Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
worick
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 23:34
- Nahlásit

Strejda
Sally to dělá taky. Sice nekadí, ale označkuje sokyni ulici před plotem. A nejradši je, když ji u toho sokyně vidí. - no jasně, to je prostě jemnější ,,holčičí" varianta
To bude nějaký známý pejsek, možná ten ctitel
Je to on.
- aha, tak toho asi, ale s...š ty

worick
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 23:59
- Nahlásit

P.S.
Musela jsem zase sepsat elaborát (a vypsat se z blbé nálady )jelikož jsem dnes byla na pohřbu spolužáka, který se oběsil Nejhezčí kluk ve třídě a věděl o tom. Neunesl rozvod (sám nebyl zrovna anděl) a oběsil se doma na klice. Našla ho 16letá dcera, která ho přišla navštívit No, prostě paráda

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 06:48
- Nahlásit

worick
LuckaM
Všichni naši psi a když to spočítám v celé rodině co vím - tak to bylo 10 psů - jedli jen a pouze kosti vařené, všeho druhu, tedy i drůbeží
Jednou se nám po vařené vepřové kosti ucpala ovčanda a dávali jsme jí po lžičkách ricinový olej, abychom ji zprůchodnili. Na drůbeží kosti má u nás výhradní právo kočka.

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 06:53
- Nahlásit

worick
Neunesl rozvod (sám nebyl zrovna anděl) a oběsil se doma na klice.
To je docela hrozný. Chyba bude u jeho otce. Já jsem odmala svým zlosynům vštěpoval tyto zásady:
- Kvůli ženské chlap nevleze ani do studené vody.
- Za ženskou a tramvají se neběhá. Každých deset minut jede další.

Dámy prominou.

worick
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 08:04 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Strejda
Na drůbeží kosti má u nás výhradní právo kočka - to je vidět, že je to normoš micina A taky je vidět, že to šlechtění není úplně OK, jelikož jsou pak všichni ,,divní" jak psi, tak kočky Teď mi napíšeš (oklikou, neboť Ty jsi gentleman ) že kočky jsou normální, jen já je rozmazlila Ale my jsme je začali krmit normálně. Kupovala jsem různé kvalitní granule a jen se nimrali, nežrali ani jeden a Gucci byla vychrtlá jak Woriček. Zkoušeli jsme kapsičky - no, žrala, ale taky nic moc. Leon to nechce. Sice někdy trochu ďobne, spíš jako ochutná, ale nežere. Jak jsem už psala - Leon žere pouze jeden druh granulí - RC pro briťáky a Gucci má ty tuňákové konzervy - co jí závidí Tom Mimochodem, vypadají opravdu hezky, žádná ošizená šlichta. Je tam opravdu tuňák a např. kalamáry. V rámci šetření, jí koupil tuňáka od Hamé, jenže byl v oleji. Nic, zkusila, ale nechytnul se Dostali ho kluci na granule To mi připomělo - s tím žraním....Nevím jak na to došla řeč, ale paní v květinářství mi říkala, že asi bude opravdu tuhá zima, že jejich nimrácký pes, najednou futruje misky jak o život Taky.... Nevěřím tomu s těma cibulema a nevím čím ještě, protože to poslouchám rok co rok Ale tohle vidím sama a celkem mně to začíná děsit
Já jsem odmala svým zlosynům vštěpoval tyto zásady: - no, mám taky teorii V konečném důsledku je to všechno stejné. Z kaluže do bláta. Ženská je vždycky ženská a chlap-chlap. Nic jiného nevymyslíš Ač to zpočátku vypadá jako něco úžasného, úplně perfektního a nevím co ještě, za nějaký čas, až spadnou růžové brýle zjistíš, že sice nemá tuhle blbou vlastnost, zlozvyk atd., ale má zase tisíc jiných... A má je každý, snad i na andělu by se něco našlo (obžerství? )

worick
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 19:33 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Kde zase jste všichni?? Ájo Drakopesová , co je s tebou od pondělí??

