| Autor |
Zpráva |
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 10:36
- Nahlásit
Janiii
Kessie
Děkuju
worick
a to už jsi byl v 7h vzhůru
Jednak jsou holky zvyklé chodit po sedmé hodině do lesa a jednak se mi nestává, že bych měl nějaké problémy třeba s narušenou statikou nebo tak něco.
A měl jsi to na etapy - tak jako je tady zvykem a nebo dohromady?
Na etapy.
Kolik se vás sešlo....
Podle vašich měřítek málo.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 11:41 - Změnil/a: Evey
- Nahlásit
Drakopes
Už jsem video shlédla a hlasovala.
worick
Potřebuju do jednoho receptu sušené švestky.
My je v sortimentu nemáme. Ale má je konkurence.
BIO nesířené URL
Konvenční sířené URL
Oboje dobré. Jsou takové měkké, žádná podešev.
Noemi
o a nakonec jsem se svezla Ae270 Závidím.Budou nějaké foto?
Strejda
Člověk to tu chvíli nekontroluje a tady je hned párty.
Tedy dodatečně. Pevné zdraví, štěstí, dlouhá léta....
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 11:59
- Nahlásit
Evey
Děkuju
Vaše špaldové kafe nakonec našlo svého spotřebitele. Vaří si ho synáček. Co nespotřebuje, mu podstrčím do zavazadla.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 13:30
- Nahlásit
Evey
My je v sortimentu nemáme. Ale má je konkurence. - děkuju, děkuju, móóóc - za tipa Až bude chvilka, tak to projdu celé a něco tam naobjednávám Já totiž kupuju meruňky a fíky v DM - jsou drahé, ale právě taky výborné, tak krásně měkké jak píšeš. Mám to do vloček A ještě musím dokoupit semínka a oříšky. Vše jsem měla, ale ti zasr... moli (zavíječi) se mi do všeho vrazili Mám jich plný špajz Už jsem ho několikrát vyklidila, všchno povyhazovala...a jsou tam bestie zas a ještě dvakrát tolik. Dokud asi nedáme síťku přes větrák, tak je to bez šance A všechno musím přepečlivě zavírat do krabiček
add zdravá strava
Na chuť něčeho, byť děsně zdravého si asi nezvyknu a jím to s velkým sebezapřením - což je blbě viz pohanka, kterou bych ale měla, jelikož mi praskají žilky a mám náběh na křečáky (což je u nás rodové) Ale např. do kafeho si dávám směs sušené syrovátky, sójového a pohankového prášku - místo smetany. Úplně jsem si smetany odvykla, tohle mi fakt chutná a když jsem zkoušela jednou kafe se smetanou, ani jsem ho nedopila - nebylo to ono Takže....je potřeba hledat a něco zdravého a přitom dobrého, pro sebe člověk nakonec objeví
Jo, stejně tak jogurt. Dnes se mi Tom smál, že já bych mohla dělat reklamu na Activii protože jediný jogurt, který já jím, je Activia sladká bílá. Celý život jsem se nutila sníst alespoň sem-tam jogurt, což bylo sotva jednou do měsíce - já ty kyselé prostě nepožiju a ani po oslazení to není ono. S nějakým rádoby ovocem taky ne - to se mi hnusí už ta představa Activia onehdá v pekárně nebyla, tak mi Tom vzal jako nouzovku Hollandii selský bílý. Dnes jsem ho měla k bábovce a fuj hnus Alespoň částečně to spravil pomerančový džem, ale jak říkám - není to už ono
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 15:31
- Nahlásit
worick
ti zasr... moli (zavíječi) se mi do všeho vrazili Mám jich plný špajz
Jo, jo. Tady je to stejné.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 17:30
- Nahlásit
Evey
díky )
Strejda
už všichni přáli, tak od nás jen srdečný pozdrav celé smečce
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 18:32
- Nahlásit
Drakopes
srdečný pozdrav celé smečce
Všem to vyřídím.
