Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / bernský salašnický pes
<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 734 . 735 . >>
Autor Zpráva
Michall
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:46
- Nahlásit

Ivisek77

Ahoj to jsem rád že jsi se tu objevila. S těmi zprávami je to už horší. Myslel sem že tě budu muset nějak složitě hledat. Až budeš mít trochu víc času tak mi někdy písni a třeba bychom se domluvili na nějakou tu procházku .

worick
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 08:10
- Nahlásit

Ahóóój děckaa! Žiju, všechno OK (alespoň doufám, večer šel zase kolem myslivec s čoklem a kocoura jsem zatím nesháněla ) akorát byl Tom v Rusku a já nějak nestíhala psát, jen jsem vždycky nakouknula. Lítala jsem po lese na václavkách (a všechny rozdala), pak honem něco popracovat doma, včera cvičák na který jsme byly už domluvené na 16h a nakonec jsem tam půl hodiny čekala sama (s klukama), pak šla obejít k vedlejší vesnici, na 17h přišla panička s Gogem (ta prý slyšela úpravu termínu) a nakonec na normálních 17.30 přišla vedoucí st. - že ona říkala, že nemůže dřív přijít, až zavře krám - to už jsme tedy neslyšely ani jedna Tak jsme chvilku poskákali a šli domů. Kluci skákali dobře, Woriček dokonce moc dobře - měla jsem s sebou domácí škvarky (vlastní výroba s BIO sádla ) Ale jinak zlobil Ubrblaný až hrůza a už ho za to budu snad trestat, proože výhrůžky a nadávky typu ,,sklapni" a ,,už toho dopr... nech" - nepomáhají. Málem se servali i s Amonkem! Doteď v poho. Amon je ale taky nějaká divná povaha. On vždycky ke psům přiletí a okamžitě před ně lehá na záda - totálně podřízený. Ti ho očichají poolizují a on vyskočí a uteče. Včera lehnul pod Woricka a místo aby zdrhnul najednou ještě z pololehu na něj vystartil a škubal ho za náprsenku. Vypadalo to tedy tak, že mu dal jasně najevo, že už toho má dost. Worick neoplácel, jen koukal. Řekla bych - normální domluva(trochu drsnější tedy) akorát nevím, když nechce, proč za nima pořád leze...
Zbytek posepisuju postupně

worick
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 08:20
- Nahlásit

Ivisek77
No Ivčo!!! - to je skvělé, že jsi se tu zase objevila
Popravdě řečeno, když tě děcka vypátrala na facebooku, tak jsem myslela, že jsi tady na nás zanevřela
Já vím, máš to těžký a ještě tohle s Mášou Já bych to neustála, já bych je vůbec nedokázala oddělit, jsem na ně strašně přecitlivělá....
To mi připomíná, že musím už letět dávat snídani a najít Leonka! Zatím všichni pá

LuckaM
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 08:45
- Nahlásit

Dines
Když mě taky tak trochu přijde, že po bitvě je každý generál. Nikde není daný, že by ta operace za 20 pomohla a v jakým rozsahu a doktor si pak rád přihodí slova typu, no joooo, to kdybyste přišli dřív a udělalo se to a to...Po těch pár zkušenostech, co mám, už taky nevím komu věřit...ale už vím komu nevěřit. Příští týden se objednáváme na kontrolní RTG, tak k tomu doktorovi asi rovnou přejdeme se vším všudy, protože mít veta jen na odčervení a injekce je na dvě věci...