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 19:58
- Nahlásit

worick
já se hlásím, ale to proto, že jsem nějaká marodná, a musím to přes víkend vyležet, protože práce volá
ostatní asi užívali až doteď sluníčka

LuckaM
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 20:31
- Nahlásit

Přesně tak. My dnes opět vyrazili do lesů k Černé Studnici. Počasí bylo parádní a Barney si naplno užíval hlazení a obdiv kolemjdoucích

Noci už jsou mrazivé a tak Bárnýsek dostal do dveří od své ložnice "dveře" z deky a už druhou noc mu tam visí bez povšimnutí - je to kluk chytrej a ví, že je to pro jeho dobro. Před třemi dny měl totiž jednu z dek naštosovanou v průchodu a vypadalo to, jako kdyby záměrně ten průlez ucpával, aby mu tam netáhlo...

Janiii
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 21:06
- Nahlásit

LuckaM
budou fotečky z procházky?
Barney je šikulka, to Berni je trdlo a všechno jí v boudě překáželo

LuckaM
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 21:16
- Nahlásit

Janiii
bohužel, fotky tentokrát nebudou. Tom byl u známého na Vrkáčích a přebírali tam nějaké díly na auto, co jsou na prodej a potřebovali to nafotit...

Strejda
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 22:08
- Nahlásit

worick
to je vidět, že je to normoš micina
Jo jo. Je to pracovní plemeno. Celý život žrala se psem stejné žrádlo a většinou z jedné misky. Teď už to je stará dáma a žere jen ze své misky a má svoje konzervy. Kosti si nenechá ujít.

Ty jsi gentleman
To mně ještě žádná ženská neřekla, natož abych to dostal písemně.

Kde zase jste všichni??
Byli jsme se podívat na závodech. Byla tam srandovní závodnice. Asi 150 centimetrová blondýna s pištivým hlasem. Vypadala jak úřednice z gestapa. Pes ji moc neposlouchal.

worick
Člen
# Zasláno: 23 Říj 2010 23:07
- Nahlásit

Janiii
já se hlásím, ale to proto, že jsem nějaká marodná, a musím to přes víkend vyležet, protože práce volá - brrr marodná.... ani mi to nepřipomínej Doufám, že už se nám všem budou choroby zase nějakou hooodně dlouhou dobu vyhýbat U nás sice sluníčko taky svítilo, ale vichr jak kráva Chodím navlečená jak pumpa a netuším, co na sebe budu rvát ještě v zimě v zimě - je mi nějak pořád kosa
Ještě jsem si vzpoměla
Toma jsem včera zaúkolovala (onehdá tvrdil, že asi půjde s Woričkem běhat ) že tedy běhat zrovna nemusí, ale na delší prochajdu by někam vyrazit mohli, když já budu do večera na tom pohřbu...No a večer mi popisoval, kde tedy byli a co a jak a že:,,kdy jsi prosím tě kluky česala?" Vypadají hrozně! Berrymu to tu stojí, tam stojí, celý je takový nějaký rozvrkočený - jak tak šel přede mnou, tak vypadal jako nějaká koza!" - A ještě: Tak to vypadalo, když se pořád po mně ohlížel jako by říkal:,,kam jdeme? Neblbni, nemůžu mezi lidi, koukni na mně jak vypadám, takhle budu všem pro smích" - no nečesali, skoro týden, tuším naposled v neděli
Strejda
Byla tam srandovní závodnice. Asi 150 centimetrová blondýna s pištivým hlasem. Vypadala jak úřednice z gestapa. Pes ji moc neposlouchal. - to jsem nebyla já

Drakopes
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 07:20
- Nahlásit

Ahoj všichni,

jsem tu, ale jen mlčící, čtoucí
Jsme všichni v pořádku, užíváme relativního klidu, kdy většina děti z okolí mokne a mrzne v krkonoších na švp.

