky a a Tomem jsme se smáli, že to asi byly od vás - já mu říkala, že jsi tam měla mít nějaké překvapení - tak právě, že to asi byl ,,rychlý průlet" a vzhledem k délce republiky, to ledva u nás stihnuly ubrzdit a otočit
Do stíhačky by mně nedostal - to si buď jistá, Ibisem jsem neletěla, jen Zlínem Já jsem strašná posera - co se lítání týče a vždycky jsem jektala zubama. Když se mnou udělal s akrobatem Zlínem pár otoček přes křídlo - myslela jsem, že umřu strachy a zapřísáhla jsem se, že do tohohle už nevlezu Pak už jsem párkrát letěla jen L410 a Moravou A co tedy bráška na to? Nebál se? Jak se mu to líbilo?
U nás dneska bylo teplo, ale celkem oblačno, nesvítilo tolik sluníčko teda, ne asi tolik co u vás
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 07:00
- Nahlásit
worick
- ze Singapuru? Říkal ji, že přiletí až v zimě... Znáš mně ale:.....nestalo se u vás (u nich) nic zlého, že ne??
Jak se to vezme. Přiletěl na moje narozeniny.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 07:20
- Nahlásit
Strejda
Jak se to vezme. Přiletěl na moje narozeniny. - Ty seš jojo...
Sákryš!!! Ty! máš kulatiny a celou dobu to tutláš! Kvůli ,,Ňákejm-takejm" narozeninám by přes půl světa nepřiletěl... Dneska je ta sláva nebo kdy?? (neboj, nepřijedu...to by bylo teprve překvapení...to by Tě ovšem mohlo i trefit )
,,Strééééjda má narozeniny, mý máme přání jediný: Hodně zdraví, štěstí přejem - taaady našemu Strejdoooovííí" (se omlouvám, že je to trochu falešně)
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 08:53
- Nahlásit
worick
Dneska je ta sláva nebo kdy??
Včera to bylo.
neboj, nepřijedu...to by bylo teprve překvapení...to by Tě ovšem mohlo i trefit
Mně by jistě netrefilo.
se omlouvám, že je to trochu falešně
Mně se ani nezdá.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 09:13
- Nahlásit
Strejda
všechno nejlepší ode mě a jedna lehce oslintaná pusa od Berni k narozeninám
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 09:42 - Změnil/a: Kessie
- Nahlásit
Strejda - přidáváme se s Kess k přání... všechno nejlepší a hlavně zdravíčko do dalších let! Vypadá to, že máš narozeniny tak zhruba stejně jako moje maminka... Taky jsme včera byli na oslavě...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 10:27 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
Včera to bylo. - a to už jsi byl v 7h vzhůru?!
Tady všichni čekáme na konečně nějaké pozitivní zprávy....a Ty tutláš takovou slávu Chápu Ale víš, jak to může mně, co je starší než ,,Vietnam" potěšit??!!
Ahááá, to už chápu, že jsi sem pár dnů neměl čas nakukovat To je vždycky chystání a nervů - kolem takové oslavy... A měl jsi to na etapy - tak jako je tady zvykem a nebo dohromady? U nás to mají lidi pro příbuzné a pak druhou pro kolegy a přátele Kolik se vás sešlo....ani nevím jak moc velká jste rodina? Rodičů oslavy byly kolem 60lidí (naši měli oba po třech sourozencích a pak už je to moc bratranců a sestřenic )
|