| Autor |
Zpráva |
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 00:55
- Nahlásit
Kessie
asi budeme muset víc dbát na naši image... ono to asi fakt vypadalo divně, špinavý chlap, špinavý pes a špinavá ženská s plnou igelitkou... -
My 4dny jíme to vařené kuře s rýží a zeleninou ke granulím.....a žádný pos....zadek! Už jedou druhou várku. A sežrali dokonce i kousek syrových skeletů!
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 11:15
- Nahlásit
worick
a když krmíš ke granulím kuře s rýží, neofrňujou se ti pak nad granulema? Já teď řeším takovej problém. Blbě jsem vypočítala do kdy mi granule vystačí a tak jsem než přišel nový pytel, asi tři dávky dostal Barney masovku s rýží a mrkví a teď mi ty granule nechce vůbec žrát. I jsem přemýšlela, jestli není něco s tím pytlem, protože přišel úplně jiný odstín těch granulí (o dost tmavší než obvykle). Pes čuchne a odvrátí hlavu, případně vezme do pusy a vyplivne ...sní to až když dostane opravdu hlad. Myslíte, že by se tak strašně změnila chuť granulí, nebo to prostě jen zkouší, protože přičuchl k něčemu chutnějšímu?
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 12:35
- Nahlásit
Kessie
a Marti, budu sledovat, jak přecházíte na syrovou stravu... držím pěsti, ať se Barneymu problémy vytratí!!!
Díky. Vzhledem k tomu, že Barney má průjem po granulích pořád, tak jsem se rozhodla, že ten nový 20 kg pytel granulí prodám. Maximálně dokrmím ten zbytek Acany a granule nechcu už ani vidět. A budu doufat, že ta syrová strava zažene ty nekonečné problémy.
LuckaM
protože přišel úplně jiný odstín těch granulí (o dost tmavší než obvykle)
Když jsem kupovala Brit Care, tak se mi taky stalo, že v dalším pytli byly granule tmavší než v tom předchozím. Ale vliv na Barneyho chuť k jídlu to nemělo. Období, kdy nechtěl granule bylo v létě. Teď už je pro něj čas jídla zase radostí
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 12:49 - Změnil/a: Strejda
- Nahlásit
worick
ak jste na tom s avízovaným větrem? U nás je od včerejšího večera doslova uragán
Teda nevím úplně přesně, jestli je u nás uragán nebo tajfun, protože v tom nemám moc jasno. Buď jak buď, chybí nám tu Drakopesová s drakem. Dělali jsme v tom urágáno-tajfunu tři hodiny starou stopu a Salině se šlo asi špatně. Vždycky po konci stopy jde jen tak pro zábavu po stopě zpátky k autu, ale dnes ji to ani nenapadlo.
LuckaM
Myslíte, že by se tak strašně změnila chuť granulí, nebo to prostě jen zkouší, protože přičuchl k něčemu chutnějšímu?
Obojí je možné. Naše ovčanda žrala jen maso s rýží nebo těstovinami a zeleninu ve všech podobách. Na dovolené jsme vařit nemohli, tak musela mít granule. Musely být v rozmočeném chlebu, jinak by k nim ani nečuchla.
|
Drakopes
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 13:48
- Nahlásit
Tady vítr nijak nefouká - možná i tím, že jsem předevčírem narazila při úklidu na knížku Jak postavit draka. Ne, vůbec jsem v ní nelistovala, jen jsem ji s celou tou hromádkou jiné literatury odložila na vhodnější místo. Ale fakt nefouká, je slunečna a vlastně už kolikátý den velmi příjemně
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 14:58
- Nahlásit
LuckaM
ráno dostávají důkladně promýchanou šlichtu - granule a rozvařené kuře s rozvařenou rýží a zeleninu (dneska tuším pátý den a Woriček už se nad tím zasekl s výrazem:,,ježíš, zase tohle?!" Ale pak ochutnal, bylo tam nově uvařené kuře co ještě vonělo - tak se chytnul K večeři mají od Toma jenom grancle stříklé lososovým olejem a v pohodě, beze změny. Já nevím, ale jim ty granule prostě chutnají, netuším proč (oni večer většinou celkem jedli, i když jinak nejedli)
Strejda
Teda nevím úplně přesně, jestli je u nás uragán nebo tajfun, protože v tom nemám moc jasno. Buď jak buď, chybí nám tu Drakopesová s drakem. - to jsi celkem potěšil mou škodolibost poněvadž brácha je už dva dny u své milé na Vsetínsku a když jsem mu psala, že tu je to hrůza, tak mi napsal, že tam pohodička - nefučí Včera nám právě Gogošovi říkali, že minulý výkend, byla nějaká jejich příbuzná pouštět draka a děcka přišli s brekem domů, že jim nelítal, protože skoro nefoukalo - tak se smáli, že kdyby zkusila včera, tak by musela malou za něco ukotvit Ájo, letěla by jsi taky Stáli jsme před naším na cestě a když zadulo, tak jsme vždycky všichni o metr poposkočili
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 16:31 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit
Koukám že jste využili pár dní co bylo hezky.Ani my jsme nezaháleli a vyrazili jsme na Trosky a Hrubou skálu. Přidávám foto.
cíl výletu
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 16:37 - Změnil/a: Michall
- Nahlásit
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 17:01
- Nahlásit
Michall
Krásný fotky! Bára je už kus ženský! Připadá mi, že Barneyho už přerostla - kolik váží?
