| Autor |
Zpráva |
Evey
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 06:27
- Nahlásit
worick
yli jsme u báby. Jedna známá jí přinesla nějaké staré zákusky pro slepice a než jsem se nadála, mamka tím nacpala psiska. Každý dostal tak 5ks a byl tam nějaký vdoleček, nějaké citronové řezy či co, i punčáky Sice jsem stihla zařvat:,,punčáky jim nedávej!" - to už mi připadalo, ale fakt ,,hodně", ale bylo mi to prdlaz platné, bleskurychle jim je hodila, kozena jedna
Úplně nejvíc mně rozesměje, když mi vnucuje svou pravdu 18letý (tady spíš -letá) superkynolog
Kdo to je? Já sem moc dlouho nechodím, ale to co si občas přečtu na ostatních tématech mě docela šokuje, jak někteří dokážou být nepříjemní a zlí. Viz třeba zdejší včerejší debata a dotaz na vrácení peněz od chovatele a operace lokte. Přestala jsem to poté už číst, ztráta času a nervů, je v tomto případě naprosto zbytečná.
Ono stačí nezmatkovat, překonat tu první šílenou bolest
No, tak nějak, já byla v úterý darovat krev, ti co to znají ví, že se před plným odběrem vždy bere malý vzorek na rychlý rozbor krevního obrazu. Nevím proč, mám už poněkolikáté u tohoto takovou smůlu na sestřičky. Teď naposledy si tu ruku zkoumavě prohlížela a evidentně netušila kam tu jehlu zapíchne. No nakonec se rozhodla... jenže nic neteklo a já viděla pod kůží jak se jehla posunuje, pak mě začala bolet dlaň. Sestře se to taky už nezdálo, tak jen zašvitořila, jéé to je asi šlacha.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 07:01
- Nahlásit
Evey
Kdo to je? Já sem moc dlouho nechodím.... - jé, jestli jsem se blbě vyjádřila - tak proboha, tady nikdo! Myslím právě na ostatních fórech....
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:14
- Nahlásit
Evey
Tak jsem na to téma schválně taky zabrousila a zase mě to akorát zvedlo ze židle. Vůbec nechápu, jak můžou být ty lidi na sebe tak hnusný. Slovíčkaří, jen aby si mohli rejpnout a udělat z tazatele tyrana.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 10:45 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
LuckaM
Evey
Vůbec nechápu, jak můžou být ty lidi na sebe tak hnusný. Slovíčkaří, jen aby si mohli rejpnout a udělat z tazatele tyrana - jak říkám, akorát se nad tím pousměju a myslím si něco o tom, že dotyčný má spíš těžký problem sám se sebou a měl by navštívit psýchu a započít léčbu. Úplně koukám, kolik těžce zamindrákovaných jedinců se tu sejde a snaží si alespoň blbýma kecama pohonit své ubohé ego
Já byla vždycky samaritánka, co se snaží pomáhat a bránit slabé i s rizikem, že to můžu schytat taky. A poučení je: nebát se a nedat strach najevo. To si onen dotyčný začne rychle rozmýšlet, jestli do tebe ,,jít" (teď nemyslím postavit se partě hnědočechů, feťáků apod, zase jako pud sebezáchovy mám )
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 12:36
- Nahlásit
Omlouvám se,ale nějak jsem se ztratil v tématu.Očem je prosím řeč?
táta
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 13:29
- Nahlásit
Michall
Omlouvám se,ale nějak jsem se ztratil v tématu.Očem je prosím řeč?
táta
Bylo to o tom, jaká na některých ostatních fórech panuje atmosféra. Např. "Jak vymoct z chovatele zpět peníze, Kulhání na přední nohu"
Paní se slušně zeptá o očekává slušnou odpověď, což se zde bohužel od některých nedočká.
Joo, není jak na fóru bernský salašnický .