LuckaM
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 08:47
- Nahlásit

Pro Janču:
Včera jsem asi viděla ty vaše dvě zlaťandy (malou a velkou) Jela jsem odpoledne do práce a nějaká slečna na mikádo je vedla podel silnice. Já hlavu vykroucenou, div jsem se nevybourala, jestli to nejsi náhodou ty, ale nebylas

LuckaM
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 16:30
- Nahlásit

To vám musím říct, co se mi dnes povedlo .
Byla jsem u zubaře a při té příležitosti jsem se stavila v chovatelských potřebách pro nějakou hračku Barneymu. Koupila jsem takový ten míček na šňůrce a vyrazili jsme s ním na procházku - Barney z toho byl nadšenej. Ovšem nadšení nebylo na dlouho, protože se mi asi po 5ti minutách podařilo hodit míček tak šikovně, že zůstal vyset na stromě asi 15 metrů vysoko. Počkám, až přijede Tom a pak ho půjdem zkusit nějak ulovit...

LuckaM
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 17:43
- Nahlásit

A ještě jednou já a pak už dám pokoj. Přidávám nejaktuálnější foto Barneyho:

Uploaded with ImageShack.us

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 19:32
- Nahlásit

LuckaM
a kde jsi je viděla?
ale asi to nebyly "naše", protože v rodině nikdo mikádo nemá
tyjo Barney je frajer velikej!!!! je bombáckej budeme se na něj muset někdy dojet podívat i s Berni

LuckaM
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 19:57
- Nahlásit

Janiii
No právě že na Jistebsku, tak mě to hned napadlo, že by to mohly být Vaše. Když jedeš od Pěnčína nahoru, tak v té poslední zatáčce, než je ta dlouhá rovinka na Čížkovice. Slečna byla věkově do 30ti, hnědý vlasy. Tak to bude asi shoda náhod.
Návštěvu uvítám a nebo se můžeme pro tentokrát stavit my ;)

Janiii
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 20:07
- Nahlásit

LuckaM
Návštěvu uvítám a nebo se můžeme pro tentokrát stavit my ;)
tak až se budeme chystat nahoru k taťkovi tak dám vědět a nějak se domluvíme. je fakt, že u taťky je veliká zahrada tak by si skvěle polítali - a Barneymu by se určitě líbila malá (no už zas tak malá není ) Baruška
Když jedeš od Pěnčína nahoru, tak v té poslední zatáčce, než je ta dlouhá rovinka na Čížkovice
no taťka bydlí právě nahoře, skoro na Čížkovicích, ale ne teda u silnice - poznávací znamení jsou vlevo nahoře na louce dvě kobyly

worick
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:27
- Nahlásit

LuckaM
Šmarjá, Barney tedy už není žádné štěňátko, ale pořádný kluk A tváří se pěkně nasratě - hele už jsi mu sundala ten míček??!

worick
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:13 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Mám chvilku, tak písnu, jak jsme byli na houbách....Nikdo se mnou nechtěl jít, mamku jsem ukecávala dva dny a nic, tak jsem se naštvala a šli jsme s klukama sami. To je zajímavé - když se tak doma chystám, tak si promítám katastrofické scénáře typu: co když tam potkáš nějakého dřevorubce shodou okolností úchyla, ha? Jednoho chlapa s dvouma velkýma psama snad zvládneš, ale co když bude mít motorovou pilu (v dnešní době sekyru těžko že jo?!) A hned si vzpomenu na ,,texaský masakr motorovou pilou" .....měla by jsi fakt mít alespoň kasr...
Zajímavé je, že jakmile vystoupím z auta u lesa, tyhle myšlenky mně hned přejdou a jsem v euforii. Už jsem začínala přemýšlet, jestli existuje něco jako ,,lesní úchylka"? ,,Návyk na les",,nutkavá potřeba chodit do lesa" nebo tak něco??? Tom už mi taky říká, že nejsem normální, proč pořád chci lozit do lesa? Já nevím, ale nejradši bych tam trajdala denně, neptejte se proč, nevím...
Vystoupili jsme tedy u lesa a tam už dvě auta říkám:,,hele kluci, dnes se tady houbaři asi ušlapeme " Šla jsem nazdařbůh, prodrali jsme se hnusným hustým lesem (s Workou na flexině je to zážitek ) a naštěstí jsme tam narazili na pařez malých václaveček, tak kdyby už nic, alespoň tohle bylo a začala jsem to otáčet zpátky, tedy tam kde jsem si myslela, že je to zpátky. Pořád to bylo tím lesíkem, ale už nebyl tak hnusně hustý a právě bylo dál vidět ,,světýlko" což mohla být paseka nebo louka. Byla to paseka a těsně před koncem lesa bylo moře václavek, jenže už s ,,prošlou lhůtou" Naštěstí jsem mezi nima objevila i nově rašící, tak jsem ke stromu ukotvila Worku, položila k němu ještě záložní papírovou tašku McDonald a nařídila jsem i Berčovi, ať to hlídají a já, že se budu plazit kolem a sbírat do košíku. Postupovala jsem pořád od nich a když už byl košík plný, přesunula jsem je taky kousek níž a sbírala do tašky a hoši zase měli hlídat košík. Berry pořád dělal ,,rychlou spojku" - sem tam přiběhl ke mně, jestli je všechno OK a zase metelil lehnout k Workovi (aby tam nebyl chudáček sám ) Už jsem byla od nich cca 70m a trochu za kopečkem a našla jsem tam opravdu nádherné - úplné hnízdo krásných velkých zdravých - nařezat tu tašku by mi trvalo snad jen 10 minut. V polovině najednou Berry začal štěkat a to tak, že vážně. Mi to ale nedošlo a myslela jsem, že mně nevidí, tak se leknul. Vyskočila jsem trošku popoběhnula, aby na mně viděli a volám:,, Berrynku v pořádku, já jsem tady, už jen chviličku a mám to a jdeme.." Na nějakou sekundu ticho a znova štěkot a už i Worka se přidal, Berryho hlas se blížil, zvednu hlavu a vidím ho vyplašeného na kopečku, štěkal dál, smrt v očích tak jsem vyskočila a letěla už do kopce za ním a on k Workovi a už se mi zazdálo, že slyším hlasy Jen mi blesklo, že asi houbaři a že Woriček je tam chudák přivázaný....Když jsem se k němu blížila - oba stáli jak ,,zařezaní", třeštili oči do jednoho místa a řvali jeden přes druhého.....tak najednou z houští cca 100m nad náma vyjel kůň s kládou a dvouma chlapama - stahovali dřevo. Berry je asi uslyšel už s dálky, jak kočírujou toho koně, já pochopitelně ne.....no a chudák slyšel něco divného a měl to všechno na starosti - košík s houbama, Worička a v neposlední řadě taky mně - tak hlídal! (nebo se pořádně bál ) Přesto jsem byla pyšná, že reagoval, já bych tomu vážně nevěřila - normálně si ničeho nevšímá....No, třeba za chvíli už jsme sešli dolů a asi jeden z těch chlapů, se balil do auta kousek od našeho (motorovou pilu mimochodem ) a Worka mu hned letěl přečichávat tašku (říkal, že tam má svačinu ) a Berry si čmuchal svoje blbiny a ani snad na chlapa nekouknul

Jéééékoukám, že to máte čtení na celý víkend

worick
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:37 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
nesnáším jejich štěkání ráno v šest, v té úzké ulici se to rozléhá - začala jsem od konce Woriček štěká pořád, ale naštěstí vyšším tónem a není to takový nářez jako, když štěkne Berča. To tak často není, ale když už Berňáci mají pořádný hlas a na bytě bych to ani nechtěla zažít V obydlené ulici z rána je to jistě taky ,,něco" V tom tichém lese se to taky parádně rozléhalo
Ani nevím, jestli by kluci rohlík na zemi vzali. Asi jo. Ale u nás se takovéhle věci moc na zemi nenajdou. A hlavně ne tam, kde my chodíme (kdo by rozhazoval rohlíky po lese... - jo, dřevorubec vlastně ) Worka by, ale stopro, chtěl sežrat papírový kapesník, což je zase jeho N°1 Když přijde do baráku, jeho první kroky vedou do Tomovy pracovny, kde má otevřený koš - vybírat kapesníky
Co manželova ruka, snad dobré, když nic nepíšeš?