Podařilo se mi na internetu ještě vyštrachat pár fotek z Řípu:
Barney je ten vpravo
Uploaded with ImageShack.us
....a já černý stojím vzadu...
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 17:14
- Nahlásit
Michall
LuckaM
Moc pěkný fotky máte Taky bych měla nafotit toho mýho darebáka a nějakou fotku sem šoupnout. Vlastně bych sem mohla hodit tu ze Svodu mladých
Dneska na procházce jsem Barneyho učila plazit se Musím říct, že jsme na dobré cestě. No jo, kravinky, ty nám jdou.
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 17:23
- Nahlásit
LuckaM
Když jsme šli zvážit Báru tak jsme to hádali na 25 kilo protože jsme ji nedávno vážili a měla 20 ale neměla 25 ale rovnou 30.
|
MartinaBarney
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 17:27
- Nahlásit
[imgs] Uploaded with ImageShack.us[/imgs]
Foto z 3. října (mamka, Barney a já)
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 18:07
- Nahlásit
Michall
No vidiš, tak to jste nás opravdu dohnali, ne-li předehnali. Barney měl 30 včera když jsme ho vážili
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 19:26
- Nahlásit
Michall
LuckaM
MartinaBarney
Jééé, moc krásný fotečky!!! Na Troskách jsme ještě nebyli... tak možná příští rok, vypadá to tam fakt moc krásně!!!
Míšo, teď má Bára tak pět a půl měsíce? nebo už víc? ono to rychle letí, pamatuju si, že na nějaký hezký datum jsi psal, že má přímo pět měsíců... my máme (teda Kessie, samozřejmě) právě čtyři a půl měsíce a včera - vážíme pravidelně každou sobotu - měla Kessie 19,9kg... to má teda dost málo, pokud by za měsíc měla dohnat deset kilo!!! přitom jídlo miluje, dostává přesně granul + sem tam něco dobrýho... občas ukradne uvařený, už studený brambor, vařenou mrkvičku, oříšek, dokonce "kradla" i šípky... taky piškoty a jiné psí laskominy... tak jsem z toho teď zmatená!!! vážně!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 19:30
- Nahlásit
Jééé, tady je foteček To se všude výletilo.....jen my prdlajz - Dušičky, samá návštěva, no a ten vichr do toho Dneska odpoledne jsem měla v plánu větší výlet, jenže jsem zapoměla, že ještě přijedou teta s rodinou - tak jsme byli dvě hoďky s klukama s nima u báby, vyprovázíme je ven k autu a jelikož se k večeru zase vichr vystupňoval na maximum - prdlo tradičně u nich v ulici veřejné osvětlení, takže tma jak v ranci Já jsem měla v plánu alespoň obejít vesnici - tak jsme vyrazili. Naštěstí tam mají alespoň chodník, tím se riziko srážky minimalizovalo a v další ulici už světla fungovala. Dokud jsme šli po větru tak jsem sice občas popoletěla, ale dobrý. Ovšem zpátky - to byl zážitek Chvílema nás to úplně zastavilo, kluci byli tak sčísnutí, že vypadali jak jezevci A místy kdybych nebyla ukotvená na vodítkách já, tak kluci dál stojí a čichají si značky a bych kolem prolítla někam dopryč
U báby výborné Některé slabší články jako naše mamka, teta a strejda po mrtvici zase nevydrželi a cpali jim zbytky od stolu, tudíž když si pak někdo vzal chlebíček, už u něho Berry stál a snažil se mu vrazit čumák do dlaně, do huby...
Néé, to je marné...
LuckaM
....a já černý stojím vzadu... - on totiž Bárník čekal, jestli ti dva hoši toho prcka nesežerou jestli ne, tak nastupuje on
Michall
to jste s mamkou? Nevím, jak vypadá taťka, ale s mamkou jste si podobní hodně - tedy ty a mamka, ne Barča a mamka
Ta čunička mezi sedadlama je skvělá A když jedete dýl, neslintá Bára? Berunka si tam tu hlavu strčí taky a kap, kap, odkapává mu od huby na sedadlo, někomu na rameno... Máme ale kožené potahy, tak to neva (tomu s tím ramenem to většinou va )
MartinaBarney
no vidíš, taky jsi ještě vyštrachala fotku
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 20:11
- Nahlásit
Kessie
Báře je 10.11. 6 měsíců ten datum byl 10.10.2010.Nezoufej Bára měla stejně jako Kessie možná ještě méně.
worick
Bára neslintá to ne ale musí v kufru něco hlodat.Nedávno nám ohlodala rukojeť deštníku tak ji tam dáváme větev Ale horší je když pustí plyny.Venku mrzne a my okénka až dolů
to jste s mamkou? Nevím, jak vypadá taťka, ale s mamkou jste si podobní hodně - tedy ty a mamka, ne Barča a mamka
že jsme si mamkou podobní nám říká hodně lidí
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 20:29
- Nahlásit
worick
To se všude výletilo.....jen my prdlajz
Dneska se ten vítr vystupňoval i tady na Hustopečsku a tak jsme taky dnes na prochajdu nešli - za to jsme si s Kessie vyhráli a unavili ji tak, že už v šest odpadla... uf a zítra zase do procesu... se mi vůbec nechce...
Michall
Bára měla stejně jako Kessie možná ještě méně
Děkuji za uklidnění... ale stejně mám z takovýho přibírání trochu obavy... deset kilo za měsíc a půl? co pak mají ty klouby dělat... ale je fakt, že ti naši prcci musí trochu nabrat na zimu...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 21:05
- Nahlásit
S tou zimou....jak jsem psala, připadá mi, že Berry nějak zimní srst ještě nemá, je takový nějaký úzký, jako by mu pořád chyběla podsada.
Dnes mně zase vyděsila sestřenka, protože tvrdila, že ten jejich skorokůň - šíleně ochlupatěl, má obrovskou podsadu - že to u něj ještě neviděla a vážně má obavu z kruté zimy říkala nám z hecu:,,podle té podsady to vidím na -30st!" Bohužel tomu nasvědčuje i to, že naše nežravky najednou žerou jako by měli uražené dno
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:18
- Nahlásit
Kessie
Náš Bárnoušek roste tedy o něco pomaleji, ale asi je to hodně individuální. Koukni kdyžtak sem
URL
jsou tam orientační váhové tabulky - jedna extra na BSP.
Podle ní jsme lehce pod, Bára zase lehce nad. No snad nám všichni ve zdraví vyrostou
|
Michall
Člen |
# Zasláno: 31 Říj 2010 22:23
- Nahlásit
tabulka dobrá otázka je kolik má v té dospělosti vážit já třeba nastavil krmení na konečnou váhu 40 kilo a to Bára značně nechavá
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 17:58
- Nahlásit
ahoj všichni,
Michall
fotky z Trosek jsou krásný, miluju Český ráj
ad. váha - ono hrozně moc záleží na kostře psa a na tom, jak je který stavěný, naše Berni nikdy nepřelezla hranici 40kg, když měla 38kg, tak vypadala tlustá. obecně se pohybuje 34-36kg - je fakt, že vypadá pořád jako odrostlé štěně, je štíhlá a atletická. maminy mladší fenka má asi 42 a je taky v pohodě, no a robustní feny mají klidně 45kg i víc, takže tabulkou se všechno asi porovnat nedá.
LuckaM
poslední víkend v listopadu bych měla být u taťky, chci jít na koncert, tak snad to vyjde a pojedeme všichni. tak kdybyste měli čas, mohli bysme seznámit ty naše prdloše
|
LuckaM
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 19:25
- Nahlásit
Janiii
Na jaký koncert se chystáte? Čas asi mít budeme, takže dáme sraza a kdyby bylo hezky, tak můžeme jít třeba na Černou ;)
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 1 Lis 2010 20:16
- Nahlásit
LuckaM
Na jaký koncert se chystáte?
do ŽB na koncert komorního sboru, kdysi jsem s nima začínala, tak jedu zavzpomínat a podívat se po letech na kamarády teda, chtěla bych, snad to vyjde. pokud pojedu, tak dám echo a určitě něco vymyslíme
|
Kessie
Člen |
# Zasláno: 2 Lis 2010 19:39
- Nahlásit
LuckaM
Luci, děkuji za tabulku... je dobré mít přehled, přestože je každý pejsek jiný... podle té tabulky by Kessie opravdu měla přibrat za měsíc a půl zhruba osm kilo... teď už ji unesu jen stěží... za měsíc už bude mít to naše sluníčko smůlu... já se s ní totiž hrozně ráda "dluchmím" = mazlím
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 08:09 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Co je s váma zase??
Já byla v pondělí opět ve Zlíně u zubařky - což se vždycky ještě protáhne o nějaké pochůzky a nákupy (zjistila jsem, že patřím do kategorie ,,prošlý řidičák" ) - tak jsme přijeli domů až když se stmívalo. Gucci byla zavřená doma (nechtěla jít potvůrka ráno ven přes to, že bylo celkem hezky) a Leonek se neobjevil. Většinou, když se od někud k večeru vracíme - ať už pěšky nebo autem - čekají oba u baráku a vítají (a nebo všichni 4, pokud zůstanou doma i psiska) Vynosili jsme nákupy, převlékli se, pojedli a kocour nikde. Pak jsme šli klukám udělat bojovku - tj.že jsem se jim v zahradě schovala a Tom je vyslal hledat a pak ještě pozdržel v zahradním domku Worička a schovali jsme se my dva s Berrynkem No, prostě jsme lítali po zahradě a Leon nebyl ani v domku a ani se neobjevil v zahradě Celý večer jsme ho vyhlíželi a kupodivu Gucci celý večer seděla doma a ven nechtěla. Jo a do toho se k nám po dlouhé době někudy prokopal zase švagrův zlaťák Argošek. Byli jsme v kuchyni a najednou za domem nějaké zlostné zavrčení a štěknutí - což se nám už na Woričkovo ,,vyjetí" na Berču zdálo nějak moc....jdu ke dveřím do pracovny, že mrknu a čumí tam na mě Argo Už jsem byla doma - Worka vyletěl na něho Za 10minut pro něho přišli. Když nebylo Leonka ani o půlnoci u večeře, tak ho šel Tom znova hledat k zahradnímu domku (a to je tedy už co říct, kolikrát jsem ho tam posílala zkontrolovat kočky a nechtělo se mu )ale Leon tam stejně nebyl. Pořád byl strašný vichr, tak ani volání asi nebylo moc slyšet Celou noc jsem nespala a procházela okna, jestli za některým nesedí...Ráno Tom sýčkoval, že kdoví, jestli v tom nemá prsty Argo, tak jsem mu brblala, že je to kravina, Argo měl kočky i doma a nic jim nedělal a ani našim, když někdy přišel....Ráno na mazlení do pracovny Leon zase nepřišel - tak to už mi jektaly strachy zuby, sbalila jsem kluky a letěla k domku ho hledat. Většinou už sedí za oknem a kouká ven. Nic. Vletím pro jistotu dovnitř a za dveřma sedí překvapený a rozespalý Leon! Jsem ho chudáka málem umačkala, což komentoval naštvaným:,,mňau, jsi normální, co jako děláš..?" Kde byl tak dlouho ,,vražený" nevím Každopádně nás dost vyděsil
|
Evey
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 12:33
- Nahlásit
worick
Kde byl tak dlouho ,,vražený" nevím
No kde... u nějaké kočičí krasavice, přece.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 14:43 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
Evey
No kde... u nějaké kočičí krasavice, přece. - nevím co by tam dělal, leda ,,klamal tělem" on je totiž Leonek kastrát
No, oni i někteří pánové (Strejdo nečti to! ) - čím větší impotent, tím silnější řeči
On se právě Leon nějak moc netoulá, ne daleko a ne na dlouho - obě kočky se chodí celkem v pravidelných intervalech hlásit , proto je delší nepřítomnost doma či v zahradě, už vnímána u nás jako průser
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 17:42
- Nahlásit
worick
patřím do kategorie ,,prošlý řidičák"
Já taky. Po novém roce asi budu jezdit vlakem.
No, oni i někteří pánové (Strejdo nečti to! ) - čím větší impotent, tím silnější řeči
Kdybych tady vedl silné řeči zmíněného druhu, tak mně prosím upozorni. Nerad bych upadl v tak hrozné podezření.
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 19:01
- Nahlásit
Strejda
Nerad bych upadl v tak hrozné podezření. -
To by mně ve snu nenapadlo....vztahovat to na tebe Já myslela nečti to - jako, že se trefuju do vašich řad (ne impotentů ) chlapů myslím Se do toho tak zamotám...
|
worick
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2010 19:14
- Nahlásit
Strejda
...řidičák... - já jsem tak šílený bordelář, že vůbec nechápu, jak jsem se dokázala dotlačit tam zajít a vyřídit to, relativně včas (udělají mi ho do 22. listopadu) Do Zlína se nedostanu jak je rok dlouhý a teď tam jezdím co 14dní, než mi pospravuje ty zuby. Tak jsem se rozhoupala a zašla na ten úřad, shodou okolnosí jsem měla v peněžence založenou fotku, co mi zbyla z občanky a pasovala...No úžas Běžné by bylo, že bych půl roku nejezdila, jelikož bych neměla řidičák a ještě za prošlý termín platila nějakou pokutu - to jsem totiž já jak vyšitá...
|