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 19:20
- Nahlásit
Strejda
už všichni přáli, tak od nás jen srdečný pozdrav celé smečce
Připojujeme se....
worick
ti zasr... moli (zavíječi) se mi do všeho vrazili Mám jich plný špajz
Od té doby, co nenakupuji v Kauflandu (tam je vše naprosto promořené) a všechno mám v pixlách s dobrým uzávěrem tak mám klid. A taky máme od světlíku síť, takže i minimalizace od sousedů...
Měli jsme fotografa, tak fotečky snad budou, u sebe mám jen bráchu v mobilu.
P.S. Activia nemá s jogurtem nic společného...
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 20:52
- Nahlásit
Tá ta - děkujeme za optání, už je to lepší... pan doktor říkal, že to je asi Kessčino citlivé místo a vždycky, když má náběh na virózu, vyrazí se jí to v tomto místě... takže dostala tři tabletky na virózu, klesla ji teplota a opravdu se spravila i ťapka... takže vždycky poznáme, že jde na Kessku chřipka tak, že začne pajdat... nicméně granulky jsme vyměnili (asi jsou fakt chutný, protože tak rychle vymetenou misku už přes půl roku neznám) a přidávám na klouby takový speciální jakoby polštářky pěnový, co jsem si vyptala taky od pana veta...
Jinak zatím neháráme... Nevím, kde je chyba... ale protože je Kesska teď takovej větší mazel, ale taky moc neposlouchá, myslím, že to brzy přijde...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 21:52 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Noemi
Activia nemá s jogurtem nic společného... - proto mi asi chutná Já si samozřejmě o Activii jako o ,,kvalitním jogurtu" nedělám iluze - to bych sáhla po té Holandii třeba....ale protože mi chutná, tak prostě Activia no Ale nejsem propagátor značky nic jiného jak tu sladkou bílou od nich nejím, ani nekupuju. A nemá to ani nic společného z jejich reklamní masáží, co denně valí v telce. Mně jenom, jak jsem tak zkoušela různé jogurty napadlo: co zkusit tu jejich ,,sladkou" ? Protože: když před X rokama byli u nás na návštěvě známí z Ruska, paní chtěla k snídani jogurt a když ochutnala náš, vůbec už netuším jaký to byl, tak právě nechápala, co to máme za kyselé hnusy, že u nich jsou všechny bílé jogurty sladké! Tak to jsem zase nechápala já, u nás tehdy žádný takový na trhu nebyl. A ona nám tvrdila, že nejsou přislazované, ale prostě přírodně sladké. Víte o tom něco? Něco o výrobě jogurtu? Jde vyrobit ,,sladký jogurt"?
|
Noemi
Člen |
# Zasláno: 11 Zář 2011 21:56
- Nahlásit
No jogurt jsme doma vyráběli naposledy někdy před 15 lety a byl kyselejší než z obchodu... Rusko bych brala hooodně uvolněně, ono ne vše co se tam píše na obalu je skutečně uvnitř .
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 06:02
- Nahlásit
Moje babička dělával jogurt doma, my ho před lety nějaké období taky zkoušeli, a opravdu první várka byla fakt úžasně sladoučká. Jenže jakmile jsme použili opakovaně kulturu, tak už se nám povětšinou nepovedl a kysnul
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 06:57
- Nahlásit
worick
Vše jsem měla, ale ti zasr... moli (zavíječi) se mi do všeho vrazili Mol je ještě dobrý, to takový zrnokaz...
viz pohanka, kterou bych ale měla, jelikož mi praskají žilky a mám náběh na křečáky Pohanka se dá loupat 2 způsoby, termicky působením vysokých teplot a mechanicky. Ta termická má hnědou barvu, její chuť je tím pozměněná. Mechanicky loupaná je zelenkavá, působením světla může trochu vyblednout, ale chuť zůstává nezměněná, nasládlá. Pokud by ti ani ta nevyhovovala, tak zkus rutin v nějakých tabletkách.