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 13:42
- Nahlásit
Michall
Omlouvám se,ale nějak jsem se ztratil v tématu.Očem je prosím řeč? - jelikož je tady osazenstvo převážně ženské, tak počítejte s tím, že se tu kecá občas o blbinách To když pejsani nic nevyvádějí, tak aby ,,řeč nestála"
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 14:18
- Nahlásit
Ok.Děkuji.Včera jsem Barunce cestou domů koupil a uvařil pacinky.Jsem zvědav,jestli mi náhodou za odměnu neudělala v trávniku nějakou větší diru,abych se nemusel dřít.Nevím ,co teď blbne.Okousala mi už magnolii,zakrslou jabloň jo a taky ronďáky ji chutnaj.Asi se nudí........ Smutný příběh Snad z toho vyroste táta
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 14:31
- Nahlásit
Michall
Nic si z toho nedělejte, pantáto ;) Nám Barney zase hloubí tunel do Austrálie. Vypadá to ale, že se ještě nerozhodl, na jakém místě to bude nejlepší, takže máme už asi sedm dir, které se postupně zvětšují...a bláto je všude. Už aby napadl ten sníh. Mám totiž od bahna absolutně všechno
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 16:01
- Nahlásit
Michall
Jsem zvědav,jestli mi náhodou za odměnu neudělala v trávniku nějakou větší diru,abych se nemusel dřít.Nevím ,co teď blbne.Okousala mi už magnolii,zakrslou jabloň jo a taky ronďáky ji chutnaj.
Vážený pane kolego,
uvědomte si laskavě, že pes má k přírodě blíž než člověk a proto zahradě rozumí líp, než sebelepší zahradník. (Woricková, nečti to.)
Spíš se zamyslete nad tím, jestli svého psa nepřetěžujete, když má celou zahradu na krku sám. U nás se zemní práce podstatně zrychlily, až když jsme si koupili druhou salašnici.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 16:05
- Nahlásit
LuckaM
Mám totiž od bahna absolutně všechno
Nápodobně. Můžu prát vždycky po každé procházce
Michall
Nevím ,co teď blbne.Okousala mi už magnolii,zakrslou jabloň jo a taky ronďáky ji chutnaj.Asi se nudí........ Smutný příběh
Na, toto ničení už jen vzpomínám Barneym nám totiž zrychtoval pro jistotu celou zahradu...zahradní světla -všechny, kabely od závlahy, stromek kočiček, bambusovou zástěnu na plotě, ohryzal zábradlí u bazénu, venkovní zásuvky, okousal dřevo u oken, lavičku...takže díry vyhrabané do trávníku, to jsem ani neřešila
O víkendu, tedy zítra, odjíždíme na Rejvíz a v sobotu tam má za náma přijet táta s jeho přítelkyní. Takže s Barneym budeme mít zase pěknou show Nechci být zlomyslná, ale ted mě napadlo, že by bylo super, kdyby byl Barney pořádně od blata a na Martinu skočil. Ať má teda Martina proč vyvádět!
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 18:21
- Nahlásit
LuckaM
Luci, jedeme k taťkovi už v sobotu! ještě neznám "program", ale kdybysme nějak stíhali, napsala bych ti a mohli bysme se vidět?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 18:42
- Nahlásit
LuckaM
Nám Barney zase hloubí tunel do Austrálie. Vypadá to ale, že se ještě nerozhodl, na jakém místě to bude nejlepší, takže máme už asi sedm dir - tak nemůžeš po něm chtít bůhví jakové superdílo, když to dělá jen za byt a stravu
Strejda
Spíš se zamyslete nad tím, jestli svého psa nepřetěžujete, když má celou zahradu na krku sám. U nás se zemní práce podstatně zrychlily, až když jsme si koupili druhou salašnici. -
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 19:27
- Nahlásit
StrejdaLuckaMworick
Díky. Humor je lék.Pobavili jste nás a od srdce jsme zasmali.
Je třeba to brát s nadhledem.I tak je Barunka naše zlatíčko.P.S.neříkejte to na mne prosím ochráncům zvířat.Napařili by mi pokutu za zneužívání štěněčí práce... MartinaBarney
Jo lavičku a zahradní nábytek vlastně taky.Na jaro mám v plánu dělat zahradní závlahu,ale mím obavu co by se dělo až bych to zakopal.Asi to ještě tak o pětiletku odložím.Budu zalévat dál hadicí
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 20:51
- Nahlásit
LuckaM
dnska jsem za Berni nebyla, ale podle tchána začala hárat - tak to zítra zkontroluju, zdá se mi to brzy.
kolik že je Barneymu? byl by pro Berni hrozba?
uvidím, dám vědět
Michall
Na jaro mám v plánu dělat zahradní závlahu,ale mím obavu co by se dělo až bych to zakopal
co? no přece do rána b bylo vyhrabáno a Barunka by měla v očích posměšný výraz "příště vymysli lepší schovávačku, tohle bylo jednoduchý!"
|
worick
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 21:59 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Michall
Na jaro mám v plánu dělat zahradní závlahu - no vida, když jí to hezky vytýčíte - do jara to máte nachystané Ne jak LuckaM, která Barneymu neudala jasnou polohu a on chudák tápe, kudy je to do té Austrálie nejblíž
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:28
- Nahlásit
Jééé, jsem v práci (otrávená), ale vy jste mě krásně rozesmáli!
Janiii
V sobotu přes den určitě čas máme, jen večer jdu za bar na místní diskotéku (Jílové u Držkova, kdyby sis chtěla vyhodit z kopýtka ). No ta hrozba nevim. On ty pohyby pánví dělá už od 9ti týdnů, ale nejsem si jistá, jestli ví, k čemu to je Kdyžtak písni na fcb, jak to s vámi vypadá ;)
MartinaBarney
Já už věci ke psoj ani neperu, jen otřu nejvíc hnědý fleky a pokračuju v nošení. To bych musela prát nonstop
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2010 22:44
- Nahlásit
LuckaM
Já už věci ke psoj ani neperu, jen otřu nejvíc hnědý fleky a pokračuju v nošení. To bych musela prát nonstop
To já taky neperu po každé procházce. Bych nedělala nic jinýho. Jak říkáš, otřít nejvíc špinavý místa a je to.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 00:13
- Nahlásit
LuckaM
MartinaBarney
Já už věci ke psoj ani neperu, jen otřu nejvíc hnědý fleky a pokračuju v nošení. To bych musela prát nonstop - ano, dokud je to únosné (pro mně, ne tak pro okolí) tak jen kartáčuju. Ono ani tak nejde o to vyprání, ale dost se tím častým praním věci likvidujou a některé kousky bych ráda měla co nejdýl...Věci peru, až když sama smrdím jak Mauglí - což s dvouma velkýma psiskama netrvá moc dlouho
Sleduju proměnu naší mamky Jak jsem psala, kočky nějak zvlášť nemusela, starou micku sice nakrmila, pustila do kuchyně a třeba řekla:,,koukni jak na té zemi leží, jak mimino" Ale když se jí třela o nohy, tak ji odháněla, že to nemá ráda a vlastně ji snad ani nikdy nepohladila Teďka jak má to koťátko Mikinku, tak ta se může válet s bábou v peřinách, mamka ji celé dny hladí a skoro pořád ji má na klíně a když dneska ležela rozvalená na gauči jak mimi, packy vzpažené tak volala:,,jé podívej na Mikinu, jak leží, úplné miminko a letěla na ni dělat ťuťuťu ňuňuňu" To bych od ní fakt nečekala protože kluky taky jen tak ledabyle pohladí, i když přijdou přímo za ní, tak jen tak pošmrdolí rukou a kluci sedí a čekají, že ještě něco bude, ona je má 10cm od ruky a nic Prostě nejsou její a není s nima pořád, tak jí tak k srdci nepřirostli jako Mikinka, která tam s ní jediná sdílí tu naši bábu - má tam prostě alespoň někoho ,,normálního" Vůbec jí to nevyčítám, to ne, jen konstatuju. Mně je to jedno, jenom kluků je mi někdy líto, protože oni asi poznají, že máme hodně společné (minimálně ksicht a hlas ) a v něčem se k ní chovají stejně jako ke mně a čekají taky stejnou odezvu ....a nic
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 06:48
- Nahlásit
V noci k nám dorazil vichr vichrovič (že by pomsta za tu včerejší písemku z fyziky v osmičce?) - vzbudil mě čenich u obličeje, ať s TÍM něco udělám. Tak jsem jen v rozespalosti "hají, hají,.." Až po chvíli jsem se probrala natolik, abych si uvědomila nárazy a hučení větru. A bylo po spaní .. Alfréd strčil hlavu pod postel a tam hlasitě funěl - úžasná rezonance. S Nílouškem to ani nehlo - rozvalen na zádech a soutěžil s Jirkou, kdo bude chrápat hlasitěji, vydatnějí, nápaditějí
Alfréd pak situaci vylepšil tím, že vlezl do postele ....
naštěstí se vítr stočil a přestal tolik hlučet ...
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 07:13
- Nahlásit
Drakopes
naštěstí se vítr stočil a přestal tolik hlučet ...
Stočil se k nám a tady hučí jak senomet. Holky ráno vylezly z boudy, ale z kotce se jim nechtělo.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 07:24
- Nahlásit
Škoda,že nemám na zahradě vrtuli.mohl bych dát Báře do boudy žárovku a akumulačky. táta
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 07:54
- Nahlásit
Drakopes
Strejda
Michall
V noci k nám dorazil vichr vichrovič (že by pomsta za tu včerejší písemku z fyziky v osmičce?) - vzbudil mě čenich u obličeje, ať s TÍM něco udělám.¨- chudák Alfi, má to těžké To u nás by ani bydlet nemohl, tu by mu hučelo obden Ale tak nepřišla k nám avízovaná vichřice (ona taky má náš kraj podle předpovědi vynechat) ale jen klasický náš vichr (zatím) Ale tak pro změnu zase prší, momentálně
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 09:24
- Nahlásit
Vítr a déšť už je asi v Polsku. Mezi mraky vykukuje slunce.
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:21
- Nahlásit
Strejda
Vítr a déšť už je asi v Polsku. Mezi mraky vykukuje slunce.
Ano, tuto informaci mohu potvrdit, vše tu také proletělo a již překročilo hranice.
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:31
- Nahlásit
Jééé, jsem v práci (otrávená), ale vy jste mě krásně rozesmáli! Tak mě ten smích vzápětí přešel. Když jsem jela domů, tak mě stavěli policajti a bez pokuty se to neobešlo
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:34
- Nahlásit
LuckaM
tak mě stavěli policajti a bez pokuty se to neobešlo
Za co a za kolik?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:51
- Nahlásit
LuckaM
Tak mě ten smích vzápětí přešel. Když jsem jela domů, tak mě stavěli policajti a bez pokuty se to neobešlo - - co´s vyvedla?
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 10:55
- Nahlásit
nesvítilo mi jedno brzdový světlo a měla jsem v autě starou zelenou kartu (teda Tom) - nová ležela doma na stole Jinak jsem jela spořádaně a ani jsem jinak provoz neohrožovala. Takže, co jsem si včera vydělala, jsem cestou domů odevzdala
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2010 11:10
- Nahlásit
LuckaM
měla jsem v autě starou zelenou kartu (teda Tom) - nová ležela doma na stole
Taky se mi to stalo. Zavolal jsem do pojišťovny a zeptal se, jestli na čísle smlouvy ze staré karty není nějaký nedoplatek. Odpověď jsem nechal vyslechnout policistu. Myslím, že každý jiný policajt by se se mnou nebavil a tenhle podruhé také ne. Ale neplatil jsem.
|