Drakopes
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 06:55
- Nahlásit

worick
ahojky všem ... mám pocit, že se svět zbláznil a řítí se nějakým nezvykle vysokým tempem. Fakt je ten, že kvůli té Jirkově ruce bylo na mně veškeré venčení a pak stačí jedna akce na víc a už nestíhám ...
ale díky za optání, už nemusíme na převazy, včera slečna dodala druhé potvrzení, že pes je v pořádku (to je, pokouší se pomalu vyrazit dveře, když jdeme kolem). Jirkova ruka hraje všemi barvami, při převazu to pořád ještě trochu krvácí, ty hlavní kusy byly fakt hluboké...

Bláhově jsem se domnívala, že když šoupneme za dveře v předsíni již zimní pelech (zvaný bazén), že se jejich kompetenční spory uklidní, neb ani jeden nemiluje spaní v tomhle pelechu. Opak je pravdou: večery u nás vypadají tak, že Niel stojí napůl v pelechu (dvě tlapky venku, dvě uvnitř) a Alfréd se pokouší nacpat mezi něj a zeď a oba u toho vrčí. Neb je to u vchodových dveří, slyší je o patro níž ten Atar a zuřivě štěká. Pokud se Alfrédovi podaří Nílouše vystrnadit, jde si stejně lehnout jinam, pokud to Alfréd vzdá, Niels si lehne vedle pelechu. A za chvíli přijde Alfréd znova, malej se zvedne, stoupne si napůl do pelechu a vše se opakuje ... No a pak se oba nastěhují před televizi, tělo vedle těla a žádný problém ...

Strejda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 07:38
- Nahlásit

worick
existuje něco jako ,,lesní úchylka"? ,,Návyk na les",,nutkavá potřeba chodit do lesa" nebo tak něco???

Ano, existuje, ale dá se s tím žít. Žádné komplikace z toho nejsou

worick
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 08:17 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Drakopes
při převazu to pořád ještě trochu krvácí, ty hlavní kusy byly fakt hluboké... - hmm, to by mně fakt nenapadlo, že čokl opravdu hned takhle rafne - tedy bez výstrahy a na kost, zrovna Ale jsem si vzpoměla na to, co jsme roky měli s Alfem taky: jeho úhlavní nepřítel byl rotvajler ze sousedství - o kousek dál odnaproti. A jeho nenávist se postupně přenesla na všechny mužské členy rodiny tedy ne jen otce a jednoho syna, co s ním chodili kolem našeho, ale taky druhého syna a švagra, co tam bydlel s rodinou také....Když jsme je potkali někde venku, Alf se rozeběhl, jakoby jim chtěl ukousnout - v jeho případě tak nanejvíš lýtko a řval na ně jako pominutý. Většinou ho museli odhánět kopáním kolem sebe. On by asi nekousnul - nikdy lidi nekousnul, ani nikdy na nikoho jiného nevyletěl, ale prostě musel nějak vyjádřit tu nenávist k nim
Možná to má Atar stejně a zahrnul vás do toho boje taky, bohužel Když to tak vemeš, tak je jeho uvažování správné
Doma je to s Woričkovým brbláním v poho, to je jen občas, třeba při hře s hračkou, chytání míčku: doběhnou ho oba a teď kdo ho chytí?? Když má Worka ,,naparovací" náladu, tak jde do konfliktu, postaví se nad míček a vrčí, aby ho Berry nevzal. Ten ztuhne a stojí. Já se nas.....vletím mezi ně, míček jim seberu a háže se dál. Podruhé už si většinou dají přednost - jeden z nich ani moc neběží a nechá ho tomu druhému U báby a na cvičáku začíná být jeho brblání už neúnosné a protivné a přesto, že je to výhradně jen na Berryho, tak se pochopitelně lidi bojí, že po nich vyjede. Musím na něj něco vymyslet, ať s tím přestane. Nadávání pomůže na pár sekud. Když na něj opravdu zařvu, že toho bylo dost, tak se hned začne lísat a cpát mi packu a na chviličku toho nechá. Jak se přestanu zlobit jede nanovo Ty ,,hry" vašich psů tedy naprosto chápu, u nás je to třeba o ty míčky v bledě modrém. Akorát u nás mají široké pole působnosti si to vyřídit a nikomu to nevadí