Ale např. do kafeho si dávám směs sušené syrovátky, sójového a pohankového prášku - místo smetany. Nechci ti kazit chuť, ale dej si tam raděj tu smetanu.
Víte o tom něco? Něco o výrobě jogurtu? Jde vyrobit ,,sladký jogurt"? Vím o tom prd, ale myslím, že to nejde.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 12 Zář 2011 15:39 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
pro Worick:
http://www.e-bonbonek.cz/?load=detail&id=351
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 06:43
- Nahlásit
To snad není pravda!!!
Od včerejšího odpoledne tu nikdo nebyl?? Neštvěte mě, má i tak starostí dost a ještě přemýšlet, co se kde děje, že sem ani pozdrav nehodíte!!!
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 07:35
- Nahlásit
Drakopes
Kaju se. Byla jsem tu dnes ráno.
U nás se děje stavba kanalizace. Chtějí nám zbourat bránu, plot a rozkopat zahradu.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 08:37
- Nahlásit
Drakopes
Taky díky za tipa na jogurty - vy odsud něco berete? Koukala jsem a mají tam kde co...
Mne neplísni, já tady ráno sepsala dost Pak jsem se k tomu u nějak nedostala: byli tu tcháni, Tom jim sekal jetel, oni sklízeli kukuřici, já rakytník, pak jsem musela Tomovi zajet do lékárny, protože po poslední návštěvvě dentální hygienistky má nějaký zánět v dásnech - celé napuchlé, oteklé - a nám prošel Ibuprofen (máme léky na kde co (pro jistotu) ale žádné si nevemem a pak nám všechny projdou Jenže tu třeba o víkendu není otevřená lékárna a nejblížší je 15km - tak pro jistotu Potom jsem pravda ležela a četla si noviny, poněvadž jsem byla nějaká blbě unavená, všechno mně bolelo a chtěla jsem si zdřímnout, než půjdeme s klukama ven. To nevyšlo(měla jsem těžkou noc ostatně jako každou chvíli - usnula u telky, pak nemohla po půlnoci usnout, nechala jsem v pracovně u počítače chrnět Gucci, čuměla jsem do 3h rána na telku a když jsem konečně usnula, přišla Gucci, že už chce ven ...bylo půl čtvrté - a pak se z toho nemůžu celý den vzpamatovat ) ale s klukama jsme pak na větší šli. Tom nás vyhodil přes kopec k větrnému mlýnu (Kessie - ještě Ti tam ten student chodí? )
a my šlapali po horizontu zpátky. Není to nijak velká štreka, ale bylo dost teplo, Berry i tak funěl jak lokotka. Zpátky ještě k bábě - přestala jíst úplně a hnisá jí palec, zas (od cukrovky)
Brácha by měl být u slečny v Praze ale zase to bylo tak blbě - první byl 4dny v Brně v práci a odtud jel do Prahy, tak po něm nemůžu ani nic poslat
Evey
U nás se děje stavba kanalizace. Chtějí nám zbourat bránu, plot a rozkopat zahradu. - nóó, to fakt potěší Ale čéče to jste museli na Obci projednávat, mít dokumentaci k nahlédnutí a taky všichni podepsat! Někdo se na to u vás doma vyflák?
Já včera v sadu pod větrolamem objevila švestky! Asi půjdu krást Tom sice nadává, že něčí jsou...ale pro těch 20 švestek ....vždyť ty tam pomalu hnijí na zemi a nesbírají to...než přijdou, tak jim toho hromadu pohnije...No, uznávám, že okecat si to umím hezky...nakonec - budou z toho mít chlast a zničí si mozek....vždyť já je možná i zachráním!
už jsem měla být s klukama venku Letííím...
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 08:47
- Nahlásit
worick
to jste museli na Obci projednáva NE mít dokumentaci k nahlédnutí NEtaky všichni podepsat! NE Někdo se na to u vás doma vyflák? NE. Nic takového neproběhlo.
Včera byl u nás kamarád stavař, zhodnotil to jako kravinu, neb máme zahradu vyvýšenou a aby měla kanalizace nějaký spád, tak by museli jít do hloubky 6 metrů. Prý to nejspíš plánovali jen od stolu a nikdo terén neprošel. Řekl nám jinou variantu, schůdnější i pro výkop, přes pozemek by nám to vůbec nešlo. Tak doufám, že si to drahá polovička dobře všechno zapamatovala, neb já jsem v práci, takže bude vyjednávat on.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 08:50
- Nahlásit
Drakopes
Neštvěte mě
Nemám co napsat. Nemám nic, za co bych se nemusel stydět. Zemědělci vozí po cestě, kterou chodíme do lesa, hnůj. Jak už tady víte, jedna žere, druhá se válí.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 09:00
- Nahlásit
Strejda
Nemám co napsat. Nevěřím. A co jsi dostal k narozeninám?
Jak už tady víte, jedna žere, druhá se válí. Nepochybuji, že by jste mohli, i za těchto okolností, natočit instruktážní video na téma přivolání ve ztížených podmínkách. Ráda bych jej shlédla.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 09:09
- Nahlásit
Evey
A co jsi dostal k narozeninám?
Velmi mnoho chlastu. Protože moc nepiju, dal jsem to stranou na svůj pohřeb. Potom jsem dostal několik dárků, ze kterých mám opravdu radost.
Nepochybuji, že by jste mohli, i za těchto okolností, natočit instruktážní video na téma přivolání ve ztížených podmínkách. Ráda bych jej shlédla.
Není nad osobní zážitek. Když se takové přivolání zvládne, je potřeba psa pochválit. Jednak mu dát pamlsek a taky ho za to pohladit. Nechtěla by sis to zkusit, ženská škodolibá?
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 09:37
- Nahlásit
Strejda
dal jsem to stranou na svůj pohřeb Ponarozeninová deprese?
několik dárků, ze kterých mám opravdu radost Tak aspoň naznač...
Nechtěla by sis to zkusit, ženská škodolibá? Ani ne, já bych neuspěla. Nejsem škodolibá, myslím to dobře. Já právě nepochybuji, že to máte natrénováno do dokonalosti.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 10:25
- Nahlásit
Strejda
Evey
Není nad osobní zážitek. Když se takové přivolání zvládne, je potřeba psa pochválit. Jednak mu dát pamlsek a taky ho za to pohladit. Nechtěla by sis to zkusit, ženská škodolibá? - tak já jsem to pochopila Evey - Strejda tím myslel, že i když se mu holky povede přivolat...už je stejně pozdě...parfemace proběhla to se pak těžko hladí A to Woriček není zvyklý jen na nějaký pamlsek - ty plive stejně, protože je rozrušený - obyčejné pohlazení taky nic moc (to má furt, na to dlabe ) takže to musí být ,,bouřlivé přivítání" s velkým pusinkováním....a to by teprve bylo (která je ta hovnožroutka? )
Mám čerstvou zkušenost - včera jsme začei scházet po opravdu velké, rozlehlé louce a oproti zpod dráhy nám vyšla naproti sestřenka s labradorkou Lisou. Tak jsme se zastavili a když byla skoro vprostřed, pustila jsem Worku z vodítka a poslala je, jim naproti. Doběhl k nim, pak zase kus zpátky, pak se zastavil a začal se pomalu rozbíhat nadolu k dráze, i když ony už byly skoro nahoře u nás. Zavolala jsem ,,ke mně" - nic, zrychloval Zavolala jsem ,,ke mně" ale už celkem rezignujícím hlasem....a kupodivu zastavil, chvilku přemýšlel (ale to všechno jen proto, že tam nic neviděl, jen uvažoval, že v tom roští dole kolem trati určitě něco bude ) tak jsem honem veselým hláskem zašveholila ,,Woričku, honem pojď ke mně, pojď za náma!" a Woriček doběhnul Tak to jsem se přímo zalykala štěstím S ním je to jak ,,ruská ruleta" totiž
dal jsem to stranou na svůj pohřeb - tele Ponarozeninová deprese? - tak tu jsem kupodivu neměla Ze mne všechno spadlo, jako že: 40 mi bylo v tu oslavu a teďka už je zase všechno normální a jsem zase mladá jak vždycky
Potom jsem dostal několik dárků, ze kterých mám opravdu radost. - ježíš, on to nenapíše!! My taky chceme vědět, co tě zajímá, baví a z čeho máš (kromě holek) ještě radost! (no, sexi prádélko, co Ti - si nadělila manželka, popisovat nemusíš... )
Letenku??
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 15:09
- Nahlásit
Zdravím všechny po "mateřské" dovolené.
Už jsem nutně potřebovala vysadit a týden se válet.
No a při té příležitosti jsem skoro vlastnoručně porodila jeden vrh a druhý jsem tedy neporodila já, nýbrž samice sama až když jsme všichni odjeli
A tady jsou - vrh C
a vrh D
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Zář 2011 22:27
- Nahlásit
Evey
Ponarozeninová deprese?
Tak to vůbec ne. Ale nemůžu to spotřebovat.
takže to musí být ,,bouřlivé přivítání" s velkým pusinkováním....
Tak tohle je přesný popis.
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 06:18
- Nahlásit
Drakopes - To snad není pravda!!! Od včerejšího odpoledne tu nikdo nebyl?? Neštvěte mě
já chodím nakukovat pravidelně, bohužel v poslední době není nic zajímavého, co bych mohla napsat... letos máme zvláštní rozvrhy, takže někdy jsem v práci od půl osmé do pěti a než nakoupím a dorazím domů je nejmíň šest... navíc, po loňském pro mě velmi úspěšném roku (informace jsou na stránkách naší školy) je to teď teda docela sada od některých kolegů... Celkem nechápu, jak může být někdo tak zlý a závistivý, jakých podrazů je schopen a pak se mi někdo diví, že mám raději zvířata než lidi...
worick - bohužel ten žák už do naší školy nechodí, ale je tam další, který bydlí nedaleko... vždycky si na vás vzpomenu, když ho vidím... Taky bydlí ve škole na intru a domů jezdí jen na víkendy...
Dines - jééé, ti jsou úžasní, tak se těším zase na nějaké video... Zatím nemáme domeček pořád ještě dokončený, tak zatím si můžu nechat o nahatém morčátku jen zdát... vypadá to až na příští rok...
Strejda - teda pane, než z Tebe dostaneme nějakou informaci! Worick bude za chvíli lepší než FBI!!! (Worick, že se nenaštveš, to je fakt myšleno hezky! )
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 06:44
- Nahlásit
Kessie
je to teď teda docela sada od některých kolegů... Konkrétněji asi kolegyň, že? Kašlat na ně a nepolevovat.
worick
Tak my se ty dary fakt nedozvíme.
Dines
Obzvlášť na vrhu D se příroda vyřádila.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 07:35 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Kessie
letos máme zvláštní rozvrhy, takže někdy jsem v práci od půl osmé do pěti a než nakoupím a dorazím domů je nejmíň šest... - ...a chudák Kesska Přijde alespoň tvůj muž dřív?
je to teď teda docela sada od některých kolegů... - no tak to je opravdu ohromné Určitě bych byla ,,nadšená" - kdyby mému dítku měl jít příkladem zlý a závistivý kantor Tak jsi byla šťastná z úspěchů a my Ti to přáli...a teďka místo užívání si výsad, budeš mít v práci tohle?! To je fakt nepříjemné
Worick bude za chvíli lepší než FBI!!! (Worick, že se nenaštveš, to je fakt myšleno hezky! - nenaštvu vůbec mi to nejde... - Strejda mlčí jak hrob (asi má konkurenční výcvik )
Evey
Obzvlášť na vrhu D se příroda vyřádila... - Dines tohle ,,vytváření barevných variací" tuším začalo děsně bavit, je jak Mendel (nepleť s Mengelem )
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 08:05 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Já mám podezření, že ti naši pesi pěkně všemu rozumí a blba jen hrají, aby nemuseli dělat, co se po nich chce
Někdy, když po Berrym něco chci, motá se jak motovidlo, tváří bezradně až nevydržím a ukončím to ,,kašli na to Beruno"
Včera byli večer doma, přijde Guccinka z venku a svým obvyklým mlaskáním ukazuje, že má hlad. Tak jdu do kuchyně, Berry mi v patách (Woriček radši ležel venku a kontroloval nás jen otevřeným francouzským oknem v obyvču) viděl, že beru kočičí misky (ráno do nich dostávají trošku mléka na mlsku ) říkám:,,Berůňo, to bude papča pro Gucci, to jsou stejně její misky, ty budeš mít až pozděj svoji večeři" a dala jsem Gucci její tuňákovou konzervu a mléko. ,,Pojď Berry, nech Gucci napapat, ona to stejně nesní, tak to pak můžeš dojíst po ní - až skončí" - otočil se a šel se mnou do obyvču. Tam si lehnul ke stolíku jako vždy, s výhledem až do kuchyně. Normoš v klidu ležel, já už na to krmení Gůči i zapoměla, mezitím přišel lehnout za náma Leon i Woriček....a pak vyjde Gucci z pracovny, sedne si na schody do obýváku a začne se umývat. Berry se bez okolků zvedne a šlape kolem ní přes kuchyň do pracovny. Jenže dveře jsou založené botou jen na štěrbinu pro Gucci (aby se jí nezabouchnuly) tak se tam Berry nechce cpát a čeká. Já, vyjeveně čumím ,,sakra, on ten pes pochopil to, že má jít až Gucci skončí?" a volám:,,klidně běž Berunko, šťouchni do těch dveří!" ale to on ne (tohle už nechápe, či co ) tak jsem musela jít a otevřít mu dokořán
Alfíkovi jsme občas dávali do jídla vajíčka, ale sražené, syrová by nejed. Klukům jsem zkoušela obojí, ale nechtěli, tak už nic. Včera jsem vyhodila před dveře skořápky, které jsem skladovala ve špajzu, že je použiju do některých kytek jako hnojivo. Byli tam od rána, vůbec si jich nevšímali. K večeru tam myju okno a když viděli, že jsem u toho, tudíž můžou, šli to prozkoumat. A Woriček, jelikož je větší oprsk si jednu vzal a že by jako chtěěěl ,,Jé, vy chcete vajíčka? Výborně!" A letěla jsem do lednice pro vajíčka. Chvíli jsem přemýšlela, ale když se jim líbily i ty skořápky, tak jsem jim je dala celé, ať se baví. Vzal si každý jedno vajko na trávník a ,,bojovali" Za chvíli se kouknu...a nic, zmiznuly oni to zblajzli i s těma skořápkama No, snad by jim to nemělo udělat nic, kost je tvrdší a taky to zvládnou. I tak jsem je celý večer pozorovala Tom mi vynadal, že jsem úplně blbá, že ne, že žerou slepice, ale ještě budou krást vajíčka Ale nemají jak - bábiny slepice nesou ve výšce a strýc je má zavřené jen s malým průchodem
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Zář 2011 08:30
- Nahlásit
worick
Strejda mlčí jak hrob (asi má konkurenční výcvik )
Bez advokáta nebudu vypovídat.
|