Včera večer překročily kompetenční spory Alfrédem vymezenou hranici, kdy je ochotem Nílouškovo prudění tolerovat. Jirka jim šel dát po večeři pilule pangaminu a piškotek za odměnu, Niels vrčel. Alfréd kolem něj a najednou z toho byla rvačka. V naší úzké předsíni! Vystartovala jsem z koupelny, doporučila Jirkovi, ať se stáhne, a to už Niels s nahrbeným hřbetem, zády ke všem, Alfréd rozkročený a ostře, krátce na něj štěkal. Asi mu řekl svoje, protože pak poodešel a zalehnul na své místo u lednice zadkem k malýmu. Ten ještě chvíli povrčával, ale už si ho okázale nikdo nevšímal.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 13:51 - Změnil/a: Drakopes
- Nahlásit

tohle je minulý víkend - pořád je to Praha (na konci té aleje je stadion Bohemky)

to samé, ale aby byli lépe vidět psi, že jsme s nimi byli na procházce

a tohle je jen takový rychlý klik včera odpoledne nahoře u vodárny (tak 10 minut chůze na Václavák). Schází se tam většinou hromada psů, ale dnes odpoledne jen dva
Bez konfliktů!

worick
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 14:51 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
Včera večer překročily kompetenční spory Alfrédem vymezenou hranici, kdy je ochotem Nílouškovo prudění tolerovat. - u nás je to tak, že Berry je podpantoflák a bouchnu asi brzo já, protože to Woričkovo neustálé vrrrkání už mně vážně s...e. Doma je to ještě v poho, tam je to vrk a hotovo, vyřešené, ale na tom cvičáku... Jak se kolem zjeví nějaký pes mužského rodu, tak Worick začne vrčet a vrčí prakticky nepřetržitě. Já vím, že je to na Berryho, aby mu náhodou neutekl či co Jenže už se začínají ostatní bát, že vyletí na ně, nebo jejich psa Na moje nadávání, ať už konečně sklapne, přestane na sekundy a jede znovu. Ještě u toho umí kolem Berryna chodit v těsném kruhu. Už jsem Berčovi říkala, ať si ho srovná a hotovo Asi příště udělám pokus, že je rozesadím a hotovo. Worka půjde uvázat bokem, jestli nebude v klidu. Jen se bojím, aby mi to nepokazilo skákání a netrucoval - teďka posledně mu to krásně šlo Je zajímavé, že když mu dám vodítko (či nedám - je to jedno) a jdem domů - kolem lítá Gogo, Amon, Mery v pohodě, absolutně se nezajímá ani o druhé psy, ani o Berryho (jestli z někým partí či ne) Snažím se pořád přijít tomu na kloub, ale jinak to nevypadá než, že na Berryho žárlí. Je jedno, jestli tam sedím či ne - vypadá to, že já v tom žádnou roli nehraju O to víc jsem ráda, že takhle neblbnul v tom Hradišti

To je krásná cesta To bych vážně ani nevěřila, že je Praze. Máte tam snad i hezčí místa než mi tady (nemyslím památky ) prochajdové
Když ukazovali, kde se ztratila Anička, tak sestřenka valila oči, že by ji ani nenapadlo, že někde v Praze je takováhle divočina (jak u nás ) U nás se tomu říká ,,rajze" - nevím z čeho to pochází, kdo umí německy? - že by z němčiny? Já vím, že v Praze taková místa jsou a není jich málo - občas sem na fóra někdo hodí fotku nějakého podobného, venčícího či tréningového místa

LuckaM
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 15:04
- Nahlásit

worick
die Reise = cesta, cestování

Už máme zase hračku na stromě, ani se neptejte jak
Byli jsme pouštět draka a Toma napadlo, že by se s ním mohl Barney přetahovat...uvázal na konec takovej provazovej uzlík, co má Bájoš na hraní, chvíli se krásně přetahoval, pak ho pustil a drak ulítl...táhnul ještě uzel po zemi, Barney chvíli běžel, ale pak viděl, že běžím taky, tak co by se namáhal...akorát mě došly síly a tak nám za barákem už asi 4 hodiny lítá drak (zahákl se za přetahovadlo na špičce stromu)

worick
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 15:20
- Nahlásit

LuckaM
die Reise = cesta - přesné, díky Je to vždycky pěšina, či menší cesta takovouhle divočinou. U nás se to označení vztahuje i na to houští Vy by jste řekli: je to tam zarostlé, samé houští a u nás se řekne: ,,jsou to rajzy"
a tak nám za barákem už asi 4 hodiny lítá drak - dobrý, šikulky, kdo dokáže ve vzduchu 4 hodiny udržet draka?! Chystáme se na prochajdu a začíná mrholit Že by se opakoval scénář z minulé neděle, kdy jsme taky zmokli??

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 16:05
- Nahlásit

Chystáme se na prochajdu a začíná mrholit
U nás pěkně prší, takže jsem procházku pro dnešek zrušila. Jen doufám, že tak škaredé počasí nebude celý příští týden.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 16:42
- Nahlásit

worick

tak jsme měli pocit, že mluvíš o našich psech ...
Taky mě to jejich vrčení vytáčí - dorazíme večr domů, já kmitám kolem jejich večeře a uklízení a vytírání a oni do toho takhle hudou ... vrrr
A pak mi to vadí v Kapse. My všichni víme, že to jsou jen a pouze spory mezi nimi, ale přece jenom, když tam mám 10-15 malých prcků a oni mezi nimi brouzdají ... nejhorší je, když se k tomu připlete nějaký rodič. Posledně jsem Nielse popadla za krk a šoupla do zadní učebny a zavřela dveře. A byl klid. On totiž miluje, když sedíme s dětmi kolem stolu (a to pěkně namačkaní), nacpat se pod stůl. Děti se pochechtávají, opírají si o něj nohy a on je blahem bez sebe. A mě může mignout, protože soustředění veškeré žádné - každý se musí kouknout pod stůl, jak to tam vypadá

To bych vážně ani nevěřila, že je Praze
Musíš někdy přijet a cournem v nejbližším okolí

LuckaM
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 18:25
- Nahlásit

...a drak stále lítá ...

Michall
Člen
# Zasláno: 24 Říj 2010 21:42
- Nahlásit

Kde zase jste všichni??
Přidávám se k paní Drakopsové jsem tu ale jen čtu a směju se

LuckaM
Mně se zřídka kdy povede dostat ho do vzduchu jste borci

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 06:39
- Nahlásit

LuckaM

..a drak stále lítá

Kdykoliv jdu pouštět draka, přestane foukat vítr. Nikdy, opravdu nikdy se v mé přítomnosti nikomu nepodařilo dostat draka do vzduchu - v mém okolí lidi žertují, že vědět o mé "schopnosti" OSN, cestuji po světě s drakem pod paží a odvracím ničivé tajfuny

Strejda
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 06:46
- Nahlásit

Drakopes
Nikdy, opravdu nikdy se v mé přítomnosti nikomu nepodařilo dostat draka do vzduchu
Ještě bychom chtěli se Salinkou udělat jednu nebo dvě stopařské zkoušky. Mohl bych si Tě zamluvit? Nám na zkoušky vždycky fouká takový vichr, že odnáší předměty ze stopy.

worick
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 11:58 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
cestuji po světě s drakem pod paží a odvracím ničivé tajfuny - tak to až se vrátíš z Číny od Megi, tak si sbal draka a přestěhuj se k nám....byla bych ráda, kdyby tu alespoň občas nefoukalo I když hlásím, že jsem letos zaznamenala asi týden skoro bezvětří - tudíž konstatuju, že se s tím počasím vážně něco děje
Byli jsme včera k večeru, za trvalého deště, na prochajdě v lese právě, že ne ani v lese v horách, ale v tom našem větrolamu naproti a děcka - my potkali jelena Pro mně to má stejný význam jako vidět UFO
Já bych přísahala, že u nás jeleni nejsou ani v horách - byla jsem tam snad 100x a nikdy nic než srnky. V tomhle větrolamu jsem jelena viděla jako děcko, nikdo mi to tehdy nevěřil a už jsem taky skoro sama uvěřila, že jsem jako děcko měla ,,velké oči" A včera jdeme po lesní cestě, která odděluje ten větrolam od bývalých vinohradů, už léta jen ,,rajze" a momentálně to začali postupně kučovat a dělají tam pastvinu pro Ekokravky a najednou se z křoví před nás na cestu vyhoupne jelen Bylo to od nás cca 15-20m, zůstal stát, kouknul a rozběhnul se dál lesíkem. Nebyl to rozhodně ten z dětství (žádný 12terák ) byl mladý, měl paroží jen snad 2x větvené cca 50cm dlouhé. Doma jsme dumali, kde se tam může takový jelen vzít a nakonec jsme na to přišli. U nás se ten větrolam - není to klasický větrolam, je to spíš úzký, cca 100m široký a 3km dlouhý pruh lesa na horizontu, ze kterého ještě vybíhají na obě strany kopce větší lesíky - napojuje přes silnici na další podobný a ten už je napojený na slovenskou část Bílých Karpat. Ovšem proč ten jelen jde sem, cca 5km jenom těmato větrolamama, prakticky na samý konec lesů a dál jsou už jen lány, to netuším...Teda možná tuším, ze vzdálených hor duněla sem tam střelba - jsem si chvilku před tím říkala že doufám, že si nás nějaký slepý zelený dement, nesplete s prasetem a litovala jsem, že jsem si přeci jen neobjednala místo tmavě šedé tu malinově růžovou šustku Já jsem vždycky z takového setkání - se vzácnou orchidejí, zvířetem atd. tak nadšená Je to něco jako ,,vidět Neapol a zemřít" Vždyť kolik lidí tak nějak přežívá, stará se o hovadiny a neumí se kolem dívat na tu nádheru, na ty zázraky přírody (já se včera kochala i ekokravkama na pastvině a nemohla pochopit, jak někdo může tak krásné zvíře zabít.... a já ho mám v mrazáku ) A pak potkám živého jelena....

Noemi
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 13:32
- Nahlásit

U nás žije srnec...

Přes léto o něm nevíme, ale v zimě se mi kolikrát stalo, že ještě než zhasly večer lampy, šla jsem z okna mrknout na Medvěda - ten ležel rozvalený v boudě a chrápal - no a vedle výběhu se srnec nacpával padanýma jablkama

Obecně přes léto je to obecně chudší, všude lufťáci, tak zvěř moc nevylézá... Ale v zimě lišky, labutě, volavky, srnky, divočáci....

MartinaBarney
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 19:21
- Nahlásit

worick
A pak potkám živého jelena
Tak to závidím. Já jelena viděla tak max. na obrázku snad. Ale takhle nečekaně na procházce v lese, to ještě ne. Asi budu muset začít chodit do lesa, ať taky jednoho taky třeba potkám.
A co vůbec pesani na jelena?

Jinak začínám jaksi měknout. Barney začal zkoušet, co se stane, když překročí práh a vejde až do obýváku. Odtud po schodech nahoru až ke mě do pokoje. No co já? Měla jsem tak trochu radost, že vylezl až za mnou nahoru a tak mě napadlo, jak by to bylo super, kdybychom trávili večery společně. Jenže to bychom nemohli mít v celým baráku parkety, který byly docela drahý a který jsem navíc neplatila já, ale samozřejmě táta. I když už tu nebydlí (nedávno se odstěhoval), tak mi je blbý ty parkety rychle zrychtovat psem.
Před chvílí tu byl Barney zase. Jenže jaksi nemám to srdce ho striktně vykázat zpátky na chodbu. Ale odteď už mu další výpravu po baráku nedovolím.

Drakopes
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 19:59
- Nahlásit

MartinaBarney

podívej se v nejbližší kobercárně po kobercových zbytcích. Stačí půl metrů široké cestičky. Barney okamžitě pochopí, že se mi po nich lépe chodí a parkety jsou zachráněné.
A zimní večery se psem u nohou...))

worick
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 20:12
- Nahlásit

MartinaBarney
Asi budu muset začít chodit do lesa, ať taky jednoho taky třeba potkám - jak jsem psala, nedělej si iluze Já po lesích chodím od mala sporadicky, teď tři roky v kuse docela intenzivně a doteď jako nic moc: srnky, veverka

A co vůbec pesani na jelena? - srnky znají a oni to nejsou sto rozlišit - nééé, teď vážně: naštěstí sem ho uviděla dřív jak Woriček, tak jsem pohotově zasekla vodítko a ještě bylo štěstí, že byl zrovna jen nějaké dva metry ode mně, takže celkem nakrátko (líp se takto brzdí ) akorát, že jak ta flexina cvakla, tak toho se asi jelen polekal a vzal čáru... Možná by jinak koukal dýl (kolikrát taky potká, místo zeleného mužíka, v lese spanilou krasavici, že jo?! )
Hele úči, doufám, že si tady v duchu neopravujete ta souvětí, protože kde se píšou čárky, už si víceméně vymýšlím, bez reálného podkladu (který jsem se mimochodem nikdy nenaučila )
Jinak začínám jaksi měknout. Barney začal zkoušet, co se stane, když překročí práh a vejde až do obýváku. Odtud po schodech nahoru až ke mě do pokoje. No co já? Měla jsem tak trochu radost, že vylezl až za mnou nahoru a tak mě napadlo, jak by to bylo super, kdybychom trávili večery společně. Jenže to bychom nemohli mít v celým baráku parkety, který byly docela drahý a který jsem navíc neplatila já, ale samozřejmě táta. I když už tu nebydlí (nedávno se odstěhoval), tak mi je blbý ty parkety rychle zrychtovat psem.
Před chvílí tu byl Barney zase. Jenže jaksi nemám to srdce ho striktně vykázat zpátky na chodbu. Ale odteď už mu další výpravu po baráku nedovolím
- ále dovolíš já ne, já na věcech nelpím (možná taky tím, že jsem na ně tvrdou prací sama nevydělala ) ale Tom je na všechno strašně háklivý. Když jsem loni řekla, že se u nás o Vánocích možná zastaví bratránek s dvouma malýma klukama, málem ho omývali a hučel do mně, ať se tomu nějak vyhnu Jeho rezolutní, že ,,zvěř" nepřekročí práh baráku vzalo za své, když se ochladilo a Leonkovi - pro kterého má slabost, by mohla být zima Pak byla venku nějaká slota a psiska mohla opatrně do haly - taky aby se zjistilo, jak se v baráku budou chovat. Možná tím, že už měli skoro rok a nebyli zvyklí, že si sem jen tak vletí, se chovali velice slušně a našlapovali téměř po špičkách - což ho uklidnilo a dostali povolení sem tam domů mrknout. To, že je za pár dní rozdivočil zvoláním:,,kde je panička?!" a Berry nedobrzdil a bruslil po parketách, kde za ním zůstavaly brázdy, jak když to sjede pluhem - to je jiná vesnice.... Dneska celý den leje a leje, tak přes to, že jsem v sobotu umyla celý barák, tu byli odpoledne nasáčkovaní se mnou u compu a bordel je po celé pracovně a hale. Měla jsem to stáhnout zrovna jak vypadli, ale vzhledem k vývoji počasí čekám, že se tu ještě objeví......jenže se to roznáší do ostatních, doteď skoro čistých místností Aha, omyl, čisté jsou proro, že je tma Jinak kočky během dvou hodin šly tak 7x ven a domů, takže minimálně mokré blátíčkové ťapinky budou po celém přízemí

worick
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 20:16
- Nahlásit

Drakopes
A zimní večery se psem u nohou... -
P.S. Nedělejte si iluze, že tu vydrželi dnes moc dlouho - Woriček prosil o otevření dveří tak po 10minutách a dobrovolně lehnul do vchodu pod sklo, Berry je hrdina a zvládnul cca půlhoďku

LuckaM
Člen
# Zasláno: 25 Říj 2010 21:39
- Nahlásit

MartinaBarney
Marti, tak mi to nedalo a stáhla jsem si Hachiko. No co si budem povídat, brečela jsem jak želva. Asi už budu muset koukat vážně jen na komedie. Pořád přemýšlím, jestli to bylo tak smutný, nebo jen přecitlivěle reaguju na věci kolem psů

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání