| Autor |
Zpráva |
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:34
- Nahlásit
Strejda
Oni si to někde ověřovali, jestli tu pojistku skutečně máme, ale když chtějí dát pokutu, tak si něco najdou. Auto bylo 2 dny po technický, takže ta prasklá žárovka byla vyloženě náhoda...no ve výsledku můžu být ráda, že nechtěli vidět povinnou výbavu.. Za prvé si nejsem úplně jistá, jestli bych si vzpomněla, co všechno do ní patří a za druhé ani nevím, kde co v tom autě je
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:36
- Nahlásit
LuckaM
když chtějí dát pokutu, tak si něco najdou.
K ženám bývají shovívaví. Nebo se potřebovali předvádět?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 12:02
- Nahlásit
Strejda
LuckaM
K ženám bývají shovívaví. Nebo se potřebovali předvádět? - zatím vždycky mi vyšla hra na ,,blbou blondýnu" a ,,dělání očí" Jednou jsem se pokusila být vtipná, ale na to zapomeňte, policajtům na 100% udělali něco z mozkama a ztratili smysl pro humor. Minimálně pokud mají uniformu ,,jedou přesně podle programu" Věřte, mám to doma
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 12:25 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Strejda
S dovolením jsem byla zvědavá a mrkla jsem na tu vaši ,,vesničku střediskovou" (teď lapáš po dechu ) Je mi jasné, že to je přesně to, proč sem nedáváme adresy Neboj, na zahradě v trenclích nejsi Máte vesničku (spíš městečko) malebnou. My spíš takovou, no, budovatelskou-komunistickou Trochu se to mění k lepšímu....Jestli jsi hledal nás, tak se omlouvám, nebyl to záměr, ale pod číslem nás ještě nenajdeš. Aby to bylo spravedlivé : zkus zadat pekárnu. Po fialové cyklostezce (která zmizne, když dáš přiblížení ) ,,dole" - až začnou pole, cca 1km. Na levé straně novostavba s červenou střechou, naproti ní větší barák, jakoby se stříbrnou (máme černou břidlici). Nelekni se, je to ,,trochu větší" ale to už jste z toho, co jsem tu napsala doteď, pochopili
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 12:31
- Nahlásit
Strejda
P.S. schválně to píšu sem, protože napsat to na mail, tak mi Tom urve hlavu
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 12:50
- Nahlásit
worick
Jednou jsem se pokusila být vtipná, ale na to zapomeňte, policajtům na 100% udělali něco z mozkama a ztratili smysl pro humor.
Minimálně dvakrát jsem zažil policajty v uniformě se zapnutým smyslem pro humor. Já jsem jednou při placení pokuty žádal daňový doklad a policajt se chytnul. Byla s ním sranda a pokutu jsme nějak zamluvili. Když řídil kolega, tak nás haltovala policistka, čtvrt hodiny se chichotala za autem a propustila nás. Ale číslo telefonu prý kolegovi nedala.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:37
- Nahlásit
No taky jsem se včera pokusila být vtipná, ale moc to nezapůsobilo. Smutný oči taky nezabraly, ty jsem zkoušela před tím Pan policista totiž ty pokutový bločky vypisoval asi půl hodiny, tak když mi je dával k podpisu, tak jsem pronesla, že se s tím nemusel tam psát, že by mi stačil i jeden - suše odpověděl, že mám pokutu za 500 tak musí vypsat 5 lístků (robot no)
Za chvilku jedu zase do práce, tak doufám, že dnes už mě nikdo stavět nebude...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 13:47
- Nahlásit
worick
Neboj, na zahradě v trenclích nejsi
Jasně, že nejsem. Nemám auto před domem.
je to ,,trochu větší"
No jak jinak. Je vás hodně.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 14:17
- Nahlásit
Strejda
No jak jinak. Je vás hodně. -
Jasně, že nejsem. Nemám auto před domem. - ty z těch pěti aut poznáš, které je tvoje?
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 14:20
- Nahlásit
LuckaMTak to je mi Vás líto.Ještě za takovou blbost.
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 14:20
- Nahlásit
worick
ty z těch pěti aut poznáš, které je tvoje?
Moje tam není, protože moje místo je prázdné.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 14:31
- Nahlásit
Strejda
Moje tam není, protože moje místo je prázdné. - jo, tak to mně nenapadlo
Vyrážíme na prochajdu a vytýčila jsem si nemalou trasu, tak musíme vyjít včas, abychom nezatměli. S tou brzo-tmou je to vážně naprd Musíme vyjít brzy a pak se večer táhne jak sopel
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 14:35
- Nahlásit
worick
pak se večer táhne jak sopel
Já mám večery vždycky krátké, tak asi hodinu. Ale prodlužuje se mi noc.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 19:11
- Nahlásit
Děcka, s dovolením to sem písnu, i když Ája Drakopes by se tady nechválila - snad mi nenakope zadek
Drakopsová dostala ocenění za ,,pedagogický čin roku 2010" Za to, co dělá s dětma - tu Technoplanetu - čemuž my ani nerozumíme
Drakopes
Ájo, původně jsem měla sesmolený mail, ale pak jsem si řekla, že o takových věcech by měl ,,svět" dozvědět a kvalitní lidi docenit, dokud žijou, aby to zase nebylo až in memoriam - jak to Češi umí.
Alenko, ty jsi ale fakt třída!! Takové ocenění!! A je skvělé, že opravdu někdo zaregistroval, co pro ta děcka děláš. A věřím, že hodně moc....
Ta SMSka mi přišla zrovna, když jsem scházela z lesa a byla jsem šíleně naštvaná na celý svět V lese zase těžba, z té spouště se mi neustále draly slzy do očí a v hlavě mi hrálo:,,táto kdy už ten les bude?....Copak já vim....?!" Cesta, po které jsem měla v plánu jít úplně v haj..u...Pak sejdu na polňačku a tam to pokračovalo - půl metru hluboké koleje, i v kraji z bláta omáčka, do které mi zapadaly boty po kotníky a ještě Worka tahal, tak mi nohy lítaly na všechny strany. Byla jsem vzteky bez sebe a potkat někoho z Obecního úřadu, tak mu snad rovnou nafackuju. Tady to prostě není pro lidi....A v tu ránu mi přišla od Tebe SMSka a bylo to něco jako ,,světlo v tunelu" a potěšilo mně, že alespoň něco je na tom světě dobré!
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 07:01 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
worick
já měla v tu chvíli takovou radost, že jsem se musela rozdělit ...
tak jsem ráda, že jsem i někomu zlepšila náladu
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 09:02
- Nahlásit
Drakopes
Já gratuluji - ikdyž druhým dechem dodávám, že bohužel moc nevím k čemu
Poučíš neznalé copak to máš za ocenění a za co vlastně?
Co tak znám je tak akorát Zlatý Ámos, a to taky jen mlhavě
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 09:59
- Nahlásit
Drakopes
Máš moje uznání a druhým dechem dodávám, že bych s těmi upíry nemohl dělat ani čtvrt hodiny.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 10:18
- Nahlásit
Strejda
že bych s těmi upíry nemohl dělat ani čtvrt hodiny - no to já přece taky ne
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 16:18 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit
dopředu i dozadu děkuji za všechna přání, mám z toho fakt radost )
Poučíš neznalé copak to máš za ocenění a za co vlastně?
Včera byla konference Mensa školám. Dělají to každý rok, je to o práci s šikovnými dětmi, výměna zkušeností, seznamování s možnostmi a tak. Jsou tam lidi z celé republiky a je to zajímavé setkání. A letos poprvé udělovali (konkrétně Centrum nadání a Mensa) ocenění za Pedagogický čin roku. Dostal to pan Vodička z NIDM (z národního institutu dětí a mládeže) za elearningové kurzy pro mládež (pokud někomu něco říká Talnet), pak portál učení online (www.ucenionline.cz) a já za "Technoplanetu 2010 a za dlouhodobou pozitivní práci se šikovnými dětmi".
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 17:31
- Nahlásit
Drakopes
Gratuluji k ocenění!
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 18:27
- Nahlásit
Drakopes
Pochopitelně se přidávám ke gratulacím.Jenom se nezasvěceně ptám co je ta Technoplaneta?Našel jsem jenom dětskou šifrovací hru.
táta
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 18:57 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
Drakopes
přidávám se k ředám gratulantů, je super, že práci dokáže v dnešní době někdo ocenit
LuckaM
jak bylo na cvičáku? neodrovnala Ája Barneyho moc? když jste odjeli, Bára ožila a pustila se do Áji a honila ji, chuděru "starou" matku
pro ostatní - první setkání Bárníka s Berni nedopadlo nijak slavně, Berni jakožto hárající nervóza na něj vylítla, ona má prostě potřebu všechno si pod sebe srovnat, seštěkala jsem ji, tak i nějaké piškotkování pak proběhlo, ale Bárník se jí chuděra bál, tak jsme ji zas zavřeli - příště to zkusíme, až nebude hárat, na prochajdě to bude určitě ok
teda pokud Lucku náš "nálet" neodradil
|
worick
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2010 21:20
- Nahlásit
Janiii
pro ostatní - první setkání Bárníka s Berni nedopadlo nijak slavně - to je nevyzpytatelné, hárání v tom jistě hraje velkou roli a pak taky někteří psi si prostě nesednou a nevíme proč (oni asi ví ) A taky máme vyzkoušené, že při nějakovém jakože seznamování se psi nemusí a pak je pustíte spolu šlapat na prochajdě a probíhá to v klidu - viz. naše setkání s Drakopesových Nílouškem. Kluci po sobě sem tam vrkli, pokud byli v restauraci. Jakmile se vyrazilo na prochajdu, tak bylo uzavřeno příměří a pohoda
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 07:58
- Nahlásit
Michall
co je ta Technoplaneta
ano, to je ono: technoplaneta.cz - letos pátý ročník
stěhujeme se, mám pocit, že jediný, kdo se opravdu těší, jsou psi - zastavují se u dveří v prvním patře a diví se, proč je nutíme šlapat do čtvrtého
|
worick
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 08:36
- Nahlásit
Drakopes
stěhujeme se - tak už je to tady?! A je ten byt alespoň hezký - hezčí? Stejně velký? Chápu správně, že jenom do přízemí, nebo je to úplně jinam??mám pocit, že jediný, kdo se opravdu těší, jsou psi
mám pocit, že jediný, kdo se opravdu těší, jsou psi - vidíš, a to já bych měla děsné nervy, že psiska z toho budou mít trauma
Tom se vrátil z 3denní služebky a zatím, co já jsem uklízela, tak se šel projít s psiskama po zahradě. Sledovala jsem je poočku oknem a tušila jsem co bude Přišel domů a naštvaný nadával, že jsou to totální závisláci, protože aby šli s ním k zahradnímu domku do zadu, tak se musel dát utíkat, jinak by nešli. A odtud zase v minutě vypálili k baráku, protože se báli, aby neprošvihli až půjdu já a tak lítali kolem baráku a hleděli do všech dveří a čekali, že snad taky vyjdu. No a kašlali na něj Copak za to můžu?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 11:02
- Nahlásit
Drakopes
Dodatečně se taky přidávám k ostatním a gratuluji k ocenění
Jinak na Rejvíze je parádní počasí. Na to, že je polovina listopadu, tak se dá jít ven jen v mikině. Sluníčko svítí. Dalo by se říct, že mi tu nic nechybí, ale....Bárníka jsme nakonec nechali doma. Takže už se těším za ním a hurá ven, dokud je tak hezky
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 12:05
- Nahlásit
Milé dámy a Michallové,
oznamuji, že Nelinka udělala svoji první stopařskou zkoušku FPr1. Nejvíc mně na tom těší, že zkoušku s ní složila moje vlastní žena, která se ještě před pár lety psů bála a psa v domácnosti považovala za nepříjemnou návštěvu, která neví, kdy odejít. Mám z nich radost.
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 12:37
- Nahlásit
Strejda
moooooc gratulujeme
myslím, že berňáci změnili názor už mnoha "odpůrců" psů
můj levý tatínek se chystá na FPr1 taky teď v listopadu, tak snad budou taky úspěšní
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 12:43
- Nahlásit
Strejda
Drakopes
No ne, člověk tady chvilku není a tady se dějí takové velké činy.
Jak oslavujete?
Přidávám se k zástupu gratulantů. Je super číst takové dobré zprávy.
Kdo další se přidá?
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 14 Lis 2010 13:24
- Nahlásit
Janiii
Na cvičáku dobrý, na Barníkovi nebylo vůbec znát, že by s někým dováděl, možná ho to ještě víc nabudilo a běda jak jsme se přiblížili k jiném u štěndu blíž jak na 5 metrů, už se po něm sápal. Kladinu už chodí s přehledem (asi to bylo opravdu tím, že byla mokrá) - akorát ho musím krotit, protože se vždycky na začátku strašně rychle rozeběhne.
Nálet mě neodradil a jak znám Barneyho, tak toho taky ne a příště nebude o ničem vědět. Stafordka Eny ho už taky jednou srovnávala, ale je fakt, že né tak "drasticky". Prostě ji otravoval tak dlouho, až jí to přestalo bavit dala mu jasně najevo, že už teda ne. No a co myslíš, Barney koukal jak ťululum s výrazem CO JÉÉÉÉ a běžel za ní zas, že si chce hrát - to samý od sousedů labrador Bart. Myslím, že se Berni spíš lekl, protože takovou reakci nečekal - dyť si sotva čuchnul
|