Včera k večeru jsme se chystali i s Tomem na šípky, jdu se do pracovny převlékat a v kuchyni koukám - volavka si to šlape po trávníku k rybníku. Zavolala jsem Toma s foťákem a snažila jsem se ho pomalnku zvednout k oku, abych ji nevyplašila, protože čuměla přímo na mně a už stála na břehu na kameni. Já jsem dál neviděla, měla jsem tam roh baráku. Najednou povyletěla 2m nad zem a spadla zpátky na trávník a už jsem viděla Gůču, jak lítá kolem ní a snaží se ji odehnat Kdyby ji klovla zobákem, tak ji snad zabije, trdlo jedno Volavka ještě nadskočila, pak se naštvala a sedla na dub. Čučela tam až do doby, kdy jsme šli na ty šípky a vyplašili jsme ji. Tom říkal, že mrcha čeká, jen co vypadnem a půjde nám likvidovat ryby Jo a vlastně ještě než jsme tedy vyšli přiběhla Gůča, že má hlad. Tom se jí smál, že dostane prdlajz, že si měla chytit tu volavku...
Guccinka má pouze jeden typ konzerv: tuňák s krevetama, tuňák s ráčkem a tuňák s křepelčím vajíčkem - které žere, jinak nic (Leon trvá pouze na jednom druhu granulí a tohle zase nechce - naštěstí, neboť by nás zruinovali ) Když jsem je zase objednávala tak nadával, že takhle by si tedy chtěl žrát taky (Tom pochopitelně ) Říkala jsem mu, že ona mezitím má i pár granulí a myš a já jí tu pidikonzervu dávám i dva dny, jen po kousíčkách. Ovšem prcina se rozežrala... a Tom:,,hele, to už má dneska, ale konzervu sežranou odpoledne a měla ji mít i na zítra!" A já jdu otvírat druhou a na popisku co strhávám z toho očka na otevření čtu: dospělá kočka 3 konzervy denně Tak mu to říkám mezitím, co Gucci žere a ta potvora za večer ještě přišla nejmíň 5x a dožrala i tu druhou Konstatovala jsem, že jsem to před ní číst neměla....
Nevím, jestli něco uvidíte, klepala se mi ruka, bylo to přes okno a Guccinu tam ani nevidím....

Strejda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 10:04
- Nahlásit

Drakopes
Bláhově jsem se domnívala, že když šoupneme za dveře v předsíni již zimní pelech (zvaný bazén), že se jejich kompetenční spory uklidní

Holky taky mají nějaké neshody, co se týká spaní v boudě. Bouda je pro dva psy, ale spolu tam nevlezou. Dřív se střídaly, ale teď si boudu vyhradila Neli. Stavím jim dvojdomek. Nejdřív to měla být atriová stavba s oddělenými vchody, ale pak jsem to přeprojektoval na řadovku se společným vchodem a dvěma byty. Bude to o něco menší než palác kultury, asi stejně drahé a stavba trvá jen o něco déle. Ale do zimy to bude.

LuckaM
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 14:59
- Nahlásit

worick
Míček pořád visí na stromě, možná proto ten výraz Teď jsme se vrátili z výletu, tak se tam za chvilku snad vydáme s Tomem a něco vymyslíme

worick
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 16:09 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

LuckaM
Teď jsme se vrátili z výletu, tak se tam za chvilku snad vydáme s Tomem a něco vymyslíme - jsem zvědavá, co všechno tam bude viset zítra

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 17:05
- Nahlásit

zdravím v náááádherné sobotě - to je počasí panečku!!! určitě jste všichni po výletech a po procházkách, ani u nás tomu nebylo jinak, vytáhli jsme i pánečka a foťák tak jdu kouknout, "co z nás zbylo"

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 17:40
- Nahlásit

tak takhle jsme si to dneska užívaly

jedna pózovací

a s pánečkem

worick
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 20:18 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Janiii
Téda, vám to tam sluší! A ta vaše holčina je taková celkem velká a mohutnější, než ty co znám - normálně bych si myslela, že je to mladý pes - úplně mi připomíná našeho Berunka (ten je samozřejmě ještě větší, ale i obličejem jsou si podobní )
Ale co to šmajdání s páníkem po kolejích, to neví, že se to nesmí?! Tohle já klukám zakazuju a vstup na koleje je pod trestem smrti (ono do slova a do písmene ) Ještě vloni v zimě jsem jednou Worku pustila jen kousek po cestě k babči a to debil tak, že jsem ho měla na vodítku a ještě k tomu připnuté Berryho, aby to měl delší. A on mi s tím vzal čáru i přes to, že bylo půl metru sněhu a rovnou nahoru po louce, kde je po 200m trať. Po nějaké minutě projel vlak Já letěla k trati a řvala jak hysterka - byla jsem 100% přesvědčená, že se tam někde zadrhnul vodítkem a smetl ho vlak Krve by se těch pár minut ve mně nedořezal. Když jsem ho uslyšela štěkat, málem jsem omdlela. K babči jsem přilezla úplně zelená a klepala jsem se jak ratlík ještě hodinu. Pokaždé, když jdeme kolem, se mi to vybaví. Hnus, příšerná představa A to mi připomělo, že Martině K. vloni taky přeci jedna fenka vběhnula pod vlak

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 20:29
- Nahlásit

A ta vaše holčina je taková celkem velká a mohutnější
tyjo, to jsi první, kdo to řiká
všichni se ptají, co to máme za pěkné štěňátko
ale je fakt, že teď, co se stravuje pod dohledem babičky a dědy, nikoliv mým tak se trochu zakulatila
Ale co to šmajdání s páníkem po kolejích, to neví, že se to nesmí?!
nešmajdali, neboj přecházeli jsme koleje, který vedou uprostřed polí, tak jsem je na nich vyfotila, a zase jsme šli dál. koleje vždy přecházíme disciplinovaně, u nohy, a to ikdyž je vidět několik desítek možná i set metrů na obě strany.
Martině K. vloni taky přeci jedna fenka vběhnula pod vlak
jojo oni bydlí těsně u kolejí a psiska jim tenkrát utekly ze zahrady myslím

worick
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 20:33
- Nahlásit

Jo a mimochodem, my nevýletili Hezky bylo to jo (zato teď je tam zima jak v Rusku )jenže Tom hrál tenis a já vozila cihly z bodu A do bodu B - přeskládávala je na paletu od domku k plotu. Úklid. Vymyslela jsem si tam řadu lísek (zasadit) a je tam naskládané kde co: zbytky cihel, dlažební kostky, kolíky k rajčatů a kůly ke stromům, dva plechové sudy na vodu....Mám už odvezené kolíky, kůly a cihly. Zítra se to musí dorazit
Strejda
dneska ráno jsem našla v nízkých trávách tankodrom a velkou díru Chytali myš, tak pochopitelně krom hrabání všechno kolem pošlapali Ještě, že už je podzim a kytky stejně končí (netak ty trávy, co je vyhrabali - ty skončily jen díky nim )
Zrovna jsem si vzpoměla na tebe ještě holky hrabou?
Až bude ta rezidence hotová, tak se těším na fotky Doufám, že to nedopadne jak u nás a nebudou stejně chrápat u vchodu. Letos přemýšlím, že jim tam zase šoupnu slámu (třeba tam budou raděj )ale Tom říká, že zbytečná práce

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 20:35 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit

přemýšlím, že jim tam zase šoupnu slámu
sláma v boudě vydržela Berni asi hodinu pak ji vytahala po celé zahradě, fakt byla všude, zato v boudě ani stébélko
stejně dopadl i hadr, který jsme ji přitloukli nad vchodem hřebíkama, aby jí tam netáhlo ... okousala ho u těch hřebíků, a bylo hotovo asi ji neladil k barvě nátěru boudy

worick
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 20:41
- Nahlásit

Omlouvám se, ale ještě mám: předevčírem mi volala mamka, že večer přiletěla šílená sousedka, že jí někdo zabil jorka Dufyho! Byla na dvorku, věšela prádlo a jeho pustila za branku k potoku, aby se vyvenčil. Najednou něco uslyšela, ale nebyla sto popsat co to bylo a Dufy strašně pištěl a když už tam přiběhla, byl úplně natažený Napadlo ji, že tam někdo potmě šel a něco mu udělal, ale nevěděla co - že ho třeba kopnul do hlavy nebo tak něco. Přinesla ho domů a s brekem letěla k našim. Byl doma i brácha, tak s mamkou honem k ní .....a když odemknula, Dufy jí běžel naproti Ale brácha říkal, že to hrozné psí pištění slyšel i přes zavřené okno. No a včera mamce setřenka na to řekla, že je nějaký paralyzér-sprej na psy - že je to teďka velký hit a sopláci si to kupujou, aby byli za frajery, jak si se psem poradí. Že u nich ve vesnici to má kde kdo. Já jak spadlá z višně, ale vůbec jsem tohle nezachytila Vy to znáte???

Janiii
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 21:05
- Nahlásit

worick
co to je za hnus???

Strejda
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 21:41
- Nahlásit

worick
ještě holky hrabou?

Hrabou. Ale kupodivu to nikomu nevadí. Mně to nevadilo nikdy, ale teď se to ještě zlepšilo.

worick
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 22:27 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Janiii
sláma v boudě vydržela Berni asi hodinu pak ji vytahala po celé zahradě, fakt byla všude, zato v boudě ani stébélko - no to je právě to, proč ji tam Tom nechce - hrabali jsme ji ze zahrady snad půl roku
co to je za hnus??? - jak říkám, vůbec se nechytám a ani jsem nějak nezachytila, jestli se to tu na fórech řešilo?
Mělo by to na nějakou dobu psa znehybnit nevím, jestli mu to má stříknout do ksichtu - no pravděpodobně Teď mám dost strach, že to někdo stříkne našim psům u plotu. Vlastně právě proto mi to mamka volala, prý abych se nelekla, až je najdu ,,vytuhlé". My jsme na samotě - to je na takovýhle ,,experiment" ideální místo. Nevím, na jakové bázi je to a jak moc to škodí. Stříknout jim to někdo přede mnou, tak ho zřežu do fialova Až budu mít víc času, zkusím si o tom něco pohledat...

Michall
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 23:16
- Nahlásit

worick

paralyzér-sprej na psy

Nevím přesně co myslíš ale tohle by mohlo být ono nedávno sem na to narazil.
http://www.4life.cz/chovatelske-potreby/psi/elektr icke-obojky-a-ploty/neviditelne-ploty/anti-hund-ob ranny-sprej-proti-psum-4682.html

<< 1 ... 207 . 208 . 209 . 210 . 211 . 212 . 213 . 214 . 215 . 216 . 217 ... 734 . 735 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání